Myy Naisten Kenkiä

No, jos olet intohimoinen tai olet vain tietoinen tietystä kiinnostavasta alueesta, tämä voi palvella sinua hyvin ja käynnistää eBay-liiketoimintasi. Voit käyttää tililläsi ansaitsemiasi tuloja seuraavan Tradsey-ostoksien rahoittamiseen tai siirtää ne PayPaliin, maksukorttiisi tai sekkitilille. Perustin 513 Kicksiä vuonna 2019, mutta olen myynyt lenkkarit verkossa yli 21 vuotta.

Toivotaan parasta.

Tämä on hieno tapa saada tuoteideoita, vaikka et tiedä mitä etsiä. Jos menestyvän yrityksen luominen on ydin intohimo, niin se auttaa sinua läpi vaikeiden aikojen ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Edullinen Jordan-kenkäpari voi käydä 4500 dollarilla (Jordan III OG) jälleenmyynnillä. ”Jos et tiedä minne olet menossa, miten tiedät, kun pääset sinne? Muutamia kiellettyjä termejä, jotka tulevat mieleen ja joita useimmat meistä pitävät yleisinä, ovat “Velcro” ja “Onesie”. Luo omikanavastrategiasi kohdeasiakkaallesi nyt. Oletetaan esimerkiksi, että myin pari Nike Air Max 180 -sarjaa. Ok, tämä ei ole paikallinen, mutta se on samanlainen idea.

Maksa Soittaa Puheluita (enintään 15 Dollaria)

Ajattele loppukäyttäjää, kun kirjoitat kopiota. Tilastollisesti jalkineteollisuus haastaa yli 52 miljardia dollaria vuodessa. Voit myös tarkistaa ostajan arvosanan määrittääksesi, haluatko tehdä liiketoimintaa heidän kanssaan. Kun ostaja on kiinnostunut tuotteestasi, voit järjestää tapaamisen vaihtoa varten. Saat rahat, kun esine on toimitettu ostajalle. Sinulla on suurempi mahdollisuus myydä kenkäsi, jos useampi ihminen näkee listan. Kun kauppa on suljettu, stockX lähettää sinulle lähetysetiketin, jossa sinua pyydetään lähettämään lenkkarit kahden päivän kuluessa kengän varmentamisesta.

Kun ostat ja asennat tietokoneellesi, voit valita, mistä kaupoista haluat kopioida. Ei väliä mitä teetkin, 10: Kun kaikki tavarat on valittu lähetettäväksi, loput voidaan viedä kotiin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Heillä on erityinen luettelo suunnittelijoista, jotka he hyväksyvät. Binaarirobotin kauppahistoria, suurempi summa tuo tietysti suuremman voiton, mutta lisää myös riskiä, ​​joten valitse viisaasti. He jakavat näkemyksensä kestävämmästä muotiteollisuudesta.

16 Vinkkiä Aloittamiseen Heti, Heti

Ainutlaatuisen estetiikan löytäminen, joka tekee kuvasi popiksi, on hieno tapa vetää lisää ostajia kaappiin. Voit valita monista tyyleistä - lippaista korkoihin, kiilaihin, pumpuihin, saappaisiin jne. Näin teen sen seuraavasti: Maksu vaihtelee käyttämäsi ominaisuuksien mukaan. Lähetä heille lenkkarit, kun olet valinnut korkeimman tarjouksen, ja he hoitavat loput.

Valmistaudu myös siihen, että ostaja tekee sinulle tarjouksen ja neuvottelee lopullisesta hinnasta. Yleensä Facebook-mainokset ovat yleensä suosituin valinta laivalaivat. ThredUP on eräänlainen online-lähetyskauppa.

Kengän luettelon pitäisi olla hyvin yksinkertainen prosessi. Koska jälleen ostaja ei yritä tuotteitasi, on tärkeää kuvata se selvästi ja perusteellisesti. Voit myydä vain luomalla tilin ja luomalla sitten lähetyksen ilmoittamalla heille, mitkä lenkkarit haluat myydä. Täytä niin monta tuotetietoa kuin mahdollista: Tämä sivusto on aivan kuten Poshmark ja he keskittyvät suunnittelijakenkäihin. Jos et halua lähettää täysin vartalovalokuvia itsestäsi kengänsi päällä, selitä tämä ostajille. Tämän välttämiseksi myy vain ostajille, joilla on hyvä luokitus (kyllä, myyjät voivat arvioida myös ostajia!) Vasta viime vuonna hän aloitti vaatteiden ostamisen ainoana tarkoituksenaan myydä tuotteita verkossa kalliimmalla hinnalla.

EBay-listausmenettely ja SEO

Kun kaikki on selvitetty, voit aloittaa tuotetietojesi kanssa. Minun pitäisi olla varma ja kohdistaa tämä maksu kysyttyyn hintaan. Tässä on joitain muita tapoja myydä kenkäsi henkilökohtaisesti: Tässä on muutama paikka, jossa voit listata kengät myytäväksi. Hyväntekeväisyyskaupat ja autojen myynti ovat myös hienoja paikkoja käytettyjen kenkäjen hankkimiseen. Vaatteiden myyminen verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa verkkosivustojen ja sovellusten ansiosta, jotka auttavat sinua perustamaan kauppoja kodin mukavuudesta lähtien. Varmista, että otat sen huomioon, kun hintat tuotteitasi. Suosittelen tutustumaan Six Figure SneakerHead - HypeMaster Playbook tähän.

Ne ovat tehokas e-työkalu tutkimukselle ja tehokas toimittajien hakemisto. Saadaksesi myyntiä, ole ystävällinen ja miellyttävä. Tai jos haluat tehdä sen henkilökohtaisesti, tässä on kassasekkien paikkoja. Se riippuu vain alueen kysynnästä. Samanlaisessa huomautuksessa on tärkeää visualisoida menestys yrityksesi näkökulmasta ennen aloittamista ja sen jälkeen.

Alatunniste Linkit

Käytä luonnollista valoa, jos pystyt. Mitä ei myydä, se voidaan lähettää sinulle takaisin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Monet lähetyskaupat ja säästökaupat ovat valmiita ostamaan käytettyjä kenkiäsi. Itse asiassa Kijijin online-pikkuilmoitusalustan raportin mukaan kanadalaiset tekivät keskimäärin 1 134 dollaria henkeä kohti vuonna 2019 myymällä tavaroita käytettyjen tuotteiden markkinoilla. Vaatteet, kengät ja asusteet olivat eniten vaihdettuja tavaroita. Ehkä kannattaa testata yhtä ja sitten toista menetelmää nähdäksesi mikä toimii parhaiten. Siivoatko tai myyt henkilökohtaisesti omistamasi kenkäkoristeita tai aloitat yrityksiä, jotka myyvät räätälöityjä kenkiä, voit ansaita joitain vakavia ylimääräisiä rahaa käyttämällä täällä mainittuja sivustoja. Kuten huomaat, on niin monia paikkoja, jotka antavat sinulle rahaa ei-toivotuista jalkineistasi. Joku on kertonut, että heillä on sopimus paikallisen hyväntekeväisyyskaupan kanssa, jossa hyväntekeväisyyskauppa säästää heille kaikki kengät, jotka ovat liian raakoja myydäkseen vastineeksi myymälölle tehdystä lahjoituksesta.

Jos sinulla on ylimääräisiä lenkkarit, tämä on yksi parhaista paikoista myydä niitä käteisellä.

10 Parasta Sovellusta Ja Verkkosivustoa, Jotka Myyvät Kenkiä Verkossa

Mutta jos haluat, että yritystietosi näkyvät kotisivulla, mikä voi lisätä sen myyntimahdollisuuksia, sinun on luotava Premium-tili. Käyttäjäprofiilit (joita tarvitaan sovelluksen käyttämiseen) auttavat sinua tarkistamaan käyttäjien luokitukset ja tapahtumahistoriat, joiden kanssa olet yhteydessä, mikä on mukava turvaominaisuus. Et välttämättä halua poimia kenkäparia, joka on myyty kerran viimeisen 4 kuukauden aikana, koska istut siinä jonkin aikaa ennen voittoa. Ilmainen lataa, mitä kaupan ja miksi? Sinulla on oltava kärsivällisyyttä. Tämä jäsenvaatimus ja todentaminen on äidin/perustajan Tamin ponnistelua, joka halusi luoda turvallisemman tilan ihmisille, jotka epäilivat ostavansa ja myyvänsä sivustoilla, joilla ei ole turvatoimia.

Tradesyn palkkio kengistä tai muista myymästäsi tuotteista on 7 dollarin kiinteä maksu. Vaikka gung-ho-asenne on hieno, suosittelen, että moderoit impulssisi mennä ulos ja hankkimaan enemmän kuin kykysi seurata loppuunsaattamista varhaisen palamisen välttämiseksi. Jos thredUP-työntekijät päättävät, että he eivät halua luetella kenkäsi, he lahjoittavat ne ilmaiseksi.

Sneaker Jälleenmyynti

Jälleenmyyjän dropship-liiketoimintamalli on edullinen, joten se on upea vaihtoehto uusille yrittäjille. Pian näet hintaluokan, jonka voit realistisesti odottaa myyvän tuotteesi. Ja tietysti, jos kyse on naisille suunnatusta esineestä. Tämän on mahdollistanut käytetyn talouden kasvu - 24 miljardin dollarin markkinat vuodesta 2019 lähtien -, joiden odotetaan ylittävän nopean muodin seuraavien 10 vuoden aikana ja saavuttavan 64 miljardin dollarin arvon, ThredUpin 2019 jälleenmyyntiraportin mukaan. Noudata luetteloitavan tuotteen asiaankuuluvia tyylioppaita. Ei ole yllättävää, että ihmiset ostavat tuotteita sosiaalisessa mediassa.

Haluatko Perustaa Oman Yrityksen?

Myytkö mitään "ekstrat" ​​ja miten jatkat? Alimmalla tasolla hampaat myytiin 13 dollarilla. Jos kenkäsi myydään tällä alustalla, saat 92% myynnistä, kun taas Kixify pitää 8% palkkiona. Yhtiö ostaa ja myy vaatteita ja asusteita myymälöissä 21 osavaltiossa, joten he saattavat olla halukkaita ostamaan kenkäsi. Mutta vanhetessamme jalkaongelmat voivat olla ensimmäinen merkki hidastumisen tarpeesta; joten Baby Boomers etsii mukavia kenkiä, jotta he voivat jatkaa aktiivista elämäntapaansa matkustaessaan, liikunnassa, työskentelemällä osa-aikatyössä tai mitä tahansa haluamaansa toimintaa.

Otetaan esimerkiksi Crocs-tukkeumat. Muihin myytäviin sovelluksiin verrattuna ainutlaatuisin asia on, että ne tarkistavat kaikki, jotka haluavat listata sovelluksessa, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että he selaavat sinut manuaalisesti ennen kuin voit ostaa tai myydä. Mielenkiintoista on, että voit aloittaa pienellä pääomalla ja saada fantastisia tuloksia nopeasti.

Myy kenkiä Amazon FBA: n kautta

Se ei välttämättä ole yhtä räikeä kuin lenkkarikauppa, mutta voi olla helpompaa hankkia varastoja ja alkaa moninkertaistaa rahaa. Kun aloitin tämän seikkailun, aloituskuluni olivat käytännössä olemattomat, ja se oli hienoa, koska olin 10-vuotias lapsi, jolla oli rajallinen pääoma. Saat USPS: n etusijalaatikot, joissa on ennakkomaksut, ja he perivät 20% maksun.

  • Tutkittuaan kymmeniä sivustoja, alla luetellut paikat olivat suosikkivalikoimamme, kun kyse on kenkätesi myynnistä itse.
  • Jos otat myymäläluoton, saat 50% siitä, mitä Crossroad Trading aikoo myydä kenkäsi.
  • Jos haluat myydä kenkäsi tai muita tavaroitasi, voit kirjautua tällä alustalla.
  • Suunnittelijakenkien ja korkokengien kohdalla voit myös kokeilla buyMyheels.
  • Erinomaiset valokuvat ja hyvät kuvaukset ovat avain menestykseen täällä, ja sinun on varmistettava, että lisäät merkityksellisiä hashtageja paremman mahdollisuuden löytämiseksi.
  • Käyn edelleen kengätni, joissa on reikiä.
  • Parhaimmillaan olin tekemässä 10 dollaria voittoa jokaisesta myymästäni tuotteesta, ja huipussa myin 5 tuotetta viikossa.

Ansaitse enemmän rahaa kaivamalla syvemmälle eBay-tutkimusta

Tämä verkkosivusto käyttää tietoturvapalvelua suojautuakseen verkkohyökkäyksiltä. Jos koko jalkafetissi-ajatus huijaa sinut, etkä pysty käsittelemään joitain outoja pyyntöjä postilaatikossasi, niin tämä ei ehkä ole sinua varten - tutustu näihin muihin rahaa tekeviin ideoihin. Joskus tavarat "tiilistävät" (esine, jota ei myydä paljon muuta kuin vähittäismyynti), joten joskus hän menettää tappion. Nykyään 513 Kicks on kokenut suurta kasvua, mutta se on edelleen se, mitä se on aina ollut, sivutoimisto, joka tuottaa tuloja täydentämään perinteisempiä työtäni, markkinointiviraston operatiivista johtajaa. Harkitse käytettyjen kenkäjen myyntiä verkossa tai henkilökohtaisesti paikallisessa käytettyjen tuotteiden kaupassa. Kaikki ilmoitukset ovat ilmaisia, ja kuten monet näistä myyvistä sovelluksista, yritystietosi näytetään vain muutaman mailin päässä asuville.

Joten haluat tietää, kuinka voit liittyä alaan ja tulla lenkkarin jälleenmyyjäksi. Se on melko yksinkertainen prosessi. Kaiken kaikkiaan ne tarjoavat kohtuulliset hinnat, mutta et todennäköisesti saa niin paljon kuin jos myyisit suoraan asiakkaalle, pidä se mielessä. Sinun tulisi myös tarkistaa ideoita muiden ihmisten myymälöistä Etsy- ja Zazzle-sivustojen kaltaisilta sivustoilta. Ilmeisesti se ei tule olemaan yhtä yksinkertaista kuin jotkut muut sivustot, joita olemme tähän mennessä tarkastelleet, mutta se on täydellinen sosiaalisen median alusta, jos sinulla on halu ja luovuus. Ja koska ostajat tulevat suorasta ystävästäsi tai seuraajasta, sinulla on luottamuksen ja läheisyyden aste liiketoiminnan ympärillä.

Pienessä ihmisryhmässä jaetut kokemukset tekivät lenkkarimerkistä sellaisen kuin se on nykyään. Kokeile eri sisältötyyppejä ja katso, mikä vastaa yleisöäsi parhaiten. Haisevat kengät! Free People -myymälä myynnissä Shannon Welchin Poshmark-myymälässä Boho_Dreams. “Lähettää tuotetietosi ja kuvan tuotteestasi Pawngurussa. Tässä valossa on välttämätöntä kirjoittaa käyttäjänimesi ja päivämäärä luettavalla käsinkirjoituksella antamalla niiden toimia yksittäisenä vesileikkana jokaiselle valokuvallesi. Dropshipping ja tukkumyynti ovat hieno tapa saada tuotteita myymään, mutta mukana on paljon enemmän kuin käytettyjen tavaroiden jälleenmyynti.

Ryhdy rahanrahankäyttäjäksi! Liity yhteisöömme.

Avainsanoja käytettäväksi ovat 'hyvin kuluneet naisten kengät'. Minulla on ollut myös videopyyntöjä siitä, että minusta on kulunut kenkiä, joista osaan minusta oli mukava taas, ne olivat vain jaloista alas. Kun kenkäsi ovat myyneet, lähetät ne Tradesy prepaid-lähetyspaketissa (laatikko ja kaikki) ostajalle. Kuten monet hänen ikäisensä, hän selvittää, mitkä tuotteet ovat kysyttyjä, tarkistamalla katuvaatteisiin keskittyneen Facebook-ryhmän The Basement. Kixiffiä käytettäessä ei noteerausmaksuja ole, mutta maksat 8% palkkion, kun myyt kenkäsi. Tavallisesti kestää 1-3 viikkoa, ennen kuin thredUP ilmoittaa sinulle, kuinka paljon vaatteesi ovat arvoisia. Työskentele Amazonin kanssa riittävän kauan ja saatat vain saada parannetun tuotemerkkisisällön.

Pelkän nautinnon elementti voi olla menestyksen katalysaattori - impulssi, joka pitää sinut motivoituneena tekemään työtä, sellainen työ, joka ei tunne työtä! Mega-ostoskeskuksen rakentaminen kaikenlaisille kengille heti lepakon päältä on pelottava tehtävä. Jos tuotetta ei kuitenkaan myydä yli kuukauden, ostaMyheels.

Uudessa kunnossa olevat koivut voivat myydä yli 200 dollarilla ja voivat myydä eBayssa yli 100 dollarissa kunnosta ja kunnosta riippuen. Olipa sinulla käytetty tai uusi kenkäpari, voit listata ne tällä sivustolla ilmaiseksi. Olen kokenut digitaalinen markkinoija, jolla on intohimo hakukoneoptimointiin (SEO), ja WordPress mahdollistaa täydellisen räätälöinnin, kun taas Shopify ei. Kun nämä osat ovat puhtaat, katso myös yläosia. Jos haluat kuitenkin oppia totta asiantuntijalta ja saada paljon syvempää tietoa siitä, kuinka saada tämä liiketoiminta toimimaan sinulle, suosittelen tarkistamaan Six Figure SneakerHead - HypeMaster Playbook täältä. Mutta pudotin ne luottamuksellisesti ostoskoriin. Voin jopa kävellä heidän luonaan, ellei ollut ollut kokenut eBayn aarremetsästäjä.

Siksi asennuksen taloudelliset kustannukset ovat alhaiset.

Ylimääräiset Bonustarjoukset, Tarjoukset Ja Tarjoukset

Jos haluat oppia lenkkarin jälleenmyyjäksi ja ansaitsemaan jopa 10 000 dollaria kuukaudessa, Six Figure Sneakerhead -kurssi voi toimia ohjaajana. Aika ampua Terapeak ja eBay-markkinat tutkimaan kuinka paljon nämä koiranpennut tuovat! Alla on 20 parasta paikkaa, jolla voit myydä kenkäsi käteisellä, verkossa ja offline-tilassa. Tässä on seitsemän hyvämaineista sivustoa, joilla voit päästä eroon vanhoista tavaroistasi ja ansaita rahaa sillä välin: Craigslistin ylösalaisuus on, että monet ihmiset käyttävät sivustoa edelleen. Mikä on kaksivaiheinen vaihtoehto?, organisaatio kiitti IQ Optio-ohjelmaa sen suunnittelusta ja tehokkuudesta. Etsitpä jälleenmyyjätuotetta trendikkäiltä markkinarakoilta vai ikivihreää tuotetta, olet varma, että löydät uskomattoman tuotteen, jonka voit myydä verkossa. Toinen alusta on Flight Club.

Ei ole mitään järkeä yrittää myydä bikinit keskellä talvea, kun se jäätyy ulkopuolella, tai kashmir-hyppääjää, jos ulkona on 100 astetta! Kaupassa esillä olevat lenkkarit ovat tyydyttäviä, vanhoja tai tuovat nostalgiaa asiakkailleni. Kenkäyritykset vaativat tätä, jotta ne voivat myydä sinulle tukkukaupassa. Oletetaan, että lenkkariasi ei ole koskaan käytetty, voit ilmoittaa ne asianmukaisesti kuollutta. Maksut maksetaan PayPalin kautta.

”Tietyt sivustot ovat keskittyneet hyvin tuotemerkkiin, joten varmistan, että tuotemerkki sisältyy luettelon alkuun. 59 PM PT ja saat jopa 500 dollarin bonuksen ja 2. Jaa sosiaalisen median tykkäykset jakaa tuotteesi yleisösi kanssa saadaksesi kaiken irti tuotteistasi, mainostamalla samalla asiakkaita jakamaan ostoksia myös verkossa. Älä heitä pois kengät, jotka hajosivat ja joista olet joutunut hämmentymään, koska et usko hintoja, joita ihmiset maksavat niistä.

  • ”Kun teet niin, haluat varmistaa, että katsot vain viimeksi myytyjä nähdäksesi mitä sinun pitäisi odottaa saavasi kenkiäsi varten.
  • Tuolloin, noin vuoden 2019 aikana, suurin osa liiketoiminnastani tapahtui ostamalla ja myymällä eBayssa ja myös lenkkarien ilmoitustauluja, kuten NikeTalk.

Lukijavuorovaikutukset

Voit myös lähettää lenkkarit tilillesi ja toivoa, että ihmiset näkevät sen ja että löydät hyvän ostajan. Asetat hinnat kaupan henkilökunnan kanssa markkina-arvojen perusteella. Tunne yleisösi. Ansaitsemasi rahasumma todennäköisesti vaihtelee käyttämäsi sivustotyypin ja tuotteen myymisessä käytetyn työn perusteella - eBayn kaltaisilla verkkosivustoilla on erilaisia ​​alajaksoja, ja kevyesti käytetyillä nimimerkkituotteilla voi päästä isoihin dollareihin. Oletko koskaan myynyt kenkiä käteisellä? Tässä tapauksessa haluan jatkaa 'tennis' -teemalla. Sain ensin idean haisevien kengien myynnistä blogista, jonka luin toisesta naisesta, joka oli tehnyt niin.

Sinun ei tarvitse suunnittelutapoja tai online-myyntitaitoja. Perussääntöni lähetysten suhteen on, kun luettelon esine huutokaupasta veloitan lähetyskustannuksista. Kengät ja muut esineet ovat ilmaisia. Kuten tämä:, eri kyselypaikoilla on erilaiset kynnysarvot maksuista. Voit etsiä tukkumyyjän, ostaa irtotavarana ja lähettää heidät Amazonin täyttökeskukseen. Varaa muutama tunti kuvataksesi kaikkea samanaikaisesti, jotta voit asettaa lavasi kerran. OLE hyvä hyödyntämään tämän uskomatonta myyjän ostoksia! Poshmark on "hauska" ja "yksinkertainen" tapa ostaa ja myydä muotia, kengät mukaan lukien. Joten kuinka voit tietää kuinka paljon lenkkarit maksavat?

Käytä Todella Hyviä Kuvia (ja Paljon Niistä)

Koska siellä on paljon äiti- ja pop-lähetyskauppoja, jotka ovat valmiita ostamaan kenkäsi käteisellä, Yelp voi olla paras tapa löytää nämä jälleenmyyjät. Tämä on tehokkaampaa. Tuote, myyntinopeus (luettelosta myyntihetkeen saakka), listaustyyppi (huutokauppa, kiinteä hinta jne.). Ole valmis tapaamaan tavaran ostajasi henkilökohtaisesti (julkinen paikka on parasta) tai lähettämään tavarat, jos he haluavat maksaa etukäteen PayPalin kautta. Tässä on luettelo avainsanahausta "tennis": Myyntimahdollisuuksia on monia erilaisia, sinun on vain löydettävä luova markkinarako. Kun molemmat osapuolet ovat arvioineet tapahtuman, rahat näkyvät Mercari-tilisi saldossa. Toimituskulut sisältyvät kaikkiin tarjouksiin, joten on tärkeää olla tietoinen siitä luetteloidesi yhteydessä.

Säästökaupan Kääntö - 8 Parasta Tavaraa, Jotka Voidaan Myydä Voittoa Varten

Ensinnäkin päädyin väärennöksiin ja se oli sotku yrittää saada rahat takaisin myyjältä tai PayPalilta. Voit tarkastella luetteloa kaikista heidän suunnittelijoistaan ​​täällä. Mikä on taustasi ja kuinka keksit idean?

Jälleenmyyjän Liikeideat

Jos päätät tulla jälleenmyyjäksi, et rajoita tuoteryhmääsi. Saat palkkiot jokaisesta myydystä kappaleesta, ja mallisi elää ikuisesti. Tukkumarkkinat: Jos tuotteesi ovat erittäin kysyttyjä, thredUP maksaa sinulle heti, kun ne on käsitelty. Voit myös saada kengät takaisin sinulle, mutta joudut maksamaan 12 dollaria.

Voit kasvattaa jälleenmyyjäsi tuotevalikoimaasi painikkeen napsautuksella. Voit myydä tuotteitasi yhdellä neljästä markkinoista, jotka kaikki on jaettu luokkiin. Korkokengät, muodikkaat, kalliit suunnittelijabrändit, kuten Christian Louboutin, Jimmy Choo, Prada, Coach ja Gucci, eivät ole parhaita rahaa tuottajia. On kuitenkin verkkosivustoja ja paikallisia paikkoja, joihin voit lähestyä myydäksesi kenkäsi. Haluatko perustaa yrityksen ja ansaita rahaa vähittäiskaupassa?

Suurimpien tuotemerkkien kenkätuotteet on lueteltava valmistajan UPC-koodilla. Tai paranna verkkosivustosi verkkokaupan ominaisuuksia. Tämä oli helppo työ seurauksena henkilökohtaisesta yhteydestäni sneaker-yhteisöön sosiaalisessa mediassa. Sahan tuotteella, jolla minulla on, on yksi tärkeä ero - vaikea löytää väri.