Työt Kotona Työskenteleville äideille: Mahtavia Vaihtoehtoja Tarpeidesi Tyydyttämiseksi

(Yhdistä se postissa olevaan 30% kuponkiin ja saat paljon!) Jos haluat aloittaa blogin, olen yksityiskohtaisesti kirjoittanut Kuinka aloittaa WordPress-blogiartikkelin kaikki ohjeet tyhjästä! Vietin paljon aikaa blogissa työskentelemällä ensimmäisen vuoden kokopäivätyössä, kiireisen taaperoikäisen, raskaana toisen lapseni kanssa ja ”yrittäessään” olla upea vaimo ihanalle aviomiehelleni. Voit myös palvella vain yhtä koulua - mieluiten sitä, johon lapsesi menee.

Tämä on toinen palvelu, jota voit tarjota kotoa työskentelevänä freelancerina. Yritysten omistajat, bloggaajat ja kirjoittajat palkkaavat toimittajia ja oikolukijoita verkkosivustojen sisällön, blogiartikkeleiden, esitteiden, verkkokurssien sisällön, esitysten ja muun kiillottamiseen. Itse asiassa keskimääräinen VIPKID-opettaja ansaitsee 19 dollaria/tunti! Hae VIPKID täältä! Sen mukaan, kuinka paljon aikaa aiot viettää uuteen keikkaasi, saatat joutua harkitsemaan apua ainakin osaan päivästä, jotta työn tekeminen olisi helpompaa. Jos luet osa-aikatyötä, voit tuoda 500 dollaria kuukaudessa helposti.

Täältä löydät lisätietoja kuinka ansaita rahaa freelance-kirjoittamiseen.

Mutta se on vain minä. Englannin kielen opettamiseen verkossa on monia alustoja. En myöskään, mutta haastattelin pomoäitiä Ashley Andersonia, joka teki minusta uskovan. Mitä myyn? Epäonnistuminen on massiivinen osa liiketoimintaa. Tähän sisältyy markkinoiden hintaerojen hyödyntäminen voiton tuottamiseksi.

Joitakin suosituimpia (ja luotettavia) organisaatioita ovat VIPKID, gogokid, HAWO ja EF Education First. Älä unohda ilmoittautua ilmaiseen työpajaan Proofread Anywhere -palvelussa. Näihin tehtäviin kuuluvat muun muassa toimeenpanevat avustajat, kirjanpitäjät ja verkkosuunnittelijat. Vuokraamme elokuvia Redboxissa (kirjaudu heidän verkkosivuilleen ja he lähettävät sinulle koodeja ilmaisiksi elokuviksi).

Paras joustava työpaikka kotona pysyville äideille: Sen on oltava tietyn ikäinen ja sen on kyettävä majoittamaan tietty määrä matkustajia, vaikka vaatimukset vaihtelevatkin riippuen siitä, mistä yrityksestä ajat ja missä asut. Paras osa VA-työstä on se, että sinun ei tarvitse tutkinnon tai vuosien kokemusta ansaita rahaa. Käytä tietokonettasi löytääksesi yrityksiä, jotka johtavat palkallisia kohderyhmiä. Se on edelleen hyvin mahdollista. Sisältö ei toimisi hyvin sivustollani, mutta hyvin hänen sivustossaan! Rehab vanhat huonekalut. Tämä viesti hahmottaa suosittua, helposti saavutettavaa uraa, jonka monet ihmiset voivat aloittaa kotoaan, ilman erityisiä tutkintoja tai koulutusta, mukaan lukien:

Kirjailija

Jopa 900 dollaria kuukaudessa. Olen myös opettanut tuhansille muille äideille kurssien kautta rakentamaan kannattavia blogeja. Monet heistä ansaitsevat yli 1000 dollaria kuukaudessa. Binaaristen optioiden kaupankäynnin esimerkki., kauppiaat asettavat ostotarjoushinnat arvioidessaan, onko asetettu todennäköisyys totta vai ei. Omien tuotteiden myynti on työvoimavaltaisempaa kuin muut menetelmät, mutta monet bloggaajat katsovat, että se on loistava tapa ansaita rahaa blogeilla. Ehkä olet yrittänyt löytää jotain mitä voit tehdä, ansaita ylimääräistä rahaa kotona puolella, äitinä. Kilpaillut tiedostot yleensä “käännetään sisään” digitaalisesti. Esimerkiksi päätin jäädä kotiin useita vuosia sitten, koska en halunnut viettää paljon aikaa pojastamme poissa.

  • Fiverr ei ole kaikille.
  • Toiseksi minulla on tunne, että täällä lukijoillani saattaa olla paljon arvokkaita ja hyödyllisiä vinkkejä kommenttiosioon lisäämistä varten.
  • Yritän aina saada sekä tunnettuja että vähemmän tunnettuja, jotka tarjoavat paremman prosentuaalisen palkkion myyntiä kohti.
  • Hyvä osa jäljellä olevista tuloistani tulee tästä menetelmästä.

15 Tapaa Ansaita Rahaa Jäädä Kotiin äiti

Tiesitkö, että voit todella saada rahaa vanhoista matkapuhelimistasi? Luo digitaalisia kohteita, kuten kutsuja, verkkosivustoja tai kortteja. Kotiin jääminen kasvavien lasten hoitamiseksi on sinänsä kokopäiväinen työ, mutta turhauttavaa on... se ei tule palkkaan. Se on paras tapa ansaita rahaa. Voit ansaita rahaa verkossa sisällöntuottajana. Kaupankäynti yksinkertaisella strategialla, 75–90% vähittäissijoittajista menettää rahaa näiden tuotteiden kaupalla. Luin upeaa Start & Run Your Own Home Daycare -kirjaa, joka auttoi minua organisoimaan ja perustamaan yritykseni.

00 rekisteröintiä varten ja 25 senttiä (tai enemmän) useimmille viesteille. Voit myös lahjoittaa maidosi muissa paikoissa, kuten Äidinmaito ja Äitimaidon osuuskunta. Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa. Tässä on joitain suosittuja verkostoja, jotka tarjoavat mainoslinkkejä ansaitaksesi rahaa: Pahin osa tilannetta oli, että minulla ei ollut edes suurta palkkatyötä palata takaisin, jos päätin olla tulematta WAHM: ksi. Jos osaat kirjoitettua englantia ja haluat työtä, jonka voit tehdä 100% omalla ajalla, sinulla on edullinen kurssi, joka opettaa sinut tekemään tämän nopeasti. He palkkaavat ilman kokemusta, kunhan olet hyvin perehtynyt englannin kieleen ja taitava konekirjoittaja.

Blogi on verkkosivusto, jota ylläpidät ja postitat aiheeseen liittyvää sisältöä - esimerkiksi tämä on henkilökohtainen talousblogi, jossa jaamme tapoja hallita, tehdä ja säästää rahaa.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

Hei, sinun lapsesi kasvaa ja eivät enää luke lasten klassikkoa, kuten The Runaway Bunny. Jos rakastat kirjoittamista ja pystyt tarjoamaan ainutlaatuisia artikkeleita ja sisältöä, tämä voi sopia täydellisesti. Tytäryhtiömarkkinoinnissa on paljon potentiaalia ansaita tuhansia dollareita kuukaudessa, jos opit parhaista tytäryhtiömarkkinointistrategioista, mukaan lukien parhaat yhteistyökumppaniohjelmat, joiden kanssa työskennellä, ja kuinka saada lukijasi napsauttamaan linkkejä. Sinua kiinnostaa ehkä myös, e * TRADE ei ole vain välitys, vaan myös FDIC-vakuutettu pankki. Etsitkö lisää ideoita ansaita rahaa kotoa? 00 useimpina öinä, joten meidän ei yleensä tarvitse mennä mihinkään, koska meillä on runsaasti aikaa itsemme kanssa iltaisin. Katso kuinka työskentelen 8 tuntia päivässä kahden-vuotiaan ja pikkulasten kanssa. Olipa kyse ylimääräisestä rahankäytöstä hauskoihin seikkailuihin lasten kanssa vai tuloista, jotka joudut maksamaan jäljellä olevat laskut, meillä on ideoita, jotka auttavat sinua näkemään valtavia määriä toivottavia mahdollisuuksia! Jos et sijoita joka kuukausi, tuhlaat resursseja.

Rahan ansaitseminen PJ-levyilläni on suosikkini.

Upea tapa säästää rahaa ja löytää tarjouksia tekemättä työtä itse. Kyse on rahasta. Mieti tätä blogia, joka teki yli viisi numeroa kuukaudessa hieman yli vuodessa. Jos tunnet olosi mukavaksi kirjoitetun sanan kanssa, työskentele kotona kirjailijana on täydellinen keikka äidille. Maksu vaihtelee välillä 20–50 dollaria ja korvaus ostetuista tuotteista. Voit säveltää nukkumassa tai television aikana. Caitlin johtaa omaa kuusinumeroista oikolukitoimintaa ja on hieno resurssi, jos haluat käyttää tätä mahdollisuutta.

Voit tehdä monia asioita, ja suosittelen, että tutustut näihin, mikä olisi sinulle mielenkiintoista. Äiti tai isä voi olla kotona pysyä vaativana ja tuntea olonsa usein kokopäiväiseksi, mutta ilman palkkaa. (Se ei vain ole.)

Kotona työskentelevät asiakaspalvelutoimistot ovat joitakin runsaimmista kotona tehtävistä työpaikoista, joista monet ihmiset alkavat.

Tarkastele Puhelimesi Tekstimainoksia Käteisellä

Jos tarkistussivustosi tulee tarpeeksi isoksi, saatat alkaa houkutella reaalimaailman mainostajia, jotka haluavat liittyä kauppaasi. Voit toimia kuin freelance-kirjoittaja ja tarjota ylläpitäjille heidän tarpeitaan kattavaa sisältöä. Itse asiassa sinun ei tarvitse koskaan edes päästä eroon PJ: stäsi! Se on parempi paikka sinusta johtuen, kun sielusi on onnellinen ja et ole stressissä rahasta. Megablogger ja 7-lukuinen ansaitsija Ruth Soukup voivat saada entistäkin yksilöllisempiä ilmaisempia salaisuuksia onnistuneeseen blogiin! Lue lisää kirjasta täältä.

Suoramyynti on yksinkertaisesti toisen henkilön tuotteen tai palvelun myynti saada prosenttiosuus myynnistä (palkkio). Toinen, joka on tuottoisampaa turistialueilla. Aluksi en koskaan ajatellut, että voisit tehdä jotain tällaista ja ansaita rahaa, mutta Lisa Woodwardin haastattelun jälkeen sain vakuutuksen. Katso artikkeliSale. Mahtava asia Instagram-vaikuttajana olemisessa on, että voit mainostaa itse rakastamasi tuotteita ja palveluita. Freelance-kirjoittajana voit asettaa omat hinnat ja valita, kun työskentelet. Jos kyllä, miksi et taita tehdä ylimääräistä rahaa. Voit myös asettaa räätälöityjä hintoja ansaitaksesi enemmän suosittujen matkakausien aikana!

Tämä on muuttanut vakavasti elämääni! Ollakseni rehellinen, nämä numerot ovat hyvin varovaisia, koska jos kirjoitat paljon artikkeleita johdonmukaisesti, on suuri mahdollisuus saada paljon enemmän tilaajia. Sinun tarvitsee vain kuunnella allekirjoittamattomia bändejä ja artisteja verkossa ja lähettää arvostelu Slicethepie: ssä. Luo sisältösivusto tai blogi noudattamalla yllä olevista vaiheista 2 alkaen. Sprinklebit, tee vähän tutkimusta ja lue arvosteluita, ennen kuin pohdit sitä, mitä sinun pitäisi käyttää. Kabbage, luo nyt e-kirja blogiisi. Jos käytät vain ajoneuvosi lasten pudottamiseen tai noutamiseen aamulla ja illalla, anna yksi autoista vuokrata. Kun aloin yrittää löytää tapoja ansaita rahaa kotona olevana äidinä, bloggaaminen ei ollut minun paras idea ansaita rahaa.

Kuinka Paljon Rahaa Kotona Pysyvä äiti Voi Ansaita?

Sponsorointi eroaa hiukan mainonnasta. (95/kk), liitä WordPress ja olet valmis! Kun luot enemmän sisältöä ja tarkistat enemmän tuotteita, huomaat, että tulot kasvavat vähitellen. Seuraavien kuukausien aikana on käynnissä paljon valtavia lähetysmyymiä. Tehdä työtä, jos et kirjoita tietoisesti 'positiivisella' tarkoituksella, niin määritelmän mukaan et ajattele positiivisilla aikomuksilla. Kaupankäynnin volatiliteetti, kaupankäyntiistuntojen ajoitus:. Viime aikoina pidasin melko suuren lahjapalkinnon tuhansia palkintoja vastaan.

Koulutin lapsiani varhain, vuoden ikäisenä (noin 20 kuukautta). Yritä selvittää, kuinka monta tuntia viikossa voit käyttää palkkatyöhön, samalla kun pidät vielä jonkin verran seisokkiaikaa keskittyäksesi itseesi. Joko niin, että kaikkien yritysten täytyy tehdä myyntiä ansaitaksesi rahaa ja jatkaaksesi toimintaansa, joten markkinointisuunnitelma on jotain, jota jokainen yritys tarvitsee. En jaa tätä oman sarveni hankkimiseen, mutta haluan sinun tietävän, että äitien on todella mahdollista ansaita rahaa kotona. Useimmat ovat täysin ilmaisia. Anna vain istua ja älä koske siihen mistään syystä! Ovatko terve äiti, jolla on enemmän kuin tarpeeksi maitoa vauvaasi varten? (Hän tietää niin paljon parhaan hinnan saamisesta parhaasta autosta!)

Vaikka se olisi juuri silloin, kun vauva napauttaa tai kun taitat 100. pyyhekuorman.

Mainostajat

Sinulla ei ole tekosyytä olla miljonääri eläkkeellä. Rekisteröidy, kun olet hyväksytty ja valmis ottamaan töitä, valitset jonosta työpaikat, jotka haluat tehdä. Jos pidät kirjoittamisesta, niin tässä on yksi vastauksista, kuinka ansaita rahaa kotona jäämiseen äitinä! Jos et ole tällä hetkellä liian taitava Facebook-mainosten suhteen, mutta haluaisit tulla Facebook-mainoshallinnoijaksi, sinun tulee napsauttaa tätä kirjautuaksesi kurssille, jota johtaa ystävämme Bobby Hoyt, joka opettaa tätä. Tiesitkö, että siellä on paljon vaihtoehtoja tehdä se? Sinun on yleensä tehtävä konekirjoitustesti ennen palkkaamista. En voi auttaa sinua ensimmäisessä osassa - päättäväisessä osassa.

Voit myös markkinoida itseäsi alueen pienille yrityksille. Emily-puoli hustles matkasuunnittelijana suunnittelemalla lomia muille. # 2 euro (eur), 1%, kun taas jenin osuus on kolmas 19: ssä. Voit auttaa lapsia tai opiskelijoita oppimaan alueella, jolla sinulla on enemmän asiantuntemusta. Syy, että suosittelen Blue Hostia ensimmäisenä blogin isäntänä on, koska heillä on 24/7 LIVE-TUKI, jotka auttavat sinua asentamaan WordPressin ja pääsemään alkuun. LisÄÄ katsottavien listaan, - määrittää ajanjakson (taajuus) ja kaaviossa näytettävän datan määrän (ajanjakso ja aloitus- / lopetuspäivät). Allen kertoo, että hänellä ei ole koskaan ollut lastenhoitajaa, vaan muodosti läheiset ystävyyssuhteet kotona olleiden äitien ryhmän kanssa, jotka auttavat häntä lastenhoidossa, jos hän pääsee hyppysellinen.

En ole tekninen nero. En sano, että pelottaakseni sinua, lupaan! Valitse indeksirahasto tai ETF, jolla on pitkä kokemus ja aseta se ottamaan automaattisesti 170 dollaria kuukaudessa pankkitililtäsi. Minulla ei ollut aavistustakaan, että ajotietäni voisi olla tulolähde! Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöissä tai missä tahansa, ja myydä niitä Amazonista korkeampaan hintaan. Maksetut tutkimukset, ihmiset, jotka ovat hyviä matematiikan suhteen, saattavat olla kiinnostuneita tietämään, että heistä voi tulla online-kirjanpitäjä. Rahan ansaitseminen kotona kotona pitämisenä äiti auttaa sinua maksamaan velat, säästää eläkkeellesi ja lopulta menemään perhelomalle, josta olet haaveillut. Kuulin ensimmäisen kerran VIP Kidistä yhdessä monista monista online-budjetointifoorumista. Ja jos sinulla on samanikäisiä lapsia, se on toinen lisäetu:

Kytkeä

Voit tehdä hiuksia tai kynnet päiväunien aikana ja kun isä on kotona. Nauhoitin vaimoni kanssa podcastin, jossa puhuimme kuinka aloitimme verkossa ja kuinka kirjoitin ensimmäisen e-kirjan Income School Podcast -sovelluksen ensimmäiseen jaksoon. Ennen kuin minulla oli ensimmäinen vauva, työskentelin säännöllisesti 9-5. Verkkosivustolla todetaan selvästi, että se ei ole treffailusivusto, mutta palvelua tarjoava palvelu; joku näyttää esimerkiksi tuntemattoman kaupungin ympäristössä. Ei kokemusta tarvita. On tietysti enemmän bloggaajia, jotka ansaitsevat erilaisia ​​summia, mutta se on hyvä, kun antaa sinulle yleisen katsauksen. Kysy ympäri ja löydä tuttava tai naapuri, joka jo myy koruja, meikkejä, kynttilöitä tai muita esineitä, joita naiset rakastavat lomien aikana. Jos sinulla on omia lapsia kotona, kotiperusteisen lastenhoitopalvelun aloittaminen voi olla vaihtoehto.

Kurssit

Aloitin blogin takaisin, kun tein etähallinnollista työtä ja teen suurimman osan tuloistaan. Jos rakastat koordinoida matkasuunnitelmia ja olet päällikkö etsimässä uskomattomia matkatarjouksia, kotiperustainen matkatoimisto voi olla oikea urapolku sinulle. Vinkkejä, joiden avulla oppilaat voivat paremmin valmistautua koekäyttöön Parenting Playbook:

Rakastin todella tällaisen työn tekemistä ja mielestäni se on täydellinen sivukeikka äideille. Jos mainostat useita tuotteita eri palkkioilla, voit ansaita kokopäiväisiä tuloja. Koulutus on todennäköisesti osa päivittäistä rutiiniasi, joten miksi ei muuteta näitä taitoja ansaitaksesi tuloja?

Kenttä kasvaa nopeasti, ja niille, jotka haluavat opettaa tai ohjata verkkoon, on tarjolla tonnia työpaikkoja.

Hanki palkka suorittaaksesi yksinkertaiset tehtävät iPhonellasi tai Androidillasi

Saadaksesi Appenin median arvioijan tehtävän, sinun on asuttava Yhdysvalloissa ja oltava päivittäin sosiaalisen median käyttäjä. En ollut koskaan nähnyt itseni opettajaksi siihen asti, mutta rakastin työskennellä muiden kulttuurien kanssa. Jotkin alustat antavat sinun korvata opetuskokemuksen, jos sinulla on korkeakoulututkinto. Kysymys siitä, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äiti on yksi suosikeistani vastata! Katso verkossa ”Ilmaiset lasten aktiviteetit kaupungissasi-täällä”. U-Haul palkkaa keskuksen tukiasiamiehiä kotityöhön. Sitten ostin toisen auton ylimääräisillä 800 dollarilla.

Vuokraa Auto

Tähän sisältyy kirjoitusvirheitä samoin kuin kieliopillisia virheitä. Ne kaikki näyttivät täysin elinkelpoisilta työpaikoilta, mutta kukaan niistä TOTEASTI ei tuntunut olevan minulta. Kirjastossamme on äiti- ja minä-luokat, samoin kuin “jätä lapsesi tuntiluokalle”. Ensimmäinen asia, joka sinun on tietenkin tehtävä, on päivittää laitteesi.

Jos ajattelet, että saatat nauttia ihmisten auttamisesta palkkaamaan uutta työpaikkaa, rekrytointipaikka saattaa olla hyvä sopivuus. Pdf reader - näytä, muokata ja kommentoida xodo. Kuukauden algo, monien hienostuneiden kaupankäyntialgoritmien tavoitteena on vähentää emotionaalisia häiriöitä ja häiriöitä kaupankäynnin prosessiin. Sähköpostimarkkinointikampanjat ovat toinen tapa yrityksille tavoittaa asiakkaita. Kesti jonkin aikaa myydä korkeammalla hinnalla, mutta lopulta se tapahtui! Ja jos olet väsynyt olemasta koko yön yön yli tai hoitamassa joukkoja, heität sen pian.

Ota Huomioon Saatavuus

Shopify on verkkokauppa, jossa voit myydä fyysisiä tuotteita, pudottaa laivatuotteita, digitaalisia tuotteita tai palveluita. Lisää sitten tuotteesi, teemaasi jne. On melko vähän samanlaisia ​​pieniä töitä, joita voit tehdä kotoa. Tämä todella riippuu sinusta ja kuinka paljon työtä sinä panet siihen, mutta voit ansaita 10 000 dollaria + kuukaudessa.

Parhaat Tuplarattaat

Jos olet joustava ja haluat tarjota osa-aikatyötä kotona, älä etsi enää! Erikoistapauksissa aviomieheni loppuu, kun lapset ovat nukkuneet ja hakevat päivällisen (kiinalainen ruoka, kukaan?) Yleinen idea olisi noin 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat pienituloisiin asiakkaisiin tai 297 dollaria tunnissa korkeampituloisille asiakkaille. Luettuani kuinka bloggaajat ansaitsevat 1 000–50 000 dollaria kuukaudessa, ajattelin heti, miksi en voi tehdä niin? Mitä enemmän keikkoja suoritat, sitä enemmän “Gigwalk Streetcred” ansaitset. On erittäin tärkeää, että sinulla on strategia, josta pidät kiinni.