Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Maksamatta Mitään - 50 000 Dollaria Kuukaudessa

Ansaitset pisteitä suoritetuista vuoroista. Tärkeintä on tehdä luokasta kuulostava ainutlaatuinen ja vastustamaton. Aloita Proofread Anywhere -oppaasta oppimaan oikoluvun hyviä puolia ja laskemaan ensimmäinen asiakas. Viikkomaksu Kuinka aloitan? Google on hakutuloksen jättiläinen, ja se tarkoittaa yritykselle miljoonia dollareita.

Maksa laskut ajoissa.

Ansaintamahdollisuudet vaihtelevat autosta ja sijainnista riippuen, mutta tavalliset ajoneuvot vuokraavat yleensä 30–50 dollaria päivässä. Se voi olla mitä tahansa - ruoanlaitto, kirjoittaminen, paistaminen, ompelu tai jopa juhlasuunnittelu. Monien mielestä ensimmäisen työpaikan saaminen voi olla vaikeaa koulutuksensa suoritettuaan, koska monet yritykset vaativat vähintään kahden vuoden kokemuksen. Erityisesti lailliset ja lääketieteelliset transkriptiot voivat tarjota parhaat tulot, ja on luokkia, joita voit käyttää saadaksesi koulutusta näillä aloilla. Esimerkiksi Fiverrissä on kaveri, joka on ansainnut yli 100 000 dollaria tekemällä vaikeita päätöksiä ihmisille, laskuttamalla jokaiselta 5 dollaria. Jos olet kiinnostunut tästä linjasta, monet PA-virastot vaativat luotettavia avustajia. Mutta se vaatii jonkinlaista olemassa olevaa yleisöä. Aloittaminen ei vie paljon.

Loppujen lopuksi kerätty palaute palvelee tuotteiden ja palveluiden parantamisen hyödyllistä tarkoitusta. Sosiaalinen media ei ole rakettitiede, joten jos olet kiinnostunut tästä työelämästä, aloita pieni ja työskentele ylöspäin. Platforms, kryptoilla on yleensä korkeammat korot kuin millään muulla omaisuudella näillä krypto-forex-alustoilla. Saat maksun tilillesi kahden päivän kuluttua oleskelun suorittamisesta. Etkö käytä autoasi matkalla tai viikonloppuna?

 • Sivuston mukaan ansaitset noin 16 dollaria tunnissa.
 • Pienyrityksen perustamisen edut ovat paljon suurempia ja aika-sitoutuminen vaativampi.
 • Nämä huijarit eivät ole rahasi jälkeen.
 • Laita vaatteet vain laatikkoon, lähetä laatikko ja saat käteistä.

Luo Videoita

Se voi todella olla helppoa rahaa (ellet takerdu lapsen kanssa helvetistä!) Mitä enemmän kirjaudut, sitä enemmän ansaitset. Prosessi on melko yksinkertainen. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa. Jos olet jonkin alan asiantuntija, saatat löytää ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle neuvomaan heitä heidän henkilökohtaisista tai liiketoiminnallisista tavoitteistaan.

Palvelimen käyttöaikaa valvoo myös sisäinen järjestelmänvalvojaryhmä, joka varmistaa hyvän käytettävyyden ja käytettävyyden. Itse asiassa se alkaa usein harrastuksena, siitä tulee kannattavaa sivuliiketoimintaa ja siitä tulee sitten uusi, kattava ura. Fiverr - Verkkokauppa, joka myy keikojen tulopotentiaalia: Ei ole helppoa tapaa kertoa sinulle, kuinka pian aloitat ansaita rahaa. Kyselysivustot eivät tyypillisesti tarjoa suurta voittoa, ellet sijoita paljon aikaa, ja monet sivustot ansaitsevat lahjakorttien ansaitsemisen paljon enemmän kuin käteisellä. Nämä talletusbonukset voivat olla jopa 500 dollaria, ja ainoa vaatimus on, että bonuksen avaamiseksi pidetään vähintään saldo.

Tässä on muutama ominaisuus ja tarvikkeet, jotka sinulla tulisi olla: Maksusi summa riippuu projektista, mutta voit nähdä tarjouksen ennen työskentelyä. Tämä on yksi suurimmista legit PTC (Paid To Click) -sivustoista. Kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan rahaa verkossa, tulisi pyrkiä passiivisiin tuloihin ja työskennellä samalla aktiivisilla tuloilla. Vaikka kokemuksesta matkatoimistona on hyötyä, se ei ole välttämätöntä useimpien mahdollisuuksien kannalta (vaikka jotkut sitä vaativatkin). Oletetaan esimerkiksi, että olet ilmoittautunut Amazon-osakkuudeksi, jotta voit ansaita rahaa Amazonin tytäryhtiönä. Liittyminen on tietysti ilmainen, ja Google Opinion Rewards -paneelistina ansaitset ilmaisia ​​Google Play -hyvityksiä mielipiteesi antamisesta. On yrityksiä, jotka tarvitsevat sairaanhoitajan asiantuntemusta vastata asiakkaiden kysymyksiin tai antaa tietoja ja suosituksia.

 • Jos etsit helppoja tapoja ansaita rahaa verkossa, palveluiden myynti on nopein tapa aloittaa.
 • Sähköpostimarkkinointi aktiivisesti kiinnostuneille sähköpostitilaajien ryhmille on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa.
 • Getaroundin mukaan suurin osa autoista Yhdysvalloissa.
 • Erinomainen aloituspaikka on johtava freelance-sivusto Upwork.
 • Nyt et tule ansaitsemaan miljoonia CashDazzle -palvelulla, mutta jos pelaat paljon online-pelejä, tällä sivustolla voit ansaita vähän sivurahoja tekemällä mitä nautit.
 • En sano, että kerskaat tätä, yritän vain näyttää sinulle, että se on mahdollista.

Vastaa ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa

Joten optimoi ne ja tee niistä vastustamattomia. FlexJobs-sivustolla on suurin tietokanta kotona tehtävistä töistä, joille on joustavia aikoja verkossa. Se on parasta, kun voit myydä tuotteita omistamatta tai käsittelemättä mitään kaupan omistajan päänsärkyä. Tämä voi testata kaiken kirjautumisesta, käyttöliittymän toiminnasta aina yksinkertaiseen mielipiteesi käytettävyydestä ja ulkonäöstä. Tämä antaa sinulle luotettavan tulovirran kaikille vuoden 12 kuukaudelle. Keskustele hänen kanssaan taloudellisista tavoitteista ja säästöistä ja kysy neuvoja parhaimmista sijoitusvälineistä tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Joten harkitse tapahtumaan johtavien päivien aikana myyntipistejärjestelmän ostamista, joka voi hyväksyä luottokortit. Päätä tarjoamastasi markkinaraosta ja sähköpostisi tyyli. Valitse sähköpostimarkkinoinnin tarjoaja; Luo yksinkertainen aloitussivu ja ohjaa liikennettä tälle sivulle; Lähetä säännöllisiä sähköposteja luetteloon. YouTube asettaa videoillesi osuvia mainoksia, jotka puolestaan ​​ansaitsevat rahaa, jos niitä napsautetaan. Tältä sivulta löydät kaikki parhaat kokemuksemme perusteella ansaita rahaa vapaa-ajallasi yliopistossa ollessasi. Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää onko joku viaton vai syyllinen? No, he eivät tule! Älä oleta, että jokainen potentiaalinen ostaja löytää tiensä paikkaasi Google Mapsin tai Wazen kautta.

Henkilökohtainen kokki voi myös järjestää juhlia ja yritystapahtumia. Blogit ovat yksi helpoimmista ja kestävimmistä tulolähteistä. Jos sinulla on tekninen mieli ja nautit ohjelmistojen testaamisesta ennen niiden julkaisua, mene eteenpäin ja kiinnitä tarkkaan huomiota tähän tilaisuuteen. Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä "keikat").

Nintendo Maksaa Sinulle Testata Pelejä

Monet yritykset palkkaavat nyt U: ta. Ansaitsen rahaa vain ihmisille, jotka lukevat artikkeleiani mainosta, joten kiitos, jos luet tätä artikkelia: Etsitkö Google AdSense -vaihtoehtoa?

Kuinka korjata “Parallelize Downloads Across Hostname”

Jos tarjoat freelance-palveluita tai sinulla on fyysinen palveluyritys, blogin luominen on pakollista. Luo jingle, jotta voit tehdä tämän työn hyvin, sinulla on oltava erinomaiset:. Jakaa kurssit erillisiin aikatauluihin, suunnittelukilpailuihin ja jopa palkintotodistuksiin. On selvää, että mitä tunnetumpi olet ja mitä tavoitettavuutesi sinulla ovat, sitä enemmän maksat jokaisesta twiitistä. Jos törmännyt online-kyselyyn, jossa sinua pyydetään maksamaan, karkaa niin nopeasti kuin pystyt.

Ehkä olet ammattilainen WordPress-sivustojen suunnittelussa. Verkkotutkimukset ovat yksi työkaluista, joita monen miljardin dollarin markkinatutkimusteollisuus käyttää kerätäkseen palautetta kuluttajilta, joka auttaa yrityksiä ja valmistajia parantamaan tai kehittämään uusia tuotteita. Ei kaikkein räikeä, mutta joskus yksinkertainen on parasta. Sinun on ensin rekisteröitävä se liittovaltion ilmailuhallinnossa ja hankittava heiltä lisenssi kaupalliseen käyttöön. Asetat hinnan tuntillesi riippuen ajoneuvosi markkina-arvosta. Getaround tekee 40% alennuksen kattaakseen ympäri vuorokauden tapahtuvaa tienapua ja kuljettajavakuutuksia. Voit etsiä Amazonia, joka antaa lahjakortteja toimiville iPhonille, tai verkkosivustoja, kuten Decluttr, jotka antavat sinulle rahaa vanhasta puhelimesta. Konsulttina toimiessa on suuri todennäköisyys, että asiakkaat vierailevat kotitoimistossasi. He saattavat myös kutsua sitä markkinointikanavaksi.

Tulojen lisäämiseksi voit matkustaa opiskelijan taloon tai tavata paikallisessa yhteisökeskuksessa. Amazon on johtava online-markkinapaikka myyjille ja ostajille. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Sinusta voi kuitenkin tulla kouluttaja, joka soittaa asiakkaillesi talon puhelut käyttämällä jo olemassa olevia laitteita ja tuo mukanaan pieniä omia tarvikkeitasi.

Suorita Facebook-mainoksia

Joten houkutella ihmisiä osallistumaan, yritykset ja kehittäjät maksavat sinulle verkkosivustojen ja sovellusten testaamisesta ja palautteen antamisesta. Enemmän kuin todennäköistä, vaistoksesi ovat oikein. Käytävätkö he huumoria? Etsitkö parhaita tapoja ansaita rahaa verkossa, jotka EI ole huijauksia? Voit olla englannin, espanjan, ranskan ja useiden muiden kielten ohjaaja. Sinun on tiedettävä, kuinka luoda hyvännäköinen malli ja myös kuinka se koodataan WordPressiin. Sinun on myös läpäistävä taustatarkastus ja löydettävä asiakkaita. Toinen osittain huijaus on, kun ostat tuotteen ajatellen, että se on kertaluonteinen maksu, mutta se osoittautuu kuukausittain toistuvaksi.

Bonusvinkki - Ansaitse Rahaa Maksamalla Laskut Ajoissa

Jos haluat käsitellä välittömiä taloudellisia tarpeita, sovellustalous on todennäköisesti oikea sinulle. Useilla markkinoilla tapahtuva myynti tarjoaa asiakkaille maksimaalisen altistumisen. Monilla kaupan etsijöillä on käteistä, mutta haluat sijoittaa jokaisen potentiaalisen ostajan. Jos olet kiinnostunut puhumaan ja jakamaan mielipiteitä tai rakastat pitämään haastatteluja, podcasting voi olla loistava väline tutkittavaksi.

Useimmiten, jos olet vuoden aikana työskentelevä opiskelija, maksat tuloveron yli. Vaikka et ansaitse niin paljon kuin mahdollista yksityisessä myynnissä, käteistarjoussovellukset tuottavat välittömän käteismääräyksen tuotteellesi ja maksavat sinulle nopeasti, kun tuote toimitetaan johonkin heidän lähetyskeskuksesta (hyvä huippuluokan elektroniikalle).. Lue arvosteluani Transcribe Me: stä tai rekisteröidy täällä. Siitä huolimatta olen varma, että sinulla on kokemusta ja arvoa, jonka voit antaa kirjoittamalla kirjaa. Myynnin lisäämiseksi on syytä luoda sekä ilmainen että pro-versio jokaisesta laajennuksesta. Kun aloitat freelancerin, tarvitset tapa laskuttaa ja kerätä maksuja asiakkaidesi kanssa.

Täällä on vain 3 vaihetta; Vaihe 1 on "perustaa tili ja kirjautua sisään". Lue varainkeräyskatsaus täältä tai katso alla oleva video. Niiden avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat lähettää hankkeita, ja freelancerit voivat tehdä tarjouksia. Samalla haaste houkutella ihmisiä ostamaan on paljon suurempi kuin saada ihmiset ajattelemaan, valitsevatko ne ilmaisia ​​asioita vai eivät! Tai haluatko korvata nykyisen työpaikkasi? Sinulla on joustavat ajoitukset työskennellä ja voit asettaa omat hinnat (voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa). Voit myös ostaa verkkotunnuksen ja luoda sivuston sen ympärille.

Kun olet saavuttanut vähintään 10 dollaria, voit nostaa rahaa PayPalin avulla ja näet varat 24 tunnin sisällä.

Mainosten Lähettäminen Blogiisi Tai Verkkosivustoosi

Mikä parasta, sähköpostiuutiskirjeen aloittamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Jokaisesta laitteestasi, johon olet oikeutettu, voit maksaa jopa 50 dollaria vuodessa. M1 Finance - Ilmainen sijoitusalusta Fidelity - Yksi suosituimmista täyden palvelun välittäjistämme tulopotentiaali: On joitain laillisia, joilla on hyvää koulutusta.

Ja vaikka suurin osa näiden sivustojen työpaikoista on melko vähän palkattuja, ne ovat hyvä paikka aloittaa. Bannerimainokset näkyvät myös automaattisesti YouTube-kanavasivullasi. Cryptocurrency on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten päästä sisään ennen kuin on liian myöhäistä.

Tapa, jolla tämä huijaus toimii, on, että (melkein) sanasta "go" he kertovat, että heillä on "made for you" tai "made for for you" myyntisuppilo. Tämä auttaa sinua arvioimaan, kuinka pitkälle olet saavuttanut ja mitkä tavoitteet olet saavuttanut. Kyselyjen ottaminen on juuri miltä kuulostaa. Samoin voit muuttaa ruoanlaittoblogisi jäsensivustoksi. Kirjoittajat Richard Thaler ja Cass Sunstein väittävät kirjassa Nudge, että minkä tahansa tavoitteen saavuttamiseksi se olisi jaoteltava tottumuksiin, koska tottumukset ovat ihmisille intuitiivisempia mukautumaan.

Jos asut lähellä yliopistokampusta vierailevien vanhempien kanssa tai lähellä musiikkia tai urheilupaikkoja, harkitse pienen aamiaismajoituksen aloittamista.

Älä Usko Vääriä Suosituksia

Työ maksaa paljon rahaa pienestä työstä. Mieti, kuinka paljon aikaa kunkin tuotteen tekeminen vie. Tutustu vuoden 2020 paneeliin.

Mutta voit käyttää verkkoresursseja, kuten Hoito. Jos voit asettaa itsesi useiden yritysten saataville, sinulla voi olla paljon työtä poistumatta talostasi. Ihmiset ovat vähentyneet verkkomarkkinoinnin, pyramidi-ohjelmien ja tytäryhtiömarkkinointihuijausten jo ennen verkon alkua. Tärkein asia, jota sinun on etsittävä online-kyselysivustolta, on, että se liittyy todelliseen markkinatutkimusyritykseen. Yksi vinkki on selvittää, onko kaupunkissasi tai naapurustossasi tiettyjä autotallimyyntipäivämääriä. Viime vuosina on kuitenkin havaittu huomattavaa nousua sellaisten online-sivustojen määrässä, jotka hakevat transkriptiopalveluita alhaisimmilla dollarikorkoilla nopeaan läpimenoaikaan. Myy sivusto voittoa varten! Ennen kuin aloitat kotihoidon, ota huomioon paikalliset ja osavaltion lait.

Myy Sisältösi Verkossa

Haluatko lisätietoja ja henkilökohtaisia ​​neuvoja blogin luomisesta? Mene tänne rekisteröidäksesi tai oppia lisää liittymään Pinecone Research -palveluun. En ole koskaan työskennellyt captcha-ratkaisijana, koska se on matalapalkkainen. Vuonna 2019 päivähoidossa olevan lapsen keskimääräinen viikkokohta oli 211 dollaria. Maksu suoritetaan suorana talletuksena, ja tilillesi ilmestyminen voi kestää jopa kolme arkipäivää. Yritin tehdä tämän omallani vuosia sitten ja epäonnistuin, mutta kun olen oppinut oikean tavan rakentaa tämä online-liiketoiminta, asiat ovat parantuneet huomattavasti ja olen todiste siitä, että tämä toimii! Mutta määritelmän mukaan voisit väittää, että jokainen pikaruokaravintola huijaa meitä asettamalla vääriä kuvia suurista mehukkaista hampurilaisista. Tietysti on vielä muutama punainen lippu, kun kyse on tekniikan käytöstä vuokrattavana, ja ne ovat sähköposti tai pikaviestit.

Jotkut ovat blogi-viestit, copywriting, e-kirjat ja jopa yritysasiakirjat. Kysyt asiakkaita kaikista laskutusongelmista tai vianetsinnistä. Ansaitset rahaa jokaisesta luomastasi viestistä tai blogista, joka vaihtelee pituuden, sisällön jne. Mukaan Kirjoita nopeasti, tallenna ja muokkaa kurssin sisältöä nopeasti. Lisätietoja takuustamme täällä. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat myydä kohteita, jotka ovat liian kalliita lähettää. Tee parhaasi tuottaaksesi aina hyvän, vankan kopion ja pidä kiinni sitoutumisestasi tehdä parhaasi, mitä pystyt asiakkaillesi. Ansaitse enemmän rahaa myymällä valokuva-aiheita, joissa on vähemmän hakutuloksia, mutta sinulla olisi mielestäsi jonkin verran kysyntää.

Maksaa Vastaamaan Kysymyksiin Verkossa

Suosittelen, että pysyt poissa ohjelmista, jotka pyytävät sinua tekemään alkuinvestoinnin, jotta voit alkaa käyttää heidän rahaansa tekevää kaavaa. Voit tehdä kaiken suunnittelusta, grafiikasta, markkinoinnista ja web-ohjelmoinnista seuraavilla sivustoilla: Onko sinulla verkkosivuilla tai vielä haaveilee jopa ideoita blogin, voit myös tutkia affiliate markkinointia. Gazelle on verkkoympäristö, joka maksaa sinulle vanhasta matkapuhelimesta, yleensä käteisenä tai lahjakortteina. Jos niin, voit ansaita rahaa verkossa tarjoamalla palautetta ja testaamalla käytettävyysvirheitä. Mikrotehtävät ovat tehtäviä, joiden suorittaminen vaatii ihmisen älykkyyttä. Tutustu HairSelloniin oppiaksesi heidän vaatimuksistaan ​​ja siitä, mitä sinun on tehtävä saadaksesi rahaa hiuksillesi.

 • Esimerkiksi Coronation Streetin kohtaus kuvattiin äskettäin ylioppilastalossa, jossa yksi Save the Student -edustajista asui!
 • Jos teet hyvää ruokaa tai leipot uskomattomia herkkuja, voit ansaita ylimääräistä rahaa kotona.
 • Ehkä olit englantilainen pääaine (kuten minä), tai käytit ja hiotit matemaattisia taitojasi joka päivä edellisessä työssä, tai olet tällä hetkellä opiskellut yliopistoon.
 • Yksi aliarvioituimmista freelancer-sivustoista.
 • Huomaa, että jotkut alla olevista linkeistä ovat kumppanilinkkejä ja ansaitsen palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

Vuokraa Tilasi

Esimerkiksi Holly Johnson Club Thriftystä aloitti freelance-kirjoittamisen puolella ilman todellista taustaa, ja nyt hän kirjoittaa yli 200 000 dollaria vuodessa. Lista kirja 1 puntaan. Ja sinun ei tarvitse huolehtia asiakkaiden löytämisestä. Se on viimeinen asia, jota tarvitset, kun olet jo käteisellä. Voit ostaa ja myydä verkkosivustoja toivoessaan saavan tuloja tulevaisuudessa niiden käyttäjien liikenteen, nykyisten tulojen, verkkotunnuksen tai joidenkin muiden tekijöiden perusteella, jotka saattavat olla piilotettu käteislehmä, jota kaikki muut ovat unohtaneet. Suosittelen tätä verkkotyötä jokaiselle opiskelijalle, kotiäidille ja jokaiselle, joka haluaa työskennellä kotoa.

Luotettavia Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa

Ohjeena sinulle maksetaan prosenttiosuus ennalta neuvotelluista hinnoista vastausta kohti ja antamiesi vastausten lukumäärästä. Tämä on loistava paikka mennä, jos haluat mausteta asioita luokkahuoneessa. Muista lukea kaikki vastuuvapauslausekkeet ja yksityiskohdat. Tarvitsevatko paikalliset yritykset kirjanpito-taitojasi? Se on hieno sivukeikka säännölliselle kokopäivätyölle. Tee hakemus kiinnostaviin ja ota se sieltä. Mutta missä olet mukavin. Tämä ei ole ainoa tilaisuutesi työskennellä etäyhteyden kautta, joten älä tunteudu pelottelusta tai painostuksesta tehdä jotain, josta et tunne mukavasi.

Se ei ole iso rahantekijä, enkä suosittele, mutta ansaitset siitä rahaa. Puhdista pöly, selvitä säilytyskaappi ja tee autotallimyymälä. Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä. Seuraavaksi tallennat itsesi sovelluksella vastaamalla kyselykysymykseen. Valitse aikataulu, jonka voit pitää. Jos etsit verkossa "linkkityön lähettämistä ilmaiseksi", "linkin lähettämistä työpaikoilta kotona" tai "linkin lähettämistä työpaikoilta ilman sijoitusta", saat paljon tuloksia. Jokaisesta 10 000 pisteestä ansaitset 10 dollaria ilman rajoituksia ansainnoillesi. Muita valokuvaajien markkinapaikkoja ovat SmugMug, 500px ja PhotoShelter.

Amazonin kumppaniohjelma on hyvä paikka aloittaa, sillä sinulla on yli miljoona erilaista tuotetta, joista voit valita jopa 10 prosenttia, ja tilaamasi myynnin.

Seuraa: @MoneyCrashers

Saatat joutua hankkimaan toimiluvat tai luvat. VIDA Select on suosittu treffiprofiilien haamukirjoituspalvelu, joka palkkaa usein kotona kirjoittajia profiileihin. Kotiin työskentelevän freelance-yrityksen perustaminen vie aikaa, joten on tärkeää tietää tavoitteesi alusta alkaen. Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka lyijyn myynti voi toimia tosielämässä: Suurin osa ansaitsemistavoista verkkosivustolta voi kaikki koskea luomiasi suosittuja blogeja. Lisätietoja siitä, miten voit ansaita rahaa Etsyllä.

Paremman elämän lupaus on niin houkutteleva, että rahapetokset verkossa silti vangitsevat ihmiset, joiden pitäisi (ja todennäköisesti tietävät) paremmin. Varmista, että tilaat postituslistallemme, koska saan usein yrityksiä ottamaan minuun yhteyttä käytettävissä olevista etäasemista, ja jaan nämä vain tilaajilleni. Mikä tekee asialle entistä paremman, on se, että voit käyttää palkintoja Amazonin kaltaisten vähittäiskauppajätteiden kanssa. Halusitpa vain tehdä ylimääräisiä parisataa dollaria kuukaudessa tai aloittaa uuden uran, avaimet ovat kädessäsi.

Mikä on juju?

Ainoa mitä tarvitset, on sinun valita tehtävä ja suorittaa se 2 tunnin sisällä. Minulle se myös innosti minua entistäkin enemmän, koska tiesin, että on olemassa muita tapoja ansaita rahaa. Opi Corey Ferreiralta, joka on viime vuonna myynyt kaupassa 8000 kappaletta. Verkkokartoitusten tekemisestä vanhojen vaatteiden vuokraamiseen tai myyntiin, iPhonen kääntämiseen jonkun toisen maan kansalaisille ja jopa edullisten tuotteiden ostamiseen paikallisesti vain myydäksesi ne korkeammalla hinnalla Amazonissa.

Luo Online-hakemisto

Vain koska he keräävät pölyä kaappeihisi, se ei tarkoita, että joku muu ei napsauta niitä. Saatat jopa tuntea yhden tai kaksi henkilöä, joka tekee YouTube-videoita. Selvitä, mille markkinoille haluat lähestyä ensin, ja sitten etsi tai luo joitain liittyviä näytteitä. Pääset johtavaan salausvaluuttaan, tilaa lompakko ja vaihda esimerkiksi virallinen Bitcoin-lompakko Bitcoin Core ja hyvämaineinen vaihto, kuten Kraken, joka hyväksyy USD (Kraken on yksi monista vaihtoehdoista). Tämä on hieno tapa saada ylimääräistä rahaa, ja minulla on henkilökohtainen kokemus tästä mahdollisuudesta, lisää siitä myöhemmin.

Älä unohda kertoa ihmisille kuvauksen linkkejä.

Luo DIY- tai Cooking-videoita

Samoin, vaikka saattaa olla hyvä pitää taloudelliset tavoitteesi hieman aggressiivisina, linjalta poistuminen vahingoittaa varmasti mahdollisuuksiasi saavuttaa ne. Tämä on ihanteellinen rahaa ansaitseva hakkeri niille, jotka haluavat täyttää muutaman minuutin vapaa-ajallaan ansaitakseen ylimääräistä rahaa. Valitsen yleensä Amazonin Paypalin kautta. Tämän jälkeen voit lunastaa ansiosi kaikenlaisista tavaroista - elektroniikasta, taloustavaroista, leluista ja jopa koruista. He saattavat jopa taata sen. Mutta jos kuulostaa siltä, ​​että olet mukana näillä sivustoilla, se ei ole huijaus. Yksittäisissä tutkimuksissa voi olla erityisiä vaatimuksia.

Ota Online-kyselyjä

Jos haluat oppia uutta ohjelmistoa tai sinulla on kokemusta äänen editoinnista, voit laittaa näytön itse. Jos ostat nykyisen sivuston halvalla, voit myydä sen ja ansaita rahaa. Olen myös selvittänyt kuinka tehdä online-kursseja täällä, jotta saat paremman käsityksen siitä, kuinka se toimisi ja mitä tarvitset. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä.

Joten jos päätät, että osakemarkkinat todennäköisesti kaatuvat tulevaisuudessa, voit ostaa verkkotunnuksen, joka sisältää sanat osakemarkkinoiden kaatuminen nousevien markkinoiden aikana, ja myydä sen sitten putoisilla markkinoilla. Mikä on hieno idea. Ja mitä nopeammin sinusta tulee ystäviä, sitä nopeammin pääset lähemmäksi taloudellisia tavoitteitasi. He maksavat maapähkinöitä suoritetuista tutkimuksista. Jos sinulla on kuitenkin paljon asioita, joista sinun on päästävä eroon, harkitse vanhan koulun käymistä ja autotalli- tai pihakauppaa. Tämä vaatii sekä suunnittelua että teknisiä taitoja. Saat yleensä 2–3 maksettua sähköpostia päivässä.

Pidä Hallintaa

Täällä sinun on liityttävä joihinkin laillisiin sivustoihin, jotka maksavat mainosten napsautuksesta ja lukemisesta. Näin voit ostaa ja myydä sivustoja voittoa varten: Lisätietoja kansallisista terveyslaitoksista tai selaa ClinicalTrials. Se riippuu verkkosivuston tarpeista ja kiinnostuksestasi. Videopelien myynti verkossa voi olla tuottoisaa vaivaa. Teet kalusteita, leluja, kuvakehyksiä, kääntyneitä kulhoja tai lintuhuoneita, voit ansaita rahaa harrastuksestasi. Yksi tyhjimmistä pyrkimyksistä rahan ansaitsemiseen verkossa on blogin luominen.