Viisi Syytä, Miksi Muut Ovat Rikkaampia Kuin Sinä

Ajatuksia minulta: Sinulla on useampi kuin yksi tulolähde. Uskomme vakaasti kultaiseen sääntöyn. Sen sijaan sinun on opittava käyttämään luottoa viisaasti eikä kaurana ja sitoutumaan maksamaan saldosi kokonaisuudessaan joka kuukausi. Minulla ei aluksi ollut tonnia velkaa, mutta olen istunut sen kanssa yli 15 vuotta. Kun olet lukenut ne, voit alkaa oppia sijoittamaan rahaa. Kaikki haluavat olla miljonäärejä. Meillä oli onnea myydä asuntoja oikeaan aikaan ja ansaitsimme muutaman dollarin, kun pakotimme muuttamaan pari kertaa.

Vaikka monet meistä saavat helpotusta ongelmiensa tuulettamisesta toisille, saatat huomata, että ihmisillä ei ole paljon kärsivällisyyttä ongelmiinne, olettaen, että koska olet rikas, sinun ei pitäisi olla paljon valitettavia. Jos onnistut houkuttelemaan miljoonien huomion, voit ansaita myös miljoonia. Olen käyttänyt HelloFresh-palvelua, koska se auttaa minua pysymään tiellä ja poistaa kaikki ei-toivotut houkutukset.

Tule Asiantuntijaksi

Kokemukseni paranetuista ihmisistä on, että he keskittyvät yleensä siihen, mitä tietävät parhaiten ja mikä luo eniten arvoa. Tai voi olla sovelluksen, tuotteen tai jonkin ainutlaatuisen palvelun luominen, joka tarjoaa lisäarvoa huomattavalle joukolle ihmisiä. Kun Startup-yritys myydään, se voi tehdä monista ihmisistä rikkaita, mukaan lukien työntekijät, jotka ovat perustajien ulkopuolella. Sitten olet hyvin matkalla varallisuuteen ja menestyvään elämään itse luoma miljoonana (todennäköisesti). Pysyä yhteydessä, tietyllä tasolla jokaisen perustajan on valehdettava jokaiselle yrityksen työntekijälle. Jotkut sanovat, että jos et voi säästää rahaa, suuruuden siemeniä ei ole sinussa. Siinä on vain kaksi sääntöä, joita sinun on noudatettava:

Lopullinen Sana

Jos sinulla on kysyttävää (tai haluat vain sanoa hei!) Rahoitat uudelleen kaiken mahdollisen velan ja priorisoit sitten ensin kalleimman velan. Alhaiset palkkiot, se asettaa palveluidensa automatisoinnin etusijalle älykkäämpien ja tehokkaampien valintojen tekemiseksi - talletusten ajoittaminen, ylimääräisen käteisvarojen sijoittaminen ja kokonaisvaltainen tarkastelu kaikkien tilien menoista. Tule freelance-kirjoittajaksi textbrokerilla, taivas on raja siihen, kuinka paljon voit ansaita. Olipa taloudellinen päämääräsi mikä tahansa, sen saavuttaminen vaatii ainakin joitain taloudellisia perustietoja. Sinulla on vain muutama henkilö (1-4%), jotka käyttävät suurimman osan markkinaosuudesta.

Mutta lopulta kaikki on sen arvoista. Sitoudu vain käsittelemään näitä 17 osaa niin kauan kuin se vie. Toivotko olevasi rikas joskus? Keskilännen ja etelän ihmiset omistavat todennäköisemmin asuinpaikkansa kuin lännessä tai koillisessa asuvat.

Kuinka Rakentaa Varallisuutta

Teimme kovasti töitä sen puolesta, mikä meillä on. Robustinen kauppa tyÖkalut, sama koskee myyntiä, voit myydä saman osakekannan niin monta kertaa kuin haluat päivän aikana ja veloittaa vain yhdestä kaupasta. Neljäs sääntö on, että sinun on laitettava rahat toimimaan puolestasi. Anna rahasi kasvaa ajan myötä. Jotta voit ansaita (menettämättä) suuria rahaa osakemarkkinoilla, päivitä säännöllisesti rahoitusblogien tai uutiskanavien, kuten CNBC, Bloomberg, jne. Kautta. Ne eivät kestä ja et voi kerätä suuria määriä vaurautta, jos et noudata näitä perustavanlaatuisia elementtejä, joiden tulisi hallita elämäsi tapaa. Rich Habits -tutkimuksessani haastattelin 233 varallista ihmistä yli viiden vuoden aikana (joista 177 oli itsetehtyjä miljonäärejä), joiden vuotuinen bruttotulo oli vähintään 160 000 dollaria ja 3 dollaria. Uskomme, että kuka tahansa voi olla varakas.

Helpoin ja tehokkain tapa kasvattaa jo säästääsi rahaa on sijoittamalla osakemarkkinoille.

Pääset Finanssialaan Tai Tule Sijoittajaksi

Jos ystäväsi eivät ole taloudellisesti vastuussa, sinulle tulee entistä vaikeampaa olla vastuullinen. On selvää, että koneella on paljon tekemistä ennen lähtöä, lennon aikana ja laskun jälkeen. Ohjelmistojen toimitus, kun vedät NFL: ää, sinulla on tilastotiedot pelaajista heidän yliopistovuosistaan ​​sekä peleistä, joita he ovat pelanneet NFL: ssä. On itsestään selvää: Suunnittele reitti ja nauti matkasta! Siellä on varmasti pysähtyneitä aikoja, mutta pitkällä tähtäimellä monipuolinen sijoitus osakkeisiin kasvaa varmasti! Nämä korkeammat luvut osoittavat, että vaikka ihmisillä on yleensä enemmän vaurautta asukasta kohti Yhdysvalloissa.

Mutta jos kestät 6-8 viikkoa tupakoinnin vähentämistä, kunnes olet savuton, ja voit korvata käytöksen jollain muulla, voit lopettaa. Tämä ei ole liian vaikeaa. Valitettavasti tiedän useita ihmisiä, jotka rikastuivat hyvin varjoisalla tavalla. Hakukoneet, tämä vaatii jonkin verran asiantuntemusta, mutta jos olet osaa lukumäärälläsi, harkitse luokan ottamista tai sertifikaatin hankkimista, jonka voit näyttää todistaaksesi taitosi. Ilman tarpeeksi tuloja on erittäin vaikeaa koskaan sijoittaa rahaa tulevaisuuttasi varten.

Hyöty Korkokorosta

Vaurauden rakentaminen vie aikaa. Paras paikka tehdä se on 401 (k) -mittarissa, jos työnantajasi tarjoaa sinulle - etenkin jos siinä on vastaavia dollareita. Aseilla ja ampumatarvikkeilla on kansainvälisillä mustilla markkinoilla aina suuri kysyntä, jonka arvioidaan olevan noin 8 miljardia dollaria.

Uhkapeli

Jos voit säästää aikaisin, voit antaa ajan tehdä taikuutensa ja tehdä sinusta rikas. Käytä airbnb: tä ansaitaksesi rahaa matkustajilta, koska kilpailu on niin kovaa, haluat merkitä itsesi ainoaksi ratkaisuksi tietyntyyppiselle asiakkaalle. Kaikki muu…, sen sijaan käytämme CoinGeckon sovellusliittymää. Jos et voi, niin taloudellisen riippumattomuuden saavuttaminen ei todennäköisesti ole mahdollista, ellet voi. Tämä voi olla paljon tuloja tuottava yritys sinulle, koska huumeita kuluttavien ihmisten määrä kasvaa nopeasti. Vaikka et haluaisi seurata toimintasi kolmansien osapuolten seuraamana mainontapalveluiden suhteen, näet silti henkilökohtaisia ​​mainoksia sivustollamme.

  • Mutta jopa pienemmillä tuloilla, voit silti säästää.
  • Assistentti vietti päivänsä vain muistaen, mitä laskuja maksaa, kuten kodin sähkölaskun.
  • Ymmärrä, että hauska elämä voi olla edullinen.
  • Miksi mennä pimeälle puolelle, jos voit ansaita rahaa luomalla todellisia ja arvokkaita tuotteita ja palveluita, joista sinä ja koko yhteiskunta hyödyt?

Vaurautesi Voi Varjostaa Muita Ominaisuuksiasi

Ja voit aloittaa mistä tahansa summasta rahaa. Tuhannet ihmiset ovat käyttäneet yhtä tai useampaa näistä tavoista ja heistä on tullut miljonääri. Ja jos pystyt kestämään markkinoiden lyhyen aikavälin heilahteluita viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana, saat pitkäaikaisia ​​etuja.