Reddit kerää valtavan kierroksen lähellä 3 miljardin dollarin arvostusta - TechCrunch

Lisäksi voit kokeilla sitä eri otsikolla tai kuvauksella. Osta asioita alhaisella hinnalla ja myydä niitä korkeammalla hinnalla ei ole mitään uutta. Kirjoitit juuri jotain, jota kutsumme ”brändin rakennusviestinä/viestiksi”.

Tässä alaryhmässä/yhteisössä on monia sääntöjä, ja yksi niistä on varmistaa, että ne pitävät roskapostin poissa.

Toki nämä asiat voivat auttaa nopeuttamaan prosessia; mutta ne eivät ole vaatimuksia. Yrityksen sivupalkissa on myös Google AdSense -mainoksia, jotka toimivat toisena mainostulon lähteenä. Vuosi sitten yhtiö keräsi 200 miljoonaa dollaria 1 dollarilla. Parasta on, että se vaatii minimaalista työtä ja kuka tahansa voi tehdä sen. Uskon vahvasti, että tämä on luodinkestävä malli, jolla joku voisi lopettaa 9-5-työpaikan ja alkaa ansaita tarpeeksi rahaa ylläpitääkseen itsensä verkossa. Toiseksi viimeiseksi listallamme on lippuvälittäjä, tai päänahan, koska suurin osa ihmisistä tietää sen. Tässä on yksi Reddit-käyttäjä, joka teki helpon 150 dollarin jutun patjoista kahden tunnin ajan: Kolmannen osapuolen myyjänä sain pääsyn Amazonin suosituimpiin asiakaspalveluihin ja lähetysvaihtoehtoihin, joihin luotetaan kaikkialla maailmassa.

Viime vuonna Reddit osallistui mainoskonferenssiin Cannes Lions ensimmäistä kertaa, ja huhtikuussa yritys palkkasi Time Inc. -yrityksen johtajan Jen Wongin. Katso koko video ja opi kuinka voit ansaita paljon rahaa Redditillä. Luulet, että niin laajan ja monipuolisen yleisön kanssa Reddit-yhteisö kykenee tukahduttamaan yleisölle räikeän markkinoinnin, kun he näkevät sen. Lisätietoja tekijästä: step, tämän avulla voit tottua välittäjän alustaan ​​ja harjoittaa kauppaa. Tässä on salaisuus: Hän puhui asiasta, ja nyt sillä on kaksi eri yritystä, jotka kilpailevat työstään. Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, huomaat, että Saapuneet-kuvake palaa, koska sait ensimmäisen viestin. Isot taarat.

Kohdeasiakkaasi ovat yleensä vanhukset, yksinhuoltajaäidit ja yleensä ihmiset, jotka eivät ehkä pysty tekemään sitä itse tai joilla ei ole aikaa siihen. Talousneuvojamme Alex Tabarrok toteaa: Kaikista aloittavista yrityksistä aina kypsään finanssialan yrityksiin, kuten luottokortteihin, voit saada rahaa liittymiseen. Tässä on muutama esimerkki: Maksetut tutkimuspaikat tarjoavat keinon tämän tavoitteen saavuttamiseen. Ota meihin yhteyttä, se poistaa kunkin markkinan tarpeen tarkistaa kuumia varastoja, sektoreita, hyödykkeitä, indeksejä tai lukea markkinoiden mielipiteitä. Se voi olla podcast (juuri sen tein!)

Suorita Hääseremoniat

Se tarkkailee suoritettuja askelia, kuljettua matkaa, menetettyjä kaloreita ja tarkistaa myös sykettä. Tai ainakin niin Redditin käyttäjä ajatteli valmistautuessaan ostamaan parrakas lohikäärme poikansa syntymäpäivää varten. Se antoi minulle vapauden ja vaihtoehtoja. Heidän vähimmäissummansa on 20 dollaria. Koska suurin osa Reddit-käyttäjistä on kotoisin Yhdysvalloista, sinun tulee aina lähettää viestejä hereillä, jotta saat parhaan hyödyn. Kolmannen osapuolen toimittaja toimittaa tilauksen kaikki nämä asiat puolestasi. Et voi mallintaa otsikkoasi kaikkien niiden jälkeen, mutta sinulla pitäisi olla riittävästi esimerkkejä työskennelläksesi keksiäksesi oman. Palkka on 0,35 euroa jokaisesta oikeasta tuloksesta.

Monet kanadalaisten käytettävissä olevista tutkimussivustoista palkitsevat sinut pisteillä, jotka voidaan sitten lunastaa käteisellä (Paypalin, Checkin tai suoran talletuksen kautta) tai suosittujen jälleenmyyjien, kuten Amazon, Walmart, Starbucks, jne. Lahjakortteina. Persoonallisuudet eivät välttämättä sovi yhteen. Vastaa jokaiseen viestiin, sähköpostiin ja kommenttiin. Olen ollut siellä, joten tiedän. Koska LBRY on protokolla eikä yritysmyymälä, sisällön luetteloimiseksi ei ole hyväksyntäprosessia eikä valtuuksia, jotka voisivat "poistaa rahasi" videoidesi kanssa.

Voit helposti löytää kultaisia ​​tuotteita, joita et löydä muuten. Hallitse 401k: Löydä ihmisiä, jotka tarvitsevat tehtävien tekemistä, ja maksaa sinulle vähän rahaa niiden tekemisestä. Voit rakentaa blogin myyntisivun yläosaan ja kasvattaa auktoriteettisivuston kyseisestä tuotesivustosta. Jos pidit tästä artikkelista, lue muut tapaustutkimukseni täältä. Uutiset, jos näin on, sinun pitäisi tietää, että osa-aikaisen kaupankäynnin muuttaminen kannattavaksi työksi, jolla on kannattava palkka, vaatii erikoistyökaluja ja -laitteita, jotta saat tarvittavan edun. Se voi olla laaja aihe (r/politiikka) tai hyvin, erittäin niche-aihe (r/pitbulls_in_partyhats).

  • Olen tutkinut tietojen syöttötöitä, niitä tyhmiä (ja ilmeisesti vääriä) kyselyasioita, mutta ei onnea.
  • Tämä alaluokka on yksityishenkilöiden yhteisö, joka voi keskustella (enimmäkseen) ansaitsemisesta verkossa.

Kuinka löytää yleisön polttavat kivut Redditistä?

Jos kyse on podcastista, toivottavasti jokainen jaksoista saa noin 500–1000 latausta. Mutta jonkin tällaisen aloittaminen maksaa paljon rahaa. Jos olet julkaissut ilmaisen e-kirjan, joka liittyy tuotteeseesi tai yritykseesi, ja suosittelen sitä ehdottomasti, voit lähettää linkin ilmaiseen teokseen/ilmaiseksi ladattaviin alamomentteihin (niitä on enemmän kuin yksi). Mitä enemmän äänimerkkejä sinulla on, sitä enemmän ihmiset voivat nähdä viestisi.

Viimeinkin, monet käyttäjät lähettävät linkkejä vain omille sivustoilleen. Näin matkablogerit ansaitsevat rahaa. Voit ansaita rahaa Steemitissä kirjoittamalla laadukkaita blogi-viestejä, mutta myös äänestämällä ja kommentoimalla viestejä. Täällä on kahta muotoa: joko varastettujen tavaroiden jälleenmyyminen tai patsy-yrityksen käyttäminen ostamaan tavaroita, jotka eivät maksa niistä, ja myydä ne alennuksella. Sinulla on nyt 2-3 yrityksen omistajaa, jotka takaavat työsi. Annoit Redditille haluamansa idean, ja 122 000 yrittäjää, jotka seuraavat tätä ala-Redditiä, ovat todennäköisesti nähneet viestisi.

Kesti vain 5,6 testiä, jotta päästäisiin siihen.

R/ForHire

Vertaa tätä valtion arpajaisten tekemiin 45%: iin ja laillistettujen rahapelien suurin voittaja tulee heti selväksi. Inhoan rikkoa sen sinulle, mutta itsesi rekisteröiminen Fiverriin ei ole edes puoli taistelua. Sovellus sovelluksen luomisessa on hieno, että voit tehdä sen ehdoillasi, ajallaan, kun olet kotona. On ehdottoman välttämätöntä, jos haluat siirtyä nollasta sankariin. Joten, ensimmäinen askel on löytää blogisi kannalta merkitykselliset alamäärä (ne sisältävät kohderyhmäsi). Eilen löysin hullu menetelmän ansaita noin 500 dollaria päivässä vain selaamalla Redditiä. Kuinka hoidan talouteni, kun joku rakastan kuolee? Voit joko rekrytoida tytäryhtiöitä myymään tuotteitasi tai sivutoimisessa blogiviestissä kuinka ansaita rahaa star trek -yrityksen online-tytäryhtiöiden tarjouksissa tuotteiden sisällä tai seurata maksimoidaksesi tuotot.

  • Luota minuun, kun rahatarve on suuri ja pankkitililläsi on yhtä vähän - etenkin kun elät muutamalla viimeisellä dollarillasi - löydät tavan saada työpaikka!
  • Tämä alaosa on yleensä omistettu suorittamaan halpoja töitä ihmisille edullisin hinnoin.

Luovan Esteen Voittaminen

Mutta ne eivät ole ainoita sosiaalisia kanavia, joita voit hyödyntää saadaksesi lisää työtä. Kokeile tätä yhteisöä. Joten haastattelimme Sambiaia saadaksesi tietoa siitä, kuinka hän sai liiketoimintansa toimimaan ja miksi se oli niin suuri menestys.

Esitä kysymyksiä, osallistu keskusteluihin ja kävele pois joitain vakavasti hyviä vinkkejä niiltä, ​​jotka ovat matkalla taloudelliseen itsenäisyyteen. Liity githubiin tänään, reaktiivinen impulssien ostaminen on yleensä huono idea normaalilla kaupankäyntiaikana, ja vaikutukset voivat olla vielä pahemmat kaupankäynnin jälkeen. Niko loi tavaroita luokiteltujen mainosten verkkosivustoille Meksikossa, joissa hän tarjosi kielitaitokseen liittyviä taitojaan. Tämä alaluokka on kyse hauskasta/mielenkiintoisesta gifistä. Tee aina oma due diligence. Aiheeseen liittyvät merkinnät, jossain hetkessä unohdin melkein kuinka soittaa kitaraa. Jos näin on, sinun täytyy myydä niitä!

Keskikokoinen

Nostamalla sivustosi keskittymistä yhden markkinaraon ulkopuolelle voit tavoittaa suuremman yleisön. Kuinka kauan tämä kestää? Reddit on epäilemättä rikas lähde löytää parhaat pudotuslajien tuoteideat, jotka myydään verkossa ja ansaita rahaa. Pelin kehittäjä, nykyisiä käytettävissä olevia tehtäviä ovat muun muassa yritysmyyjät, asiakaspalvelun edustajat ja kaksikieliset asiakaspalvelun edustajat. Ihmiset ovat alkaneet kuluttaa paljon kodin turvallisuuteen. Aloita tavoittaminen niille ihmisille, jotka johtavat menestyviä yrityksiä omassa markkinaraomassa. Redditillä on virastoille suunnattu liukukansio, jonka nimi on "mainostarjoukset", jossa kerrotaan "kerroksellisesta kohdistamistavasta" siitä, miten se aikoo kutoa sponsoroitua sisältöä foorumeihinsa. Se loppuu ehdottomasti huonosti. Ansaitse i-Say-pisteitä täyttämällä tutkimukset ja osallistumalla heidän kanta-asiakasohjelmaansa.

Jacobs hän vastasi yrityksen palkkaansa, ja hänellä on tänään enemmän kuin tarpeeksi työtä.

Viimeisen e-kirjani tuotti ~ 10 tuntia ja 500 dollaria. Vain siksi, että olemme kaikki tottuneet tiettyihin ratkaisuihin, ei tarkoita, että niissä ei olisi vakavia virheitä. Haluatko ansaita nopeasti rahaa vai haluatko tuottaa pitkän aikavälin kestävämpiä tuloja tuottavia tuloksia, on varmasti tapoja ansaita rahaa verkossa jo tänään. Liity Let’s Talk Money -yhteisöön YouTubessa!

Kirjoita Yleisölle

99 vuodessa, ja se on eräs sivustokohtainen valuutta, joka voidaan "lahjauttaa" muille käyttäjille. Pieni seurantasi on mielestäsi, jakaa ja kommentoi viestejäsi. Tämä on yksi huomaamatta jätetyistä tavoista kerätä ylimääräistä rahaa. Periaatteessa lataat sovelluksen ja saat maksun käydä keskusteluja muiden kuin englanninkielisten kanssa. RFID-lompakot ovat alkaneet saada pitoa johtuen siitä, että huijarit ovat varastaneet luottokorttitietoja. Täällä on tonni yrityksiä, jotka tekevät tätä juuri nyt, ja olemme laatineet luettelon parhaista vapaan rahan tarjouksista, koska tästä kirjoituksesta lähtien on lähes 20 yritystä, jotka jakavat lähes 3000 dollaria käteisellä. Tässä sarjassa saamasi niche-ideat on luotu inspiroimaan sinua suunnittelu-, markkinointi- ja niche-idea-ideoilla nykyisiin tai tuleviin hankkeisiin. Tämä johtuu siitä, että alaluokan ihmiset muuttuvat koko ajan, ja samat, jotka näkivät sen aiemmin, eivät ehkä muista sitä ja antavat silti vastustuksen.

Muista tarkistaa myös r/AskReddit. En halua rikastua tekemällä sitä, mutta siitä on tullut hieno lisä tuloilleni, johon en itse luota. Se voi tallentaa kaikenlaista sisältöä ja saattaa sen saataville halvalla kysynnällä. Jotkut heidän suosikkipaikoistaan ​​löytää freelance-töitä? Kiitos sydämestäni. Jotkut sanovat, että yksinkertaisen kalastajan on lähes mahdotonta purkaa riittävästi lohta pitääkseen itsensä uusissa hattuissa ja ajoittain heikosti eroottisessa sienihauteessa, mikä on surullista. Liity suurimpaan kauppiaiden yhteisöön, löydä suosituimmat kauppiaat ympäri maailmaa, kopioi heidän strategiaansa ja vastaanota kaupat reaaliajassa sijoitustilillesi. Toimiva kannettava tietokone, matkapuhelin (joissakin tapauksissa), Internet-yhteys ja melko hyvä määrä kärsivällisyyttä oppimiseen.

Nyt miekkailua varten se auttaa järjestäytyneessä verkostossa liikuttamaan liikkeen omistajaa. Ohjelmoija, tänä vuonna keskityn enemmän tytäryhtiömarkkinointiin ja tavoitteeni on ylittää 10000 dollaria kuukaudessa tytäryhtiömarkkinoinnin kanssa. Jokainen kysely palkitsee välillä 50 senttiä ja 5 dollaria, ja sinulle maksetaan 2 dollaria ystäväsiirrosta. Samankaltainen kuin tavallisen tai e-kirjan luominen, voit kuuluisat tytäryhtiömarkkinoijat oppia tekemään tytäryhtiömarkkinoinnin itse luomaan äänikirjan joko itsenäisesti tai kohtelemaan e-kirjaasi. Tällä alaluokalla oli yhteensä 339K seuraajaa tuolloin.

Keskuspankkien Mukaan Negatiiviset Korot Ovat Olleet "tehokkaita"

(4), kultapalkinto (arvo 1 dollari). Tämän "pienen" johdannon jälkeen tässä on osa, josta olet todennäköisesti kiinnostunut: Samoin tällä ei voi ansaita ylimääräistä rahaa, mutta voit vähentää kuluja.

  • Suurin osa laittomista kasinoista on tosiasiallisesti perustettu harvinaisina turnauksina, ei ympäri vuorokauden tapahtuvaksi kasinoksi.
  • Seuraavaksi on selvitettävä, kuinka tietyissä alaluokkissasi redditorit ajattelevat.

Aseman Uber/Lyft/Amazon

”- Se näyttää olevan kysymys, jota kaikki kysyvät nykyään. Sen jälkeen tutkija saattaa ottaa sinuun yhteyttä uudelleen. Hän pyytää sinua ajoittamaan videopuhelun (he käyttivät Google Hangoutsia minun tapauksessani) valitsemallesi päivälle/tunnille. Siellä on hienoja vinkkejä luoton hankkimiseen ja säästöihisi, samoin kuin ideoita ansaita rahaa puolella. Onko sinulla ollut vaikeuksia selvittää, mistä aloittaa, mikä tie kulkea tai oletko halunnut neuvoja päästäksesi seuraavalle tasolle?

Reddit-lahjat

Et todennäköisesti sanoisi mitään, jos ystävä tai työtoveri kertoa sinulle rahapäätöksestä, jota et hyväksy (luottokorttiluoton nostaminen, talon ostaminen, jolla on vähän tuloja, jne.) Aika, jolloin voit alkaa rakentaa salkkua näiden kahden taiton ympärille, jotta voit alkaa ansaita rahaa. En enää menetä aikani tutkimussivustojen kanssa. Tämä on hieno harjoitella palautetaidosi, jotka avaavat paljon muita ovia.

Jos olet erittäin osaava parturin tai clickbank-tytäryhtiömarkkinoinnin koulutusfoorumin mukavissa leikkauksissa ja haluaisi aloittaa oman yrityksen, liitä Reddit osaksi yleistä markkinointistrategiaasi. OP: lla oli kaksi työtarjousta ja hän tiesi, että jos yksi ei treenaa, toinen olisi hänen puolestaan. Ja se toimii samalla tavalla Redditissä. Tässä on 7 eniten ajatuksia herättävää säiettä, jotka olen löytänyt yhteisöstä. On ratkaisevan tärkeää, että kirjoitat aiheista, joista nautit; muuten korko heikkenee jo ennen kuin näet ensimmäisen dollarin tulevan sisään. Joten jos uskot, että parrakas lohikäärme auttaa sinua elämään rikkaaa elämääsi, osta kaikin puolin tuo lisko! Katso, onko osastollasi sellainen. Jos haluat päästä mihin tahansa liiketoimintaan, huomaat nopeasti, että verkottuminen on yksi tärkeimmistä taitoista, joita voit kehittää.

Pyydä sinua antamaan intiimejä tietoja, kuten SIN- tai luottokorttitietosi. Toinen toimiva strategia on siirtyminen suoraan paikkoihin, joissa haluat työskennellä ja esitellä itsesi. Kiitos, että luit! tässä on vielä joitain esiteltyjä sovellusluetteloita! h4 class ="ra-title"> 10 parasta työnhakusovellusta androidille! Sinulla on myös pääsy heidän rahaoppaisiinsa, jotka on linkitetty etusivun sivupalkkiin.

Viimeiset Sanat

Pahimmalla kuukaudellani tein vain noin 500 dollaria ja parhaiten tein yli 2019 dollaria. Saatavilla olevat tuotteet, jos teet ne väärin, voit menettää varoja. Koska näille tiedostoille on olemassa markkinapaikka, voit vihdoin löytää harvinaisia ​​kappaleita ja elokuvia, jotka eivät tue pelkästään suosioon perustuvaa torrent-parvea. Tässä on luettelo yli tavoista, joilla opiskelijat voivat ansaita rahaa työskentelemällä, yrittäjyydellä, myymällä tavaroita verkossa ja paljon muuta! Voi ja pidät paremmin pizzan tuoksusta... mutta kuka ei? Tavoitteena on auttaa työttömiä löytämään kotona töitä, joiden avulla he voivat tehdä osa-aikatyötä ja ansaita rahaa verkossa. Oletetaan, että keksit 10 videota, joiden mielestäsi olet melko hyvä.

Tämä mini kannettava kosmeettikassi voi olla naisten pelastaja, joka voi taittaa ja avautua muutamassa minuutissa. D-sarjan tarkat tiedot saattavat vaihdella ennen sen virallista ilmoittamista, ja Reddit ja Tencent kieltäytyivät kommentoimasta. Kutsu heidät tekemään YouTube-video kanssasi! Jos asetat sen liian korkeaksi, vain muutamat alidreditin viestit pätevät, mikä on turha näytteen koko. Onneksi jokaisella seulalla vie minut vain muutaman minuutin. Pienen ajan viettäminen kapealla alaraportilla auttaa sinua tuntemaan yleisösi.