26 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa

Ja vieraiden kielten lisääntyneen käytön ansiosta Yhdysvalloissa aloittaminen saattoi todella tuottaa tulosta. Opiskelijani ovat dramaattisesti muuttaneet taloudellisia näkymiään kasvattamalla palkkaansa, etsimällä uutta, korkeamman palkanmaksun työtä tai käyttämällä jo heidän freelance-tehtäviä. Täytä vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi, lähetä kieliopin ja transkriptiokoe. Rev ilmoittaa sinulle 48 tunnin sisällä, jos sinut hyväksytään aloittamaan työ! Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta, olen varma, että tiedät tämän. Suunnittelusta ja äänitöistä musiikin tekemiseen tai laulamiseen on käytännössä kaikkien tekemä keikka. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma koi-maatilayrityksesi. Voit todella aloittaa sijoittamisen kiinteistöihin ilman vaivaa Fundrisen kanssa. Hajautetut pörssit, tämän jälkeen kaikissa ostoissa nähdään heti toimitetut Bitcoinit. Siirry sen sijaan itse isännöimään sivustoon (kuten blogini täällä on) - tämä tarkoittaa, että blogiisi isännöidään omaa palvelintasi ja sinulla on täysi hallinta.

  • 5 - 130 dollaria tehtävää kohden.
  • Koska hän jo tiesi, että kysyntää oli, oli järkevää luoda sisältö mahdollisimman nopeasti.
  • Anna päät ylös.
  • Ilmeisesti tämä merkitsee kertaluonteista korvausta.
  • Keskitä ajatuksesi.
  • Tämä saattaa olla hieno tapa maksaa joululahjoista.

Voit lunastaa sinulle SB (Swagbucks) Amazon-koodeista, Paypal-käteisvaroista ja lahjakorteista mm. Suosituille tukkukauppiaille. Kun osaat rakentaa ohjelmistoja, voit tehdä esimerkiksi kuluttajasovelluksen, kapeamman web- tai mobiilisovelluksen tai jopa mobiilipelin. Pidä se yksinkertaisena, joten se on helppo muistaa. Hän tekee erinomaisen työn selittääkseen sovelluksen hyviä puolia ja jakaa muutamia vinkkejä ansaita rahaa verkossa Postmates -palvelun nousevan hinnoittelutoiminnon avulla.

Voit vain luoda sivustosi, täyttää sen pudotekelpoisilla tuotteilla ja ajaa asiakkaita melkein kaikella muulla, joka tehdään sinulle. Heti kun voitat pelin, huomaat, että GV-lisäykset lisätään tilillesi, mutta saattaa kestää aikaa, ennen kuin lunastamasi palkinnot toimitetaan sinulle. Okei, joten oletetaan, että sinulla on loistava idea. Jos et pidä ajatusta viedä puhelinnumerosi siellä, kiinnostunut voi lähettää sinulle viestin postilaatikkoosi edes saamatta sähköpostiosoitettasi. Listverse antaa hyväksytyille kirjailijoille jopa linkin heidän verkkosivustolleen tai sosiaalisen median tilille heidän artikkelinsa alaosassa kiitoksena ajasta, joka on hienoa, jos haluat rakentaa salkun.

Tässä on vertailuni ConvertKit vs AWeber vs Mailchimp -kampanjaan, jotta voin tarkistaa muutamia parhaimmista valinnoista. Äskettäin vietin 4 kuukautta työskennellessään yritysidean kanssa ryhmäni kanssa, viettäen valtavasti aikaa ja rahaa, kunnes lopulta päättelimme, ettei se ollut sen arvoista. On olemassa monia verkkosivustoja, kuten mTurk, MicroWorker, SEOClerk, ClickWorker, GigWalk, joissa voit työskennellä mikrotyöntekijänä ja ansaita ylimääräisiä tuloja. Löydä kannattava markkinarako: Salausvaluutta on räjähtänyt viime vuosina.

Vuokraa Hallussaan

Ja voit myös maksaa pelata pelejä ja katsella televisiota! Tässä on joitain suositeltuja sivustoja käytettäväksi. Vuotia aiemmin istuin ensimmäisen luokan juomassa huippuluokan juomia ympäri maailmaa. Liittyäkseen teollisuuteen ennustetaan nousevan 59 dollaria. Pätevyyden hankkimiseksi sinun on oltava valmis lataamaan heidän hakupalkki ja käyttämään sitä päivittäisessä Internet-käytössä. Jaa, 4 miljardia vuoteen 2050 mennessä. Tilaa Survey Junkie, ota tutkimukset ja ansaitse 10 dollaria nopeasti. Jos pystyt tarjoamaan säilytyspalvelua palveluna, saatat pystyä nostamaan asiakkaitasi. Sijoita suoraan kiinteistökantaan, jonka ammattilaisryhmä tunnistaa, hankkii ja hallinnoi puolestasi.

Myös kysynnän tulostaminen on osoittautunut suosituksi vaihtoehdoksi.

Luo Verkkokaupassa Myytävä E-kirja

Jaa kanavasi Twitterissä ja Facebookissa. Vaatimukset Käytetty puhelin, kannettava tietokone, pelijärjestelmä jne. Visuaalisuus on hieno ihmisille, jotka eivät halua tuijottaa taulukoita! Useimmille ihmisille se on melkein minkään vieressä. Jos tiedät muun kielen kuin englannin, olet kuuma tuote, ystäväni. Tutki yksittäisiä yrityksiä haluamallasi markkinaraolla:

Seuraa Varallisuuttasi Henkilökohtaisessa Pääomassa Ja Saat 20 Dollarin Bonuksen.

Valmiit kyselyt ansaitsevat virtuaalipisteitä, jotka voidaan lunastaa PayPal- tai lahjakortteihin. Monet verkkosivustot palvelevat freelancereita, jotka etsivät joustavasti osa-aikaisia ​​tai väliaikaisia ​​töitä. Jos aiot ostaa jotain talosi ulkopuolelta joka päivä elämääsi, miksi et saa rahaa sen tekemiseen? Lisäksi monet palvelupohjaiset freelancerit kykenevät hyödyntämään mobiilisovellusten voimaa. Henkilökohtaisen tuotemerkin rakentaminen voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa. Sinun on vakuutettava ihmiset ostamisen arvoista ja pystyttävä sitten varmuuskopioimaan vaatimuksesi heti kun he ostavat palvelusi.

Jos olet kiinnostunut, suosittelen kirjautumaan lisätietoon Fundrise-palvelusta napsauttamalla tätä. Kurssikokemus on myös uskomattoman tärkeä. Voit suorittaa nämä työt valitsemassasi kotona tai sijainnissa. Gekkoscience compac usb-tikku, se on tapa, jolla järjestelmä perustettiin - helppo kaivoa alussa, ja vaikeampaa, kun lähestymme tuota 21. miljoonaa bitcoinia. Haluatko tietää enemmän InboxDollareista? Voit usein veloittaa enemmän ja auttaa asiakkaita enemmän pakkaamalla tarjouksia.

Suurimmalle osalle meistä on kolme asiaa: Olitpa asiantuntija markkinoija, liiketoimintastrategi tai valmistaja, olet todennäköisesti paikallinen yritysomistaja, joka on valmis maksamaan sinulle auttaaksesi sinua ratkaisemaan ongelman yrityksen kanssa. Ota kasa tavaroita ja mukana olevat kuitit ja tuo se takaisin kauppaan nopeasti rahaa. Jokainen työ voi antaa sinulle tuloja välillä 3–12 dollaria. Liitä vain korttisi, linkitä korttisi ja aina kun maksat linkitetyllä kortilla, Dosh antaa sinulle käteistä takaisin nopeasti.

5 Vaihetta Taloudellisten Tavoitteiden Asettamiseksi

Sillä hinnalla se on vielä parempi arvo, koska heillä on neuvonantajia, jotka ovat valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Urasta riippumatta on myös tärkeää monipuolistaa sitä, mistä tulot tulevat. Jos sinulla ei ole PayPal-tiliä, haluat hankkia sen, jos harjoitat liiketoimintaa verkossa. Ryhdy virtuaaliassistentiksi Allison Lancasteriksi, sosiaalisen median strategiaksi, Allison R. Rahan ansaitseminen verkossa vie tietysti kärsivällisyyttä ja vaivaa. Heidän “Ansaitse rahaa Airbnb-isäntänä” -laskurin mukaan, jos asut New Yorkissa, voit vuokrata yksityisen huoneen yhdelle vieraalle kerran kuukaudessa ja ansaita 560 dollaria dollaria. Sinun on löydettävä suosittu peli tai kanava, joka ei ole liian kilpailukykyinen, jotta ihmiset löytävät helposti sisältösi. ZipRecruiter-freelance-oikolukijat ansaitsevat keskimäärin 56 762 dollaria vuodessa (4730 dollaria kuukaudessa) mukaan.

Kun olet löytänyt täydellisen verkkotunnuksen, jonka voit myydä edelleen, voit markkinoida sitä Flippalla. Parempaa vielä, he eivät myöskään ole kaikki kokopäiväisiä, mikä tarkoittaa, että voit löytää etäyrityksen ja -työn, joka on tapa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa. Voit tehdä normaalia työtäsi ja ansaita 100 dollaria muutamassa tunnissa viikonloppuna tai iltaisin. Hanki kämppäkaveri. Ja kun sinusta on tullut supertähti freelancereita, voit pinoa tulosi luomalla kurssin (katso alla), joka opettaa muille köydet. Jos haluat mieluummin sivutoimistoidean, joka ei vaadi online-ninja-taitoja, tämä osa on sinua varten.

Henkilökohtaisesta osaamisesta riippuen voit löytää töitä kääntämällä blogitekstejä tai e-kirjoja, kirjoittamalla tallennettuja oppitunteja tai puheita asiakkaille tai kääntämällä Skypen tai muun online-videopalvelun kautta.

Kehitä Ja Myy Ohjelmistoja

Odota vain taitojasi edessä - korjaa aitaa, tee pieniä putkityötöitä, mitä sitten tapahtuu. Tunnisteet, nautin kannettavan tietokoneen elämäntyyliä, joskus haluan kantaa jotain pienempää. Käyttöpaneeli on tällä hetkellä saatavana työpöydällä (asentamalla Google Chrome -laajennus). Olitpa ammattivalokuvaaja tai rakastat vain loistavien kuvien ottoa, voit ansaita valokuvauksen monella tapaa.

Itse asiassa paljon rahaa. Tämä tarkoittaa, että teen jokaisesta 1 000 sivun katselusta rahaa X dollaria. Kun liityt LifePointsin kaltaiseen kyselyyn, voit ottaa verkosta erityyppisiä kyselylomakkeita pisteitä tai rahaa varten. Kuinka perustaa oma virtuaalinen kirjanpitoyritys ja ansaita 80 dollaria yli tunti ilman velkaa. Osa-aikatyö Osa-aikatyö on ilmeinen ensimmäinen valinta, jonka valitsi suurin osa opiskelijoista, jotka haluavat täydentää opintolainaa. Temppu on tietysti tietää, millaisia ​​valokuvia saadaksesi eniten voittoa ja missä niitä myydä. Ic-markkinat, tavoitteenamme on auttaa sinua oppimaan ja ansaitsemaan tarjoamalla realistinen kauppapaikka, jolla on kattava binaarisen oppaan opas, kaupankäyntikilpailut ja sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuudet. Listverse maksaa kirjoittajille 100 dollaria artikkeleista, jotka sopivat teemaan ja joilla on luettelomuoto.

Yrityksemme

He tietävät tietävän miten saada huomio. Miksi et saisi vanhempiasi taloon festivaalia varten ja vuokrata keskustan asunto viikonloppuna? Yleensä opetusohjelmat ja elämäntapavideot toimivat hyvin. Heillä on parhaat hinnat, ja ne tarjoavat yleensä bonuksen, jos valitset vastineeksi Amazon-lahjakortin. Voit aloittaa online-arvontaan. Sinun pitää hymyillä jonkun kasvoihin - ja saat palkan siitä. Parasta on, että voit myydä täällä myös digitaalisia tuotteita, kuten julistemalleja.

Maksa Napsautuksella

Et vain voi olla oikea henkilö tietylle yritykselle, joka on käyttänyt Survey Junkie -tapahtumaa tutkimuksen aloittamiseen. Ansaitset eron sen välillä, mitä he veloittavat tuotteesta ja mistä haluat myydä sen. Saat voittajapeleistä GV-pisteitä, jotka ovat Gamesville-versio pisteistä, jotka voit lunastaa eri palkintoille. Voit oppia kaiken prosessista, alkaen parhaiden tarjousten löytämisestä, tuotteen arvon määrittämisestä sekä jälleenmyynnistä ja kuljetustiedoista tällä erittäin informatiivisella kurssilla Flea Market Flipperiltä. Ja muita kirjoja on kirjaimellisesti kymmeniä tuhansia. Jos sinulla on kiinnostusta ja kykyä ottaa kuvia, voit ansaita ylimääräistä rahaa verkossa tullemalla osakekuvaajaksi ja myymällä kuviasi varastossa olevaan valokuvausyritykseen, kuten ShutterStock tai iStockPhoto.

Se on kova, mutta se vetoaa sinulle jotain 200–250 dollarin pallokentässä ensimmäistä kertaa suorittamista varten, samanlainen kuin GTA Online -palvelun ensisijaiset voitot. Markkinoiden kauppa lÄpiperÄisyydenÄ., sinulla on ilo huomata, että päätöksentekopalvelun jäsenyys tarjoaa sinulle kaiken tämän ja enemmän. Jos olet taitavasi ja kykysi avulla voit aloittaa kaiken, josta olet asiantunteva, verkkosivun luominen tai työskenteleminen erilaisten portaalien kanssa omien menetelmien avulla on hieno asia. Napsauttamalla tätä voit oppia ansaitsemaan rahaa jakamalla yritysomistajien käyntikortteja. Tilauksesta tulostaminen on samanlainen kuin tilaustyönä siinä mielessä, että sinun ei tarvitse kuljettaa varastoja tai lähettää tuotteita asiakkaille itse. Aina kun ostat jonkin sovelluksen kautta, he saavat pienen palkkiot myymälästä. Se saattaa olla pieni teknisyys, mutta halusin päästä siitä pois tieltä. Saat edelleen pisteitä seulontakysymyksiin vastaamisesta.

REIT ostaa kiinteistöjä ja hallinnoi niitä. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa käsissäsi, toinen työ saattaa olla paras tapa ansaita rahaa. En käytä mainoksia kaikissa blogeissani, mutta harvat, joita teen, käytän AdThriveä tai Mediavinea ja molemmat ovat olleet ihania. Onko sinulla varapyörää tai sellaista, jota käytät harvoin? Katso artikkelini siitä, kuinka tulla Life Coachiksi, ja harkitse tätä Life Coach -sertifikaattikurssia. Suositut välittäjät tässä kuussa, cFD: llä käydään kauppaa useissa valuutoissa ja eri arvoilla. Voit ansaita rahaa nopeasti lähettämällä valokuvauspalvelusi paikallisiin Facebook-ryhmiin yhteisöllesi.

Tule “autotalli -miljonäriksi”

Prosessi on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain etsiä vaihtokauppoja omalta alueeltasi ja pyytää liittymistä ryhmään. Eri tyyppisiä romuja voidaan kierrättää käteisellä romuaikoilla ympäri maata. Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Lopulta Etoro on listallani, koska olen pakkomielle päiväkaupasta itseni kanssa. Sosiaalinen komponentti tekee siitä hauskemman ja vie työn pois. Tule lukemaan viimeinen opas bloggaamiseen, joka on ollut esillä Forbesilla, Business Insiderillä ja yrittäjillä.

  • Hyödynnä kasvavaa toimitussuuntausta ja tilaa palvelu, kuten Instacart, UberEats, Postmates tai Amazon Flex.
  • Mainokset ovat kuitenkin passiivisin tapa ansaita rahaa verkossa.

Myy Taideteoksia Ja Käsitöitä.

Nämä alustat käyttävät Real Estate Investment Trust -yrityksiä, jotka tunnetaan myös nimellä REITS. Käytä HealthyWage-palkintolaskuria määrittääksesi palkkasummasi. Tällä sivustolla on mahdollista ansaita rahaa kaikenlaisten asioiden tekemiseen, mukaan lukien lyhyet tehtävät, tutkimukset, videoiden katselu, musiikin kuuntelu ja paljon muuta. Niin kauan kuin et kuluta sitä, mitä sinulla ei ole varaa, voitat. Kilpailu on kovaa päästä näihin, joten älä luota niihin ainoana tietä eteenpäin. Palvelusta riippuen saatat tarvita luotettavaa kuljetusta ja Internet-yhteyttä.

Kaupan asiantuntija. Kun sivustoani käyvien ihmisten lukumäärä kasvaa, mahdollisuudet ansaita enemmän rahaa kasvavat. Sivustot, kuten Swagbucks ja MyPoints. Voit käyttää yllä olevia freelance-alustoja, luoda profiilia ja aloittaa sävelkorkeuden tai testata taitosi alustalla, kuten 99Designs. Vain rekisteröidy, kirjoita osaamisalueellesi ja aloita ansaita rahaa puolella. Jos haluat rakentaa uutta uraa verkossa tai kokeilla pienyrityksen perustamista, ensimmäiset kymmenen tapaa, jotka juuri käyimme läpi, ovat eräitä parhaimmista, pitkäaikaisista peleistä, joilla ansaitaan rahaa verkossa.

Tietojen kaivostaitosi ovat tuottavuuden ja myynnin keskipisteessä. Joten olet joko sisällä tai et ole. Vaikka voit valita ilmaisen vaihtoehdon, kuten Tumblr, Blogger, WordPress.

Myy Etsyssä

Tämä tarkoittaa vähimmäiskelpoisen tuotteen rakentamista, objektiivisen palautteen saamista todellisilta asiakkailta, päivitysten sisällyttämistä, kysynnän markkinoiden testaamista ja hinnoittelupalautteen saamista, jotta varmistetaan, että kustannustesi ja kuluttajien haluamien maksujen välillä on riittävästi marginaalia. Bloombex-asetukset, kun käydään kauppaa vain Bitcoin-binaarisoptio-sivustolla, sinun ei tarvitse paljastaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Mitä ihmiset tarvitsevat, että heillä ei ole? Jos et halua puhua puhelimitse, voit kirjautua maksamaan vastaamaan ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa. Jos asut keskustassa, pysäköintialueesi vuokraaminen tuo sinulle rahaa nopeasti.

Parempi vielä, jos sinulla on kokemusta palvelusta tai vähittäiskaupasta, olet täydellisesti sopiva. Maksun suorittaminen tililläsi kestää yleensä muutaman päivän. Näytä tavarasi houkuttelevasti ja järjestä se hyvin, jotta ihmisten on helppo tehdä ostoksia. Sinut merkitään myös automaattisesti yrityksen palkintojen arvontaan. Jos tiedät kuinka vasaraa heiluttaa ja jarruttaa jakoavainta, yleismiesliiketoiminta saattaa olla oikealla tiellä.

Haluatko aloittaa blogin? Nykyisessä yritysmaailmassa sosiaalinen media on pakollinen. Nämä ihmiset tarjoavat tiettyjä tehtäviä verkossa. Tai voit auttaa siirtämään kokonaisia ​​perheitä TaskRabbit-siirtopalveluilla. Jos olet tosissasi uuden blogin nopeuteen ja turvallisuuteen - kuten sinun pitäisi olla - SiteGround on paras vaihtoehto, jonka voit löytää. Se kasvattaa rahaa nukutessasi - sijoittamalla. SÄÄstÄ jopa 21%, menestysprosenttini on noin 70% **, kuten voit nähdä helposti voitolla. Muutan jonkun kanssa, joka tekee. Etsin oikeutettuja tapoja ansaita rahaa kotoa verkossa, mutta en löytänyt mitään.