7 Tapaa Ansaita Rahaa Kotona Olevana äidinä Ilman Työtä

Haluat ehdottomasti olla läsnäolo verkossa, jotta ihmiset, jotka etsivät sinun alueeltasi tällaisia ​​luokkia, voivat löytää sinut. Onko sinulla tarina kertoa? Joten harkitse tapahtumaan johtavien päivien aikana myyntipistejärjestelmän ostamista, joka voi hyväksyä luottokortit. Tutkimukset osoittavat, että SAHM antaa paljon rahallista arvoa vain olemalla kotona. Jos tarvitset lisäohjeita, lue koko käyttöohjeemme siitä, kuinka tulla Lyft-kuljettajaksi. Asiat ovat nyt parempia.

Joissain tapauksissa voit jopa tuoda lapsesi, vaikka yritän olla. Freelance-Pinterest-palvelujen tarjoaminen on oikeasti hieno palvelu kotona oleville äideille, koska se on erittäin joustava ja se on palvelu, jonka monet yritykset maksavat mielellään kuukaudesta toiseen. No, voit olla virtuaaliassistentti tällä kotona pysymisen äidityössä. Voit ansaita rahaa tiedostasi auttamalla muita saamaan haluamansa tiedon. Olet valmis menemään. Päästäkseen takaisin terveyteen ja tuottamaan tuloja perheellemme päätin aloittaa oman yritykseni maineikkaalla suoramyynti-/juhlasuunnitteluyrityksellä. Oikolukijat tarkistavat asiakirjat varmistaakseen, ettei virheitä ole. En ole enää 9–5-vuotiaana ja teen työtä 1 ja 2 tässä luettelossa ja rakastan sitä.

 • Osoittautui, että jatkamiseni ja koulutukseni eivät olleet kovin kunnossa saadakseni minulle työpaikkaa myös myöhemmin.
 • Tutustu sivustoihin, kuten BookScouter.
 • Älä unohda, että tarvitset vaaka, jos myyt punta, kassalaatikko tulojesi järjestämistä varten sekä laukut tai laatikot, jotta asiakkaasi voivat kuljettaa tuotteesi helposti kotiin.
 • Italkin opettajat asettavat omat hinnat, opettavat vain kun he ovat saatavilla ja työskentelevät kotoa!
 • Seuraavaksi rakenna pieni verkkosivusto ja varmista, että houkuttelet hakukoneiden hämähäkkejä käyttämällä avainsanoja, joita ihmiset todennäköisesti etsivät etsiessään oleskelupaikkaasi alueellesi.

Vaikka sinulla ei ole opetussertifikaattia, voit silti löytää työtä verkko-opettajana. ILMAINEN TOIMINTA: Mutta Internet on muuttanut kaiken. KIDS syövät ilmaiseksi: DeWitt muuttaa vanhojen televisioiden ja videonauhureiden pelastetut osat taiteellisiksi kaulakoruiksi, korvakoruiksi ja figuureiksi.

Jos sinulla on toimistokokemusta tai jos rakastat ajatusta auttaa jotakuta muuta (ja työpaikan vakautta), kannattaa ehkä harkita virtuaaliassistentiksi tulemista. Pidä itsesi järjestäytyneenä ja toimita aina ajoissa. Varmista, että talosi voi majoittua lukuisia lemmikkejä. Vältä molemmat näistä tilanteista. Virtuaaliopettajat käyttävät FaceTimeä, Skypeä, Google Hangoutsia ja muita tekniikoita. Pehmeäkantinen kirja tulossa pian.

Katso legit Swagbucks -katsaus lisää. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja jos tarjoat jatkuvasti opetus- ja hauskatunteja, saat ihmisiä ilmoittautumaan uudestaan ​​ja uudestaan. Minulle oli myös erittäin tärkeää löytää työ, joka ei edellyttänyt, että minulla olisi puhelin päälläni koko ajan. Kotona pidettävä äiti tai isä on kokopäiväinen työ, mutta se ei maksa täysipäiväistä palkkaa. Minulle kävi niin, että jos se voisi toimia heidän hyväkseen, se voisi toimia minulle - minun täytyi vain oppia. Se on alussa vaikeaa, mutta saa pitoa ajan myötä. Lisäksi Internet on täynnä tunnettuja myyntipisteitä tällaisille tuotteille.

 • Paribus muodostaa yhteyden sähköpostitiliisi ja tarkistaa kuitit.
 • Mahdollisuudet joustavaan freelance-työhön tai itsenäiseen työhön laajentuvat useimmilla talouden aloilla.
 • 00 rekisteröintiä varten ja 25 senttiä (tai enemmän) useimmille viesteille.
 • Suosikkipalveluni, UserTesting maksaa testaajilleen 10 dollaria jokaisesta suorittamastaan ​​20 minuutin istunnosta!
 • Tiesitkö, että voit ansaita rahaa älypuhelimellasi?
 • Lemmikkien hoito on hieno tapa altistaa heidät lemmikkieläimille välttämättä ottamalla jatkuvia lemmikkien omistajien tehtäviä.
 • Tämä ei ehkä ole mielenkiintoisin tapa ansaita elantonsa, mutta kyselykysymyksiin on vastattu Internetin kynnyksestä lähtien ja se on edelleen käyttökelpoinen tapa ansaita rahaa verkossa.

Myy Vanhoja Kirjojasi

Aloita paikallisesti asettamalla merkki etupihallesi ja levittämällä sana ystävien ja perheen kautta. Jos haluat kätevän pienen laskurin, jolla näet kuinka paljon rahaa sijoituksesi ansaitsee riippuen siitä, kuinka paljon laitat kuukaudessa, käytä Dave Ramseyn ilmaista online-laskuria sijoittamiseen. Olen kysynyt monilta ja löytänyt sellaisia, jotka veloittavat missä tahansa 15–30 dollaria tunnissa, vaikka olenkin varma, että kokeneemmat VA: t voisivat veloittaa enemmän. Luulin todella, että tämä oli enemmän harrastuksia kuin työtä, kun kuulin siitä ensin... mutta käy ilmi, että on olemassa kirpputorien kääntö - ja tiedän ihmisiä, jotka tekevät kuusi lukua vuodessa vain ostamalla ja myymällä käytettyjä esineitä. Voit ansaita rahaa olemalla virtuaaliassistentti, joka on erikoistunut Pinterestin hallintaan tai strategiaan. Onko kylpy huoneessa vai ainakin mukavan etäisyyden päässä, kun hän on edelleen yksityinen?

TÄytyy:

Tämä ei ehkä pidä paikkansa kaikissa äideissä, mutta jokainen tuntemasi äiti sopii tähän kuvaukseen. Mikä tahansa voi olla syysi kotona pysymiseen, on mahdollista, että työskentelet ja ansaitset hyvät tulot huolehtimalla lapsistasi. Tähän sisältyy yleensä arvostelu verkkosivustolta käyttäessäsi sitä... kuten tavallinen käyttäjä tekisi. SÄÄSTÄ Ruokakaupoissa: Nauhoitin vaimoni kanssa 35 minuutin äänipodcastin siitä, kuinka me aloimme tarkalleen, että voit kuunnella tätä täällä.

Voit opettaa mitä haluat… tietokoneohjelmoinnista ja Photoshop-temppuista mobiilisovellusten luomiseen ja asiantuntijavalokuvaukseen! Ensimmäinen e-kirjani ansaitsi 1 700 dollaria kolmen kuukauden aikana, kun muistan, ja minulla ei ollut tuolloin vakiintunutta lukijayleisöä. Minkä tahansa alan palveluksessa haluatkin työskennellä konsulttina, sinun on pystyttävä osoittamaan asiakkaillesi, että olet pätevä neuvomaan heitä. Joten jos olet kotona isä, joka haluaa tehdä muutaman ylimääräisen kuukausittain, tässä on muutamia kotona tehtäviä, jotka sinun tulisi harkita. Carl (Dadtastic Voyage) ei varmasti ole pahoillani: Voit myös tarkistaa hoidon. Muut varusteet vaihtelevat sen mukaan, mihin haluat erikoistua.

 • Jos ihmiset eivät tiedä sinusta, he eivät osta sinulta.
 • Viimeiseksi, jos haluat tehdä mainoksia blogissasi, ensimmäinen asia, jonka kanssa sinun on työskenneltävä, on liikenteen lisääminen.
 • Saat paljon puheluita, ja sinulla on oltava mahdollisuus käsitellä niitä kaikkia sujuvasti.
 • Facebook-sivun omistaminen voi auttaa lisäämään liiketoiminnan rumputtamista ja liittymään paikallisiin Facebook-ryhmiin.

Aloita Päivähoito Kotona

Näitä kutsutaan vertikaaliksi. Näiden kahden online-työn (jonka voin tehdä helposti naptimeen tai iltaisin) avulla pystyin tuomaan noin 200 dollaria kuukaudessa. Hinnat keskimäärin 32 dollaria, 28 dollaria ja 26 dollaria tunnissa etäkirjoitusta, editointia ja oikolukua varten. Toisinaan ei vain henkilö, joka tietää ja jolla on asiantuntemusta, joka myy tavaroita. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollareiksi jokaisesta nykyisestä kirjasta. Työtä jollekin kotoa. Jos jokin toimii, yritä toistaa se ja nähdä saako samat tulokset. Yksi seuraamani järjestävä äiti järjesti kotona asiakkaille ja aloitti sitten YouTube-kanavan ja jakoi parhaat vinkit.

Tee heidän pyykkinsä! Voit tehdä toteja ja laukkuja, mukautettuja vuodevaatteita, verhoja ja verhoilutyynyjä. En ollut pro, mutta piti todella valokuvauksesta ja ajattelin, että voisin ainakin kertoa siitä, mitä olen tähän mennessä oppinut. Verkkosivuston sisältö voi olla monimuotoista, ja on paljon mahdollisuuksia kirjoittaa erilaisille kapeille. Kuuletko kotitalouksien ääniä vai tunnetko olosi omassa maailmassa? On ehdottomasti mahdollista ansaita säännöllisiä tuloja kotona JA ansaita tarpeeksi rahaa mukavan asumisen takaamiseksi.

 • Periaatteessa mitä teet, on perustaa pieniä minisivustoja tai blogeja, jotka keskittyvät tietyntyyppisen tuotteen tai tuotteiden tarkistamiseen, jotka kuuluvat tiettyyn luokkaan.
 • Se ei komento korkeaa tasoa verrattuna asiantuntijatodistajaksi, mutta se on helpompi tehtävä.
 • Tämä verkkosivusto käyttää tietoturvapalvelua suojautuakseen verkkohyökkäyksiltä.
 • Voit oppia siitä, miten sinusta tulee Facebook-mainoshallinta alle 28 päivässä, Facebook Side Hustle Course -kurssilla.
 • Sinun ei tarvitse maksaa lähettääksesi myymäsi tuotteet Decluttrille.
 • Ansainneesi vaihtelevat ja riippuvat toimeksiannosta ja sijainnista.

Joten.. Kuinka menin kokopäiväisestä työskentelystä opettajana kotona pysymiseen äitinä? Haluan kertoa teille…

Ansaitsin erittäin pienet tulot ensimmäisen kuukauden aikana, mutta olen siitä kiinni ja ansaitsen nyt noin 6000 dollaria kuukaudessa sijoittamalla Amazon Associates -linkit verkkosivuilleni. Joten ei ole epäilystäkään siitä, että on ehdottomasti äitejä, jotka antavat suuria tuloja myymällä käyttämiään asioita + rakastavat. Tämä on pitkäaikainen sijoitus. Joka tapauksessa, tottu sanaan "vihaa". Suurin asia, joka estää ihmisiä ansaitsemasta rahaa Internetissä, on pelko huijauksesta. Voit jopa myydä tavaroita, joita et enää käytä aloittamiseen. (Taitoni ovat perustiedot, mutta riittävän kunnolliset saadakseni hienoja kuvia.)

Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista. Tämä tarkoittaa, että melkein aina joku haluaa maksaa kirjoitetusta sanasta eri muodoissa. Vie tyhjät tulostuskasetit toimistotarvikeliikkeisiin, kuten Office Depot, Staples jne. Viimeisen 100 vuoden ja viimeisen 20 vuoden aikana ja viimeisen 10 vuoden aikana olet todennäköisesti noin 9 tai 10%: n tuotto palkkioiden jälkeen. Etkö tiedä mistä aloittaa korjaaminen? VIPKid vaatii tutkinnon, mutta sinä voit saada kelpoisuuden, jos olet viimeisenä yliopistovuotena. Lista on loputon. Alla on 15 työtä, jotka sopivat täydellisesti koti-isälle.

Niille, jotka etsivät työtä, joka antaa heille vapauden työskennellä kotoaan sekä säännöllisen tulotason vakauden, on syytä tutkia olevansa virtuaaliassistentti. FL-edustajat sytyttävät minua nyt (anteeksi, ihmisillä, joilla on "jännittäviä liiketoimintamahdollisuuksia"), ja minua pidetään "vihaajana" - jota todellisessa kultin tyylissä kutsutaan ketään ole 100% positiivinen tuotteistaan. Vielä hämmentynyt siitä, miten kokoonpano toimii? Ajattelin itselleni - eikö olisi hienoa, jos äiti tarjoaisi palvelun auttamaan minua järjestämään kaksosetin syntymäpäivät? Mitä enemmän Survey-verkkosivustoja kirjaudut, sitä enemmän ansaitset. Kaikilla markkinoilla on erilaiset säännöt, joita jokaisen myyjän on noudatettava.

Vältettävät Rahahuijaukset

(Rekisteröidy myöhemmin tähän viestiin!) Sitten kohtelin suunnitelmani niin kuin se oli kultainen. Siellä on tonnia blogeja, jotka tarvitsevat kirjoittajia. Sponsorointi voi olla vaikeampaa löytää uusia bloggaajia, mutta ne voivat olla suuri tulolähde vakiintuneille blogeille.

Joten jos olet kotona työskentelevä äiti, joka rakastaa kirjoittamista ja jolla on ideoita jakaa, kirjojen kirjoittaminen ja myynti kirjailijana on toinen tapa lisätä perheen tuloja. Kun aloin tutkia kotona pysymistä äiti-töissä, luin transkriptioista, oikoluvusta ja virtuaalisesta avustamisesta. Jos sinulla on upea idea ja taidot sen toteuttamiseksi, voit käsitellä sen itse. Mekko menestykseen. Se on älykäs strategia, mutta jos sinulla on vaikeuksia poistua kotoasi tai pääasemastasi päästäksesi toiseen työhön, olet turhautunut ja stressaantunut. Jopa tavalliset kirjat voivat ansaita rahaa. Paras tapa harrastaa harrastuksiasi ansaita rahaa on saada palkka jostakin, jonka tekisit joka tapauksessa. Mutta kaikki paikalliset yritykset eivät osaa hyödyntää Facebook-mainoksia.

Lisätietoja takuustamme täällä. Esimerkiksi, jos olet juuri saanut housunkannattimet ja aloitat kirjoittamisen tuosta matkasta, löydät sieltä paljon sympaattisia housunkannattimien omistajia, jotka haluavat lukea, mitä sinun on sanottava. Harhaanjohtava teksti huutaa lupaavat: Käänny ympäri ja käytä ansaitsemiasi rahaa sijoittaaksesi lisää kohteita. Internet näyttää siltä, ​​että muut ihmiset voivat ryöstää siitä. Dad of Boy: n Simon aloitti online-perustyön tekemisen, josta tuli sitten jotain isompaa:

15 Tapaa Ansaita Rahaa Jäädä Kotiin äiti

Tämä on varma tapa varmistaa, että onnistut vaikeimpina aikoina. Kun myyt Decluttrilla, saat maksun 24 tunnin sisällä myynnin päättymisestä ja tuotteen saapumisen uuden omistajan osoitteeseen. Valokuvaajat kiinnittävät huomiota! Jos joku kysyisi minulta, miten ansaitsen rahaa kotona pidettävänä äitinä, sanoisin heille ensin, että heidän pitäisi aloittaa bloggaaminen. Halusin kertoa tavoista, jotka olen todennut toimiviksi. Teet suurimman osan työstäsi kotipuutarhassa, mutta sinun on vietettävä viikonloppusi poissa kotoa. Tässä on ilmainen työpaja, joka näyttää sinulle, onko oikoluku sinulle sopiva.

Ansaitsetko rahaa työskentelemällä kotoa? Kuuden viikon välein olisin lasten “opettaja”. Aloitin kirjanmuokkausyrityksen nimeltä Keep Calm Write On ja sain auttaa kaikkia ensimmäisten kirjoittajien ja New York Timesin myydyimpien kirjoittajien välillä parantamaan kirjojaan tekemällä kirjoittamisesta selkeämmän, tiiviimmän ja johdonmukaisemman. Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia. Tärkeintä on tehdä useita tuotteita ennen kaupan avaamista. Voit myös opettaa joko opiskelijoita tai aikuisia EF-koulutuksella ensin. Hän on mahtava!

Ensisijainen Sivupalkki

On olemassa useita tapoja, mutta helpoimmat ja parhaat tapoja aivan uusille bloggaajille ansaita rahaa ovat: Jos matkablogisi on keskittynyt tiettyyn aiheeseen (ja sen pitäisi olla), huomaat, että kyseisen kapealla olevista ihmisistä tulee luonnollisesti melko uskollisia sinulle. Palkkiot ja muut kauppaan liittyvät kulut, tässä on kaksi parasta välittäjää alhaisemmista palkkiokustannuksista, jotka eivät uhra muita tarpeellisia ominaisuuksia. Joka tapauksessa, tottu sanaan "vihaa". Minusta tuntui kuin olisin tien päälläni. Älä takertu tänne.

ILMAISEN postinumeron lisäksi on tonnia päivittäisiä ilmaisia ​​arpajaisverkkosivuja. Toimistotyössäni oppimani taitoja voidaan soveltaa mistä tahansa ja pystyin vakuuttamaan pomoni antamaan minulle satunnaisia ​​ylläpitäjän töitä kotoa. Telemarkkinoijat maksetaan tyypillisesti tunnilla, ja he voivat ansaita tulospalkkioita ja -palkkioita. Osaamiset, joista voit muuntaa yrityksen: Joka aamu kirjaudun sisään näiden sivustojen kyselyn kojelautaan ja katson, mitkä tutkimukset ovat saatavilla. Voit avata internetiin ja tutkia uusimpia suunnittelumalleja, koristeita ja parannuksia maisemointiin. Se on parempi paikka sinusta johtuen, kun sielusi on onnellinen ja et ole stressissä rahasta. 95/kk täällä vaihe vaiheelta -ohjeet.

Se oli yksi ainoa iso polttava kysymys, kun sain selville, että olen raskaana: Mistä asioista olet kiinnostunut/hyvä? Lemmikkien hoitajana sinulla on joustavuus, joka liittyy oman yrityksen johtamiseen. Lisää vinkkejä tästä puolella hälinästä on täydellisessä oppaassa, jolla ansaitaan rahaa Airbnb-majoittajana. Tässä on sopimus, vaikka... tavaroiden myynti verkossa ei ole pitkäaikainen ratkaisu (ellei sinulla ole rajoittamattomia määriä tavaroita). Aktiivisten tulojen ymmärtäminen, kuinka pääsen alkuun? Monet siellä olevat äidit ovat erittäin kiinnostuneita jakamaan kokemuksiaan ja neuvojaan muiden äitien kanssa blogiympäristöjen kautta. Oman blogin perustaminen on helppoa, kivutonta ja vie vähemmän kuin 20 minuuttia. Yksi helpoimmista tavoista tehdä tämä on yksinkertaisesti tehdä muutama ilmainen näyte tuotteistasi ja lähettää ne bloggaajille, jotka kirjoittavat tekemästäsi tyypistä.

Kuinka harjoituksen lopettaminen IVF: n jälkeen pakotti minut päästämään irti kaikista raskauden odotuksista

Jos sinulla on jo oma harrastusblogisi, voit ehdottomasti aloittaa oppimisen siitä, miten ansaita rahaa esimerkiksi mainosten, sponsoroitujen viestien, tytäryhtiömarkkinoinnin, palveluiden tarjoamisen, valmennuksen tarjoamisen tai digitaalisten tai fyysisten tuotteiden myynnin avulla. Suositeltava, mutta emme rajoitu vain niihin suoramyyntiyrityksiin, jotka ovat jo markkinoilla pitkään. Jos haluat aloittaa blogin, olen yksityiskohtaisesti kirjoittanut Kuinka aloittaa WordPress-blogiartikkelin kaikki ohjeet tyhjästä! Sinun on vain korjattava hakukoneiden tulosten virheet ja tehtävä niistä laadullisia, osuvia ja hyödyllisiä. Kun aloitin freelance-kirjoittajana 20 vuotta sitten, asiat olivat hyvin erilaisia.

Olen henkilökohtaisesti tehnyt näitä asioita ansaita rahaa, ja jokainen on osoittautunut menestyväksi - jotkut enemmän kuin toiset. Maksimoidaksesi valotuksesi, harkitse kolmen päivän tapahtumaa pitkän viikonlopun aikana. Katso Etsy kalligrafia -osaa.

Kuinka se toimii? Entä jos maksetaan vain siitä, että teet sen kodin mukavuudesta? Jotkut ansaitsevat 100 000 dollaria kuukaudessa ja käyvät banaaneissa tämän strategian suhteen, mutta voit laittaa pari tuntia viikossa ja ansaita helposti tarpeeksi matkapuhelimen maksamiseksi. Tietyllä markkinaraolla varustetulla bloggaajalla voi olla valtava vaikutus lukijoihinsa, joten heidän lausuntonsa on arvokasta yrityksille. Toisin sanoen, käytät 150–200 puntaa kuukaudessa tuotteisiin, joille voisit kuluttaa 80–100 puntaa merkkituotteisiin pääkadulla valmistajien säännöllisillä hinnoilla; vähemmän, jos pääkatubrändejä on tarjolla (joita monet ovat suurimman osan ajasta); paljon vähemmän omien tuotemerkkien vastaavilla tuotteilla. Kuulostaa hyvältä, mutta nämä tuotteet ovat, kuten sanon, kaksi kertaa enemmän kuin pääkatubrändit. Ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen. Jos rakastat kirjoittamista, voit myös tarkistaa nämä paikat löytääksesi paikkoja, jotka palkkaavat bloggaajia ja kirjoittajia kirjoittamaan artikkeleita verkossa: