Kuinka Aloittaa Päiväkaupankäynti 2019 Aloittelijoille

Sinun tulisi myös ottaa aikaa oppia niin paljon kuin pystyt yksittäisistä osakkeista, joihin aiot sijoittaa. Toisin sanoen he eivät hyväksy tilihakemustasi, ellet talletta tietyn määrän rahaa. Ota tutkimuksia rahaa varten, sponsoroitu sisältö ja paljon muuta. Ennen kuin avaat tilin, muista ottaa huomioon kaikki välittäjän tarjoamat palvelut sekä kaupan mukana tulevat palkkiot ja palkkiot. Kerro välittäjälle myymään osakkeesi parhaaseen hintaan tai ostamaan osakkeet nykyiseen hintaan. TD Ameritrade on kallista. Kaupat vanhenevat 730 päivän kuluttua tilisi hyvittämisestä, eikä niitä sovelleta aiemmin suoritettuihin kauppoihin.

Kuten kaikki muutkin markkinoilla olevat tuotteet, kustannukset ovat vain yksi monista tekijöistä, jotka sinun tulisi huomioida. Meille, kolmen vuoden aikana otin useita tuhansia salkkujani ja juoksin lähes 100 000 dollariin. Rajoitetun tilauksen avulla voit asettaa tietyn määrän osakekauppaan, joten ne vaihdetaan vain asettamaasi hintaan. Monet ihmiset pitävät kuitenkin voiton mahdollisuudesta, minkä vuoksi se on niin yleistä. Mitkä ovat kaupankäynnin riskit? Jos teet markkinointitilauksen myydä osake, myyt korkeimmalla tarjoushinnalla. 9% tilauksista johdetaan online-välittäjän automatisoidulla järjestelmällä.

 • Kotiin Trader Workstation (TWS), joka on yksi alan parhaimmista alustoista. Interactive Brokers on täydellinen paikka vakaville kauppiaille, joilla on edistynyt tieto.
 • Osakkeita voi ostaa suoraan pörssivälittäjältä, mutta siitä voi aiheutua suuria palkkioita ja palkkioita siitä, että välittäjä helpottaa kauppaa.
 • Verkkokauppa on kilpailukykyinen useimmilla alueilla, mukaan lukien kaupankäyntihinta ja vaihdettavien arvopapereiden tyypit, mutta verkkokauppa on erillinen paketista, kun se valitsee sijoitusrahastojen, joissa ei käydä kauppaa.
 • Näiden kaupankäyntimallien, samoin kuin "kolmiot", "pää ja hartiat", "kuppi ja kahva", "kiilat" ja paljon muuta ymmärtäminen antavat sinulle paremman tiedon kaupankäyntistrategioidesi käyttämisestä.
 • Tarjoamalla pääsy vuorovaikutukseen muiden kauppiaiden kanssa, tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden oppia monilta ammattitaitoisilta kauppiailta, joilla on monipuolinen tausta ja kaupankäyntistrategia.
 • Seuraa osakekantasi.
 • Verkkokaupankäyntialusta on vain “ok” osakekaupalle, mutta on mahtava optiokaupalle.

1 välittäjä vuonna 2019. Verkkokaupan suurin etu on, että uusi ja vähemmän kokenut sijoittaja kannustaa pieniäkin sijoituksia. Nyt kun olet oppinut kuusi vaihetta ostaa osakkeita, käy hetki katsomaanksesi viittä suurinta välittäjää, jotka olemme valinneet sinulle. Tarjoukset, jotka ovat liian hyviä ollakseen totta, tietysti verkkosivustosi kaksinkertaistuu palanä portfoliosta. Tässä on vain muutama verkkopalvelumme - Tutustu intuitiiviseen kaupankäyntialustamme, jotta saataisiin lisätietoja. Kuinka kauan haluat sijoittaa? Verkkokauppa ja sen merkitys. CFD: t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niillä on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi.

Sieltä sinulle tulisi tuoda esiin useita tyhjiä kenttiä, joiden avulla voit määritellä kaupan: Huono asiakaspalvelu. Esimerkiksi, jos osake on ollut välillä 30–31 dollaria kolmen viikon ajan ja huomaat yhtäkkiä, että se joko kasvaa tai nousee dramaattisesti, voi olla hyvä aika käydä kauppaa. Muuten he olisivat menneet ohi. Esimerkiksi Fidelity tarjoaa tällä hetkellä 300 ilmaista kauppaa, joiden talletuksella on vähintään 50 000 dollaria, kun taas TD Ameritrade tarjoaa jopa 600 dollaria ja 60 päivän palkkiotonta kauppaa talletetusta määrästä riippuen.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, jos näet itsesi käyttävän kaikkia kolmea alustaa. Entä sitten, kun kuulet uutisista, että koko osakemarkkinat liikkuivat ylös tai alas? E * TRADE tarjoaa pääsyn lähes jokaiselle sijoitustuotteelle, jolla haluat käydä kauppaa, ainoana poikkeuksena kansainväliset indeksirahastot. Olitpa jokapäiväinen sijoittaja tai institutionaalinen hedge-rahasto, joka hallinnoi satoja miljoonia dollareita asiakasrahoja, kuka tahansa voi käydä kauppaa. Kaikki oikeudet pidätetään. Kiitos keskittymisen ammatilliseen ja institutionaaliseen kauppaan, Interactive Brokers ottaa kruunun. Schwab pidättää oikeuden rajoittaa tai muuttaa käyttöoikeutta milloin tahansa. Voit tietysti tehdä vähän molemmista:

StockBrokersille.

AvaTrade-etu

Kaikista ETF-varoista peritään hallinnointipalkkiot ja kulut. Tee tilauksesi. Verkkokauppa on yksi tunnetuimmista verkkovälittäjistä - ja syystä. Osuta ilmaista RagingBull Bootcamp -tapahtumaa, jossa seitsemän suosituinta toimijaa jakaa salaisuutensa, vinkin ja temppuja, joita he ovat käyttäneet ylittääkseen markkinat ja tuottaakseen leuan pudottavat tuotot. Kuinka päivittäinen kauppa, päivämyyjäksi merkitseminen on markkinoiden roskaria, mikä merkitsee riippuvuutta ja adrenaliinihäiriötä avauskellon aikana. Jos tutkit kantoja yksin, tutustu analyytikoiden tutkimusraportteihin, toimialan trenditiedotteisiin ja yrityksen vuosikertomuksiin sekä konferenssipuhelutiedotteisiin. Kun olet ostanut kryptovaluutan online-pörssissä, voit joko myydä sen, pitää sitä kiinni tai ostaa muuta omaisuutta, kuten osakkeita, muita salaustekijöitä tai jopa tavaroita ja palveluita.

Soveltamalla jotakin seuraavista oppitunneista voit tulla paremmiksi kauppiaiksi. Joten miten Robinhood ansaitsee rahaa? Seuraa markkinoita ja suuntauksia. Mutta älä luota pelkästään onneaan. Useimmat online-välittäjät veloittavat 5–7 dollaria kauppaa kohti. Kuinka voin rakentaa monipuolisen salkun pienestä rahasta? Vahva kasvu on osoittanut, että kryptat houkuttelevat monia uusia sijoittajia.

Se antaa sijoittajille paremman käsityksen yrityksen arvosta. Fidelity on tehnyt erinomaista työtä integroimalla minikurssit sovellukseensa, joka sisältää myös tietokilpailuja. Salkun monipuolistaminen erilaisilla osakkeilla, joukkovelkakirjalainoilla, sijoitusrahastoilla ja muilla sijoituksilla auttaa vähentämään kokonaisriskiä ja estämään suolen tarkastukset, kun suosikki osakkeesi laskee 50%. Uutena sijoittajana koulutus on tärkein näkökohta, johon keskittyä. Katso lisää vinkkejä ansaitaksesi eniten rahaa, anna muutaman kuukauden rakentaa riittävän suuri seuraaja houkutella mainostajia. Päiväkaupankäynnin vaihteluiden vuoksi voit jakaa kolmeen luokkaan muutaman vuoden aikana.

 • Jos välittäjäsi veloittaa palkkiot tai muut maksut, joudut sisällyttämään ne kokonaishintaan.
 • RagingBull-joukkue tekee juuri sen.
 • Kun osake osuu määritettyyn hintaan, toimeksianto muuttuu markkinatilaukseksi ja toteutetaan välittömästi.
 • Voitto/tappio -suhde - Prosentteihin perustuen tämä on mitta järjestelmän kyvystä tuottaa voittoa tappion sijaan.
 • Jotkut ylemmän tason ominaisuuksista ovat kuitenkin palkkioita, joten älä ihmettele lisäystä, kun alasi levittää siipiäsi tämän erinomaisen palvelun avulla.
 • Nykyään "osakevälittäjä" on vain yksi nimi online-välitystilille.
 • Erinomainen uusille sijoittajille.

Luo Salkku Tällä Helposti Ja Edulliseen Tapaan Sijoittaa.

He yleensä käsittelevät vain korkeamman nettoarvon omaavia asiakkaita, ja he voivat periä huomattavia palkkioita, mukaan lukien prosentti liiketoimista, prosentin hallinnoimasta varallisuudesta ja joskus vuosittaisen jäsenmaksun. Päiväkauppiaat tunnustetaan laillisesti mallipäiväkauppiaiksi, joilla on erityiset tilivaatimukset. Jos maksut ovat asialistan kärjessä, nautit siitä, että siirryt lopulliseen maksuvertailutaulukkoon. Tämä voi tarkoittaa useiden osaketilanteiden analysointia, esimerkiksi varastot 52 viikon huipulla tai alimmillaan, jotta nähdään, näyttävätkö ne jatkavan trendiä.

 • Kolmas suurin vaihto Yhdysvalloissa.
 • Ylläpito- tai toimettomuusmaksuista voi tulla hiljaisia ​​yhteistyökumppaneita, jotka käyttävät prosenttiosuuden sijoitustulostasi ilman, että ne antavat lisäarvoa.
 • Sen avulla voit tehdä teoreettisia kauppoja simuloidun tai todellisen markkinatiedon perusteella, jotta voit harjoittaa kauppaa.
 • Esimerkiksi tilin vähimmäisvaatimukset eivät vaikuta sinuun ollenkaan, jos sijoituksesi on paljon rahaa arvoinen.
 • Älä ymmärrä sitä.
 • Ennen kaikkea, anna tyylisi ohjata valitsemasi välityspalvelua.
 • Hanki 14 päivän 7 dollarin StocksToTrade-kokeilu nyt ja katso, mistä kaikki summat liittyvät!

Ajatusten Päättäminen

On olemassa muutamia muita keskeisiä termejä, jotka päiväkauppiaiden tulisi tietää: Loppujen lopuksi tämä varastosimulaattori voi olla erinomainen alusta, jonka avulla voit rakentaa investoivia lihaksia. Peliominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus luoda räätälöityjä, yksityisiä kilpailuja yksittäisille luokille, arvosanoille tai muille ryhmille.

Hyödynnä Schwabin asiantuntemusta kaupan tukemiseksi ja tiedon lisäämiseksi.

Nämä ilmaiset kaupankäynnin simulaattorit antavat sinulle mahdollisuuden oppia ennen kuin laitat oikeaa rahaa linjalle. Fyysisten sivukonttoreiden välitys verkossa on myös hyvä valinta, kun mahdollista. 25 marginaalikorot: Pisteenä 4544 tietopistettä, tässä on viimeinen välittäjämme rankingissa kuudelletoista välittäjälle, jotka osallistuivat 2019 Broker Review -sivustolle, lajiteltu yleisen sijoituksen mukaan. Tarkista, kuinka StocksToTrade-työkalut voivat auttaa sinua kohtaamaan markkinat. 6 miljardia osaketta, joista 4.

Se, miksi pidämme Robinhoodista, loppuu kuitenkin todella siihen. Osakekaupan aloittamiseksi tarvitset oman kauppatilisi. Kotitalouksille, joilla on IRA ja muu tili, jota ei ole vapautettu vuosimaksusta, peritään 30 dollarin kotitalousmaksu. Kuvittele vain, kuinka vaikeaa olisi myydä osakkeita, jos joudut soittamaan naapurialueelle yrittäessään löytää ostajan. Siksi komissiolla on merkitystä sijoittamisessa.

Verkkovälityksen kautta käytettävissä olevien työkalujen avulla voit hallita sijoitusten suuntaa - ja se tekee sinusta ketterämpi. Cmt level i 2019. johdanto tekniseen analyysiin, morningstar tuomitsee voitonjaon ”tuhoisana pääoman palautuksena”. Kaksikymmentä vuotta sitten käytettyjä strategioita käytetään edelleenkin nykyään. Malta [edit], kansainväliset välittäjät tarjoavat tyypillisesti myös useita muita binaareja. Se on kauppapaikka. Tiedot julkaissut Wells Fargo Bank, N.

Ilmaiseksi!

Kukin julkisesti noteerattu yritys luettelee osakkeensa pörssissä. Kansallisessa testissämme Merrill Edge toimitti edustajien yhteysajat johdonmukaisesti alle minuutin. Forex - Valuuttamarkkinat ovat maailman suosituimmat ja likvidit.

Pörssit - Markkinat

Ennen kuin sitoudut rahoihisi, sinun on vastattava kysymykseen, millainen sijoittaja minä olen? 09 Vältä pelättyä pesemyyntisääntöä Hehkuvia kuvia/Getty-kuvia Jos vaihdat varastossa säännöllisesti, saatat joutua vahingossa rikkomaan pelättyä pesemyyntisääntöä. Tehokkaalta päiväkauppiaalta vie aikaa ja käytäntöä.

Tämän epävakauden pitäisi houkutella päiväkauppaa.

Osakkeiden ostaminen ja myyminen, joka tunnetaan myös nimellä kaupankäyntivarastossa, on yhtä helppoa kuin avata tili online-välityksellä, rahoittaa sitä ja valita ostettava osake. Joitakin ominaisuuksia, joita seuraamme StockBrokersilla. Mikä verkkovälittäjä on paras aloittelijoille? Ne, jotka haluavat sijoittaa pitkällä aikavälillä ja panostaa vähemmän sijoituksiinsa, voivat harjoitella osta ja pidä -sijoitusta, kun taas jännittävän kaupan puolesta elävistä voi tulla kauppiaita. Jos haluat aloittaa päiväkaupan ilman vähimmäismäärää, tämä ei ole sinulle vaihtoehto. Elämäpäiväkaupan tekeminen riippuu sitoutumisestasi, kuristasi ja strategiastasi. Välittäjillä on toisinaan erilaisia ​​määritelmiä aktiivisille tai päiväkauppiaille.

Kaikki kolme kaupankäyntijärjestelmää eivät synkronoidu täysin. Suosittelen E * TRADE mobile -osaketta osakekauppaan ja Power E * TRADE Mobile -optiota vaihtokauppaan. Toukokuusta 2019 lähtien joka päivä markkinat ovat avoinna, Interactive Brokers -asiakkaat ovat keskimäärin 894 000 kauppaa (15). Jotkut pörssit toimivat kuten huutokaupat todellisella kauppakerroksella, ja toiset vastaavat ostajia myyjiin sähköisesti. 95 5 tähteä E * TRADE Paras web-pohjainen alusta 500 dollaria 6 dollaria. Nyt kun tiedät, että voit ostaa ja käydä kauppaa osakemarkkinasijoituksilla ilmaiseksi tai erittäin alhaisin kustannuksin, voit nyt alkaa kokeilla onneasi. Kysy meiltä kysymys! Kun alkaa oppia ostamaan ja myymään osakkeita markkinoilla, on yleensä parasta etsiä alusta, joka tukee aloittelijoita.

Osakkeet

Se ei tarkoita sitä, että uskollisuus ei palvele aktiivisia kauppiaita, koska se tekee. Vieläkin vaikuttavampi Schwab tarjoaa täyden valikoiman 26 omaa asiantuntijaa, jotka tarjoavat lukuisia artikkeleita, jotka tunnetaan nimellä Schwab Insights, erilaisista markkinoiden aiheista viikon ajan. Verkkokaupan edut Verkkokauppaa käydään Internet-tietokoneilla. Kaikista välittäjistä en jaa ja kirjanmerkkeihin lisää Fidelity Viewpoint -artikkeleita. Mitä tietää rahamarkkinarahastoista, ensimmäinen on se, että yritys ylittää markkinoiden odotukset. Käytät silti oikeita rahaa, mutta sen sijaan, että keskustelisit jonkun kanssa sijoituksista, päätät mitä ostoja ostaa ja myydä, ja pyydät kauppaa itse. 95 per online-osakekauppa.

Ennen Internetin ikää vanhan koulun kauppiaat, välittäjät ja tilintarkastajatAmerican CPA: n instituutti (AICPA) American CPA: n instituutti (AICPA) on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on sertifioitu julkisten tilintarkastajien yhdysvalloissa. Nähdään seuraavassa Coca-Colan tai Berkshiren vuosikokouksessa! Jos olet uusi sijoittamisen parissa, E * TRADE -palvelussa on huomattava kirjasto koulutusvideoita, artikkeleita ja webinaareja, joiden avulla voit oppia sijoittamisen perusteet.

Verkkokaupankäynti voi kuitenkin olla monimutkaista, joten ymmärrä, miten se toimii, ennen kuin sukellat sisään. 5 miljoonaa, mukaan lukien jopa 900 000 dollaria käteisellä, yhteensä 150 miljoonan dollarin enimmäismäärä. Optioiden vaihto Optio-oikeudet ovat pääasiassa vetoa siitä, kuinka luulet osakesi liikkuvan asetetussa ajassa. Ovatko ystäväsi koskaan puhuneet sijoituksista tai osakemarkkinoista, etkä tiennyt, mitä se tarkoitti? Tämä on myös sijoituskirja, jota Warren Buffet suosittelee parhaiten. Aivan kuten osakkeita, siellä on lukuisia salaustekijöitä, joiden avulla voit valita, mihin sijoittaa rahasi. Sijoituksesi voi olla arvoltaan enemmän tai vähemmän kuin alkuperäinen kustannuksesi, kun lunastat osakkeesi. Markkinatilaus toteutetaan riippumatta siitä, mikä on paras hinta tilauksen tekohetkellä.

 • Tämä antaa sinulle oikeuden ostaa osakkeita ostohintaan.
 • Nämä kaikki voivat olla kelvollisia kaupankäyntistrategioita, eikä oikeastaan ​​tai väärin valintaa ole oikeastaan.
 • Pörssikauppa ei perustu arvaamiseen.
 • On myös tärkeää ottaa huomioon kaikki ohjeet ja ymmärtää ohjelmistojärjestelmät voidakseen osallistua verkkokauppaan.
 • Suosittelemme, että sinulla on pitkäaikainen sijoitussuunnitelma päivittäisten kauppojesi täydentämiseksi.
 • Ennen kuin teet mitään, sinun täytyy kouluttaa itseäsi (voit aloittaa täältä).

Mitä Robo-neuvonantajat Ovat?

(1) sähköinen toimitus vain ilmoituksiin, kaupallisiin vahvistuksiin, muihin asiakirjoihin ja osakkeenomistajien ilmoituksiin (paitsi veroasiakirjat/1099), 2) linkitys Wells Fargo -salkun salliin Wells Fargo -ohjelman avulla 3) kotitalouden saldot vähintään 250 000 dollaria, 4) kotitaloudet vain SEP IRA: lla tai 5) Wells Fargo Bankin yksityisellä pankkitilillä. Petosten havaitseminen on erittäin helppoa tunnistaa, koska kaikki liiketoimet ovat avoimia. Niille, jotka vain haluavat tehdä halpoja kauppoja, harkitse Ally Investin kanssa käymistä.

Jos ilmoitat, että haluat ostaa kymmenen osaketta, vaihdat osakkeita jonkun kanssa, joka myy yrityksen osakkeita. Tutustu ulkoasuun ja hyödynnä vain asiakkaille tarjottavia ilmaiskaupan työkaluja ja tutkimusta. ETF: n tuottoaste on yleensä vakaa, eikä yksittäisen osakekannan volatiliteetti. Robinhood on puhelimellesi tarkoitettu sovellus (sekä Android että iPhone), jonka avulla voit vaihtaa osakkeita ilmaiseksi. Luettelemme minimitalletukset kunkin tarkastelun yläosassa. Pepperstone, paikallinen finanssialan sääntelyviranomainen, Australian arvopaperi- ja sijoituskomitea (ASIC) sai yritykselle roolin rahoituspalvelujen alalla, integroi yritys- ja markkinointiyhtiöt toiminnan valvomiseksi ja sääntelemiseksi mahdollistaen samalla asiakkaiden oikeuksien vertaansa vailla olevan suojan. Se on helppo navigoida, nopea ja sisältää käytettävyyspäivitykset, jotka ovat täydellisiä uusille sijoittajille, kuten paperikauppa.

Niiden perusaine mahdollistaa ilmaiset sijoitukset, mutta ne tarjoavat myös myymiä, joissa voit maksaa automaatiosta ja muista asioista. Pahin vahinko kuitenkin tapahtuu, kun yrität tehdä mitä he tekevät, sijoittaa liikaa varastossa olevaan kärkeen ja polttaa, kun se ei toimi. Heillä on myös paljon paikkoja ympäri Yhdysvaltoja, jos tarvitset ammatillista apua. Näillä markkinoilla käytetään myös penniäkään varastojen, joita usein kutsutaan myös "halpoiksi osakkeiksi", myymiseen ja ostamiseen. Puhdas käyttöliittymä: Rahan menettäminen ei ole hyvä asia, ja on helppo paniikkia ja vetää pois väärään aikaan. Amazon-osakkeet viittaavat Amazon-yhtiöön.

E * KAUPPA vs. uskollisuus

Päivänsisäinen osakevaihto tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia kuin perinteinen osta ja pidä -strategia. Vaikka osakekurssi voi nousta ja laskea, osakekurssiin liittyvät tappiot ja voitot ovat täysin riippumattomia osingoista, mikä antaa sijoittajille säännöllisen tulolähteen. Menetät kaupat. Paras edistyneille kauppiaille: Myöhemmin samassa kuussa valuuttakurssi putoaa 1 dollariin. Ole varovainen kuka tahansa, jota kuuntelet.

Päiväkauppiaat menettävät kaupat. Tässä on asia: Tutustu erityyppisiin ETF: iin lukemalla tämä opas. Oikea päivämyyntikysymys sitten, toimiiko se todella? Verkkokaupan välittäjät ovat tuoneet osakemarkkinat sormillesi.

Jos päätät myydä, ansaitset voittoa 307 dollaria.

Tähän liittyvän riskin takia marginaalikauppa tapahtuu marginaalitiliä käyttämällä. Siinä on suurin kokoelma koulutusresursseja, joita olemme nähneet, ja alustalla on helppo navigoida aloittelijoille. Lopuksi tarkistimme kunkin välittäjän mobiilisovellukset. Perustuen 1 820 datapisteeseen, aloittelijoidemme paras valinta on TD Ameritrade. Tietysti haluaisit!

Vaihtoehdot

Tapahtumat saadaan päätökseen melkein heti, joten voit käydä kauppaa liikkeellä ollessasi ja pysyä markkinoilla. Näin me ansaitsemme rahaa. 10 oppituntia, jotka muuttivat urani. Valitsit yksinkertaisesti sijoitusprofiilin ja napsautat sitten riskitasoa ja aikataulua sijoittamiseen. Kirjoita testamentti, jos käytät höyryjä taloudellisesti, mutta sinulla on rahaa tulossa pian, harkitse sotilasta jotain arvokasta lainataksesi nopeasti käteistä. Lisää NerdWallet: lta: Jos sijoitat pienen määrän rahaa, se voi lisätä todella suuria säästöjä osana salkkukuluja. Oletko kiinnostunut välittäjien talletuksista?

Kaikki luokat, paitsi "pankkitoiminta", otetaan huomioon yleisessä sijoituksessa. Kuitenkin, jos hinta laski 4 dollariin. 8 parasta ilmaista hauskata kasvot -sovellusta androidille, jotta kasvosi muuttuvat hauskaksi sarjakuvaksi. Sitten algoritmi suorittaa kaikki raskaat nostot. Jos haluat vaihtaa osakkeita, yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun kannattaa harkita ennen aloittamista, on selvittää, minkä tyyppinen kauppias haluat olla: Kun varastot pieniä varantoja, ansaitset rahaa, kun yhtiön osakkeet putoavat - tai mikä vielä parempaa, kun ne romahtavat. Suosimme intuitiivisia alustoja, joissa on muokattava asettelu, jonka avulla voit hallita, mitkä työkalut ovat edessä ja keskellä joka kerta, kun avaat ohjelman. Tätä varten monet tai kaikki täällä esitellyt tuotteet ovat kumppaneidemme edustajia. Osa päiväkaupankäynnistäsi sisältää kaupankäyntitilin valinnan.