28 Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Kotona Ilman Sijoituksia

Tätä aloittamista varten sinulla on kuitenkin oltava jonkin verran etukäteispääomaa. Kun määrität hinnan luokillesi, aloita soittamalla ympäri ja selvittämällä, mitä muita valintoja asiakkaasi tekevät. Tuotemerkit, kuten Hershey's, Tyson ja Field Agent -kumppani.

Internet-gurut ovat enemmän kuin halukkaita myymään sinulle koulutuskurssin, jolla on korkeat lupaukset tehdä miljoonia ilman verkkosivustoa... mutta se ei ole koskaan niin helppoa.

Kierrätä metalliromu. Vielä parempaa, jos löydät tapoja koota kokemuksesi ja valmennustaitosi helposti sulavaan ohjelmaan, sinulla on potentiaalia skaalata tätä liiketoimintamallia merkittävästi. Tämä organisaatio tarjoaa ilmaisia ​​kursseja, joissa voit rakentaa tosielämäsovelluksia ja -ohjelmia, jotka antavat sinulle kokemuksen ja paljon lisättävää ansioluetteloosi. Nyt Etoron kanssa kaupasta on tulossa sosiaalista. Sinun ei enää tarvitse odottaa mahdollisuuksiasi tehdä ostopäätös, ennen kuin olet vakuuttunut palkkiosta.

Toki sinulla on. Ovatko kaapisi ja kaapisi niin hyvin järjestettyjä, että ystäväsi ovat kateellisia? Ota hetki heti kirjoittaaksesi 10 - 20 ideaa erilaisista taidoista ja kyvyistä. Jos niin (tai jos sinulla ei ole lainkaan säästötiliä), sinun kannattaa viettää muutama minuutti online-säästötilin avaamiseen. Aivan kuten e-kirjan tai videon luominen, Udemy-kurssit voivat myös olla erinomainen passiivisen tulon lähde. Aloita freelance-matka tänään Flexjobsilla ja ala ansaita rahaa.

  • Voit pyytää maksua seuraavan kuukauden aikana, jos saldo on vähintään 5 dollaria.
  • Tässä tapauksessa sinun on luotava houkutteleva profiili, asetettava tuntihinta ja kilpailtava sitten muiden kanssa tehtävistä.
  • Jos olet aiheen asiantuntija, voit saada palkkion asiantuntemuksestasi.
  • Työskentelet jossain välillä 20–25 tuntia viikossa ja ansaitset noin 12–15 dollaria tunnissa.

Rahan ansaintastrategia: Tule henkilökohtaiseksi koulutukseksi

Entä näyte teknisistä kirjoituksista, joissa hän muutti jotain hyvin monimutkaista jostakin täysin maistuvasta? Voit asettaa oman aikataulun ja työskennellä kotona. InboxDollars on markkinatutkimusyritys, joka maksaa sinulle heidän hakukoneen käyttämisen joidenkin näkyvämpien, kuten Google ja Bing, sijasta. Näillä töillä työskentelet joko työntekijänä tai urakoitsijana. Ota käteistä PayPal-tilillesi. Tämä on kiistatta yksi suosituimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Kokeile jotain kausiluonteista, kuten olla hengenpelastaja, tehdä lumenpoistoa tai työskennellä vähittäiskaupassa lomien aikana. Luokkahinnan vahvistamisen lisäksi tarjoa myös paketteja houkutella ihmisiä ilmoittautumaan useampaan kuin yhteen luokkaan.

Toisin kuin Gazelle-kaltaisilla kauppapaikoilla ja eBayn kaltaisilla huutokauppasivustoilla, Decluttr ei toimi välittäjänä ostajien ja myyjien välillä. Kirjoita ja julkaise e-kirja. ”Buffer on sosiaalisen median hallintayhtiö, jolla on etätiimi, joka on hajautettu kymmeniin maihin ja yli 11 aikavyöhykkeelle. Haluatpa myydä omia uusia tuotteita tai jälleenmyydä muita tavaroita, sinun on silti harkittava, kuinka paljon varastoa aiot kuljettaa, kuinka aiot rahoittaa ennakkomaksukustannukset ja mihin varastoit. Kiinnostaako sinut verkkojuhlana? Kuten voit tarjota koulutusta puhutulle englannille, tietokonekursseja, teknisiä kursseja, Feng shui -hoitoa, lääketieteellistä hoitoa ja muita asioita. Voisin tehdä joitain PHP-koodauksia, mutta en ole paras. Saatat olla epätoivoinen töistä, mutta älä välttämättä hyppää mahdollisuuteen, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Mikä parasta, yritys painottaa vahvasti perhettä, ystäviä ja itseäsi pitämistä huolehtimalla terveellisistä työajoista ja muista.

Sosiaalinen Media

He tarvitsevat sairaanhoitajia tarjoamaan triaaleja ja lääketieteellisiä tietoja asiakkailleen puhelimitse. “paras kauppapaikka 2019”, välittäjä ja alusta - Viimeinkin online-kauppa demo-tileillä on tehokas tapa testata potentiaalinen välittäjä ja alusta. Monikerta riippuu monista tekijöistä, mutta yleensä voit odottaa myyvän mitä tahansa 12x30x monikertaan. Löydä yleisö intohimosi tai harrastuksen suhteen ja olet valmis ansaitsemaan rahaa verkossa tekemällä jotain rakastamaasi niche-verkkosivuston kautta. Jos haluat, voit jopa käyttää Just Park -sivua tai ladata Spot-sovelluksen tavoittaaksesi enemmän potentiaalisia asiakkaita. Saatat ajatella, että et ole tarpeeksi tärkeä neuvottelemaan suuryrityksiä, mutta voit olla yllättynyt siitä, minkä tyyppisestä asiantuntemuksesta ihmiset maksavat.

Vaimoni Katie ei ole taitava, joten sen sijaan suunnitteli paikallisen 5K-juoksun. Sinulla ei tarvitse olla journalismin tutkintoa, jotta voit ansaita rahaa verkossa toimittajana tai kolumnisterina nykyään. Crafter, maksan noin 120 dollaria, ja sitten verkkosivusto luettelee tiedot logosta, jonka haluan suunnittelijoille ympäri maailmaa. Luetut palvelut vaihtelevat erittäin pienistä korjauksista suurempiin ja osallistuviin tehtäviin, jotka vievät huomattavasti enemmän vaivaa. Yhtiö tekee kaiken työn. Lue lisää siitä, miten ansaitaan rahaa Instagramista. Täytä tutkimukset ja ansaitse palkintoja “Swagbucks” -muodossa. Amazon-linkkien lisääminen nastaihin on erilaista, mutta on parasta käyttää Amazon-linkkejä vain omalla vastuulla.

Crowdfund - Ideasi

Jos olet bloggaaja, joka saa kunnollista liikennettä, voit ansaita rahaa liittymällä tytäryhtiöverkostoon. Ajattele tytäryhtiömarkkinointia tällä tavalla… oletko koskaan suositellut elokuvaa ystävällesi? 10 dollarin bonus 10 dollarin liittymisbonus Ehdot ja ehdot ovat voimassa. Voinko käydä kauppaa mobiili- tai tablet-laitteellani?, olemme laatineet luettelon parhaimmista täällä. Löydä paikallinen lentolehtisten jakelupalvelu ja saat palkkaa siitä, että toimitat lentolehtisiä vapaa-ajallasi. Vain rekisteröidy verkkosivustolla ja ala ansaita rahaa! Myy se sivustolla, kuten Swappa ja NextWorth. Mutta jos olet kupliva, ihastuttava ja luulet, että voisit myydä jäätä eskimoille, tämä voi todella olla suuri opiskelijoiden rahaa antava idea.

Sen pitäisi olla helppo tehdä, jos käytät sitä kaikessa kuten me. Sanonta: "Säästetty penniäkään on ansaittu penniäkään" ei ole vain sanojen pelaamista; se on täysin totta. Periaatteessa yritykset ovat valmiita maksamaan bloggaajille ja sosiaalisen median vaikuttajille mainostamaan tuotteitaan ja palveluitaan.

Tilaa Uutiskirjeemme

Hänellä on myös ilmaisia ​​työpajoja melkein joka päivä. Koska likainen salaisuus on, että suurin osa näistä yrityksistä luottaa siihen, että tuhannet ihmiset käyttävät zombeja maksuprosessinsa läpi. Älä ymmärrä minua, sinun ei pitäisi ostaa kallista kameraa ja teeskennellä olevansa uusi Steven Spielberg.

Mutta tiesitkö, että voit ansaita elantonsa hallitsemalla sosiaalisen median tilejä? Aina kun teet online-ostoksen, vertaa vain sovellusten tarjouksia ja käytä parasta. Periaatteessa saat maksun ilmaisen sovelluksen asentamisesta! Sinulla on oltava kaikki tarvittavat oikeudet myymälässäsi myytäviin tuotteisiin. Vastaukset julkaissut ovat väittäneet, että he voisivat ansaita kunnollisen elantonsa tästä alustasta, ja huippusuosittelijoiden on ilmoitettu saaneen 127 000 dollaria vuodessa.

  • Voit rekisteröityä muutamalle erilaiselle verkkosivustolle ja työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat.
  • Ajan myötä saat liikennettä ja löydät tapoja ansaita rahaa helposti asianmukaisella suunnitelmalla, strategialla ja markkinointitavoitteella, jotta he voivat menestyä.
  • Ilmoittautuminen yllä luetelluille tutkimussivustoille.
  • Jos katselet verkkoa, löydät tuhansia menestystarinoita, joita voit käyttää inspiraation saamiseksi.
  • Vaikka jokainen napsautus on vain pieni muutos, jos blogissasi on paljon liikennettä ja paljon sivun katselua, tämä on nopeasti kohtuullinen summa.

Verkkokauppa

Jos esimerkiksi parvi ostaa terveydenhuoltoyrityksiin liittyviä verkkotunnuksia, koska luulet lääkäreiden olevan yleensä varakkaita, olet matkalla katastrofiin. Hanki vain tapana havaita ja korjata kieliopillisia virheitä, ja käteinen on sinun. He julkaisevat "Top 10" -tyylisiä artikkeleita - 10 parasta tapaa säästää rahaa, 10 parasta kaupunkia asumaan jne. Yksi vaihtoehto Amazonista on löytää jo valmistettuja tuotteita ja ostaa ja myydä niitä alennuksella.

Mikä on hauskaa, koska äänikirjat voivat olla erittäin hyödyllisiä kirjoittajille. Rajoittamattomasta vapaapäivästä ja osakeoptioista ilmaiseen kannettavaan tietokoneeseen ja opiskeluun asti Buffer on huomattava mahdollisuus etätyötä hakevalle henkilölle. Jos tiedät Photoshopin kuten kämmenen takaosa, voit ansaita rahaa tekemällä sen. Haluat ehdottomasti olla läsnäolo verkossa, jotta ihmiset, jotka etsivät sinun alueeltasi tällaisia ​​luokkia, voivat löytää sinut. Ansainta sovelluksella on enemmän käsi.

AccountantList on loistava paikka löytää etätyöskentely kirjanpitoon ja kirjanpitoon. Tämän jälkeen he siirtävät osan säästöistä sinulle, asiakkaalle, tarjoamalla pankkituotteilleen korkeat korot. Tämä tarkoittaa, että yhtä mallia voidaan käyttää valmistamaan koko joukko mahtavia tuotteita, jotka tulostetaan ja lähetetään pyynnöstä aina, kun joku ostaa sinulta. Kuinka Nielsen Computer & Mobile Panel toimii: Jos sinulla on hyvä toimiva auto (tai jopa hyvä polkupyörä), aikaa käsissäsi ja paljon energiaa, tämä voi olla todellinen mahdollisuus ansaita rahaa verkossa.

Verkkokauppa

Kun yritykset irtoavat työntekijöistään, he kääntyvät yhä useammin riippumattomien urakoitsijoiden puoleen toimittaakseen yrityksen sisäisen henkilöstön aiemmin. Saat vain osan tuloista. Monet ihmiset tekevät, mutta rehellisesti sanottuna he kaikki sijoittavat paljon aikaa ja kykyjään alkuperäisen pääoman sijasta. Se on laillinen tapa ansaita rahaa verkossa ja vaatii erittäin pienet käynnistyskustannukset. Aloitamme ensin kymmenen parhaan tapaa ansaita vakavaa rahaa verkossa (keskittymällä pitkällä aikavälillä). Tämä vaihtelee huomattavasti, mutta katso tarkalleen kuinka tämä kolmen äiti sai 350 000 dollaria vuodessa.

Löydä tyhjä tai hylätty kiinteistö Englannissa, ja voit ansaita €20 Amazon- tai M&S -kupongin, jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa siitä YouSpotPropertylle. Ihmiset rakastavat asioita, jotka tekevät heidän elämästään helpompaa ja parempaa. Varsinkin opiskelijoilla on todennäköisesti vapaa-aika päivällä, kun muut ovat töissä ja ovat huolissaan lemmikkistään kotona. He sanovat esimerkiksi: "En tiedä... luulen osaavasi kirjoittaa ja kommunikoida, ja kuten tavalliset organisatoriset taidot..." Upea! Tule esimerkiksi esimerkiksi kuuluisan lemmikkieläinruokamerkin suoramyyjäksi - koska rakastat eläimiä. Henkilökohtaisesti en suosittele muuta kuin kohdat 1, 2 ja 4. On todella helppoa päätyä kuluttamaan paljon enemmän kuin maksat, ja PPC: n epäonnistumisaste on korkea, koska aloittelijoilla on vain loppunut budjetti ja turhautuneet kuluttamaan rahaa saamatta mitään vastineeksi. Täytä rekisteröintilomake tullaksesi jäseneksi (se on ilmainen) Napsauta sitten kojetaulun oikealla puolella olevaa Lähetä kuponki -välilehteä ja lähetä kuponki (t).

Saat palkkaa (hyvin) television katselusta, ei kovin muusta - toivottavasti! On paljon bloggaajia, jotka tekevät viisi tai kuusi lukua kuukaudessa. Joko niin, sinulla ei ole mitään menetettävää ja paljon hyötyä alla olevista rahaa antavista verkkosivustoista. Ansaitse rahaa vuokraamalla se Sparkplugissa. Zyoinin ja WiseStepin kaltaiset sivustot yhdistävät työnantajat potentiaalisiin työntekijöihin, joista monet ovat jo palkattuja ja eivät aktiivisesti etsi työtä verkostoitumisen kautta.

Cash App

Sinun tulisi harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi. Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Periaatteessa he maksavat sinulle sovelluksen asentamisesta laitteellesi. Hakemuksesi hyväksymisnopeus riippuu alueen kysynnästä. Yleisimmät sivustot, joita käytän: Super-ego muodostetaan myöhemmin elämässä identiteetin tasapainottamiseksi.

Oikeastaan ​​siihen liittyy paljon taitoja ja monia temppuja kauppaan. Hoitaa akateemista tai akateemiseen liittyvää oikolukua ja muokkausta. Merkitä, ei ole samaa. Lisäksi sinulla on oikeus leikkaukseen, kun asiakkaat uusivat vuositilauksensa. Harkitse verkkokaupan avaamista Etsyssä, jossa voit ansaita mukavia voittoja harrastuksestasi. Harkitse kotieläinten koulutusta edulliseen hintaan. Voit myös maksaa toimista, kuten sähköpostien lukemisesta, videoiden katselusta ja ostoksista kumppaneidensa kautta. Hakeudu vain kahteen yritykseen, joita suosittelen artikkelissa Kuinka tulla verkkohaun arvioijaksi. Jos työnantajasi ei tarjoa tällaista mahdollisuutta, saattaa olla aika aloittaa tarkistus itse.