30 "todistettua" tapaa ansaita rahaa online-blogoinnille WordPressillä (2019)

Tuotteiden myynti MLM-muodossa tarkoittaa, että ostat tukkumyyntituotteen yrityksestä myydäksesi omaan verkkoosi. Kun olet kerännyt luettelon, koota malli tiedotussähköpostiviestistä (kun teet tämän yhä uudelleen), joka on lyhyt ja selkeä odotuksineen. Onko se sähköpostitse, videona, henkilökohtaisissa keskusteluissa? Tai haluatko korvata nykyisen työpaikkasi? Lukemattomia heistä! Tuleminen virtuaaliassistentiksi voi olla loistava tapa kasvattaa tulojasi lisäksi verkostoitua myös tärkeiden ihmisten kanssa. Yksi tapa seurata kulutusamme on Ask Trim. Aloita tutustumalla ohjeeseen verkkokaupan perustamiseen WooCommerce-palvelun avulla.

  • Pohjimmiltaan tämä sivusto on massiivinen tuotekatsaussivusto.
  • Nykyään melkein kaikki yritykset voivat hyötyä jonkinlaisesta sosiaalisen median läsnäolosta, olipa kyse vain Facebook-sivusta tai täydellisestä suoratoistojoukosta, mukaan lukien Pinterest, Twitter ja Instagram.
  • Voit ilmoittautua valmiiseen verkkoon ja kerätä kauppaa samanmielisten käsityöläisten keskuudessa.

Onko sinulla Swagbucks-tili tai oletko valmis liittymään? Rehellisesti on olemassa satoja tapoja. Lista kirja 1 puntaan. Nämä ovat passiivisia sijoitusstrategioita, jotka ovat edullisia. Jotkut ihmiset rakastavat kokata ja leipoa. Onko kukaan koskaan kertonut, että sinulla on ääni radiosta?

Paras tapa ansaita rahaa on, että sinulla on pysyviä toistuvia tuloja, jotka maksetaan sinulle kuukausittain etukäteen. Viime vuosina käsityömarkkinat ovat nousseet esiin kaikkialla Internetissä ja tarjoavat paikan, jossa voit myydä kätevää työtäsi niille, jotka arvostavat käsintehtyjä tuotteita. Henkilökohtaisesta kokemuksesta mielestäni eBay on suosituin valinta vaatteiden irtotavarana myyntiin. Suunnittelijoille tai yksittäisille tuotteille haluan käyttääPoshmarkkia. Muista, että sinun ei koskaan tarvitse maksaa työpaikan saamiseksi.

Maksun suorittaminen tililläsi kestää yleensä muutaman päivän. Siirry vain Google Keyword Planneriin. 10 Mitkä luettelot poimitaan, jotta saat 100 dollaria.

Sen lisäksi, että aloitat oman sivustosi nab-asiakkaille, voit liittyä myös moniin esiin nouseviin musiikkituntiverkkoihin, kuten Lessonface tai TakeLessons.

Sijoitussovellukset, Jotka Antavat Sinulle Ilmaista Rahaa

Jokainen, joka kertoo toisin, ei ole läpinäkyvä kanssasi. Kurssit ja muut tietotuotteet, kuten e-kirjat, ovat passiivisia tuloja. Jos sinulla on suuri ja kiinnostunut seuranta, brändit maksavat mielellään sinulle heidän tuotteidensa ja sisällön mainostamisesta. Ellei se ole paikallinen (ja laillinen) uutistoimisto, joka tekee elämäntyyliä, pysy poissa näistä maantieteellisesti kohdistetuista mainoksista.

On jopa miljoonan dollarin yrityksiä, jotka on rakennettu yksinkertaisista sähköpostiuutiskirjeistä, kuten TheSkimm tai Mister Spoils. Siellä on niin paljon freelance-töitä, jotka vaativat yksinkertaisia ​​taitoja tai vain aikaa, jota joku muu ei välttämättä tarvitse. PaidPerTweet on sivusto, johon voit kirjautua ilmaiseksi ja ansaita rahaa tweettoimalla heidän mainostajiensa viestejä seuraajillesi. Verkkorahoitusalalla yleinen taktiikka on myydä tuotteita, jotka antavat sinulle vain yhden palapelin. Hän loi ilmaisen johdanto-koulutuksen kuuden lukuisen kirjoitusuran rakentamiseksi. Valitse 'OK', jotta Verizon Media ja kumppanimme voivat käyttää tietojasi, tai 'Hallinnoi vaihtoehtoja' tarkistaaksesi kumppanimme ja valintasi. Napsauta tätä kirjautuaksesi sisään Ebates-ohjelmaan. Tarvitsetko esimerkin?

M1 Finance - Ilmainen sijoitusalusta Fidelity - Yksi suosituimmista täyden palvelun välittäjistämme tulopotentiaali:

Tule Korkeapalkkaiseksi Etätyöntekijäksi

Voit valita reitin, joka ei ole blogin perusta, mutta jos etsit pitkäikäisyyttä tulojen tuottamiskyvyssäsi Internetissä, blogin tulisi olla ensisijainen tavoite. SecondLife on täydellinen paikka myydä digitaalisia tuotteita. Esimerkiksi, jos sinulle maksetaan 5 dollaria twiittiä ja twiitit kaksi viestiä päivässä kuukauden aikana, voit ansaita 300 dollaria. Tämä on myös yleensä passiivinen tulolähde, ja voit ansaita vain tekemällä mitä tekisit muutenkin - ostoksille! Yksi Taskereista käytti TaskRabbit-tapaa aloittaakseen oman kokopäiväisen liiketoimintansa.

Spektrin toisessa päässä on tiettyjä ihmisiä, jotka pääsevät kiireesti neuvottelemaan sopivasta tavaran myynnistä. Se on silti vaarallista. Kun osaat rakentaa ohjelmistoja, voit tehdä esimerkiksi kuluttajasovelluksen, kapeamman web- tai mobiilisovelluksen tai jopa mobiilipelin. Joten mistä aloitat, kun rakennat käynnistystä? Voit ansaita paljon rahaa freelance-kirjoittajana yrityksille. Mutta voit myös saada palkkaa palvella online-kääntäjänä. Voit ansaita pisteitä tekemällä lisää ostoksia, ottamalla tutkimuksia, pelaamalla pelejä, käymällä verkkosivustoilla ja muilla. Verkkotunnusten ostaminen ja myynti merkinnöille tunnetaan myös nimellä verkkotunnuksen kääntö.

Nopeutat tasoja, mitä enemmän kirjoitat, mikä antaa sinulle pääsyn korkeampiin maksuihin ja pidempiin artikkeleihin.

Testaa Verkkosivuja

Tämä on parempi tulotaso kuin mitä ansaitset mistä tahansa työstä joka päivä! Jos sinulla on paljon toimistokokemusta, tämä saattaa olla unelmatyösi - mahdollisuus ansaita rahaa verkossa ja kotona tekemällä juuri sitä, mitä saatat tehdä työssä. Jos päätät osallistua, vastaat muutamaan kymmeneen kysymykseen tutkimuksen tuotteesta/palvelusta/aiheesta.

Parasta on, että voit saada seuraavan päivän maksuja oston selvityksen jälkeen, joten sinun ei tarvitse odottaa päiviä maksaaksesi tavaroistasi. 15 jokaista 29 suoritettua hakua varten. Voit aina tarjota palveluitasi suoraan markkinoimalla alueesi kouluille tai jopa sijoittamalla mainoksia naapuruston uutiskirjeisiin ja ilmoitustauluihin. Jos sinulla on oikea ohjelmisto ja vähän taitoja, voit ansaita rahaa verkossa videotoimittajana. Jos myyntialueesi on verkossa (avoin koko maailmalle), niin kiireellinen viesti, kuten ”rajoitetut paikat kotikaupungissasi”, on melkein varmasti huijaus. Jos olet rakentanut asiakaskunnan, voit alkaa tehdä hiuksia ja kynnet kotoa.

Lisää Tytäryhtiömarkkinointi Blogiisi Tai Verkkosivustoosi

Gigwalkerina valitset tehtävät, jotka haluat suorittaa Gigwalk-sovelluksen kautta, joka on saatavana iOS: lle ja Androidille. Tämä lisää voittomarginaalia ja auttaa sinua myymään ne nopeammin. Se johtuu siitä, että ihmiset ovat yleensä laiskoja?

Vastaa ammatillisiin kysymyksiin JustAnswerissa

Jos sinut on siunattu vihreällä peukalolla kuin minun ja kasvatat hedelmien, vihannesten tai yrttien massamääriä, saatat pystyä käyttämään näitä taitoja ansaitaksesi ylimääräistä tuloa. Onneksi saimme yksinoikeuden alennuksen Bluehostilta. Ilmailualan insinööri - 117 000 dollaria, aluksi et ehkä pysty pitämään suunnitelmasi kokonaan kiinni, mutta älä anna siitä tulla syytä, miksi lopetat budjetoinnin kokonaan. Mikä on hauskaa, koska äänikirjat voivat olla erittäin hyödyllisiä kirjoittajille. Suurin osa alennuksista menee tilillesi 24 tunnin sisällä ja voit lunastaa ansiosi PayPalin tai valitsemasi lahjakortin kautta. Suurin osa näistä ei ole verkkosivustoja, joista voit ansaita tonnia rahaa, mutta ne ovat täydellisiä tietyille sivurahoille, joita voit ansaita vapaa-ajallasi. Pidä hauskaa ja anna sen tapahtua luonnollisesti.

ShopTracker on sovellus HarrisPoll Online -yhtiöltä, joka on yksi maailman tärkeimmistä markkinatutkimusyrityksistä. Ansaitset pisteitä osallistumalla Swagbucks-aktiviteetteihin ja voit sitten lunastaa nämä pisteet lahjakortteihin tai käteisellä takaisin PayPalilta. Parasta tällä sivustolla on, että tarvitset vain 1 dollaria rahan nostamiseen. Voit ansaita nopeasti ansaitsemalla tutkimuksia, suorittamalla tarjouksia ja tekemällä muita tehtäviä. Viime vuosina tapahtuneen räjähtäneen verkkosisällön ansiosta se on erittäin vaativa työ.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita?

ENeighbor

Sovelluksen tarkoituksena on palkita sinua terveellisistä ostoksista antamalla sinulle alennuksia orgaanisista, muuntogeenisistä organismeista, gluteenittomista ja muista terveellisistä ruuista. Vertailusivustojen luominen on valtava liiketoiminta, etenkin matka-, vakuutus- ja pankkisektorilla. Voit luoda vain jäsenille tarkoitetun alueen, jotta he voivat jakaa perusteellisempia blogiviestejä, latauksia, videoita, äänisisältöä ja muuta. Juuri eilen ostin tuoretta kotitekoista vuohenjuustoa ja paahdettua tomaattipestoa, joka melkein toi minut kyyneliin. Kohtuullinen henkilö tietää, että tämä maksaa yli viisikymmentä tai sata taalaa. Ciscon mukaan videon osuus vuoteen 2022 mennessä on 82% kaikesta Internet-liikenteestä.

Tallenna Student on vain yksi esimerkki onnistunut verkkosivuilla, aloitti yliopistossa Owen Burek hänen ensimmäinen vuosi, joka on sittemmin kasvanut koko ajan ja melkoinen yritys.

He haluavat maksaa sinulle korkeintaan 50 dollaria vuodessa asentaaksesi sovelluksen laitteellesi, jotta he saavat lisätietoja mobiilikäyttäjistä. Tarvitset vain vähän kunnianhimoa ja pääsyn Internetiin. He ovat maksaneet outso kauas!

Hankkivat markkinoijat tekevät usein sen virheen, että ajattelevat, että et voi rakentaa todellista verkkoyritystä digitaalisten tuotteiden ympärille, mutta olet selvittämässä, miksi se ei ole totta. Se ei ole passiivinen tulolähde (ellei sinulla ole ihmisiä, jotka työskentelevät sinulle). Se polttaa heidän halua kuulua eliitiklubiin, jossa he tekevät vähän työtä, viettävät paljon vapaa-aikaa ja ansaitsevat tonnia rahaa. Niiden on oltava miellyttäviä silmille ja saatava esineet näyttämään upeilta. 9 Freelance-virtuaaliassistentti - Auttaa asiakkaasi päivittäisissä toimissa, kuten vastaamiseen sähköposteihin, priorisoimaan tehtäviä, suorittamaan muita kuin yritystoimintaa koskevia tehtäviä.

SiteSell: Pyrkii tulemaan kuusinumeroinen bloggaaja

Ja voit aloittaa sen tekemisen täällä Hostingerissä verkkotunnuksen tarkistimella! Kokeile ostaa asioita halvalla Amazonilla ja myydä ne eBayssa. Se, mikä alkoi verkkopuolella, muuttui täysimittaiseksi yritystoiminnaksi. Tee lisÄÄ malleja!, esimerkiksi heidän paitaansa voi sisältyä vain tekstiä tai luottaa suuresti stock-kuviin. Sijoita joukkoon lainoja jopa 25 dollarin lisäyksin. Hän ansaitsee yli 2019 dollaria kuukaudessa. Rekisteröidy sivustoilla, kuten Clickworker ja The Smart Crowd, suorittaaksesi virtuaalisia töitä, kuten tietojen tutkimusta, tietojen syöttämistä, kääntämistä ja testaamista. Muista, että laillinen yritys ei yleensä vaadi sinua maksamaan maksua tietojen tai viittausten saamiseksi.

Jos pystyt rakentamaan maineesi luotettavana markkinoijana, ihmiset ostaisivat mielellään mainostamasi tuotteita. Vaatimukset Nelillä ovilla varustettu auto. Jos et voi mitata kaikkea itse, pyydä talousneuvojaasi tekemään se puolestasi. Se ei tarkoita, että huijaukset olisivat poissa. Paitsi että poistat ihmiset, menetät myös Googlen luottamuksen. Excel asiakaspalvelussa ja luottoluokitukset auttavat yritystäsi kasvamaan. Sillä, mitä voit ja mitä ei voi tehdä, ei ole mitään rajoituksia. Yksi nopeasti kasvava yrityssektori on tällä hetkellä verkkokoulutus.

Ryhdy Jooga-ohjaajaksi

Se voi olla sinulle sivutoimisto tai kokopäiväinen online-liiketoiminta. Nimeät ajan, jonka haluat viettää vastaamalla kyselyihin ja ansaita rahaa. Kaapeli on kallista, ja useimmat ihmiset eivät tarvitse sitä. Forex-kaupankäyntiistunnon ajat, tänä aikana Japanin jenin ja Australian dollarin kauppaa harjoittavien kauppojen määrä on suurin. Kun olet yksin, saatat saada hieman enemmän vapautta aikataulusi suhteen, mutta menetät tietosuojan, jonka yritys voi tarjota. FlexJobs on maksettu jäsensivusto.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Freelancerina

Amazonin lisäksi on olemassa kymmeniä suuria arvostettuja tytäryhtiöverkkoja, kuten Share-A-Sale, Clickbank ja Skimlinks, jotka erikoistuvat yhdistämään sinut kauppiaisiin, jotka etsivät tytäryhtiöitä myymään tuotteitaan. Upwork ja Digiserved, kuten alustat, ovat vain kaksi monista verkkosivustoista, jotka sopivat mainiosti freelancereille, joilla on analyyttinen kyky. Yksi alue, johon he todella osallistuvat, on Internetin käytön tutkimus. Siksi olemme laatineet luettelon todellisista tavoista ansaita rahaa kotoa. Voit lisätä tällaisen alustan blogiisi tai verkkokauppaan ja tarjota sitä maksullisena palveluna. Liity verkkovastaavien foorumeihin ja ota yhteyttä itraderiin saadaksesi tällaista työtä. Joskus saat kuponkeja tulevia ostoja varten.

Ja se voi olla tärkeä osa kykyäsi ansaita rahaa verkossa jatkuvasti.

Hanki Palkka Online-tehtävien Suorittamiseksi

Ajattele "ylimääräistä", koska vaikka nämä ovat todella hyviä tutkittuja ideoita, ne eivät saa rikastettuja nopeaa ohjelmaa eivätkä tee niistä todennäköisesti niin varakkaita, että kerrot pomollesi ja lopetat päivätyösi. Hyvät blogit, joita ylläpitävät liikenteen hallintaa ja omistamista ymmärtävät, antavat yleensä 1–20 000 puntaa kuukaudessa. Jotkut sivustot ovat erikoistuneet tiedostojen jakamiseen, ja on täysin sinun päättää, mitä tiedostoja olet valmis jakamaan. Jos voit rakentaa WordPress-blogin ja alkaa saada liikennettä siihen, voit myydä sen ja ansaita rahaa yrityksillesi. Autotalli myynti ei ehkä ole tyylisi, tai ehkä sinulla on vain muutama todella mukava asia, jonka haluat myydä.

Onko välittömän maineen saamisen salaisuus? Tämä on nykyajan kultakausi yksilöiden avulla, jotka käyttävät Amazonia rakentaakseen menestyvää online-liiketoimintaa joutumatta koskaan pitämään varastoa. Pikemminkin se ymmärretään joukkostajana: Droonin avulla voit myös tallentaa ja myydä korkealuokkaisia ​​ilmakuvia.

Voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat, joten se sopii erinomaisesti joustavuuteen. Keskity henkilökohtaisen tuotemerkin luomiseen, jos tyytymättömyys johtui aikatauluristiriidasta, se ei välttämättä ole syy siirtää työtä. Kuinka hienoa olisi saada rahaa takaisin jo ostamiin juttuihin? Mutta eniten, suurin punainen lippu, jota on tarkkailtava, on 'ansaitse hullu määrä rahaa erittäin lyhyessä ajassa. Durstin mukaan hyvä kirjoittaminen on kysyntää, etenkin verkkosisällölle. He työskentelevät samalla tavalla kuin yllä oleva työlautakunta. Rahan ansaitseminen verkkosivustolla on paljon kuin oman yrityksen perustaminen.