7 Yllättävän Yksinkertaista Tapaa Tulla Miljonääreksi

Aina halvempaa on korjata mitä sinulla on kuin korvata se jollain uudella. Jos ajattelet, että vain yksinäisistä ihmisistä tai lapsettomista parista tulee todennäköisesti miljonäärejä, Derek on nyt uudelleen naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Hanki työ Ensimmäinen prioriteettisi maksimoidaksesi tulosi tässä vaiheessa on varmistaa hyvin palkattu valmistunut työ. Puhtaaksikirjoittaja, yleensä, mitä parempi kirjailijana olet, sitä enemmän voit tehdä. Yritä olla menettämättä lounasta. Alla olevan kaavion mukaan, jos joku olisi aloittanut 25 vuotta sitten vuonna 1993 maksimoimalla 401 000 vuodessa, olisit 1 miljoonan dollarin salkun koko 25 vuoden kuluttua. Se on asia, jota useimmat ihmiset eivät koskaan löydä, koska he ovat liian kiireisiä jahtaamaan lisää rahaa.

 • Yksinkertaisesti sanottuna miljoonalla dollarilla ei ole tänään yhtä suurta arvoa kuin miljoonalla dollarilla 30 vuoden kuluttua.
 • Mutta jos aiot menestyä, sen on mentävä.
 • Saatat huomata, että joskus sinulla on muutama kid säästää, varsinkin kun lainat tulevat.

Se vie kuitenkin enemmän työtä kuin vain tyhjän lipun voittamisen! Oletetaan, että viikkotulosi ovat 800 dollaria ja keskimääräiset viikkomenot (esimerkiksi kaasu ja päivittäistavarat) ovat 300 dollaria. Se on paljon tehokkaampi ja nautinnollisempi polku kuin kovien iskujen oppiminen. Living, muista, että velka pidättää sinua. Monet miljonäärit tietävät, että jos asiat menee pieleen, on mahdollista löytää valoisa puoli, oppia virheistä ja siirtyä eteenpäin.

Muuttuvat kokemukset voivat muuttaa elämääsi. Joissain tapauksissa olen tuskin läpäissyt kurssini. Tavoite tulee voimaan toys r us: n uudelle verkkosivustolle. Oletetaan, että sijoitat 100 dollaria (pääoma) 5 prosentin vuotuisella korolla. Ja se voi olla suuri menetys. Syötä keskimääräinen vuotuinen inflaatio (%): Jos säästät 13 000 dollaria, sinulla on 2 400 dollaria kuukaudessa, jotta pystyt korvaamaan kaikki kulut - täysin kohtuullinen määrä monille sinkkuille ja jopa joillekin pariskunnille. Mutta onko se todella mahdollista?

 • Tärkeintä on, että olet matkalla varallisuuden luomiseen eläkevuosiasi varten.
 • Lisäät tämän kokonaismäärään ja se kasvaa yhä enemmän vuosi toisensa jälkeen.
 • Yhdistämisellä ansaitsemasi korot keräävät korkoa itselleen.

Miljoonaarin Ominaisuudet

Sen sijaan, että ajattelisit haluamiasi esineitä nyt, mutta sinun on pidättäydyttävä ostamasta, miettiä elämänlaatua, josta pääset nauttimaan myöhemmin elämässäsi kovan työn ja säästöjä sitoutumisen ansiosta. Käytimme kotitalouksien mediaanituloja, koska tulot asukasta kohden eivät kata kulutusta henkeä kohden kaikissa osavaltioissa ja ovat paljon pienemmät kuin vuosittaiset menot. Tämä vapauttaa sinut lyömään tämän velan sen sijaan, että maksat suuria korkoja. Tämä voi olla jotain sijoitusta, omaisuutta tai vain paljon kauppaa, joka säästää tuhansia dollareita suuremmasta ostoksesta. Jos sinun on esimerkiksi otettava velkaa pienyrityksen laajentamiseksi, tiedä miten ja milloin voit maksaa sen pois ennen kuin jatkat. Säästetyt rahasi eivät lisää varallisuuttasi. Tilastollisesti sanottuna, jos haluat saavuttaa ensimmäisen miljoonan mahdollisimman nopeasti, haluat olla 27-vuotias työskentelevä Meksikon tele- tai tekniikka-aloilla. Vaimoni ja minä olemme menestyneet melko hyvin taloudessamme, pääasiassa siksi, että kulutamme vähemmän kuin ansaitsemme.

Vaikka ne voivat auttaa PALJON, näiden tekosyiden ei pitäisi estää sinua säästämästä ensimmäistä 1 000 000 dollaria! Joten vaikka olisin käyttänyt verkkomaksupalvelua (PayPal jne.) Kirjoita testamentti Muista, mitä tapahtuu, et voi ottaa kaikkea mukaasi, kun olet maassa. Miksi 1 000 000 dollaria ylittäisi mieleni, kun synnyin köyhäksi? Se vie jonkin verran uhrauksia lyhyellä aikavälillä saavuttaaksesi pitkän aikavälin kannattavuuden. Joten jos olet 25%: n veroluokassa ja haluat tehdä 500 dollarin talletuksen säästötilillesi, sinun on ansaittava 666 dollaria, jotta 500 dollaria jää verojen jälkeen. 6 miljoonaa, kun oletetaan 10%: n tuotto. Kosketimme tätä, mutta yrityksen perustamiseen, lisäarvon luomiseen, myynnin tuottamiseen ja sen uhkapelaamiseen on vielä paljon sanottavaa - ketään ei suositella, koska suurin osa pelaajista joutuu luottotappioihin, mutta silti se voi olla. nopea tapa isoille dollareille joillekin.

Keskityin tähän artikkeliin siihen, kuinka tulla miljonääreksi 30-vuotiaana, mutta totuus on, että voit käyttää samoja strategioita milloin tahansa elämässäsi.

Mitä Sinun Pitäisi Tietää

Tarkastellaan sitä mitä miljoonana tulee oikeasti 25-vuotiaana. Voit aloittaa blogin niin alhaisella tasolla kuin 2 dollaria. Se tarkoitti, että sijoituksiani voivat ansaita minulta 10 000 dollaria, mikä tarkoitti, että ne saattoivat ansaita minulta 25 000 dollaria jne. Paina "Näytä raportti" -painiketta saadaksesi raportti, joka näyttää, milloin tavoite saavutetaan.

Miljoonaarit eivät ole miljonäärejä vain siksi, että heillä on rahaa. Sillä välin, että tulee miljonääriksi Länsi-Virginiassa kuin missään muussa osavaltiossa, odottaa 110 vuotta - suurelta osin alhaisten mediaanitulojen (43 385 dollaria) ansiosta. Tämän laskimen käyttö on estetty. Ota yhteyttä luottoyhdistykseen.

Jonkin ajan kuluttua et edes huomaa edes pientä reikää kassatililläsi, mutta huomaat pienen pesämunan säästötililläsi. Tässä on saada tämä tapahtumaan tänä vuonna! Jo nyt Yhdysvalloissa on yli 500 000 avointa tietotekniikkatyötä monilla aloilla, mutta tietotekniikan tutkinnon suorittaneita on vain 50 000 vuodessa. Varo tätä ensimmäistä askelta - se on tylsää. Tässä on 5 ominaisuutta, jotka monilla miljonääreillä on - ja joita voit kehittää:

Jos säästät 200 dollaria kuukaudessa, löydät vuoden lopussa 2400 dollaria.

Aiheeseen Liittyvät Eläkelaskurit:

Saatat hyötyä suuresti tästä vaihtoehdosta, etenkin jos asut kysynnässä olevilla vuokramarkkinoilla ja kotisi on hyvällä paikalla. Ajattele velkaa sijoittamisen polaarisena vastakohtana. He odottavat ylittävän miljoonan dollarin kynnyksen seuraavan vuoden sisällä. Hallinnoi sitten taloutta, jotta voin elää kaikissa keinoissa, joita työ tarjoaa. Aloita sitten budjetointi. Hanki paikka toiseen näistä kahdesta korkeakoulusta ja verkostoitut tulevaisuuden lahjakkaimpien ja tehokkaimpien kanssa päivittäin.

 • Muista, että säästämällä ja sijoittamalla ajan myötä tavoitteena on hyödyntää yhdistelmäkorkojen voimaa.
 • On kulunut siitä lähtien, kun Andrew Carnegie on omaksunut Master Mind -periaatteen.
 • Jos tästä talonmiehestä pystyi salaa tulla itsetehty miljonääri, mikä tekee meistä niin erilaisia?
 • Sijoittaminen voi tuntua pelottavalta, jos et ole vielä aloittanut.
 • Mitä ja missä opiskelet tappajan, korkeapalkkaisen työn saamiseksi jollakin näistä aloista?

TLDR: Yhteenveto siitä, kuinka tulla miljonääriksi 30-vuotiaana (tai missä tahansa ikäisessä)

Niille ihmisille, jotka käyttivät neuvoja, he eivät nyt ansaitse käytännössä mitään säästöistään, jotka heidän mielestään tukisivat heitä eläkkeellä. Älykkäät sijoitukset roboforexin kanssa, google ei liitä IP-osoitteesi mihinkään muuhun hallussa olevaan tietoon. Alibaban perustajalle kului vähemmän kuin vuosi saavuttaa tämä virstanpylväs. Näetkö kiinnostuksen taikuutta?

Esimerkiksi, sinun on oltava kärsivällinen lopettaaksesi koulunkäynnin vuoden tai odottaa kiinnostusta lisääntyvän investointisi suhteen. Anna fibmatrix!, ohjevideot, pdf, oppaat ja tietokilpailut auttavat sinua luomaan edistyneemmän perustan rahoitusmarkkinoiden kauppaa varten. Voit ansaita ilmaisia ​​lahjakortteja selaamalla verkossa, pelaamalla pelejä, katselemalla videoita ja vastaamalla helpoihin kyselykysymyksiin - kaikki mitä yleensä teet. Mikään näistä varoista ei voitu nopeasti selvittää.

Crowdfunding

Kun tiedät kuviosi, voit suunnitella menojasi ja sijoittaa niihin ympärillesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Se voi viedä jonkin verran vaivaa nykyisten elinkustannusten suhteen, mutta se on mahdollista. Hän huusi jatkuvasti siitä, kuinka meillä tulee olemaan köyhiä loppuelämäämme, koska meillä ei vain ollut onnea!

Ajatukseni muuttuivat ymmärtäessäni, että sulhani ja minä kerroimme yli puoli miljoonaa dollaria ollessamme vielä 20-vuotiaita - meillä ei ollut aavistustakaan, että nettovarallisuus oli tuolloin lähes 600 000 dollaria! Leikkaat kuluja tai, mikä vielä parempaa, etsit tapoja lisätä tulojasi, jotta saavutat tavoitteesi. Budjetti, joka toimii sijoittamista, säästämistä ja tavoitteita varten, on tärkeä. Vastuuvapauslauseke, tämän vaihtoehdon tarkoituksena on säästää aikaa valitsemalla kaupan mahdollisuudet asiantuntijoiden tekemistä. Et sanele, kuinka paljon sinulta veloitetaan wattia sähköä kohti, mutta ohjaat termostaattia! Lopetin keskittymisen jahtaamaan rahaa vuosia sitten, kun huomasin, että asettaminen ja pyrkimys saavuttaa rahalliset tavoitteet olivat johtaneet minut pois onnellisuudesta, ei kohti sitä. Saimme viime vuonna yli 600 dollaria cashback-palkintoja, koska ostamme KAIKKI yhdellä luottokortilla ja maksamme kuukausittaisen lausunnon kokonaisuudessaan (sano ei kiinnosta), jotta voimme hyötyä cashback-palkkioiden eduista.

Kuuntelin todella ja vastaanottavaista siihen, mitä hän sanoi. Sinun ja puolisosi on oltava yhdessä ponnisteluissasi. Kyllä, sinusta voi tulla miljonääri niin kauan kuin vaihdat ajattelutavan köyhästä rikkaaseen. Sen sijaan keskityt mieluummin matkoihin ja seikkailuihin. Vaikka olet valmistunut yliopistosta ja alkanut ansaita miljoona dollaria vuodessa ja säästät 90% verotuloistasi, miljoonan taalan saaminen pankkiin vie vielä kaksi vuotta. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Nyt tämä perustuu henkilöihin, jotka antavat keskimääräiset mediaanitulot tietyssä tilassa. Vertailunostosivustoja on niin paljon, ja voit aina löytää halvemman hinnan kuin tarjoama.

Ota Rahasi Hallintaan

Mutta se luo paremman elämäntavan, jos pystyt saamaan sen tapahtumaan. Tässä esimerkissä voit hyötyä määräämättömästi alkuperäisen ajan ja rahan kertaluonteisesta sijoituksesta. Alaska ja Havaiji saavuttivat kolmannen sijan 33-vuotisella tiellä tullakseen miljonääriksi molemmissa osavaltioissa. Työskentele älykkäämmin ja kovemmin kuin kilpailijasi. Sinun tarvitsee vain avata eläketili, kuten Roth IRA tai 401k, jossa työskentelet, ja tallettaa rahaa siihen jokaisesta palkkasummasta. Forex-huijaukset, se tarjoaa 50 teknistä indikaattoria, joiden avulla voit suunnitella kaupankäyntistrategioitasi, ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa. He käyttävät kuponkeja.

Voit helposti rekisteröityä Swagbucks-palveluun ILMAISEKSI ja saada 5 dollarin tervetuliaisbonuksen! Jos olet ohittanut 20–30-vuotiaat (tai jopa 40–50-vuotiaat), älä raivo! Päivitetty vuodelle 2019 ja sen jälkeen.

 • Jos haluat todisteita siitä, että se voi tehdä sinusta miljonääriä, suosittelen Thomas Stanleyn kirjaa Millionaire Next Door.
 • Kun olit nuori, keskityit siihen, mitä ystäväsi ajattelivat sinua.
 • Muista, että tämä ei ole yön yli rikastuvien nopea järjestelmä.
 • Tämä koskee erityisesti naisia.
 • Noin 51 vuotta.
 • Älä unohda, jos sijoitat nämä säästöt pitkäaikaisiin sijoituksiin, voit kuvitella kuinka nopeasti oma pääoma voi kasvaa yhdistelmäkorkojen taikuuden ansiosta!

Parhaan ElÄmÄn Varat

Haluat varata rahaa myöhempää tarvetta silti täyttäessäsi tänään tarpeitasi ja toiveesi. Tässä on vaiheet, joita noudatin saavuttaakseni emotionaalisen vaurauden: Eläkkeiden hyödyt varallisuuden kasvattamisessa ovat yhtä suuret kuin indeksiseurantainvestoinneilla. Derek seuraa monia strategioita, joita olemme käsittäneet yllä. Loppujen lopuksi uskomuksesi vaikuttavat toimintoihisi, ja toimesi vaikuttavat tuloksiin. Jos määritelmäsi menestykseen ei ole muuttunut viimeisen 12 kuukauden aikana, et ole oppinut kovinkaan paljon.

Tutkinnot, kuten tietokonetekniikka ja ohjelmistosuunnittelu, tukevat sekä innovaatiota että yrittäjyyttä ja ovat tuottaneet lukemattomia nuoria menestyksiä, jotka ylittävät tavanomaisen insinööriuran. Lisätietoja siitä, mitkä indeksirahastot ovat CNBC, kirjoitti suuren artikkelin, Tässä on tarkalleen mitä indeksirahasto on - ja miksi se on Warren Buffettin suosikki tapa sijoittaa. GOBankingRates laski, kuinka kauan miljonääreksi menee, käyttämällä Yhdysvaltain kotitalouksien keskitulotietoja. Larryn 78 000 dollarilla oli vähemmän aikaa hyödyntää korkokorkoa, mutta se kasvoi silti yhdeksi dollariksi. Yksikköjärjestelmä, , & Zakariya, N. Jos kuitenkin etsit tuottavampaa elämäntapaa, niin sinulle on myös paljon mahdollisuuksia. Kaikki riippuu tulotasosta ja kuinka paljon voit säästää.

Pylväät

On myös muita tapoja aloittaa sijoittaminen. Mutta vaikka sinne pääseminen vaatii uhrauksia nyt, miljoonan klubin jäsenyyteen maksettavan korvauksen siihen mennessä, kun haluat lopettaa toimintansa, pitäisi olla sen arvoinen. Jaa tämä sivu, nämä suhteellisen yksinkertaiset kuoriyritykset voidaan rekisteröidä SEC: n etuosassa (ennen kauppaa), mikä tekee rekisteröintiprosessista suhteellisen yksinkertaisen ja halvemman. Et investoi yhteen yksittäiseen osakeantaan, mutta koko indeksiin, kuten aina suosittuun S&P 500: een (500 Yhdysvaltain suurinta yritystä).

Pidätkö Tästä Artikkelista?

Useimmilla alle 50-vuotiailla on lupa imeä jopa 19 000 dollaria vuodessa 401 (k) s: nsa ja 6000 dollaria ira-arvojensa perusteella. Kävelemme nopeasti loppuelämäsi läpi katsomalla askeleita, jotka voit tehdä miljonääreksi (tai jopa miljardäriksi!) Elääksesi kuin miljonääri, sinun ei oikeastaan ​​tarvitse olla miljoona puntaa pankissa - 99% 'miljoonista' ei. Tietenkin, sinun on sitten jaettava miljonääritilasi. Mutta se toistuu: Otetaanpa sitä alaspäin, ihmiset. 35-vuotias miljonääri, hänen toinen kirjaan Everyday Millionaires:. Jos se vaatii sinua viettämään 3-4 vuosikymmentä elämästäsi orjuuttamalla työssä, joka sai sinut vähän vailla iloa tai toteutumista, olisiko se jopa sen arvoista?

Loppujen lopuksi voit ja todennäköisesti hylätään ainakin kerran. Lisäksi sinulla on keskittynyt suunnitelma kuinka paljon säästät jokaista palkkaa. Se ei ehkä kuulosta paljon, mutta se vähentäisi ansaitsemasi tulokset yllä olevassa esimerkissä 422, 726 dollariin, menetys 252, 488 tai 37%! Vaikka olemme kaikki unelmoineet lukemattomista harrastuksista kaukaisiin kohteisiin ja raiskaamasta rahaa ylellisyyteen, jota olemme aina halunneet, on todennäköistä, että olet sulkenut tämän unelmapäiväksi (huolimatta siitä, että jatkat raaputusarpa-kortin ostamista joka kerta kun lähdet ostaa maitoa).