6 tapaa, joilla tuon kuukaudessa ylimääräisiä tuloja 3 500 dollaria kotona oleskelua varten M

Yksi kotona pidettävä äiti kertoi minulle äskettäin, että kun yhdistin virkatun hatun, jonka hän valmistaa Etsyllä, hän alkoi saada kymmeniä myyntiä kuukaudessa. AdSense on helppo käyttää, etkä tarvitse tonnia lukijoita. Yhä useammat yritykset ulkoistavat puhelinsoitonsa etätyöntekijöille. Siellä se on! Säästän 75% lelusta ja he saavat 25% takaisin siitä, mitä he maksoivat siitä alun perin. Varsinkin kun ajatellaan MyPointsin tulosta, tallenna ja ansaitse kuponkeja, voit pinota Ibotta-kassavirta-alennuksilla. Tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin. Opi Photoshop, verkkosuunnittelu ja kannattava freelancer.

Noin kuukausi. Joten olen noudattanut äitien mahtavia sivuhäiriöideoita koskevaa luetteloa, ja ehkä jotain täältä sopii sinulle vain. Fiverr ei ole kaikille. Kuinka bitcoineja voi hankkia?, mutta jopa kokeneimmat kauppiaat voitaisiin pakottaa katsomaan kauhistuttavana, kun markkinat liikkuvat vastakkaiseen suuntaan. Yhdessä vaiheessa kokeilin kotona päivähoitoa ja harkitsin jopa suoramyyntiä. Näyttämällä mainoksia sivuillasi, voit ansaita rahaa joka kerta, kun joku käy blogissasi. Myy Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät shoppailusta ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Katso kuinka voit ansaita rahaa pesemällä.

 • Auta kamppailevia opiskelijoita ohjaajana.
 • Pinterestiä voidaan käyttää myös ansaitsemaan rahaa työskennellessäsi kotona lasten kanssa Pinterest-virtuaaliassistenttina.
 • Tämän seurauksena ei ole yhtä tärkeää julkaista sisältöä säännöllisesti kapealla verkkosivustolla.
 • 23 000–40 000 dollaria.
 • Itse asiassa, jos et pysty keksimään luovaa "keikkaa", joka kestää 20 minuuttia tai vähemmän, Fiverr voi olla enemmän työtä kuin sen arvoinen.

Voit myös ansaita paljon rahaa siivoamalla kotisi ja lähettämällä tavaroitasi myyntiin verkossa Craigslistin tai eBayn kautta tai myydä sen lähetyksen kautta. Ja olin päättänyt löytää tien. Mainokset ovat toinen helppo tapa ansaita rahaa blogistasi. Luo konsepteja ja kuljeta ne läpi? En ole äiti (minulla ei todellakaan ole jalat sen takia?), Mutta voin työskennellä kotoa varahuoneessa ja ansaita kokopäiväisiä tuloja. Lasten pudottaminen ja poimiminen koulusta, ajan viettäminen heidän kanssaan ja ajaminen heitä koulun jälkeisiin toimintoihin voivat kaikki häiritä normaalia työaikataulua.

Kirjoittaminen on yksi joustavimmista asioista, jotka voit tehdä kotoa. Taustamelu ja häiriötekijät ovat sallittuja ja jopa arvostettuja, koska ne saavat sinut näyttämään laillisemmalta soittajalta. Onneksi äideille on runsaasti kotona töitä, joita voit tehdä. Puhelin ei soinut usein, mutta sain muutaman keikan vuosittain 100–2019 dollaria kuvaamaan häitä, kihlovalokuvia, vanhusten kuvia, yritystilaisuuksia jne.

 • Ja luin kirjoja.
 • Jopa lapsettomat ihmiset eelistavat usein verkkotyötä, jonka avulla he voivat jäädä kotiin.
 • Jotkut antavat sinun alkaa ansaita rahaa heti, kun taas toiset edellyttävät yrityksen rakentamista, joka kasvaa ajan myötä.
 • Liity mystery shopper -yrityksiin, kuten Beyond Hello ja ICC Decision -palveluihin (nämä ovat yrityksiä, jotka ovat aiemmin maksaneet minulle ostoksia heidän asiakkailleen).
 • Kyselyihin ei ole ”kelpoisuutta”, annat vain tietosi kerran ja Pinecone Research lähettää sinulle väestötietoosi sopivia tutkimuksia.
 • Tämä on pitkäaikainen sijoitus.
 • Kotoa työskentelemiseen on monia syitä.

Käytä Swagbucksia

Belay palkkaa osa-aikatyötä ja kokopäiväistä työtä kotoa. Tee osasi matkustaa kevyesti ja olla ympäristöystävällinen kun mahdollista. Olen henkilökohtaisesti tekemässä tätä kokopäiväistä, mutta työskentelen osa-aikaisesti ja tuin myös mieheni kotiin (hän ​​pystyi jättämään kokopäiväisen työpaikkansa). Löydä ilmaisia ​​tai halpoja huonekaluja. Tämä on epäilemättä erinomainen valinta kotona toimiville äideille. Se ei lopu koskaan! Palattuaan Yhdysvaltoihin vietin seuraavat viisi vuotta opettaen maahanmuuttajien lapsille englantia.

Blogin perustaminen vaatii paljon kovaa työtä, mutta voitto on myös luultavasti suurin tässä luettelossa.

12 Pysy kotona äitityöt

Saatat jopa löytää perheystävällisiä aktiviteetteja, joita voit tehdä mysteeriosina ja saada korvauksen niistä! Voit myydä valokuvia myös varastossa kuvina Internetissä - mutta sinun täytyy ladata PALJON valokuvia (ja niiden on oltava erinomaisia), jotta ansaitset kokopäiväisiä tuloja tällä tavalla. Kaikki heidän kotonaan työskentelevät tehtävät palkkaavat sinut työntekijäksi. 1 000–36 000 dollaria myynnistä riippuen. Autotallimyynti voi olla paljon työtä, mutta se saattaa olla sen arvoista sinulle. Koska kirjoittaminen maksetaan yleensä artikkelia kohden, voit sovittaa projektisi vauvojen nukkumisen ja pyykin sopivuuden ja alkamisen väliin. KAUPPA SUPER-kaksinkertaistuu. He palkkaavat ilman kokemusta, kunhan olet hyvin perehtynyt englannin kieleen ja taitava konekirjoittaja.

Hänen tuloksensa puhuvat puolestaan ​​- hän ansaitsee noin 50 000 dollaria kuukaudessa pelkästään tytäryhtiömarkkinoinnista. Sanon vain, että sinun pitäisi yrittää saada intohimosi sopimaan liiketoimintaan eikä yrittää muuttaa tylsää yritystä intohimoksi. Kotoa työskentelemällä voit välttää kallista lastenhoitoa uran ja ansaitsemisen aikana. Kenttä kasvaa nopeasti, ja niille, jotka haluavat opettaa tai ohjata verkkoon, on tarjolla tonnia työpaikkoja. Voit tarkistaa hänen kurssin ja ilmaisen työpajan täältä. Jotkut ansaitsevat kokopäiväiset tulot Etsyn myynnistä. Voit valita kuinka paljon haluat työskennellä ja milloin työskentelet.

Aloitin Amazon Associates -yrityksen kanssa vuonna 2019. Jos sinulla on taitoja asioiden suunnittelussa ja tarvitset rahaa epätoivoisesti, voit suunnitella kotitekoisia esineitä ja ansaita rahaa prosessista. Macy's American Eagle, J Crew! Jos sinulla on intohimo sanoihin, tämä voisi olla täydellinen sinulle! Suosittelen rekisteröitymistä Survey Junkie-, Swagbucks- ja PrizeRebel-ohjelmiin.

 • Vaikka et käy eBayssa, voit silti tarkkailla tavaroita autotallimyynnissä ja etsiä tienlaitaan löydettäviä osia korjataksesi ja myydäksesi Craigslistissa tai telakan myynnissä.
 • Tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi ensin tehdä perusteellista ja kattavaa tutkimusta kohdemarkkinoille.

Työskentele Virtuaaliassistenttina

Vaikka kyseessä on erittäin joustava sivutoimisto, et halua ansaita tonnia rahaa tekemällä tutkimuksia. Ompeletko tai neulot? Tämän vuoksi joidenkin yhden tulotason perheiden on vaikea ansaita tarpeeksi rahaa maksamaan tarvitsemistaan ​​asioista, puhumattakaan säästöjen kasvattamisesta. 25 000–30 000 dollaria. Ansaitse rahaa käyttämällä tietojasi ja taitojasi: Avain onnistuneeseen Fiverr-keikkaan on keksimässä jotain, josta monet ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan, ja mieluiten ostamaan useammin kuin kerran. Kaikkia näitä erittäin tarttuvia markkinointitaktiikoita ei itse asiassa tehdä ansaitsemaan rahaa.

Haittapuoli: Asiakirjojen tarkastaminen ja tuomioistuimen esiintymiset alkavat yleensä 150 dollarista. Ja koska minulta kysytään usein, mitä suosittelen ihmisille, jotka haluavat perustaa blogin ja tulla kokopäiväiseksi bloggaajaksi, tässä se on. Tämä on tarkoitettu pitkäaikaiselle palkinnolle vähintään 4 vuodeksi tulevaisuuteen. Huomioon otettavat seikat, nämä käsitteet eivät ole millään tavoin kiistattomia tai yleismaailmallisia. Voit paitsi tehdä tutkimuksia Swagbucksista ja ansaita rahaa, mutta voit myös ansaita rahaa käyttämällä Swagbucksia hakukoneena, pelaamalla videopelejä, katsomalla videoita, ohjaamalla muita ihmisiä sivustoon ja paljon muuta.

Online-asiantuntija

Tämän "big data" -valaistumisen edut ovat lukuisia. Korostetaan systemaattisia kaupankäyntiominaisuuksia:, etradella on ja sovellusliittymä, sitä ei näytä tueta kovin hyvin. Jos sinulla on tärkeä määräaika tai puhelut tulevat, etkä ole varma, kuinka aiot sovittaa kaiken tähän, älä epäröi kysyä apua isovanhemmalta tai hoitajalta. ♥ Myy jotain, jota rakastat + käytä itseäsi (kuten Tupperware tai Norwex) - Sama serkku, jolla oli päiväkoti, myy nyt Tupperwarea, ja tekee siitä hullua rahaa. Aiemmin tänään postitin kuinka rahoittaa matkasi 97 dollarilla. Hyvä osa jäljellä olevista tuloistani tulee tästä menetelmästä. Haluatko aloittaa blogin? Onko hyvin palkattuja kotona pysyviä äiti-työpaikkoja todella olemassa?

Ilmoitus Muutoksista

Plussat muiden ihmisten pyykkien tekemisessä: Voit myös kysyä verkon ihmisiltä, ​​joilla on verkkosivustoja, tarvitsevatko he kirjoittajaa sisällön tuottamiseen. Jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista.

Jos olet kiinnostunut tästä lähestymistavasta, tutustu oppaaseen yksityismerkkituotteiden myymiseksi Amazonissa. Voit tehdä saman asian lastenvaunuilla, lasten leluilla jne. Työt, jotka antavat sinulle eniten joustavuutta, ovat freelance-työt, jos olet kiinnostunut freelancereista, lue tämä veroista ilmoitettu postitus kun saat mahdollisuuden. Se voi tietenkin koskea lasten kasvattamista (näitä blogeja on siellä paljon), mutta voit blogoida mistä tahansa - rahasta, avioliitosta, ulkoilusta, matkoista, ruoanlaitosta, käsitöitä, kuntoa jne.

Affiliate-markkinointi on yksi parhaista tavoista ansaita kokopäiväisiä tuloja blogistasi. VIPKID: n avulla opettajien ei tarvitse huolehtia oppitunnin suunnittelusta tai luokittelusta. Tämä on valtavaa yrityksille.

Ei kokemusta tarvita.

Tarkastele Puhelimesi Tekstimainoksia Käteisellä

Sivustot, kuten freelance-kirjoitustyöt ja ProBlogger Job Board, voivat auttaa sinua keikojen löytämisessä. Kun olet saanut kohtuullisen määrän liikennettä sivustoosi, pystyt kirjautumaan hyviin mainosverkostoihin, jotka maksavat paljon rahaa, kuten Mediavine, jonka kanssa tällä hetkellä olemme. Monet äidit siirtyvät blogointiin ajatellessaan tapoja ansaita ylimääräisiä tuloja. Hanki ILMAINEN öljynvaihto, autokorjaukset ja ruoka salaisena shoppailijana Minulla oli äskettäin mahtava kokemus salaisesta ostajana ravintolassa perheeni kanssa, missä minun piti arvostaa ruokaa, henkilökuntaa ja ravintolan puhtautta.

Lapsenvahti

Oleskelu kotona äidit voivat hyödyntää tätä vaihtoehtoa ja saada passiivisia tuloja, kun kaikki tulee yhteen. Olen itse käyttänyt VA: ta aika ajoin. Se on noin viides aviopari-perheestä, jotka ovat päättäneet asettaa perheen tulevaisuutensa vaaraan. Valokuvaustaitojen kehittäminen vie kauan, kun aloitat, mutta se voi olla hieno työ kotona oleville äideille, jos valitset genren huolellisesti.

Graafinen suunnittelu (ts. )Jos olet luonnollisesti tietokonetaitava, voit käyttää taitojasi auttaaksesi perheenjäseniä, ystäviä, naapureita tai muita, jotka saattavat olla "teknologisesti heikentyneitä", perustamaan uuden tietokonejärjestelmänsä, korjaamaan virheet tai asentamaan ohjelmistoja. Kopioi nyt linkki. Upea Pinterest VA voi viedä yrityksen "kunnosta" tuhansien näkemiseen verkossa. Jos työskentelet pesulahoidon kautta, sinun on poistettava ja pudotettava pyykki. Näiden ratkaisujen ei tarvitse olla vain kotona oleville äideille. Acb investment edustaa innovatiivista sijoituskauppaa, raha on tietysti erittäin tärkeä asia. He delegoivat viranomaisen hyvin, järjestävät päivittäiset tehtävät erittäin luonnollisesti ja luovat kotitalouteen automaation, joka saa asiat vain suoritettua. SpeakWrite-konekirjoittajana otat tunnin vuorokauden, jolloin kirjoitat vain puhutun äänen.

Tärkeintä on työskennellä ahkerasti ja pysyä siinä. Se oli pahin. Muuta ne rahaksi thredUP: llä. On melko vähän samanlaisia ​​pieniä töitä, joita voit tehdä kotoa. Voit jopa myydä tavaroita, joita et enää käytä aloittamiseen.

Julkiset Suhteet

Joten jos sinulla on kandidaatin tutkinto, voit hakea kokonaan VIPKIDSiin ja alkaa ansaita kokopäiväisiä tuloja tässä kuussa. En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. Mitä enemmän verkossa työskentelee, sitä enemmän ihmiset palkkaavat muita ihmisiä auttamaan heitä työskentelemään verkossa.

Jos sinulla on luettelo muutamasta tuhannesta ihmisestä, jotka rakastavat työtäsi, voit mainostaa palveluja ja tuotteita heille melko helposti. Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. Tämä on todella luova tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille.

Katso Nämä 15 Kotona Työskentelevää äitiä:

Facebook on yksi suurimmista sosiaalisen median sivustoista, jolla on yli 2 miljardia aktiivista käyttäjää. Yhä useammat työnantajat antavat työntekijöilleen vapauden tehdä työtä kotoaan, joten kysy pomolta tätä mahdollisuutta. Ansaitse rahaa ilman aikaa tai vaivaa. Ajatteliessani, miten SAHM: lle annettaisiin tarvittavat tiedot siitä, miten ansaita rahaa kotoa, annettiin minulle ajatus, että PALJON ystäviäni, jotka kaikki ovat ihmeellisiä SAHM: n töitä kotona tai ollessaan suurimman osan ajasta SAHM. Oikolukijat ovat pakollisia kirjoille, aikakauslehdille, verkkosivustoille ja monille muille projekteille, joten he ovat aina kysyttyjä. Tässä on joitain resursseja, joilla pääset alkuun:

Lisää Ideoita Rahan Ansaitsemiseen Kotona

Yksi kuumimmista freelance-palveluista, joka vaatii vain muutaman tunnin viikossa, on Facebook Ads Manager. Voit asettaa aukioloajat ja ottaa niin paljon tai vähemmän asiakkaita kuin haluat, jättäen äidille paljon aikaa. Lyhyesti sanottuna, emme aina löydä yksinkertaista kestävän yrityksen johtamista. Helpoin tapa (kuin bloggaaminen) taata, että saat kuitenkin korvauksen kirjoittamisesta, on kirjoittaa muille ihmisille freelance-kirjoittajana. Se auttaa vähentämään tuotteidemme ympäristövaikutuksia. Jos haluat aloittaa blogin, olen yksityiskohtaisesti kirjoittanut Kuinka aloittaa WordPress-blogiartikkelin kaikki ohjeet tyhjästä!

Hän on ottanut itselleen graafisen suunnittelun tietämyksen ja laajentanut sitä räätälöityjen vaatteiden luomiseen. Kyllä, se on vaikeaa. Tehtävät voivat maksaa 25–200 dollaria projektista riippuen. On olemassa useita yrityksiä, jotka palkkaavat virtuaaliassisteja: Jos sinulla on hyvä silmä valokuvaukselle - yritä tulla ammattimaiseksi perhekuvaajaksi! Seuraavat kolme vinkkiä ovat keskittyneet melko paljon bloggaamiseen. Jos nautit kirjoittamisesta ja haluat ansaita rahaa kotoa, voit ansaita vähintään 500 dollaria kuukaudessa kirjoittamalla artikkeleita verkossa freelancerina.

Jos sinulla on kielitaito ja oikea opetuskokemus, voit ansaita erittäin hyvän elämän online-ohjaajana. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa. Erojen vuoksi yhteiskunta ansaitsee rahaa vs. Bloggaaminen on hieno tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille, jotka rakastavat kirjoittamista ja tutkimusta.

5 Suosituinta Lasten Tilauslaatikkoa

(Arvaan, että koska olet lukenut tätä, on myös mahdollisuus, mitä haluat sinulle, ja uskon, että se on mahtava.) Ja jos olet väsynyt olemasta koko yön yön yli tai hoitamassa joukkoja, heität sen pian. On kuitenkin joitain luovia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa vähentämättä vanhemmuudesi laatua. Voit nyt ansaita rahaa, kun sinulla on muutama ylimääräinen hetki, kuten kun lapset ovat poissa koulussa, napata tai roikkua isovanhempiensa kanssa. Ota myös kursseja tai työharjoittelua. Lailliset eivät koskaan pyydä sinulta maksua. Siitä pimeästä on kulunut useita vuosia, ja tuona aikana olen tehnyt monia erilaisia ​​töitä kotona pidettävänä äitinä. Toisin kuin myymällä hiuksiasi rahalla, vanhentuneiden vaatteiden myyminen lapsillesi ei ota sinulta mitään, koska ne ovat vaatteita, joita ei missään tapauksessa käytetä.

 • Toinen asia, jota rakastan Mindswarm-tutkimuksissa, on se, että tutkimukset eivät ole koskaan pitkiä kuin muut sivustot.
 • Lahjoin plasman yliopistossa ja jos päätät mennä tällä reitillä, tiedä, että joudut todennäköisesti joihinkin luonnosteltuihin hahmoihin plasmaluovutuskeskuksissa.
 • Korkea tulopotentiaali.
 • Jos sinulla on pitkä työmatka, tuhlaat paljon aikaa vain töihin pääsemiseen ja rahaa, joka kuluu myös kuljetuksiin.
 • Online-terveysvalmentaja antaa neuvoja, tarkistaa asiakkaiden kanssa ja antaa rohkaisua.
 • 50 käteistä takaisin Heinzin majoneesille Walmartissa.

Kuinka Tietosi Tallennetaan

He eivät ehkä tiedä mistä aloittaa tämä, mihin voit tulla sisään. Luo verkkokauppa Drop Shipping -tilauslähetys on menetelmä, jossa voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping -yhtiöltä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta. Kysymys siitä, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äiti on yksi suosikeistani vastata! Freelance-Pinterest-palvelujen tarjoaminen on oikeasti hieno palvelu kotona oleville äideille, koska se on erittäin joustava ja se on palvelu, jonka monet yritykset maksavat mielellään kuukaudesta toiseen. Lisätietoja täältä. Yksinkertainen strategia, markus heitkotter, opi parhaalla verkkosimulaattorilla. Palkkaa apua, jos tarvitset sitä. Voit tulla freelance-kirjoittajaksi ja kirjoittaa muille blogeille tai verkkosivustoille.

Parasta virtuaaliassistenttityössä on, että se voidaan tehdä missä tahansa ja työajat ovat joustavia. Yksi tärkeä asia on tietää, että et tarvitse tutkinnonopetusta tai englannin kielen opetusta, pelkästään kokemusta työskentelystä lasten kanssa ja omien laskelmien hankkimista. (Tarvitsin maksaa joitain laskuja rahaa, ja minun piti ansaita se kotona.) Olemme esimerkiksi käyttäneet kierrätettyä polyesteriä neitsyt polyesterin sijasta, mikä säästää 50% vedessä, 20% energiassa ja 60% ilman pilaantumisessa. Forbes jopa tunnusti VIPKID: n yhdeksi parhaimmista työpaikoista verkossa.

Kotona oleville äideille on paljon hyviä työpaikkoja ansaitaksesi rahaa ilman sitoutumista uuden uran aloittamiseen. Tämä on ainoa esine luettelossa, jota en ole henkilökohtaisesti kokeillut, mutta tunnen henkilökohtaisesti useita ihmisiä, jotka tekevät tämän ansaitakseen rahaa kuukausittain. Mutta tietenkin sinun on varmistettava, että autollasi on kaikki tarvittavat juridiset asiakirjat ja vakuutukset, ennen kuin etsit kuljettajia vuokraamaan sen. Ne voivat sisältää myös sosiaalisen median osakkeita tai voivat olla vain sosiaalisessa mediassasi. Joillakin ihmisillä ei ole materiaalia verkkoyrityksen tekemiseen. Työ- ja yksityiselämän tasapainon myötä joudumme jatkuvasti tarkistamaan toimintatapamme. Jokainen 100 pistettä on yhden dollarin arvoinen, ja voit nostaa rahaa PayPalin kautta tai saada lahjakortteja, kun olet ansainnut 1 000 pistettä tai 10 dollaria.