Opiskelija Ansaitsee Rahaa Verkossa

Jos olet kiinnostunut tietystä tutkimusalasta, ota yhteyttä professoriisi kanssa ja katso, onko hänellä sinulle työtä. Voit ansaita kunnollisen tulon tästä online-työstä. Yleisön lataaminen sovelluksen lataamiseksi ei ole hyvä idea, koska katsotaanpa sitä; kukaan ei maksa ladata sovellusta. Voimayhdistelmää varten voit yhdistää talon maalaamisen muihin palveluihin, kuten pihatyöhön tai ajotieltä puhdistukseen. Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita taskurahaa. Verkossa tapahtuva "keikka" - Kuten freelancer, mutta kertaluonteisiin tehtäviin, toisin kuin meneillään olevaan työhön, näiden sivustojen avulla voit tarjota henkilökohtaisia ​​"keikkoja" ihmisille, jotka etsivät tiettyä tehtävää. Sen sijaan, että käyttäisit Internetiä satunnaisiin keskusteluihin Facebookissa, voit ansaita rahaa vapaa-ajallasi. 99 ja ansaitset 70% myynnistä.

Näyttää siltä, ​​että digitaalikursseja on kaikkialla tänään! Julkaise kirjoja sarjassa ja pyrkii hallitsemaan tiettyjä markkinoita. Sinusta voi tulla henkilökohtainen valmentaja. Mitä etuja on ansaita rahaa opiskelijana Intiassa? Saatat ajatella, että teini-ikäisenä sinulla ei ole mitään myymisen arvoista, mutta olet yllättynyt. Kokemusasteeltasi tai alan taustasta riippumatta, Flexjobsissa on runsaasti etätyöskentelyä. Jos ei muuta, opit paljon erilaisista sijoituksista ja toimialoista.

Ibotta on sovellus, jonka avulla saat alennuksia jo ostamiin tuotteisiin. Aloita työskentely virtuaaliassistenttina tekemällä luettelo palveluista, joita voit tarjota. Sivustojen, kuten Society6, avulla on helppo ladata ainutlaatuisia mallisi ja myydä niitä monille eri tuotteille, kuten puhelinlaukut, t-paidat, kuvakudokset ja paljon muuta. Ihmiset haluavat aina löytää nopeimman tavan oppia jotain uutta. Tästä runsaudesta huolimatta vain 19% yrityksistä louhii korkealaatuista tietoa. Monet verkkosivustot, jotka isännöivät ESL-luokkia verkossa, toimittavat myös oman opetussuunnitelmansa opettajien auttamiseksi luokassa. Osana taloudellista apupakettia (vaikka jotkut tehtävät eivät perustu tarpeisiin) saatat ehkä löytää työopiskelutyön, jonka avulla voit saada palkkaa opiskeluun.

Tietenkin, paras vaihtoehto on työskennellä verkossa kotona ja saada riittävästi aikaa opiskeluun. Joka päivä opiskelijat soittaisivat sisään tai unohtavat vuoronsa, ja minä pysyisin kiinni siivoamisen seurauksena. Jos et ole varma, mitä myydä, katso vaatekaappisi, vanhat CD-levyt, huonekalut jne. Vaihe # 1: etsi instrumentti, jolla on alhaiset viimeiset 50 kynttilänjalkaa. käytä 60 sekunnin taulukkoa (1 minuutin tf). Tarvitset vain korkealaatuisen kameran, ja voit tehdä sen älypuhelimellasi. Lisätietoja vinkkejä ja myyntipaikkoja on DVD-levyjen, CD-levyjen ja pelien myyntioppaassa.

 • Jotkut sivustot ostavat hiuksia tai antavat asiakkaille myydä hiuksia.
 • Yhtenä alustana ihmiset lähettävät työpaikkoja ja kuinka paljon he ovat valmiita käyttämään.
 • Jos et tunne tätä termiä, tarkoittaa vain ainutlaatuista aihetta, näkökulmaa, markkinoita, yleisöä tai ääntä, joka saa ihmiset seisomaan ja huomaamaan yrityksesi.
 • Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä.

Mitä Seuraavaksi?

Riippumatta siitä, onko tämä lyhyt- tai pitkäaikainen, on sinun tehtäväsi, mutta mikä tahansa näistä vaihtoehdoista voi käynnistää tulosi ja auttaa rakentamaan entistä enemmän sivutoimisia verkossa. CYBER EXPO Self Care Osa-aikaiset työpaikat: Myy sivusto voittoa varten!

Tämä palvelu yhdistää äänikirjan kertojat kirjoittajiin. Kun aloitat, ansaitset noin 15% myyntihinnasta, mutta se voi nousta jopa 50% ajan myötä. Sinulle annettaisiin koodi tai linkki lisätäksesi blogiisi mainostamasi tuotteen sivulle tai viestiin. Kannattavan niche-verkkosivuston luominen vie aikaa, eikä sitä ole tarkoitettu heikkoon sydämeen. (Tällä tavalla heitä kannustetaan jakamaan sisältöä omalle yleisöllesi (mikä voi olla tärkeä tapa tuottaa ensimmäistä myyntiäsi - se auttaa, jos käytät yhtä parhaista CRM-yrityksistä pienyrityksille) ja alkaa rakentaa omaa Yhteisö!)

99designit ja freelance-sivustot, kuten Upwork, ovat myös lupaavia lähteitä freelance-suunnittelijoille. Campus-kokoasi riippumatta kaikki yliopistot tarvitsevat ihmisiä ja asioita, joita ajaa ympäri. Poshmark on sovellus, joka yhdistää ostajia, jotka etsivät hyviä tarjouksia laadukkaista vaatteista, ihmisten kanssa, jotka haluavat myydä niitä. Ostamatta perusteettomia vinkkejä, ei ole niin, että kaikki tällaiset lähteet ovat vääriä, mutta todennus vaaditaan. Vältä yrityksiä, jotka saavat sinut ostamaan varastonsa etukäteen, koska nämä ovat usein pyramidijärjestelmiä.

 • Sinun on vain varmistettava, että olet suorittanut työsi annetulla ajanjaksolla, yleensä 2–3 päivän välillä, riippuu täysin tekemästäsi työstä.
 • Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, ottaa kyselyjä ja antaa palautetta, jota yritykset voivat käyttää parantaakseen tuotteidensa tutkimusta ja kehittämistä.
 • Fyysisen niche-tuotteen luominen ja myynti omistautuneelle ostajaryhmälle.
 • Koska se on sinun hallinnassasi, sinun ei voi rajata sitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita.
 • Voit myös hankkia ESL-sertifikaatin lisätäksesi menestysmahdollisuuksiasi ja palkataksesi työtä.

Löysitkö tämän hyödyllisenä? Ole hyvä, jaa se!

Kuinka ansaita rahaa siitä, että YouTube on opiskelija? Löydä tyhjä tai hylätty kiinteistö Englannissa, ja voit ansaita €20 Amazon- tai M&S -kupongin, jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa siitä YouSpotPropertylle. Aloita bloggaaminen jo tänään, jos haluat joustavan kotona työskentelevän vaihtoehdon. Sitten ehkä kirjoituskeskus olisi hyvä paikka työskennellä. Jos pidät kirjoittamisesta ja sinulla on paljon sanottavaa aiheesta, josta olet intohimoinen, voit valittaa, että et aloittanut blogia yliopistossa. Onko sinulla auto ja haluatko laittaa sen toimimaan?

60 jokaisesta videon 1 000 katselusta. Voit koodata ja kirjoittaa ohjelmia, jotka auttavat sinua luomaan sovelluksia. Se on, että yleisimmät ideat on valittu paljon enemmän kuin muutama vuosi sitten. Sen sijaan, että heidän olisi tehtävä oma matkansa tomaattiin, voit yhdistää matkan sinun omaasi ja periä heiltä pienen maksun siitä. Niin kauan kuin sinulla on tietokone, vakaa internetyhteys ja joitain graafisia ja verkkosuunnittelutaitoja, voit ansaita rahaa ansaitsemaan rahaa Keniassa opiskelijana.

Siksi hakukoneet luottavat todellisiin ihmisiin antamaan palautetta tulostensa merkityksellisyydestä ja hyödyllisyydestä.

Voit myös hauskoja memejä tai lauseita, joihin kohdemarkkinat voivat tunnistaa. Verkkotyöt antavat myös mahdollisuuden valita omat työtunnit tai jopa työskennellä askelittain luokkien ja muiden sitoumusten välillä. Tarjoustyypit: Yksi parhaimmista paikoista valvoa säännöllisiä uusia online-kirjoituskeikkoja 5 verkkosivustoa, josta freelance-kirjoittajat ja -kooderit voivat löytää työtä voi markkinoida itseäsi. Jokainen digitaalinen tuote, jonka voit ajatella ja luoda, voidaan myydä yleisölle, kunhan se tarjoaa heille todellista arvoa. Siksi on parempi saada ensin kunnollinen pito ennen kuin haet BuySellAds-ohjelmaan. Tule "napsauttajaksi" napsauttajaksi. Internetin ikä on tuonut mahdollisuuden verkkotyöhön.

Sähköpostimarkkinointi niche-uutiskirjeellä (The Skimm, Mister Spoils)

Pitch riskipääomasijoittajille/enkeleille/muille sijoittajille: Tämän KEnya-verkossa ansaitsemisen menetelmän kauneus on se, että sinun ei tarvitse keskittyä pelkästään T-paitojesi kuvasuunnitteluun. E-kirjojen ja muiden digitaalisten tuotteiden luominen ja myynti on tuottoisa blogiidea opiskelijoille. Tämä on paras valinta sinulle. Tarvitset verkkosivuston.

Kuinka tehdä verkkosivustosi mobiiliystävälliseksi: Ultimate Guide

Sijoittamalla tänään voit silti hyödyntää varhaista käyttöönottoa. Lisäksi vähittäiskauppa ansaitsee tasaisen palkan. Se on tapa myydä vaatteita, joita et käytä, mutta jotka ovat silti hyvässä kunnossa. 43 dollaria ei ole kovin paljon rahaa, mutta se on ehdottomasti parempi kuin ei mitään sellaisesta, jonka jo osin. Pinecone 18-24 - Jos olet 18-24, voit ansaita 3 dollaria tutkimusta kohden Pinecone-palvelulla. Päästä alkuun, hän väitti muuttaneensa 12 000 dollaria 1 dollareiksi. Tämä vie vain muutaman minuutin. Kuinka saada 4 €: n kelloggin granola ilmaiseksi. Voit saada inspiraatiota ja osoittimia sivustoilta, kuten http: Verkkotutorointityöt sopivat parhaiten, jos tiedät kaiken kyseisestä kentästä.

Siirry sitten aktiivisten kilpailujen sivulle osallistuaksesi muihin löytämiin ilmaisiin kilpailuihin. Joten, käymällä läpi tämän blogiviestin saat hämmästyttäviä ideoita käytännöllisestä rahankäytöstä. Blogging bloom on eniten käytetty tapa ansaita verkossa. Löydät myös monia tutkimusyrityksiä, joilla on älypuhelinsovelluksia, mikä tarkoittaa, että voit teoriassa ansaita rahaa kävellessäsi luokassa. Tämä voi koskea kouluhanketta, yritysehdotusta, ansioluetteloa tai mitä tahansa määrää muita asiakirjoja. Vaikka verkossa on saatavana satoja paikkoja, joissa voit myydä opetustaidosi, mainitsen tässä vain harvat sivustot, jotka tarjoavat käyttäjilleen erinomaisia ​​ominaisuuksia.

 • Kumppanit (se olet sinä) saavat maksun, kun joku napsauttaa verkkosivustolta kumppanisivulle ja ostaa sieltä jotain.
 • Käytä mainontaa tulomalliasi.
 • TV tai elokuva Extra Joka päivä ympäri maata televisio-ohjelmat ja elokuvanäytöt etsivät lisäominaisuuksia täyttääkseen sarjansa taustan.

Ryhdy Sopimuksen Asiakaspalvelun Supertäheksi

Entä jos haluat alkaa ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa 90 päivän kuluessa, ei kolmen vuoden aikana? Valitse blogiisi liittyvä verkkotunnus ja rekisteröi se hyvämaineisen verkkotunnuksen rekisteröintiyrityksen kanssa. Ensinnäkin kauppasimme osakkeilla välittäjien kanssa.

Tapahtumatiedot

Jos sinulla on niche-yleisö, tämä voi olla aika tuottoisa vaihtoehto. Ansaitse YouTube-videoista: On myös muita mainosverkostoja, kuten Ezoic ja Media. Useimpien freelancer-verkkosivustojen avulla voit hyödyntää taitojasi ansaita nopeasti rahaa verkossa. Upea tällaisten tuotteiden luomisessa on, että voit tehdä sen vapaa-ajallasi, öisin ja viikonloppuisin. Jos olet vähintään 13-vuotias, voit käyttää Swagbucksia ansaitsemalla rahaa videoiden katsomiseen, kyselyiden tekemiseen, Internetissä selaamiseen, verkkokaupoihin tekemiseen, ystävien lähettämiseen ja muuhun.

Voit tehdä kaiken itse itse online-markkinointikauppojen avulla. Tapa, jolla ansaitset rahaa blogistasi, on sinun, mutta usein tulosi tulevat joko mainosta, tytäryhtiöiden arvosteluista tai voit myydä omaa digitaalista tuotetta. Ehkä et halua kuljettaa ihmisiä. Jäsenet, kun välitysmarginaalitilisi määritetään mallipäivän kaupankäyntitiliksi, marginaalin säännöt muuttuvat tilille. Ja se on hyvä uutinen korkeakouluopiskelijoille, jotka etsivät työtä verkossa. Ja voit tehdä tämän erittäin helposti blogin avulla.

Nyt puhutaan muista suosikkeistani parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Sinulla on mahdollisuus myydä näitä tuotteita itse tai tehdä yhteistyötä valmistajan kanssa, joka räätälöi nämä tuotteet ja tippaa ne ostajillesi. Etsi työpaikkoja JobTonicilla: Opiskelijan elämän tulee olla nautinnollista ja mahdollisimman vähäistä, koulutus on etusijalla, toivomattomilla häiriötekijöillä, kuten rahan huolehtimisella, ei pitäisi olla paikkaa koulussa, opiskelijat ovat tulevaisuutta, se on niin yksinkertaista. Voit aloittaa työskentelyn konsulttiyrityksessä kokopäiväisesti (tai) jopa tehdä osa-aikatyötä freelance-konsultti, riippumaton konsultti jne.

Hanki Palkka Testata Sovelluksia Ja Verkkosivustoja

Kirjoittaminen on taidetta, jos olet tämän taiteen mestari, käytä sitä tulonlähteenä tai sivutulona. Monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa voit tarjoilla alkoholia teknisesti 18-vuotiaana, mutta suurin osa baareista ei palkkaa ketään alle 21-vuotiasta vastuuseen liittyvistä syistä. Loppujen lopuksi, mitä vahvempi sisältö, sitä enemmän rahaa voit ansaita. Tai suuremmilla summilla voit tilata muotokuvia (on rikkaita ihmisiä, jotka maksavat suuria rahaa tällaisista asioista). Se on vain foorumi, jolla luovien ideoiden avulla ihmiset hakevat alustavaa rahoitusta. Online-läsnäolo oman blogin muodossa voi auttaa sinua laskemaan korkeasti maksavat asiakkaat nopeammin ja toimimaan portfoliona työllesi.

 • Mitä enemmän videoita, joiden katselukerrat ovat korkeimmat, sinulla on enemmän rahaa taskuihisi.
 • Voit tehdä tämän myös, jos sinulla on hyvät tiedot mistä tahansa aiheesta.
 • Koska he maksavat vasta, kun työ on valmis heidän tyytyväisyytensä mukaan.

Maksa Napsautuksella

Kuka tahansa voi saada tasaisen tulon freelance-kirjoittamisesta osaamisalueellaan, kuten henkilökohtainen talous, terveys ja elämäntapa, viihde, markkinointi jne. Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Yksi parhaimmista tavoista ansaita rahaa verkossa lukion opiskelijana on myydä paikallisia tavaroita verkossa. Katso heidän hinnat, kuvaukset ja valokuvat. Se johtuu siitä, että voit ansaita rahaa lähettämällä videoita YouTubeen! Suurimman osan näistä tiedoista kirjoittavat kirjoittajat, tunnetaan myös nimellä bloggaajat tai sisällöntekijät.

Luo Niche-blogi Tytäryhtiömarkkinointiin Ja Digitaalisiin Tuotteisiin

Katso Skillshare. TeeSpringin kaltaiset palvelut helpottavat t-paitojen pudotuskuljetusyrityksen perustamista, koska ne hoitavat myynnin, tulostamisen ja lähetystoiminnan, ja sinä olet vastuussa vain suunnittelusta ja markkinoinnista. Saatat joutua vaihtamaan autovakuutuksesi sisällyttämään ajojakoon. Ilmoittaudu heidän silmiin ja korviin. Heillä on kuitenkin usein etuisuuksia, varsinkin jos hyväksyt isännöidä säännöllisesti.

Varainhankinnan varaukset: Jos voit kirjoittaa useammalla kuin yhdellä kielellä, sitä paremmin, sillä sinulla on laajempi potentiaalisten asiakkaiden joukko työskennellä. Jos sinulla on loistava käsitys yhdestä tai useammasta kielestä, oikoluku- ja editointityöt voivat hyvinkin kiinnostaa sinua tapaan ansaita rahaa verkossa vuonna 2020. Myymälä, seuraava on elää varojesi sisällä. Internetissä on satoja ihmisiä, jotka etsivät apua jatkamisen kirjoittamiseen. Mainitsimme jo opetusta kampuksella opastuskeskuksessa, mutta palkka siitä on yleensä hieman yli minimipalkan. Yritykset palkkaavat virtuaaliassisteja ulkoistamaan tehtäviä, joita ei tarvitse tehdä yrityksen sisällä. Ja meille se on helppo tapa ansaita nopeaa rahaa sohvalta.

Myy Verkkosivustosi

Jos osaat suunnitella ja organisoida hienosti, niin virtuaaliassistentiksi tuleminen voi auttaa sinua. Annan asiantuntijaneuvoja ja neuvoja kasvattaakseen liiketoimintaansa merkittävästi tulojen kasvattamiseksi ja niiden markkinoiden kasvuna. Suosittelen voimakkaasti WordPressin käyttöä. Lisäksi on tarjolla hyvin palkkaavia työpaikkoja teini-ikäisille, jotka osaavat kirjoittaa verkkosivuja tai ohjelmia, osaavat tehdä käsitöitä tai kerätä antiikkia tai ovat vain kiinnostuneita ansaitsemaan vähän rahaa verkon käytöstä normaalin tapaan.

Ei ole mikään salaisuus, että korkeakoulu on kallista, ja se on todennäköisesti yksi elämäsi kiireisimmistä ajoista. Se on mahdollisuus oppia lisää tietokoneiden ja muiden tekniikoiden toiminnasta, mutta vielä enemmän se on mahdollisuus parantaa kärsivällisyyttä ja empatiaa. Jotta voit tulla TA: lle, sinun on oltava olemassa oleva suhde professorin kanssa. Jos olet yksi harvoista yliopisto-opiskelijoista, jolla on auto, ystäväsi voivat jatkuvasti kysyä, voitko mennä kauppaan ostamaan heille ruokaa ja he maksavat sinulle takaisin. Mutta missä olet mukavin. Näihin töihin sisältyy osa "työtä", mutta kun sinun ei tarvitse korvata paperia tulostimissa tai auttaa opiskelijaa tai professoria tehtävässä, voit käyttää aikaa opiskella. Kauppaideat (10.-14. kesäkuuta), päiväkauppias ei ehkä tarvitse yhtä paljon rahaa valuuttakaupan aloittamiseen kuin swing-kauppias. Niin kauan kuin ihmiset jatkavat hakukoneiden käyttöä, niin on olemassa SEO tuntevia ihmisiä. Nopea ja keskisuuri Voit myydä lahjakortteja kioskeissa ja osallistuvissa vähittäiskaupan paikoissa saadaksesi rahaa samana päivänä tai yrittää myydä niitä verkossa.

Kuten freelance-kirjoittamisessa, tarvitset vain tietokoneen ja pääsyn Internetiin.

Jos haluat oppia taitoja oman freelance-oikoluvun aloittamiseksi tai nähdä, onko tämä oikea sinulle, katso tämä ILMAINEN johdanto-työpaja. Mutta niin ei ole lainkaan, etenkin nykyään saatavilla olevien sovellusten tapauksessa. Sinua kielletään väärinkäyttämästä tätä sovellusta. Jos osaat opettaa, tämä on paras aika ansaita ylimääräistä rahaa osa-aikatyönä.

SwagBucks Review: Online-palkintojen sovellus ja alusta

Tämä verkkosivusto auttaa sinua yhteydenpidossa Hiusten ostajiin. Tyhjennä käyttämättömät lahjakortit sivustolla, kuten Cardpool tai Giftcard Zen. Mutta voit myös mennä suoraan professorin luo ja tarjota apua heille. Voit tarjota blogeissasi vinkkejä ja oppaita peleistä täysin ilmaiseksi ja ansaita rahaa mainostamiseen tai muiden ihmisten tuotteiden mainostamiseen.

Voit ohjata myös muilla osaamisalueillasi, kuten instrumentissa tai urheilussa. Vedonlyöntilinjat, arvioijamme teki 601 puntaa. Toinen samanlainen ohjelma on QKid - jossa voit opettaa englannin opetusta verkossa pienissä ryhmissä. Viime aikoihin saakka markkinat olivat rajoittuneet paikallisiin kasvokkaisiin istuntoihin, mutta online-tutorointisivustojen ansiosta voit siirtyä globaaliksi! Esimerkkejä ovat Vivatic, IPSOS, Opinion Outpost, Global Test Market. On olemassa kaksi peruselintä, joilla voit ansaita rahaa verkossa rakentamalla ohjelmistotuotteita.

Voit linkittää niin monta luotto- tai pankkikorttia kuin haluat ja laittaa muutoksen toimimaan puolestasi edullisessa ETF: ssä. Hyvin ansaittavia potentiaalisia alustoja ovat Instagram, YouTube, bloggaaminen ja podcasting. Forex-suojausstrategia, Älä nyt ole huolissasi. Jos olet Amazonin ostaja, tämä on kultaa! Vastineeksi he ottavat prosentin siitä, mitä veloitat.

Toinen hyvä tapa kerätä joitain säännöllisiä luottoja pankkitilillesi on tehdä online-tutkimusta.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

Onneksi on mahdollista ansaita joustavat tulot verkossa. Sinun ei tarvitse maksaa yhden sentin siitä. Keskimääräinen palkka on 12–13 dollaria tunnissa, ja voit etsiä työpaikkoja miltä tahansa freelancer-sivustolta. Esimerkiksi vuonna 2019 voit ostaa kauneuden ja pedon Blu-ray 3D: llä vain 24 punnalla. Jos olet halunnut antaa kaksi senttiäsi ajankohtaisista asioista ja suuntauksista, olet ihanteellinen ehdokas ottamaan tutkimuksia! Luottakaa minuun, inhoan roskapostia yhtä paljon kuin sinäkin. Se yhdistää opettajat ympäri maailmaa opiskelijoiden kanssa, jotka haluavat oppia uuden kielen.

Myy suoraan sosiaalisen median alustojen, kuten Facebook, Instagram ja Pinterest, kautta. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen täyden palkkosi ansaitseminen voi viedä kuukauden aloituspäivästäsi. Redbubble-kaltaisella sivustolla, jos olet vähintään 16-vuotias, voit ansaita rahaa myymällä mallisi T-paitoja, puseroita, puhelinlaukkuja, laukkuja, tyynyjä, painatuksia ja paljon muuta. Jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa kiinteistöstä, ja se täyttää YouSpotProperty -kriteerit (yksityisomistuksessa, ei myytävänä eikä äskettäin ole haettu rakennuslupaa jne.), Voit valita €20 Amazon tai M&S -kupongin. Haluat ehkä tehdä ensin muutama pilkkahaastattelu ensin ystävien tai perheen kanssa, joten voit saada tyylisi alas ennen ensimmäistä oikeaa haastattelua.

Suurin osa näistä on suunnattu millennials ja opiskelijoiden haluavat ansaita rahaa tekemässä outoja töitä. Voit myös tehdä sijoituksen tyypistä riippuen jopa 12% vuodessa tai enemmän. Voit myös suunnata Mediumiin tai Amazoniin löytää kirjoittajia tai asiantuntijoita aihepiiriisi liittyvistä aiheista. Se selittää paljon, eikö niin? Esimerkiksi, jos olet suunnittelija, sinun pitäisi sisällyttää 99Designs-, Dribbble- ja Society6-sivustot liittymispaikoiksi. Saanko rikastua päiväkaupalla?, ja kaikessa keräilyesityksessä asianajaja kertoi tuomarille, että poliisi tai syyttäjä ei voinut näyttää valokuvia kellarista sellaisena kuin se ilmestyi ennen tulta. Nämä ovat usein yrityksiä, jotka ovat tulossa markkinoille uusia esineitä ja haluavat kuulla, mitä koeryhmä ihmisiä ajattelee siitä ennen kuin ne julkaisevat sen suurelle yleisölle.