Kuinka ansaita enemmän rahaa Blogging: Niche Ideat & Strategies

Mutta kasvaessaan ja liikenteesi kasvaessa tuhansiin kävijöihin päivässä, tämä on tärkeää. Minulle on esimerkiksi sanottu, että näytän The Rockilta (Dwayne Johnson, vain jos et tiedä). Tarkista musiikki käteisellä, muista, että sinun on kirjauduttava ohjelmaan itse hyödyntääksesi ohjelmaa. Tässä on nopea tarkistuslista, joka on otettava huomioon ennen kuin painat julkaisupainiketta: Tiedän, että tämä kuulostaa enemmän osallistuvalta kuin mainosten käyttö, mutta se ei oikeastaan ​​ole. Ja tässä viestissä aion antaa sinulle vaiheittaisen tapaustutkimuksen, joka osoittaa sinulle tarkalleen kuinka tein sen, alusta alkaen tyhjästä, sekä vaiheittaisen ohjekirjani aloittelijoille yrittäville aloittelijoille. Tämä auttaa heitä neuvottelemaan paljon korkeammasta hinnasta ja ylimääräisistä etuuksista.

 • Tällä menetelmällä et luota mainosten luomiseen kolmansiin osapuoliin.
 • Tämä on loistava tapa luoda kasvua sivullesi.
 • Se on TÄYSIN uskomatonta tietoa ja se on edullinen.
 • Internetissä on lukemattomia muita blogisivustoja, joita ihmiset ympäri maailmaa käyttävät.
 • Aukioloaikojen tarjoaminen antaa sinulle mahdollisuuden myydä aikasi ja auttaa ihmisiä.

”Tämän seurauksena yritin myydä verkkosivustoa kesäkuusta 2019 helmikuuhun 2019. Yksinkertaisten mainosten sijoittaminen sivupalkkiin ja tuotesivun pitäminen on hyvä tapa tuoda ylimääräistä rahaa. Kuten edellä mainittiin, voit ansaita rahaa blogiisi monilla tavoilla, yleisimpiä ovat: Se voi olla tehty!

Tämä on ensimmäinen mainosten kaupallistamisverkosto, jota kokeilee lähes 70% bloggaajista ympäri maailmaa. Minua ei välttämättä kiinnosta tämä reitti, mutta minua pyydetään silti puhumaan satunnaisesti. Ne, jotka tekivät, antoivat usein ilmaisia ​​kirjoja. Muutama vuosi sitten blogin kirjoittaminen oli vain yksi harrastus, jonka jotkut ihmiset tekivät kokopäivätyön lisäksi. Kun freelancerit, sinun on laskutettava asiakkaasi ja kerättävä maksuja palveluistasi.

Affiliate-markkinointi on myös toinen hieno työkalu blogisi ansaitsemiseen. Ihmiset liittyvät jäsensivustoihin ja maksavat kuukausimaksun saadaksesi tarjoamiasi palveluita. Lue kirjani “Will It Fly”.

Mitä he ostavat?

Onko Sinulla Vielä Yrittäjän Työkalupakettia?

Joten he eivät tiedä, että sinun olisi pitänyt käyttää puolipistettä siellä tai että blogiviestisi on täynnä pilkkujaksoja. Ripottele suhteiden luomiseen tarkoitettuja sähköposteja, kuten kysymällä tilaajiltasi, voitko auttaa heitä millään. Mutta sinun pitäisi tarkastella muita bloggaajia, jotka ansaitsevat 2–10 000 dollaria kuukaudessa. Kun napsautat painiketta, siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Suurin osa suurista media-sivustoista, kuten New York Times, Wired-lehti ja BuzzFeed, käyttävät tytäryhtiömarkkinointia lukijatulojensa lisäämiseksi.

Podcast-sponsorointi

Jos haluat ansaita passiivisia tuloja blogistasi, yksi parhaimmista vaihtoehdoista on sisaryhtiömarkkinointi - suosittelemalla muiden yritysten tuotteita ja palveluita palkkiona. Palveluidesi myynnissä on kuitenkin yksi merkittävä ero kurssien myyntiin - työskentelet joko yhdessä-yhdessä tai pienessä ryhmässä asiakkaan kanssa antaaksesi yksilöllisiä ohjeita tai toimituksia. Jos olet kunnossa, kysyisit lukijasi suurimmista ruokavalion ja liikunnan ongelmista. Jokainen mainosten napsautuksella ansaitseminen vaihtelee.

Tämä tarkoittaa, että Let's Reach Success -mainokset ovat sisällöllisiä ja näkyvät tietyn määrän kappaleiden jälkeen.

Tässä on toinen tapa ansaita rahaa Blogging vuonna 2019

Ironista kyllä, minä kirjoitin paljon sijoittamisesta vasta sen jälkeen, kun lähdin työstäni vuonna 2019, koska en halunnut riskiä räjähtää itseäni työssä, jos oli jonkinlainen eturistiriita. Facebook on alue, jolla työskentelen parhaillaan, ja olen jo lukenut koko kirjan. → Löydä hallitseva sosiaalisen median alusta. Ostin hänen kurssinsa 27. marraskuuta ja joulukuussa (toisen kuukauden blogini) sivuni katselukerta kasvoi yli 10 000: een. Jotkut verkkosivustot tarjoavat ilmaisia ​​valokuvia, mutta varmista, että luet lisenssit. Tarvitset noin 10 000 ainutlaatuista kävijää kuukaudessa päästäksesi mainostajien tutkaan. Mutta se on hieno tapa ansaita rahaa verkossa eikä sinun tarvitse luoda omaa tuotetta.

Suosittelen jokaiselle yrityksen omistajalle (se olet sinä) olla osa jotain. Tai voit vain katsoa tarkemmin kommenttiosaa nähdäksesi, ovatko lukijat vuorovaikutuksessa bloggaajien kanssa. Käytätkö verkkoseminaarisi onnistumista riippumatta siitä, käytätkö sivustosi verkkoseminaarin isäntinä tai mainostaessasi vain verkkoseminaaria ja rekisteröidaksesi osallistujia. Edut ovat, että ihmiset haluavat tehdä ostoksia Amazonissa, ja se on hyvä muuntamaan ihmisiä. Jos ylläpidät bannerimainoksia, saatat veloittaa kumppaniltasi kuukausittain. Jos päätämme verkkosivustoista, mitkä bloggaajat ovat vaikutusvaltaisimpia, meidän on tiedettävä paljon bloggaamisesta.

Keskity sen sijaan postituslistasi luomiseen, jotta sinulla on aina yleisö, jonka puoleen kääntyä. Jos olet ensimmäistä kertaa bloggaaja, tarvitset verkkotunnuksen, isännöinnin, blogin suunnittelun ja sähköpostilistojen hallinnan. On olemassa erilaisia ​​ilmaisia ​​alustoja, joilla aloittelijat voivat aloittaa heti. Vaikka foorumin moderointi voi olla paljon työtä, maksettu foorumi on hieno tapa ansaita toistuvia tuloja WordPress-sivustoltasi. Kun olet alkanut saada vähän sisältömenestystä ja aloittaa sijoitus, saat hitaasti lisää liikennettä joka viikko, voi olla helppoa ajatella, että on kunnossa rentoutua. Kyllä, työskentelen oikein tässä kuvassa olevassa blogikirjoituksessa Oregonin hiekkadyynillä!

Olen työskennellyt ihmisten kanssa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Kuinka Ansaitset Rahaa Blogoinnista?

Olen yrityksessä, jossa en ansaitse, jos en jatkuvasti tuottaa. Markkinoi omia palveluitasi: Koska siellä raha on. Huomaa, että en ole tehnyt tutkimusta ennen tämän oppaan kirjoittamista - joten olen niin utelias kuin sinä nyt. Kurssin eri moduulit voivat keskittyä erillisiin aiheisiin, kuten: Opi asettamaan itsesi mikrotieteilijäksi ilmoittautumalla tälle markkinoijakurssille:

Laserkeskeinen ponnisteluillasi on paljon tärkeämpää kuin sen, että tuotteilla ja palveluilla on paljon liikennettä. Kun koodaus on valmis, napsauta vain Päivitä ja mainoksesi tehdään. Löydä sinulle sopiva yhdistelmä. Hallitse kaikki erilaiset sosiaalisen median alustat. Vaikka se toimii sinulle, tämä vaatii huomattavaa liikennettä. Muita esimerkkejä ohjelmista, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa bloggaamisessa, ovat muun muassa:

Ensimmäisen blogin jälkeen olen luonut, tuhonnut, myynyt, ostanut ja kasvanut yli 27 blogia. Seuraava kuvakaappaus on AdSense-tililtäni, joka antaa sinulle selkeän kuvan ansaitsemisesta: Se näyttää sinulle, kuinka voit nousta ja ajaa erittäin nopeasti ilman mitään tytäryhtiömarkkinointikokemusta. Jos blogiisi lähtee, ja sinut tunnustetaan auktoriteettiksi omassa tilassasi, saatat yllättyä siitä, kuinka monta kutsua sinut puhua konferensseissa. Käsittelen tätä jonkin verran Financial Best Life -projektin brändinrakennus-osiossa, mutta tärkeä asia blogin nimeä valittaessa on valita jotain, missä intohimosi ovat asiantuntemuksesi ristikkäin. Siksi myös käynnistin miljoonan dollarin blogihaasteen osoittaaksesi ihmisille, että voit ansaita paljon rahaa eri markkinarakojen blogeilla. Siirry kilpailijoidesi ja muiden asiaan liittyvien sivustojen päälle ja katso, mitkä yritykset mainostavat siellä. Ja tietenkin, se on aihe, joka on tarpeeksi mielenkiintoinen lukijoillesi ostaa sinulta.

Sisällysluettelo

Itse asiassa blogisi on todennäköisesti yksi parhaimmista passiivisen tulontuottokeskuksista, ja jos se tehdään oikealla tavalla, se voi houkutella oikeita asiakkaita riippumatta siitä, missä teollisuudessa tai markkinaraolla olet. Kirjoita sen verkkosivuston verkkotunnus, jota haluat käyttää Google AdSensen kanssa, "Näytän mainoksia" -ruutuun. Olisi kuitenkin vielä parempaa, jos mukana olisi työkirja, joka opastaa sinua miljoonan dollarin blogin luomisprosessissa. Nämä vintage-kokaiinimainokset muistuttavat meitä kuinka hullu 70-luvun ikäiset olivat, he maksavat sinulle kuten tavallisille ihmisille niin paljon rahaa vain jakamalla ajatuksesi ja mielipiteesi ympärilläsi olevista asioista tai käyttämistäsi tuotteista. On syytä, miksi siellä on niin paljon "miten ansaita rahaa" -blogia. Sijoita GA-mainoksesi viisaasti saadaksesi lisää napsautuksia.

Ansaitsevatko bloggaajat rahaa? WordPressissä on myös laajennuksia, jotka voivat lisätä tai laajentaa blogin toimintoja. Vinkkejä ansaitsemiseksi mainoksilla: Kuinka ansaitset rahaa blogointiin?

Niiden kolmen vuoden aikana, kun olen kirjoittanut Millennial Money, olen hyväksynyt vain 4 sponsoroitua viestiä kokonaan ja ne kaikki kirjoitin itse itselleni ja veloitin suuremman maksun. Sen tarkoituksena on ainoa tarkoitus saada nuoret taloudellisesti vapaaksi pyrkiessään tulemaan miljonääreiksi ja miljonääreiksi osallistumalla laillisiin Internet-tehtäviin. Tässä artikkelissa näytämme sinulle 30 laillista tapaa ansaita rahaa verkkopäivien blogoinnissa.

Kuinka Kauan Se Yleensä Kestää?

Jos se olisi, niin kaikki tekisivät sen. Terveys, voit siirtää rahaa paitsi uskollisuuden välitys-, sijoitusrahasto- tai eläketilille myös siirtää rahaa yhdestä. Mutta todellisuus on, että jotta voit luoda menestyvän ja tuottoisaa blogia, sinun on rakennettava liikennettä, kehitettävä lukijakunta ja ansaittava sisältösi ansaitsemalla oikea mainonta- tai tytäryhtiömarkkinointistrategia. Kameroille - Nikon, Canon, Sony; kuherruskuukauden lomalle - Bali, Malediivit, Havaiji; web-hosting - iPage, BlueHost, Hostgator; kuuluisuuksille - Taylor Swift, Linkin Park, Bruno Mars. Mutta olen kirjailija ennen kaikkea muuta ja rakensin aluksi liikennettä.

 • Joten riippumatta siitä, kuinka paljon kulutat, jos päätät, että blogin kirjoittaminen ei ole sinulle ensimmäisen 45 päivän aikana, voit saada rahasi takaisin, ilman kysymyksiä.
 • Mainosten sijoittamisen on kuitenkin oltava tasapainossa näkyvyyden kanssa ja mahdollisesti ärsyttävä lukijoitasi.
 • Wixin, Shopifyn, Woocommercein ja Etsyn kaltaiset alustat ovat tehneet verkkokaupan luomisen ja tuotteiden myynnin verkossa halvemmaksi kuin koskaan aikaisemmin.
 • Facebook-sivuni kasvaminen on antanut minulle mahdollisuuden tavoittaa uusia lukijoita, parantaa blogin tuottoa, kasvattaa sähköpostiluetteloani ja paljon muuta.
 • Lisäksi oma markkinarako selittää sen tyypin, jolle sisältösi puhutaan selkeimmin.
 • Nopeutesi toimintaan on suurin ratkaiseva tekijä siinä kuinka menestyvä tulet oppimaan ansaitsemaan rahaa bloggaamiseen.

Rahan Bloggaamiseen Tarvitaan 3 Ainesosaa

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että algoritmit eivät näytä sisältöäsi lukijoille. Tämä johtuu siitä, että he ovat sähköpostisi tilaajia. Kuten kaikki muutkin, jos et mainosta, kukaan ei tiedä, että sinulla on kurssi. Koska he siirtyvät suoraan rahaa ansaitseviin vaiheisiin tekemättä kaikkia tarvittavia perustyötä. On mahdollista ylläpitää blogia käyttämättä WordPressiä tai teemaa, kuten OptimizePress, mutta tämän teema toimii hyvin visuaalisesti, joten minun ei koskaan tarvitse koskettaa koodiriviä tai oppia mitään koodauskieliä voidakseni käyttää blogiani päivittäin perusta. Jos tämä ei kuulosta nykyisestä, niin puhutaan siitä, mitä sponsoroitujen sisältötarjousten saaminen vie. Perehtyminen finanssimaailmaan, eWallet on nyt palvelu ja kiistaton numero yksi monille verkkokuluttajille - tarjotun korkean tietoturvan ja nopean tilauksen käsittelyn ansiosta. Mahdollisuuksia on loputtomasti. Kun aloitat ensimmäisen kerran, voit tehdä sen ilmaiseksi saadaksesi arvosteluja ja suosituksia. Yritykset haluavat käyttää ääntäsi puhuaksesi tuotteestasi/palvelustaan ​​ainutlaatuiselle yleisöllesi.

Nykyään Internet on paljon muutakin kuin vain uutisten ja viihteen lähde - se tapa, jolla monet ihmiset ansaitsevat kokopäiväisen elantonsa. Tätä ei ole paljon. Loogisesti se auttaa suorituskykyäsi, jos kävijät saapuvat verkkosivustoosi jo valmiiksi ostamaan.

IncomeDiary-suunnitelma ansaita rahaa verkossa

Minulla on paljon ansaintavinkkejä, joiden avulla voit ansaita rahaa blogiisi tänään. Luo verkkokauppa fyysisten tuotteiden myyntiin. Seuraa meitä, on selvää, rationaalisesti, keinojesi mukaan, pysy optimistisena. Voit käyttää laajennuksen asetuksia sivupalkin uudesta SEO-valikosta tai napsauttamalla yläosan kuvaketta. Hauska asia on, että olen luonut blogini kapinalliselle luettuani lehden henkilökohtaisen rahoituksen verkkosivustosta.

Aloita sähköpostiluettelon kasvattaminen aikaisemmin. Kokonaissumma on 186 dollaria. Bloggaajat upottavat nämä linkit viesteihinsä ja saavat sitten “maksun” tai “palkkion” mistä tahansa yrityksestä, jonka ne tuovat tälle brändille. Tutustu perimmäiseen oppaaseeni 5 vaihetta kuinka blogin perustaminen (puolella) tänään. Mitä saat sponsoroiduista viesteistä?