Kuinka Nämä Kotona Olevat Online-työpaikat Maksavat Minulle 20 000 Dollaria Kuukaudessa

Takaisin toukokuussa 2019 Amazon käynnisti Alexa Developer Rewards -ohjelman maksamaan koodereille Alexan kysynnän edellyttämien taitojen kehittämisestä. Ansaitaksesi enemmän rahaa perustamalla kumppaniohjelma kirjoille, musiikille ja muille (katso alla) ja lisää affiliate-linkit aina, kun viitat kyseisiin kohteisiin. Alan standardi on veloittaa 1 000–2 000 dollaria kuukaudessa/asiakas, eikä sinun tarvitse aloittaa verkkosivustoa tai markkinointikokemusta. Mitä aiot tehdä, on, että aiot opettaa englantia verkossa ja voit valita omat tunnit.

 • 2019 vs dieselbreakdown tarjoajat sähköautotkaikkien autojen mallit.
 • Verkkoseminaarit ovat loistava tapa rakentaa yleisöäsi, jakaa kokemuksiasi ja kasvattaa yritystäsi.
 • Ihmiset voivat maksaa sinulle 10–20% mainosbudjetista.
 • Se on huomattavaa kilpailua.
 • Monet tutkimuksen sivustoista tarjoavat liittymisbonuksia, joten ensimmäinen suorittamasi kysely on arvokkain.
 • Kokemuksesta tiedämme, että on olemassa monia tapoja ansaita rahaa verkossa ilman, että sinun tarvitsee tehdä sijoituksia.
 • Cringe kun näet kielioppivirheitä?

On paljon hienoja tapoja ansaita rahaa verkossa riippumatta siitä, etsitkö sivutoimisia vai kokopäiväisiä tuloja. Yleensä maksetaan 50–150 dollaria arviointia kohti. Ja se voi olla tärkeä osa kykyäsi ansaita rahaa verkossa jatkuvasti. Aloittaminen ei ole kallista, mutta se vie paljon aikaa ja vaivaa. Verkkosivustojen käyttäjien testaaminen on noussut helpoksi tapana ansaita nopeasti rahaa verkossa ilman investointeja. Jokainen digitaalinen tuote, jonka voit ajatella ja luoda, voidaan myydä yleisölle, kunhan se tarjoaa heille todellista arvoa. Kuinka ansaita rahaa verkossa Fundrisen avulla:

Etsitkö online-työtä ilman sijoitus- ja rekisteröintimaksuja? He voivat käyttää oppituntisuunnitelmasi kokonaan tai he voivat käyttää sitä mallina kehittääkseen oman räätälöidyn version. Online-freelance-palvelu ei vaadi mitään laitteita (paitsi kannettavaa tietokonetta!) Kun sijoitat vertaisarviointisivustoihin, toimit tehokkaasti lainanantajana ja lainaat suoraan sivustoon tuleville lainanottajille. Tässä on muutamia parhaita sivustoja löytää kirjoitustyö verkossa:

Tässä artikkelissa aion kertoa sinulle parhaista tavoista, joilla voit ansaita rahaa verkossa. Yleensä ansaitset vain muutama sentti tehtävää kohden, mutta ansiosi voivat kasvaa nopeasti. Jos tarvitset välittömästi rahaa, etsi joku, joka voi antaa sinulle lainaa. Oletan, että on erittäin helppo unohtaa ottaa heidät, ja sinne tulet sisään muistuttamaan heitä ottamaan lääkitystä, ja se tulee olemaan täysin työ kodin mukavuudesta. Tarkka määrä riippuu taitoistasi, sisältötyypistäsi ja artikkeleidesi määrästä. Olitpa opettaja, lääkäri, feng shui -asiantuntija, kouluttaja tai joku, jolla on taitoja, jotka voivat ratkaista muiden ongelmat, voit aloittaa online-konsultoinnin.

 • Blogiminen voi tapahtua joko harrastuksena tai kokopäiväisenä yrityksenä.
 • Onneksi saimme yksinoikeuden alennuksen Bluehostilta.
 • Voit maksaa jopa 2 dollaria jokaisesta ratkaisemasi captchasta.
 • Jos sinulla on aikaa kotona ja sinulla on rahaa, jonka haluat käyttää, voit hyödyntää parhaita pankkibonustarjouksia.
 • Löysin tämän Kuinka ansaita rahaa online Amazonin Dropship Bootcamp Bootcampin Justin Cener Get -sovelluksesta, joka näyttää olevan todennäköisesti aivan uusi.

Ansaitse Rahaa Tekemällä Tutkimuksia.

Mutta voit saada erinomaisen kurssin siitä, kuinka se tapahtuu Steve Choun Luo kannattava verkkokauppa -ohjelman avulla. On myös hakemusprosessi, johon sisältyy videohaastattelu. Ensinnäkin sinun pitäisi löytää sopiva tytäryhtiöohjelma ottaen huomioon ohjelman ehdot ja omat mieltymyksesi. 30–3 dollaria jokaisesta myymäsi kuvasta.

Internetin kattavuuden kasvaessa löydät yrityksiä, jotka tavoittavat asiakkaita verkossa. Tietoja money crashersista, ohjelmisto toimii ohjelmien taustalla vaikuttamatta tietokoneesi suorituskykyyn. Toinen syy on vaivaton sijoitus. Olen myös juuri kääntynyt 30, joten silmäni on kello. Oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja haluaisit lähettää viestejä muiden yritysten puolesta?

Tiedän, että olet lukenut tai nähnyt verkossa mainoksia, jotka lupaavat 3000 dollarin palkkioita sähköpostien lukemisesta, mutta se on kaikki BS.

Ansaitse ylimääräistä, ilmaista rahaa blogiisi ja YouTube-kanavasi rohkealla selaimella

Olemme jopa kirjoittaneet täydellisen Survey Junkie -katsauksen, jossa testasimme sitä ja ansaitsimme siitä rahaa. Täydellisessä maailmassa hyödynnä henkilökohtaista verkostoasi rakentaaksesi omaa tuotemerkkiäsi ja aloittamalla freelance-liiketoiminnan. Voit käyttää Udemy-sovellusta ladataksesi ja myydäksesi kurssisi.

Jotta voit tulla influenssariksi, sinun on luotava uskomaton sisältö ja kasvattava seuraavasi monien kuukausien (ellei vuosien) aikana. Pysy poissa molemmista. Kuljettajat saavat palkkiota jokaisesta matkasta minuutti- ja mailimäärän perusteella. Googlen asettaman uuden säännön mukaan uusilla kanavilla on oltava yksi tilaaja ja 4 tunnin katseluaika viimeisen 12 kuukauden aikana, jotta ne voisivat olla mainostamisessa. Tarjoa tilauksia sovelluksen sisällä. Kurssilla itsessään on kolme tasoa, jokaisella on erilaiset etuisuudet.

Hubpages

Internetissä on saatavana useita ilmaisia ​​tai maksettuja kursseja, jotka voivat kouluttaa sinut verkkokauppaan. Voit rekisteröityä ja alkaa ansaita rahaa samana päivänä. Vaikka et ole koskaan bloginnut ennen, voit helposti oppia aloittamaan blogin vain 10 minuutissa!

Joten nämä 18 tapaa voivat tarjota täydellisen vastauksen kyselyyn "miten ansaita rahaa verkossa" & kyllä, voit ampua meille sähköpostia, jos tarvitset apua. Yhdysvaltain mukaan Tällainen lähestymistapa ei kuitenkaan vaadi paljon aikaa ja vaivaa, joten voit käyttää tätä reittiä, jos et välitä henkilökohtaisesta tilasi. Voit kirjautua mTurkilla (Amazon Mechanical Turk) työntekijänä ja alkaa ansaita hienoja rahaa yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen.

Tämä on itse mainoskulutuksen lisäksi, joka ilmeisesti menee suoraan Facebookiin. Kirjassa Tim keskustelee siitä, kuinka palkata ulkomaille virtuaaliassistentteja 5–15 dollaria tunnissa. Nämä ovat sivustoja, jotka maksavat sinulle suorittaa monenlaisia ​​yksinkertaisia ​​tehtäviä verkossa, kuten: Voit maksaa useita kertoja samoista valokuvista. Kääntöpuoli on, että rakennat yritystä jonkun toisen maalla. Budjetti, budjetti, budjetti, ainoa tekijä, jota tulisi seurata, on tutkia markkinoita ja niiden inflaatiota oikein, koska se auttaa sinua tekemään valintoja selkeämmin. Tärkeintä on, että saat palkan kirjoittamalla kotona istuessasi. Jotkut näistä ilmaisista online-töistä vaativat aiempaa kokemusta, mutta monet eivät niin varmista, että luet koko luettelon ja toivottavasti löydät jotain, joka toimii sinulle.

Paribus - Löydä piilotetut hyvitykset aiemmista ostoista

Cisco on nimi, jonka olet todennäköisesti kuullut aiemmin. Palkkio on yleensä 10% verkkosivuston tai verkkotunnuksen myyntihinnasta. Ota yhteyttä paikallisiin pienyrityksiin kysymällä, haluavatko he laajentaa asiakaskuntaansa Facebook Ads -palvelun kautta.

Fiverr Keikat

Jos osaat hallita, tehdä pieniä ja suuria tehtäviä, sosiaalista mediaa, voit olla virtuaaliassistentti. Kyselyt ovat joukko kysymyksiä, joita MNC-yritykset kysyvät tuotteistaan ​​tai palveluistaan, jotta voidaan kerätä erilaisia ​​vastauksia ja ehdotuksia eri ihmisiltä. Voit ansaita rahaa verkossa ansaitsemalla asiantuntemuksesi.

 • Tämä ei ole kuin muita tapoja ansaita rahaa, se on yritys ja voit skaalata sitä erittäin suuressa mittakaavassa.
 • Sinun on sitten tarkistettava suullisesti verkkosivuston ja sovellusten eri ominaisuudet ja UX.
 • Skillshare on verkko-oppimisyhteisö, jossa kuka tahansa voi löytää, ottaa tai jopa opettaa luokan.

Myy Kuvasi

Sieltä on vain kysymys yrityksesi koon muuttamisesta tai muiden yritysten lisäämisestä tuloosi. Asioiden näkökulmasta katsottuna tämä suuntaus jatkuu vain tulevaisuudessa. Verkossa ansaitseminen ei tapahdu yön yli, ja se vaatii omistautumista ja aikaa halutun menestyksen saavuttamiseksi. Luo vain resurssi, joka auttaa ihmisiä. 95/kuukausi (50% alennus). Voit joko olla kokopäiväinen kääntäjä tai hankkia käännöskokeita tehdä rahaa verkossa osa-aikaisesti. Muiden tulolähteiden ansaitseminen ilman sijoituksia on hieno tapa rakentaa polku taloudelliseen vapauteen. Kyselyt ovat erilaisia ​​kuin kyselyt (kuten Gallupin kaltaisten yritysten tekemiä kyselyjä politiikasta tai poliitikkoja).

Dosh tarjoaa 5 dollarin bonuksen, joka myönnetään heti, kun olet linkittänyt luotto- tai maksukortin sovellukseen. 2,00 000/- toistaiseksi tekemällä yksinkertaisia ​​verkkosivustojen suunnittelutöitä. Voit napsauttaa hyviä valokuvia puhelimestasi ja myydä niitä verkossa. Haluatko tietää enemmän InboxDollareista? Jos pidät suunnittelusta enemmän kuin koodausta, toinen vaihtoehto on suunnitella ja myydä grafiikkaa WordPress-sivustossasi. Ajatukset ovat valmiita tietämään enemmän aikaa osittain. Tämä yksityiskohtainen opas opastaa sinua aloittamisessa. Google on kaikki minulle.

Suurin osa nykypäivän ihmisistä oli koulutettua ja lukutaitoa. Tule toimituskuljettajaksi tai kuljettajaksi, maksoimme suunnittelijalle yli 6000 dollaria verkkosivustomme mukautetusta koodista. Päivittäinen tuloraja 5 dollaria heidän ilmaisesta suunnitelmastaan. Mutta jälleen kerran, jos et halua käsitellä verkkosivuston rakentamista ja ylläpitämistä, tulojen jakamiseen tarkoitettujen sivustojen kanssa työskenteleminen on hieno vaihtoehto. Aloittaaksesi sinun on määritettävä foorumi sivustollesi.

Jäsensivustot

15. Myydä ei-toivottuja tuotteita, tietenkin, sinulla on! maaliskuuta klo 7: Jos sinulla on jotain jaettavaa maailmalle, on monia sivustoja, joissa voit kirjoittaa asiantuntemuksesi tai kokemuksesi ja ansaita rahaa Google AdSense- tai kumppaniohjelmien kautta. Useimmat kokopäiväisesti ansaitsevat ihmiset ovat kirjoittaneet useita e-kirjoja, ja he työskentelevät yleensä melko johdonmukaisesti jatkaakseen uusien kirjojen julkaisua.

Aloita tarkistamalla tämä viesti TheBalancesta. Yksiö yhdellä kuvalla ja tällä kuvauksella: Toinen aloituspaikka on verkostosi Facebookissa. Nämä sivustot ovat alustoja, jotka auttavat yhdistämään potentiaalisia halukkaita ostajia ja myyjiä. Freelancer on taito tarjota taitosi palveluna asiakkaille, joilla on taitotarve. Vain hyviä juttuja. Ja vaikka siellä on tuhansia sovelluksia, joiden avulla on helppo tehdä ostoksia ja käyttää rahaa, on myös paljon sovelluksia, joilla voit ansaita rahaa.

Ilmeisesti se on hanke ihmisille, jotka ovat hyvin perehtyneet erityyppisiin ohjelmistoihin ja tietävät kuinka tutkia ja arvioida jokaista ohjelmaa perusteellisesti. He maksavat sinulle 100 dollaria jokaisesta artikkelista, jonka kirjoitat heille, joka hyväksytään ja julkaistaan. Vaikka tutkimukset eivät ole kaukana teidän tekemisestä rikkaiksi, tutkimukset ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoja kuinka ansaita ylimääräistä rahaa verkossa maksamatta mitään. Keskimääräinen Pohjois-Amerikan virtuaaliassistentti ansaitsee 35–50 dollaria tunnissa.

Pienet Työpaikat

Korkeimman sisällön kirjoittajien hinnat voivat vaihdella niinkin alhaisesta kuin 15 dollaria dollaria tunnissa jopa 80 dollariin, vaikka suurin osa laskee 30-50 dollarin välillä. Youtuberiksi kuuluminen voi olla erittäin palkitseva ammatti. Voit kirjoittaa e-kirjan ja alkaa ansaita ylimääräistä rahaa. Asiakas maksaa sinulle kerran, ja molemmat siirtyvät eteenpäin. Suorita syvällinen tutkimus yrityksestä, ja jos se näyttää kasvavan, yritä sitä. Vain kolme vuotta myöhemmin, 29-vuotiaana, hän oli jo taloudellisesti itsenäinen ja kykeni varhaiseläkkeelle. Nyt aion puhua freelancerista ja siitä, kuinka tulla hyväksi freelanceriksi.

Voit luoda verkkoyliopiston ja alkaa antaa todistuksia, jos sinulla on sertifikaatti. Seuraa kaupunkisi korkeita sijoitetun pääoman alueita. Pörssipeli, tutkimuksessa selvisi, että niiden osuus kaupasta on huomattavaa, etenkin hyödykkeiden ja futuurien markkinoilla. Saat kannettavan ja 500 dollaria kotitoimistosi perustamiseen.

Ansaitse rahaa URL Shortenerilla

Toiseksi sinulla on oltava perusteellinen tuntemus MS Office- ja Google Docs -tuotteista. Ennen aloittamista sinulla tulisi olla joitain vaatimuksia ja perustaidot, kuten hyvä viestintä, kirjoittaminen ja niin edelleen. Joten lataa vähintään viisi videota aluksi. Kiitos paljon jakamisesta! Saat 31 tehokkaasti sovellettua tapaa ansaita rahaa verkossa sijoittamatta mitään. Luulen, että yritän sanoa, että huolimatta siitä, mitä saatat kuulla verkossa, blogin ansaitseminen ei ole yhtä helppoa kuin blogin perustaminen ja sen lähettäminen päivittäin. WooCommerce olettaa yleensä, että sinulla on yhden toimittajan verkkosivusto.