15 Sivutyötä Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Jos rakastat lemmikkieläimiä, tämä voi olla täydellinen sivukeikka sinulle. Voit ansaita ylimääräistä rahaa säästääksesi muihin tavoitteisiin. Koska useimmissa asiakaspalveluyrityksissä on joustavat vuorot ja voit työskennellä jopa öisin. Udemy auttaa sinua tekemään ja markkinoimaan kurssin. Tämä johtuu siitä, että yhdellä keskustelulla voit tehdä tuhansia enemmän kuin ennen. Pelaa joitain suosikki pulma- tai korttipelejäsi InboxDollarsissa. On kuitenkin tiettyjä sivustoja tiettyjen käytettyjen tavaroiden, kuten kirjojen, korujen, hääpukujen ja elektroniikan, myyntiin, joissa saatat olla suurempi menestys.

 • Miksi et ansaitsisi rahaa verkossa sen sijaan, että veggoisit television edessä kahdestaksesi peukaloasi kaupallisten taukojen aikana?
 • Asiantuntijoiden mukaan tässä on joitain parhaista tavoista ansaita rahaa kotoa.
 • Shipt on yritys, joka maksaa ostajille tehdä päivittäistavarakauppaa muille.
 • Muutoin voit myös tarkistaa työpaikkailmoituksista online-tietojen syöttämisen Craigslistissa.
 • Nykyään hän tekee pankkitoiminnan freelance-kirjoittajana ja opettaa muita tekemään samoin verkkokurssin Earn More Writing kautta.

Kuten käy ilmi, kaupat ovat velkaa rahaa koko ajan, mutta ne eivät maksa, jos et kysy. Bloggaaminen vaatii kärsivällisyyttä, pysyvyyttä ja kurinalaisuutta. Joskus pidämme itsemme odottamassa mahdollisuuttamme seurata intohimoa. Loppujen lopuksi saat leikkauksen kaikesta myynnistä lopputuotteesta. Esimerkiksi siirrettävät työkalut, kuten Housecall Pro, yhdistävät putkimiehet, LVI-asentajat, mattojen ja ikkunoiden puhdistusaineet, sähköasentajat ja tuholaistorjuntayritykset paikallisille asiakkaille ja avaavat uuden tulolähteen. Kun hymiöt ja kutomatehtävät ottavat vastaan ​​päivittäisen viestinnän, on yhä vaikeampaa löytää ihmisiä, jotka voivat kommunikoida tehokkaasti kirjallisesti. InboxDollars Käteinen ja yksinkertainen.

Kaksi näkyvintä aluetta, jolla voit hyödyntää tiedon louhinnan ja tekoälyn palveluita, ovat: Tämän jälkeen lähetät kirjan sivustoon ennakkomaksu kirjekuoressa, ja sinulle maksetaan maksu muutamassa päivässä. Pelkkä YouTube on Internetin toiseksi suurin sivusto. Opi sitten ansaitsemaan ylimääräistä rahaa verkkoyrityksellä. Olemme arvioineet oppaamme parhaat edustajat, kuinka tulla mysteeriostajaksi. Aloita palvelupohjainen freelance-yritys verkossa. Voit lähettää luomuksesi (maalaukset, tilaustyönä tehdyt huonekalut, neulontakuviot jne.)

Jos asut lähellä urheilu- tai festivaalipaikkaa, voit tehdä rahaa vuokraamalla vuokraamalla kotisi faneille tai jopa osallistujille. Olen nähnyt, että jotkut ihmiset ovat erittäin innoissaan, kun he ovat aloittelijoita tässä liiketoiminnassa. Sähköpostimarkkinointi aktiivisesti kiinnostuneille sähköpostitilaajien ryhmille on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Ei kuljetusta käsin. Voit työskennellä haluamiesi toimeksiantojen perusteella ja ansaita jopa 37 dollaria. Hän tuli kokeilemaan ja osti sen hintaan 550 puntaa. Ongelmana on, että todelliset tapoja ansaita rahaa eivät ole ”rikastu nopeasti” -järjestelmiä.

Mikä ratkaisu on tällä hetkellä olemassa, jonka voit tehdä paremmin?

Ryhdy Uberin tai Lyftin kuljettajaksi

He ovat erittäin avoimia siitä, kuinka paljon ansaitset jokaisesta kyselystä. Esimerkiksi, Trim voi neuvotella kaapelilaskusi, löytää tilauksia, jotka sinun pitäisi todennäköisesti peruuttaa, ja voi jopa löytää sinulle edullisempia autovakuutuksia. Rekisteröinti on ilmaista. Nyt tässä on hyviä uutisia. Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan.

Pohjimmiltaan on turvallisinta noudattaa yhtä yllä mainituista maksujen vastaanottomenetelmistä. Koska puhumme laillisista työpaikoista, sinun on oltava… hyvin laillinen. Napsauttamalla tätä voit oppia tekemään voittoa tuottavia puhelinsovelluksia. Olen viettänyt useita tunteja tutkimalla tätä uutta mahdollisuutta, ja olen kokeillut kahta suurinta alustoa: Saatuani analyyttisen mielen, vietin yli seitsemän vuotta oppia lähestymään peliä logiikkaan/matematiikkaan perustuvien taitojen avulla. Tietenkin, se ei alkaa niin.

 • Droonimarkkinat kasvavat.
 • Koko osto ja tilaus tapahtuu Instacart-sovelluksen kautta, joten sinun on helppo noutaa asiakkaidesi haluamia päivittäistavaroita ja saada maksaa.
 • Kuinka löytää kadonneet pankki- ja säästötilit - tämä opas selittää vaiheet, jotka sinun on suoritettava käteisvarojen takaisin saamiseksi.
 • Care-verkkosivustot.
 • Olet laiska - ja pyydän sinua siihen.
 • Jokainen digitaalinen tuote, jonka voit ajatella ja luoda, voidaan myydä yleisölle, kunhan se tarjoaa heille todellista arvoa.

Jaa Kielitaitosi

Ratkaisu ansaita rahaa verkossa ei ole koskaan ollut näin helppoa! Suosittelemme Survey Junkie -tapahtumaa. Etkö vielä aivan siellä taitosi kanssa? Käytä tätä eBayssa, Amazonissa tai paikallisessa yliopistokirjakaupassa.

VIP Kid on online-alusta, jonka avulla opetetaan englantia kiinalaisille opiskelijoille, joiden ikä on 5–12. Ja voit nauttia uskomattomista marginaaleista ostamalla ytimiä ja mausteita murto-osan 9 dollarista per laukku, jonka ihmiset ovat valmiita maksamaan! Sukellaan siihen: Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla: Haluatko ilmaisen kurssin:

Molemmat yritykset vaativat myös, että sinulla on uusi tietokone, älypuhelin, nopea internet, virustorjuntaohjelmisto, tietyt käyttöjärjestelmät ja oltava vähän Internet-taitava. Ja jos haluat mennä itsenäiselle reitille, tutustu Kevin Mercadanten viestiin The Perfect Side Hustle: Airbnb vaatii joitain todennustietoja, mukaan lukien puhelinnumerot, jotta voidaan luottaa niin isäntään kuin vieraisiin. Voit odottaa ansaitsevan missä tahansa 50–5 puntaa kyselyä. Yksi rojaltien perusteella, joka perustuu niiden opiskelijoiden lukumäärään, jotka seuraavat kuukausi luokkiasi. Mutta ota huomioon, että Gazelle maksaa vain myöhemmän mallin älypuhelimista. Acorns-kaltaisella sovelluksella voit pyöristää ostoksistasi tehdyn varamuutoksen ja sijoittaa sen moniin erilaisiin pörssiyhtiöihin.

 • Omistajalle se tarjoaa mahdollisuuden listata ajoneuvosi ilmaiseksi ja ansaita 65–85% matkan hinnasta, kun se vuokrataan.
 • Onko sinulla varapyörää tai sellaista, jota käytät harvoin?
 • Sitten tuotteiden suunnittelu voi olla sinulle!

Sijoita Robo-neuvonantajaan

Palkka on yleensä lähellä 10 dollaria/tunti, mutta voit ansaita enemmän palkkioilla. Sinun on todennäköisesti ladattava PDF-tiedostoja, mutta se on sen palauttamisen arvoinen ja voit lähettää käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, mutta ansaitset todennäköisesti enemmän rahaa, jos ne kirjoitetaan. Online-tutkimus. Konversai - Tarjoa live-videovalmennusta ja neuvontaa asiakkaille ympäri maailmaa Konversai-vertaisverkon kautta. Lue täydellinen opas huoneen vuokraamiseen ylimääräisellä rahalla. Älä unohda arvioida erilaisia ​​käytäntöjä, palkkioita ja vaatimuksia, joita sovellukset, yritykset tai työnantajat perivät, joiden kanssa toivot työskentelevän. Se ei ole minä, joka sanoo tämän, ja asiantuntijat arvioivat huolellisesti tilastotiedot ja nykyiset sijoitussuuntaukset.

ChaCha - Tule ChaCha-opasksi ja saat palkkaa vastata kysymyksiin. Tiesin myös, että on oltava muita, jotka tarvitsevat tapoja ansaita ylimääräistä rahaa siellä, ja mielestäni velvollisuuteni on jakaa havainnot blogissani, jotta ne, jotka sitä tarvitsevat, voivat hyötyä tiedoista. Tässä on joitain suosittuja freelance-töitä, jotka saavat sinut ajattelemaan. Ja (kun tiedät mitä teet) se ei todellakaan vie paljon työtä ollenkaan. Sen sijaan, että jättäisivät lähetyskulut, Amazon antaa sinun tallentaa tuotteitasi omissa varastoissaan, jolloin ne ovat saatavilla ilmaiseksi 2-päivän toimituskuluksi Prime-jäsenille. Joel ajaa hyvin vähän, koska pyöräilee töihin, joten hänen mielestään tämä sivutoimisto on paras niille, joilla on pidempi työmatka.

Maksa vähemmän kuin matkapuhelintasuunnitelmasi Tingillä

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on skannata muistiinpanosi ja saat maksun PayPalin kautta muutamaa päivää myöhemmin. Toinen hieno asia bloggaamisessa on, että voit tehdä sen monien muiden tapojen ansaita rahaa kotoa lisäksi. Viime vuonna Forbes profiloi joitain YouTube-kohtauksen suurimmista pelaajista.

Esimerkiksi Qmee maksaa sinulle, kun haet verkossa.

Osta Päivittäistavaroita Ja Saat Alennuksia

Tule lääketieteellisen testin vapaaehtoiseksi Toinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa on tulla lääketieteellisen testin vapaaehtoiseksi. Jos tämä kuulostaa tutulta, velan jälleenrahoittaminen ei vain auta maksamaan sitä nopeammin, vaan säästää rahaa myös korkoilla. Chelsea kertoo saaneensa käteis- ja lahjakortteja, joiden voitto on yleensä noin 40 dollaria. Google AdSense- tai tytäryhtiömarkkinoinnin kaltaisten asioiden käyttäminen ja jopa brändin suurlähettilääksi tai vaikuttajiksi tuleminen voi todella vaikuttaa lukijakuntaasi ja ansaitsemasi rahaan. Tässä on vain muutama esimerkki rahaa, jota ei ole pyydetty: Perheet etsivät lastenhoitajia, jotka seuraavat lapsiaan kesäloman aikana koulusta.

Ansaitse Rahaa Freelancereina/konsultointi

Tämä voi vaihdella päivittäistavaroiden hankkimisesta lääkärin kuljettamiseen. Jokainen pieni yritys tarvitsee kirjanpitäjää. Osallistu online-fokusryhmään, kuten ProOpinion, ja saat maksun sekillä, lahjakortilla tai PayPal-talletuksella.

Toimita Amazonille.

Yksi refermehappy-niminen verkkosivusto kerää nämä tarjoukset ja toimii sosiaalisena verkostona, joka antaa yhä useammille ihmisille enemmän mahdollisuuksia hyötyä palkkioista. Se on loistava tapa auttaa muita ihmisiä säästämään rahaa ja antaa meille mahdollisuuden ansaita rahaa blogiimme. Nykyään ihmiset eivät ole tyytyväisiä suuren tuotemerkin myymälään ostamaan hunajaan. Useimmat ihmiset ajattelevat, että sinulla on oltava paljon rahaa varastossa ennen kuin aloitat sijoittamisen kiinteistöihin, mutta se ei ole totta. Hyödynnä näitä uskomattomia tarjouksia.

Luo tili Roverilla.

Se on pakettien toimitusalusta, jonka avulla voit olla oma pomo, asettaa oma aikataulu ja tehdä 18–25 dollaria tunnissa! Englanti on oletusarvoinen kansainvälinen liiketoimintakieli ympäri maailmaa, ja siksi ulkomaalaiset alkavat oppia sitä jo nuorena. Tunnistatko paljon, kun näet sellaisen?

Jos vanha matkapuhelimesi on melko uusi ja hyvässä kunnossa, voit harkita sen myyntiä nopealla käteisellä verkossa.

Sijoita kryptovaluutoihin, kuten Bitcoin.

On paljon ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa online-kurssien myynnistä, eikä sinun tarvitse välttämättä olla asiantuntija. Minulla on myös yksi. Millaista työtä? Yritykset haluavat maksaa sinulle testataksesi kuinka helppoa (tai vaikeaa) on käyttää heidän sovelluksiaan tai verkkosivujaan. Esimerkiksi ystäväni Bob julkaisi Amazonissa muutaman kirjan siitä, miten ansaita rahaa blogointiin, ja on menestynyt erittäin hyvin. Marine upseeri kääntyi miesten muodin asiantuntijaksi, Antonio Centeno on rakentanut miljoonan dollarin liiketoiminnan YouTube-kanavaltaan, Real Men Real Style. Älä nyt saa väärää ajatusta, tämä on vain halata 41. Tunnen myös tuhansia muita ihmisiä, jotka ansaitsevat rahaa verkossa omalla tavallaan verkkosivustojen, kurssien tai ainutlaatuisten markkinointistrategioiden avulla.

Aloita ansaitseminen kotona ja verkossa Kanadassa näiden sivutoimintojen avulla. Aivan kuten kuulostaa, sinulle voidaan maksaa olla jonkun ystävä päiväksi. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna? Swagbucks - Swagbucks on hieno ansaita ylimääräistä rahaa. Jos etsit jotain nopeaa ja helppoa tehdä ilman sitoutumista, harkitse mikrotöitä. Pidän monipuolistumisesta siltä varalta, että jotain tapahtuu yhdelle muulle ylimääräiselle tulonlähteelleni (kyllä, ymmärrän, että en ole täysin monipuolistunut, koska suuri osa ylimääräisistä tuloistani ansaitaan verkossa - vain eri tavoin).

Tavoitteesi ei ole perustaa blogia tai luoda Facebook-sivua, jolla on miljoonia tykkäyksiä - tavoitteesi on löytää maksavat asiakkaat. Monet ihmiset ovat ansainneet rahaa luomalla YouTube-videoita. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Monet ihmiset ajattelevat sijoittamista yhä monimutkaiseksi ja riskialttiiksi. Muistan ensimmäisen Amazon-rojaltimaksuni jonkin verran kuin 42 dollaria ja olin innoissani ajatellessani “tein sen!

Myy Kultaa Tai Muita Korujasi

Se on 50 dollaria tunnissa! Voit silti tulla yrityksen omistajaksi ostamalla jo vakiintuneen, rahavirtaa tekevän yrityksen. Ollaksesi opettaja Skillshare-ohjelmassa, lataa vähintään 10 minuutin videosisältö ja olet valmis aloittamaan.

Rahan käyttäminen jo ansaitsemaan enemmän rahaa on yleensä melko älykäs siirto.

Kuka ei etsi Internetiä ainakaan tusinaa kertaa päivässä? Voit aloittaa sivutoiminnan helposti, jos sinulla on paljon työkaluja ja laitteita, jotka tekevät yksinkertaisia ​​korjauksia autoille ja kodille. Kuljettajat voivat ansaita jopa 400 dollaria kuukaudessa sopimalla, että heidän ajoneuvonsa kääritään mainostajan tarjoamalla vinyylisarralla (autokäärellä). Jos voit ottaa kunnon kuvan, voit ehkä ansaita rahaa siitä verkossa.

Hän tekee kuusi lukua opettamalla muille, kuinka rakentaa taulukoita videoiden kautta verkossa. Jos haluat mieluummin aloittaa oman asian, tutustu tasapainon ohjeeseen koiran ulkoilualan yrityksen perustamiseen. ✔️ Hanki sovellus, mene verkkoon - Yhdistä prepaid-korttisi Fleet-sovellukseen, siirry sitten verkkoon ja ala hyväksyä toimitustarjouksia ja saat maksun! Jos tiedät, että aiot kuluttaa 500 dollaria seuraavien 3 kuukauden aikana, se ei ole mielikuvitusta, eikö niin? On kuitenkin tonnia ihmisiä, jotka antavat paljon enemmän kuin minä podcasteillaan.

Luo Verkkokurssi

Paljon pieniä, jokapäiväisiä tehtäviä, joita muut eivät halua tai joilla ei ole aikaa tehdä, ovat taskuttelejille. Puhu heistä. Pyydä korotus/saada ylennystä. Se voi tuntua pieneltä, mutta ne eivät ole yhtä tiukkoja kuin monet muut yllä olevista, ja niiden avulla voit myös valita tarkalleen mitä kirjoitat. Lisäksi ne, jotka viettävät eniten risteilyille (yli 55-vuotiaat vanhukset), eivät ole kovin tietoisia tietokoneista ja kommunikoivat mieluummin ihmisen kanssa. Virality on vaikea ennustaa - keskitytään johdonmukaisten, laadukkaiden videoiden tekemiseen - ja loput seuraavat.

Se kuulostaa todennäköisesti melko satunnaiselta, mutta se on hullu, minkä tyyppisiä yhteisöjä voit rakentaa ja kerätä ihmisiä ympäri. Tavaroita, joita et voi myydä verkossa, voit myydä autotallista viikonloppuisin. Paribus tarkistaa ostettujen esineiden hinnanlaskun ja saat hintaeron automaattisesti. Palkka on erittäin, hyvin matala, mutta se on hauskaa tehdä.

Jos sinulla on melko suuri talo, voit perustaa lemmikkien istunnon palvelun, joka tarkoittaa sitä, että huolehdit lemmikkeistä, kun heidän omistajansa lähtevät töihin tai ovat jonkin muun kiinnostuksenhoitona huolehtimaan. Kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan rahaa verkossa, tulisi pyrkiä passiivisiin tuloihin ja työskennellä samalla aktiivisilla tuloilla. Tässä on ohjeet antiikkisaneerausyrityksen perustamiseen. Tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen ja voit ansaita 10 dollaria jokaisesta 20 minuutista, jotka vietetään verkkosivuston tai sovelluksen testaamiseen. Saat 10 dollaria testiä kohti. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi. Tarjoamalla tavaroiden suunnittelua voit auttaa verkkokaupan lisäksi myös tiili- ja laastiliikkeitä.