Opas Kukoistamiseen Yksinhuoltajaäidinä

Suurin osa blogeista ei myy tuotteita tai veloita lukijoille maksua. Syystä riippumatta voi silti olla haastavaa löytää tulot, jotka sopivat perheesi tarpeisiin. Voit ansaita jopa 21USDD dollaria 40 minuutin oppitunnilta ja työskennellä niin paljon kuin sinulle sopii. Nauhoitin vaimoni kanssa 35 minuutin äänipodcastin siitä, kuinka me aloimme tarkalleen, että voit kuunnella tätä täällä. Jos näin tapahtuu, luultavasti siksi, että et ole tehnyt kovin hyvää työtä saadaksesi sanan esiin. Ovatko nämä lailliset tapoja ansaita kotona olleista äideistä? On tärkeää tietää, mikä on markkinahinta kaikelle, mitä aiot ostaa, varsinkin jos kyse on suuresta lipputuotteesta.

1.9.19 Jos haluat päästä eroon velasta ja saada rahoituksesi kunnossa, sinun on saatava 90 päivän budjetti Bootcamp!

Jos sinulla on avaruusautotilaa ja asut keskitetysti (Australiassa tai Uudessa-Seelannissa), voit vuokrata jopa 400 dollaria kuukaudessa parkkipaikaltasi Parkablella. Tällä hetkellä voit saada verkkotunnuksesi ilmaiseksi. Tutustu myyntiin kasvattamiseen tilauslaatikkaliiketoiminnalla tästä oppaasta. The kiireisen budgeterin rosemariellä on mahtava opas oman aloittamiseen. Jos olet Pinterestissä, muista seurata minua siellä saadaksesi lisää ideoita rahan ansaitsemiseksi ja säästämiseksi.

Tunne Going Rate

Ansaitsin Australian dollareina (työ oli entisen australialaisen työnantajani kanssa) ja vietin meksikolaisia ​​pesoja, jotka antoivat minun kokeilla maantieteellistä mielivaltaa - mikä käytännössä tarkoitti, että perheeni ja minä voimme elää kuin kuninkaat 20 tuntia viikossa etätyössä. oli laittamassa sisään. Puhelin ei soinut usein, mutta sain muutaman keikan vuosittain 100–2019 dollaria kuvaamaan häitä, kihlovalokuvia, vanhusten kuvia, yritystilaisuuksia jne. Toki, se ei ole yksi tyypillisistä kokopäiväisistä tai edes osa-aikaisista kotona työskentelevistä äideistäsi, jotka maksavat kaikki laskut, mutta voit silti tehdä ylimääräistä rahaa puolella tällä tavalla. Katso kohta napsauttamalla tätä. Verkossa opettaminen VIPKID: n avulla on kuin Skype-puhelun aikana vuorovaikutteisten Powerpoint-esitysten avulla tuntisuunnitelmia varten. Jos sinulla ei ole ystäviä, jotka tarvitsevat lastenhoitoa, kirjaudu (ilmaiseksi) hoitoon.

Ei ole mikään salaisuus, että mielestäni konsultiksi tuleminen on suuri urasuunta. Jos sinulla on intohimo sanoihin, tämä voisi olla täydellinen sinulle! Sain äskettäin Mindswarmsilta 50 dollarin korvauksen vastauksesta kysymyksiin vanhemmuutta koskevista näkemyksistäni. Oppiminen kuinka hallita paikallisten yritysten Facebook-mainoksia voi tehdä sinusta arvokkaan hyödyn. Keskustelumme alkoi siitä, kuinka rahankäyttö itselleen tuntui ennen ja jälkeen hänen poistumisen työpaikastaan. Mitä tahansa teetkin, tee jotain, joka antaa valosi loistaa maailmassa. Sen omistaa Neilson (muistatko koko “Neilson Family” -asian? )Se on niin yksinkertainen tapa saada sana pois!

Maksa Jaa Mielipiteesi

Tämä auttaa vapauttamaan korkeammin maksettavia töitä, jotka voivat maksaa jopa 90 dollaria! Asenna sitten Shopify-kauppa tuotteidesi kanssa ja myy! Lapsemme kaikki saivat uusia tenniskenkiä yhteensä 22 dollarilla (ne olivat noin 7–10 dollaria kpl myynnissä ja yli 60 dollaria kpl täydellä hinnalla, joten säästimme yli 150 dollaria). Aitoilla verkkosivustoilla, kuten UserTesting. Kuinka sovitamme matkat, jotka meidän on tehtävä tavataksemme globaalit kumppanit, hiilijalanjälkemme kanssa? En koskaan maksaisi täydellistä vähittäismyyntiä mistään. Työ- ja yksityiselämän tasapainon myötä joudumme jatkuvasti tarkistamaan toimintatapamme. Erinomainen tapaamisiin, urheilujoukkueille, klubeille ja juhliin!

Olen ostanut monia logoja näiltä sivustoilta ja lahjakas kotona työskentelevä vaimoni on käyttänyt graafisen suunnittelun taitojaan voittaakseen useita näistä kilpailuista. Haittapuoli: Jokainen, jolla on pesukone, kuivausrumpu ja rauta, voi tehdä tämän. Oletko ollut kiinnostunut aloittamaan ruokablogin?

Jos haluat ansaita rahaa puolella samalla kun keskityt aikaa kotisi kanssa lastesi kanssa, tässä on fiksu tapa tehdä se. Vaikka et aio poistua talosta, suihkussa ja vaihtamisessa asuun ilman spit-up-tahroja voi olla suuri ero näkymissä. Tämän "big data" -valaistumisen edut ovat lukuisia. Monet ihmiset ansaitsevat kohtuullisia osa- ja kokopäiväisiä tuloja verkkokaupoissa. Tunnen monia kotona pidettäviä äitejä (ja jopa yhden kaksosäidit, jotka työskentelevät kokopäiväisesti), jotka myyvät tuotteitaan verkossa. Tämä oli ongelma, koska olin yksin ja koska lauantai oli minulle pyhä päivä.

On yrityksiä, jotka tarvitsevat transkriptorien palveluita, ja kotona olevana äitinä voit tehdä tämän kotisi mukavuudesta sellaisille yrityksille ja saada palkkaa.

Pinterest Virtual Assistant

Kun lisäät edistyneempiä teknisiä taitoja, voit odottaa ansaitsevan 25 dollaria + tunnissa. Kun TJ ja minä aloitimme budjetimme, minulla oli vaikeaa kirjanpidon jokaisesta ostetusta tuotteesta. Kun minulla oli kaksoset, olin päättänyt imettää. Blogin ansaitsemiseen ja sen markkinointiin on myös paljon opittavaa. Se on todella loistava tapa hankkia asioita ilmaiseksi ja maksaa siitä! Jos näin on, voi olla sen arvoista maksaa matka henkilölle, joka tekee heistä paremman kaupan ja suuremman valinnan. Sen sijaan, että mainostaja pystyisi vain näyttämään mainoksensa, bloggaajat kirjoittavat sponsoroituja viestejä, joissa mainostetaan tuotetta tai palvelua sponsorille. Työskentely "poissa" -työsi aikana on yksi tapa ansaita rahaa ollessasi kotona lasten kanssa, mutta toinen vaihtoehto on sisällyttää heidät yrittäjyyteen liittyvään karkotukseen.

Ja siihen sisältyy energia, polttoaineet, päästöt ja hiilijalanjälki. Olen palkannut aiemmin muutaman virtuaaliassistentin, ja se on hieno tilaisuus työskennellä kotoa kiireisille äideille. Kaikkien töihin käymiseen liittyvien kulujen jälkeen monet perheet ovat hyvin lähellä, että heillä on varaa saada äiti kotona. Katso kuinka Natalie Baconista tuli Life Coach, joka teki kuuden luvun matkalla seitsemään lukuun! Jos etsit lisätietoja siitä, kuinka saan palkittuja lahjakortteja kuukausittain Swagbucksista, minulla on tällä sivustolla viesti, joka jakaa temppuni. Tarjoa tarkkailla ystäväsi poikaa (lapsia) koko tai osa-aikaisesti kohtuulliseen hintaan. Sivutoimisto on sivutulon lähde, jonka saat mukaan normaaliin aikatauluisi tai työhösi.

Jos rakastat kirjoittamista, se on hyvä alku, mutta kannattaa olla hyvä markkinoida blogiisi, kuten sosiaalisessa mediassa, ja kirjoittaa sisältöä, joka nostaa sinut korkealle Googlen luettelossa. Sinulla ei ole varaa olla. Voit myös opettaa joko opiskelijoita tai aikuisia EF-koulutuksella ensin. Kiitos Jessica, siskoni juuri aloittanut tämän ja ansaitsee rahaa jo!

Onneksi sinun ei tarvitse edes asettaa kaikkea itse.

Löysitkö tämän artikkelin hyödyllisenä? Ole hyvä ja jaa!

Sinun täytyy viedä vähän kokeiluja ja virheitä selvittääksesi, mikä sopii sinulle parhaiten, ja sinun täytyy ajaa jatkamaan, vaikka sinusta tuntuu luovuttavan tai jos muut kyseenalaistavat päätöksesi. Yksi parhaista kotona pysymisen äiti-töistä on palvelu, jota voit tarjota, kuten kirjoittaminen! Jotkut äidit tarvitsevat vain sivuttaisen hälinän rahoittaakseen lastensa luokan ulkopuolisia vaikuttavia aineita tai ehkä jopa pieniä roiskeita itselleen (kuten jalkahoidot tai viikoittaiset lattesit). Näytän sinulle, mitä sinun täytyy tehdä, jotta bloksesi menestyisi ja kannattaisi! Riippuu siitä, mitä haluat myydä. Se on parempi paikka sinusta johtuen, kun sielusi on onnellinen ja et ole stressissä rahasta. Sen sijaan voimme nyt jakaa melko helposti tarinoitamme ja ideoitamme e-kirjojen ja kirjojen avulla itsenäisesti julkaisemalla.

Maksaa Testisivustoille

Korut, esiliinat, kynttilät, vauvan viltit. EBay, toinen verkkomarkkinapaikka, voi olla hyvä työkalu oman jälleenmyyntiyrityksen perustamiseen kotoa. Tässä on joitain suosituimpia huijauksia kuinka ansaita rahaa kotona pysyvän äidinä. Mitkä ovat kotitehtävissä toimivien äitien työpaikat, joita varoisit muiden välttäessä?

En myöskään ansainnut paljon rahaa ensimmäisenä vuoteni, olen noin 15 kuukautta ja näen vihdoin mukavat tulot. Tytäryhtiömarkkinoinnin avulla mainostat tuotteita lukijoillesi. Täältä löydät lisätietoja kuinka ansaita rahaa freelance-kirjoittamiseen. Suusanallisesti olisi paras markkinointistrategiasi alussa. Mene sivustoihin, joilla on hyvä maine ja jotka eivät vaadi kirjautumista maksua vastaan.

Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä. Vuokrauspalvelut, kuten RelayRides, ovat hyödyllisiä auttamaan sinua vuokraamaan autosi muutaman päivän tai viikon. Olemme laatineet luettelon äideille kahdeksasta parhaasta työstä kotoa -työssä, jotta voit viettää aikaa lasten kanssa ja tuoda silti kotiin pekonin. (Tarvitsin maksaa joitain laskuja rahaa, ja minun piti ansaita se kotona.) Kuuden viikon välein olisin lasten “opettaja”. Kodin rahan ansaitsemisen ansiosta sain jättää kokopäiväisen työni, työskennellä, kun se sopii perheeni aikatauluun, ja mikä tärkeintä, olla kotona lasteni kanssa. Oletko kanssani?

Tai ehkä tarvitset vain luovan myyntipisteen.

Sinulla Ei Ole Varaa Olla Kotona Pidettävä äiti

En voi rohkaista sinua tarpeeksi ryhtymään toimiin ja aloittamaan TÄNÄÄN! Udemy-, Teachable-, Thinkific- ja Kajabi-kaltaiset käyttöympäristöt ovat suosittuja paikkoja, joissa kurssien luojat tallentavat sisältöä opiskelijoilleen. Vaikka tämä ei ole luonnostaan ​​huono, se voi tarkoittaa, että et saa paras mahdollinen tarjous. Yritysten omistajat, bloggaajat ja kirjoittajat palkkaavat toimittajia ja oikolukijoita verkkosivustojen sisällön, blogiartikkeleiden, esitteiden, verkkokurssien sisällön, esitysten ja muun kiillottamiseen. Yritykset maksavat sinulle tämän, koska he haluavat varmistaa asiakkaidensa olevan tyytyväisiä ja saada palautetta sivustoiltaan tai sovelluksiltaan. Nämä haasteet merkitsevät kovempaa aikaa saada uusi keikka, kun haluat. Ei, se ei välttämättä ole kaikille, mutta tämä on tosissaan yksi parhaista kotona työskentelevien äitien mahdollisuuksista, joita olen törmännyt pitkään! Kun sain selville, että oli laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa, olin koukussa.

Sosiaalisen Median Arvioija

Tämä blogikirjoitus selittää sen todella hyvin, mutta pohjimmiltaan kirjoitat lääketieteellisiä muistiinpanoja, jotka on äänitetty. Rakastan kuitenkin eniten Bestmarkin tuotteista sitä, että voin tehdä pieniä kauppoja kotona joka päivä. Sikäli kuin olet kotona äiti töissä, freelancing on 100% jotain, joka voi ansaita sinulle kokopäiväisiä tuloja. Muut kauan viettävät keikat Insuren mukaan. Kotiin saapuminen ostosmatkalta alkoi tuntea kuulustelua, vaikka olen varma, että TJ ei tarkoittanut sitä niin. Haluatko ansaita rahaa kotona olevana äitinä ilman työtä? Tämän oppiessa tiesimme, että halusimme valita vihannesten parkitusreitin. Tällä tekniikalla, jota kutsutaan diilipinotukseksi, voidaan säästää iso!

Ja et ole rajoittunut vain englanniksi. Sinun tarvitsee vain kuunnella allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa ja lähettää arvostelu Slicethepie: ssä. Jos rakastat valokuvaamista, vaikka ne olisivat puhelimessa. Monet näistä taidoista voidaan markkinoida freelance-palveluina, mukaan lukien: 95 kuukaudessa verkkosivustosi ylläpidolle!

1 ympäristö kodin mukavuudesta. Se todella maksaa sinulle enemmän rahaa liittymiseen kuin koskaan ansaitset. Esimerkiksi, jos sinulla on elämäntapablogi, jossa kirjoitat kotona olemisesta äidistä, saatat linkittää suosikki koulutusleluun, jota lapsesi rakastavat. Näytät heille, että heidän vanhempansa ovat itsenäisiä. Kuinka ansaitset ylimääräistä rahaa kotona olevana äidinä? Sinun on maksettava isännöintipalveluista, mutta se on niinkin alhainen kuin 2 dollaria. Siellä on paljon äitejä, jotka ansaitsevat rahaa kirjoittamalla vierasviestejä blogeille ja muille julkaisuille.

Tule Facebook Marketplace -myyjäksi

Ennen kuin minulla oli ensimmäinen vauva, työskentelin säännöllisesti 9-5. Vaikka yleisön rakentaminen vie aikaa, bloggaamisella on uskomattomia mahdollisuuksia ansaita paljon rahaa työskennellessäsi erittäin joustavalla aikataululla, joka toimii perheellesi. Mutta äideille kotona työskentely on entistä houkuttelevampaa. Jos pidät edullisesta löytöstä, tämä on sinulle. Ystävämme Michelle tekee yli 50 000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnilla ja suositun kysynnän takia laittaa kurssin opettaakseen meille parhaat temppuja. Yksi syy siihen, että tuemme paikallisia markkinoita matkustaessamme, on auttaa sijoittamaan paikalliseen talouteen, joten on tärkeää varmistaa, että vaihtoehtosi maksaa oikeudenmukaisen hinnan sen sijaan, että vaihtaisit vain vaihtokauppaa.

Verkkosivustojen rakennuskokemus: