Kuinka Hallita Kotoa Työskenteleviä Työntekijöitä

Viimeaikainen varmuuskopiointisuunnitelmani sisälsi sen tekemisen, joka oli ehdottomasti ja myönteisesti tehtävä juuri nyt, jotta voin täyttää sitoumukseni, kirjastossa käytettävissä olevassa tunnissa. Entä toimistolaitteet, urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet sekä suhteiden luominen kollegoihin? Tee aikataulu ja pysy siitä päivittäin. Joissakin tapauksissa se voi olla jopa kallista. Esimerkiksi talossani meillä on ymmärrys siitä, että vaikka olenkin täällä, en ole. Sen lisäksi, että pystyt soittamaan videopuheluita menettämättä yhteyttä, sinun tulee harkita mitä työkaluja ja tekniikoita tarvitset tehdäksesi työsi hyvin.

Voit myös jättää itsellesi motivoivia muistilappuja sängysi vieressä, joten ne ovat ensimmäinen asia, jonka näet ja luet aamulla. Kotoa työskentelyllä on useita etuja - säästät rahaa työmatkakuluihin, pyykin pesemiseen päivän aikana ja olette käytettävissä toimituksiin, vain mainitsemme muutaman. Ilman uhkaa, että pomo katselee olkapäätäsi, on helppo antaa periksi häiriöistä ja häiriöistä. Tarkoittaako tämä tietokoneen sammuttamista, mallien poistamista tai puhelimen sammuttamista.

Etätyö ja tehtävien suorittaminen voi olla haastavaa, koska olet vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja muiden kanssa sähköpostitse ja puhelimitse - et henkilökohtaisesti - ja sinun on varmistettava, että kaapat kaikki keskinäinen viestintäsi perusteellisesti ja tehokkaasti. Tee mitä voit varmistaaksesi, että yrityksesi todennäköisesti menestyy, testaamalla konseptiasi ja tarkistamalla ideasi. Jatkaaksesi tehtävääsi kirjoita nopeasti kaikki asiat, jotka on tehtävä valmis jokaisen päivän alussa. Suojaa WiFi-yhteys, jotta et anna kaistanleveyttä naapureillesi, jotka varastavat yhteytesi. Luottamus ja avoimuus ovat onnistuneen etätyösuhteen perusta. Jos rakastat työskentelyä PJ: ssä, tappaa todennäköisesti tuottavuus. Työnantajasi ei ehkä pysty antamaan sinulle kaikkia tarvitsemiasi tarvikkeita.

Kotityöhön liittyy omia häiriötekijöitään, varsinkin jos muut ihmiset - tai jopa lemmikit - ovat lähellä.

Pidä työsi. Katso maailma. Jätä suunnittelu meille.

Voit myös sijoittaa säästääsi lisää aikaa, kun et matkusta terveyteen. Syönyt lounaan perheeni kanssa, nopea nokoset ja suuntaan takaisin töihin. Sen sijaan erittele, kuinka paljon olet velkaa kuukausittain, ja laita se syrjään korkean tuoton tilille. Liikunta lisää luonnollisesti endorfiineja, jotka lisäävät onnellisuutta, nautintoa ja kiinnostusta, jotka kaikki ovat tärkeitä tuottavuuden kannalta. Kotona tehtävät työpaikat ovat selvästi matkan päässä vanhoista "ansaitse rahaa kirjekuoria täyttäviä" -mainoksista. Kymmenen vuoden ajan yritysmaailmassa hänet lomautettiin kuusinumeroisesta myyntityöstä vuonna 2019, mutta ”Minulla oli vauva kotona, joten muutin vain jonkin verran huomioni”, Heather sanoo. Löydä tapa henkisesti siirtyä kotoa työhön. Lataa sisältö, kuinka paljon ansaitset, riippuu kuitenkin paljon siitä, missä asut. Syönyt lounaan perheeni kanssa, nopea nokoset ja suuntaan takaisin töihin.

Henkilökohtaisesti tarvitsen työhevosen tietokoneen, joka kestää jatkuvaa käyttöä viidestä tunnista kahdeksaan tuntiin päivässä. Vaikka et olekaan suuri musiikkifani, tutkimukset ovat osoittaneet, että pehmeän, klassisen musiikin kuunteleminen työskennellessäsi voi auttaa parantamaan keskittymistä. Ja minulla on joustavuus työskennellä (enimmäkseen) milloin haluan, ja valita, mihin projekteihin osallistun. Ja miten pidät työelämäsi erillään kotielämästäsi?

Tämä työ sopii henkilölle, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa. Muista hyödyntää kotona työskentelyyn liittyviä ainutlaatuisia mahdollisuuksia. ”American Express on globaali palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaille poikkeuksellisen pääsyn tuotteisiin, oivalluksiin ja kokemuksiin, jotka rikastuttavat elämää ja rakentavat liiketoiminnan menestystä. Dow jones nousee 711 pistettä torstaina matalasta; miksi cisco-osake voi pudota edelleen. Nauti lounasta kotona.

  • Ennen sitoutumista etätyötilanteeseen varmista, että pystyt seuraamaan sitä.
  • Kotoa työskenteleminen tarjoaa myös mahdollisuuden niille, joilla on aikaa ja organisatorisia taitoja hallita kahta tai kolmea työtä kerralla.
  • Kotoa työskenteleminen voi olla erittäin tuottavaa, mutta se voi myös mennä pahasti pieleen.
  • Voit ansaita kunnollisen elämisen (väitetysti välillä 20 000–95 000 dollaria) vain tarkistamalla päivittäin käyttämäsi tuotteet.
  • Aseta työtila.
  • Joten varmista, että sinulla on tilaa levittää, asettaa kannettava tietokoneesi ja kaikki tarvittavat fyysiset tiedostot ovat saatavilla - vaikka se tarkoittaisi ruokasalipöydän muuttamista hätätoimistoon.
  • Nämä ovat rajat, jotka sinun on asetettava muiden ihmisten kanssa elämässäsi, samoin kuin rajat, jotka sinun on asetettava itsellesi.

Oikeudellinen Työ Kotona

Mutta jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja tai joustava aikataulu, tarvitset sisäistä motivaatiota saadaksesi itsesi toimimaan, vaikka et halua. Monet etätyöntekijät ovat yksinäisiä, kun lopettavat työskentelyn ensin toimistossa ja joutuvat tottumaan toveruuden puuttumiseen. Kukaan ei kertonut minulle, mihin aikaan minun pitäisi aloittaa tai lopettaa, mutta me molemmat tuntemme paljon paremmin, että meillä on nimetty työaika. Kerro meille kommenttiosassa kokemuksestasi neuvotella etätyöjärjestelyistä organisaatiosi kanssa ja onnea! Näen milloin tahansa mahdollisen työajan. Nykyään on saatavilla myös joukko videokeskustelusovelluksia, kuten: Vaikka jonkun on välttämätöntä ottaa toimittamaani ja julkaista se sitten. Sinun on tehtävä aikaa töihin ja aikataulun asettamiseen, jos aiot menestyä kotoa.

Tämä on paljon potentiaalia tarjoava työ, koska otsikko kattaa monia asioita. Ovat säännöllisesti suunnitelleet online-tapaamiset: Kliinisen tutkimuksen koordinaattorit auttavat hallitsemaan kliinisten tutkimusten toimintaa.

Keikkojen Kirjoittaminen

Opi kuinka voit löytää ja vuokrata oikeita kykyjä LinkedIn Talent Solutions -sovelluksen avulla. Palkkiot - Joillekin kotona työskenteleville et ehkä pysty hallitsemaan tätä ainesosaa. Vuokraa kehosi, lisäksi jos verkkosivuston takana oleva kehitysyhtiö ostaa kiinteistön edelleen, se antaa sinulle 1% ostohinnasta - mahdollisesti 1 000 puntaa pääkaupungissa sijaitsevalle talolle. Vähemmän yllättäviä työpaikkaystävällisiä luokkia ovat tekniikka, joka tunnetaan asteittaisesta lähestymistavastaan ​​virtuaalitoimistoihin, ja tekniikka, joka tehdään usein projektikohtaisesti. Tämän pitäisi helpottaa kotielämän arjen häiriötekijöiden sulkemista pois käytöstä ja poistua työstä jokaisen päivän lopussa.

Työn luonteesta riippuen joudut ehkä hankkimaan myös sovelluksia, laitteistoja ja/tai ohjelmistoja. Me kaikki pidämme tauot työpäivän aikana, ja kotona työskentelyn ei pitäisi olla eroa. Suunnittele vaikeimpien tehtävien suorittaminen vauvasi nukkumisen aikana tai vanhempien lasten ollessa koulussa. Selvitä, milloin voit tehdä parhaan työn ja tehdä siitä aikataulun.

Miksi tuoda esiin? Vaikka työvoima voi jatkaa suuntausta kohti etätyömahdollisuuksia ja joustavia työjärjestelyjä (nousu 19 prosentista työntekijöistä, jotka tekevät ainakin osan työstään etätoimintaa vuonna 2019, 24 prosenttiin vuonna 2019, työvoimatoimiston mukaan), etätyöntekijät ovat edelleen vähemmistössä, joten kaikki eivät saa tosiasiaa, että työpaikalla tehtävä työ on yhtä laillista kuin 9-5 -toimistossa työskenteleminen. Sinulla voi olla työtila kotona, mutta mukauta tilaa. Täydennä virtuaalista viestintääsi. Jokainen henkilö ja ammattilainen on tuottavin eri vuorokauden aikoina. Sinulla ei ehkä ole yhtä iso hankintakaappia kuin yrityskonttorissa, mutta sinun on varustettava kotitoimistosi samoilla tarvikkeilla, jotka löydät muualta. Jos tämä on jotain, joka osoittautuu hyödylliseksi sekä minulle että yritykselle, se voi olla jotain, jota voit tarjota laajemmin muotona houkutella lisää kykyjä ja auttaa työntekijöitä olemaan onnellisempia ja tuottavampia.

Kotoa Työskenteleminen - Menestys Tai Epäonnistuminen On Sinun Vastuullasi

Vuonna 2019 se ei todellakaan ole totta. Mutta jotkut olen nähneet keskittyvän siihen, miten perustaa kotitoimistosi saavuttamaan feng shui ja kuvaamaan kuvaa naisesta, joka hymyilee, pitää vauvansa yhdessä käsivarteen ja ottaa neuvottelupuhelun toisen kanssa. Käytämme ON24: tä verkkoseminaarialustamme. Mutta jos luulet tekeväsi hienosti sohvalla tyynyjen ja tavallisten aikakauslehtipinojen keskellä, ajattele uudelleen. Jos pomo on edelleen epäröivä, harkitse lyhentämään aikaa, jonka haluat olla kotona. Vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa päivän aikana on sallittua, vaikka he eivät olisi työtovereitasi. Tämä on melkein sama asema kuin yrityksen sisäinen rekrytoija paitsi, että pääset töihin missä haluat.

Se ei vain ole niin. Kommunikoi odotukset kaikkien kanssa, jotka ovat kotona kanssasi. Työ ei ole enää keino päästä tavoitteeseen, ja sisäiset motivaattorit ovat nykyään tehokkaampia kuin koskaan ennen. Käytä taukoja päästäksesi pois pöydältäsi sen sijaan, että vain avaat YouTube: n ja katsot joitain mukavuusleikkeitä.

Tekninen Pätevyys

On myös mahdollisuuksia yksinkertaisesti tehdä standardoitu testitulos kotona. Toiset ovat ohjelmistojen ja sovellusten kehittämisessä, jotka maksavat enemmän, mutta vaativat erikoistuneita tekniikkataitoja. Sinun tulisi myös harkita siirtymistä johonkin muuhun, jos tunnet intohimosi lippuvan. Ymmärrän, kuinka jotkut työt voidaan tehdä etäyhteydellä, mutta en tiedä kuinka työsi voisi olla.

  • Mainos sisältää yrityksen nimen, eikä hakijoilla ole vastauksia sokealle sähköpostiosoitteelle.
  • Loppujen lopuksi tavoitteesi pitäisi olla vastata kotona työskentelemisen potentiaalisiin haasteisiin pomosi näkökulmasta ja tehdä selväksi, että ylimääräinen johtaminen, jota järjestely vaatii, on vastuussa pomollesi.

Tee Töitä, Kun Se On Sinulle Parasta

Jos työskentelet projektissa muiden ryhmän jäsenten kanssa, on tärkeää järjestää säännöllisesti kokouksia. On välttämätöntä perustaa tila, joka on täysin omistettu työlle ja kunnioittaa sen tilan rajaa. Jokaiselle työntekijälle, joka työskentelee kotoa ainakin puolet ajasta, työnantajat voivat säästää yli 11 000 dollaria vuodessa, totesi Global Workplace Analytics -tutkimus. Taukoasi voidaan parantaa myös lääkityksen avulla. Opi käyttämään online-vaihtoehtoja, kuten henkilökohtaista verkkosivustoa, digitaalisia verkkoja, blogeja, sosiaalista mediaa ja offline-strategioita, mukaan lukien mainonta ja tapahtumiin osallistuminen.

On liian helppoa ja liian houkuttelevaa palata takaisin kotitoimistoon tehdä vähän enemmän työtä. Pidä musiikkia pöydälläsi. Tämä voi olla vaikein asia työskennellessään kotoa.

Lisää Glassdoor: lta

Kulttuuri ei ehkä ole sinulle sopiva ”, Orti sanoo. Kurinalaiselle se voi tarkoittaa myös tuottavuuden lisääntymistä pois usein kiireisestä ja häiritsevästä toimistoympäristöstä. Muista asettaa tietyt työajat ja pitää niistä kiinni ja kommunikoida selvästi tuntisi perheen ja ystävien kanssa. Sitoudu tekemään enemmän. Kotoa työskentely voi kuulostaa ihanteelliselta. Mutta sinun ei tarvitse vain hylätä mahdollisuus.

Tietäen Milloin Lopettaa

Mutta kun olet puhelimessa, harjoitat liiketoimintaa, osallistut kokouksiin, käytät videoneuvotteluita ja yrität ennakoivasti luoda oman yritysyhteisön, tämä eristyneisyys tyypillisesti voitetaan, hän sanoo. ”Sinun on varmistettava, että osaat kertoa tarkoittamasi selvästi ja tiiviisti. Jos olet innokas välittäjä, pidä mielestäsi itsesi terveellinen lounas, aivan kuten tekisit, jos joudut menemään toimistoon. Kun aloitat kotiyrityksen, on tärkeää ymmärtää tuotteen ja palvelun ero. ”Ilman vesijäähdytinta ja työtovereita, saatat unohtaa viettää aikaa pöydältäsi.

App Marketplace

Ansaitset silti jonkin verran kiinnostusta etkä ole järkyttynyt IRS: stä. Joskus osoittamalla, että saman alan kilpailijoilla tai muilla yrityksillä on kotona työskenteleviä ohjelmia, voidaan auttaa työnantajia olemaan avoimia ajatukselle yrityksessään. Annan etätyöehdotuksessani joitain ideoita siitä, kuinka voin pitää sinut ajan tasalla edistymisestäni viikosta toiseen ja jaan ehdotetun aikataulun, jotta tiedät milloin olen käytettävissä. Parhaat välittäjät, siirtyminen tapahtuu, koska kun vedot valuuttaparin suuntaan, et halua tosiasiallisesti muuntaa rahaa toiseen valuuttaan, haluat vain lyödä vetoa hinnanmuutoksesta. Vaikka sinun ei tarvitse olla niin varhain lähteäksesi toimistolle, sinun tulisi silti asettaa hälytys ja sitoutua nousemaan tiettyyn aikaan joka päivä. Kun kirjoitin äskettäin asioiden siirtämisestä avustajille, olin todella yllättynyt iskuista.

Tämä johtuu siitä, että tämä erottelu voi vaikuttaa siihen, kuinka sinulle maksetaan.

Kotona Työskentelyn Edut Ja Haasteet

”Vain yksi prosentti amerikkalaisista on ansainnut rahaa kodinjakosivustojen kautta, Pew Research Centerin mukaan. Kotona työskentely tarjoaa yleensä enemmän häiriötekijöitä kuin toimistoympäristö. Tutkimukset osoittavat myös, että strategisten taukojen pitäminen voi auttaa sinua kohdistamaan energian uudelleen hoitamaan tehtävän myöhemmin. Kun suurin osa työvoimasta työskentelee keskustoimiston ulkopuolella, on olemassa runsaasti strategioita ja parhaita käytäntöjä, jotka hyväksytään koko yrityksessä onnistuneen etätyön helpottamiseksi. Sekaannus voi myös motivoida työntekijöitä ja johtaa siihen, että heidät muutetaan helposti kotona, koska he eivät nauti työstään. Verkkopankkipalvelut, mikä todella tärkeä:. Kaikissa toimistoissa henkinen ja fyysinen terveytesi vaikuttaa työn suorituskykyyn. Yksi miehen palveluksessa olevista eduista on, että saat etuudet.

Kaiken kaikkiaan, kotona työskentely vaatii kurin. Kun todellisuus asettuu siihen, että olet vastuussa siitä, miten vietät aikaasi, se voi olla melko herätyspuhelu. Päätä, tarvitsetko sovelluksia ja ohjelmia tekstiasiakirjoihin, laskentataulukoihin, esityksiin, suunnitteluun, luonnokseen tai FTP-tiedostojen siirtoon. Henkilöstöhenkilöstö on käytettävissä kysymyksiin. Kohdennetun suunnittelun puuttuessa on helppo tulla työntekijäksi, joka jää kiinni ympäristöön, jonka työ on läpäissyt ilman kykyä muuttaa kokonaan kotiin. Joitakin tärkeimpiä tehtävänhallinnan ja kalenterisovelluksia ovat:

Mitä Sisällyttää Etätyösuunnitelmaan:

Jos ei, löydät todennäköisesti runsaasti tekosyitä nousta ja mennä muualle! Kun työskentelet kotoa, rajat kodin ja työn välillä voivat helposti hämärtyä, joten erota nämä kaksi mahdollisimman hyvin. Varmista, että sinulla on riittävästi levytilaa ja RAM-muistia ja että riittävä kaistaleveys nopeaan Internet-palveluntarjoajaan. Voit harkita työskentelyä pienemmissä spurteissa ja antaa itsellesi rentoutua välillä, mikä voi olla todella virkistävää ja auttaa sinua sekä fyysisesti että henkisesti. Päästä irti perfektionismista - Avain välttääksesi palamista on päästä irti perfektionismista, joten älä ota asioita liian vakavasti - elämä on loppujen lopuksi liian lyhyt. Joskus sinun on oltava valmis uhraamaan, onko kyse omasta rahastasi tai ajasta. Mutta voi olla vaikea siirtyä yritystoimistolta kotitoimistolle, koska ympärillä ei ole työtovereita, ei tukihenkilöstöä eikä IT-osastoa, jotka auttaisivat sinua, hän sanoo. Etätyön edut voivat ulottua elämääsi myös työn ulkopuolella.

Kun etätyöntekijä haluaa osallistua johonkin kokoukseen, hän yrittää lukea suuren ryhmän ihmisten huoneen, joka istuu pöydän ympärillä. Tarvitset nopean prosessorin, riittävästi levytilaa ja paljon RAM-muistia. Olet kuullut tämän aiemmin, mutta se on ratkaisevan tärkeää. Kotoa työskenteleminen tuntuu taivaalta - työmatka on olematon, ei ole väitteitä siitä, kenen vuoro on tehdä teetä pyöreäksi, ja voit jopa työskennellä pyjamassa.

Ohje

Kotitoimistosi. Joten houkuttelevaa se kuulostaa, et voi vain poistua työstäsi ja käydä ostoksilla - vaatteita tai päivittäistavaroita - työpäivän aikana. Lisäksi CNN: n äskettäin julkaiseman artikkelin mukaan Facebook ja Instagram osoittavat nyt käyttäjille, kuinka paljon aikaa he kuluttavat kussakin sovelluksessa. Työvoimatoimistotilastovirasto osoittaa, että vuonna 2019 kaikista työpaikoilla työskentelevistä henkilöistä 21 prosenttia teki osan tai koko työn kotona. Älä koskaan aliarvioi psykologisia vaikutuksia.

Järjestäydy

Monien etätyöntekijöiden mukaan on myös syytä tarkistaa, tarjoaako Internet-palveluntarjoajasi nopeamman yrityspaketin. Kaiken kaikkiaan tämä on ollut hienoa, etenkin perhe-elämässäni. Työnantajien on päästävä eteenpäin tästä kehityksestä houkutellakseen ja säilyttämään lahjakkuuksia.

Nostaa ääntäsi. Toistaiseksi keskitymme kasvavaan määrään yrittäjiä, jotka johtavat kotiyrityksiä. Jos olet levossa, pysyt levossa. Toimistopolitiikka.

Varmista, Että Perheenjäsenesi/huonetoverisi Kunnioittavat Työskentelyäsi

Poissa silmistä, poissa mielestä. Aloita päivä kuten toimisit toimistossa: Muistatko tai kirjoitit salasanat? Ellet ole asettanut konkreettista aikataulua tai tehtäväluetteloa, joka sanelee, kun aiot työskennellä verrattuna siihen, kun aiot tehdä kotitöitä, lapsiin liittyviä asioita tai muita kotimaisia ​​kertoimia ja päättymistä, nämä asiat eivät ole vain orgaanisesti rinnakkain hallittavalla tavalla.

Hansenin mukaan "kotimiesten motivaatio kotona työskennellessä on todennäköisesti yksi tärkeimmistä tekijöistä sen määrittämisessä, tuleeko kotiyrityksestäsi vai työstäsi menestys. "1 ohje. On välttämätöntä asettaa odotuksia rakkaitasi kanssa. Loin ammatillisen ympäristön ripustamalla tutkintotodistukset seinälle ja eräitä palkintotauluja. Tässä luettelossa olevat 13 yritystä palkkaavat roolit kopioinnista ohjelmistosuunnitteluun urheiluhenkilöstön rekrytointiin. Tämä saattaa kuulostaa äärimmäiseltä, mutta et halua ensin ajatella sitä kiireellisessä tilanteessa. Tämä voi olla todellinen fyysinen tila kotona, kuten toimisto.

Määräaika kirjastossa on kuitenkin yksi tunti päivässä. Palaa sitten takaisin töihin. Poikani on koulussa, mieheni opettaa yliopistossa, eikä kenenkään kanssa voida puhua.

Sijoita Teknologiaan

Keskustellessasi työstä kotoa tai etäjärjestelyistä, tarkkaile kieltäsi varmistaaksesi, ettet aiheuta tahattomia erimielisyyksiä tai kaunaa ryhmässä. Onko myytävälle kysyntää? Sille on olemassa online-työkalu. Harjoitukset, kuten meditaatio, liikunta ja riittävä uni, voivat auttaa sinua keskittymään mielesi paremmin, jotta pystyt saavuttamaan enemmän pitkällä tähtäimellä.

Tämä rakenne auttaa asettamaan rutiinin, ja rutiini johtaa tuottavuuteen. Toisaalta, jos suurin osa työntekijöistä työskentelee toimistossa, etätyöntekijöiden tulisi suunnitella määräajoin paikan päällä pidettävä kokous, sanoo Virtuaalisen työtiimin perustaja Shilonda Downing. Aseta puhelinnumero, jota käytät vain puheluihin kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Monipuolista sijoituksiasi, ja älä anna talosi tai autosi maksuja olla budjettipuhujaita. Olen tehnyt sitä jo viimeiset neljä vuotta ja olen oppinut joitain tärkeitä oppitunteja siitä, kuinka voit todella saada sen toimimaan puolestasi menemättä hulluksi ja indeksoimaan takaisin toimistollesi kerjäämällä kopiota. 1 check-in-tapaaminen heidän kanssaan viikossa yhteydenpitoon tavoitteesi, tulevien projektien ja päivittäisten tehtävien välillä. Äskettäin sain selville, että tarvitsen varmuuskopion suunnitelmasta työskennellä kotoa.