Tapa #1, Jonka Takana Taiteilijat Epäonnistuvat Saamaan Elantonsa Myyntitaidetta (ja Mitä Voit Tehdä Siitä)

Et voi myydä katutaiteita jollekin, joka kerää impresionismia. Lisää sovelluksia, jotka auttavat sinua ylläpitämään kauppaa vaivattomasti, jolloin voit keskittyä liiketoiminnan luoviin näkökohtiin. Facebook tarjoaa upean järjestelmän, joka tekee siitä yksinkertaisen myös aloittelijoille.

Katsotaanpa joitain tapoja, joilla voit tehdä niin. Taidetuotteiden myyminen Pinterestissä ei ole myöskään niin vaikeaa, jos tiedät, mitä olet tekemässä. Pond5 tarjoaa varastossa videoleikkeitä ja niillä on yli 4. ArtFiressa on listattu laaja valikoima käsintehtyjä tuotteita, mukaan lukien taide ja keräilyesineet. Voit tarkistaa ruudun neliön tai Wixin aloittaaksesi. Alla on joitain suosituimpia kysyntätulosyrityksiä, joita voit tutkia:

 • Jos et ole läpäissyt ”Onko minun taide imee -testiä”, se on seuraava askel.
 • Ajattelemalla ruudun ulkopuolella voit purkaa enemmän työpaikkoja.
 • Siellä on paljon verkkosivustopaketteja, jotka tarjoavat erilaisia ​​etuja ja ominaisuuksia.
 • Ensimmäisen vuoden viinitarhojen maalaamisessa Rea ansaitsi yli 100 000 dollaria - paljon enemmän kuin hän oli koskaan tehnyt toimistotyössään.
 • On hienoa, että Marcy on avannut meille sen, mikä on toiminut, ja mitä EI ole toiminut, kun hän on alkanut myydä hevosmaalauksiaan yhä enemmän rahaa.
 • Tilaa kapeallasi olevat parhaat blogit (on helppo löytää ne, heidän viestinsä sijoittuvat korkeammalle Google-hauissa) ja aloita ihailtujen taiteilijoiden seuraaminen.
 • Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että täällä on laajat markkinat kaikenlaiselle luovalle työlle, ja saattaa olla hyvä, että aika kannattaa tarkistaa se.

Jos olet myynyt taidetta enemmän kuin eBayssa, haluaisin kuulla sinusta. Tämä on askel, joka sinun pitäisi joka tapauksessa suorittaa, jos haaveilet syventymään taidetta alalle eikä vain myymään työtäsi. Valitettavasti en voi kertoa ihmisille, mitä veloittaa.

Haluan helpottaa oppimisprosessia sinulle. Niissä on erilaisia ​​luokkia, kuten maalaus, valokuvaus, veistos, taidetta, paperiteoksia jne. Katso miten suunnittelin kotisivun, jotta saat käsityksen käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tarjoatko vain pieniä taidetta tai kaikkea mitä olet luonut?

 • Orastava muotisuunnittelija, joka haluaa helposti myydä vaatteita verkossa?
 • Voit käyttää WordPressin kaltaista alustaa, omistettua verkkokauppaalustaa, joka käyttää shopify-kauppojen malleja, tai jopa yksinkertaista vetämällä ja pudottamalla -sivuston rakentajaa, kuten Weebly.
 • Se vain ei tule.

Lähetä Korkealaatuisia Kuvia

Sinulla on oikeudet työhösi ja ansaitset voittoa jokaisesta myydystä tapauksesta. Rahan ansaitsemisen lisäksi avaat itsesi mahdollisuuksille, joita sinulla ei muuten olisi. Mikä on ensimmäinen askel, joka sinun on suoritettava valmistautuaksesi myymään työtä kesällä? Sivusto sisältää myös osion äänikirjoille ja podcasteille. Sitten etsi paikallisesti organisaatioita, jotka luulet mahdollisesti kiinnostavan, ja siirry sinne. He määräävät tämän erilaisilla lisenssisopimuksilla, joihin ostaja sitoutuu ostaessaan. Synkronoi online- ja offline-myyntisi käyttämällä Shopify POS -palvelua henkilökohtaiseen myyntiin. Työkalut, yhteistyössä Master Trader -valmentajien kanssa saat palautetta kaupastasi videon välityksellä, jotta voimme selittää ja esitellä käsitteitä visuaalisesti. Vaihtoehtoisesti nämä verkkoalustat yhdistävät taiteilijoita ja ihmisiä, jotka haluavat tilata muotokuvia tai muita taideteoksia:

Paperi- ja tarroista naisten vaatteisiin ja kaupan syvälliseen liikenneanalyysiin verrattuna Redbubble on loistava vaihtoehto taiteilijoille, jotka etsivät tilauksen mukaan yhteistyökumppania. Bandcamp ottaa 15% digitaalisen myynnin voitosta ja 10% tuotteista. Amazon on hieno tapa myydä tavaroita, joille on suunnattu vetovoimaa. Useimmilla taiteilijoilla on oltava oma verkkosivusto.

Ja kulut eivät lopu siihen - maksaminen ammattilaisgallerioille voi olla kallista, ja liian monet maksetaan liian vähän. Vuonna 2019 saavut pipit, swing-kauppa on keskipitkän aikavälin kaupankäyntistrategia, jossa voit pitää kauppoja päivinä tai jopa viikkoina. Jamesillä on diabetes. Useimmat ihmiset tulevat Fiveriin, koska he haluavat jotain erityistä, jota he eivät pysty luomaan itse. Voit ansaita eniten rahaa käyttämällä kykyjäsi antamaan heille juuri sen mitä he haluavat lyhyessä ajassa pienellä vaivalla. Kaistanleveys tarkoittaa sitä, kuinka paljon dataa verkkosivustosi kulkee. Onko mahdollista myydä taideteoksesi onnistuneesti eBayssa, vai onko kilpailua vain liian paljon, jotta se olisi käyttökelpoinen ratkaisu? Hän on keskittänyt idean uuteen liiketoimintaan, Muista San Francisco.

Pidä Kustannukset Alhaisena

Mutta jos vietät paljon kauemmin maalaustesi tuottamiseen, ehkä vain yhden tai kaksi kuukaudessa, ja etsit hintoja tuhansina, voi olla vaikeampaa myydä työsi eBayn kautta, ainakin kunnes olet melko hyvin -known. Ystävän kehotuksesta Rea veti harjat ja kankaan varastosta. Varmista, että tyylisi on järkevä muiden gallerian tekemien töiden kanssa. Aloittamisen helpottamiseksi tarkista seitsemän asiaa, joita voit parantaa Instagram-tililläsi houkutellaksesi lisää seuraajia. Verkossa tapahtuvan myynnin avulla voit kuitenkin skaalautua ilman, että tarvitset lisää henkilöstöä. Valitse sivusto, jonka avulla voit tilata niin paljon tai vähän tuotteita irtotavarana kuin haluat, kun testaat vaatteita myyviä vesiä.

On olemassa useita taiteilijaverkostoja, kauppapaikkoja ja sosiaalisen median kanavia, joilla voit myydä taidetta verkossa.

Prosessin nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi sivuston avulla voit ladata jopa kymmenen kuvaa kerralla. Pylväät, vaikka omistat jo 10 ABC: n osaketta, avasit uuden aseman ABC: ssä alkuperäisen oston myötä. ”- Deborah Weinswigin mukaan. Se on luettelossa alhaisin palkka, mutta täällä rakentamasi kontaktit ovat paljon enemmän kuin 5 dollarin työpaikan arvoisia. Siksi tässä viestissä opit tarkalleen kuinka houkutella taiteen ystäviä ja erityisesti taiteen ostajia käyttämällä suosituimpia sosiaalisen median kanavia: Jos harkitset tätä vaihtoehtoa, sinun pitäisi käydä kunkin alustan verkkosivustolla nähdäksesi, mikä verkkosivustojen rakentaja sopii paremmin erityisiin taiteen markkinointisi ja myyntitarpeisiisi. Katso näitä uskomatonta TED-puhetta maailman johtavien mainosten joukosta. Fbs sosiaalisessa mediassa, toisin sanoen tämän strategian päätavoite on tuottaa voittoa ostamalla ja myymällä valuuttoja pitämällä positiivinen lyhyen ajan ja siten sulkemalla se vain pienen voiton vuoksi. Jälkimarkkinat ovat, kun joku on jo ostanut kappaleen ja myy sen. Jos haluat saada mielikuvitusta ja lavastaa teoksen, se on hieno lisäkuva.

Ajatuksena on vetää ihmisiä, jotka etsivät jotain muuta.

Esitä Vain Korkealaatuisia Kuvia

Se, kuinka paljon laitat kaikille yllä oleville yrityksesi alueille, on täysin sinun vastuullasi. Kun aloin taiteen myynnin verkossa vuonna 2019, minulla oli myytävänä vain kaksi alustaa. He antavat sinun perustaa oma räätälöity myymälä verkkosivustollesi ilmaiseksi, ja he maksavat toimituskulut. Sinun on helpompaa tuottaa liikennettä sosiaalisen median sivustoilta, jos lähetät korkealaatuisia kuvia.

Voit ladata jopa 10 kuvaa kerralla nopeaa ja helppoa prosessia varten. Muiden maiden osalta odotamme vähintään 4 prosenttia BKT: sta. Etsi välittäjä, jos ei, he myyvät sen ja ostavat jotain muuta. Saatat ihmetellä tässä vaiheessa, miksi vaivautua, jos se on niin kovaa työtä ja jolla on niin monia haittoja?

Luo otsikko, joka sisältää yhden tai kaksi erityistä avainsanaa, jotka kuvaavat taulukoidesi ja nastojen sisältöä. Haluat tietää, että online-kumppanisi ei veloita senttiäsi vasta, kun olet alkanut ansaita rahaa kampanjastasi. Äskettäisen LinkedIn-tutkimuksen mukaan 34%: lla ammattilaisista unelmatyön johtava tekijä on onnellisuus, mutta vain 22% meistä on onnekas työskentelemään unelmatyöllämme. Sinun on pidettävä tasapaino työn ja hauskanpidon välillä, muuten poltdat. Näin Ira Glassin kanssa videon, joka osui kotona viestin rakeisuudesta ja että ainoa tapa silittää kuilu kyvyn ja kunnianhimon välillä on paitsi tehdä töitä myös tehdä paljon niitä. Kirjailijasta, mene tänne hakemaan Brighten Communications -sivustolle tai lue ensin Brighten Communications -katsaus. Hän jakaa vinkkejä muiden kanssa siitä, kuinka ja missä myydä sekä miten menestyä heidän luovassa liiketoiminnassaan. Muista myös, että monet ihmiset liioittelevat tai voivat jopa valehdella siitä, kuinka paljon he ansaitsevat vain kuulostaakseen onnistuneilta.

Society6

Toisena esimerkkinä voit myydä tämän Ford-ryhmään kuuluvan autoaiheisen teoksen, jossa on Ford Mustangs. Ei ole mitään syytä estää sinua tekemästä verkkosivustoa nyt myymään taidetta verkossa ja ansaitsemaan rahaa. Sinun on vain oltava hyvä taiteilija. Tärkeintä on, että verkossa on paljon paikkoja, joissa voit myydä taidetta ja ansaita rahaa. Kuinka voit luoda taideteoksesi tuotteita, jotka ansaitsevat rahaa? Artiscle on avoin foorumi taiteilijoille myydä töitään, joka perustuu yhteisöihin, joista taiteilijat ovat kumpikin lähtöisin.

Tämä sisältää värit ja tekstuurin. Jaa:, teknologian edistyksen ansiosta voit ohjata verkkoon ja ansaita rahaa mistä tahansa. Kahden viikon ilmainen kokeilu on saatavilla. Taidetaitojen ja ammattitaitojesi välillä voi olla paljon synergiaa. Miksi et kokeilisi kokeilua ja listaisit osa myytävästä työstäsi eBayssa? Haluatko johtaa tai seurata? Käytä Shopifyn muunnelmia tarjota asiakkaille paitsi kokovaihtoehtoja, myös viimeistely- ja kehystysvaihtoehtoja. Jos olet myyjä ensimmäistä kertaa, älä tunne hukkua; Et tarvitse kuvitteellista edustajaa tai lopullista mestariteosta taiteen myyntiin. Taidemaailma ei ole aina tasapuolinen toimintakenttä.

Mitä tapahtuu blogin matkalla ENNEN tuloraportteja?

Tietysti sinun on tiedettävä mistä etsiä ja tutustua käyttämiisi alustoihin, ja ennen kaikkea sinun on rakennettava seuraava, ennen kuin näet todellisia tuloksia, mutta on todellakin melko helppoa ansaita vähän ylimääräistä rahaa myymällä taidetta. Ennen kuin lopetat unelmasi, todennäköisesti ensimmäisen kömpelön, epäonnistuneen yrityksen jälkeen, on hyvä tietää yksinkertainen totuus. Se käynnistää uran, eliminoi tarinan nimekkäiden kriitikkojen kutsua laukausta ja auttaa taiteilijoita olemaan yhteydessä ostajiin ympäri maailmaa, jotka ovat valmiita maksamaan työstään. Jos olet huolissasi FB: n algoritmien hautaamisesta, ainoa varma tapa kiertää asia on oppia käyttämään FB: n mainosalustaa. WordPress antaa sinun tehdä mitä tahansa kuviteltavissa olevaa, mutta sen monipuolisuuteen kuuluu oppimiskäyrä. Jos työskentelet muiden taiteilijoiden rinnalla verkkomarkkinoilla, se motivoi sinua osoittamaan uutta työtä ja pysymään ajan tasalla. He ovat myös rakentaneet tunnettujen jälleenmyyjien mustan listan. Tämä ei ole vain paikka, jolla voit vain myydä taideteoksiasi.

 • Tässä artikkelissa olen luetellut muutaman sivustoni, jotka löysin tutkimuksistani ja jotka auttavat sinua saamaan ideoita.
 • Kun asetat hinnan töillesi, asiakkaasi arvostaa sitä sen mukaan, kuinka paljon he maksavat siitä.
 • Ihmiset rakastivat jakaa kuvia suosikkitaidettaan tai kysyä minulta kysymyksiä työstäni.
 • Jos haluat myydä taidetta verkossa, sinun on kirjauduttava maksettuun verkkokauppasuunnitelmaan.
 • Puhdas tausta ja luonnollinen valo ovat aina hyvä vaihtoehto taideteosten sieppaamiseksi.
 • Sinun on myös korostettava tarvittaessa puutteita tai vaurioita.
 • Jos olet tosissasi taiteen myymisestä verkossa, suosittelen WordPressin käyttöä verkkosivustollesi/blogiisi.

Lisää rahaa Hacks

Kun kirjoitat nastataulun kuvausta, voit käyttää samoja sanoja ja muutamaa muuta aiheeseen liittyvää avainsanaa. Ihmiset haluavat olla tekemisissä muiden taiteen ystävien, ei vain ihmisten kanssa, jotka tekevät nopeaa vastinetta. Siirry henkilön profiiliin, kuten minkä tahansa muun kovan haarukan kanssa, Bitcoin Gold -sovelluksen käyttäjien piti pitää alkuperäistä Bitcoinia haarukkahetkellä saadakseen automaattisesti saman määrän Bitcoin Goldia samaan osoitteeseen. Facebookiin ladataan päivittäin 250 miljoonaa kuvaa.

Verrattuna muihin menetelmiin, tämä on erittäin helppo tapa aloittaa taiteen myyminen verkossa. Kun tiedät heistä nyt, saat paljon nopeampia matkoja menestykseen. Minulla on löysä kaava, jota olen käyttänyt siitä lähtien, kun aloin myydä tuotteita verkossa: Koet kuitenkin saman ongelman kuin taiteen uran aloittaminen.

Tee tarjous ja se on sinun! Pelaa ympäri mainosjärjestelmää muutaman kerran ja saat sen ripustettavaksi. Tai ainakin taidettasi kompastaminen voisi rohkaista ihmisiä seuraamaan sosiaalisen median kanavaasi ja ostamaan sinulta tulevia tilaisuuksia. Kun verkkosivustosi ja ostoksesi ovat valmiita menemään, viimeinen vaihe on tuotteiden lisääminen. Alkaen yksittäisistä yrittäjyysyrityksistä suuriin yrityksiin, melkein kaikenlaiset liiketalot antavat Internet-liiketoiminnalle hyvää stressiä.

Täällä taiteilijat voivat aloittaa jäsenliiketoimintansa rakentamisen, jossa he voivat kehittää suoran suhteen uskollisimpiin faneihinsa.

Nav Social Menu

Tutkimme syvällisemmin mallien valintaa ja mukauttamista myöhemmin oppaassa. Voit tehdä tämän verkkosivustollasi rohkaisemalla ihmisiä ilmoittautumaan ja tarjoamalla heille ilmaiseksi ilmaiseksi vastineeksi. Taiteilijan näkökulma: Tai yrityskokoelmat? Kuinka päätät, onko oikea aika myydä taideteos? Tarjoa maalaustunteja (tai mikä tahansa erikoisuutesi mukaan) tai yhden päivän työpajoja aikuisille, lapsille tai korkea-asteen koululaisille paikallisessa yhteisökeskuksessasi. Napsauta tätä ja voit luoda oman profiilisi ladataksesi taideteoksesi ja myydäksesi mallejasi. Taide on universaali kieli.

Mikä Tarkalleen On?

Taiteilijana… monet ihmiset kuitenkin ajattelevat, että kyse on ”yksinkertaisesta” työstä (tai harrastuksesta), ja he tietävät tarkalleen, mitä siihen liittyy, mikä ei todellakaan ole totta. Sinun on vain ajateltava laatikon ulkopuolella ja tiedä mistä etsiä löytääksesi oikea ostajien joukko. Sen sijaan suosittelen luomaan oman verkkosivustosi ja ostoksesi. Tunnetaan myös nimellä silkkipaino, tämä on yleinen painatusmuoto kaupunkitaidemaailmassa. Nyt taiteilijoilla on enemmän hallintaa työstään ja siitä, miten he myyvät sitä. ArtPal esittelee valikoiman tuotteita, mukaan lukien valokuvaus, piirrokset ja korut.

Lisätietoja siitä, kuinka käyttää tätä verkkosivustoa taiteen myyntiin, tarkista ”Miksi myydä? Se oli ikään kuin olki, joka mursi kamelin takaisin. Shopifyssa on helppo myydä asennusosia, joukkomarkkinatöitä, räätälöityjä tuotteita, tilauksen mukaan tarvittavia tuotteita tai digitaalisia latauksia. POD tai print-on-demand on tilausten täyttämismenetelmä, jossa voit ansaita myymällä mukautettuja tulosteitasi eri tuotteilla, kuten paitoja, mukkeja, kuvakehyksiä, puhelinlaukkuja, kirjoja ja monia muita esineitä. Sinulla voi olla kaikkien aikojen paras verkkosivusto ja olla kaikilla yllä mainituilla taidealustoilla, mutta sinun on silti oppia kaikki mitä voi taiteellisesta markkinoinnista itsessään.

Suositut Postaukset

Jotkut ostamastaan ​​taiteesta osoittautuvat olematta kovin kerättäviä ja joko tappio tai pidettävä kiinni niistä. Kaikki mitä teet, heijastaa tuotemerkkiäsi. Voit lukea CafePress-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai mene tänne rekisteröimään. Myyjätilin perustaminen on ilmaista, ja voit asettaa omat hinnat taiteellesi. Vuoden sisällä olin lopettanut työn myymisen sellaisilla sivustoilla, kuten eBay tai Etsy, ja vietin tauon työskennellä muiden pyrkimysten parissa.

He tunnustivat, että heidän oli ryhdyttävä proaktiivisiin toimiin saadakseen taiteensa maailman eteen. Minkä tyyppiseen taiteeseen osallistutkin, voit ansaita rahaa monella tapaa. Osallistu kyselyihin ja ansaitse ylimääräinen 250 dollaria + kuukaudessa, nämä talletusbonukset voivat olla jopa 500 dollaria, ja ainoa vaatimus on, että bonuksen avaamiseksi pidetään vähintään saldo. Taiteilijoilla on oikeussuojakeinoja, ja heidän tulisi kysyä tekijänoikeuslakimiehen neuvoja teollis- ja tekijänoikeuksien suojelemiseksi ennen loukkausta. Se avaa myös enemmän vaihtoehtoja tulosteiden ja kehystysten suhteen, jos myyt tehokkaasti työsi johdannaisia. Tällöin sinun on aluksi työskenneltävä kovemmin asiakkaiden houkuttelemiseksi, mutta jos saavut lopultakin, erotut helposti, koska kilpailua ei tule olemaan paljon. Kuinka ja milloin he ottavat sinuun yhteyttä ilmoittaaksesi, että teos myytiin? Molemmista voi tulla perintötava, koska arvon annoin sille. Jäljittelevien tuotteiden myynti on ollut taiteilijoiden poissa käytöstä lisää tuloja alkuperäisestä kappaleesta, jonka he ovat jo myyneet monien vuosien ajan.

Ne ovat enemmän kuin tavallisten rajoitetun erän tulosteita. Deviantartin avulla voit myydä sekä kantakuvia että tulosteita. Kuinka ansaita elantotuotteita Amazonista (ja antaa Amazon hoitaa postituskulut!) Olen erikoistunut kaikkien asioiden digitaaliseen koulutukseen, joten viittaan tähän kattavaan artikkeliin siitä, kuinka voit saada töitänne gallerioihin. Artist-Centric-sivuston rakentajat eivät tyypillisesti tarjoa toimintojen lukumäärää, joustavuutta ja integrointeja, joita tavallisesti nähdään alustoilla, kuten Shopify, Squarespace ja itse isännöimissä WordPress-sivustoissa, jotka käyttävät Bluehostia. Haluatko myydä taiteen jäljennöksiä tai saada luovuutesi tulostettua monenlaisille tuotteille? Tämän avulla Pinterest-sivusi katselevat ihmiset ymmärtävät heti, mitä taulua napsautetaan, jotta he voivat selata kuvia, joita he voivat myös ostaa. Jos et voi tehdä ainakin yhtä näistä asioista, Twitch ei tee sinulle treenausta.