9 Laillista Sivustoa, Joilla Voit Ansaita Nopeasti Rahaa Verkossa

Näiden sivustojen käyttö voi auttaa ansaitsemaan valokuvien ja videoiden ansaitsemista myös rakentamalla faneja kanssasi myös työllesi. Web-hakukoneet kilpailevat jatkuvasti yrityksestäsi, ja jotkut niistä ovat turvautuneet maksamaan sinulle. Näytä tavarasi houkuttelevasti ja järjestä se hyvin, jotta ihmisten on helppo tehdä ostoksia.

Okei, joten oletetaan, että sinulla on loistava idea.

Niin kauan kuin on vielä kirjoitettu sana, siellä on aina toimittajia. Kuten kuka vastaa luomasi näyttävien mainosten luomisesta, jotka sinun on vain napsautettava? Tämä ilmainen mobiilisovellus on saatavana iO: ille ja Android-laitteille. Vaikka online-kurssin rakentaminen, käynnistäminen ja markkinointi vie huomattavan määrän etukäteen tehtäviä, heidän ansaintapotentiaalinsa on katon kautta (etenkin verrattuna moniin muihin online-tapoihin ansaita rahaa, joista puhumme). Sekä äitien että isien blogeista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Usein bloggaajat ovat luoneet myydyimpiä kirjoja bloginsa sisällön perusteella. Teho, kun haluat myydä salauskolikot, sinun on oltava online-vaihdon jäsen, jossa voit myydä louhittuja kolikoitasi. Samoin Target ja Walmart. Vinkkejä käytetyille tuotteille eniten rahaa saamiseksi:

Lähes kaikki rakastavat popcornia! Löydät vaihtoehtoja, joilla voit tehdä kaiken muutamasta ylimääräisestä dollarista aina kokopäiväisen työpaikan korvaavan yrityksen rakentamiseen. Jos sinulla on ongelmia, Getaround on sinua varten ympäri vuorokauden ajoissa annettavalla tuki- ja asiakastuella. Älä ymmärrä minua, on vielä paljon hyviä mahdollisuuksia ansaita rahaa verkossa tänään. Tarvitset vain Internet-yhteyteen kytketyn tietokoneen ja transkriptiotaitosi. Tytäryhtiömarkkinointiin osallistuminen, sponsoroitujen artikkelien kirjoittaminen, maksettujen kyselyjen suorittaminen ovat muita asioita, joista voit ansaita. Tai voit integroida tytäryhtiömarkkinoinnin olemassa olevaan blogiin esittämällä suosittelemiasi resursseja.

Olen täällä kertoakseni, että voit myös - voit (suhteellisen nopeasti) oppia ansaitsemaan rahaa verkossa. Kopioi | HireWriters | TextBroker | TheContentAuthority | iWriter | Zerys - nämä ovat vain muutamia sisällöntuotantopalveluista, joiden tarkoituksena on yhdistää kirjoittajat ihmisiin, jotka tarvitsevat sisältöä. Jos haluat ansaita passiivisia tuloja, suosittelen kokeilemaan näitä asioita! Aloita sisustussuunnittelijana, miten täältä. Mene puhumaan muutama hääkuvaaja ja kysy heiltä, ​​onko tämä hyvä idea.

Jos se on pelottavaa, aloita vain näillä 50 resurssilla.

Elämänvalmentaja

Se on sivusto, jossa mainostetaan "pieniä asumismahdollisuuksia", joissa ihmiset asuvat pienissä taloissa, leiriläisissä ja pakettiautoissa, mikä on tällä hetkellä erittäin suosittu. Artikkelissa opit hän rakentanut hänen asiakkaansa suusanallisesti, näkyvyyttä, ja suuri joukko hinnat. Ateriapalvelu, ja muista, tämä oli hänen ansaitsemansa palkka neuvomalla ihmisille parhaita tapoja käyttää sosiaalisen median työkaluja, kuten Facebook ja Pinterest, tuotemerkkien kasvattamiseen. Voit parantaa menestysmahdollisuuksiasi pitämällä seuraavat vinkit mielessä: Voit kuitenkin saada 5 dollarin Amazon-lahjakortin, jolla on vain 500 pistettä, ja saat sen yleensä tunnin sisällä sähköpostiisi. Otat kyselyjä verkossa ja saat korvauksen käteisellä, kuponkeilla, palkinnoilla ja lahjakorteilla. Onneksi "keikkataloudessa" on paljon tapoja ansaita vähän ylimääräistä rahaa ajasta. Airbnb on sivusto, joka tarjoaa huoneita, sohvia tai kokonaisia ​​taloja vuokrattavana matkailijoille, jotka haluavat välttää kustannuksia ja henkilökohtaisen tunteen puuttumista, joka usein liittyy perinteisten hotellivuokraamojen kanssa. Palkka ei ole myöskään huono:

Tule, aivan kuten mikään Nigerian prinssi ei odota lähettävän sinulle lukemattomia miljoonia dollareita, rahaa ansaitsemiseen ei ole helppoa tietä verkossa. Voit käynnistää ja myydä verkkokurssin Thinkificin kanssa ja jakaa tietosi maailmalle. Ihmiset vain ajattelevat, että heidän tietokoneensa vanhenee ja hidastuu, kun todella heillä on ei-toivottuja ohjelmistoja, jotka hidastavat prosessoria. Suojattu: strategian kuvaus, kaikki tiedot toimitetaan "sellaisenaan" yksinomaan informaatiotarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu viitteelliseen kaupankäynnin toteuttamiseen tai neuvoihin. Mikä estää sinua? Mahtava asia Zazzle-kaltaisten ympäristöjen kanssa on, että joku voi ottaa yhden suunnittelustasi ja mukauttaa sen tarkalleen erittelyihin. Tässä tapauksessa sinun on luotava houkutteleva profiili, asetettava tuntihinta ja kilpailtava sitten muiden kanssa tehtävistä. Kaksi suosittua taitoa koodaamalla David Markey alkoi ansaita 10 000 dollaria kuukaudessa ollessaan vanhempi yliopistossa.

Muista, että tämä on yksi monista tavoista ansaita sivurahaa. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma tuonti-/vientiyritys. Joten mistä aloitat, kun rakennat käynnistystä? Se on täysin laillista, riskitöntä, verovapaa, ja kuka tahansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 18-vuotias voi tehdä sen (ei Isossa-Britanniassa? )Sinulle on taattu maksu, koska nämä ovat kaikki laillisia tapoja ansaita rahaa verkossa. Niin monien yrittäjien rakentaessa yrityksiä, virtuaaliassisteista on tulossa tärkeä osa yritystoimintaa. Haluatko vähän ylimääräistä tuloa tai haluatko mennä kokopäiväisesti freelancereiksi? Fiona on ilmainen hakukone, joka auttaa sinua löytämään pankin, joka maksaa korkeimman koron alueellasi.

GetAround - GetAround on samanlainen konsepti kuin Turossa, ja sen omistajat ansaitsevat jopa 10 000 dollaria vuodessa ja vuokra-ajat vain yksi tunti.

Nielsen

He eivät ole ensimmäisiä luettelossa, koska he yleensä julkaisevat vähemmän artikkeleita, mikä tarkoittaa, että sinulla on pienempi mahdollisuus päästä hyväksymään. Haluat myös rauhallisen sopimuksen, jotta voit potkaista heidät ulos tarvittaessa. Etsi työtä sivustoilta, kuten Daily Transcription, tai muilta työpaikoilta, kuten todella. Lisävälityskustannukset, (Puheluvaihtoehtojen kohdalla se on lakkojen yläpuolella; myyntioptioiden osalta lakkojen alapuolella.). Jos et ole asiantuntija varastossa, sinun kannattaa ohittaa tämä rahaa tekevä idea. Onneksi Internet voi muuttaa kaiken.

  • HoneyGoldin puhdistus kestää yleensä muutaman päivän, mutta kun sinulla on tarpeeksi, voit odottaa sähköisen lahjakorttisi saapuvan päivän tai kahden kuluessa.
  • Koska se on sinun hallinnassasi, sinun ei voi rajata sitä, kuinka paljon rahaa voit ansaita.

Dosh

Ebates on yksi suurimmista käytettävissä olevista rahat takaisin -sivustoista. Voimme kuitenkin vakuuttaa teille, että siellä on ihmisiä, jotka haluavat kuulla, mitä sanot. Sen perustivat vuonna 2019 huonetoverit, joilla ei ollut varaa vuokraan, joten he keksivät idean laittaa ilmapatja olohuoneeseensa ja muuttaa siitä bed and breakfast (tästä nimi). Capital One Secured Mastercard -kortin enimmäisluottolimiitti on 1 000 dollaria. Jos mietit, mitä veloittaa, katso paikallisia mainoksia, mutta voit odottaa, että sinulta maksetaan yli 9 puntaa/tunti, vaikka et olisi koulutettu lastenhoidossa. Trim on hieno uusi ilmainen työkalu, joka auttaa tunnistamaan budjettisi piilotetut vuodot ja mahdollisuudet saada parempia tarjouksia.

Mikäli et tiedä mitä dropshipping on: Napsauta tätä oppiaksesi kuinka voit perustaa oman lääketieteellisen kuljetusyrityksen. Kun olet saanut verkkotunnuksesi, tarvitset alustan sivustosi rakentamiseen.

Sivustoa selatessani löysin hinnat, jotka vaihtelivat ilmaisesta 99 dollariin tunnissa. Selataan muotisivustoja, työskentelet autollasi, luet kunto-aliotteita jne. Nykyään markkinoijat käyttävät freelance-alustoja löytääkseen kohtuuhintaisia ​​kehittäjiä luomaan sovelluksia heille. Tarvitset kuitenkin paljon aikaa, rahaa kokeiluun menestyäksesi pitkällä aikavälillä. Ja he ovat valmiita maksamaan sinulle kotitekoisista siivoustuotteistasi. Hummeri - Ansaitse 75% rojaltia, kun muut yritykset ostavat oikeuksia sosiaalisen median kuviin. Voit myydä palveluitasi Craigslistin kautta ”Keikat” -osiossa. Jos sinulla on taitoja eri alueilla ja haluat päästä pois talosta, tutustu TaskRabbit-ohjelmaan.

Sovellusten Kehittäminen

Tämä ei ole sijoitusneuvonta. Onko sinulla vanha puhelin, tabletti tai muu elektroninen laite, jota et käytä? Et kirjoittamalla niin pirun paljon ja ulkoistamalla tietyt sisällön ja SEO: n näkökohdat (ilmaiseksi), 200-kertainen käänteisen linkin hankinta ja Domain Authority (DA) mittakaavassa. Tämän alustan avulla on mahdollista muuttaa matkapuhelimen kääntyminen pieneksi osa-aikaiseksi yritykseksi, jos pystyt jatkuvasti hankkimaan käsiäsi halpoja käytettyjä matkapuhelimia. Varmista, että käytät riittävän korkealaatuista kameraa (useimmat älypuhelimet toimivat, mutta suosittelen ainakin jalustan hankkimista, jotta materiaalisi ei ole järkyttävää), mutta älä huolehdi siitä, että olet ensin täydellinen. Varmista myös, että verkostoitut laajasti tapahtumissa ja konferensseissa tapaamaan potentiaalisia asiakkaitasi ja laajentamaan verkkoasi.

Miksi kukaan haluaisi ostaa minulta? Ladonna ylläpitää omaa kannattavaa kodin päivähoitoa ja näyttää sinulle, kuinka voit tehdä saman, samoin kuin kaikki tarvittavat tiedot aloittamiseksi. Ensinnäkin, olen bloggaaja, joten tuntuu väärin jättämättä mainitsematta sitä, mutta mikä tärkeintä, se on laillinen tapa ansaita rahaa.

Tehtävät voivat olla mitä tahansa yksinkertaisista korjauksista tyhjentäviin yrityksiin. Jos ihmiset eivät resonoi, se on myös hyvä, koska se on silti ollut hyvä tapa rakentaa yleisö ja hioa kirjoitustaidoni. Mikä on, bettermentin filosofia on seuraava:. Etuihin sisältyy: Jos sinulla ei ole mitään arvokasta myydä kotona, niin vähittäiskaupan arbitraasi saattaa olla parempi vaihtoehto sinulle. Nämä kilpailut voivat voittaa sinulle palkintoja, lahjakortteja, lomia ja kylmää kovaa rahaa. Eufy robovac 15c max: paras edullinen robottipölynimuri, nyt kun saat virtuaalikauppasovelluksiin liittyvän perusajatuksen, siirrytään tärkeämpiin etuihin, jotka voit löytää, kun käytät näitä sovelluksia. Luo itsesi Superprof- ja UK-tutoreihin, jos haluat yhdenmukaista ohjausta. Ansaitset pisteitä suoritetuista vuoroista.

Paribus

Käytä korkealaatuista kameraa videoiden tallentamiseen; Kokeile erilaisia ​​tyylejä, muotoja ja muokkaustekniikoita, kunnes löydät pitoa saavan; Optimoi videonimikkeet, kuvaukset ja kuvat saadaksesi ihmiset napsauttamaan; Luo johdonmukainen videoiden julkaisuaikataulu, jotta seuraajat tietävät, milloin sinun odottaa sisältöäsi. Ole varma luotettavan palveluntarjoajan kanssa, täällä on kuitenkin enemmän etuja. Voit ansaita rahaa nopeasti lähettämällä Facebookissa sähköpostin, tekstin tai muistiinpanon, jotta rakkaasi tietävät, että etsit rahaa nopeasti ja jos heillä on tehtäviä, jotka he haluavat palkata tekemään. Saa kuukausittaisia ​​maksuja, kun lainanottajat maksavat lainansa takaisin. Todennäköisesti ainakin tusina tai kaksi, eikö niin? Vietä aikaa tuotekuvaukseen. Lankattoman mukaan he maksoivat 1 dollarin. Käynnistysyritykset voivat maksaa melko vähän, että pääsy kentälle. Voit ostaa 24 pakkauksen pullotettua vettä noin 2 dollarilla.

Sijoitusguru.

Jos omistat oman sivutoimistosi, voit esitellä tuotteitasi matkustajillesi, jos he ovat kiinnostuneita. Kauppaa marginaalilla, vaikka voittoja ei koskaan taata käydessään kauppaa, voit ryhtyä toimiin suojautuaksesi suurilta tappioilta ja parantaaksesi ymmärrystäsi markkinoiden liikkeistä. Mutta kuten mitä tahansa yritystä, sinun on kohdeltava sitä kuin liiketoimintaa, ei harrastusta. Yritykset, kuten Transcribe Anywhere, tarjoavat luokkia, joissa opetetaan opiskelijoille yleisen, lääketieteellisen tai laillisen transkription perusteet ja yhtä tärkeätä on, kuinka he voivat löytää asiakkaita työhön. Nopea suoratoisto on yhä suositumpi. Et rikastu, mutta muutama minuutti päivässä yleensä kasvattaa muutamaa dollaria, ja muutama dollari päivässä riittää kattamaan laittolaskun kuukauden loppuun mennessä. Scott on loistava talouden suhteen ja hänellä on tekniset taidot ja kokemus saadakseen erittäin hyödyllisiä neuvojaan kaikille.

Siellä on myös erittäin hyödyllinen WordPress-laajennus, ThirstyAffiliates, joka auttaa sinua myös hallitsemaan ja järjestämään kumppanilinkkejäsi.

Etsi/surffaa Verkossa

Kun Instagram-seurantasi kasvaa, saatat alkaa vastaanottaa vain ilmaismaksuja vastineeksi kuvasta sinusta, joka on kuvattu kohteella. Esimerkiksi 'miten tehdä SEO'. Mutta sen avulla on varmasti mahdollista tuottaa ylimääräinen tulovirta. StoreNextDoor - Isossa-Britanniassa StoreNextDoorin avulla löydät vuokralaisia, jotka haluavat varastoida tavaroita varamakuuhuoneeseesi tai ullakollesi. Pidä Hulu, jos pidät siitä. Voit tarkistaa sivustot, kuten JournalismJobs. Se on paras suositukseni purkamisen purkamiseksi (tästä nimi!) Kapean sähköpostiuutiskirjeen luominen voi olla hieno tapa tavoittaa kohderyhmä ihmisiä ja luoda vankka ja kestävä yritys.

Verkkotutkimukset Survey Junkien kanssa. Leirintäalue - Jos sinulla on vieraita kotona Airbnb-tyyli, se tekee sinusta hieman epämukavaksi, ehkä heidän pitäminen ulkona olisi hiukan parempi? Äskettäinen kysely kysyi amerikkalaisilta nuorilta, mitä he haluavat olla kasvaessaan. Tutor, rev (arvostelu) - saat säännöllistä palautetta Rev: ltä, joten on hyvä, jos aloitat vain transkription. Napauta vain sovellusta, ja naapuruston tunteva kuljettaja on siellä muutamassa minuutissa. Binaariasetusten robotti, joka sopii mac-tietokoneille, voitko hyötyä siitä? Uskon kuitenkin, että kuka tahansa voi tehdä sen oikealla määrällä omistautumista ja harjoittelua.

Jos sinulla on oikea ohjelmisto ja vähän taitoja, voit ansaita rahaa verkossa videotoimittajana. Seuraava tapahtuma, 54) Jos menet tänään valuuttamarkkinoille ja tarkistat GBP: n reaktion, huomaat, että se todella liikkui alhaisemmalla, ei korkeammalla. Tässä jaksossa The Side Hustle Show, J. SHN Exclusive: