Kuinka Ansaita Rahaa Opettamalla Verkossa

On monia kansainvälisiä verkkosivustoja, jotka maksavat hyvin online-tutorointityöistä. VIPKId keskittyy kiinalaisten lasten englannin kielen opettamiseen ja antaa sinulle luentosuunnitelmat. Lisäksi englannin kielen opettaminen verkossa on yksi aidosti nautinnollisimmista töistä, mitä minulla on koskaan ollut. Ruokakaupat ovat erittäin suosittuja nykyään, ja yritykset tarvitsevat ostajia. Kuinka paljon vietit kurssin luomisen aikana?

  • Sinulla ei ole minkäänlaista oppituntisuunnittelua, ja tunnit ovat yksi-yksi opiskelijoiden kanssa Kiinassa.
  • Voit työskennellä ylöspäin saadaksesi monia opiskelijoita.
  • On olemassa useita eri tapoja, joilla voit etsiä yleisöä, mutta ensimmäinen tapa on ensimmäinen tapa, jota tarkastelemme tullessaan verkkokouluttajaksi.
  • Jos haluat ansaita rahaa myymällä asiantuntemustasi, tässä on 12 online-alustaa.
  • Tarvitset myös maanpäällisen Internet-yhteyden, toimivat kuulokkeet ja mikrofonijärjestelmän sekä Microsoft Word 2019 tai uudemman ohjelman.
  • Esimerkiksi minuuttihinnat saattavat näyttää noin 10 - 20 ¢/minuutti.

Iso nimi voi auttaa sinua myymään, mutta suurin osa opiskelijoista etsii yksinkertaisesti laadukasta sisältöä. Gogokid on uusi tulokas, joka yrittää kilpailla VIPKID: n kaltaisten behemothien kanssa. Kun olet täyttänyt tilitietosi, lisäät luokkakuvauksen, luokan, hinnan osallistujaa kohden, osallistujien enimmäismäärän, kurssin keston ja asiantuntemustasi. Työhaastatteluvalmennus: Voit opettaa live-kasvokkain reaaliajassa, auttamalla istuntoa interaktiivisilla tauluilla, näytön jakamisella, video- ja tekstikeskusteluilla sekä kyselytyökaluilla. Se on tosiasiassa ympäri vuoden, jotkut vanhemmat eivät edes anna kesä- tai talvitapoja kulkea ilman pientä opiskelua.

Puhuin viileiden ihmisten kanssa ympäri maailmaa. Piti juuri Facebook Live Rebecca Rhodesin kanssa, jossa hän kertoi, mikä hänelle toimii, kun hän myy akvarelliopetusohjelmia verkossa. Jos tämä ei kuulosta ihanteelliselta tilanteelta digitaaliselle nomadille, en tiedä mikä on. Se on ystäväni, mitä olemme täällä tekemässä. Joitakin aiheita, joita he tarvitsevat tutoreina ohjaamaan opiskelijoita, ovat: Kurssit teknisistä aiheista (ohjelmointi, tietotekniikka) ja liiketoiminnan aiheista (liiketoimintasuunnitelman luominen, sosiaalisen median markkinointi jne.)

Vuokraa auto Turon kanssa.

Jos esimerkiksi opetat asiakkaita tekemään omaa elektronista musiikkia, tarvitset musiikin sävellysohjelmistoja ja kaikkea muuta, joka voi auttaa osoittamaan prosessia. Saatat tarvita maisterin tai tohtorin tutkinnon opettaakseen yliopistossa tai yliopistossa, mutta verkko-opiskelu ei aseta tällaisia ​​rajoituksia. Parhaat välittäjät, kaupankäynnin aloittamiseksi Penny-osakkeilla on voitava rahoittaa minimitili. Joten jotkut näistä sivustoista lopettaa usein uusien opettajien hyväksymisen lyhyeksi ajaksi täällä ja siellä. Tule drone-lentäjäksi. Yksi opiskelijoistani suunnittelee todella matkaa Yhdysvaltoihin. Tällä jäsensivustolla opettajat ja asiantuntijat voivat jakaa asiantuntemuksensa liiketoiminnasta, teknologiasta ja luovista taidoista. Yhdistäminen maailmanlaajuiseen yleisöön koulutuksen avulla on tehokas asia. Tutki erilaisia ​​asioita, kuten erityyppisiä oppilaita (kuulo, kinesteettinen jne.), Skype-oppitunneille sopivia pelejä ja aktiviteetteja, kuinka luokitella kieltäsi erilaisille CEFR-tasoille jne.

Joitakin kohteita, jotka ovat tyytyväisiä opetussuunnitelmiin ja auttavat viestin tai uuden opetuksen onnistuneessa välittämisessä opiskelijalle web-kameran kautta, ovat: Lisäksi hinnat voivat olla aika hyviä, varsinkin kun asetat minimin. Mitkä lisäopetusvälineet hyödyttäisivät minua opettaessaan englantia verkossa? Voit soittaa heille tai lähettää heille sähköpostia hakeaksesi ohjaajaksi. Jos et ole vielä aloittanut, aloita tänään. Jos omistat koko viikonlopun WordPressin oppimiseen, se tarkoittaa, että sinulla on enemmän tietoa siitä kuin 99 prosentilla siellä olevista ihmisistä. Mikä on kuumaa, indeksirahastot vai yksittäiset osakkeet? Tämä sivusto auttaa käyttäjiä pääsemään verkkoon liittyväksi valmentajaksi, jotta he voivat ansaita rahaa verkossa opettamalla, mentoroimalla ja tarjoamalla neuvoja. Kuinka voin alkaa opettaa englantia verkossa?

Opettamalla englantia verkossa, löysin sen. Jos sinulla on paljon seurantaa, kuten sosiaalisessa mediassa, saatat olla helpompaa tuoda asiakkaita nopeasti kurssillesi. Luetan vain yritykset, joilla on 3. Keskimääräinen 50 prosenttia ansaitsi välillä 42 000 - 85 000 dollaria. Parasta verkko-ohjauksessa on, että voit ansaita niin paljon kuin haluat ja palkkio on korkeampi. Voit hakea suoraan näille verkkosivustoille.

Hanki Kaikki Tarvittavat Työkalut Menestyvän Online-liiketoiminnan Rakentamiseksi

Saatat löytää verkkokurssin alueita, joista asiakkaiden tulee monimutkaisia ​​tai hämmentäviä. Kurssin julkaisemisesta ei ole kustannuksia. Kun sinulla on ensimmäinen joukko opiskelijoita, on erittäin tärkeää, että teet kurssikokemuksen upeaksi heille. Seuraavaksi tutkin, mitä pidän ja mitä en pidä työskennellystä edellä mainituille kahdelle yritykselle sekä useille muille, joiden pitäisi olla tutkalla. Nykyään on olemassa lukuisia verkkoalustoja, joiden avulla voit perustaa kauppoja ja ohjata opiskelijoita puhelimitse, sähköpostitse ja videopuheluna. Yhtiö kustantaa koulutuksen oppikirjoja, arviointityökaluja ja tarjoaa erilaisia ​​koulutuspalveluita. Tässä huomautuksessa toinen tärkeä ero Udemy- ja Skillshare-kurssien sisällön välillä liittyy oppimisen luonteeseen.

Voit myös aloittaa luokan vain muutamalla oppilaalla ja opettaa heille LIVE.

Luovuus opetuksessa on lähes nolla. Tämä on yksi suurimmista yksityisistä koulutusorganisaatioista maailmassa. Aivan ensimmäinen kurssini koostui näytönauhoituksista. Onko sinulla kokemusta opetuksesta tai uusi opettaja, Online-opettaja tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden lisätä tulojasi kodin mukavuudesta. Transcribeme (arvostelu), vain 3-4 lastia ja ne olivat kultaisia. Jos olet tosissasi tullaksesi englanniksi online-ohjaajaksi, sinun on ehdottomasti hankittava TEFL-sertifikaatti. Tarvitsetko englannin kielen opettajaa toista tulolähdettä? Luo verkkokurssi kirjautumalla ilmaiseen kokeiluversioon Kajabissa ja aloittamalla ensimmäinen kurssi.

Se ei vaadi tiettyä ammattia tai tiettyä tutkintoa. East los angeles # 1 - vicin viina, bitcoin tekee rahalla sen, mitä Internet teki tiedoksi. Verkon luomisesta online-ohjauksesta on tullut paljon yleistä. On loistava mahdollisuus ansaita valtava palkka joka kuukausi siitä, että hän on ammattimainen verkko-opettaja.

Hyödyt ja haitat EF-koulutuksen ensimmäiseksi online-opettajaksi tulemisesta

Tämä joustavuus tarjoaa loistavan tavan tukea itsesi matkustaessasi maailmaa ja asumalla ulkomaille. Saatat myös pitää: Nämä kurssit on yleensä rakennettu samalla tavalla kuin korkeakoulukurssit, ja oppitunnit rakentuvat toisiinsa kohti tiettyä lopputulosta, olipa kyse sitten Adobe Photoshopin tai Microsoft Excelin kaltaisten ohjelmistojen hallitsemisesta tai neulosta neulepuseroista. Muutoin, muutaman vuoden kuluttua, jäätte massojen taakse. Laadukkaat verkkokurssit tarjoavat opiskelijoille yleensä erilaisia ​​sisällönjakelutapoja, kuten tekstiä ja videota, joiden luominen voi viedä aikaa. Sinun ei tarvitse saada toimikautta suuren yliopiston kanssa siirtääksesi taitosi muille. Yleisesti ottaen online-englannin opettajat saavat yleensä noin 10–40 dollaria dollaria tunnissa riippuen heidän pätevyydestään ja oppitunneista. Olen pystynyt kasvattamaan yritystäni huomattavasti viimeisen neljän vuoden aikana ja toimittanut kursseja yli 15 000 opiskelijalle Udemy-, Skillshare- ja YouTube-tiloissa.

Millainen On Aikataulu?

Täällä olen luetellut verkkosivustot, joista voit hankkia komeita rahaa opettamalla opiskelijoille englantia tai mitä tahansa kieltä. Minulla on erittäin korkeat vaatimukset, ja jos en olisi hakeutunut näihin työpaikkoihin, en pyytäisi sinua kumpaakaan. Yksinkertaisia ​​ohjelmia, kuten PowerPoint, voidaan käyttää myös diaesitysten tai parannettujen podcastien luomiseen. Ansaitset noin 0 dollaria. Paljon kannustimia.

Kirjoita E-kirja

Voit myös luoda uusia kursseja täysin eri alueille. työkalut, (Verohuollossa tätä kokonaismäärää kutsutaan perusteeksi.). Kursseistasi tulee elävämpiä ja kiinnostavampia - ja saatat oppia muutaman uuden taiton itse! Onneksi on olemassa muita tapoja opettaa verkossa käyttämättä tuhansia saadaksesi tarvittavat valtakirjat. Kuinka perustaa oma seminaariliiketoiminta, parhaiden työpaikkojen saavuttamiseksi kuitenkin tarvitset ainakin jonkinlaista sertifiointia, kuten TEFL-sertifikaattia. Alkaen tyhjästä, olen pystynyt rakentamaan menestyvän brändin - sisältäen verkkosivuston, YouTube-kanavan ja yli 125 000 opiskelijakunnan. Skillshare-ohjelmalla on kuitenkin hyvin erilainen ohjaajapalkkiojärjestelmä. Jokainen yritys tarjoaa erilaisia ​​korvausmääriä. Jos en olisi tehnyt niin paljon uskon hyppyjä, en olisi koskaan pystynyt rakentamaan nykyistä elämäntapaa: Mitkä ovat opettajien vaadittavat pätevyydet?

Verkko-opetus on vain yksi lisättävä luetteloon. Osallistu suuntautumisvaiheeseen 4: Jos haluat upottaa varvassi veteen ja kokeilla verkko-opetusta yksinkertaisesti, luomalla esimerkiksi erittäin lyhyen, alle 30 minuutin moduulin, Skillshare on todennäköisesti alhaisempi riski (ja pienempi palkka). Näin toimii, PrestoExpertsillä on kaikki taustatyökalut paikallaan, joten kun olet valmistunut hakemuksesi ja määrittänyt maksusi, sinut yhdistetään ihmisiin, jotka tarvitsevat asiantuntemustasi. He saattavat tarvita vain apua äidinkielenään puhuessaan, kun he pyrkivät parantamaan sanastoaan ja keskustelutaitojaan. Monilla on tohtorintutkintoa erikoisalallaan. Onneksi riippumatta siitä, mistä aiheesta olet asiantuntija, on ihmisiä, jotka haluavat oppia.

WizIQ tarjoaa erilaisia ​​hinnasuunnitelmia kattamaan monenlaiset opetusbudjetit. Määrä voi parantaa huomattavasti tulopotentiaaliasi ja antaa sinun luottaa tuottamiin tuloihin. Johtopäätös: kauppa on helppoa luotettavan online-välittäjän kanssa, yksinkertainen Internet-haku paljastaisi valtavan joukon palveluja tarjoavia välittäjiä ja suurin osa heistä on täysin hyviä. Voit ansaita rahaa ollessasi poissa jonnekin muusta rahasta! SayABC hyväksyy hakijoita kaikkialta maailmasta. Jotkut saattavat päättää löytää työn uudesta teollisuudesta, kokeilla uutta käsityötä tai rakentaa jotain paljain käsin. Sinun on oltava valmis laittamaan opas luomiseen ja markkinoimaan sitä sitten.

Opettaa Ansaita Rahaa On Hienoa

Päätät, mitkä opetustunnit toimivat sinulle parhaiten. Suurin luokkien kysyntä Kiinassa on välillä 6: Tuutorit voivat päättää aihekohtaisista palkkioistaan ​​ja ottaa kursseja saatavuuden mukaan. Tarvitset sitä jossain vaiheessa! En todellakaan ole veroammattilainen! Et voi luottaa mihinkään yksittäiseen alustaan ​​ylläpitääksesi yritystäsi. Erinomainen asiakaspalvelu, asetat omat tunnit, saat nopeasti maksun Miinukset: Muut verkkokoulut, joihin voit tutustua:

Kun sinulla on jonkin verran kokemusta vyön alla, sinun pitäisi kuitenkin pystyä neuvottelemaan korkeammasta palkkapaketista nopeasti. Jos ihmiset ostavat kurssiasi, saat vain rahaa. Varmista, että käytät linkkiä *, jotta he tietävät, että lähetin sinut! Opettaja-opiskelijayhteisön siteet ovat Skillshare-ohjelmassa paljon vahvempia, koska kurssiprojektit ovat käytännöllisiä ja interaktiivisia. Heidän ohjaajansa työskentelevät vain noin 8–12 tuntia viikossa. Haluat myös varmistaa, että sinulla on hyvä Internet-signaali missä tahansa luokkahuoneitasi varten.

Videohaastattelu on suurin osa koko prosessia. Jos poistat tämän testin, he järjestävät sinulle koulutusta 15 päivän ajan, ja sinun on taas pidettävä puhelinhaastattelu ja demo-luento. Yksi luovista tavoista käyttää verkkokurssia markkinointitarkoituksiin on käyttää sitä osana suppilojärjestelmää ohjaamaan opiskelijoita valmennusohjelmaan tai muihin palveluihin. Kyllä, verkko-opetustyöt ovat johdonmukainen, helppokäyttöinen tapa reppureille ja paimentolaisille ansaita digitaalituloja. He palkkaavat vain yhdysvaltalaisia ​​/ kanadalaisia ​​opettajia, ja luokissa on jopa 4 opiskelijaa. Joustavuudestasi riippuen Englishhunt tarjoaa vaihteluita, joiden pituus vaihtelee yhdestä kuuteen tuntiin. Mutta sinun täytyy silti saada heidät katsomaan minuutteja kurssistasi ansaitaksesi rahaa. Ohjaajat voivat myös ansaita 10 dollaria per ohjattu opiskelija henkilökohtaisen lähetyslinkin avulla.

Halusin ansaita vielä enemmän rahaa, joten toisen lukukauden opettaessani Thaimaassa aloin opettaa myös verkossa.

Mobiili-valikko

Onko sinulla uskomattomia opetussuunnitelmia, joita ihmiset aina kysyvät sinulta? Kaksi vuotta päätin, että haluan matkustaa maailmaan. Yliopistot ja yliopistot tarjoavat yhä enemmän todistuksia verkkokoulutuksesta ja/tai tutkinnoista verkkokoulutuksessa. Jos olet opettaja, joka on aikaisemmin luonut tuntisuunnitelmia, saatat jo käyttää resursseja, joita tarvitaan rahan ansaitsemisen aloittamiseen tänään.

Mahdollisuuksia on kuitenkin edelleen, huomaa vain, että mahdollisuutesi ovat rajoitetut, jos et ole suorittanut täydennyskoulutusta tai että saatat saada vähemmän palkkaa. Opetan nyt ihmisiä ympäri maailmaa blogeistani, podcastistani ja YouTube-kanavalta. Hanki tukea muilta, jotka elävät samalla tavalla kuin sinä. Olen myös luetellut kunkin yrityksen edut ja haitat, koska rehellisesti sanottuna kukaan ei ole täydellinen, ja mielestäni sinun pitäisi tietää koko tarina ennen hakemista näihin yrityksiin. Viimeinen vaihtoehto on Teachable- tai Ruzuku-tyyppinen palvelu, jotka molemmat tarjoavat joitain itsenäisen isännöinnin etuja Udemy-palvelun helposti ja nopeasti. Joten varmista, että saat sen käyntiin riippumatta siitä, mihin näistä yrityksistä haet. Pitkäaikaiseen työskentelyyn SayABC: n kanssa tarvitset kandidaatin tutkinnon (vaikka he tarjoavat lyhyitä harjoittelupaikkoja muille kuin tutkinnon suorittaneille). Saatat olla kiinnostunut ja perehtynyt useisiin aiheisiin, mutta valitse se, joka inspiroi sinua eniten.

7 parasta alustaa, joihin voit liittyä ja saada palkkaa opettamaan englantia verkossa.

Suorita Lääketieteellinen Tutkimus Tai Kohderyhmä.

Tässä on seitsemän parasta yritystä, joiden avulla voit opettaa englantia verkossa: Samaan aikaan katsojat ja fanit pyysivät koko kurssia. Cambly tarjoaa opiskelijoille, joilla on jonkin verran englannin kielen ymmärrystä ja jotka haluavat vain keventää keskusteluitaitojaan. Monet ihmiset ovat ansainneet tuhansia dollareita kuukaudessa verkkokursseilla, joissa opetetaan muun muassa kitaraa, tietyn ohjelmiston käyttöä tai leivän leipoa.

Nyt päivinä kokoan enemmän korkealaatuisia videoita. Suositut kurssit voivat maksaa jokaiselle oppijalle tuhansia dollareita ja tuottaa kuusinumeroisia tuloja, jotka ovat monien yrittäjien tavoite. Jos sinulla on jo opettajauraa tai olet työskennellyt neuvonantajana tai ohjaajana luokkahuoneessa, sinulla on tietopohja, jonka avulla voit käynnistää uraopetuksen verkossa. Mallintaminen, 99 kuukaudessa Bluehostin kautta). Voit myös oppia edistyneempiä työkaluja, kuten Adobe Lightroom valokuvien käsittelemiseen. Ota tehtäviä amazonin mekaanisessa turkissa, youTube omien videokoodausohjeiden julkaisemiseksi. Eivätkö paljon aamusta? Kuinka hyödyntää online-opetusta rahallisesti? Vertailu Udemy vs. Mitä ihmiset kysyvät sinulta koko ajan?

Niille, jotka haluavat opettaa kieltä verkossa, mutta tarvitsevat joustavan aikataulun, Lingoda on loistava vaihtoehto. Varmista, että säästät rahaa jokaisesta palkasta, koska joudut maksamaan veroja näistä tuloista. Alusta on niin suosittu, sinun on pakko löytää apua jostain etsiessään sitä (kuten Teachinguide-sivustolla!) Vuosi 2019 on kuitenkin myös vuosi, jolloin YouTube ilmestyi näyttämölle, ja pian tarpeeksi taiteilijoita alkoi huomata. Etsi online-korkeakoulujen verkkosivustoilta nähdäksesi, onko heillä uralautakunta, johon he lähettävät aukkoja lisäohjaajille erityyppisillä kursseilla, joille olet pätevä opettamaan. Tämä on selvästi ensimmäinen asia, jota vaaditaan eniten aktiivisella Internet-yhteydellä. Näiden verkkosivustojen kanssa työskentelemällä voi helposti muuttaa intohimonsa ammatin ja vapaa-ajan kannattavaksi.

Tarjoa Valokuvausyritystä.

Esimerkiksi tässä on VIPKID-sovellusprosessin hylätty: Sinulla on oltava erinomaiset viestintätaidot. Voit aloittaa hyvän maineen rakentamisen saatuaan ensimmäiset ensimmäiset opiskelijat ja veloittaa enemmän. Saat viimeisen kuukauden maksun ennen kuluvan kuukauden 15. päivää. Tämä edistyksellinen säästösuunnitelma auttaa varmistamaan, että olet varautunut suuriin verolaskuihin, jotka erääntyvät, kun olet jättänyt palautuksen vuodelle. Säästää paljon rahaa ja matkustusaikaa.

Aiheista

Yondo antaa ammattilaisille alustan markkinoida, suunnitella, hyväksyä maksuja ja ohjata henkilöitä yhdessä paikassa. Kuinka sait tietää VIPKID: stä ja mikä sai sinut päättämään aloittaa opettamisen heidän kanssaan? Harkitse logon tai väriteeman luomista, joka näkyy kaikessa oppitunnin sisällössä. Useimmiten opiskelijat mieluummin opiskelevat verkko-ohjaussessioita, joiden mielestä heidän on mukavampaa ajoittaa vastaavasti.

Joustavuus on hämmästyttävä, ja koska minun ei tarvitse kysyä vapaapäiviä tai opettaa kenenkään muun aikataulua, voin varmistaa, että minulla on aina vapaa-aika minua kiinnostaviin tapahtumiin! Siksi verkkokurssien opettaminen on niin hieno tapa saada passiivisia tuloja. Jotkut ihmiset ansaitsevat tuhansia dollareita kuukaudessa verkkokurssien kautta, kun taas toiset käyttävät kurssejaan sivutulojen tuottamiseen muun työnsä lisäksi. Ne tarjoavat osa-aikaisia ​​opetustöitä japanilaisten opiskelijoiden opettamiseksi. Jos sopivuus sopii hyvin, joku heidän sisällönhallinnastaan ​​ottaa sinuun yhteyttä. Sisäinen henkilökuntamme vetää kaikki hakemukset mahdollisilta opettajilta. Verkko-opettajien odotetaan vastaavan nopeasti opiskelijoiden sähköposteihin ja ilmoitustaulun kysymyksiin, koska tämä on ainoa tapa, jolla opiskelijat pääsevät opettajiin.

Tarvitseeko minun olla TEFL-koulutusta ennen hakemusta?

Mutta he palkkasivat sinut valmistelemaan heidät tenttiin, ja tämä vie tietyt taidot yksin. Nämä ovat muutama suosituimmista verkko-opetusalustoista. Kompastuin englannin kielen opetukseen verkossa kaksi vuotta sitten, aivan kuin kesä kotikaupungissani oli kääntymässä sietämättä kuumaksi. Jotkut yritykset vaativat 6 kuukauden tai yhden vuoden sitoutumista, etenkin jos opetat samoja opiskelijoita samaan aikaan viikossa.

Faq

Tämä on erityisen hyödyllistä aikuisopiskelijoille, jotka työskentelevät jo osa- tai kokopäiväisesti. Sinun on sitouduttava yhden vuoden asumiseen ulkomailla (mikä pidän myös). Kokeile myydä elektroniikkaasi, ennen kuin he vanhenevat (er) ja (vanhentuvat).

Temppu on sen määrittämisessä, mikä muoto on paras sille, mitä yrität opettaa. Sinun on tehtävä oma aikataulu kokonaan, eikä viikoittain työskennellä minimi- tai enimmäistyötuntia. Katso englannin kielen opettajan englanninkielinen työnantajavertailutaulukko vertaillaksesi vähimmäistuntivelvollisuuksia useille erilaisille ESL-kouluille. Kauppa thunder, minimi talletus on 200 dollaria, mutta bonusta ei ole, kun taas kauppiaat voivat saavuttaa tuoton 65% - 85%. Helppokäyttöinen alusta, joustava aikataulu ja kohtuullinen palkka. Olemme myös käytettävissä kaikissa kysymyksissä osoitteessa [email suojattu]. Voit hakea ohjaajaan. Kuten jo mainittiin, yksinkertaisin tapa on työskennellä tuntihinnalla verkko-opetusyrityksessä.

Tulot Yliopistotasolla

Kuvailen teille kaikkia tarvitsemiasi työkaluja ja laitteita sekä joitain prosesseja, joita olen käyttänyt verkkokurssien tuottamisessa viimeisen neljän vuoden ajan. Maksettu mainonta. TEFL-sertifikaatti vaaditaan (sponsorointia saatavana). Jotkut meistä haluavat hälinästä työskennellä osana joukkuetta ja jotka saattavat taistella, kun kohtaavat pitkät työtunnit yksin kotona kannettavan tietokoneen näytön edessä.

VerbalPlanet

Mikä on verkko-ohjaaja tai -opettaja? Englishunt sijaitsee Soulissa, Koreassa ja Michiganissa, Yhdysvalloissa. Osaatko selittää kieliopin? Tässä on ilmainen freelancer-vinkki: Lopuksi, varmista, että tarkistat sopimuksesi peruutus- ja osallistumismaksuista. Korjaat virheet. Tässä opetusmenetelmä on Skype tai videopuhelut.

Miksi Opiskelijat Maksavat Kursseista

Miltä se kuulostaa? Skypestä on tullut suosittu tapa ohjata poistumatta kotoasi. Tunsin monia heistä etsimässä verkkokursseja tapaksi laajentaa liiketoimintaansa ja ansaita passiivisia tuloja.

Jos sinulla on jo verkkosivusto, voit tarkistaa osakkuusohjelmat, kuten ShareASale, joiden avulla voit ansaita rahaa mainoksista ja muista tytäryhtiöiden tarjouksista. VIPKID vastaanottaa vain Pohjois-Amerikan opettajia. Saatat joutua kokeilemaan jonkin aikaa löytääksesi henkilökohtaisen makean paikkasi, mutta lopulta selvität parhaan kaavan ansaitsemiselle. Sinun ei tarvitse olla ammattimainen kirjailija päästäksesi freelance-kirjoittamiseen. Sivusto tarjoaa kursseja, jotka perustuvat tietotekniikkaan, web-suunnitteluun ja rajapintoihin. Se on hauska paneeli, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimuksia.