Varastot Nousevat ”viiden Ensimmäisen Päivän” Säännön Nojalla, Ja Ne Alkavat Hyvään 2019

Kokeneet kauppiaat voivat ansaita tonnia rahaa näinä päivinä, mutta aloittelijoille suositellaan välttämään kauppaa varoen näinä tärkeinä päivinä tai niiden ympärillä, etenkin ansiotiedotuksia. Katse taaksepäin 20 vuoden ajanjaksolle tammikuusta. Toisin kuin tavallinen 9-5 -työ, et saa sairauspäiviä, lomaa tai lomaa harjoittelulle, kun olet itsenäinen elinkeinonharjoittaja. 6 prosenttia 2 574: ssä vuoden viiden ensimmäisen päivän aikana.

Jokaisen kalenterin alapuolella on luettelo vapaapäivistä ja päivämäärät, jona ne alkavat kyseisenä vuonna. Kun olet napsauttanut Lähetä-painiketta, lähetämme tiedot uuden salasanan luomisesta määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Kaupankäyntitapahtumat sulkeutuvat myös aikaisin päivää ennen lomaa.

Asiat tapahtuvat vain. (Tästä syystä punainen ja keltainen ruutu tarkoittaa vain sitä, kuinka usein korjaukset tapahtuvat, ei kuinka kauan ne yleensä kestävät.) Pohjapaneeli näyttää saman indikaattorin käyttämällä vain kunkin vuoden ensimmäistä viikkoa seuraavien 51 viikon ennustamiseen. Joukkovelkakirjamarkkinat sulkeutuvat tuntia myöhemmin kello 2:

Optio päättyy perjantai. Meredith kerää tietoja parhaan sisällön, palveluiden ja henkilökohtaisten digitaalimainosten toimittamiseksi. Kalenteriefektit-luokassa on yhteenveto kalenteriin liittyvästä osakemarkkinoiden käyttäytymistä koskevasta tutkimuksesta. Viimeaikaisten markkinaliikkeiden valossa Miltonin asiakas otti yhteyttä ja kysyi, kuinka viimeisimmät nykyiset osakemarkkinat ”muuttuvat” verrattuna historiallisiin ajanjaksoihin, ja ajattelimme, että käytäisimme tilaisuuden tutkia tätä kysymystä hiukan tarkemmin datan avulla. Meillä on edelleen perheitämme ja ystäviämme, ja sanoa ”Hyvää Joulua” nykyisessä hallinnossa on jälleen laillista. ET jouluaattona - tiistaina 24. joulukuuta 2019.

Dalbar tutki vähittäispääomaa ja korkosijoitusrahastojen virtauksia (rahaa rahastossa ja siitä pois) kuukausittain joulukuusta.

Tekniikka

Alla esittelen sinulle joulukuun 2019 mallikalenterin, jonka mukaan haihtuvia päiviä X vastaa: Viiden parhaan päivän puuttuminen, kun olet muuten täysin sijoittanut, laskee kokonaistuotonsa 35 prosentilla! Kun lasket numeroa, vaikutus on kuitenkin suurempi.

Kun unohdat 50 parhaiten menestyvää päivää, olet saattanut sijoittaa Juiceroon osakemarkkinoiden sijasta.

Asetuksen NMS

Värilliset päivät osoittavat, että pörssit ovat avoinna kaupankäynnille. Jotta taulukko olisi helppo lukea, korosimme vuosia, jolloin S&P 500: n absoluuttinen tuotto oli positiivinen vihreänä, ja vuosia, jolloin S&P 500: n absoluuttinen tuotto oli negatiivinen punaisella. Nyt kun osakemarkkinat ovat palaamassa takaisin tasolle, jonka näimme ennen elokuussa 2019 ja tammikuussa 2019 tapahtuneita viimeaikaisia ​​volatiliteettisiä heilahteluita, on hyvä aika arvioida tosiasia, että volatiliteetti ja korjaukset ovat normaali osa osakeinvestointeja. Varo vain, että tämä on tilastollinen ennuste, jolla ei ole perustaa tekniselle tai perustavanlaatuiselle analyysille.

Ole hyvä ja soi! Kalenteripäivien lukumäärä on melko helppo saada: Onko osakemarkkinat avoinna uudenvuodenpäivänä? Jos oletetaan, että osakemarkkinoiden kaupankäyntipäiviä on yleensä 252 vuodessa, keskimääräinen amerikkalainen elää 19 212 kaupankäyntipäivää, vaikka hän ei ehkä hyödytä kaikkia niitä sijoittamalla markkinoille (etenkin niissä ensimmäisissä 10 000 tai joten päivää ennen vakaan tulon ansaitsemista). Toinen vaihtoehto on lopettaa kaupankäynti kokonaan, mikä on järkevää, jos et anna egosi saada mustelmia niin paljon, että pääset takaisin hevoselle. Lomat ja erikoistarjoukset markkinoilla ovat sinisellä. Joten jos luulet pystyvän aikaansaamaan markkinoita, vedot siitä, että pääset sisään ja ulos menettämättä vain viittä niistä 10 000 päivästä - mitä voi tapahtua milloin tahansa.

Kaupankäynnin Ennusteet Vuodelle 2019

Nämä tiedot sisältävät #määrän talouden saavuttamista/menettämistä työpaikoista, joita tulkitaan johtavana indikaattorina talouden terveydelle lähitulevaisuudessa uusien työntekijöiden (tai heidän puuttuessaan) ja heidän vaikutuksensa kuluttajamenoihin, jotka ajavat Yhdysvaltojen taloutta. Yhdysvaltojen markkinat ovat avoinna ja Pre-Market- ja After Hours -tapahtumat tapahtuvat normaalisti. 6 tai ~ 251 kaupankäyntipäivää. Esimerkiksi presidentin päivä on helmikuu. Ei mitään, mitä voisin löytää. Vaikka nykyään yhä useammat osakkeet ja ETF tarjoavat optioita, jotka päättyvät joka viikko, kunkin kuukauden kolmas perjantai on perinteisesti ollut päivä, jolloin optiot raukeavat.

Ja tulokset vain huononevat, kun hyvät markkinointipäivät kaipaat. NYSE on avoinna vaalipäivänä - tiistaina 3. marraskuuta 2020. 25 (päivät keskimäärin vuodessa) * 5/7 (suhteellinen työpäivien määrä viikossa) - 6 (viikonpäivälomat) - 3 * 5/7 (kiinteät päiväpäivät) = 252. Tässä on mitä löysin syöttäessäni tietokoneeni tilastollisiin ohjelmistoihin Dow'n historialliset tiedot vuodelta 1896, kun ne luotiin. Koska nämä tiedot julkaistaan ​​ennen markkinoiden avaamista näillä perjantaisin, on järkevää olla pitämättä mitään suuria tai riskialttiita yön yli -positioita ennen sitä. NYSE on suljettu kiitospäivänä - torstaina 28. marraskuuta 2019.

Esikatselu

Tämän ei ole tarkoitus osoittaa, että jokainen kaupankäyntipäivä päättyy positiivisella tuotolla. Jos vuoden viisi ensimmäistä kaupankäyntipäivää tuottavat positiivista tuottoa, tulosta ei pitäisi käyttää ennustamaan markkinoiden suuntaa 51 viikkoa myöhemmin. Kiitospäivänä (lokakuun toinen maanantai verrattuna marraskuun neljään torstaina) kaikki Kanadan listatut osakkeet Toronton pörssissä (TSX) eivät käy kauppaa Kanadan kiitospäivänä, mutta jatkaisivat kauppaa sinä päivänä, jona amerikkalainen kiitospäivä tulee. Ja sen joulukuun esitys oli vielä huonompi.

Td <'2019-01-01' -edellytys on vuoden 2019 poissulkeminen, koska suoritan tätä kyselyä heinäkuussa 2019 ja vuoden 2019 tiedot ovat puutteelliset (virhe #3 yllä olevassa virheluettelossa). Halusin erityisesti tietää prosenttiosuuden kuinka monta päivää osakemarkkinat ovat nousseet vs. Jokaisella vaihtoella on erilainen kalenteri. 29% verrattuna indeksiin, joka nousi 7. Tietysti otin sen askeleen pidemmälle. Arvonmuutokset 30% lyhyillä, mutta epävakaisilla ajanjaksoilla eivät ole harvinaisia. Helmikuussa on vähiten (19) ja eniten lokakuussa (23), keskimäärin 21 kuukaudessa tai 63 vuosineljänneksessä.

Samoin SEC-säännössä 15c3-3 vaaditaan jäsenjärjestöjä ryhtymään nopeaan toimintaan arvopapereiden hallussapidon tai hallinnan saamiseksi m alakohdan mukaisesti ostamismenettelyllä tai muulla tavoin, jos arvopapereita ei vastaanoteta 13 työpäivän sisällä myyntipäivästä tai hakevat (n) kohdan nojalla määräajan pidentämistä. NYSE on suljettu perjantaina - 10. huhtikuuta 2020. Muistan päiviä, jolloin markkinoilla ei ollut epävakautta.

Kuinka Paljon Riittää?

Tiedät vain varmasti, että se oli korjaus jälkikäteen. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja rahoitusmarkkinoista tai Miltonista yleensä, ota rohkeasti yhteyttä Milton-tiimiin osoitteessa milton @ apteo. Päivämäärä, johon mennessä jäsenten on ryhdyttävä tällaisiin toimiin, näytetään alla sarakkeessa, jonka otsikko on ”SEC Extension Date. Kuten viime viikolla kirjoitettiin, Yhdysvaltain osakemarkkinoilla on paljon huolestuneisuutta, ja kaikkien tärkeimpien indeksien pahimmillaan vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä. 3 NYSE sulkeutuu varhain klo 1 p.

-19% huipustaan ​​8133.

Yhteenvetona voidaan todeta, että yksinkertaisista testeistä saatu näyttö tukee uskomuksia, että U. Ne virittävät otsikoiden melun, jotka väittävät lähestyvästä taloudellisesta romahduksesta ja spekuloinnista, miksi ”Tällä kertaa on erilainen. Useimmat ihmiset pitävät kalenteria >> tietokannassa jokaisesta vaihdosta, jolla he käyvät kauppaa.