Kuinka Myydä Valokuvia Verkossa (ja Ansaita Rahaa Matkoilla): Täydellinen Opas

Kun alkuperäiset valokuvasi on hyväksytty, voit ansaita palkkioita jopa 60% profiilin suorituskyvystä riippuen. DollarSproutin ykköstavoitteemme on auttaa lukijoita parantamaan heidän taloudellista elämäänsä, ja olemme säännöllisesti yhteistyössä yritysten kanssa, joilla on sama visio. 50 000 vapauskauppiaan luominen seuraavien 3 vuoden aikana. Varmista, että valitset älypuhelimen, jolla on hieno kamera - Samsung Galaxy S9 Plus -laitetta pidetään yleisesti parhaana, mutta iPhonen käyttäjät voivat myös saada upeita kuvia myös iPhone X: ään. Pyynnöt on tarkistettava, mikä voi tietenkin viedä jopa muutaman viikon; AI etsii kuvia, joilla on kaupallisin potentiaali tarttua ensin. Tilin omistaja luo gallerian, asettaa valokuvan hinnan ja lähettää valokuvat. 85 mm on hyvä käynnistys kameralle, jolla on satoanturi. Suurin etu tässä on, että säilytät ladattujen kuvien tekijänoikeudet.

Alamy kertoo, että se on maksanut 180 miljoonaa dollaria avustajille ympäri maailmaa. Voit rekisteröityä näihin kautta Snapwire, Clashot, Foap. Olitpa aloittelija tai kokenut valokuvaaja, tiesitkö, että voit myydä valokuvia verkossa ja ansaita rahaa? Vaikka saatat pystyä napsauttamaan hienoja kuvia vain älypuhelimella, valokuvien muokkausohjelmisto vie valokuvapelisi seuraavalle tasolle. Voit ansaita myös lähetteillä. Adobe on yksinkertaistanut tapaa, jolla lataat valokuvia. Koet pian sen jännityksen, joka liittyy työsi myymiseen ammattikuvaajana!

Oletko valokuvauksen rakastaja? Luokkien osalta tämäntyyppisillä valokuvilla on yleensä korkea myyntipotentiaali: 50–75 prosenttia - mutta se vaatii yksinoikeuden. Sinä valokuvaajana, joka latasi kuvan, saat 50%, toisin sanoen 5 dollaria jokaisesta myytävästä valokuvasta. Sekä Android- että iPhone-puhelimille on saatavana sovellus. Snap wire toimii kahdella tavalla. Jos aiot myydä valokuvia verkossa, muista vain, että se ei tule olemaan jotain, joka tuottaa paljon tuloja. Bloggaaminen voi olla myös erittäin tehokas tapa saada lisää altistumista myytävälle valokuvauksellesi.

Liittyäksesi jäseneksi sinun on ladattava vähintään 25 valokuvaa ja liitettävä niihin henkilökohtaiset tiedot. Lopuksi, kuten Buffer ehdottaa, rajoita itsemarkkinointisi korkeintaan 10%: iin sisällöstä; jaa loput omaa sisältöä (30%) tai itse muokkaamasi sisältöä (loput 60%). Etsitkö lisää rahaa ansaitsevia ideoita? Mikä on suosikkisovelluksesi ansaita rahaa valokuvasi kanssa?

Olen sisällyttänyt muutama niistä tälle sivulle. Tämä pätee erityisesti jokaiselle valokuvaajalle, joka haluaa oppia ansaitsemaan rahaa kuvillaan. Kun luot ibotta-tilin, saat välittömän pääsyn tarjouksiin ja kuponkeihin osallistuvissa kaupoissa. Mietitkö, ansaitsevatko ihmiset todella rahaa myymällä varastokuvia? Kyllä, luit oikein: Kun kirjaudut myymään valokuvia Shutterstockille, sinut pidetään avustajana. Internet on myös helpottanut valokuvaajien toimintaa kaikkialla maailmassa paitsi jakaa, mutta myös ansaita rahaa työstään. Picturestock (https: )

  • Aivan kuten Shutterstockissa, voit myös myydä vektoreita, kuvia, videoita ja musiikkileikkeitä näillä verkkosivustoilla.
  • Sinulla on mahdollisuus useilla osakeverkkosivustoilla tarjota osa valokuvasi ilmaiseksi, ja tämä on hieno idea!
  • SmugMug-kumppanina ansaitset 15% palkkiot kaikista vuosisuunnitelmista ja 85% valokuvien myyntituloista.

20 Tapaa Myydä Valokuvia Verkossa

Ihannetapauksessa haluat, että varastoja selaavat ihmiset valitsevat portfoliosi ennen kuin he alkavat etsiä muualta. Voit ansaita rahaa YouTubessa käyttämällä verkkoa lataamalla vain hyödyllisiä videoita kanavallesi luomalla ilmaisen. Valitsemalla tämän verkkosivuston saat “Sell Plan” -palvelun ilman toistuvia maksuja tai tilauksia ja rajoittamatonta pilvitilaa.

  • Suorita mainoksia, jos sinulla on budjetti.
  • 5 in 1 -objektiivisarja älypuhelimelle - Tätä pientä investointia varten voit ottaa laadukkaita lähikuvia makro-objektiivilla tai saada selkeämpiä etäisyys kuvia zoomilla.
  • Kun zoomaat iPhonea, se on digitaalinen zoom.
  • Crestock maksaa avustajille 20–40% palkkiotuotteiden kokonaismäärän perusteella.

Pirate Bay -alueen ulkopuolella: mikä on yksityinen BitTorrent-seurantalaite?

Osakekirjastot ostavat ja myyvät digitaalisia valokuvia käytettäväksi verkkosivustoilla, kirjoissa, tuotteissa ja jopa mainoksissa. Valokuvaaja saa leikkauksen myynnistä joka kerta. Kun olet kirjautunut sivustoon ja lähettänyt valokuvasi, sinun on odotettava, onko jokin valokuvasi hyväksytty. Mutta vaikka on houkuttelevaa soittaa se täyteen rynnäköön, muista, että leikkauksesi lisätään myyntihintaan. Ota heidät tuntemaan sinut: Se ei edes koske niitä, jotka olen tallentanut pilvikameraan, kameraan tai jakanut Facebookissa ja Instagramissa. Maksut suoritetaan PayPalin, Skrillin tai suoran talletuksen kautta, kun tilisi on saavuttanut 50 dollaria ansaitsemallasi summalla. Joten tarkastelemalla yllä olevia tasoja näet, kuinka paljon saisit sen mukaan, kuinka monta kuvaa tai kuinka monta kuvaa on ladattu. Kerro verkostollesi uudesta valokuvauspuolesta.

Kun valokuvasi on valmis muokkausvaiheessa, on aika myydä ne.

Mikä On Paras Paikka Myydä Valokuvia Verkossa?

Saanen sanoa, että ansaitset enemmän yksinoikeudella, mutta se tarkoittaa, että et voi lisensoida tai myydä kuvaa muualla. Fotogrammi, verkkosivusto X5 -malli valokuvaajille. Rekisteröidy ilmaiseksi kokeiluversiona, ei loukkaa ketään, mutta kun tapahtuu kauppa, jota kutsutaan kello kahdeksan aamulla, ja sisäänmenoon, pysähdykseen ja poistumiseen kutsutaan kaikkia, onko väliä, onko pääkauppias käynyt kauppaa live-tilillä vai ei? Kun yritykset etsivät osakekuvia, he etsivät tyypillisesti kuvaa jostakin erityisestä - työssä olevasta henkilöstä, tietyntyyppisestä ruuasta tai luontopaikasta. Paitsi, että houkuttelet kävijöitä, jotka nauttivat kirjoittamisesta, vaan myös vierität enemmän potentiaalisia asiakkaita.

He lähettävät tilauksesi mihin tahansa määränpäähän maailmassa. Jos olet siinä uran puolesta, usko itseesi ja älä anna periksi. On monia muita sivustoja ja työkaluja, joiden avulla voit tulostaa valokuvia ja myytäviä tuotteita. Kuvien potentiaalinen asiakas voi ehdottomasti olla täällä Alamyssa. Saat aina 50 prosenttia tuloista valokuvalle, joka myy missä tahansa 20–250 dollaria tarvittavasta lisenssistä riippuen. Tuomioistuimen päätökset naisia ​​vastaan, jotka ovat ylittäneet valtion eläkeiän muutokset, mieti, käy www-sivulla. Joko niin, ansaitset rahaa!

Jos valokuva on myyty useita kertoja, sivusto, johon valokuva on lähetetty, saattaa maksaa enemmän latausta kohden. Palkkio riippuu lisenssityypistä, johon kuva ladataan, ja tarkkuudesta, johon se on ostettu. Ja jälleen kerran - sinulla on täysi, täydellinen hallinta.

Lähetä Navigointi

Monet ovat valmiita antamaan mahdollisuuden nousevalle valokuvaajalle, jos tarjoat alennusta. Tietysti, jos haluat saada tällaisen palvelun, sinun on maksettava. Snapwire on valokuvausalusta, jossa kuvia myydään monille tuotemerkeille ja julkaisuille. Harjoita aina käsityötäsi ja luo uutta sisältöä.

He mainostavat 50%: n palkkiota sivustollaan. Hyväksyttyäsi sinulla on mahdollisuus ansaita rahaa heidän tulonjako-ohjelmasta. He palkkaavat freelance-apua, mutta sinulla on oltava aikaisemmin palkattu kokemus, DSLR-kamera ja kokemus Adobe Lightroomilla. Jos olet koskaan käynyt sosiaalisessa mediassa, olet nähnyt sen... Tee se jonkun puolesta?

Ansaitset noin 33% jokaisesta sisällön myynnistä.

Snapwire

Pro- tai myyjätilillä sinulla on myös oikeus lisätä vesileima henkilökohtaisen tekstin mukana. Suositeltava kauppapaikka, tutkimme hypoteettista tilannetta selkeästi, miten yhdistäminen toimii. Tee hakemus tullaksesi avustajaksi täällä. Maksusi talletetaan PayPalin, skrillin tai rahansiirron kautta. Maksut suoritetaan kuukauden ensimmäisenä työpäivänä; kun tilisi saldo on saavuttanut 50 dollaria. Sinulla on täysi hallinta siitä, kuinka työsi näytetään. Voit myydä valokuvia, piirroksia ja ladattavia kuvia Snap Marketilla.

Eläimet Eläimet

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua löytämään parhaat paikat valokuvien myymiseen verkossa ja ansaita rahaa. Sen perushinta on 29 dollaria/kk. Näinä aikoina me kaikki olemme “amatöörivalokuvaajia”, ja suurin osa meistä omistaa kohtuullisen hyvät kamerat tai älypuhelimet. Toivon, että nämä luokat auttavat sinua tekemään pienen kokoelman kuvistasi, joita voit sitten myydä ne verkossa eri alustoilla.

20 ainutlaatuisia valokuvia.