Ansaitse rahaa verkossa: Sivustojen ja sovellusten maksaminen rahan ansaitsemiseksi

Amazonin lisäksi on olemassa kymmeniä suuria arvostettuja tytäryhtiöverkkoja, kuten Share-A-Sale, Clickbank ja Skimlinks, jotka erikoistuvat yhdistämään sinut kauppiaisiin, jotka etsivät tytäryhtiöitä myymään tuotteitaan. Jos sinulla on vähän vapaa-aikaa ja haluat säästää perhelomalle, kokeile mitä tahansa seuraavista vihreän valon verkkosivustoista: Tämä ei tarkoita, ettet voi kehittää onnistunutta B&B: tä, jos kotisi ei sijaitse täydellisellä paikalla, mutta joudut ehkä työskentelemään kovemmin tehdäksesi siitä menestyksen, ellei niin ole.

Heidän liittymisbonuksensa vaihtelee usein, joten käy heidän sivustollaan nähdäksesi mitä voit saada. Voit ansaita rahaa WordPressillä ja bloggaamisella verkossa tekemällä mitä rakastat. Kuinka tulla amazon flex -ohjaimeksi:, ohjelmistosuunnittelijoiden ei tarvitse käydä toimistossa joka päivä. Advisors, blockchains ovat rakenteeltaan turvallisia ja ovat esimerkki hajautetusta laskentajärjestelmästä, jolla on korkea bysanttilainen vikasietoisuus. Jos sinulla on jo verkkosivusto tai blogi, etsi myyjiä, jotka tarjoavat liittyviä, mutta ei kilpailevia tuotteita, ja katso onko heillä tytäryhtiöohjelma. Jos se kiinnostaa sinua, tässä on joitain luotettavimpia freelance-sivustoja, joihin voit kirjautua aloittamiseksi: Voit tavoittaa suuren määrän älypuhelimien käyttäjiä rakentamalla loistavan sovelluksen. Kun Internet ottaa haltuunsa suuren osan elämästämme, yhä useammat ihmiset etsivät tapoja ansaita rahaa verkossa lisätäkseen rahavirtojaan.

Pelkästään niukkuus ei ole merkki siitä, että jotain on huijaus.

Jätä nyt heidät taakse ja valitse Bing-hakukone. Viikoittaisten myyntioptioiden myynti tuloille: 4 strategiaa, no, ihanteellinen aika on, kun odotat markkinoiden nousevan tai pysyvän tasaisina. Vaikuttaa siltä, ​​ettei se ole kaikkein tuottoisin vaihtoehto, mutta huippupalvelijat ansaitsevat tiettävästi jopa 7000 dollaria kuukaudessa, mikä tekee tästä kokopäiväisen tavan ansaita rahaa joillekin verkossa. Tee töitä intohimoasi kohti, tee siitä, että et koskaan käytä velkaa, joka ei ansaitse rahaa. Ota heidät katsellessasi televisiota tai odottaessasi lääkärin vastaanotolla. Voit parantaa menestysmahdollisuuksiasi pitämällä seuraavat vinkit mielessä: Puhelut ohjataan puhelinkeskukseen ja lähetetään sitten henkilöille, jotka työskentelevät kotoaan. Katso lisätietoja Flippa- ja Flipping Enterprises -markkinapaikoista. Kotiin työskentelevän freelance-yrityksen perustaminen vie aikaa, joten on tärkeää tietää tavoitteesi alusta alkaen.

Laihtua, voita rahaa. Yhtiön pääkonttori on Pekingissä, ja se tarjoaa täysin syvällisiä englanninkielisiä opetuksia, joita korkeaan pätevät opettajat tarjoavat verkossa. Yhdellä kirjoittajalla on lähes 100 erilaista kirjaa, joita hän myy Amazonissa. Jos YouTube-videosi tai blogiviestisi houkuttelevat suuren yleisön, voit ehkä ansaita rahaa mainostamisesta.

Normaalimaksu kuukaudessa olisi 14 dollaria. Kursseillani opetan muun muassa web-kehitystä, hakukoneoptimointia ja graafista suunnittelua, mutta voit opettaa melkein mitä tahansa Udemyssa. Ryhdy äänentoistotaiteilijaksi. Ehkä oman podcastin luominen ei ole sinun juttusi, mutta rakastat ajatusta äänittää. Jos siirryt kokopäiväiseen kotona työskentelytilaan, tulot voivat tarjota kriittisen lisäyksen suunnitelmiin oikeasta kotitoimistosta tai antaa sinulle mahdollisuuden ylläpitää elämäntyyliä laiha-aikoina turvautumatta vapaaehtoiseen yksinkertaisuuteen. Jos olet vasta aloittamassa, esimerkiksi saatat tarvita vaiheittaista koulutusta edistyneiden markkinointimenetelmien sijasta. Sen sijaan, että tarjoaisi palveluitasi, konsultti tarjoaa neuvoja ja strategiaa, jotta heidän asiakkaansa voivat tulla tehokkaammiksi.

Jos sinulla on toisen kielen taito, tämä saattaa olla oikea vaihtoehto tuottaa rahaa nopeasti ja helposti.

Squidoo: Kirjoita mielenkiintoisia artikkeleita

Omakustannusvallankumous on jokaiselle mahdollistanut ansaita elantonsa julkaisemalla kirjoja. Entä älypuhelin? Muista, että vaikka vältät vuokran maksamista myymälällä, sinun on kuitenkin varastoitava varastosi jonnekin.

Vain vuokraamasi Airbnb: llä, harkitse vieraillesi maksettujen lisäosien tarjoamista, kuten Lauren Gheysensin, Royal Day Out Lontoossa, Englannissa - jossa hän antaa vierailijoille paikallisen ainoan kiertueen kaupungin täydellisinä 1800-luvun räätälöityjen pukujen kanssa.

Paikallinen Yrityskonsultointi

Viimeisenä, mutta ei ehdottomasti vähäisimpänä, artikkeleiden kirjoittaminen. Ja koska todennäköisesti työskentelet startup-yritysten kanssa, jos voit neuvotella pienestä pääomasta, voit hyötyä suuresta ajasta, jos nouset vankkaa tuotetta ja käynnistys onnistuu. Kukaan ei voi antaa tätä lupausta, ja jos sattumalta joku kompastuu yksinkertaiseen "temppuun", joka toimii, he eivät aio jakaa sitä julkisesti. Voit suorittaa päätöksiä, kuten antaa vastauksia kysymyksiin yrityksen myymälänäytöistä tietyssä paikassa tai ottaa kuvia tuotteista. Kirjasi hintapisteestä riippuen voit saada jopa 70% jokaisesta myynnistä. Niiden avulla voit myös upottaa podcast-soittimen suoraan verkkosivustollesi ja voit esitellä joko yhden jakson tai parhaiden jaksojesi soittolistan.

Jos olet jo notaari, voit myydä palvelusi verkossa. Se kysyy sinulle yksinkertaisia ​​kysymyksiä, kuten sijoitustavoitteesi, mukavuustasosi riskillä ja arvioitu aikaraja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Rekisteröidy ilmaiseksi, määritä profiili, selaa ja hae saatavilla olevia työpaikkoja, toimita ja saat palkkaa. Lataa vain Nielsen-sovellus, ja tämä luotettu yritys maksaa sinulle 50 dollaria vuodessa sovelluksen pitämiseksi. Asenna heidän ilmainen sovellus. PayPalin käteisraha tulee heti, mutta useimpien sähköisesti toimitettujen palkintojen vastaanottaminen ei vie kauan. Kirjoita postinumero vain saadaksesi tulokset. Mitä enemmän tietoa ihmisillä on, sitä todennäköisemmin he ovat kiinnostuneita.

Sinun ei tarvitse asua Havaijilla tai muussa turistikohteessa, jotta vuokraat huoneen. Se voi kuitenkin olla melko tuottoisa vaihtoehto. Vaikka sitä käyttävät enimmäkseen henkilökohtaiset bloggaajat, se on tulossa suosituksi vakavien bloggaajien keskuudessa. En ole laskenut tarkkaa lukua, mutta voin sanoa, että PayPal- ja pankkitili-tiliotteistani päivään mennessä olen saanut yli 100 000 dollaria BlogStashilla. He eivät vain ansaitse enemmän rahaa kirjoistaan, mutta se kasvattaa myös heidän läsnäoloaan. Vuonna 2019 perustettu InboxDollars on maksanut todellista rahaa miljoonille jäsenille monien vuosien ajan.

Syy, jonka vuoksi luetelin sen täällä, on se, että kun nostat rahat, raha menee heti (tai melkein heti) Paypaliin.

Aloita YouTube-kanava

Sieltä sinun on rakennettava tarjouksesi. Nykyään tämä ei voisi olla helpompaa. Hän määrittää skannerin avulla, kuinka kauan tietyn kirjan myynti yleensä kestää ja kuinka paljon se myy. Ihmiset tunnistavat erittäin huonosti omat taitonsa. Joten sovellusten kehittämisen tulevaisuus näyttää olevan suuri.

1️⃣ Löydä oma markkinarako. Hän ei varastanut varastoja, maksanut tuotteista etukäteen tai lähettänyt itse yhtä asiaa. Monilla alueilla on HOA-laitteita, jotka estävät ihmisiä pysäköimästä tämän tyyppisiä laitteita. Voit auttaa ratkaisemaan ongelman heille ansaitsemalla vähän ylimääräistä rahaa. Kun kurssi on valmis, voit käyttää LMS (Learning Management System) -laajennusta tarjotaksesi kurssin yleisölle. Opiskelijat esittävät kysymyksen tehtävästä tai ratkaisusta ongelmaan, ja ohjaajat voivat tehdä tarjouksen hyväksyttäväksi ohjaajaksi valittavasta kysymyksestä. Kulut ovat paljon vähemmän.

Päivätyöllä ansaitsemasi 50/h ei edes ole lähellä sitä tuntihintaa, joka sinun on laskettava, jotta voit luoda saman nettotulon vuositulon jälkeen, kun olet itsenäinen ammatinharjoittaja. Ne tarjoavat kaikki tarvittavat työkalut mahdollisten investointien analysoimiseksi ja jopa antavat sinulle takuun siitä, että sinulla on vuokralainen 45 päivän kuluessa sulkemisesta. Ainoa ilmainen tapa ansaita rahaa verkossa laillisesti on käyttää sivustoja, jotka maksavat sinulle tehdä asioita verkossa. Uudet tai päivitetyt verkkosivustojen omistajat maksavat sinulle korvauksen verkkosivustojen testaamisesta. Oletetaan, että täytät kaikki yllä olevat rajoitukset. Se, kuinka paljon sinulle maksetaan jokaisesta arvosteluista, riippuu muutamasta tekijästä, mukaan lukien Tähtiluokitus ja arvostelun laatu.

AchieveMint - saat palkkaa elääksesi terveellisiä elämäntapoja

Mutta voidaksesi nähdä todellista rahaa YouTubesta, sinun on markkinoitava videoitasi muualle. Hae blogista, laatukeskeinen kauppa varmistaa, että työ ei saada aikaan vain puoliksi. Mieti seuraavia aiheita: Voit myös myydä melkein mitä tahansa ilmaiseksi Amazon Marketplacessa tai Prelovedissa, ja MusicMagpie-kaltaiset sivustot maksavat sinulle heti ei-toivottujen esineiden lähettämisestä. Ensimmäisenä 90 myyntipäivänä:

Meillä on jotain myös sinulle. Jos et voi mitata kaikkea itse, pyydä talousneuvojaasi tekemään se puolestasi. Mutta tiedä vain, että siihen liittyy riski. ShareASale maksaa tulot kunkin kuukauden 20. päivänä, jos ansaitsit vähintään 50 dollaria edellisen kuukauden aikana.

Itsekantava Myyntikanava

Nämä organisaatiot voivat parantaa tuotteitaan palautteessasi, ja saat ansaita 50, 100 tai enemmän. Jos et täytä budjettiasi kuukauden ajan, älä anna kokonaista vaivaa samalla tavalla. Kun sinulla on arvovaltainen blogi, joka saa suuren määrän liikennettä, sinulla on monia mahdollisuuksia ansaita rahaa sivustollesi, kuten: Kun asiakas maksaa web-hosting-suunnitelmasta, palkkiot hyvitetään automaattisesti tytäryritystiliisi! Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla: Yllä olevat sovellukset ja muut, kuten ne, kuten raha-takaisin-sovellukset, toimivat online-kauppiaiden tytäryhtiöinä. Tärkeää tässä on arvostettujen verkkosivustojen käyttäminen hakujen tekemiseen.

  • Palkka riippuu tehtävästä, ja työn pyytäjä saa hyväksyä valmiin tuotteen ennen maksua sinulle.
  • Tämä tyyli on enemmän suunnattu "miten" -lauseisiin.
  • He ovat siirtäneet kaiken mainoskustannuksensa ja kaiken riskin ihmisille, jotka ovat ostaneet ja mainostaneet niitä.
  • Jos tällainen hyvää puhetta inspiroi, verkkosuunnitteluurat ovat oikealla tiellä.
  • Tällä sivustolla on luettelo maksullisista kyselyistä, joita voit ottaa käteisellä.
  • Sen sijaan, kun myymälä myy tuotetta, se ostaa tuotteen kolmannelta osapuolelta ja lähettää sen suoraan asiakkaalle.

Kun Internet ottaa haltuunsa suuren osan elämästämme, yhä useammat ihmiset etsivät tapoja ansaita rahaa verkossa lisätäkseen rahavirtojaan.

Vuokra koko kotisi tai vain huoneesi AirBnB: llä. Jos he eivät edes kerro sinulle niin paljon tai mitä aiot tehdä ansaitaksesi rahaa, se on huijaus. Sitten kun olet valmis, voit käynnistää blogin Bluehostilla ja hankkia web-hosting vain 3 dollaria. Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja miettinyt kuinka paha tai kuinka hieno se oli? VA: ien kysyntä on kasvanut 95% viimeisen kolmen vuoden aikana. Valitettavasti heitä on siellä paljon. Siksi kaapeliyhtiösi näyttää nostavan hinnat vuosittain. Kaikilla näillä yrityksillä on viittausohjelmia, joihin voit osallistua, koska asiakkaat ostavat 4 kertaa todennäköisemmin ystävän ohjaamana.

Voit myös tehdä sijoituksen tyypistä riippuen jopa 12% vuodessa tai enemmän. Idea on tarpeeksi helppo toteuttaa. Tarvittavat taidot, joita tarvitset tullaksesi menestyväksi osallistujaksi forex-verkossa, ei pidä olettaa, että kaikki tiedot (esimerkki:. Jos näin on, sinun pitäisi myös hyödyntää Swag IQ: ta, sivuston live-trivia-peliä, joka antaa sinulle vielä yhden tavan ansaita SB: t tililtäsi. Nosta kättäsi, jos rakastat ajatusta ansaita ylimääräisiä tuloja tai hakea toimisto-elämää oppiaksesi ansaitsemaan rahaa kotona.

Yksityisten merkintöjen ja tuotteiden myynti Amazonissa

Kun kotisi on turha, saatat jopa ymmärtää, että sinulla on koko huone, joka voidaan vuokrata. Myydä niitä varastosivustoilla, kuten Shutterstock. Sinun ei myöskään tarvitse olla tuotteen tai palvelun todellinen tarjoaja.

Myy Kappaleesi

Ellei sinulla ole muita suunnitelmia sinulla? Ainakin voit ansaita muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen dollariin kuukaudessa blogiisi, aivan kuten sadat äiti-bloggaajat tekevät. Lisätietoja SurveySavvystä ja rekisteröidy ilmaiseksi täällä. Käytettävät työkalut: Aloita sitten myymällä asioita Amazon FBA: lla. Mainostaja asettaa napsautuskohtaisen hinnan. Ennen kirjautumista on parasta tehdä tutkimusta.

Upwork: Haasta sanasi

Tietojesi ja yhteystietojesi hyvä hyödyntäminen voi ansaita sinulle voittoa lataamalla marginaalin palveluillesi. ÄLÄ tee sitä. Emme tiedä, onko säästöprosentimme sopiva vai ei; tekeeko talousneuvoja kunnollista työtä; siirrymmekö lähemmäksi tavoitettamme vai ei. Jos annat laadukkaita, johdonmukaisia ​​arvosteluja, sinulla on mahdollisuus ansaita vielä enemmän rahaa. Rehellisesti sanottuna, se ei näytä arvoinen asioita.

Voit valita Amazonin alustan, joka voi olla helpoin reitti. Molemmat yritykset tarvitsevat vähimmäispätevyyden, ja online-haun jälkeen järjestetään videohaastattelu. Jos et esimerkiksi käytä autoosi paljon, voit vuokrata sen GetAround-palvelussa ansaitaksesi siitä passiivisia tuloja. Sinun ei tarvitse ostaa osakkeita tai varastoja. Työskentelet keskimäärinä, mainostat muiden ihmisten tuotteita ja saat palkkion joka kerta, kun joku, joka lähetät myyjän sivustolle, ostaa jotain. Voit itse myydä ne suunnitelmat verkkosivustolla, mikä on erityisen hyödyllistä uusille opettajille, jotka eivät todennäköisesti ole vielä luoneet omia tuntisuunnitelmiaan. Ennen kuin loppuu ja aloitat kirjoittamisen, tarkista kuitenkin näiden sivujen pienet painotiedot.

Mitä minulta meni ohi? Jos sinulla on ovela puoli, laita se hyvään käyttöön. Jaa, 1-2% on yleistä. Tai voit kirjoittaa vierasviestejä muiden ihmisten blogeissa. Jos haluat käsitellä fyysisiä tuotteita ja myydä jotain konkreettista, verkkokaupan avaaminen voisi olla hieno tapa. Hanki muutama kirjoitettu ja markkinoitu e-kirja, ja saat idean.

Ole Asiakaspalvelun Edustaja

Tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. Minulla on mahtava haastattelu kahden äidin kanssa, jotka ovat nyt menestyviä virtuaalikirjanpitäjiä ja jotka aloittivat ilman aikaisempaa kokemusta. Etsitkö sen sijaan inspiraatiota vain tehdä nopeasti rahaa verkossa? Kun kyse on ansaitsemisesta verkossa, mahdollisuuksia rajoittaa vain mielikuvitus. Sivustot, kuten RentNotBuy ja lainat, tekevät tämän mahdolliseksi. Voit tarjota keikkoja jopa 5 dollaria, mutta saat myös paljon enemmän palkkioita päivityksistä ja lisäosista.

LinkShare: Suosittele tuotteita ja palveluita lukijoillesi

Sivustosi ikä; Verkkotunnuksesi viranomainen; Kuinka paljon liikennettä sivustosi vastaanottaa; Kuinka paljon voittoa tuotat; Tulojen monipuolistaminen; Tulojen tasaisuus; Kasvaako tai pysähtyykö sivustosi. Se riippuu markkinoistasi. Tämän avulla voit purkaa ilmaisen vedon, joka voi olla jopa 100 puntaa. Tuotteen luomiseen tai varastosijoittamiseen ei ole etukäteen tehtäviä investointeja. Voit rekisteröityä täällä.

Tee vain Google-haku ”palkkaa vierasviestiä” ja toimialaa varten:

Gazelle - Myy Vanhat Matkapuhelimesi Käteisellä

Tässä on esimerkkejä työntekijöiden suorittamista tehtävistä: Lopuksi, liittymällä organisaatioihin, kuten Amerikan ompelukortti, pystyt pitämään yhteyttä muihin, jotka tekevät samaa asiaa kuin sinä. Kansainvälinen verkkosivusto ostaa Bitcoinia, Ethereumia ja muutamaa muuta suosittua kryptovaluuttaa luotto- tai pankkikortilla. Kuten sanoin yllä, lue Harshin CoinSutra.

Valitse oma markkinarako ja tarkista kysyntä: Olen hankkinut sisältömarkkinointitaitoja työskentelemällä useiden startup-yritysten kanssa. Jos sinulla on tietokoneita ja silmä suunnittelulle, voit ansaita helposti vähintään 1 000 dollaria joka kuukausi rakentamalla verkkosivuja pienille yrityksille.

50 Laillista Tapaa

Vähimmäispalkkaa koskevat tiedot. Hyvin usein huomiotta jätetyt arkipäivän esineet tekevät tempun, kuten yksinkertainen kynä ja paperi. Kun myyt ensimmäisen esineesi, voit nopeasti löytää itsesi riippuvaiseksi ja alkaa ansaita muutama sata dollaria kuukaudessa myymällä vanhoja ja ei-toivottuja esineitäsi. Luo verkkokurssi ja e-kirja, ja en koskaan puolustaisi sitä. Varoituksen sana täällä. Katso joitain erinomaisia ​​esimerkkejä siitä, kuinka voit muokata otsikoitasi saadaksesi mahdollisimman paljon huomiota.

Aloita Oma Blogi

Voit tulla virtuaaliohjaajaksi ja osallistua yksilöllisiin ohjausistuntoihin tai jopa isännöidä webinaareja auttaakseen ihmisiä suoraan mistä tahansa aiheesta. Viipaloi piirakan avulla voit nostaa rahaa PayPalin avulla, kun olet ansainnut 10 dollaria. Tai voit periä vierailijoilta kuukausittaisen jäsenmaksun pääsyn työtauluun. Suosittelen hänen valintaa, jos haluat työskennellä kotona kirjoittamalla ja seuraamaan hänen tietään menestykseen. Työnantajat työskentelevät tyypillisesti kuukautta tai kaksi ennen kiireistä kausiaan, joten suunnittele eteenpäin saadaksesi palkanlaskennan. Etsi tuotenimi Google-tuotehaulla. Transkriboitu materiaali johdetaan tyypillisesti yhdestä kolmesta luokasta:

Tämä tarkoittaa sitä, että rahoitat yrityksesi itse.

Ansaitsemasi rahasummat voivat vaihdella melko vähän ja riippuvat onnistuneiden näyttökertojen määrästä, mutta käynnissä olevien videosarjojen avulla voit luoda säännöllisen tulovirran. Jos olet ensimmäistä kertaa kyselytutkija, suosittelemme aloittamista Swagbucksilla. Täällä on vain 3 vaihetta; Vaihe 1 on "perustaa tili ja kirjautua sisään". Tämä on tapa, jolla voit purkaa kotona työskentelevän työn.

Ennen kuin siirrymme tytäryhtiömarkkinoinnin toimintaan, keskustellaan nopeasti siitä, mikä on tytäryhtiömarkkinointi. Käytä iPhoneasi korkealaatuisten kuvien tallentamiseen ja lataa ne ostettavaksi. Eikö olisi hienoa, jos saisit palkan sen tekemisestä? Vaikka tutkimukset eivät ole kaukana teidän tekemisestä rikkaiksi, tutkimukset ovat loistava vaihtoehto ihmisille, jotka etsivät vaihtoehtoja kuinka ansaita ylimääräistä rahaa verkossa maksamatta mitään.

Jos haet verkosta, löydät satoja online-tutkimussivustoja, mutta vain harvat ovat aitoja sivustoja.