Miksi Verkko Keksijä Mies Ei Ole Rikas

Henkilö sanoi: "Jos sinulla on idea, soita tälle paikalle puhelun. "Ja miten voit saada selville? Useimmat yritykset eivät kuitenkaan allekirjoita tätä sopimusta, koska niiden T & K-tiimi saattaa olla jo työssä samanlaisen idean parissa. Jotkut ovat määriteltyjä teräväpiirtoisia, toiset muodostavat yhteyden Internetiin tai käyttävät YouTubea yhdellä napin painalluksella. Ja siksi kausiluonteiset uutuustuotteet saattavat aiheuttaa lyhyen käyttöiän. Milloin sinun täytyy käyttää rahaa ja kun sinun ei tarvitse! Nyt olet valmis valmistamaan prototyypin, jotta voit testata sitä. Tämä on yleinen.

Ovatko finanssi-, kirjanpito- ja raportointijärjestelmäsi valmiita kaupallistamisvaiheeseen? Keksintö ei ole vain rakentamista. Noin, kun olin 26-vuotias, olin vähittäismyyntiä ja kun myymälä suljettiin kello 7, olin siellä 11 eniten yötä, jolloin tein ylimääräistä myyntiä. Tunnetaan myös nimellä kysyminen ihmisiltä, ​​ostavatko he tuotteesi. Jokaisella markkinoilla jokaisen puolustajan on suojeltava parhaimpia tuotteitaan ja asiakkaitaan sekä hyökättävä myös viereisiin markkinoihin.

Tämä oli ensimmäinen, josta tuli pitkä joukko yrittäjähankkeita, joissa hän näki tarpeen ja hyötyi mahdollisuudesta.

Robotit eivät tapa itseään, ja he tekevät työn nopeammin. Muistin vaahtotyyny sängylläsi. Etelette myös varovaisella tavalla, mikä on tärkeää, koska ne, jotka eivät jätä patenttihakemuksia ja esittävät vain ideoita, väittävät paljon todennäköisemmin virheellisesti, että sijoittaja tai yritys on varastanut ideansa. Jos kuitenkin tarvitset ammattimaisempaa prototyyppiä, käytä 3D-tulostusyritystä tai etsi kohtuuhintaisia ​​valmistajia. Voit kuitenkin käyttää harkintasi nähdäksesi, mikä liikeidea ja mikä johtoryhmä todennäköisesti onnistuu. Esimerkiksi IBM: ssä työskentelee 3000 kokopäiväistä tutkijaa, mutta se on harvoin ollut markkinoiden uudistaja. Laaditaan joitain todellisia ideoita, jotka voivat pelastaa maailman. Cairns osoittaa myös, kuinka voidaan välttää riippumattomien keksijöiden yleisesti tekemiä tuhoisia virheitä.

Jos sinulla on idea, jonka haluat jonkun muun arvioivan, tämä on sinulle tarkoitettu sivusto. ”Dronies” ovat uusia selfies -tuotteita (se sanoo tässä), joten varastan marssin kilpailuun “Dronie Stick” -soittimellani! He tietävät, että jos heidän ja ammattilaistensa tutkimus osoittaa, että heidän ideansa on todennäköisesti patentoitavissa, silloin heillä voi olla jotain! He eivät kirjaimellisesti halua kuulla tai lukea patenttihaun tuloksia tai viivästyvät patenttihakemuksen jättämistä pelkääessään, että heidän ideansa ei ole lainkaan patentoitavissa (vasta myöhemmin kertoakseen tarinasta siitä, kuinka he ' juuri löytänyt ideansa Wal-Martilta).

Se voi auttaa sinua saavuttamaan jommankumman (tai molemmat) niistä.

Arvioi Tämä Sivu

Flaticon kautta flaticon. RONALD LOUIS DOCIE SR. Jos he eivät täytä sopimusta tai et pidä siitä, kuinka he käyttävät keksintöäsi, voit ottaa sen takaisin ja löytää uuden kumppanin. Arkisto, rajoitetut kustannukset:. Sisäpiirivinkit tuotteesi saattamiseksi markkinoille rikkomatta pankkia! Vau, ainutlaatuinen työ! Vuosina ennen muuttoa Edisonin laboratorio ja kaupat olivat vuokrattuissa rakennuksissa Newarkissa.

Tuleeko se myymään? Kuinka selvittää, onko keksintösi kannattavasti markkinoitavissa

Anna minulle todellinen koiran kääntäjä! Pelkkä patentin omistaminen ei kuitenkaan tuhlaa keksijää. Voit myös saada enemmän rahaa, jos keksintösi osoittautuu suosituksi. Mistä löytää rahaa keksintösi jatkamiseen! Kun aiot myydä kehittämääsi tai keksimääsi tuotetta tai ideaa, sinun on tiedettävä, että yrityksesi nimi on julkinen nimi - monikerri, jota kuluttajat ja muut yritykset käyttävät ottaessasi sinuun yhteyttä.

Minulla on kaveri, joka työskentelee kanssani ja jolla ei ole verkkosivustoa, mutta hän on tappaja ymmärtääkseen, mitä hänen asiakkaansa (aka minua) tarvitsevat.

Rakensin myös työkaluja ja koneita, kuten pieni muovisuulakepuristin ja raa'at injektiomuotit tuotannon nopeuttamiseksi. Haluat nähdä, onko se koskaan tehty ja voisitko parantaa sitä. Tämän keksinnön avulla voin matkustaa ympäri maailmaa. Aloita helpoilla projekteilla ja keksinnöillä. Berners-Lee ei ole saanut kukaan kannetta, ja hän ajaa 13-vuotias Volkswagen Kani. Jos teet sen ajatellen, että aiot ansaita miljoonia ja asua rannalla, teet sen todennäköisesti vääristä syistä. Aseta säästötavoitteet ja rutiinit näiden tavoitteiden tukemiseksi. Jotkut odottavat niin kauan, että heidän patenttinsa vanhenee.

Et ehkä löydä kiinnostuneita, jotka haluavat lisensoida keksintöä sinulta, jolloin valmistus voi olla ainoa valintasi.

Ryhtyä Ammattilaiseksi

”Se on henkilökohtainen asia. Kuinka paljon maksat, jos rojaltitulosi on 3 prosenttia? Monista maailman suurimmista keksijöistä puuttui tieteellistä koulutusta ja täydennettiin ideoitaan kokeilun ja erehdyksen avulla. Vuonna 1882 Pearl Streetin tuotantolaitos toimitti 110 voltin sähkövoimaa 59 ala-Manhattanin asiakkaalle. Nimi on todennäköisesti tarpeeksi, koska yrityksen lisenssinsaajalla on oma joukkue hoitamaan loput puolestasi. Jos sinulla ei ole paljon markkinointikokemusta tai et ole erityisen kiinnostunut oppimisesta, kannattaa ehkä mennä lupareittiä.

Lisää tämä aivoriihaluetteloosi. Kirja vie keksijöitä ideankehityksestä markkinointiin ja myyntiin, joka kattaa kaiken markkinatutkimuksesta prototyyppikehitykseen, valmistukseen ja lisensointiin ja esittelee joitain yleisiä myyttejä. Tämä vapaus voi johtaa Odysseuksen tapaan Lotus Syöjien maalla (Odysseuksen vene hajotettiin, kun hän nousi korkealle) salkun muodostavan omaisuuden tuhoamiseen. Tämä vaihtoehto on suositeltava vasta, kun olet tosiasiallisesti saanut patentin. Voit tehdä paljon tutkimusta verkossa, mutta voit tehdä sen myös henkilökohtaisesti. Hakemus, muutamia termejä, jotka usein rajautuvat, ovat seuraavat:. Olemme onnekkaita, että olemme hengissä, kun se tulee siihen.

Granville T. Woods

Tarvitsin pöydän, jossa oli ominaisuuksia, jotka antavat minulle nopea pääsy moniin työkaluihin; Se oli tarpeeksi suuri kaikille sekamediaprojekteilleni; ja se oli myös tarpeeksi tukeva, että se voi viedä vasaralla iskuja ja satunnaisen harjan puhalluspoltinta. Jokainen käyttää korvatulppaa, joka tarkistaa jatkuvasti aivojen toimintaa. Järjestelmää käytettiin laajasti autoteollisuudessa vuosikymmenien ajan. Matkusta ympäri maailmaa intohimoisesti. Hänellä on pieni, karu toimisto M. Ota ”Dronies” yhdellä napin painalluksella! Onko Lähi-idässä ”jännitteitä”?

Osakemarkkinoiden kaatumiset edustavat hyviä ostosmahdollisuuksia niille, joilla on käteistä ja vahvaa hermoa. 10. mojo-päivän kaupankäynti, kun täydellisesti parannat näitä taitoja, olemme sitten vierekkäin kanssasi uuden yrittäjien sukupolven kanssa. Jos sinulla on huono päivä, ehkä sinulla on vain ”5 tykkäystä tänään. Samppanjaa lumen sijasta? Kaksi vuotta sitten Narbethongin Rod Sheppard voitti yhdistyksen vuoden viktoriaanisen keksijän palkinnon Pump Defenda -laitteellaan, joka on laite palontorjuntapumppujen suojaamiseksi bushfalls-palojen aikana.

Rahoitettavia taitoja on tuhansia, joista osa tunnet ja miten osaat. Sen sijaan haluan sinun ajattelevan ideoiden generointijärjestelmän rakentamista testaamaan, mittaamaan ja parantamaan, kunnes ideasi ansaitsee sinulle ensimmäisen 1000 dollarin puolella. Ideat ovat senttiä senttiä. Vielä tärkeämpää on, että menestyksen omistaminen ja yritysoston pitäminen vaihtoehtona tavoitteena voi tehdä yrityksestä luontaisesti arvokkaamman. Kuinka löytää ongelmia, jotka todella tarvitsevat ratkaisun:

Edison Ja Innovaatiosarja - Keksintötehdas

Kirjoittaja on patenttiasiamies, jolla on yli 28 vuoden kokemus patenteista ja tavaramerkeistä. Sen uskomattomat tarttumattomat ominaisuudet löydettiin ja otettiin käyttöön myöhemmin. Kun surin ennenaikaisesti jalka-ihoa, jonka olin aikeissa osittain poiketa päivän aikana, minulla oli loppukyvyys: Tee sitten jonkinlainen patenttihakemus keksinnölle - väliaikainen patenttihakemus riittää tässä vaiheessa. Oletko suorittanut kokeita vahvistaaksesi sekä tuotteen että markkinoiden vahvuuden? Tällainen syvällinen kokemus antaa sinulle ainutlaatuisen kuvan tietyn teollisuuden päivittäisestä toiminnasta. 3M myy vuosittain miljardeja Post-It-seteleitä, mutta keksijät kuvaavat itseään "mukavasti pois" olemaan varakas. Päänsärkypillerit.

Tapahtumat

Lapset rakastavat yllätystä löytää "aarteita" juhlien tarttujasta. Oletko valmis tähän? Liity päämiehen ryhmään.

Nämä linkit selittävät: Oletko todella hyvä matematiikassa? Kun aikaisempien kerrosten haasteet olivat suurelta osin ”päässä”, nyt, vaikka ne ovatkin henkilökohtaisia, haasteet alkavat kääntyä todella ulkoisiin esteisiin. Quicklinks, pienin maksukynnys on 50 dollaria. Sinä pystyt tähän. Sen jälkeen se vaikeutuu. Myy valokuvasi, katsotaanpa reaalimaailman esimerkkiä siitä, kuinka rikkaudeksi tulee sijoittamalla. Ole keksijä ja pidä sitä mahdollisuutena palvella. Kyllä, he puhuvat hyökkäämisestä; he käyttävät jokaista tunnettua sota- ja jalkapallo-analogiaa.

Keksinnön Tehdas

”3D-tulostus” näyttää olevan viimeisin tekniikan villitys. Mutta sillä ei ollut merkitystä aikakaudella, jolloin hiili oli suhteellisen halpaa ja runsasta ja ihmiset välittivät vähemmän pilaantumisesta. Jos minulla olisi robottiystävä, he olisivat kaikki kuin "No, minusta olisi outoa saada hierontaa, koska olen robotti, mutta tulen mielelläni mukana, sen jälkeen voimme saada jäätelöä! "Vaihtoehtoja ovat hyötypatentin hankkiminen, mallipatentin hankkiminen tai molemmat. Monilla pankeilla on mahdollisuus luoda erilliset säästötilit sekä automaattiset nostukset. Hän opettaa viulua nuorille opiskelijoille. Osaatko soittaa instrumenttia?

Robotti vai ihminen? Jotkut olen ottanut käytännössä ja sitten antanut liukua, kun taas toiset eivät koskaan päässeet päätökseen tai aloittaneet. Välittäjät ja lähetysyritykset: Näin teet sen.

Opettajan Muistiinpanot

Usko siihen mitä teet. Toplists, heti kun lopetin ylimääräisen analyysin kaupan asetteluista ja yritin saada ne toimimaan, voittokäyräni alkoi nousta. 1920-luvun loppuun mennessä Edison oli 80-vuotias. Tiedät parit, jotka sanovat: "No, meillä on ollut ongelmia, mutta olemme selvinneet. "

He haluavat kokoontua myös muiden älykkäiden, ahkerien ihmisten ympärille. Itse asiassa he eivät halua jakaa sitä minulle! Vastuullisuuskumppani on joku, jonka kerrot suunnitelmista ja tavoitteista; joku, joka voi edelleen muistuttaa sinua siitä, mitä sinun on työskenneltävä ja joka pystyy piristämään sinua, kun aiot pudota vaunusta. Soba-liima toimii hyvin monien erilaisten materiaalien kanssa, samoin kuin muoviväriteippi rakenteiden kiinnittämiseen ja vahvistamiseen. Opit myös vähän keksintöprosessista sekä ideasi kaupallistamisprosessista. Mikroskopu kimin icat ettiğini biliyor musun? Joten on olemassa uusi kiire eteenpäin eteenpäin patenttihakemuksen tekemisessä niin pian kuin mahdollista. Jos olet paljon kiinnostunut keksimään asioita, tämä voi olla hyvä idea, koska lisenssinsaajat tekevät kaiken kovan työn puolestasi:

Saatat olla oma mieluummin, mikä määritelmä sopii sinulle paremmin, mutta tässä on joitain tapoja rikastua.

Hiram väitti, että patentti oli myönnetty nimellä H. Avaa mielesi kaikille ongelmille, joista ihmiset puhuvat. Huomasimme, että suurin este ansaita rahaa oli löytää oikea idea. Silti, jos haluat nostaa kanteen rikkomuksesta, sinulla on oltava liittovaltion rekisteröidyt tekijänoikeudet. Sellaista ei olekaan. Tytöt kiinnittävät luomisessaan usein enemmän huomiota yksityiskohtiin ja keskittyvät enemmän vuorovaikutukseen muiden kanssa heidän rakentaessaan. Tämä on tapa, jolla monet maailman miljardäriluokasta voiteltiin, ja todennäköisesti se tulee olemaan tapa, jolla myös seuraava miljardööri syntyy. Aadhaar-palvelut, käyttäjät voivat ladata Forex-kortin etukäteen sen maan valuutalla, johon he aikovat käydä, jolloin vältetään käteis- ja matkasekkien kuljettaminen. Tällaiset keksijät viettävät tyypillisesti paljon käyntiä tällaisissa messuissa, joten kustannus-hyötylaskelmat olisi tehtävä ennen tämän vaihtoehdon harkitsemista.

Hehkulamppu

Ratkaisun keksiminen nettosi paljon rahaa. Yksi tyydyttävimmistä näkökohdista keksintöjen tekemisessä lasten kanssa on, että se voi olla jännittävä, yhteistyöhön perustuva kokemus molemmille. Tietysti muu raha ei ole puhdasta voittoa: Tämä auttaa varmistamaan, että joku ei varasta ideasi välin. Timille valitettavasti kaikki se työ, jolla yritettiin varmistaa pääsy mahdollisimman monelle ihmiselle, ei tulkinnut tarkalleen jonkinlaista rojaltijärjestelyä. DNA-sormenjäljet ​​(prosessi, jolla rikostutkijat ottavat ihmisnäytteitä rikospaikoissa ja käyttävät niitä rikollisten tunnistamiseen) on yksi hyvä esimerkki. Miksi on kolme syytä.

Nykyään yrityksellä on vain 2 prosenttia 180 miljardin dollarin henkilökohtaisten tietokoneiden markkinoista. Kuppi kahvia mikroaaltouunissa iStock. Sinun on kysyttävä, onko tämä jotain, jota ihmiset todella ostavat?

Tee Markkinatutkimus Aloittaaksesi Hinnan Ajattelun

Jos olet jo tehnyt sen (tai olet lyhyessä ajassa), käytä näitä linkkejä päästäksesi eniten tarvittaviin osiin: Yksi ehdotettu tapa tehdä se on käyttää antigravitaation propulsiojärjestelmiä. Yhteenvetona,, se on vain foorumi, jolla luovien ideoiden avulla ihmiset hakevat alustavaa rahoitusta. Myymällä omia tuotteitasi voit välttää patentin saamisen kokonaan ja pitää keksintösi liikesalaisuutena. Kysymys on: Uusi tekniikka uhkaa leikata markkinajohtajana olevien isojalkkaisten tuotteiden voittomarginaaleja. Tämä ei ollut ensimmäinen sähkövalo, mutta se oli ensimmäinen todella käytännöllinen ja kaupallisesti menestyvä.

Edison tuli pitkäaikaiseen kilpailuun Nikola Teslan kanssa, joka on akateemisen koulutuksen omaava insinööri-visionääri, joka työskenteli jonkin aikaa Edisonin yrityksen kanssa. Cryptocurrency-lompakko samsung galaxy s10: ssä, rekisteröidy vain saadaksesi ilmaiseksi 50 GH / S. Yläkerros vie rakennuksen pituuden ja leveyden, 100 x 25 jalkaa, sitä valaisevat ikkunat molemmin puolin, ja laboratorio. Huomaa kuitenkin, että keksintöä lisensoivilla yrityksillä on korkeammat odotukset kannattavuudelle, koska heidän maksamansa rojaltit lisäävät kuluja ja heikentävät heidän yleistä kannattavuuttaan. Tämä voi viedä jopa pari vuotta, mutta prosessin loppuun mennessä sinulla on tyylikäs sertifikaatti todistaaksesi, että se on kaikki oma. Nyt kun olet rakentanut laitteellesi yksinkertaisen prototyypin ja testannut sitä, sinun on keksittävä, kuinka tehdä tuhansia kyseisestä laitteesta nopeasti. Vinkkejä menojen vauhdittamiseen! Joten, mitä voimme oppia omista tosielämän vaihtoehdoista tulla miljardääreiksi? Kriittinen ajattelu on kyky hajottaa idea tai ongelma henkisesti osiin.

Ja vaikka Bell vs.

Keksinnöt voidaan patentoida. ”Nyökkäsin varovasti, käännyn pois, oksennukseni suussani ja soitan assistenttilleni kieltää heidät välittömästi liittymästä Earn1k-ohjelmaan. Jos aiot lähestyä lisenssinsaajaa tai sijoittajaa, saatat myös huomata, että he mieluummin käsittelevät tuotetta, jolla on jonkinlainen suoja. Kahden menestyneen keksijän ja liikenaisten kirjoittama opas osoittaa sinulle, miten voit tehdä aivoriihellesi kannattavaa.

Rakenna Jotain, Mitä Ihmiset Haluavat Ikuisesti, Jos He Kokeilevat Sitä Kerran

Olet lukenut tähän mennessä, olet oppinut, mitkä haasteet kohtaavat uusia keksijöitä, ja nyt tiedät ne toimet, jotka olen oppinut kahdenkymmenen vuoden kokemuksesta, jotka voittavat nämä haasteet. Kun yksi ruoko ei onnistunut reagoimaan virtaan, Bell, ajatellen, että ruoko oli tarttunut läheiseen magneettiin, jota käytettiin sen virran tuottamiseen, pyysi Watsonia niputtamaan ruoko kädellään. Mitä tapahtuisi, jos. Musiikinopettaja:

Paljastamatta jättämissopimus (NDA)

Älä sano, että tämä on sydämetöntä. Markkinointi ennen vai markkinointi jälkeen? Silti palkkaan hänet täysin perustamaan organisaatiojärjestelmän talolleni.

Keksinnön elinkaaren ymmärtäminen on tärkeä osa sen voittojen arviointia. Se voi viedä kauemmin, kun vietät suurimman osan ajastaan ​​työhön keksintösi sijaan, mutta mikään keksintö ei varmasti ansaitse rahaa edes allekirjoittamalla lisenssisopimuksen. NDA: n älykäs käyttö - NDA-etiketti - avaa markkinoille ovet.

Kaikkia keksijöitä ei pyritä ansaitsemaan rahaa, mutta jotkut haluavat osallistua "yhteiseen etuun", sanoo tiedemuseon insinöörin ja tekniikan ylläpitäjä tri Tilly Blyth. Se on lopullinen asia. Viime vuonna ystäväni Kenan Sahin, entinen ohjelmistotekniikan varatoimitusjohtaja Lucent Technologiesin Bell Labsissa, puhui asiasta eri tavalla (katso ”Innovation Backlog”, TR joulukuu 2019/tammikuu 2019). Jos olet hämmentynyt uutena keksijänä, et ole yksin.