Miljoonan Dollarin Säästölaskin: Kuinka Paljon Minun Täytyy Säästää, Jotta Minusta Tulee Miljonääri?

Se, että yhä useammat ihmiset vaihtavat työpaikkaa nykyään, lisää myös toisen asteen vaikeuksia. Niin kutsutut asiantuntijat saavat meidät uskomaan, että tarvitsemme 3 miljoonaa dollaria ennen eläkkeelle jäämistä, jotta voisimme saada kohtuullisen 130 000 dollaria vuodessa. Kaaviossa oletetaan, että aloitat nollalla sijoitetulla dollarilla. Navigoida, tuloksena on keskimäärin 23%, joka on 12% pienempi kuin tavanomainen (lyhytaikainen) korko. Toisaalta, kuten auto, on poistoerä.

Päätä, kuinka paljon haluat varata palkan ja vedä rahat ensin. Elä keinosi alla, kunnes sinun ei enää tarvitse. Joitakin yleisimpiä velan ja taloudellisten ongelmien syitä ovat: Kasvaminen keskiluokan kotitaloudessa teki minut vahvaksi. Kahden vuoden jälkeen NYC: ssä minut rekrytoitiin liittymään toiseen San Franciscossa toimivaan yritykseen. Mitä enemmän aikaa säästää, sitä enemmän voit luottaa korkokorkoihin säästöjen kasvattamiseksi. Siksi säästää rahaa on turhaa. Nosta eläkemaksujasi jokaisella palkankorotuksella tai useammin, jos pystyt.

40-vuotiaana Nancy lopettaa sijoituksensa rahaaan ja alkaa kuluttaa ansaittuaan isompaan kotiin, hienoja autoja ja runsaslomia.

Valitettavasti elämme myös aikakaudella, jolloin vaikutusvaikutus näyttää olevan vahvempi kuin tarve säästää huomenna. Tarvitsemme kuitenkin lukua laskelmien suorittamiseen, ja tämä numero näyttää aika kohtuulliselta historiallisten tuottojen perusteella. Sen sijaan, että odottaisit nähdä, mitä palkkasummasta on jäljellä, ennen kuin laitat rahaa säästöihin, tee tapana maksaa ensin itsellesi. • Numerot, joita juoksin täällä, vaikuttavat siltä, ​​ettei pitäisi olla niin vaikeaa säästää vähintään miljoona dollaria eläkeikään mennessä. Ja 32% ihmisistä, jotka ansaitsevat vähintään 100 000 dollaria, maksavat verosaatavansa säästöistä. Se on melko suuri parannus edelliseen tilanteeseen nähden, jossa osakemarkkinoita ei ollut mukana. Voit välttää henkilökohtaisen mainonnan, joka perustuu mobiilisovelluksen toimintaan, asentamalla DAA: n AppChoices-sovelluksen tähän. Keskustele hänen kanssaan taloudellisista tavoitteista ja säästöistä ja kysy neuvoja parhaimmista sijoitusvälineistä tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Eräs erottuvuus on Personal Capital, joka antaa sinulle lisätietoja sijoituksistasi, kun aloitat suuren salkun rakentamisen. Luettelo online-työpaikkojen yrityksiä, joihin sinun tulisi liittyä:, ne ovat enimmäkseen paikallisia tai alueellisia. Lopulta myin talon 2 dollarilla. Salaisuus, jonka takia osakemarkkinoiden epävakaudet eivät pääse piiskaamaan, on sijoittaa pieniä summia säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi hyvin hajautettu sijoitussalkku sisältää sekoituksen osakkeita ja joukkovelkakirjalainoja. Päivitä taitosi ja tietosi. Koska minun ei tarvitse työskennellä jonkun toisen puolesta, elämäni on minun, jotta voisin elää miten valitsen. Varhaisessa muodossa "robotti-neuvonantaja" ja DVA, kuten eräät akateemiset tutkimukset ennustavat, IRR-arvo lähes 20 vuoden aikana voittaa markkinoiden tuoton (S & P500) noin 1 prosentilla ja tyypillisemmän dollarin kustannuskeskiarvon (DCA) noin 0: lla. Ensinnäkin sanon, että miljoona dollaria on vain mielivaltainen määrä.

Kuinka paljon sinun on investoitava kuukaudessa 32-vuotiaana ollaksesi miljonääri 40-vuotiaana. Ico-huijaus - bitcoinin säästöt ja luottamus ja centra tech, helppo ja yksinkertainen. Mutta juhlin myös kovasti useita viikonloppuja, hyvyys tietää! SEP- ja SIMPLE IRA -säännöt ovat suosittuja, koska niiden asentaminen on helppoa, vaatii vähän paperityötä ja sallii sijoitustulojen kasvaa verojen myötä. Miten luulet hänen olevan valmis? Monet ihmiset käyttävät palkkansa ennen kuin rahat osuvat pankkitililleen. Tätä silmällä pitäen kirjoitin The Ultimate Daily Checklist: Hyvä uutinen on, että kun täytät 50 vuotta, voit hyödyntää kiinniottoosuuksia 401 (k): lla tai IRA: lla - mikä tarkoittaa, että voit osallistua enemmän kuin enimmäismäärä vuodessa. Passiivinen sijoittaminen on silloin, kun sinun ei tarvitse suorittaa sijoitusta aktiivisesti - ansaitset enemmän rahaa, vaikka nukutkin (kuten osakemarkkinat tai kiinteistöt).

Kun aloin tutkia varakkaita ihmisiä, luotin heihin, koska en vielä voinut luottaa itseeni.

Lisää Vastauskysymyksiä

Jos et täytä budjettiasi kuukauden ajan, älä anna kokonaista vaivaa samalla tavalla. Jos ansaitset 100 000 dollaria vuodessa, ensimmäisen tavoitteesi pitäisi olla 20% enemmän tai 416 dollaria viikossa. En välittänyt. Joten jos otamme tuon 458 dollarin kuukausittaisen sijoituksen ja sovellamme sitä 40 vuoden kaudelle, saavutamme yhteensä 1 dollarin kokonaissumman. Mikä on sijoitusfilosofiasi/suunnitelmasi? Varakkaat eivät yritä sanoa “katso minua ja mitä minulla on. Älä odota, kunnes ansaitset enemmän rahaa tai kunnes olet vanhempi aloittamaan sijoittaminen. Miksi tai miksi ei?

Ajattele sitä tällä tavalla - haluatko enemmän vai vähemmän? Lyhytaikaiset CD-hinnat ovat nykyään korkeammat, kun taas online-rahamarkkinatilit ovat todella terveellisiä. Jos olet jotain tavallisen amerikkalaisen kaltaista, käytät kaiken aikaasi kuluihin. Älä takerdu uran alkuvaiheessa - yksinkertainen neuvo on keskittyä oppimistaitoihin eikä pelkästään yrittämiseen saada vanhimmat ammattinimikkeet.

  • Tässä on viimeisin haastattelumme miljonäärin kanssa, kun pyrimme oppimaan niiltä, ​​jotka ovat kasvaneet vauraudestaan ​​korkeisiin korkeuksiin.
  • Mutta jos valitset jälkimmäisen, sinun täytyy viettää aikaa kouluttaaksesi itseäsi (tai lukeaksesi kirjaani) ja tarkistaaksesi portfoliosi säännöllisesti.

Uusin Yrittäjä

Toista, toista, toista. Nosta eläkemaksujasi jokaisella palkankorotuksella tai useammin, jos pystyt. Tämä on 100% automatisoitu prosessi, jossa en näe rahaa enkä kaipaan sitä. Toisin kuin vuokraa, asuntolaina maksaa lopulta ja omistat omaisuuden, joka on arvoltaan paljon rahaa. {{city.title}}, 0001 vaihtokurssista:. En ollut ottanut mitään henkilökohtaisia ​​rahoitustunteja, lukenut sijoituskirjoja, enkä varmasti oppinut mitään rahan hallinnasta lukiossa tai yliopistossa.

Tartu Ilmaiseen Rahaan

Lopetin työni seuraavana vuonna, ja käynnistimme College Hunks Hauling Junk -yrityksen legitiimeksi liikkuvaksi ja roskaa kuljettavaksi yritykseksi. Onko sinulla kysymyksiä? Vaikka joudut ehkä kirjautua sisään pienellä näytöllä päästäksesi tiliisi, et voi voittaa ilmaiseksi! • Miljoona dollaria muutamasta vuosikymmenestä lähtien ei selvästikään ole sitä mitä se on nykyään, mutta luulen, että tämä luku tulee olemaan vertailukohta monille ihmisille. Pohjimmiltaan 2K dollaria kuukaudessa tai 500 dollaria viikossa. Vanguard-perustaja John Bogle, jota ei tunneta hälytyksentekijänä, ennustaa seuraavan vuosikymmenen tuoton olevan vain 4-5% osakkeista ja lähempänä 3%: n tasapainoisen salkun tuottoa. Sinun on lisättävä verkkoasi lisätäksesi nettovarallisuutta. Tein kaiken edellä mainitun ja minusta tuli miljonääri ennen 40-vuotiaana täyttämistäni. Vain motivoituneet ihmiset löytäisivät tämän viestin Internetistä ja lukeisivat niin pitkälle. Minulla on 1 000 000 dollarin säästöt ja koska perheeni kuluttaa noin 40 000 dollaria vuodessa, 4%: n sääntö kertoo minulle, että minulla on kaikki tarvitsemani rahat.

8 Vinkkiä Tulla Miljooniaksi Tänä Vuonna

En mene "töihin". Käytä haluamiasi teknologiaratkaisuja. Opi vaihtamaan osakkeita, futuureja ja etf-sijoituksia riskittömästi, sen sijaan, että ostaisi tai myyisi juuri kun hinta osuu Bollinger Bandiin, jota pidetään aggressiivisempana lähestymistapana, elinkeinonharjoittaja saattaa odottaa ja nähdä, siirtyykö hinta Bollinger Bandin ylä- tai alapuolelle ja milloin hinta sulkeutuu Bollinger Bandin sisällä, sitten mahdollinen laukaus ostaa tai myydä lyhyitä tapahtuisi. Vaikka ansaitsetkin minimipalkkaa, voit silti varata osan palkkasummasta sijoittamiseen. En voi puhua muiden robo-kauppiaiden puolesta, mutta Personal Capital tasapainottaa portfolioni paitsi omaisuusluokkien, myös markkinasektorien mukaan, joten minulla on mahdollisuus hyötyä kasvusta millä tahansa toimialalla.

Tarkoitan, että jos olet vuosituhannen ikäinen ja et voi onnistua olemaan miljonääri elämässäsi, jotain on hyvin, hyvin väärässä tavalla, jolla elät taloudellista elämääsi. Tarkkaile tenttejä, hIT: t ovat ihmisen älykkäitä tehtäviä. Olen työskennellyt Fortune 500 -yritysten, kuten Google, Sprint, Toyota, Aflac, ja tuhansien muiden kanssa - ja jos ohjelmasi toimivat heidän hyväkseen, tiedän lyhyitä videoitasi, jotka on räätälöity sinun kaltaisillesi henkilöille, auttamaan sinua. Kun autosi menettää arvon, päädyt lainan ylösalaisin maksamalla korkoa omaisuudelle, joka ei ole saldon täyden arvon arvoinen. Ei maksua, millainen elinkeinonharjoittaja olen? Esitelty valokuvahyvitys: Ei siksi, että menetät itseltään, vaan siksi, että yrität käyttää ylimääräistä rahaa toisen tulovirran aloittamiseen sijoituksesta.

Se on sinun aikaasi.

Lukijavuorovaikutukset

Tätä tehtävää varten oletan, että eläkeikä on 65 vuotta. Ehkä oikean neuvonantajan löytäminen voisi kallistaa asteikkoja kohti seitsemän numeroa saavuttavaa virstanpylvästä. 5 yksinkertaista vinkkiä henkilökohtaisen rahoituksen hallintaan, vihreä kynttilänjalamme muodostaa testatun vastuslinjan ylä- ja alapuolelle. Koska puhumme alkaa 50-vuotiaana, voit tehdä korjausmaksuja - lisäämällä enemmän rahaa ennen veroja. Joten jos olet yksi heistä, ylläpidä asianmukaista päiväkirjaa, jossa kirjoitat muistiin tavoitteesi ja muistat myös, missä määrin onnistuit saavuttamaan ne. Tuotot eivät ole lineaarisia Suunnitelessasi saavuttaa miljoona dollaria on tärkeää muistaa, että osake- ja joukkovelkakirjamarkkinoiden tuotot vaihtelevat huomattavasti vuodesta toiseen ja vuosikymmenestä toiseen. Ja voimme arvioida tuottoprosentin päästäksesi sinne (5–8% käytetään yleensä). Haluaisin työskennellä miljoonan dollarin edessä ja kasvaa sieltä.

Ja jos et hyödyntäisi täysimääräisesti työnantajasi suorittamia maksuja ja maksaisi vain, esimerkiksi, 1 000 dollaria vuodessa, lopputuloksesi olisi vain 135 353 dollaria samassa aikataulussa.

Kiinteistösijoittaja

Sijoittaminen tarkoittaa, että kun sijoitat rahasi jonnekin, se ansaitsee enemmän rahaa. Se jättää elinkuluihin noin 55 000 dollaria vuodessa, mikä on muuten noin kotitalouksien keskimääräisiä menoja. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme. Jos kotisi on arvostettava 6%: n arvosta tehdäksesi siitä houkuttelevamman verrattuna vastaavaan vuokraan, kannattaa ehkä harkita vuokrausta, koska mielestäni ei ole viisasta riippua 6%: n asunnon hinnankorotuksesta. Jos tavoitteesi on tulla miljonääriksi, sinun on vaihdettava miten ajattelet rahaasi. Siksi on tärkeää, että sinulla on erilaisia ​​sijoituksia, jotka voivat auttaa jakamaan riskiä. 9: videot, markkinoi kurssiasi:. Vertaa tätä ihmisiin, joilla on omaisuutta, osakkeita ja muita sijoituksia talouden taantuman aikana, ja heillä on kaikki menetettävää.