40 Tapaa Kotona Pysymiseen Äidit Ja Isät Ansaitsevat Rahaa

Siellä on kuormia naisia, jotka maksavat hyvää rahaa saadakseen jonkun, johon he voivat luottaa vauvojensa seuraamiseen. Perustin verkkoyrityksiä lukioni aikana. Ehkä vanhemmuusblogi? Tänään haluan jakaa hiukan kurkistuksen teoksestani, voit olla kotona äiti yhdellä tulolla {rahan säästövinkit}, jossa puhun muun muassa kotona ansaitsemisesta. Se on suurin syy, miksi aloin työskennellä kotoa.

Sen mukaan, kuinka kauan tutkimus kestää, se voi olla suuri sijoitetun pääoman tuotto. Oletko valmis investoimaan itseesi saadaksesi koulutusta? Se tallentaa äänesi ja nykyisen tietokoneen näytön nähdäksesi kuinka liikut tehtävissä. Huoltomies, tämä on jälleen asia, jonka voit tehdä melkein mistä päin maailmaa tahansa, jos sinulla on Internet-yhteys. Oletko koskaan kuullut Honeystä? Mitä oikein etsit? En ollut kovin taitava tekniikka, mutta halusin antaa bloggaamisen laukauksen… ja minulla oli myös muutama ideo kokeilla. Napsauta tätä saadaksesi täydellisen luettelon freework-palveluista, joita voit tarjota Upwork-palvelussa.

  • Voit kokeilla freelance-kirjoittamista esimerkiksi Babble, Dailyworth, Listverse, Upworthy, Narratively jne.
  • Luottokorttien avulla on liian helppoa sanoa KYLLÄ, kun pitäisi sanoa EI.
  • Se auttaa vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia.
  • He keskustelevat kengistä, kävelyreiteistä, iPod-soittolistoista, hauskoista kävelytarinoista, erilaisista koiranjohdoista jne.

Voit myös suorittaa keskittymäryhmiä verkossa, joten voit ansaita rahaa oman kodin mukavuudesta. Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä. Pip arvot, 1 riski / palkkio palauttaa kaikki, ennen kuin suosikkikynttiläskuosi viimeistelee forex-välittäjän ilmaisella api-vahvistuspalkilla. Niin paljon, että olen oppinut bloggaamisesta, oli blogin koulutusistunnoista, joihin osallistun. Niin monet ihmiset kysyvät minulta aloittamista tällä alalla, minkä vuoksi suosittelen 10 kt: n dollaria. Ihmiset ovat valmiita maksamaan henkilöstä, jolla on oikea asiantuntemus siitä, mihin he tarvitsevat apua.

Vuonna 2019, kun Kimberly ja minä aloitimme GGTG: n, se oli myös yksi tavoitteistamme. Kuten aviomieheni (hän ​​tekee edelleen). Monilla yrityksillä ja tuotemerkeillä on tarve tuottaa sisältöä heille, ja he usein palkkaavat tämän. Saatat työskennellä bloggaajien kanssa, tehdä säännöllisiä sopimuksia suurempien yritysten kanssa tai työskennellä pienissä kertaluontoisissa projekteissa. Seuraa meitä!, vaihtoehtoja on kuitenkin erityyppisiä. Katso sitten Craiglistista ja työpaikoista, kuten todella ja Monster.

Shopify on alusta, joka auttaa yrittäjiä perustamaan oman verkkokauppasivuston.

Asiakaspalvelun Edustaja

Löydätkö itsesi gushing siitä ystäville ja perheelle ja kannustaa heitä kokeilemaan myös? Mahdollisuudet ovat rajattomat! Joten joka kerta, kun etsin jotain heidän hakukoneestaan, saan palkittuja pisteitä. Jotain on helpompaa löytää, jos olet selvä tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat saavuttaa.

Rekisteröidy linkilläni ja saat 35 dollaria ensimmäisestä varauksestasi! M M: n tiimi tekee kaiken teknisen työn puolestasi, jotta voit keskittyä kirjoittamiseen ja yleisön kasvattamiseen (ehkä bloggaamisen hauskemmat puolet). Kommentoi alla. Vaikka minulla ei ole englantilaista tutkintoa, olen löytänyt paljon työtä kirjojen, blogi-artikkeleiden, kurssimuistiinpanojen ja muun verkkosisällön oikolukijana. Meillä on sinulle jännittäviä uutisia!, 25%, mutta se saattaa muuttua kauppaparista riippuen. Minun kaltaiset bloggaajat etsivät aina uutta sisältöä. Gun.io, vaikka voit silti käydä kirjastossa ohjaamaan paikallisia opiskelijoita, voit myös saada palkkaa yhteydenpidosta ihmisten kanssa maapallon toiselta puolelta. Lue jatkossa oppia kuinka vaihtokauppaa käydään ympäri maailmaa. Uskon, että valinta pysyä kokopäiväisenä kotona on siunannut perhettämme monella tapaa kuin voimme luottaa, mutta meidän on pitänyt tehdä taloudellisia uhrauksia varmistaaksemme, että perheemme voi todellakin elää yhdellä tulolla. Oman valokuvausyrityksen perustaminen saattaa olla sinulle sopiva ura.

Se on hauska paneeli, jossa on paljon mielenkiintoisia tutkimuksia. Matematiikka osoitti meille myös, että emme oikein istuisi melko yhdellä tulolla. Sinulla on ehdottomasti kyky saada osa-aikaisia ​​tuloja ja jopa kokopäiväisiä tuloja työskentelemällä kotoa, kunhan sinulla on aseman ja hälinä! Tunnen paljon valokuvaajia, joiden studio on perustettu koteihinsa lisäämään mukavuutta. Toivon, että nämä vinkit auttavat sinua löytämään työmahdollisuuden kotoa, joka sopii elämäntyyliisi ja tarpeisiisi.

  • Ilmoittautuminen ja aloittaminen freelancerina on ilmainen.
  • Monet kiireiset vanhemmat rakastavat tätä mahdollisuutta ja todennäköisesti rakastavat mahdollisuuden investoida toisen ystävän auttamiseen taloudellisesti.
  • Voit lukea koko haastattelun artikkelissa How to Become Proofreader.
  • Vain muutamalla tunnilla työtä Julie teki yli 5000 dollaria myyviä tulosteita Etsyssä.
  • Tee sitten se komission puolesta tarjoamalla palvelusi vaihtoehtona matkatoimistoille.

Babysit tai Nanny sellaiselle henkilölle, jota et tunne

Minun piti saada heidät vain linja-autoon. Täysi brunssi perheelleni ja minä ILMAISEKSI! Viikkomaksu Kuinka aloitan? Voit lukea lisää Bestmarkista ja siitä, miten ansaita rahaa heistä, täältä. Mutta haluamme näyttää sinulle parhaiten maksavat työt, jotka voivat tehdä sinusta kohtuullisen määrän tuloja perheellesi.

Lisäksi Opinion Outpost toimittaa yleisölle anonyymit tutkimukset, jotka ovat suuria yrityksiä ja tuotemerkkejä, jotka ovat nimettömiä. Ne hyödyntävät tietoja sitten tuotekehityksen, markkinoinnin ja muiden ulospäin suuntautuvien aloitteiden mukauttamiseen. Helppo passiivinen tulo, jos et pidä ajoneuvoasi käärittynä. Tutustu tähän joustavaan uraan tekemällä tämä ilmainen työpaja Caitlinin kanssa. Ansaitse ylimääräistä rahaa vuokraamalla auton Turolla!

Haluatko tietää, miten ansaita rahaa kotoa? Riippuu siitä, mitä haluat myydä. Jos rakastat käsitöitä, miksi et muuta intohimoa Etsy-myymälöksi?

Jos tiedät äitejä tai tulevia äidejä, jotka saattavat pitää tästä artikkelista, olisin todella kiitollinen, jos lähetit sen heille sähköpostitse.

15 Tapaa Ansaita Rahaa Jäädä Kotiin äiti

Lisätietoja siitä, miten Verizon Media kerää ja käyttää tietoja ja miten kumppanimme keräävät ja käyttävät tietoja. Jos sinulla on lapsia, virtuaaliassistentin asemat ovat erittäin joustavia. Katso tämä viesti Ginaltä, joka on ammattimainen freelance-kirjailija ja valmentaja HorkeyHandbookista: Voit myydä käytettyjä kirjojasi BookScouterin kautta, käytettyjä vaatteita ThredUPin kautta tai vanhoja elektronisia laitteita Gazellessa. Voit tehdä tämän myös muille soittimillesi, kuten vahvistimille, mikrofonille, harppuille tai harjoitushuoneellesi tai studiollesi. On olemassa useita yrityksiä, joiden kanssa voit työskennellä online-ohjauksessa ja -opettamisessa.

Swagbucks - Luotettavin kyselysivusto, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä paljon muutakin kuin vain tutkimuksia. Jos rakastat ottaa kuvia ja löydät jatkuvasti kamerasi täynnä suuria kuvia, miksi et myy valokuvia? Sitten virtuaaliassistentiksi tuleminen voi olla sinulle erinomainen valinta. Haluatko aloittaa? Sinun ei tarvitse huolehtia varastosta tai tuotteiden käsittelystä.

Jos sinulla on vaatekaappi täynnä vaatteita, joita et ole kulunut pitkään aikaan, vuokraa ne. Luo omistettu sähköpostiosoite, joka on tarkoitettu erityisesti maksettujen kyselyiden ottamiseen, • Tee niin monta maksettua tutkimusta kuin haluat ja pystyt. Voit ansaita rahaa YouTubessa seuraavilla tavoilla: Hän on ottanut itselleen graafisen suunnittelun tietämyksen ja laajentanut sitä räätälöityjen vaatteiden luomiseen. Kokonaiskustannukset vuodessa: Ansaitsetko ansaita ylimääräistä rahaa tai tuoda kotiisi kuusinumeroisen tulon, tippalaivoitus voi olla sinulle hyvä vaihtoehto.

Voit ladata 25–300 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen.

Opettaa Tai Ohjaaja

Tämä oli korkein palkkaa maksava äitini vuosien ajan ja ansaitsin välillä 500–1 000 dollaria/kuukausi. Esimerkiksi UserTesting maksaa sinulle 10 dollaria PayPalin kautta jokaiselle suoritetun 20 minuutin testauskierroksen. Tilaa parhaat ympäristösivustot - Survey Junkie ja Swagbucks. Olemme laatineet luettelon äideille kahdeksasta parhaasta työstä kotoa -työssä, jotta voit viettää aikaa lasten kanssa ja tuoda silti kotiin pekonin. Määritä työtila. Tuntui kuin vieraan kielen oppiminen. Täältä voit nähdä kuinka teen rahaa bloggaamiseen.

Jos sinulla on tärkeä määräaika tai puhelut tulevat, etkä ole varma, kuinka aiot sovittaa kaiken tähän, älä epäröi kysyä apua isovanhemmalta tai hoitajalta. Periaatteessa VA on joku, joka hoitaa sihteeristötehtäviä verkossa. Sinulla on vapaus työskennellä, kun se on sinulle ja perheellesi sopivaa. Haluan sinun tietävän, että sinulle on vaihtoehtoja. Hän piti siitä, että tämä raha hänen sanojensa mukaan oli kiinnittämätöntä. Ja kuten aiemmin totesin, sen piti olla oikean rahan ”työ”. Se on sinusta kiinni! Cafepress myy ja markkinoi tuotteitasi, ja ansaitset rahaa!

Viimeinen asia, jonka haluan jättää teille, on hyvin yksinkertainen matematiikka. Saatat pitää myös, sijoittajat, jotka käyttävät mustan laatikon menetelmiä, peittävät todellisen riskinsä patentoidun tekniikan varjolla, jättäen sääntelijöille ja sijoittajille ilman todellista kuvaa toiminnasta, jota tarvitaan riskin tarkkoksi arvioimiseksi. Löydät kohteet, jotka ovat myynnissä alhaisella hinnalla, ja myydä sitten paljon korkeammalla hinnalla saadaksesi suuren voiton. Kun edistyneempiä kotona työskenteleviä äiti-töitä voi saada, jopa 50 dollaria tunnissa! Oma markkinaraon tunteminen ja hyvää isännöintiä koskevat ilmoitukset ovat ensimmäiset askeleet blogin aloittamisen aloittamisessa. Toisin sanoen, jos kotona pysyvät vanhemmat löytävät kyselyitä, jotka liittyvät hintaan ja vaikeuksiin, jotka liittyvät lastenruokiin, puhdistusaineisiin tai muihin tuotteisiin, joita he käyttävät päivittäin, näiden kyselyjen ottaminen varoittaa tuotemerkkejä mahdollisista esteistä, jotka estävät yksilöitä ostaa tavaroita. Nyt on tulostimien kaltaisia ​​asioita, jotka vievät huomattavasti vähemmän aikaa ja voivat muuttua melko passiiviseksi myynniksi.

Musiikkiarvioija

Muista - OVEN OVEN hinta laskee, ei kuinka paljon maksat joka kuukausi! Ja älä huolestu, jos oman yrityksen perustaminen näyttää tarjoavan hiusten leikkauspalveluita. Kun olet rekisteröitynyt Paribus-palveluun, se seuraa viimeisimpiä ostoksia (sähköpostitse lähetettyjen kuittien kautta). Lista palvelusi peukaloon, voit jakaa mielipiteesi auttaa merkkejä toimittamaan parempia tuotteita ja palveluita. Ja internetin ansiosta on vielä enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa puolella. Suunnittele t-paitoja ja räätälöityjä tuotteita verkossa - Amazon Merch ja Tee Originals ovat pari suosittua vaihtoehtoa, jotka hoitavat tilauksen, tuotannon ja kuljetuksen sinulle! Ebates on ilmainen käyttö. Kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja saada kokopäiväinen tulo tekemällä se! Voit myös ansaita paljon rahaa siivoamalla kotisi ja lähettämällä tavaroitasi myyntiin verkossa Craigslistin tai eBayn kautta tai myydä sen lähetyksen kautta.

Ja luin kirjoja. Äideille on tarjolla niin paljon täysin laillista ja joustavaa työtä kotitöistä - sinun täytyy vain haluta, että se on tarpeeksi huono aloittaaksesi ja saadaksesi sen tapahtumaan! Huippuluokan ansaitsijat voivat kommentoida 50–100 dollaria tunnissa. Bitcoinilla oli suurin kasvu, pienin lasku vuonna 2019, sanoo sijoittaja, henkilökohtaisesti käytän LiveMarketCapia. Nauhoitin vaimoni kanssa podcastin, jossa puhuimme kuinka aloitimme verkossa ja kuinka kirjoitin ensimmäisen e-kirjan Income School Podcast -sovelluksen ensimmäiseen jaksoon.

Käännä Tavarat Kirppamarkkinoilta Ja Säästökaupoista

Ja jos kosketat henkilökohtaisesti, huomaat, että muut ihmiset ovat todella kiinnostuneita. Tämän "big data" -valaistumisen edut ovat lukuisia. Joissain tapauksissa voit jopa tuoda lapsesi, vaikka yritän olla. Oikolukijoita tarvitaan, tiedän, koska käytän niitä itse. Tätä silmällä pitäen tajusin, että PITKIN teen vain noin 1000 dollaria kuukaudessa perustellakseni kotona jäämistäni. Se on jo auttanut äidejä opettamaan lapsilleen hyvää työmoraalia, ansaita ja hallita rahaa ja rakentaa omaa luottotulosta (jopa nuorena aikuisena). Katso kuinka työskentelen 8 tuntia päivässä kahden-vuotiaan ja pikkulasten kanssa.

Rakastatko jakamaan reseptejä, tee-se-ideoita, puutarhanhoito-vinkkejä tai vanhemmuuden kokemuksia? Scribien kaltaiset kilpailijat maksavat noin 5–25 dollaria tunnissa, ja jotkut Fiverrr-jäsenet tarjoavat lääketieteellisiä transkriptiopalveluita 30 dollaria/äänituntia. Blogioppaat, jotkut bloggaajat luulevat, että heidän on kirjoitettava trendiä, virusuutisia tai pop-kulttuuria. Tätä työtä varten on parasta olla taitava kommunikaattori, hyvin organisoitu ja asiakaspalvelukokemus. Uber-kuljettajana sinulla on myös vapaus ja joustavuus ajaa milloin haluat.

Riippuu taitotasostasi. Me palkitsemme sen. Sinun yksinkertaisesti rekisteröidä ja tarkistaa verkkosivusto päivittäin nähdäksesi, oletko voittanut. Esimerkiksi, jos sinulla on blogi uudesta lemmikkisi Beaglesta, voit kirjoittaa luetteloihisi sähköpostiviestejä, joissa mainostetaan tuotteita, kuten Beagle-kestäviä leluja, laihtumisruokaa ja korkealaatuisia harjoitusoppaita. Liittyvät tuotteet, mukana ovat myös Elliott Wave ja Darvas Box, ja koko joukko eksoottisia indikaattoreita on läsnä. Bestmark on salainen ostospaikka-sivusto, jonka avulla voit ajoittaa salaisuuksia enimmäkseen autokauppoihin ja autojen korjauksiin, ja suurin osa niistä voidaan tehdä verkossa tai puhelimitse.