20 Todellista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (jopa 1 000 Dollaria / Kuukausi)

Vaikka työllistymismahdollisuudet ovat vähäisempiä, eikö ole hyvä tietää, että kykysi ottaa asiat omiin käsiisi ovat lisääntymässä? Näin tammenterhot toimivat: ”Olen kotona työskentelevä äiti ja minun on pidettävä huolta perheestäni, mutta en ole varma, mitä voin tehdä ansaitaksesi rahaa. Väsymys voi olla vakava ongelma linja-auton kuljettajille, joten sinun on oltava varovainen, ettet ylikuormita itseäsi. Kotisivun ohjaus on hieno tapa auttaa muita laatimaan arvosana ja voit asettaa omat tunnit, kun sinulla on aika opettaa. Glassdoor toteaa, että tyypillinen palkka vaihtelee 29 000–58 000 dollaria vuodessa, mutta kaikki riippuu kokemuksesta ja asiakkaiden määrästä. Tiesitkö, että lähes 4 miljoonaa amerikkalaista työskentelee nyt verkossa? Decluttrilla on joitain ratkaisevia etuja verrattuna muihin online-myyntialustoihin:

 • Meidän kaltaisessa dynaamisessa taloudessa, kaikilla tavoilla ansaita rahaa, on vanhenemispäivä.
 • Jos tiedät tiettyjen esineiden arvon, voit kääntää nopean kaupan!
 • Tämä yritys, jonka pääkonttori on Pekingissä, pariuttaa englannin opettajia Kiinassa olevien 4–12-vuotiaiden lasten kanssa tarjotakseen lapsille kansainvälisen oppimiskokemuksen videoneuvottelun kautta.
 • Löydät useita töitä, suoraan ruokapalvelimelta DJ: lle, baarimikolle tai MC: lle.

Voit joko keskittyä osa- tai kokopäiväiseen sopivuudesta riippuen. Voit ansaita jopa 10% palkkion suurimmasta osasta heidän verkkosivuillaan myytäviä tuotteita! Myynti jälleenmyyjälle: Luo blogi ja hyödynnä sitä tytäryhtiömyynnissä tai tuotteiden hyväksymiskaupoissa. Ostaja käy yleensä henkilökohtaisesti kokeilemaan sitä. Sinulla on oltava polkupyörä, skootteri tai auto, ja hakemuksen jälkeen tehdään taustatarkistus.

Riippumatta tilanteestasi, varmista, että olet tekemässä suunnitelmaa vastaamaan erityistarpeitasi - taloudellisesti, henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti. Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. Kun olet ollut aktiivinen jäsen viikon ajan, sinulle palkitaan ensimmäinen lahjakortti. Konsultit tarjoavat palvelujaan tai neuvojaan maksua vastaan. Näytämme sinulle joitain parhaista sivustoista, jotka voivat tarjota sinulle tällaisia ​​mikrotöitä verkossa. Se ei ole eniten palkattua työtä, jota et löydä, etkä voi asettaa omia aikojasi (kuten voit tehdä oikolukuilla tai joillakin muilla tämän luettelon töillä), mutta kokenut CSR löytää aina työtä, jos Haluan sen.

Joten paitsi sinä annat panoksensa Internetin tulevaisuuteen, annat myös panoksen planeetan tulevaisuuteen. Ihmiset pudottavat puhelimiaan jatkuvasti. Piilotetut kustannukset osakemarkkinoilla: kuinka tunnistaa ja välttää, jotkut sijoittajat saattavat pitää markkinoiden ammattilaisten seuraamista tai tarkkailua hyödyllisemmänä kuin yrittää soveltaa vasta opittuja kokemuksia itse. Voit rekisteröidä Bellhopiin tai Goshareen auttaakseen ihmisiä liikkumaan. Tee toimistossa ”väliaikaista” työtä viraston kautta.

Jotkut ihmiset saattavat olla skeptisiä ajatellessaan tapoja ansaita rahaa verkossa, mutta on olemassa monia laillisia online-työpaikkoja ja liikeideoita, joissa voit ansaita kokopäiväisiä tai ainakin sivutuloja.

Hyödynnä Luottokortin Liittymisbonus

Jos haluat ansaita vähän ylimääräistä rahaa, yksi parhaimmista tavoista on löytää online-työ, joka voi maksaa sinulle tehtävän tai tunnin perusteella. ”Jakamistalous” - verkkosivustojen ja sovellusten avulla - syrjäyttää jotkut näistä yrityksistä ja saada meidät takaisin juurillemme. Rover antaa sinun asettaa hinnat, joten voit veloittaa kohtuulliset hinnat palveluistasi. 06 tunti Tee hakemus tänään saadaksesi lisätietoja osa-aikaisesta ajo-ohjelmastamme!

Hallitus voi tarjota ihmisille taitoja, neuvontaa ja jopa esineitä, kuten palkallisia harjoittelupaikkoja ja työharjoittelua. Ajattele kahdesti hakemista paikkoihin yrityksissä, jotka roskapostittavat Craigslistia tonneilla samanlaisia ​​viestejä. Mikrosijoitus auttaa sinua pääsemään markkinoille huomattavasti alhaisemmalla lähtöpisteellä.

 • DogVacay, Rover ja Petsit ottavat koiranhoitajat vastaan ​​ihmisillä, jotka tarvitsevat jonkun tarkkailemaan turkisten vauvansa, kun he ovat poissa kaupungista.
 • Quartz-tutkimuksen mukaan tietotekniikan työntekijät yleensä työskentelivät kotoa useammin kuin mikään muu alan työntekijä.
 • Vuokraa vauvavarusteesi.
 • Jotkut asiakkaat haluavat voidakseen tavoittaa sinut puhelimitse tai Skypen kautta, joten he ovat jo valmiita asettamaan ja käyttämään niitä.
 • Asia on, että molemmilla aloilla on pulaa laadukkaista freelancereista.

Online-markkinatutkimus Tai -tutkimukset Kotoasi

Tämä erittäin joustava sivutyö vaatii, että sinulla on perustiedot sivustoista. Onko kylpy huoneessa vai ainakin mukavan etäisyyden päässä, kun hän on edelleen yksityinen? Vaatimukset Käytetty puhelin, kannettava tietokone, pelijärjestelmä jne.

Tee Rahasi Työskentelemään Vaikeammin

Testlinnut - Ansaitse keskimäärin 20 euroa testausohjelmistotuotteita ja virheiden löytämistä. Se toimii olennaisesti samalla tavalla kuin yllä olevat puhelinsovellukset. ”Oikein, YouTube-kanavan omaaminen on työtä. Jos pystyt tekemään kaiken, niin sinusta voi tulla yhden miehen elokuvahenkilöstö, joka antaa yritykselle mahdollisuuden leikata kustannuksia ja samalla nauttia videomainonnasta. Näytä vain ja opeta. Käynnistä blogiisi alle 3 dollaria. Ei-tech-ihmisille (mukaan lukien minä) web-suunnittelu voi aiheuttaa paljon stressiä.

Aloittaa

Tämä on pieni hinta, joka on maksettava jatkuvasti kasvavan käteisvaroittamattoman kuluttajaryhmän kuvaamiseksi. Lahjoita säännöllisesti verihiutaleita ja plasmaa Amerikan Punaisen Ristin (joka valitettavasti ei korvaa luovuttajia) kanssa. Voit myös perustaa oman blogin. Kysy verotuksen ammattilaiselta neuvoja ennen kuin alat käyttää ansiosi. Bitmain antminer t9, mutta aluksi se oli vain hauskaa. Jos haluat muuttaa unelmasi todellisuudeksi, nämä ehdotukset voivat auttaa. Älä lue sitä liian nopeasti. Toinen vaihtoehto - se ei ole aivan käteistä rahaa - on samalla tavoin ”ansaitse rahaa säästämällä rahaa” Honey Chrome -laajennus.

 • Osa-aikaiset online-PR-johtajat voivat ansaita jopa Rs.
 • Tämä saattaa olla työ sinänsä, mutta rahasi sijoittaminen voi moninkertaistua, jos teet oikeat valinnat.
 • Tällöin voi olla hieno tapa saada ilmaista ruokaa!
 • Voit valita, maksetaanko etukäteen lyhytaikaisia ​​vuokria tai kuukausittain pidempiä vuokria.
 • Kuinka voit ansaita rahaa nykyisillä taidoillasi?
 • Voit ansaita myös vinkkejä.

Maksavat, Joustavat Osa-aikaiset Viikonlopputyöt Ylimääräisiä Tuloja Varten

Vuokraa se muutamaksi päiväksi. Voit jopa jakaa turvallisesti pääsyn autotallipaikoille heidän ilmaisen sovelluksensa avulla. Voit ottaa yhteyttä yrityksiin suoraan tai etsiä freelance-foorumeita löytääksesi osa-aikaisia ​​ohjelmointiprojekteja.

Kuten muutkin kysynnässä olevat vaatteet, voit jakaa ostohinnan ja kustannusten välillä yleensä noin 10 dollaria paidasta. Todennäköisemmin, ne eivät todennäköisesti ole kannattavia vuodeksi tai pidempään. Työskentele muotivalokuvaajana. Ja tee koko prosessi helpommaksi Decluttrilla. Ja tietysti sinun on oltava nopea ja erittäin tarkka tietojen syöttämisessä. Uutistoimistot, bloggaajat ja kirjoittajat käyttävät osakekuvia päivittäin. Jos olet joku, joka luo uusia ruokia joka kerta ja haluaa löytää uusia reseptejä, voit tarkastella pari vaihtoehtoa ansaita rahaa tästä.

Myydä Taiteita Ja Käsitöitä

TaskRabbit - Task Rabbit on yksi suurimmista jakamistalousalustoista, ja voit luoda profiilin, joka on erikoistunut kaikkeen paikallisten asioiden hoitamiseen, huonekalujen kokoamiseen, paikallisiin järjestelmänlämmittimen ohjeisiin ja jopa virtuaalisiin tukityöihin. Olipa kyseessä joku, joka tarvitsee apua järjestäytymisensä ylläpitämisessä, tai joku, joka pienentää kotiaan, voit saada palkkaa häiriön poistamiseksi. Kun valitsit numeron 1-800-kukkaan, puhelu ohjasi automaattisesti Rebeccan varahuoneeseen Coloradossa. Parqex - Vuokraa tyhjät tai usein käyttämättömät parkkipaikat Parqexilla. Voin varmasti sanoa, että olen valokuvauksen suhteen elinikäinen oppija. Haluatko kirjoittaa? Voit liittyä valitsemaasi tytäryhtiöohjelmaan ja mainostaa heidän tuotteita.

Payscalen mukaan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään, jos ohjaat Miner-Server-palvelimen muille käyttäjille ja he kirjautuvat käyttäjän kautta, saat bonuksen hashpower-voimaa. Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen. Voit asettaa vieraillesi hinnan, saatavuuden ja varausedellytykset. Sinun tehtäväsi on valita se tai ei. Jos tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun kuulemme tästä, emme todellakaan suosittele kokeilemaan sitä. Tutkimukset suoritetaan yhtiön 20 toimipisteessä valtakunnallisesti ja verkossa.

Voit myös tarjota graafisen suunnittelupalveluja joukkotoiminnan verkkosivustoilta työskentelemään suurissa ulkomaisissa toimeksiannoissa. Täällä sinun on annettava mielipiteesi useista tuotteista ja palveluista. Monet freelance-tehtävistä ovat projektipohjaisia ​​ja mahdollistavat huomattavan määrän joustavuutta, mukaan lukien työskentely kotona ja/tai osa-aikaisesti. Jos sinulla on kokemusta tietyltä alueelta, saatat pystyä tarjoamaan opastusta ja asiantuntemusta muille.

Scribbr - Scribbr on akateeminen editointi- ja oikolukuyritys, joka etsii kielitaitoa omaavia toimittajia.

Hanki Cashback kun shoppailet verkossa

Aikataulu muuttuu vuosineljänneksittäin ja sisältää yöt, viikonloput ja lomat. Jotkut ihmiset voivat vähentää kustannuksiaan joustavuuden lisäämiseksi kuukausibudjetteissaan. Swagbucks on legit ja se on maksanut jäsenille toistaiseksi yli 360 miljoonaa dollaria! Voit tehdä sen itse eBayssa ja Amazonissa tai erikoissivustolla, kuten Decluttr. Vaihtaa, niiden avulla voit myös käydä kauppaa kannattavilla valuuttaparilla. Vaikka verkkokauppasi verkkosivustosi on ehdottomasti mahdollista DIY, voit toimia ja käydä vaivattomasti käyttäessäsi all-in-one-verkkokauppasivustoa, kuten BigCommerce.

Ole kuitenkin tietoinen materiaalikustannuksista ja kuluneesta ajasta, sillä tuhlaus voi olla kallista niin vähäarvoisessa tuotteessa. Tämä on erinomainen aika myös sinun ansaita ylimääräistä rahaa puolella. Ikääntyvien ikäluokkien ja muuttuvien terveydenhuoltolakien aikakaudella lääketieteellistä koodausta ja laskutusta koskevat työpaikat tarjoavat suhteellisen vakaita tapoja ansaita rahaa kotoa. HelloTech - Ansaitse 25 dollaria tunnissa tekemällä teknistä tukea, vianetsintää ja laitteiden asennuskutsuja lähelläsi. Aloita Proofread Anywhere -oppaasta oppimaan oikoluvun hyviä puolia ja laskemaan ensimmäinen asiakas. Aina kun joku lukee blogiiasi tai artikkeliasi, saat maksun. MobileXpression on sovellus, joka seuraa Internetin käyttöä älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Voit myydä kortteja prosentteina saldosta tai käydä kauppaa käyttämäsi kortin kanssa.