16 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (oikeutettu)

Tai saatat loukkaantua tai vammautua, mikä vaikeuttaa kotisi poistumista joka päivä. Helppo passiivinen tulo, jos et pidä ajoneuvoasi käärittynä. Ennen blogin luomista täytyy hankkia suosittu aihe tai aihe, joka tuo paljon kävijöitä verkkosivustollesi. Nopea, helppo tapa myydä CD-levyjä, videopelejä, elektroniikkaa ja muuta. Yksi parhaimmista tavoista erikoistua tietojen syöttämiseen on tutkimuksen laajuuden lisäksi keskittyminen lääketieteelliseen transkriptioon.

IStockPhoto-kaltaiset sivustot etsivät aina avustajia, joille maksetaan rojalteja aina, kun heidän valokuva ostetaan. Köyhyys oli kaikki tarvittava motivaatio alkaa tutkia tapoja ansaita rahaa kotona (tai asuntolassa). Tulojen lisäämiseksi voit matkustaa opiskelijan taloon tai tavata paikallisessa yhteisökeskuksessa. Lyhyesti sanottuna tytäryhtiömarkkinointi myy jonkun toisen tuotetta ohjaamalla asiakkaat verkkokauppaan. Valtavan käyttäjäpohjaisen Facebook-keräilyn vuoksi on luonnollisesti tullut kuuma-sänky yrityksille - suurille ja pienille - viettää osa markkinointibudjetteistaan. Matkapuhelinten kierrätys Voit ansaita paljon rahaa ja auttaa ympäristöä kierrättämällä vanhoja matkapuhelimia ja muita käyttämättömiä laitteita.

Nämä ovat palveluita, jotka vaativat ihmisen vuorovaikutusta.

Tai iloinen ääni? Tutustu asemaamme Uber-oppaan kanssa aloittaaksesi. Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin. Kuviin voi sisältyä kohtauksia arkielämästäsi, käyntikohteista tai kuvia luonnosta. Muista ilmoittaa hinnat viisaasti. Blogosfäärissä on paljon itsenäisesti julistettuja “asiantuntijoita”, jotka myyvät valmennuspalveluitaan kymmenien tuhansien dollarien hintaan.

Näillä marginaaleilla ansaitset 15 dollaria jokaisesta myynnistä. Tämä on toinen tapa ansaita rahaa verkossa täysin passiivisella tavalla. Kun hän ei ollut töissä, hänellä oli jopa aikaa lähteä useisiin hauskoihin lomiin. Itse asiassa FlexJobsin ja Global Workplace Analytics -tutkimus osoittaa, että kotityöstä tekemä työ kasvoi 115 prosenttia vuodesta 2019.

Voit esimerkiksi käyttää VerbalPlanetin kaltaista sivustoa kielen opettamiseen tai yrittää hankkia asiakkaita suoraan sosiaalisen median tai muiden keinojen kautta ja käsitellä heidän maksujaan PayPalin kautta.

Myy Taideteoksesi

Katso kymmenen parasta ostaa ja myydä Craigslistissa. Tarvitsetko keikan muutaman kuukauden ajan? Jotta todella menestyisit, rakenna oma valokuvaussivustosi voidaksesi esitellä portfoliosi ja alkaa saada enemmän maksettuja yksityisiä yritystöitä. Rahan ansaitseminen verkossa ei ole helppoa tänään. Tein täydellisen katsauksen tästä sovelluksesta täällä, ja se on ehdottomasti jotain harkittavissa, jos haluat nopeaa, helppoa rahaa. Tarvitset yleisön kouluttamiseen ja sinun on tiedettävä mistä puhut. Verkkotutorointityöt maksavat kuitenkin tunti. Jos sinulla on tuotemerkkejä tai keksit vain mielikuvituksellisen kopion, on paljon mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa yritysten nimeämis- ja iskulausekilpailujen kautta.

Jos ostat kaupasta, Ebates saa palkkion, jonka he jakavat kanssasi. (Spektrin toisessa päässä oikoluku voidaan tarvittaessa tehdä tabletilla.) Kyllä, sinun on tehtävä eniten työtä vähimmäisestä palautuksesta. ”Olen kotona työskentelevä äiti ja minun on pidettävä huolta perheestäni, mutta en ole varma, mitä voin tehdä ansaitaksesi rahaa.

Tässä on hieno askel askeleelta -opetus kiinnostuneille. Sinun on tehtävä töitä pelkään! Hunaja tekee kaiken jalkatyöt puolestasi. Voit twiittiä ja saat palkan. Toisin sanoen tehtävänä on valtameri, ja jos olet kunnianhimoinen kirjailija, voit sukeltaa ja hyötyä.

 • Tämä ohjelma vain paranee entisestään vuosi vuodelta.
 • Getaround on jakamistalouden vastaus vuokrausyrityksille.

Vastaa Trivia-kysymyksiin Vähän Ylimääräistä Rahaa

UserTesting maksaa sinulle vierailusta verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tehtävien sarjan suorittamisesta ja ajatuksiesi kirjaamisesta. Shipt sanoo, että ostajat voivat ansaita jopa 22 dollaria tunnissa, mutta lukuisia arvosteluja on todellakin jäljellä. Mainosta taitojasi sivustolla ja ansaitse rahaa joka kerta, kun asiakas palkkaa sinut tekemään taitoihisi liittyvää työtä.

Liity sivustoihin kuten iTalki, Cambly ja muihin hyvämaineisiin online-sivustoihin, jotka yhdistävät kieltenopettajat kaiken ikäisille oppilaille ympäri maailmaa. Jokainen, joka unelmoi pystyvänsä työskentelemään pyjamassaan, oli joko jumissa unesta siitä, tai he joutuivat jonkinlaiseen kirjekuorien täyttöhuijaukseen, joka maksoi rahaa eikä koskaan toteutunut palkkasummalla. Milloin viimeksi kävit uudessa ravintolassa etsimättä sitä verkosta etukäteen? Siellä on myös WooCommerce Dropshipping -laajennus, joka mahdollistaa prosessin automatisoinnin. Ensisijainen syy siihen, että ihmiset huijataan etsiessään töitä kotoa, on se, että heidän mielestään he voivat ansaita paljon rahaa tekemällä vähän mitään. Koska Decluttr toimii verkkosivustonsa kautta myytävien tuotteiden ainoana ostajana, sen ei tarvitse periä palkkioita toteutuneesta myynnistä eikä huutokauppaan liittyviä maksuja.

Se voi olla hyvä paikka aloittaa, vaikka haluat olla täysin itsenäinen, kun kokemuksesi ja maine alkavat kasvaa. Haittoja on monia, mutta niihin sisältyy potentiaalisia turvallisuusriskejä ja suurempia mahdollisuuksia maksamatta jäämiseen. Etsitkö jatkuvasti nokkelaisia ​​linja-aluksia?

 • Liity Google Opinion Rewards -ohjelmaan aloittaaksesi.
 • Haastattelin Brittney Suttonia, joka ansaitsee 1 700 dollaria kuukaudessa työskenteleen vain 2 tuntia päivässä VIPKidille. Katso koko haastattelu How to Teach English Online -artikkelissa.
 • Ajattelen kustannusten leikkaamista välittömänä palkankorotuksena.
 • Hyvin usein huomiotta jätetyt arkipäivän esineet tekevät tempun, kuten yksinkertainen kynä ja paperi.
 • Varhain et ehkä kuule takaisin heti (tai ollenkaan).
 • Jos sinusta tuntuu, että tämä on jotain, jonka haluat tehdä, niin tässä on vinkkejä siitä, miten se tapahtuu.

Luovia Tapoja Ansaita Ylimääräistä Rahaa Verkossa

Jos rakastat olla lasten läheisyydessä tai olet jo kotona lasten kanssa, kannattaa ehkä harkita kotona päivähoidon aloittamista. Tarvitset joitain näytteitä, ennen kuin voit itse aloittaa markkinoinnin. Parhaat verkkosivustot, joissa voit myydä valokuvia verkossa: Voit tehdä jopa 16 puntaa tunnissa. Jos olet Internet-taitava ja osaat erottaa se, mikä tekee arvostettavista lähteistä, tämä työ kotona -työ voisi olla sinulle sopiva. Mutta jos sinulla on taitoja tällä areenalla, se on suuri potentiaalinen lähde passiivisille tuloille.

Jaan uusia mahdollisuuksia ja työpaikkoja viikoittain. Pitäisikö sinun päivittää apple watch series 5: ään?, tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Voit siirtyä asioihin hieman aloittamalla Google Adsensen. Uusille työntekijöille maksetaan palkkio 10 päivän ajan ennen kuin se vapautetaan heidän mekaanisen turkin ansiotililleen. Tutustu kansainväliseen virtuaaliassistenttien yhdistykseen, virtualassistantjobs. Useimpien työpaikkojen kanssa käytämme rahaa.

Esimerkiksi vuonna 2019 voit ostaa kauneuden ja pedon Blu-ray 3D: llä vain 24 punnalla. Nämä pyrkimykset eivät kuitenkaan ole ilman ansoja ja haasteita, joten tarkistamme muutamia asioita, joita sinun tulisi välttää ennen kuin katsomme joitain oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoasi. Olipa uusi malli tai vanha, voit myydä matkapuhelimesi. Voit myös luoda online-foorumin ja laskuttaa ihmisiä jäsenyydestä. Amazon ei ole vain Powerhouse-verkkokauppasivusto, vaan ne ovat myös loistava tapa ansaita rahaa verkossa.

Tule Online-kääntäjäksi

Ota kanavasi kaupallistamista varten Google AdSensen kautta ja ala ansaita rahaa. Saat myös merkinnät heidän kuukausittaiseen 10000 dollarin arvontaan. Plugins tekevät WordPressistä niin joustavan ja tehokkaan. Ja suuri etu, joka audio- ja videotoimittajilla on elokuvantekijöihin nähden, on taipumus saada etätyötä enemmän. Podcast-markkinat etsivät jatkuvasti uutta, laadukasta sisältöä. Sitten voit siirtyä Decluttriin ja myydä kaikki elektroniikkatavarasi.

Mitä mukavammin tunnet nousun asiakkaillesi, sitä helpompaa on korostaa taitojasi. Helppo rekisteröityä. Ehkä suurin asia, joka sinun on tehtävä onnistuneen B&B: n luomiseksi, on varmistaa, että vieraasi ovat mahdollisimman mukavia. Voit kirjoittaa e-kirjan ja alkaa ansaita ylimääräistä rahaa. Suoramyynti on rakennettu monitasoiseksi markkinointiin. Kun olet valmis, käteisellä nämä pisteet saat palkkioita.

Tarjoa palvelusi tarjoamista Zaarlyssa

Nyt et todennäköisesti löydä mitään sellaista, mutta voit silti tehdä nopean voiton hieman etsimällä. Nämä ihmiset tarjoavat tiettyjä tehtäviä verkossa. On kuitenkin joitain tietojen syöttämistä koskevia töitä, jotka edellyttävät sertifikaattia, kuten lääketieteellinen kooderi. Oikean vipuvaikutustason valitseminen, kuten aiemmin mainittiin, esittelykaupan tilin on tarkoitus toimia demonstraatiofoorumina. Napsauta tätä saadaksesi nopeasti TEFL: n edulliseen hintaan! Sillä, mitä voit ja mitä ei voi tehdä, ei ole mitään rajoituksia. Se on loistava peruste kaikille haluttaville bloggaajille! On sovelluksia, joiden avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa vain ladataksesi ja suorittaaksesi niitä taustalla. Etkö tiedä mitä myydä?

Luo maksettu Mastermind-ryhmä

Keskimäärin 60-80 puntaa päivässä, ja tuskin sinun tarvitse tehdä mitään! Upouusi instrumentit ovat naurettavan kalliita, joten ihmiset haluavat ostaa sen sijaan käytettyjä laitteita, etenkin jos ne ovat aloittelijoita. Saat maksun erittäin pienestä maksusta mistä tahansa HIT: stä ja tarvitset paljon tilavuutta huomattavan määrän rahaa ansaitsemiseksi. Miksi VIPKid sai arvosanan 1, jopa edellä suosittuja ja tunnettuja sivustoja, kuten Chegg ja Club Z?

Etsitkö kotiin liittyviä liikeideoita, markkinointitietoja tai miten ansaita tuloja bloggaamisesta, löydät sen kotona työskentelevän vaimon sivustolta.

Ryhdy Sopimuksen Asiakaspalvelun Supertäheksi

Jotkut menetelmät antavat sinulle muutamia ylimääräisiä dollareita kuukaudessa, mutta toiset, etenkin ensimmäinen, saattavat antaa sinulle satoja, ellei tuhansia kuukaudessa. Kuvittele saavasi ja ylimääräistä 1500 dollaria kuukaudessa blogiliikenteestäsi. Ei iloa ilmaistuista? Monet heistä käyvät Experts Exchange -sivustolla saadakseen nämä tiedot. Vaikka kyse olisi arkipäiväisestä tehtävästä, kuten kävelykoirista, voit aloittaa seuraavan (tai ainoan) koiran ulkoilutus- ja hoitopalvelun omassa kaupungissa (jossa koiran omistajat ryntävät yritykseesi ja viittaavat aina muihin). Com maailmanlaajuisesti, skrill [Moneybookers] 3. Muille kotitoimisto on tervetullut paikka toissijaiselle tai jopa ensisijaiselle työlle. Vaikka tämä on todennäköisesti ulottumattomissa, ellet ole jo sitoutunut seuraamaan, saatat saada pääsyn joihinkin heidän muihin tarjouksiin.

Editions

Tämä tarkoittaa, että tällä alalla on aina tapoja ansaita kotona rahaa. Ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen. Se on luonut ihmisille suuren tarpeen työskennellä kääntäjinä. Yksi tyhjimmistä pyrkimyksistä rahan ansaitsemiseen verkossa on blogin luominen.

Työskentelet suoraan kotoasi ja valitset asiakkaasi. Twitch - Jos olet pelaaja, voit yrittää kehittää seuraavia Twitchissä ja ansaita rahaa Patreonilla. Jos olet, voit ansaita rahaa katsomalla ulkomaisia ​​televisio-ohjelmia ja elokuvia sekä toimittamalla kirjallisen käännöksen tekstitykseen. Digitaalimaailma toimii sisällöllä. Tarkista hinnat alueelta. Voit olla luova ja tarjota tyypillistä aamiaista tyypillistä alueellasi, jolla olet.

Mutta sinun ei tarvitse rajoittaa myyntiäsi Amazonille.

Hanki Palkka Kuunnella Ja Arvioida Musiikkia

Yritykset ovat valmiita maksamaan kuluttajille palautetta tuotteista tai jakamaan ajatuksia uudesta ideasta. Muista, että sinun on kirjauduttava ohjelmaan itse hyödyntääksesi ohjelmaa. Huippusuunnittelijoiden ansiosta tuhansia joka kuukausi vain myymällä mallejaan.

Lääketieteellisen tietojen syöttämisen lisäksi sinusta voi tulla etälääketieteellinen transkriptiomies. Tämän lisäksi on niin monia muita digitaalisen markkinoinnin aloja, kuten suojausasteen optimointi, jossa hallitset taiteen muuntaa lyijy pysyväksi asiakkaaksi, pay-per-click (PPC), malli, jossa mainostajat maksavat rahaa joka kerta joku napsauttaa mainostaan ​​ja niin edelleen. Rekisteröinti on helppoa, koska niiden avulla voit tehdä niin Facebookin kautta. Onko markkinarakoillasi yrityksiä, jotka maksavat sinulle lähettää asiakkaille tiensä? Jos sinulla on esimerkiksi ammatillista kokemusta graafisesta suunnittelusta, kirjanpidosta, sosiaalisen median markkinoinnista, web-kehityksestä tai SEO-koulutuksesta, voit tarjota keikkoja Fiverrillä alkaen 5 dollaria per työ. Kunkin HIT: n aikataulu ja palkkaprosentti voivat vaihdella huomattavasti - useimmat eivät vaadi erityisiä taitoja.

Esimerkiksi tässä näyttää tältä, kun etsit etäkorjaustöitä.
 • Jäsenet palkitaan vastineeksi jokaisesta suoritetusta tutkimuksesta.
 • Ei ole epäilystäkään siitä, että Craigslist on yksi suosituimmista verkkosivustoista maailmassa.
 • Antavatko ystäväsi tai perheesi sinulle satunnaisia ​​lahjakortteja, joita et koskaan käytä?
 • Kyselyt eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa EarningStation-palvelun avulla.

Luo Osa-aikainen (tai Kokopäiväinen) Yritys Ansaitaksesi Ylimääräistä Rahaa

Kokeile sivustoja, kuten justanswer. On mahdollista testata erilaisia ​​asioita taloustavaroista kauneustuotteisiin. Kyse ei ole vain passiivisten tulojen tuottamisesta; Kyse on myös siitä, miten löydetään tapoja ja keinoja luoda aktiivisia tuloja Internetin tarjoamien mukavuuksien avulla, jotka auttavat meitä vastaamaan velkavelvoitteitamme, mutta myös antavat meille mahdollisuuden säästää, sijoittaa ja rikastua tulevaisuudessa. He voivat nopeasti pudota pois ja noutaa lapsensa.

Nopea internet ja videoyhteys - monet työpaikat eivät vaadi sinua olemaan siellä henkilökohtaisesti. Onko sinulla satunnaisia ​​kuvia jossain makaamassa tai ottamassa tietokonetilaa? Tässä on muutamia tapoja, joilla voit aloittaa tuotteiden myynnin WordPressin avulla. Ajattele yleisöäsi ja sitä, mitä voit tarjota heille palvellakseen heitä paremmin, kohtele heitä sitten jollain kunnioituksella ja saat lopulta hyötyä. Tietoalueeltasi riippuen voit joko ansaita paljon rahaa tai vain vähän vastaamalla kysymyksiin ammattimaisesti. He etsivät aina lisää artikkeleita ja ovat valmiita maksamaan 100 dollaria jokaisesta hyväksymistään artikkelista.

14 Parasta Käteistä Takaisin Luottokorttia - Arvostelut Ja Vertailu

Jos tämä kiinnostaa sinua, sinun on suoritettava tämä ilmainen sähköpostikurssi tietääksesi enemmän tavasta ansaita rahaa kotona. Sinun on todennäköisesti investoitava omiin laitteisiisi ennen työskentelyä puhelinyhtiön kanssa. Tässä on lyhyt selitys prosessin toiminnasta. Haluatko maksaa kirjoittaaksesi tämänkaltaisille blogeille? Voit myös laajentaa tämän lemmikkien hoitoon, kun muutkin matkustavat. Tällä tilillä on korkein tuotto, mitä olemme nähneet, ja se on erittäin helppo saada. Tämä on toinen alue, jolla suuret, usein tekniikkakeskeiset yritykset etsivät jatkuvasti palkata etätyöntekijöitä. Tarvitset vain hyvän Internet-yhteyden ja kannettavan.

Tämä on toinen mikroprojektien muunnelma, paitsi että se on suunnattu tehtävien suorittamiseen liikkeellä ollessa. Mutta kaventaaksesi valintasi ja auttaaksesi sinua selvittämään, mistä aloittaa, tässä on 10 ideaa. Myy varastossa valokuvia ja videoita. Voit aloittaa ILMAISEN blogin täältä. Puhumme kaikista pienistä äiti- ja pop-myymälöistä, joilla ei ole varaa toimistotilojen ja sairausvakuutusten päälle, Fortune 500 -yhtiöihin, kuten Amazon ja Apple. Voit tehdä aluksi pieniä töitä, mutta tapana olla aloittamatta freelance-töitä ilman sopimusta voi säästää paljon aikaa tiellä. Perusta kauppa Starbucksin tai romanttisen ravintolan ulkopuolelle viikolla, ja ansaitse rahaa nopeasti.

Jokainen tehtävä on jotain yksinkertaista, joka vaatii ihmisen vuorovaikutusta, kuten hakutulosten arviointi, hakutermien oikeinkirjoituksen tarkistaminen, artikkelin sävyn luokittelu tai edes peruskääntäminen.

Nämä tilaukset tulevat iPhonessa, ja sinun on oltava valmis suorittamaan tehtävä ja suorittamaan se nopeasti ja tehokkaasti. Voit päättää, mitkä tehtävät haluat suorittaa ja mitkä jättää huomioimatta. Hän käyttää sitä ensisijaisesti rahan ansaitsemiseen ruokakaupassa, mutta sovellus on sittemmin laajentunut tarjoamaan rahaa takaisin verkkokaupoissa.

Jos asiakkaasi kuitenkin haluavat sinun palkkaavan, sinun ei tarvitse ilmoittautua valtiossa.