10 Todellista Kotona Työskentelevää Työtä Vuodelle 2019 - Yksinkertainen Dollari

Koska monet tietojen syöttötyöt ovat kotitöitä, voit aina löytää kymmeniä tietojen syöttämistä koskevia työpaikkoja Upwork-kaltaisilta sivustoilta. Sitten, kun olet valinnut jotain, aloita. Rakastatko omituisten ja mielenkiintoisten t-paitojen suunnittelua? Transkriptiotyö on äänen kuuntelemisen ja kirjoittamisen tai sanelun prosessi.

Olen jakanut luettelon sosiaalisen median yrityksistä, jotka tarjoavat laillista työtä kotona: Huomaat, että suuri osa näistä on laillista kotitöistä tehtyä työtä ilman aloitusmaksua ja että suurin osa näistä kotitöistä voidaan tehdä osa-aikaisesti. Asioita, kuten vero-panttioikeudet, teot, aiemmat oikeusjutut ja maksut.

 • Niin kauan kuin voit kirjoittaa kokonaisia ​​lauseita ja markkinoida itseäsi, voit saada palkkaa freelance-kirjoittajana.
 • Koulutusvalmisteluyhtiö Manhattan Prep maksaa sinulle tutor-opiskelijoille.
 • 13 tutkijaryhmä, joka koostuu 13 työpaikan tutkijasta, etsii Internetiä päivittäin etsimällä työtaulukoita ja työnantajan verkkosivustoja löytääkseen laillisen työn kotitöistä kaikkien huijausten keskellä.

Miksi tämä on tärkeää? Muista kuitenkin, että sinun on tehtävä se 30 dollariin ennen shekin pyytämistä. Palkka vaihtelee maittain, ja se vaihtelee välillä 12–19 dollaria tunnissa Glassdoorin mukaan. Taitavammille lukijoillemme voit laittaa ompelutaitosi työskentelemään ja laskemaan etätyön kotona ompelijana. Work at Home Vintage Experts on ainutlaatuinen etätyöyhteisössä, koska se keskittyy erityisesti ”pretireesien” palkkaamiseen - 50-vuotiaita tai vanhempia, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä vielä, mutta jotka haluavat muutoksen päivittäiseen toimistoon. Puheoptio palkkaa transkriptoreita ympäri maailmaa.

Voit myydä valokuvia myös useilla sivustoilla. On monia ihmisiä, jotka työskentelevät kokopäiväisesti kotoa tekemässä transkriptiotyötä, ja kaiken uuden digitaalisen sisällön tullessa näihin päiviin, transkriptio on suuri kysyntä. Ei hätää... olemme tehneet kaiken työn puolestasi.

Yritysten verkkosivustoista blogeihin kirjoittajat voivat löytää työpaikkoja tuhansista eri online-sijainneista.

Lionbridge

Tärkein hotelliketju Hilton Hotels & Resorts tarjoaa työtä kotitehtävissä. Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia. Se on toinen yritys, joka tarjoaa etätöitä monilla aloilla. Voit työskennellä kotoa teknisen tuen edustajana. Google on tällaisten töiden suurin työnantaja, mutta on myös useita legit yrityksiä, jotka palkkaavat hakukonearvioijia säännöllisesti. Kotiyrityksenä matkatoimistona voit hyödyntää taitojasi hyvissä ajoin auttamalla ihmisiä suunnittelemaan omia unelomaisiaan. Kyllä, siellä on edelleen huijauksia, mutta ottamiseen on paljon mahdollisuuksia. Jotkut ihmiset ovat kuitenkin hyödyntäneet yleistä halua työskennellä etäyhteyden kautta.

Sitä useimmat ihmiset uskovat, mutta se on täysin väärin. Jotkut kotitöistä vaativat materiaalien tai laitteiden hankkimista aloittamiseksi, ja vaikka tämä ei tarkoita, etteivät ne ole laillisia, sen pitäisi olla punainen lippu. Oletko yksi heistä? On olemassa useita laillisia sivustoja, joiden avulla voit etsiä kotona toimivia asiakaspalvelutöitä. Kaikki nämä ovat laillista työtä kotitöistä!

Jos pystyt rakentamaan hyvän lauseen, tiedät eron ”heidän” ja “he ovat” välillä ja pystyt selvittämään selvästi kirjallisessa muodossa, palkkion kirjoittaminen artikkeleille voi olla hieno tapa ansaita elantonsa.

Korjauslukija

Joidenkin osalta voit vain selata aukkoja ja soveltaa sitten sinua kiinnostaviin aukkoihin. Tämä toimii parhaiten lisäyksenä jo tekemisillesi. Pätevyyteen kuuluu kyky kirjoittaa vähintään 60 sanaa minuutissa (WPM), olla hyvä kuuntelija ja tuntea perusteellisesti englannin kieli ja käyttää oikeita kielioppia. Ansaitsemasi määrä riippuu ehdottomasti siitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa sinä panet siihen.

Hilton tarjoaa työntekijöille etuja, kuten lääketieteellistä, palkattua lomaa, 401 kt ja hotelli-alennuksia. Etsitpä muutama tunti viikossa tai kokopäiväinen keikka, virtuaaliassistenttina oleminen voi olla suuri tulonlähde. VIPkid on kiinalainen koulutusyritys, joka palkkaa Pohjois-Amerikan kansalaisia ​​opettamaan englantia kotoa. Jos olet teknikko ja etsit verkkotöitä, jotka maksavat hyvin, Toptalilla on monia tietotekniikkaan liittyviä tehtäviä, jotka ovat täysin etäisiä ja voidaan tehdä mistä tahansa. Viime kädessä sinun on päätettävä, mitä palveluja tarjoat taitoidesi perusteella ja mitä tunnet tekeväsi mukavasti.

Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet oman Facebook-mainosyrityksen, tutustu heidän tarinansa täällä. Silloin oikoluku ja muokkaaminen voivat olla hyvä valinta. He nauttivat siitä ja löysivät yleisön, ja lopulta he muuttivat keikkansa kokopäiväiseksi yritykseksi. Hanki palkka katsellaksesi puhelinta, jotkut yritykset saattavat myös haluta sinun katselevan videoita, pelaamaan pelejä tai kokeilemaan mobiilisovelluksia. Sinulla on mahdollisuus ansaita 660 dollaria ensimmäisellä 800 dollarilla pätevästä myynnistäsi, ilman kuukausittaisia ​​myyntikiintiöitä ja ilman aloituskuluja! Tietotieteilijä on joku, joka on pöydässä siivoamaan suuren tietomäärän tietoja heidän tietonsa avulla. Tutustu seuraaviin osioihin: Auttaa muita naisia? Jos olet uusi freelance-kirjoittaminen, tutustu ystäväni Cat -kurssille - Hanki palkka kirjoittaa blogeille aloittamiseksi.

Taloudelliset Ja Hallinnolliset Etätyötyöt

Kun kirjaudut ohjaajaksi, valitset parhaat aiheesi, ja Chegg sopii sinulle potentiaalisten opiskelijoiden kanssa. Lääketieteelliset tulkit voivat ansaita jopa 28 dollaria tunnissa kielestä ja erikoisalasta riippuen. Huijarit saattavat keksiä uusia tapoja huijata työnhakijoita, mutta suurin osa heidän temppuistaan ​​on variaatioita aiemmin tehtyihin. Niin kauan kuin sinulla on ylimääräistä aikaa käsissäsi etkä ajattele vieraita ympäri, voit tarjota autopalveluitasi ja ansaita ylimääräistä rahaa.

 • Laaduilla ääninäyttelijöillä on erityisen suuri kysyntä markkinoinnin alalla, koska videomarkkinoinnin suosio on räjähtää viime vuosina.
 • Kyselyjen ottaminen ei todellakaan ole tapa ansaita kokopäiväisiä tuloja, mutta on helppo tapa ansaita lisätuloja.
 • Kuten opetus?
 • Siksi niin monet yritykset etsivät nykyään palkata sosiaalisen median johtajia.

Kuinka Välttää Huijauksia Työstä Kotona

Jos haluat vakaamman tulovirran, voit tarjota palvelun, jolla voit luoda räätälöityjä ateriasuunnitelmia liikuntaohjelmien avulla ja ansaita noin 100 dollaria kuukaudessa/asiakas. Palkka on yleensä 15–20 dollaria tunnissa lähtötason sijainneista ja 25–35 dollaria + korkeamman tason positioista. Saat vapauden valita haluamasi työt ja voit yleensä asettaa hinnan.

PuhelintyÖt

Etätyö vakiintuneessa yrityksessä on samanlainen kuin pöytätöiden tekeminen paitsi että teet kotona töitä. Ne toimittavat sinulle usein liidit - nimet, yhteystiedot, yksityiskohdat. Suosittelemme näitä luomiseen liittyviä blogikursseja joillekin syvällisille koulutusohjelmille, jotka liittyvät blogin perustamiseen ja ansaitsemiseen. Kotoa työskenteleminen tarkoittaa, että sinun on oltava itse motivoitunutta ja todella tehtävä työtä. Jos sinulla on jotain, jonka voit opettaa jollekin muulle auttamaan heitä paremmin, heillä on markkinat siihen. Jos olet yksi niistä ihmisistä, joka nauttii muiden ihmisten kielioppivirheiden osoittamisesta, vihaan sinua, että saatat pystyä käyttämään taitojasi kääntämään voiton oikolukijana. Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Mistä tahansa musiikkikoulutuksesta yritysviestintään ja kaikkeen niiden välille.

Pienyritysten Omistajien 7 Yleistä Kirjanpitovirhettä

Viivästyminen YRITYS yrittää pysäyttää sinut. Tämä on kokopäiväinen yleiskopioinnin sijainti maanantaista perjantaihin. He palkkaavat myös rekisteröityjä sairaanhoitajia, mutta siellä järjestetään paikalla koulutus ennen töitä kotoa. Jotkut finanssianalyytikot saavat seurata alan suuntauksia tai hallita sijoitussalkkuja tai sijoitusrahastoja omilta kotitoimistoiltaan. He palkkaavat pääasiassa Intiassa, mutta he rekrytoivat toisinaan muista maista. Ei kokemusta tai teknistä tietämystä; tutustu askel askeleelta -opetusohjelmaan aloittamiseksi. Joka tapauksessa, tällä osastolla on rahaa ansaitsemiseen. Napsauta tätä tilataksesi.

Kaikkien näiden etujen takia yhä useammat ihmiset valitsevat työskennellä kotona. Seurauksena on, että jotkut projektit on pidettävä aikataulussa ja budjetissa, samalla kun koordinoidaan muiden ammattilaisten työtä, joilla on erilaisia ​​kykyjä ja jotka voivat asua eri paikoissa. Älä etsi pikakorjausta. opi käydä kauppaa oikealla tavalla. Se auttaa, jos pidät myös viinistä. Kotona on ehdottomasti laillisia työpaikkoja, mutta sinun on oltava varovainen, koska niin monet mainostetut etätyöt ovat huijauksia. Siksi sinun tulee tutkia yritystä GlassDoorissa ennen minkään työn hakemista. Oletko tekninen taitava ja nautit vianetsintäongelmista? Palvelu tarjoaa englannin toisena kielenä kahdeksanvuotiaille lapsille Kiinassa.

Varjoisat sähköpostiosoitteet. Kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan työpaikan, työskentele siinä vaikeammin kuin kukaan muu. Se auttaa, jos olet hyvä konekirjoittaja, sinulla on vahvat organisaatiotaidot ja annat palkkion tarkkuudesta. Tulot vuokranantajana laskevat suurelta osin kiinteistön ja sijainnin terveyteen. Asemat ovat tällä hetkellä saatavana asiakaspalvelun edustajina, vanhoina elävinä asiakaspalveluina, vuodenaikojen asiakaspalveluagentteina ja asiakaspalvelun edustajina. Tässä on muutama, mitä kannattaa tarkistaa: Vuonna 2019 43% U.

 • Jos he pitävät sinusta, he tarjoavat sinulle tarjouksen paljon nopeammin kuin suurempi yritys.
 • Tunneittain urakoitsijat ansaitsevat 23–43 dollaria tunnissa, riippuen erikoisalasta, kielestä ja saatavuudesta.
 • Jos olet hallinnut kalligrafian taiteen ja olet pakkomielle Pinstagram-arvokkaiden teosten suhteen, voit muuttaa tästä harrastuksesta täysin sitoutuneen tuloja tuottavan uran.
 • Palkan määrä on ”kilpailukykyinen kotiteollisuudessa”, yhtiön verkkosivuston mukaan.
 • Mainosta palveluitasi sosiaalisessa verkostossa ja luo verkkosivusto, joka esittelee palveluitasi ja työtäsi.
 • Se on usein ruse saada sinut asemaan, jossa et voi sanoa ei.
 • Suurin osa näistä paikoista vaatii tietokoneen, nopean Internet-yhteyden ja mikrofonilla varustetun HF-laitteen asentamisen.

Työskentele Kotona Itsenäisenä Urakoitsijana

Tehtäviä ovat puheluihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, tehtävien järjestäminen ja paljon muuta. Ääniraitaa voidaan käyttää monilla aloilla, ja se sisältyy YouTube-mainoskampanjoihin, TV-mainoksiin, esityksiin, trailereihin, tuotemerkkeihin ja muihin. Palkka on paljon pienempi, noin 10–15 dollaria/tunti, mutta työskentelet täysin kotisi mukavuudesta 40 tuntia viikossa. Parhaat kaupankäyntitunnit., rekisteröidy tänään @ https:. Yrityksen ei tarvitse tavoittaa ihmisiä, jotka eivät ole ilmaisseet kiinnostustaan ​​tarjota heille työpaikkaa. Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta? Napsauta tätä lukeaksesi joitain heidän menestystarinoitaan.

Tutustu vaihe vaiheelta -ohjeeseeni blogin perustamisesta tyhjästä, suosituimmista markkinarakoista, jotka ansaitsevat eniten rahaa ja saavat eniten liikennettä. Kansallisen kuluttajaliiton ja petosten mukaan. Oletko kiehtova kylmistä tapauksista? Palkan mukaan. Onko sinulla hyvää teknistä osaamista ja haluatko auttaa ihmisiä?

Toiset ovat osa-aikaisia ​​työpaikkoja joustavilla aikatauluilla. Yllä olemme luetteloineet transkriptioyrityksiä, jotka palkkaavat transkriptiota, mutta ne eivät ole ainoat paikat, joissa voit löytää tällaisen työn. Se on jatkuvaa tarvetta, ja on yrityksiä, jotka palkkaavat sinut työskentelemään heidän puolestaan, jos et halua itse seurata asiakassuhteita. FrugalFanatic. Vuonna 2019 päivähoidossa olevan lapsen keskimääräinen viikkokohta oli 211 dollaria.

 • Tämä yritys palkkaa virtuaalisia puhelinpalveluagentteja Yhdysvalloista ja ympäri maailmaa.
 • TaskRabbit voi olla loistava tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.
 • Sitel palkkaa kotona työskentelevän asiakaskokemuksen, teknisen tuen ja asiakaspalvelun ammattilaisia.
 • Jos etsit lääketieteellistä koodausta, katso sitten The Coding Network.

Lähtötason Työt

Joitakin projekteja ovat kiinteistöjen suunnittelu, konsultointi, laillisen sisällön kirjoittaminen sivustoille, valkoiset paperit ja paljon muuta. Lisäksi, jos muutat erikoistuneemmille areenoille, kuten lääketieteelliselle tai lailliselle transkriptiolle, saatat saada enemmän palkkaa. Tämä pätee erityisesti niille, jotka nauttivat siitä, mitä he tekevät nyt, mutta haluavat joustavuutta ja vapautta, jonka online-työ tarjoaa. Toinen koti-työpaikkoja tarjoava yritys on Altegra Health. Virtuaaliassistentit auttavat yritysomistajia suorittamaan monenlaisia ​​tehtäviä verkossa.

Tämä video näyttää sinulle yksinkertaisin ja nopein tapa ansaita rahaa verkossa jo tänään. Keskity henkilökohtaisen tuotemerkin luomiseen, yritykset ja asiakkaat palkkaavat haastattelijoita haastattelemaan kirjoittajia omaelämäkerroksia ja aikakauslehtiä tai uutisia varten. Google etsii näitä etätyöpaikkoja vakiokaaviosta. Deloitte & Touche, Deloitte Consulting, Deloitte Tax ja Deloitte Financial Advisory Services. Se auttaa sinua muistamaan sovelluksesi. Muista etsiä myös muita etätyötyyppejä, ei vain transkriptioita, jotta löydät parhaan työmahdollisuuden. Google-verkkovastaava on hyvin erityinen työ, mikä tarkoittaa, että kilpailu on heikkoa, mutta pätevyys voi olla uuvuttavaa. Bonuksena saat myös maksun, joten se on voitollinen. On yrityksiä suurista globaaleista tuotemerkeistä pieniin yrityksiin, jotka tarvitsevat asiakaspalveluagentteja.

Se on yleensä väliaikaista, kausityötä. 01 Virtuaaliset puhelinkeskukset Eclipse-kuvat/E +/GettyImages Kun yhä useammat yritykset siirtyvät etätyövoimaan, virtuaalisten puhelinkeskusten työpaikkojen määrä kasvaa. Vuokranantajana olemisella on kaksi pääasiallista etua:

Tekninen Rekrytointikonsultti (etä)

Koti kotityöstä on tullut erittäin suosituksi. Tässä on luettelo taidoista, jotka uskomme tarpeellisiksi uralle. Sinulla on oltava myös kandidaatin tutkinto tai korkeampi ja vähintään yhden vuoden opetuskokemus. He ovat brändin suurlähettiläitä, ja heille maksetaan palkkaa tehdä salaista "suusta suuhun" mainontaa. Joissakin tehtävissä voi olla matkustamista ja satunnaista työmatkaa. Monet ovat sijaintipohjaisia, mutta siellä on runsaasti kotona työskentelymahdollisuuksia.