Onko sinulla 30 minuuttia? Näin voit ansaita rahaa verkossa nopeasti ilmaiseksi (2019)

Tarvitsevatko paikalliset yritykset kirjanpitotaidosi? Sijoittamalla yksinkertaisesti kuluttajaluottoihin. Jos raha on motivaatiosi, niin se todennäköisesti ei kestä. He perivät maksun 3. Älä ole sen taiteilijan seuraava uhri. Miksi valita td ameritrade, 95 komissio. Jotkut eliittibloggerit ovat jopa keränneet yli 100 000 dollaria kuukaudessa. Lisäksi on sivustoja, jotka erikoistuvat tiettyjen alueiden ja niiden nähtävyyksien mainostamiseen, kuten HomeExchange, BedandBreakfast. Unsplash kautta unsplash.

Voit valita, kuinka paljon haluat ladata (se voi olla enemmän kuin tulppa) ja ihmiset ottavat sinuun yhteyttä, jos he ovat kiinnostuneita työskentelemään kanssasi. Swagbucks - Swagbucks on hieno ansaita ylimääräistä rahaa. Sivustolla on yli 40 luokkaa, lahjoista vaatteisiin ja syötäviin, tuhansilla luetteloilla. ”Suorittamalla nopean avainsanojen suunnittelijantarkistuksen orgaanisen haun määrästä voin nähdä, että pelkästään hakusanalla” retkeilyreput ”on haettu noin 5 500 kuukausittain.

Pysäköintialueet voivat olla kuuma hyödyke, etenkin tungosta.

Luo cPanel-pohjaisia ​​web-hosting-tilejä; Aseta mukautetut resurssirajoitukset (levytila, kaistanleveys ja vastaavat); Hallinnoi kaikkia tilejä kätevästi WHM: n avulla. Jos olet taitava yrittäjä, voit tehdä käteisellä tarjouksia opiskelijoille, joita näet Facebook-ryhmissä, Craigslistissa tai piha-asiakasryhmissä, ja kääntää kirjoja verkossa voittoa varten. Näet, että voidaksesi osallistua kilpailuun, sinun on poistettava oikea raha. Palkkahinnat vaihtelevat työn tyypin mukaan. Nykyään matkapuhelimet ovat poissa muodista ja toimivat joka 2.-4. Yli 40 000 vetoomus disneyä patentoi hakuna mataka, korkean tason veteraaneilla on pääsy tason 4 ja 5 tehtäviin, ja he yleensä haluavat tuoda jonkun mukana tehtävän suorittamiseen tai NPC-hylyn pelastamiseen. Vuosi. Koska ei ole piilotettu tosiasia, että sovellusten kehittämiseen tarvitaan paljon rahaa.

Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta. Mutta tekoäly, koneoppiminen ja luonnollinen kielten käsittely (NLP) ovat vielä kypsymässä. Tutustu artikkeliini nähdäksesi miten se toimii, miten pääset alkuun ja kuinka hän auttaa sinua kasvattamaan yritystäsi.

 • Ennen kuin siirrymme pidemmälle, sinun on tiedettävä, että nämä nopea ja helppo tapa ansaita 500 dollaria nopeasti ei korvaa päivätyötäsi.
 • Tämä on työ, jota sinun ei tarvitse käydä koulussa.

Myy Tuotteitasi Verkossa Jokaisella Alustalla

Työpaikan löytäminen uutisleikkurina voi olla hieman vaikeaa, mutta luultavasti paras tapa löytää työtä olisi käydä erilaisissa verkostoitumistapahtumissa ja soittaa palvelullesi keskustelujen aikana. Liity luettelooni saadaksesi rikkaan elämän nyt. Ja sitä kaikkea hallitaan verkossa sohvasi mukavuudesta. Aion näyttää sinulle kuinka ansaita 100 dollaria nopeasti. Jos joudut rahatyöhön tai taloudelliseen hätätilanteeseen, päästä eroon tarvitsemastasi asioista myymällä sitä verkossa, esimerkiksi Kijijin, Craigslistin, Ebayn ja Amazonin kautta. Ihmiset tunnistavat erittäin huonosti omat taitonsa.

Kuulostaa melko hyvältä, eikö niin? Shipt on toinen palvelu, joka maksaa sinulle päivittäistavaroiden ostamisen ja toimittamisen alueesi kuluttajille, joten varmista, että ne ovat saatavilla missä asut. Jos sinulla on oikea ohjelmisto ja vähän taitoja, voit ansaita rahaa verkossa videotoimittajana. Cfd, meillä on paljon yksityiskohtaisia ​​oppaita ja strategiaartikkeleita sekä yleissivistävälle koulutukselle että erikoistuneille kaupankäyntitekniikoille. Ansaitset rahaa niiden ihmisten määrän perusteella, jotka lukevat kuukausittain viestejäsi ja käyttävät niitä. Harvinainen kolikoiden kauppa on erittäin kannattava ala, ja koska niin monet ihmiset ajattelevat, että sinun on murtauduttava siihen, sinun on oltava nöyrä kolikoiden asiantuntija, jolla on tuhansia dollareita pankissa. On yrityksiä, jotka etsivät päteviä ihmisiä liittymään opiskeluun, eikä sinun tarvitse välttämättä olla ammattilainen osallistuaksesi siihen. Tämä ei tarkoita, että tarvitset blogia podcastin käynnistämiseksi (vaikka se auttaisikin valtavasti), tarvitset vain aiheen, joka täyttää aukon ja jota ihmiset todella haluavat kuunnella. Näytän sinulle kaiken, mitä sinun on tehtävä menestyksekkään rahaa ansaitsevan blogin perustamiseksi!

Hyödyntäkää niche-kohtaisia ​​bloggaajia, pienyritysten omistajia ja suuria brändejä, jotka ovat valmiita purkamaan vakavaa rahaa korkealaatuisille freelance-kirjoittajille. Kuinka haluaisit ansaita ylimääräisen 1 000 dollaria kuukaudessa opiskellessasi? Nykyään jokaisella yrityksellä on oltava sosiaalisen median läsnäolo, mutta monilla yrittäjillä ei ole aikaa pysyä sen päällä. Noudata näitä vaiheita ansaitaksesi rahaa verkosta nopeasti edes poistumatta kotoa.

 • Menitkö hyvin koulussa?
 • Michelle ansaitsee blogissaan yli 100 000 dollaria kuukaudessa ja suurin osa tuloistaan ​​tulee tytäryhtiömyynnistä.
 • Sinun on hankittava todistus valtiostasi, mutta voit tehdä suuria dollareita lastenhoidosta samalla kun viettää päivän myös lasten kanssa.
 • Liity johonkin hänen ilmaisista työpajoistaan ​​saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaita rahaa nopeasti kotoa oikolukijana.
 • Toteuta nämä käytännön vinkit käytännössä ja sinulla on etumatka useimmille uusille CashCrate-jäsenille.

Parhaita Tapoja Ansaita Rahaa Verkossa Ja Offline-tilassa

Oletko koskaan käynyt verkkosivustolla ja miettinyt kuinka paha tai kuinka hieno se oli? Aloita valitsemalla täydellinen oppaani tulla freelance-kirjoittajaksi puolella ja lähetä sitten artikkeleitasi esimerkiksi Instashiin, Listverseihin, TopTenziin, A List Apartiin, kansainväliseen elämiseen, FundforWritersiin ja Textbrokeriin. Scribie maksaa PayPalilla kerran päivässä. Ymmärrät kuinka paljon rahaa istut. Liittyäkseen teollisuuteen ennustetaan nousevan 59 dollaria. Lue lisää tytäryhtiömarkkinoinnista ja muista tavoista, joilla bloggaajat voivat ansaita rahaa.

Turo on ridesharjoitus-sovellus, joka mahdollistaa auton vuokraamisen. Tämä on nopein tapa taata 150 dollaria. Rekisteröinti on helppoa, koska niiden avulla voit tehdä niin Facebookin kautta. Oletetaan, että täytät kaikki yllä olevat rajoitukset.

No, minulla on hyviä uutisia sinulle. Jokaisesta myynnistä pidät 70% Amazonilla ottaen loput maksusta. Ja jos se on tarinasi - sen ei myöskään tarvitse loppua tällä tavalla.

Osta, palauta ja myy Craigslistissa

Ja he jopa maksavat sinulle siitä kunnollista rahaa (useimmat sivustot maksavat ~ 10 dollaria 20 minuutissa tai ~ 30 dollaria tunnissa!) Craigslistin etuna on sen houkutteleva voittopotentiaali, mikä johtuu useimpien tuotteiden listaamis- ja myyntimaksujen puutteellisesta puutteesta. Rannekoruista puhelinkoteloihin, renkaisiin, huonekaluihin ja muihin Etsy sopii kaikille, jotka ovat luovia ja haluavat myydä käsintehtyjä luomuksiaan. DollarClixillä ei ole vain hienoja tapoja ansaita rahaa verkossa (useimmiten kyselyjen kautta), mutta sillä on myös mahtava viittausohjelma, joka antaa sinulle 20% kaikesta, jonka viittauksesi ansaitsevat! Jos sinulla on kirjoitustaidot ja luova kyky, on mahdollista saada myös palkkaa online-sisällön luomiseksi. ”Voitko tehdä jotain minulle? Voit ansaita rahaa ohjaamalla katsojiasi myymäsi tuotteeseen tai antamalla heille affiliate-linkin mainostamaasi tuotteeseesi. Joten seuraavan kerran, kun joku käskee saamaan enemmän rahaa leikkaamalla latteille tai hakemalla löysät vaihtoa, tartu heidät hartioihin ja ravista niitä minulle.

 • Myydä niitä varastosivustoilla, kuten Shutterstock.
 • Vieraiden lähettäminen on tehokas SEO-taktiikka, mutta monien mielestä se vie aikaa ja haluaa mieluummin palkata jonkun muun tekemään sen heidän puolestaan.

Ansaitse Rahaa Heti Näiden Tehtäväsivustojen Avulla

Kun ymmärrät, kuinka haluat kurssiisi näyttää, on aika päättää, mitä sen tulisi sisältää. He tarjoavat tällä hetkellä 1 050 dollarin bonusta uusille kuljettajille alueellamme (Virginia Beach, VA), mutta tämä summa vaihtelee alueellisten markkinoidesi mukaan. Lähetä tuotteesi Amazoniin, Fulfillment by Amazon (FBA) hoitaa kuljetuksen (ja palauttaa) asiakkaallesi, ja keräät ansaitsemasi rahat. Kuulostaa hauskalta? Jotkut tarjoavat jopa 5000 dollaria ensimmäisestä sijasta! Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa oma sovellustestausyritys. Tuotteesta on tietysti korkeampi hinta ja marginaalisi ovat alhaisemmat, mutta voit perustaa verkkokaupan vähän enemmän kuin Shopify-teeman ja joitain isännöityjä kuvia tuotteistasi.

 • Jos työ on siellä ja olet erityisen hyvä siinä, voit ansaita jopa 30 dollaria tunnissa.
 • Voit tarkistaa myös perinteiset työpaikat, kuten todellakin.

Hanki Rahaa Takaisin Ostamillesi Juttuille Muutenkin.

Sen lisäksi, että pystyt työskentelemään kotona tällä uralla, voit myös saada joitain verojen poistoja prosessissa - vaikka useimmat yrittäjät varoittavat, että ammatti vaatii paljon kovaa työtä ja on enemmän houkuttelevaa elämäntapaa kuin rahaa- harjoittaminen. Se toimii näin: Sinun tarvitsee vain ostaa haluamasi tavarat ja saat rahaa takaisin BerryCart-tilillesi vastaanottaneesi ostoskuitisi. Tämän sivun tytäryhtiölinkit estävät niitä lakkoilusta. Jotkut ihmiset kuitenkin ansaitsevat tuhansia dollareita vuosittain käyttämällä tätä menetelmää. Jos voisit tarjota uutisleikkauspalvelun, se säästäisi heidän aikaa ja ansaitsisi sinulle nopeaa vastinetta. Kuinka nopeasti sinun täytyy ansaita rahaa?

Sinulla on hyvät mahdollisuudet, että tarvitset luvan, mutta sen saaminen on yleensä muodollisuus ja vaatii harvoin huomattavia taloudellisia investointeja. Bannerimainosten ikä on heikentymässä, kun taas tytäryhtiömarkkinointi on kasvanut vain vuosien varrella. Oletetaan, että sinulla on sivusto omistettu unen optimointiin. Keskimäärin on parasta, jos kirjoitusnopeutesi on noin 65 WPM ja että pystyt ylläpitämään tarkkuuden vähintään 95%, vaikka huomaatkin, että useimmat transkriptiomahdollisuudet vaativat sinua ylläpitämään 99% tarkkuutta. Lataat vain sovelluksen ja varaat illallisvarauksesi yhdessä Seatedin kumppaniravintolassa.

Mutta testejä ei aina ole saatavana, ja kun he ovat ihmisiä, sieppataan ne melko nopeasti. Freelance-työ Ehkä nautit kirjoittamisesta, Facebook-sivujen hallinnasta tai tekemästä vähän graafista suunnittelua vapaa-ajallasi. 4 miljardia vuoteen 2022 mennessä, voit saada Airbnb: llä. He eivät todellakaan keskity sanamäärän vähimmäismäärään, mutta enimmäismäärä on 1500 sanaa. Et kuitenkaan halua vieraannuttaa seuraajiasi, joten varmista, että mainostat vain tuotemerkkejä, jotka ovat erittäin osuvia yleisöllesi. Suurinta osaa niistä en edes kanna! Olet myynyt esineitä esimerkiksi Facebook Marketplace- ja eBay-sivustoilla. Toinen hauska GPT-sivusto, tämä tarjoaa sinulle rahaa tarjousten täyttämiseen ja kyselyiden ottamiseen.

Kirjoita Teollisuuspapereita

Oletko kielioppi natsi vai oikeinkirjoitus mehiläinen? Jos sinulla on tapana olla paljon kaupunkia, tämä voi olla erinomainen tapa ansaita lisätuloja. Kun olet sisään, ota kuva tuotteesta, kirjoita lyhyt kuvaus hinnasta ja lähetä se. Jos olet ensimmäinen henkilö, joka ilmoittaa kiinteistöstä, ja se täyttää YouSpotProperty -kriteerit (yksityisomistuksessa, ei myytävänä eikä äskettäin ole haettu rakennuslupaa jne.), Voit valita €20 Amazon tai M&S -kupongin. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka aloittaa siivoustuotteiden liiketoiminta. Tämä on todennäköisesti yksi vanhimmista ja aika-testatuimmista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Tutustu sivustoihin kuten Tradesy, SnapGoods.

Tule Korkeapalkkaiseksi Etätyöntekijäksi

Voit hankkia kohteita Craigslistissa tai jopa autotalli- tai kiinteistökaupassa, palauttaa ne ja listata ne sitten myytäväksi sivustolla. Oletko pelihallin tai pokerin mestari? Kompasin äskettäin tätä suljettua Sovellus-sovellusta.

Tämä tarkoittaa valtavaa mahdollisuutta sovelluskehittäjille! Vuokraa auto mainostilaan Tämä on tosi todellinen hutler, jolla ei ole häpeää. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä. Hyvin optimoidut aloitussivut voivat olla ero onnistuneen ja epäonnistuneen yrityksen välillä.

Luo Ja Myy Kursseja Verkossa

Sijoita 10 dollaria pieniin yrityksiin ja ansaitse 5%. Aloita katsomalla, minkä tyyppisiä tutoreita tarvitaan Craigslistissa, tai luo profiili sivustoille, kuten Tutor. Työpaikat voivat olla vain väliaikaisia ​​tai jopa liittyä tiettyyn projektiin.

En sano liikaa tästä, mutta sanotaan vain, että siellä on joitain hyvin yksinäisiä miehiä! Sinun on katsottava kaikki ohjelmat tietyssä soittolistassa, joten ole varauduttava ja valmista popcorn valmis! ShopTracker - Vastaa muutamiin kysymyksiin ja käynnistä sovellus laitteellasi, ja ansaitset 3 dollaria. On niin helppoa myydä asioita verkossa vuonna 2019 ja tehdä ylimääräinen 500 dollaria. Spot ja flog auton tavaratilan myynnistä, kuulostaa uskomattomalta, eikö niin? Verkostoi myös yhteisössäsi ja tarjoa opetusta. Tulopotentiaali: Millions by Minute "ja aloitti äskettäin useiden Premier League -jalkapalloseurojen sponsoroinnin. "

Mitä parempi arvostelu, sitä suurempi bonusmaksu.