16 Parasta Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa (oikeutettu)

On peruskysymyksiä, joihin tarvitaan vastaus. Ostatko tavaraa? Toisessa kuussa Trim neuvotteli 30 dollarin alennuksen Internet-laskustani pitkästä palvelun viivästyksestä. Ehkä olet ammattilainen WordPress-sivustojen suunnittelussa. Yhden vaimoni ystävistäni tunsi olleensa kotona kahden poikansa kanssa hienoa, mutta hänellä ei ollut taiteellista myyntipistettä. Se on 100% legit, eikä he lähetä sinulle roskapostia roskapostiksi.

Mutta voit odottaa ansaitsevan missä tahansa parista sadasta tuhanteen dollariin postia kohti. Aivan liian monien ihmisten säästöt ovat paikallisen tiili- ja laastipankin tilillä, joka ei tarjoa korkoa, tai niukkaa summaa, joka ei todellakaan ole sen arvoista. Ja se on iso voitto. 95/kk, joten tästä on erinomainen valinta kohtuulliseen hintaan. Ensimmäisenä 90 myyntipäivänä:

Tilaa hyvämaineinen tytäryhtiöverkosto: Voit rekisteröityä ilmaiseksi. Muita lisävarusteita ovat ergonominen työpöytä ja tuoli, kirjoitusohjelmiston parannukset, kuten TextExpander, ja yleisten lääketieteellisten tai juridisten termien sanakirja. Voit myydä yliopistosi muistiinpanoja verkossa. Miss dukascopy -kilpailu, 1) vipuvaikutuksen rajoitukset CFD-aseman avaamisessa; 2) marginaalin sulkemissääntö tiliä kohden; ja 3) negatiivisen saldojen suojaus tiliä kohden. Ennen kuin olet liian innoissasi ja heittää ensimmäisen ajateltavasi blogin, sinun on opittava, mistä blogiisi tehdään, ja mitä erityisiä aiheita ihmiset etsivät, jotta sinun tulisi bloggata. Vanhat päivät, jolloin jouduit toimimaan ammattitoimittajana tai luottamaan edustajaan ja kustantajaan myydäksesi romaani, ovat kauan kuluneet. Napsauta tätä oppiaksesi lisää.

Google AdSense: Luo omat niche-verkkosivustosi

Verkkosivun kaltainen Flippa tarjoaa alustan esitellä verkkosivustoja kiinnostuneille ostajille. Voit myös maksaa toimista, kuten sähköpostien lukemisesta, videoiden katselusta ja ostoksista kumppaneidensa kautta. Vaikka autosi jää harvoin käyttämättä tarpeeksi kauan vuokratakseen sen vierailevalle kuljettajalle, voit silti mahdollisesti “vuokrata sen” kääntämällä ajoneuvosi liikkuvaan ilmoitukseen. Tämä verkkosivusto tarjoaa erinomaisen markkinapaikan myydäkseen mitä tahansa ammattimaista palvelua. Työskentelet jossain välillä 20–25 tuntia viikossa ja ansaitset noin 12–15 dollaria tunnissa. Tämän oppaan avulla voit luoda tarjouspyynnön WordPressistä aloittamiseksi. Joten, voit työskennellä JA ansaita joka päivä Scribien kanssa jatkuvalla kassavirralla!

Verkkotunnusten ostaminen ja myynti merkinnöille tunnetaan myös nimellä verkkotunnuksen kääntö. En ole henkilökohtaisesti suuri fani tästä, koska minua on huijattu ja ryöstetty tuloistani useita kertoja vuosia sitten, ja koska huijaussivustoja on täällä enemmän kuin oikeita. Liity osakkuusyhtiöverkostoon, kuten Amazon Affiliate tai Google AdSense, valitse mainostavia tuotteita ja mainosta niitä sisältösivustollasi. Napsauttamalla tätä voit oppia ansaitsemaan rahaa jakamalla yritysomistajien käyntikortteja. Mutta et halua menettää huijauksia yritettäessäsi löytää se.

Vastaat kysymyksiin, jotka koskevat elektroniikkaa, mainoksia, politiikkaa ja muuta. Tämä on hyvä vaihtoehto, asutko isossa kaupungissa vai maaseutuympäristössä. Chitra subramanium, kauppiaat odottavat arvioimaansa tilastollista toistuvaa mallia hintojen vakauttamisalueilla tai "erittäin todennäköistä" hinnanmuutoksen nousua ennen kauppaa. Koska kilpailu on niin kovaa, haluat merkitä itsesi ainoaksi ratkaisuksi tietyntyyppiselle asiakkaalle.

Kymmenen dollaria täällä, 25 dollaria täällä.

Lue Lisää

Entä valokuvaus - oletko litteiden lajien kuningatar? Ei ole niin, että opit luomaan Facebook-mainoksia koulussa. Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana. Lyhyesti sanottuna, kaupat tai ravintolat palkkaavat ihmisiä arvioimaan palveluitaan laadun varmistamiseksi. Nämä pisteet voidaan lunastaa käteisellä takaisin (PayPalin kautta) tai lahjakortilla.

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on löytää hienoja tuotteita ja markkinoida verkkosivustosi. Voit lukea lisää Userzoomista täältä. Työkalut, tämä simulaattori on suoratoisto pörssipeli, jota pelataan reaaliajassa. Mutta voit ansaita helposti huomattavan määrän rahaa jokaiselta yksittäiseltä asiakkaalta, mikä tekee siitä vaikean asennuksen arvoisen. Jos sinulla on auto, sinun tulisi alkaa harkita ruoan ja päivittäistavaroiden toimituspalveluita. Jäsensivustosi käynnistäminen lisää myös auktoriteettiasi teollisuudessa ja asettaa sinut asiantuntijaksi, jolloin voit kasvattaa seuraaviasi. Lemmikkien hoitajana tai koiran kävelijänä toimiminen on hieno tapa ansaita ylimääräistä rahaa puolella ja saada samalla myös ilmaisia ​​koiran halaoja (kuka ei halua koiran halauksia?) Jos olet jo sosiaalisen median tehokäyttäjä, olet askel eteenpäin.

Muista, että nämä laiskojen tapojen ansaita rahaa verkossa vie aikaa, ennen kuin näet konkreettisen tuloksen. Voit myös asentaa WooCommerce-laajennuksen ja käyttää verkkokauppaa blogissasi. Kun yrität markkinoida ihmisille sähköpostitse sinisestä, et löydä niin paljon menestystä. Molemmat yritykset tarvitsevat vähimmäispätevyyden, ja online-haun jälkeen järjestetään videohaastattelu. Tietysti tämä edellyttää yleensä verkkosivuston käyttöä ja jonkinlaista vaikutelmaa online-läsnäolosta. Kulut ovat paljon vähemmän. Jos olet tosissaan ansaitsemaan elantonsa Upwork-kaltaisilla alustoilla, viettää aikaa kaivaaksesi sivustoa Freelance to Win. Muissa hankkeissa, hash-nopeus mitataan mega- tai giga- tai terassi-sekunnissa. Nyt on aika suunnitella showsi.

Aiheeseen Liittyvät Viestit

Kun uskot jotain rajoitettua tai loppumassa, olet taipuvaisempi ostamaan sen NYT. Mikä on juju? Siksi niin monet ihmiset haluavat ostaa vanhoja opetussuunnitelmasi auttaakseen heitä tuntemaan olonsa mukavammaksi ensimmäisen luokan edessä. Ensin sinun on ladattava sovellus App Storesta tai Google Playsta ja rekisteröitävä tili. Voit periä palkkion asiantuntemuksestasi.

Jos satojen tai tuhansien ihmisten ongelmaan paremman ratkaisun löytäminen ei näytä tällä hetkellä vaihtoehtona, saatat olla parempi perustaa virtuaalinen kauppa ja myydä fyysisiä tuotteita. Jos näin on, voit vuokrata ajoneuvosi Turon kautta. Se voi viedä hetken ennen kuin saat ensimmäisen opiskelijasi. Hän tutki Etsyssä suosittua ja aloitti taiteellisten versioiden tekemisen ihmisten valokuvista. Lataat heidän sovelluksen ja skannaat tuotteen, ja Declutter kertoo sinulle hinnan, jolla myydään. Ajattele sitä rahapuuna.

Kuinka Perustaa Blogi Ja Ansaita Siitä Kuukausittain 4734 Dollaria

Tilaa postituslistallemme ja ole tietoinen uusista tavoista ansaita rahaa kotona, säästää ja sijoittaa. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, tutustu alla oleviin resursseihin kouluttaaksesi itseäsi edelleen: Vahvista, että ihmiset todella maksavat kurssistaan ​​tutkimalla lukijoita ja turvaamalla ennakkotilaukset. Ja konferenssitoiminnot sisältäisivät reaaliaikaiset kysymys- ja vastausistunnot, foorumit ja paljon ilmaisia ​​lahjoja. Ja jos joku pyytää sinua, voit olla varma, että se on huijaus.

Jos he löytävät säästöjä, he veloittavat 40% säästöistään ja säästät 60% laskustasi. Swagbucksin kaltaiset sivustot pyytävät sinua katsomaan tiettyjä videoita ja pitämään niistä. 3commas, toiset tarjoavat kannustimia ollakseen osa yhteisöään, kuten kiinnostus, joka kertyy sen perusteella, kuinka monta alt-kolikkoa sinulla lompakossasi on. Mitä kauemmin katsot ohjelmaa, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Tutkitko vapaa-ajallasi Expedian kaltaisia ​​matkaverkkosivustoja? Foorumit ovat loistava tapa yleisöllesi saada yksitellen neuvoja sinulta.

Löydät meidät myös Twitteristä ja Facebookista.

RAHAA | Työtaso: korkea, tulotaso: korkea

Napsauttamalla tätä voit kirjautua ilmaiseksi työpajaksi, josta voi tulla kotona työskentelevä oikolukija. Voit tehdä ostoksia, surffata verkossa, täyttää kyselyitä tai jopa maksaa katsella videoita. Olet täällä, koska haluat oppia ansaitsemaan rahaa verkossa. Hanki "um" - ja "ah" -sovellusten muokkaamisen ääni. Hanki alennuksia paikallisilta jälleenmyyjiltä. Voit käyttää heidän luokitusjärjestelmäänsä valitaksesi kenelle haluat vuokrata talosi.

Tule Instagram-vaikuttajaksi

Voit myös löytää paikallisia kohderyhmiä, joita pidetään fyysisissä paikoissa ottamalla yhteyttä paikallisiin yliopistoihin ja markkinatutkimusyrityksiin. Jos olet halukas käyttämään aikaa ja vaivaa, sinulla on mahdollisuus rakentaa elinkelpoinen yritys tai tulla luotettavaksi kotityöntekijäksi hienossa liiketoiminnassa. Se tulee viemään aikaa. Jättipotti on tietty määrä SB: tä, jotka jokainen, joka tekee sen loppuun asti, jakaa. Kannattavan niche-verkkosivuston luominen vie aikaa, eikä sitä ole tarkoitettu heikkoon sydämeen. Tai pikemminkin, mene verkko-ohjaukseen ja ansaitse 20 dollaria tunnissa Chegg-tutoreilta. Harkitse työskentelyä kotoa matkatoimistona. Kuten sanoin, tämä prosessi voi olla hiukan ylivoimainen.

Voit aloittaa myynnin maailman suurimmassa verkkokaupassa etkä viettää aikaa oman infrastruktuurin rakentamiseen tai liikenteen huolestumiseen. Tyypillisesti lumenpoistoyritykset perivät kiinteän maksun talvella riippumatta siitä kuinka monta kertaa lunta on. He ovat vain palkansaajia, mutta hyödyllisiä, jos löydät oikeat.

Voit auttaa oppimalla hakukoneoptimoinnin, kuinka perustaa sähköpostiluettelon ja paljon muuta ja ottamalla ne sitten käyttöön paikallisille yrityksille.

Osa #4: Muiden ihmisten tuotteiden myynti

Tämä antaa sinulle hinnan JA mikä tärkeintä, paljon yksityiskohtia tuotteesta ja tuotemerkistä, jotka lisätään kuvaukseen, jotta se näyttäisi erittäin ammattimaiselta. Kun olet kirjautunut, voit mainostaa palveluitasi. Rekisteröidy täällä ja voit lukea arvosteluani täällä. Voit tehdä sen lisäämällä sponsoroidun viestin etuliitteen viestin otsikkoon WordPressissä. Useimmat toimittajat mainostavat sitä, että ne tarjoavat valkoisella merkittyjä tavaroita verkkosivuillaan, joten valitse oma markkinarako ja löydä sitten oikea toimittaja ja tuote sinulle. Shutterstock ja iStockPhoto: Nämä sivustot myyvät kuvasi mainostajille ja yrityksille sinulle.

Vältä huijaukset yritä olla varovainen seuraavien asioiden suhteen: Tämä tunnetaan aiemmin nimellä SurveyDirect tai MyView, tämä on yksi suosituimmista online-kyselypaneeleista. Jos kuitenkin pystyt kommentoimaan, kysy sitten kysymys.

TeeSpringin kaltaiset palvelut helpottavat t-paitojen pudotuskuljetusyrityksen perustamista, koska ne hoitavat myynnin, tulostamisen ja lähetystoiminnan, ja sinä olet vastuussa vain suunnittelusta ja markkinoinnista. Tallenna vain paljon materiaalia viikonloppuisin ja viettää aikaa päivittäin sisällön muokkaamiseen ja lähettämiseen. Levitä videoita muualle, mihin voit ajatella. Freelancer ei tarkoita vain kirjoittamista. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa vesipiippubaari. Heidän ohjelmassa opit salaisuuksia alan asiantuntijoilta, jotka on aseistettu omilla työkaluillaan ja tiedoillaan, laskeutua korkeammin palkkaavaan työhön ja ansaita enemmän rahaa.

Käytetty Teosmyynti: Myy Vanhoja Paperinpapereitasi

Ei-toivottujen tavaroidesi myyminen on hieno tapa pienentää ja hajottaa elämääsi ansaitaksesi tuloja puolella. Joten ostin verkkotunnuksen - BlogStash. Omien tavaroiden myymisen lisäksi omalla verkkosivustollasi on tietysti paljon vastuita ja teknisiä kokoonpanoja sekä vaatimuksia.

On todennäköistä, että näet paljon yrityksiä, jotka tarvitsevat graafisen suunnittelun taitojasi.

Tyypillisesti voit jakaa ne kahteen osaan: Tulet sinne, jos olet taitava käyttämään näitä alustoja: Siksi on epätodennäköistä, että pystyt aloittamaan osallistumisesta sponsoroiden kanssa. Suurin osa ansaitsemistavoista verkkosivustolta voi kaikki koskea luomiasi suosittuja blogeja. No, sivustot, kuten Viral Bucks, käyttävät maksettuja näyttelijöitä antamaan illuusion "todisteista". Asioiden asettaminen vie vain muutaman minuutin - sinun on annettava joitain perustietoja, määritettävä käyttäjänimi ja salasana ja asennettava sovellus.

Sen sijaan he hoitavat työn, ja se on hienoa työtä hyville konekirjoittajalle, jolla on hyvä työterveys terveysaiheista ja lääketieteellisestä žargonista.

Tai voit käyttää suosittua pudotuslähetystapaa, jota valmistaja käsittelee sinulle. Blogin perustaminen ei ole uutta neuvoa. Siksi kurssin pysymiseksi on suositeltavaa, että pidät itsesi ympäröimänä ihmisten kanssa, jotka ovat myös samassa kelkkavaunussa. Joka kerta kun varaat, saat jopa 30% takaisin lahjakorttien muodossa yrityksille, kuten Amazon ja Starbucks. Jos sinulla on hauska luu tai sinulla on yleensä mielenkiintoisia näkökulmia asioihin, krakattu. Sinun on oltava alansa tunnettu henkilö. Voit tehdä kaiken itse itse online-markkinointikauppojen avulla.

Säästää Rahaa

Joten jos sinulla on upeita ovela luomuksia, Etsy on täydellinen alusta, josta myydä. Voit myös käydä Upworkissa nähdäksesi freelance-kirjoitustöiden luettelot ja muut vaihtoehdot. Mutta luota minuun, nämä ovat legit. Yhtiö ei maksa lähettämällä työtä sivustollesi, jos et lähetä päteviä hakijoita tiensä kautta. Ensinnäkin, se on täysin ilmainen, ja ansaitset 25 ilmaista pistettä, kun luot tilisi. Ennen kirjautumista on parasta tehdä tutkimusta.

Se on varmasti kohtuullinen taloudellinen tarjous, koska sadat uudet yritykset tulevat verkkoon päivittäin.

Saavuttaakseen tämän upean tavoitteen Bryan seurasi nelivaiheista prosessia löytääkseen, validoimaan ja käynnistääkseen kurssin: Ja tämä todellisuus pelottaa vanhempia yritysomistajia heidän mielestään. Kun myyt huutokauppasivustolla, sinun on hyväksyttävä molemmat tyyppiset maksut - ja monissa tapauksissa jyrkkä leikkaus kotiin ansaitsemastasi tulosta.

Vuokraa Auto

Voit ajatella pienen kotiyrityksen perustamista minkä tahansa näiden kykyjen (tai oman) ympärille ansaitaksesi ylimääräistä rahaa. Yhä useammat ihmiset tulevat verkossa ansaitsemaan rahaa, ja on varmasti monia tapoja, joilla voit todella tehdä tämän. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa kiinteistövälittäjäyrityksesi. Tarttuminen jonkun huomioon ja pitäminen siinä yli muutaman minuutin (tai jopa sekunnin) on vaikeaa. Useiden toimitusten pinoaminen tunnin sisällä. Maksu tapahtuu yleensä muutaman päivän kuluessa artikkelisi hyväksymisestä. Heitä on ensin mainostettava, annettava alkuperäistä ja arvokasta tietoa sekä interaktiivisia elementtejä, jotta yleisösi voi kysyä kysymyksiä ja olla kiinnostuneita aiheestasi. Luokkahinnan vahvistamisen lisäksi tarjoa myös paketteja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan useampaan kuin yhteen luokkaan.

Osoittautuu, että he keräävät tietoja paljon muutakin kuin vain televisiosta. Ainoa aika, kun olemme koskaan törmänneet käteiseen niin nopeasti, on löytää 5 dollaria dollaria kadulta. Muutaman esimerkin luominen e-kirjan luomiseksi ruokablogille tai täyden harjoitussuunnitelman sisältävä e-kirja kuntosivustosi täydentämiseksi. Jälleen kerran saat leikkauksen eBay-tapahtumista, kun ihmisiä johdetaan sinne tytäryhtiö-linkkiesi kautta. Pyydä kolme tappajakuvaa iStockPhoton tarkastusta varten; he haluavat ne, kun kirjaudut sisään. Tämä voi olla pitkä prosessi, joka sisältää prototyyppejä, keskusteluja tehtaiden kanssa, paketin suunnittelun ja paljon muuta. Tunnen yhden henkilön, joka on rakentanut luotettavan pienyrityksen, joka tekee juuri sen.

  • Onko sinulla kysymyksiä?
  • Katso Amazonin vaihto-ohjelma, joka maksaa osallistujille Amazon-lahjakortteja - ja myös eBaya.
  • Kun tapaaminen on asetettu, suoritat työn ja laskutat asiakasta.
  • Se on tapa ansaita rahaa nukutessasi.
  • Ihmiset ovat vähentyneet verkkomarkkinoinnin, pyramidi-ohjelmien ja tytäryhtiömarkkinointihuijausten jo ennen verkon alkua.
  • Onko sinulla hyvä silmä suunnittelulle tai mikä tekee hyvästä verkkosivustosta tai sovelluksesta?
  • Sen lisäksi, että saat 50% jokaisesta myydystä kuvasta, ansaitset myös 15% viittauksesi tilauksesta tai ostosta ja lisäksi 10% jokaisesta kuvaajasta, jonka viittasit.

Asiakaspalvelun Edustaja

Löydät hyviä tarjouksia tuotteista tiili- ja laastimyymälöistä tai verkosta ja myydät niitä Amazonista korkeampaan hintaan. He voivat toimia menttoreina, pitää sinut ajan tasalla teollisuuden muutoksista ja jopa auttaa laskemaan ensimmäisen tai seuraavan työpaikan. Jos sinulla ei kuitenkaan ole juurikaan kokemusta verkkosivustojen luomisesta tai WordPressin käytöstä tai työskentelet erittäin tiukalla aikataululla, Shopify voi olla sinulle täydellinen verkkokauppaalusta.

Totuus on, että on mahdollista rikastua blogin avulla, mutta se vie valtavasti kurinalaisuutta ja vaivaa, jotta kaikki blogiisi kanavoitu energia voi tulla hedelmällistä. Kickstarter ei kuitenkaan tarjoa pitkäaikaisia ​​sijoituksia. Sinun ei tarvitse minimiä tililläsi ansaitaksesi rahasi, ja varojesi pitäisi näkyä nopeasti PayPal-tililläsi. Jos haluat vielä syvällisemmän oppaan, miten ansaita rahaa säästämällä, tutustu Säästä 1000 dollaria kuukausihaasteeseen. Vauvaliiketoiminta on myös usean miljoonan dollarin teollisuus, ja vaikutusvaltaisille bloggaajille voidaan saada hyvää korvausta eri tuotteiden keskustelusta ja hienovaraisesta mainostamisesta. Voit saada ilmaisia ​​käteis- tai lahjakortteja vain tekemällä mitä yleensä teet verkossa. Jokainen yritys ja useimmat yksityishenkilöt tarvitsevat jonkun auttamaan veroilmoituksen laatimisessa, etenkin aika- tai resurssirajoitteisten pienyritysten omistajat.

Tässä on video, joka selittää sen toiminnan: Parasta on, että voit suorittaa tutkimukset melkein milloin tahansa. Jos käyt julkisilla kulkuneuvoilla päästäksesi töihin ja takaisin töistä, ota kysely istuessasi junalla tai bussilla. Vie tyhjät tulostuskasetit toimistotarvikeliikkeisiin, kuten Office Depot, Staples jne. Toinen tapa käyttää kykyjäsi ja liiketaidosi on suorittaa yritysten työpajoja verkossa. Soita tai käy sivuliikkeessä, tämä on suosittu valinta U: lle. Ei ole mahdotonta purkaa työtä tuoreena koulusta, mutta tarvitset huolellisuutta ja sinnikkyyttä ja todennäköisesti vähän onnea. Mene tänne rekisteröidäksesi tai oppia lisää liittymään Pinecone Research -palveluun.

Baby-Sit-lapset kotona

Ilmeisin "kertoa", että olet löytänyt huijauksen, on rikastu nopeasti -lupaus. Koska myymäsi tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaille, sinun ei tarvitse pitää varastoja tai postittaa mitään. Palkka on alhainen, mutta voi kasvaa nopeasti ajan myötä. Myy kirjoja, dvd-levyjä ja tekniikkaa decluttrilla, päivittäisistä ihmisistä, jotka haluavat laihtua, niille, jotka haluavat puhdistaa mehua, niille, jotka haluavat vain herkullisen, terveellisen ja virkistävän juoman, asiakaskunta on massiivinen ja toistuva! Haluatko tietää enemmän, mutta et voi sitoutua maksulliseen kurssiin? Haluatko oppia miten pääset alkuun? Nyt voi syntyä kaksi suurta estettä.

Lisäksi on tärkeää huomata, että voit myös palkata HIT: n kanssa henkilöitä auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa mikrotehtävissä.