Ansaitse ylimääräistä rahaa: 38 luovaa Side Hustle -ideaa vuodelle 2019

On olemassa useita erittäin hyvämaineisia ja kohtuuhintaisia ​​yrityksiä, jotka voit valita isännöimällä verkkosivustoasi, kuten Bluehost, Kinsta, A2 Hosting, Dreamhost tai jokin näistä kuukausittaisista web-hosting-palveluista. Jos et ole aiemmin opastanut, haluat antaa aikaa valmistautua, jotta opiskelijat tuntevat saavansa kaiken irti ajastaan ​​kanssasi. Nämä ovat upeita paikkoja ansaita rahaa verkossa, koska tiedät, että heitä vierailevat ihmiset etsivät erityisesti taitojasi, joita sinulla on. Omien tavaroiden myymisen lisäksi omalla verkkosivustollasi on tietysti paljon vastuita ja teknisiä kokoonpanoja sekä vaatimuksia. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme. Jos myyt taidetta ja myyt tavaroita hienosti 5 dollarilla, se on keikka.

  • Vieraana voit valita kalliimmasta päästä halvempaan, pysyä muiden ihmisten luona tai valita yksityisyyden.
  • Osta yli 1 900 suosituinta verkkokauppaa (mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target) MyPoints-palvelun kautta ja ansaitse pisteitä ostoksesi.
  • Tajusin, että se ei näyttänyt ammattimaiselta ja se oli floppi.

Suurin osa luokista on iltaisin ja viikonloppuisin, joten voit helposti puristua muutamassa oppitunnissa koko viikon ajan. Tätä varten sinun on varmistettava, että sinulla on paljon tilaa ja herkkuja Fidolle. Hakuprosessiin sisältyy tiukat testaukset, mutta yrityksellä on hyvät arvostelut, joten tämä on yksi ylimääräinen tulovaihtoehto, joka kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Toinen suosittu tapa ansaita rahaa on auttaa joku myymään verkkosivustonsa tai verkkotunnuksensa. Voitosi kasvaa vain vuosi toisensa jälkeen.

Airbnb ei ole vain hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa vuokraamalla vapaa makuuhuone, vaan myös hyötyä uusien ihmisten tapaamisesta (jos se on sinun tyyppisi).

Tietojen rikkaus Podcast

Okei, ehkä se on äärimmäinen. Lue tämä MoneyConnexion-viesti saadaksesi lisätietoja. Jos olet kiinnostunut tästä, voit tarkistaa tämän luettelon 10 parhaasta Captcha-työsivustosta.

Nuo nikkelit ja dimetit laskevat yhteen, ja ne ovat erityisen parempia kuin ei mitään, jos nykyinen sijoitusstrategia on, ajattelen sitä myöhemmin. Voit ansaita jopa 15 dollaria. Joten käytännössä saat kuukausituloja sisällöstä, jonka olet luonut vain kerran.

Jos siirryt verkkoreitille, muista ottaa selkeitä, hyvin valaistuja valokuvia kappaleistasi ja tutkia samanlaisia ​​esineitä kilpailukykyisten hintojen asettamiseksi. Se on sovellus, jonka avulla voit etsiä osa- ja kertaluonteisia töitä. Se opettaa sinulle paljon yrittäjyyttä, joka siirtyy muille elämäsi alueille. Ystävä tekee tämän paikallisessa ostoskeskuksessaan. Näin ansaitset noin 12 dollaria tunnissa. Vain google "keskittymäryhmät + kaupunki" selvittääksesi missä rekisteröidä. Ja voit tehdä tämän samalla säästää rahaa nykyiseen vuokraasi verrattuna. Autosi luettelointi on helppoa ja vie noin 10 minuuttia.

Käynnistä Uusi Yritys

Oletko yksi niistä ihmisistä, joka rakastaa IKEA-tyyppisten huonekalujen koottamista? Voit myös tarkistaa muotituotteita! Se on yksinkertainen työkalu, joka sekoittaa kulutustottumuksesi ja löytää nopeita, helppoja voittoja, jotka lisäävät enemmän rahaa taskuun. Neuvottelee parempia tarjouksia kaapeli- tai Internet-palvelustasi. Ja on todennäköistä, että joku siellä on valmis maksamaan sinulle siitä. (YOLO ja kaikki muu) ja päätyi velaan silmämunkani asti. Ohjeena sinulle maksetaan prosenttiosuus ennalta neuvotelluista hinnoista vastausta kohti ja antamiesi vastausten lukumäärästä. Suosittelen tutustumaan verkkokurssini bloggaajille, Affiliate Marketing.

Mutta Boughner aloitti nopeasti myyntinsä nopeasti dronekuvien avulla, mukaan lukien tarkastukset, hotellien ja lomakohteiden mainosvideot ja jopa valvonta. Ei huono. Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Katso tämä haastattelu, jonka tein freelance-kirjoittajan kanssa, joka on menestynyt paljon ja kertoo kuinka aloittaa freelance-liiketoiminta. Jos sinulla on luotettava ajoneuvo, puhdas ajotietue ja älypuhelin, autolla ajaminen on todellinen mahdollisuus. Freelance-kirjoittaminen ansaita rahaa verkossa. Sinun on luotava verkkosivusto, työskenneltävä sillä vähintään 3–6 kuukautta, jotta voit alkaa ansaita rahaa verkkosivustoilta. Google, Yahoo ja Bing luottavat monimutkaisiin algoritmeihin tarkan tuloksen tarjoamiseksi.

Airbnb on uusi tapa matkustaa monille ihmisille ympäri maailmaa. 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa. Jiffy - Jiffyn tilaamien kotipalvelualan ammattilaisten verkostoon voi liittyä ilmaiseksi, ja maksat vain prosenttiosuuden jokaisesta sivustosi kautta varaamastasi työstä. Amazonin kumppaniohjelma on hyvä paikka aloittaa, sillä sinulla on yli miljoona erilaista tuotetta, joista voit valita jopa 10 prosenttia, ja tilaamasi myynnin. Vaikka veloittaisit vain 5 dollaria tai 10 dollaria opiskelijaa kohti, se on jotain totta? Jos siellä on kohtuullinen määrä ja näyttää siltä, ​​että kysyntä on jatkuvaa, laita nämä taidot suosikkilistaan ​​ja aloita tutkimukset palkkaavia yrityksiä ja toimialoja varten. Tutustu Mark Willsin lainan allekirjoitusjärjestelmään saadaksesi lisätietoja.

Luo Online-kursseja Tietosi Tuottamiseksi

Mutta voit tehdä strategian muunnelman ostamalla käytettyjä esineitä, joko korjaamalla tai palauttamalla ne ja myymällä sitten Craigslistissa huomattavan merkinnän. Miksi rakensimme killa gorilla fx masterin?, selvyyden vuoksi näet kaavion, joka antaa visuaalisen arvioinnin kunkin robotin suorituskyvystä. Laitteet tarkistetaan tyypillisesti viiden arkipäivän kuluessa. BagBorroworSteal - Myy suunnittelijasi käsilaukkujasi ja tarvikkeitasi lähetettäessä tai ota alhaisempi tarjoushinta ja saat maksun heti. Jessicalla on myös ILMAINEN 7 päivän sähköpostikurssi, jonka avulla ihmiset ymmärtävät kaikki tämän liiketoiminnan perusteet. Olen kirjoittanut täydellisen oppaan oman freelance-yrityksesi perustamisesta, mutta tässä on lyhyt luettelo aloittamisesta: Voit esimerkiksi löytää töitä kotikeikoista, joustavista ”milloin tahansa” -vaihtoehdoista ja jopa säännöllisistä kokopäiväisistä ja osa-aikaisista töistä. Voit tuoda helposti vähintään 1 000 dollaria kuukaudessa vain kourallisella Facebook-mainosasiakkaalla. Tietenkin, se ei alkaa niin.

Tarvitsee vain tarjota korkealaatuista palvelua kohtuulliseen hintaan. Usein luottokorttien myöntäjät luopuvat näiden korttien vuosimaksusta ensimmäisen vuoden aikana. Makaako kitara huoneesi nurkassa ilman päivittäistä käyttöä? Käytä viittauskoodia Sidehustle liittyessään 5000 ilmaiseen pudotuspisteeseen (5 dollarin arvoinen)!

Sinun on myös perustettava Amazon-maksutili saadaksesi palkan työstäsi. Katsotaanpa kaksi tapausta: Kyseiset tavarat tarjoaa usein itse tutkimuslaitos, ja sieltä niistä voi tulla hiukan luonnos. Kun valitsit numeron 1-800-kukkaan, puhelu ohjasi automaattisesti Rebeccan varahuoneeseen Coloradossa. Jotkut alla olevista vaihtoehdoista eivät edellytä kuvan ottamista ja tuotteen myymistä, mutta niiden kanssa, jotka tekevät, varmista, että otat selkeän kuvan, joka erottaa tuotteesi muista. Internetin ihmeiden ansiosta on täysin mahdollista tuoda tasaista sivutuloa oman kodin mukavuudesta.

Luova Palveluntarjoaja

RNK-transkriptio - Tarvitset kyvyn toistaa videoita ja ääntä RNK: n transkriptioon. Fiverr on viileä. Yritä kuitenkin ajatella laatikon ulkopuolella!

Saat maksun sekillä tai PayPalilla kirjojen saapuessa. Etsitkö tapoja ansaita rahaa verkossa? Amazonin mekaaninen Turk on resurssi ihmis älykkyystehtävien suorittamiseen tai, kuten sivusto yleensä viittaa niihin, HIT. Lastenhoito-opas opastaa sinut tärkeimpien näkökohtien läpi. Jos tiedät parempaa tapaa saada €50/h istumaan kotona, ota meihin yhteyttä!

Luonnollisesti mukavammat, uusien autojen suositut matkakohteet ansaitsevat eniten, ja olen itse asiassa kuullut ihmisten vuokraavan autoja nimenomaan vuokratakseen niitä Turoon.

Myy Private Label -tuotteita

Voit hakea verkossa sellaisten sivustojen kautta, kuten IntelliShop, BestMark ja Sinclair Customer Metrics. Keskitaso - keikoille, jotka vievät kuukautta lähemmäksi. Vaikka kyse on iskuista, myymällä muutama täällä ja siellä voi todella lisätä. TaskRabbitin mukaan liikkumisella, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on suurin potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Monet pienyritysten omistajat ja keskitason ja johtotason ammattilaiset tarvitsevat henkilökohtaisia ​​avustajia, mutta heillä ei ehkä ole varaa pysyvään asemaan palkkahallinnossa.

Sinulla on jo paikka asua. Oletetaan esimerkiksi, että tuotemerkki haluaa avata toisen myymälän. He tarvitsevat apuasi arvioidaksesi tarvittavien tavaroiden määrän. Lue kuinka tulla virtuaaliassistentiksi ja työskennellä kotoa. Käteisvarojen puuttuminen tarkoittaa usein myöhässä kauppalaskua, lomalahjojen hylkäämistä rakkaalle tai aktiviteettien puuttumista ystävien kanssa. Jos haluat ottaa uran omissa käsissäsi, kirjaudu 30 päivään tai vähemmän virtuaaliassistentin menestykseen. Palkka ei ole myöskään huono: Tämä työ vie todennäköisesti varhain aamulla. Minun pitäisi tietää.

Näiden sovellusten käyttäjät yleensä asettavat hinnat ja työskentelevät sovelluksen kautta ajoittaakseen koiranomistajien pääsy- ja kävelypyynnöt. Jos puolen tunnin keskustelu johtaa kampanjaan, korotukseen tai bonukseen, se voi olla tehokkain tapa ansaita ylimääräistä rahaa, jonka olet koskaan yrittänyt. Takl - “Käytä taitojasi auttaa muita suorittamaan pieniä töitä ja kotitöitä. Levitä videoita muualle, mihin voit ajatella. Monille käsitellyille ideoille on niin alhainen este, että löydät jopa kymmenen näistä tavoista ansaita rahaa, joka toimii sinulle ja on käytännössä mahdotonta olla tekemättä rahaa nopeasti. Löydä vastaus näihin kysymyksiin ja lupaan, että löydät kannattavan liikeidean. Ongelmana on, että suurin osa siitä, miten ansaita rahaa verkkoartikkeleissa, puhuu edelleen vanhentuneista taktiikoista:

6 Helppoa Lastenhoitotyötä Ansaita Ylimääräistä Rahaa

Leapforce - Leapforce At Home -agenttina voit työskennellä yleisessä verkkoarvioinnissa tai henkilökohtaisissa hakukoneprojekteissa, jotka käyttävät Google-tiliäsi tehtävien luomiseen. Menitkö hyvin koulussa? Jotkut yritykset ulkoistavat kylmäsoittokampanjansa kolmansille osapuolille, jotka palkkaavat kotona työskenteleviä työntekijöitä soittamaan.

Ylläpidä Piha-alueita Naapurustossasi

Glen ostaa paljon asioita, mutta kiinnostus lenkkariinsa on auttanut häntä löytämään parhaat tarjoukset ostoksillaan. Jokainen alla lueteltu sivusto maksaa eri tavalla, mutta suurin osa maksaa käteisellä - ei lunastettavia pisteitä. Airbnb - Airbnb on yksi tunnetuimmista jakamistalouden alustoista ja häiritsee koko hotelliteollisuutta. Jos kiinnitit huomiota luokassa ja teit erinomaisia ​​muistiinpanoja, voit myydä ne komealla voitolla. Yksittäisissä tutkimuksissa voi olla erityisiä vaatimuksia. Tämä vie rohkeutta, cowboy.

Ole hyvä ja lue lisätietoja ilmoituksesta. Käytä e-kirjaa tilaisuutena kertoa ihmisille syvällisemmästä kirjasta Amazonissa ja lopuksi seurata edistyneiden kirjojen tarjoamista. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja saat välittömän pääsyn minun tietenkin, joka on ollut esillä Forbes, Business Insider ja yrittäjä. Meillä on valtavia yrittäjyyden faneja, koska se on todellakin paras tapa välttää vihollisesi yhdestä viiteen. MoneySavers luokitellut ilmoitussivut Preloved * hääfrakkien myyntiin.

Löydä Työ Talonmiehenä

Rakennat oman henkilökohtaisen muotoiluliiketoimintasi ja saat maksamattoman palkkion tekemästäsi myynnistä. Team Clarkin jäsen on ansainnut 250 dollaria kuluneen kuukauden aikana osallistumalla fokusryhmiin, jotka hän löysi FocusGroupin kautta. Getaroundin arvioiden mukaan auton omistajat, jotka rutiininomaisesti lainaavat autoaan, voivat ansaita “1000 dollaria vuodessa jakamalla aktiivisesti pysäköityä autoasi”. SharedEarth - SharedEarth helpottaa puutarhanhoitoa arviolta 40 miljoonan hehtaarin "tuottamattomalla" maalla takapihoilla ympäri Amerikkaa.

Tuntuuko sinusta lyödä päätäsi tiiliseinää vasten, kun näet huonojen korkojen? Tässä on joitain ideoita aloittamiseen. Lyft tarjoaa 300 dollaria liittymisbonusta Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle. Tämä voi olla helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa ja hioa taitojasi käytettäväksi konsultointi- tai freelance-liiketoiminnassa. Vaikka et saa normaalia palkkaa, oikeilla myyntistrategioilla ja taitoilla sisäisenä myyntiedustajana, voit ansaita kunnollista rahaa jokaisesta sisäänmyynnistäsi. Joitakin näistä sivustoista ovat: Tarvitset myös vahvoja markkinointityökaluja verkkosivustosi kasvattamiseen, kuten HubSpotin All-in-One-markkinointilaajennus. Zaarlya on tällä hetkellä saatavana vain kolmessa kaupungissa - Denverissä, Minneapolisissa ja Kansas Cityssä -, mutta meidän pitäisi epäillä, että se lisää enemmän ajan myötä.

Vaikka kokopäiväisen työllisyyden vakaus saattaa antaa useimpien nukkua hyvin yöllä, se ei anna luoville mehuille mahdollisuutta etsiä uusia tuloja tuottavia strategioita. Osaa käyttää sitä näyttämättä epäpätevältä. Parempaa vielä, he eivät myöskään ole kaikki kokopäiväisiä, mikä tarkoittaa, että voit löytää etäyrityksen ja -työn, joka on tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Tietenkin, jos olet jo luomassa sisältöä blogiin, valmennuspalveluun tai Mediumin kaltaiseen sivustoon, voit testata kysyntää tällä tavalla ilmaiseksi, kuten Bryan teki.

Kuten voitte kuitenkin kuvitella, sitä ei pidä mielessäni.

Vähittäiskaupan Välitys

Jos sinulla on myytäviä tavaroita, tämä on hieno aika tehdä se, koska naapurusto kokonaisuutena voi tuoda paljon liikennettä ja auttaa sinua toimimaan paremmin kuin itse. Esimerkiksi vuonna 2019 voit ostaa kauneuden ja pedon Blu-ray 3D: llä vain 24 punnalla. FlexJobs tarjoaa pienen, kiinteän kuukausimaksun - ei prosenttiosuutta - mutta vastineeksi he tarkistavat kaikki työmahdollisuudet varmistaakseen, että he ovat korkealaatuisia.

Suoritatko lauantaiaamun tilaukset ennätysajassa? Jos olet hyvä kokki, tee ruokablogi. Kuka tietää, saatat kirjoittaa vain yhden tämän vuoden parhaista yrityskirjoista! Investointien aloittaminen vertaisluoton avulla on melko yksinkertaista.

Ja vuoden kuluttua ansaitset paljon enemmän kuin saisit, jos et olisi tehnyt mitään. Voit ohjata seuraavilla alueilla: Jos haluat palkata työtovereitasi, Healthy Wage antaa sinulle mahdollisuuden luoda yrityshaaste. Jos epäilet, että sinulla on nimiä, tutustu Squadhelp-alustaan, jossa voit ansaita vähän ylimääräistä rahaa verkossa nimeämällä tuotemerkkejä, palveluita, tuotteita, yrityslauseita ja jopa auttaa logon suunnittelun etusivulla, jos sinulla on silppuja. Useimmat kurssien luojat päättävät isännöidä kurssejaan (siirryttyään verkkosivuston luomisen oppimispolulle) omiin blogeihinsa. Saatat nähdä myös mahdollisuuksia osallistua lääketieteelliseen tai psykologiseen tutkimukseen, tosin niiden hankkiminen on yleensä vaikeampaa, koska jokaisella tutkimuksella on todennäköisesti hyvin erityiset osallistujaparametrit. Lue monien tulovirtojen merkityksestä ja tutustu 10 helppoon tapaamme ansaita ylimääräistä rahaa.

5 parasta Expense Tracker -sovellusta

Joten puhutaan rahablogin ansaitsemisesta ja mitä se todella tarkoittaa. Asuintiedostasi riippuen tämäntyyppisille asioille voi olla melko vahva kysyntä. Voit tehdä sen vastaamalla neljään yksinkertaiseen kysymykseen tänään ja löytääksesi sinulle sopivan sivutoiminnan. Ja minulla ei ole aikaa tehdä se tänään. Käyttäjätestaus antaa web-suunnittelijoille ja -kehittäjille mahdollisuuden saada palautetta työstään. Cardpoolilla on myös kioskeja ja kassa-avusteisia paikkoja, jotta voit saada käteistä paikan päällä. Tarvitset maksimissaan kärsivällisyyttä ja myötätuntoa tämän suhteen, mutta palkkiot ylittävät paljon enemmän kuin vain ylimääräinen käteinen. Tarkista omalla alueellasi järjestettävien istuntojen hinnat ja harkitse hintojen asettamista hiukan alhaisemmaksi kiinnittääksesi kilpailusi.

Sijoita Joukkorahoitettuihin Kiinteistöihin

Vahvista sitten kirjoituskyljyksiäsi ja vie sisältösi sinne. YourParkingSpace - Tällä brittiläisellä palvelulla on 250 000 pysäköintipaikkaa tunnissa, päivittäin ja kuukausittain koko maassa. Internetissä on saatavana useita ilmaisia ​​tai maksettuja kursseja, jotka voivat kouluttaa sinut verkkokauppaan.

Tietyillä matkakorteilla voit ansaita vähintään 40–50%: n käteispalkkion matkapisteiden ja palkkioiden muodossa. Vielä parasta, älä ota sitä vain meiltä - katso kuinka muut bloggaajat ansaitsevat yli 100 000 dollaria kuukaudessa myös blogeistaan. Katso itse, suuri ero maksettujen sovellusten kanssa vierekkäisten ilmaisten sovellusten lukumäärän välillä on silmiä avaava. Jos olet kiinnostunut tulemaan VA: ksi, tutustu tähän hirviöoppaan, jolla pääset aloittamaan VA: na. Mennään siihen viipymättä:

Ja riippumatta siitä, haluatko liittyä käynnistykseen tai työskennellä etäyhteydessä eniten ansaitseville yrityksille, kuten Amazon ja Dell, siellä on etätyö sinulle.

Voit rekisteröityä Etsy-tilille täältä. Voit työskennellä ohjaajana ala-asteille, keski- tai keskiasteen oppilaille tai tutor-aikuisille, jotka haluavat oppia esimerkiksi englantia tai tietokoneen perustaidot. Katso Airbnb-laskimesta, kuinka paljon voit ansaita. Jotkut sivustot vaativat verkkokameran ja mikrofonin. He maksavat ihmisille, että he suostuvat hyväksymään postin kotonaan suosituilta yrityksiltä, ​​jotka lähettävät säännöllisesti tämäntyyppisiä postituksia. Sitten voit ansaita rahaa sen lähettämisestä tai syöttämisestä.

No, internetin ansiosta voit ehkä ansaita ylimääräistä rahaa juuri tämän tekemisestä.

Ruoan toimitus: UberEats, GrubHub, DoorDash ja Postmates

He väittävät olevansa luotettava lähde verrattuna korkoihin, ja perustellusti. Ota kaikki keräilyesineesi pois ja myy ne. Tämä voi olla hiukan riskialtista, mutta on ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa ostamalla esineitä alennuskaupoista (T. )Jos olet aktiivinen Twitterissä ja sinulla on muutama tuhat seuraajaa, saatat ehkä ansaita rahaa tweetingillä PaidPerTweetin kautta.

Lahjakas pianisti, kitaristi jne. Sitten voit myös aloittaa digitaalisten tuotteiden luomisen ja myynnin verkkosivustollasi ja saada muita tytäryhtiöitä mainostamaan sinua: Kotitekoisia koruja on tällä hetkellä Etsyllä massiivisia (olen ostanut!) Ja jos haluat mennä itsenäiselle reitille, tutustu Kevin Mercadanten viestiin The Perfect Side Hustle: Ei ole epäilystäkään siitä, että voit ansaita rahaa freelance-kirjoittamisella, mutta se on prosessi.

Pyydä korotus. Se voi auttaa sinua ansaitsemaan paljon rahaa. Varmista vain, että ymmärrät myyntiin liittyvät maksut, ennen kuin ryhdyt syöksymään. Jos kuitenkin nautit ideasta jäsensivuston rakentamisesta passiivisen tulon saavuttamiseksi, sinun on lakattava ajattelemasta rahallisia etuja.