Kuinka ansaita rahaa yliopistossa: Side-Hustles opiskelijoille

Tullakseen muuttuvien suuntausten kanssa yritysten on ladattava jatkuvasti uutta sisältöä blogiinsa. Jos sinulla on asiantuntemusta tai uskot, että voisit kirjoittaa kirjan, jota muut saattavat haluta lukea, on mahdollista, että voit ansaita rahaa itsejulkaisemalla. Valmistelutyöt ennen kaupan avaamista ovat aikaa vieviä. Voit elää yliopistokampuksella ilmaiseksi astuessaan asiamieheksi (RA) korkeakoulun asuntolan huoneeseesi. Kirjoitat artikkeleita kysyttyihin kysymyksiin perustuen ja voit ansaita rahaa asiantuntemuksesi lisäämiseen. Yritysten on ylläpidettävä läsnäoloa sosiaalisessa mediassa voidakseen olla yhteydessä faneihinsä ja levittää tunnettuutta tuotemerkkinsä. Transkriptionistit kuuntelevat ääni- (ja joskus videotallenteita) ja kirjoittavat kuulemansa.

  • Suuremmissa kaupungeissa voi kuitenkin joskus toimittaa polkupyörän tai jopa jalan.
  • Sen sijaan, että olisi nälkäinen korkeakouluopiskelija, joka syö Top Ramenia joka ilta, hyödynnä näitä joustavia sivutoimintoja ja laita pöydälle todellinen lautasellinen illallinen.
  • Verkkotranskriptio on vain yksi monista tavoista, joilla korkeakouluopiskelijat voivat ansaita ylimääräistä rahaa.
  • Se maksaa hosting ja oma verkkotunnus.

50/ääni minuutti. Opiskelijana voi olla, että sinulla ei ole rajoitettua aikaa käytettävissä, kaikki riippuu yliopistoluokista, koulutuksesta ja työstä, joka sinun on tehtävä siihen. Joten kaikki riippuu tilanteesta, kuten aiemmin mainitsin, voit työskennellä monta tai niin vähän tuntia kuin haluat, jos haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa, se on mahdollista, jos haluat ansaita täydet tulot, se on myös mahdollista, sinun ei tarvitse työskennellä niin monta tuntia ansaitaksesi rahaa, opettamalla verkossa, voit työskennellä vähemmän tunteja ja ansaita rahaa, aika hienoa? Jos olet luova tyyppi, kirjoittaminen voisi olla ihanteellinen korkeakoulutyö. Ensimmäiset ansaitsemasi 300 pistettä lunastetaan automaattisesti sekillä ja lähetetään kotiosoitteeseesi. Voit rekisteröityä verkossa ja ajoittaa videohaastattelun. Sinulla on taito ja myyt sen ihmisille vastineeksi kiinteästä tai tuntihinnasta. Muussa tapauksessa katso tämä kurssi videotuotannon perusteista. Kyllä, voit ansaita rahaa blogging.

Voit käyttää Leapforcea työpaikkojen löytämiseen, jotka liittyvät hakukoneiden auttamiseen.

Kuinka Ansaita Rahaa Yliopistossa Autolla

Swagbucks tarjoaa myös PayPalin käteismaksun. Lisäksi saat mahdollisuuden lähettää käteistä PayPaliin tai lahjakortteihisi suosikkikauppiaillesi, kuten Amazon ja Target. Pienillä yrityksillä ei usein ole resursseja palkata kokopäiväistä verkkosivustojen ylläpitäjää.

  • Riippuen siitä missä asut ja millaisessa ravintolassa työskentelet, palvelimien mediaani peruspalkka on noin 5 dollaria.
  • Voit tuottaa pienen sivutulon ottamalla verkkokyselyjä - mutta älä odota viettävänsä taikinaa.
  • Voit ansaita helposti 18–20 dollaria tunnin työstä.
  • Ne ovat melko joustavia, ja monet niistä voidaan tehdä jopa viikonloppuisin.
  • Tuolloin toivon, että olisin tiennyt, että voit myydä muistiinpanosi verkossa auttaaksesi muita opiskelijoita opiskelemaan.

Kuumat Aiheet

Katso sitten freelance-markkinat, kuten Upwork. Tähän sivustoihin kuten Translatorscafe, Gengo ja VerbalizeIt tulevat. Määritä oma ansaitsemasi sähköpostiosoite online-ansaintatoimintoillesi, jotta sinulla on helpompi tapa seurata kaikkea.

Niiden tarjoaminen voi kirjoittaa sinulle suuren osan rahaa vuosien aikana, jotka vietät koulussa. Aineesi arvosta ja määrästä riippuen voit ansaita useita tuhansia dollareita kuukaudessa. Mutta ansaitaksesi rahaa, sinulla on oltava oikeat taidot. Jos haluat tavan hankkia muutama ylimääräinen dollari vapaa-ajallasi, verkkokyselyt ovat hyvä tapa.

Voit myydä vain tiettyjä tavaroita joidenkin kauppapaikkojen kautta, kun taas toisten avulla voit myydä laajan valikoiman käytettyjä ja käyttämättömiä asioita. Mutta tässä on sopimus: Mutta jos kukaan näistä ei kutista mielikuvitusta, kokeile jotain vähän epätavallista, kuten kepponen puhelut tai julkkisjulkaisut. Lisätietoja tästä, katso tämä arvostelu sivustosta Listen Money Matters.

Pysyä Yhteydessä

Ole TaskRabbit TaskRabbit on sivusto, jossa ihmiset lähettävät töitä verkossa, ja voit hakea tehtävien suorittamista. Kirjoita ja julkaise Kindle-e-kirja Jos opiskelijat ovat hyviä mihin tahansa, se tutkii ja kirjoittaa. Et yleensä saa palkkaa, mutta voit saada ton etuisuuksia kuin asuntolan huoneessa ilmaiseksi ja osittaisen tai kokonaisen ateriasuunnitelman!

Monet meistä ovat tietoisia viruksellisista videoista, jotka ansaitsevat omistajalle suuria rahasummia keräämällä miljoonia näyttökertoja, mutta vaikka et onnistuta tarjoamaan suuria aikoja tarjouksillasi, voit varmasti luoda tulovirran jos teet sen oikein ja annat ihmisille sen, mitä he haluavat nähdä.

Lista sijaintisi Airbnb: llä, kun lähdet kaupunkiin

Street-joukkueen idea on, että jaat näytteitä, mainostat tuotteita muilla tavoilla, olet vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa tai pukeudut maskotiksi. Tunnit ovat joustavia aikataulun mukaan, työ on sijainnista riippumatonta ja tulos on sekä taloudellisesti että luonnostaan ​​palkitsevaa. Napauta henkilökohtaista verkkoasi lähettämistäsi tai kokeile HouseSitteriä. Jos olet tytäryhtiö, kuten Amazon Associate -jäsen, YouTube on täydellinen työkalu, koska voit luoda kokonaisen vanteen videoarvioita, videoita ja lisätä kumppanilinkisi videokuvaukseen. Tiesitkö, että voit myydä vanhoja esseitäsi GradeSaverille ansaitaksesi ylimääräistä rahaa?

Matkapuhelinten Kierrätys

Jos olet menossa kouluun graafisen taiteen, markkinoinnin, kirjoittamisen tai ohjelmoinnin alalta, Fiverrillä on sinulle työpaikka! Maksaa verkosta hakemisesta Kiinnostaako ansaita rahaa tekemällä jo verkossa tekemäsi? Päivän lopussa mahdollisuudet ansaita rahaa verkossa opiskellessaan ovat rajattomat.

Jos sinulla on vanhoja televisioita, myy vaatteita, elokuvia, elektroniikkaa tai huonekaluja verkossa. Lähetä suosikkeihin sähköpostia ja katso, voisiko he käyttää uusia taitojasi. Selaa ja inspiroi! Upwork ja freelancer. Tutustu The Ultimate Guide to Freelancer -opintoihin yliopistossa sekä Thomasin haastattelu Aja Frostin kanssa.

Kuka Keksi Koulun Ja Koulutuksen?

Tutkimukset - Tutkimusyrityksiä on paljon, joista suurin osa on laillisia. Onko sinulla auto, pyörä, moottoripyörä tai skootteri käytettävissäsi yliopistolla? Nämä työt maksavat yleensä minuutilla tai työtä kohden, mutta voit odottaa tekevän missä tahansa 15–25 dollaria tunnissa. Ei myöskään ole haittaa soittaa yrityksille, joissa haluat työskennellä suoraan. Aloittaaksesi freelance-kirjoittamisen, kehotan sinua selvittämään, mistä aiheista haluat kiinnostaa ensin.

Mutta jos teet tämän säännöllisesti tarpeeksi (ja osaat olla siinä hyvä), on helppo ansaita muutama sata ylimääräistä dollaria kuukaudessa (tai enemmän). Voit joskus löytää töitä kirjoittamalla virastoille, mutta artikkelin palkka on paljon alhaisempi kuin yllä mainitut numerot. Voit ryhtyä kokeneeseen siivousyritykseen tai halutessasi johtaa omaa yritystäsi. Monet jatkokirjailijat voivat löytää työpaikkailmoituksia julkisilla freelance-sivustoilla, kuten Upwork, mutta myös Craigslist-sivustolla on työpaikkoja.