Muiden Ihmisten Rahan Käyttäminen Rikastukseen Jalometalleista - Kerää Ja Kierrä Ja Myy Jalometalliromu

Naapurisi teki 42 500 dollaria 250 000 dollarin sijoituksella, mikä vastaa 17%: n tuottoa. Entä jos talon arvo laskee 60 000 dollarilla ja myyt? Tämä kaikki tapahtuu nostamatta sormea. Sinulla on kiinteä korko lainalle. Myyjä ylläpitää asuntolainaa, kun ostaja saa oikeuden myydä kiinteistö.

Uskon huonoimpien tapausten suunnitteluun, ja pankissa pitäisi olla rahaa, mikäli jotain menee pieleen. Käteissijoittajien kanssa he saavat joko prosenttiosuuden kiinteistökaupan tuotosta tai takaisinmaksettavat korot. Esimerkki jälkimmäisestä olisi luottokorttiluotto, jolla on korkeat korot. Sitä pidetään usein tietä vaurauteen, ja monet yrittäjät käyttävät sitä tehokkaasti vauraudensa ajamiseen.

Ja tämä nousee edelleen, kun vuokra nousee ajoittain vuosien ajan. Laita 50% kaikista korotuksista säästöihin. Vaatimuksiin sisältyy: Tästä tarinasta miljardöörit käyttävät lainoja (muiden ihmisten rahaa) yritystoiminnan rahoittamiseen. Jos olet kiinnostunut lainaamaan yritystoiminnan aloittamiseksi, sinun tulee aloittaa vipuvaikutuksen käyttäminen konservatiivisella ja vastuullisella tavalla. Parempi kauppojen hallinta, tämä voi olla helpompaa välittäjille, mutta huomaa, että valuutanvaihtomaksut aiheutuvat talletettaessa ja nostettaessa varoja. Se on monimutkainen laskelma, jota he käyttävät riskin laskemiseen.

Jos pidät useimmista yrittäjistä, aloitat niin kutsutulla ”rakkausrahalla” - perheen ja ystävien edullisilla lainoilla, selittää Kanadan yrittäjäblogin konsultti ja perustaja Rick Spence. Tämä luku saadaan vain laskemalla standardi 20% alas, mutta tiedä, että joskus lainavirkamiehillä on tapoja tehdä luovia rahoitustarpeita, jotta voit vähentää vähemmän. Jos saat pankin etukäteen asuntolainan lainaamiseksi sijoituskiinteistön (omaisuuden) ostamiseksi, jolla voit säilyttää vuokratuottojen jäljellä olevan osan asuntolainan maksamisen jälkeen, olet käyttänyt muiden ihmisten rahaa ostaaksesi ja omaisuus tuottaa tuloja. Mutta se ei ole läheskään yhtä helppoa tuottaa ja toimittaa kuin e-kirja, joka on vain vähän tietoja, jotka voit ladata heti mistä päin maailmaa tahansa. Paljon kuin tiematkalla, matkalla voi olla esteitä tai liikennettä sekä asioita, jotka pysäyttävät matkan tai hidastavat sinua.

Jos sekä sinä että naapurisi aloitit 500 000 dollarilla käteisellä, ja hän käytti 250 000 dollaria ostamaan kodin vieressäsi (250 000 dollarin pankkilainan avulla) ja vielä 250 000 dollaria ostaa kodin muualta myös asuntolainalla, niin kaikki muu on yhtä suuri kuin vuoden lopussa hänen 500 000 dollaria olisi tuottanut 85 000 dollaria voittoa maksamalla kiinnityskustannuksia, kun taas maksamalla kotisi käteisellä, voitot olisivat vain 50 000 dollaria.

Muiden Ihmisten Rahan Hyödyntäminen

Vertaa tätä toiseen suosittuun tapaan hyötyä laskevista osakehinnoista - lyhyeksi myynnistä. Älä houkuttele ajattelemaan, että voit kytkeä itsesi verkkoalustaan ​​ja perustaa oman hedge-rahaston. Suurempi välittäjä haluaa 30%, mutta pienempi paikallinen lainanantaja voi hyväksyä 20%. Sen avulla voit alkaa kasvattaa yleisöäsi suhteellisen pienillä menoilla. Jos talosi kassavirta on pieni, saatat tarvita enemmän turvallisuuteen.

Voi vaihtaa useita vaihtoehtoja, kuten palveluita, tuotteita tai ominaisuuksia. Markkinoida, jKonFX Jos etsit tai forex-signaalipalvelua luotettavalla (ja kannattavalla) aikataululla, et voi mennä Joel Krugerin ja JKonFX-joukkueen ohi. Hyödyllisiä resursseja on käytettävissä vain vähän. Monet ihmisistä, joita näet isojen talojen ja hienojen autojen kanssa, ovat silmänsä vieressä, mikä tarkoittaa, että he rikkovat tätä perusperiaatetta. Se ei ole, koska se on kasvava trendi kiinteistöalalla.

Yksi tapa on käyttää omaa rahaa.

Kirjaudu Sisään

Työntekijät pyrkivät tekemään pomoistaan ​​rikkaita. Kirjassa on paljon enemmän, mikä on hauska lukea ja helppo ymmärtää. Älä unohda, että kiinteistönvälittäjäsi työskentelee sinulle. Voit myös ottaa meihin yhteyttä väliaikaisesti, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Ja muista, se lainaa rahaa, joten ota huomioon lainojen korot ja keskity kassavirtaan verrattuna myyntivoitoihin. Hyödyntämällä muiden ihmisten rahan voimaa voit nopeuttaa henkilökohtaisen varallisuuden rakentamista tai yrityksen kasvua. Jos sijoitus tuottaa 20%, sijoittaja päättää vuoden 600 dollarilla tai voitolla 100 dollaria. Kyllä, tämä oli yksi niistä ”tapaamme täydelliset Internet-vieraat kahvin suhteen”. Tietenkin useimmat “passiiviset” tulovirrat alkavat paljon aktiivista työtä, kuten sijoittaminen kiinteistöihin, yrityksen perustaminen tai riittävän menestyminen ollakseen enkelisijoittajaksi muihin yrityksiin. Hän jo saavutti TULEN ja nauttii tällä hetkellä vasta löydetystään ajasta. Ohita suuret kuukausittaiset laskusi. Se tekee siitä vielä hauskemman seurata ja seurata sen nousua kun maksat velat, opit lisää rahaa ja tulevat varakkaiksi.

Aloita etsiminen ja analysointi valitsemasi kaupungin ja naapuruston parhaimmista sijoituskiinteistöistä napsauttamalla tätä.

Sijoita smart. Rakenna vaurautta. Eläkkeelle aikaisin. Elä vapaasti.

Huomaa kuitenkin, mitä tapahtuu, jos lasku on 10%. Jos pystyt selkeästi ja varmasti käsittelemään kaikkia neljää edellä mainittua asiaa pääomaa hankkiessasi, etsimäsi rahoituksen turvaaminen on sinun eduksesi. Se raha on "kellua. "Älä pelkää käydä ostoksilla saadaksesi paras korko ja ehdot.

Voit käyttää samaa strategiaa. Joten miten hän pääsee käyttämään muiden ihmisten rahaa? Lisääntyvä vipuvaikutus tai muiden ihmisten rahan käyttö voi tietyssä määrin olla hyödyksi yritykselle lisäämällä verolappua. 30% sijoitetun pääoman tuotto.

Asioita korjataan, vuokraajat eivät maksa minulle, etsin uusia vuokralaisia, en tiedä.

Varaa Bites

Mutta kun myyt talon samalta 350 000 dollarilla, JATKATkin kävelemään 30 000 dollarin voitolla ilmaiseksi ja selkeästi. Monet ihmiset ajattelevat, että kyseessä on fantasiamaailma, jonka kautta ihmiset vain antavat sinulle rahaa sijoittamiseen, mutta se ei voisi olla kaukana totuudesta. Liikekiinteistöihin sisältyy investointeja liikerakennuksiin, kuten toimistokomplekseihin, liikerakennuksiin ja varastoihin.

Hän käytti vastuullisesti kiinteistöjä eläkkeelle aikaisin ja auttaa nyt muita tekemään saman. Vaikka voit sijoittaa vain 50 tai 100 dollaria kuukaudessa (tai vähemmän), se on parempi kuin ei mitään. Älä tuhlaa kallista aikaa. Vastineeksi ihmiset riviin toivovat sijoittavansa rahansa häneen. Myy vanha lego kilolla, yhä useammat yritykset ja startup-yritykset tekevät etätyötä - missä käytät online-yhteistyö- ja viestintävälineitä tehdäksesi työsi mistä haluat. 375% sijoitetusta pääomastasi kolmen kuukauden aikana!

Tunnisteet

Lopuksi sinun on työskenneltävä erittäin kovasti saadaksesi mahdollisimman monet ihmiset näkemään kyseisen merkin. Podcastissa on usein tarinoita ihmisistä, jotka ovat rakentaneet suuria salkkuja nopeasti aggressiivisesti käyttämällä velkaa, luovia rahoitusmenetelmiä ja välttämättä käyttämästä omaa rahaa mahdollisimman paljon. Toinen vaihtoehto OPM: ään sijoittamiseen on osakekumppanin kanssa, joka on käteisvarojen sijoittaja. Kuten hänen poikansa Doug toteaa: Kun teet ostoksesi linkitetyllä pankki- tai luottokortilla, tammenterhot pyöristyvät lähimpään dollariin ja sijoittavat varavaihtoosi. Tämän strategian avulla voit taskuttaa asuntolainan koron ja sijoitetun pääoman tuoton eron. Vaikka melkein jokainen näistä osakkeista on mega-cap-yhtiö, yksi pieni yritys on tehnyt leikkauksen, Cadence Design Systems (Nasdaq: )Tämä johtuu tavasta, jolla lainat poistetaan.

  • Kun tiedät prioriteettisi, voit työskennellä taaksepäin ja päättää, kuinka saavuttaa nämä tavoitteet.
  • Jotkut rahoituksen terävimmät ajattelijat ovat tarkastaneet nämä poiminnat - vakuutusyhtiöt palkkaavat ylimmän johtajan pyrkimään triljooniin.
  • Turvallisin ja vakain tapa tulla varakkaaksi kaupasta on itse hallita muiden ihmisten rahaa.
  • 1 prosentti käytti 30 prosenttia vähemmän syömiseen ja säästi sen sen sijaan eläkkeelle.
  • Rikastua ei tarkoita vain kovaa työtä.
  • ”Kiinnostuksenyhdisteinä asiat kasvavat.
  • Tärkein tässä opetettu opetus on omaisuuden rakentamisen arvo ja yksinkertaistetut kassavirtaperiaatteet.

Parafraasimalla Warren Bufffett, paras tapa rakentaa varallisuutta on pitää asiat yksinkertaisina.

Joten miten saat varallisuuden luomisen ajattelutavan? Hän paljasti vastauksen vuonna 1994, kun hän totesi: Lähetät itsellesi viestin, jonka uskot pystyväsi saavuttamaan tavoitteesi. Älä pakota sitä. (Inhoan Cliffhangersia). Heidän mielestään tämä on paras tapa rikastua. Joten jättää sinulle noin 20-30% jäljellä keksiä.

Tästä esimerkistä huolimatta meillä on 20 000 dollaria, ja 100 000 dollarin talomme kanssa tämä tarkoittaa sitä, että tarvitsemme 80 000 dollarin asuntolainan. Tärkeintä on, että varmistat, että ensimmäisestä talostasi on tullut hyvä sijoitus, ennen kuin siirryt toiseen. Älä usko sitä. Kuitenkin vuonna 1990 neljä pankkia pelasti hänet 65 miljoonan dollarin kaupalla. Lataamme uusimmat sovellukset. Kuten ainutlaatuisen myyntiehdotuksen (USP) tapauksessa, jos et pysty selittämään yhdellä tai kahdella lauseella, miksi haluat tehdä tietyn sijoituksen, älä tee sitä. Ensinnäkin ei ottanut palkkaa itsestään liiketoiminnassaan; toiseksi, hän ei ollut realistinen pyytäessään tarpeeksi ylimääräistä käyttöpääomaa hankkeisiin.

Hän luki kaikki löytämänsä kiinteistökirjat ja aloitti seminaareihin osallistumisen. Jos haluat ylimääräisen turvatunteen tällaisessa kaupassa, voit suorittaa velkakirjan sijoitusten turvaamiseksi. Hänellä on vain hyvin rajalliset kokemukset heidän kanssaan, koska hän vaihtaa mahdollisuuksiaan enemmän aikaa vanhempiensa kanssa voidakseen olla töissä suurimman osan päivästä ja jatkaa uraaan ja ansaita pääomaa.

Yhdistä Meihin

Hedge-rahastoon sisältyy pääoman yhdistäminen yksityishenkilöiltä ja laitoksilta tavoitteena sijoittaa sama useisiin varoihin. Menimme isoon konferenssisaliin, jossa kaksi vanhaa miestä istui pöydän ääressä. Vakuutusyhtiöt ostavat paljon suuria, vakaita yrityksiä, jotka tuottavat suhteellisen ennustettavan tuoton. Paras tapa parantaa käteisvarojen palautusta on neuvotella parempia tarjouksia ja rahoitusta. Lisää >> Mitä kiinteistöveron vähennystä voit vaatia? Tämä sääntö on arvio. 05 prosenttia, joten menetät silti rahaa.

Ehkä he työskentelivät 5 vuotta säästääkseen niin paljon, ehkä 10, tai ehkä se on heidän koko elämänsä säästö. Otetaan esimerkki kiinteistöistä - Etelä-Afrikka on tällä hetkellä epidemian edessä, kun yliopisto-opiskelijoista on tulossa pulaa opiskelijamajoista. Tänään uusi vieraslukija Sander.

Ja jos juuri sitä ajattelet, olet paljon kuin minä ja tarvitset kiinteistönhoitajaa. Kaikki kädet ylöspäin väittävät: "Miksi et haluaisi käyttää muiden ihmisten rahaa sijoituksiin? "Ostat joukon platinaromuja esimerkiksi 500 dollarilla ja testaat sen jälkeen Specialty Metals -sulattajat ja -jalostajat. Isä istui siellä ja teki muistiinpanoja. Henkilö A osti 100 000 dollarin sijoituskiinteistön suoraan.

Aika Chuckin tavanomaiseen taloudelliseen neuvontaan

Syy rahan keräämiseen on nyt sama syy, jota en halunnut. Ei ole tärkeää, että sinulla on idea, mutta myös tietää kuinka saada tämä visio todellisuuteen. Nyt koko liiketoimintamallini on keskittynyt pääoman hankkimiseen yksityisiltä sijoittajilta ja sijoittamiseen sen tiimimme hallinnoimiin kiinteistösijoituksiin. Tämä sääntö on niin helppo, se voidaan tehdä omassa päässäsi.

Pienellä tilillä se ei ole realistista.
Olemme kaikki nähneet, että ihmiset ansaitsevat arvonsa tai ovat kuulleet ihmisistä, jotka ovat siirtyneet syvällisestä velasta miljonääreihin käyttämättä rahaa alas -strategioita.

Riskit

Vähennä alkuperäinen osallistumiskustannus 1500 dollaria ja Joen voitto olisi 1 300 dollaria. Voit menettää työsi, talot voivat mennä vapauttamatta, kalliita korjauksia voi tapahtua kerralla, kuka tietää. Jos sinulla on hyvä luotto ja riittävät tulot, voit lainata 100 000 dollaria ja ostaa Porschen. Jos tarvitset valtavan kodin ja kalliin auton "tuntea" rikkaudeksi, tämä neuvo ei toimi sinulle.

Mutta romulla on potentiaalia. Vaikka tämä on kiitettävää, se ei todellakaan ole fiksu ja vie poikkeuksellisen paljon aikaa ja vaivaa. Sitä teemme, kun keskitymme kiinteistösijoituksiin.

Monet väittävät, että on vielä parempi ostaa ja tuhlata rahaa vuokraan. Useimmat rikkaat ihmiset lainaavat rahaa ansaitakseen rahaa. OPM: ää voidaan käyttää muissa tapauksissa, ei vain omaisuudessa. Muiden ihmisten aikaa, jotta et rajoitu 24 tuntiin päivässä. Alkuvuosien lisäksi on myös muita asioita, joista sinun on oltava varovainen. Heillä ei kuitenkaan yleensä ole aikaa tai kiinnostusta tehdä kiinteistösijoituksia. Se ei tee siitä helppoa.

9 Erityyppistä Pk-yritysten Rahoitusta

25% pistettä korkeampi. Luultavasti on tehokkaampaa käyttää hallittua tiliä tai jopa kaupan kopiointirakennetta sen sijaan. Ne vaativat arviointia, ja lainanottajan on noudatettava tiukkoja luoton, tulojen ja lainan takaisinmaksukyvyn ohjeita. Yrityksesi kasvaessa, jos tarvitset enemmän rahaa, saatat saavuttaa pisteen, jossa myös pääomasijoittajat ovat valmiita investoimaan yritykseesi. Minulle itsensä toteutuminen on sitä, kuinka voin olla paras voidessani ja auttaa myös muita tekemään samoin. En sano, että ystäväni tekee väärin; jokaisella on rajoitettu aika, ja meillä kaikilla on oikeus varata se niin kuin me kaikki haluamme.

Muu Riski Voi Olla Mikä Tahansa

Tämä kuuden kuukauden kassavaranto on vain nyrkkisääntö. Muina aikoina käymme öljylähteissä, katsomme maatilakiinteistöjä tai karjaa. Kun laskutat 20 prosenttia tai vähemmän, voit maksaa loput lainasta rahalla vuokralaisilta, jotka vuokraavat kiinteistösi.

Asuinkiinteistöjen rakentamisen rahoittamiseen käytettävissä olevilla tuottoisilla ja pitkäaikaisilla lainoilla rikkaat käyttävät tätä mahdollisuutta luodakseen lisää vaurautta. Tee vain sellaisia ​​sijoituksia, jotka voit selittää 10-vuotiaalle. Kun sopimus on tehty, paperityön hauska alkaa. Ja hänen varastonsa lopulta toipuivat. Olet todennäköisesti kuullut termiä "taloudellinen vaikutusvalta. "Ota aikaa istuaksesi ja miettiä todella sitä, mitä haluat elämästäsi. Ellei yllä olevasta skenaariosta muuta johdu, jos XYZ kilpailee 33 dollariin vaihtoehdon vanhenemispäivän lähestyessä, osto-vaihtoehdon tulisi olla noin 3 dollaria.

Minulla on kirjanpitäjä, lakimiehet, vakuutusmeklari, asuntolaina-asiamies ja niin edelleen.

Kuka minä olen, he kysyvät itseltään, tulla miljonääreksi? Valitettavasti keskimääräinen säästötili tuottaa noin 0. Sisältää osto-optio-oikeuden, pääleasingsopimukset ja säännölliset optiosopimukset. Kerro ystävillesi, että kassavirranne on 400 dollaria kuukaudessa, koska vuokra on 1000 dollaria - 600 dollaria asuntolaina = 400 dollaria voittoa.