81 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa (aloittelijoille Ja Maksamatta Mitään!)

Tässä liiketoiminnassa on kyse henkilökohtaisesta markkinoinnista ja uskollisen asiakkaan rakentamisesta. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään ja aloita vastaaminen kysymyksiin. Hienoa virtuaaliassistenttityössä on, että se avaa melkein aina oven suurempiin ja parempiin mahdollisuuksiin.

TaskRabbitin mukaan liikkumisella, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on suurin potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Aloita katsomalla tätä sivua. Kuitenkin, jos aiot aloittaa freelance-toiminnan harjoittajana, sinun on luettava 15 yleistä freelancer-virhettä, jotka ovat 'EI' -vaihtoehto jokaiselle freelancerille. Niille, joilla on suuri Twitter-seuranta, voit ansaita rahaa twiitteistäsi yksin sponsoroitujen twiittejen avulla. Tämä on samanlainen kuin kyselysivustoilla: Samoin kuin online-freelance-kirjoittaminen tai oikoluku, transkriptio on palvelupohjainen taito, jonka avulla voit ansaita rahaa verkossa mistä päin maailmaa tahansa.

 • Pystin ansaitsemaan 2 797 dollaria.
 • Sinun ei tarvitse myöskään hienoa journalistista tutkintoa.
 • Tarvitset joitain suunnitteluohjelmistotaidoja merkitsemiseen.
 • Jotkut sanovat perustavansa niche-sivuston, joka kohdistuu yhteen termiin, jota ihmiset usein etsivät Googlessa.
 • Pudota vain myymäsi tuotteet eBay-pudotuskeskuksessa ja anna eBayn kokeneiden myymälöiden tehdä myynti.
 • Se riippuu myös mallistasi, teetkö yhden valmennusta vai ryhmävalmennusta?
 • Anna joitain, mutta ei kaikkia.

Sen tarkoituksena on auttaa yrityksiä ymmärtämään, kuinka ja mitä ostajat ostavat verkossa. Vaikka ilmoitetut keskimääräiset ansiot voivat olla niinkin alhaiset kuin 250 dollaria/kk, TranscripMe palkitsee ehdottomasti hyvät tilaajat. Toinen vaihtoehto on Nielsen Digital Voice. Affiliate markkinointi Jos sinulla on hyvä läsnäolo sosiaalisessa mediassa tai ehkä edes blogin tai verkkosivuilla, voit aloittaa tuomassa rahaa välittömästi edistämällä kaikenlaisia ​​yrityksiä, tuotteita, palveluita ja tarjouksia verkossa. Freelancerilla on vapaus valita mitä haluat tarjota tai myydä. Tytäryhtiömarkkinoinnissa et ole mukana työn luovassa osassa, kuten tuotteiden tai palvelujen suunnittelussa. Käsintehty on raivoa, joten monet Etsy-myyjät ansaitsevat helposti kokopäiväiset tulot.

Kun teet myynnin, otat maksun sivustollasi ja sitten valmistaja toimittaa tavarat ostajalle. Hidas - kaikki, mikä todennäköisesti vie yli kuukauden. Jos ensimmäinen lähestymistapa vaikuttaa hieman riskialtiselta ensimmäiseltä online-liiketoiminnaltasi, voit harkita toista vaihtoehtoa myydä suosittuja ulkomaisia ​​tuotteita. Se ei välttämättä tarkoita, että hän ansaitsee rahaa kyseisestä tiedosta.

Jos etsit inspiraatiota, ystävästäni Michelle Schroeder-Gardnerin verkkosivustosta Making Sense of Sense on tullut asiantuntija kaikissa tytäryhtiömarkkinoinnissa.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Verkkosivun Tai Blogin Avulla

Minulla on täällä hienoja niche-ideoita niille, joilla ei ole aavistustakaa mistä aloittaa. Viesti on jälleen kerran yksinkertainen - mutta antaa sinun palata takaisin heidän postilaatikkojensa yläosaan ja siten heidän mielensä eteen. Verkkosivustoja on paljon, joiden avulla on helppoa myydä taitosi ja luoda online-kursseja. Tarvitset varusteita aloittaaksesi oikeiden video-opetusohjelmien tekemisen, mutta kun ne on paikallaan, se on helppo luoda. Pienet ja keskisuuret yritykset ja startupit kääntyvät yhä enemmän ulkoistamaan sovellusten kehittämistarpeitaan tänään - mikä on sinulle erinomainen asia. Ensin sinun on lähetettävä hakemus liittyäksesi Google Adsense -ohjelmaan. Pohjimmiltaan tutustu kuitenkin Youtube-kumppanimarkkinoinnin kaatumiskurssini viiteen helppoon vaiheeseen: Jokainen niistä on huijaus, ja tuhlaat aikaa ja rahaa maksamalla kaikista kursseista tai koulutuksista, jotka olet ostanut kyseisiltä kavereilta.

Etsi online-kuponkisivustoja ja tulosta kaikki kupongit, joita voit. Tai löydä yhteisöstäsi tarve, joka saattaa tarvita osoittamista. Ihmisillä on lyhyet huomiovälit, ja video on hieno väline pakata paljon tietoa helposti sulavat muodot. Hanki hyvä maine ja voit muuttaa tämän kokopäiväiseksi työksi. UserTesting-verkkosivusto maksaa sinulle 10 dollaria jokaisesta tarkistamasi verkkosivustosta tai sovelluksesta. Jos haluat, tee tutkimus selvittääksesi kuinka kuuluisan WarriorForumin WarRoom-osa pystyy poistamaan sen! Onneksi vähittäiskauppa, ravintola- ja käsityöteollisuus etsivät melkein aina työntekijöitä, jotka haluavat työskennellä viikonloppuisin, iltaisin ja lomilla.

Käy ostosportaalissa (sisältää yli 1 900 verkkokauppaa, mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target), etsi kauppias, josta haluat tehdä ostoksia, napsauta linkkiä ja tee ostoksesi normaalisti. Käytettyjen kurssikirjojen myyminen Yksi hieno tapa ansaita rahaa on ostaa muiden opiskelijoiden oppikirjoja vuoden lopussa ja myydä ne sitten heti viikonlopun jälkeen - kun uusi opiskelija tietää, että he tarvitsevat niitä! Sivustot, kuten RentNotBuy ja lainat, tekevät tämän mahdolliseksi. Ja voit kerätä jopa 70% rojalteja jokaisesta myytystä teoksesta. Kyllä, yritykset käyttävät nyt kehomme mainostauluina. E * trade, palkkiot useimmista kaupoista ovat 6 dollaria. Se toimii ja ansaitsee sinulle rajoitetun kassavirran.

 • Varo vain huijauksia ja tee perusteellinen tutkimus ennen kirjautumista sisään.
 • Yritykset maksavat sinulle, kun annat heille myyntiä, ja palkitsevat sinut kaikista ponnisteluistasi.
 • Sitten voit joko pyytää ilmaista skanneria, jonka he lähettävät sinulle, tai voit skannata älypuhelimellasi ostettujen päivittäistavaroiden viivakoodin.
 • Kaikenlaiset yritykset tarvitsevat RN: ää tähän tarkoitukseen, mukaan lukien sairausvakuutusyhtiöt, sairaalaketjut ja jopa lääkärin rekrytointiyritykset.
 • Vaikka oikolukijat yksinkertaisesti merkitsevät virheet, kopiointieditorit myös korjaavat ne käyttämällä Microsoft Wordin (tai minkä tahansa muun käyttämäsi tekstinkäsittelyohjelman) Seuraa muutoksia -ominaisuutta.

Luo Online-hakemisto Tai Työlautakunta

Esimerkiksi Pat Flynn ansaitsee merkittävän osan tuloistaan ​​tytäryhtiömarkkinoinnilla. Parhaat Facebook-mainosten luojat ovat sellaisia, jotka voivat laittaa itsensä potentiaalisen ostajan kenkiin ja myydä heidät tarinassa. Kuukausikustannus on 49 dollaria, mutta jos kirjaudut alla olevaan painikkeeseen, voin saada 59% alennuksen ensimmäisestä kuukautestasi ja maksat vain 19 dollaria ensimmäisestä kuukaudesta.

Yleisö on jo vakiintunut noille alueille, joten on aika typerää välttää niitä. Liity tuhansia tilaajia ympäri maailmaa, voit tutkia yrityksiä, jotka tekevät ASIC: n kaivostyöntekijöitä tai GPU: n kaivostyöläisiä. Tilaa postituslistallemme ja ole tietoinen uusista tavoista ansaita rahaa kotona, säästää ja sijoittaa. Kaksi sivustoa, jotka kannattaa tarkistaa tätä tarkoitusta varten, ovat Chegg Tutors ja Tutor.

Luo Virtuaalitapahtumia

On suuri joukko riippumattomia yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka myyvät Amazonin kautta. Sosiaalinen media, se on kolminkertainen Forex-kynttiläkuvio, joka alkaa karhuilla kynttilöillä. Jaa uusi lyhennetty URL-osoite verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai missä tahansa ihmiset napsauttavat. Ilmainen kurssini hajottaa koko blogin aloittamisprosessin uskomattoman yksinkertaiseksi 7 päivän prosessiksi, jonka aikana siirrytään 0: sta parhaiden blogiviestien ideointiin, julkaistaan ​​(ja mainostetaan) ensimmäistä blogiviestääsi vain viikossa.

Yksi tasker teki €290–300 viikossa MTurkilla työskenteleessään edelleen toista työtä.

Voit alkaa ansaita, jos sinulla on oma blogi. Ensinnäkin sana varoituksesta: Itse asiassa voit ansaita jopa 2200 dollaria/kuukausi - varsinkin jos sinulla on lääketieteellistä tai juridista taustaa. Opettamalla ESL ulkomaisille opiskelijoille online-ympäristöissä on paljon rahaa. Kirjoita audios, jos et ole jo tehnyt niin, avaa online-pankkitili aloittaaksesi etujen hyödyntämisen. Itse asiassa riippumattomat kehittäjät antoivat 20 miljardia dollaria App Storesta pelkästään vuonna 2019. Suurimmalla osalla meistä on ollut tällainen työ aiemmin. Kun olet pienentänyt tarjontasi ja löytänyt muutaman hyvän johdon, sinun on valmistettava heille räätälöity kenttä. Et myöskään kuule minua sanovan, että ansaitset tuhansia dollareita tekemällä vähän tai ei lainkaan työtä.

Mutta ottamalla aikaa koulutukseen voit tehdä joitain järkeviä investointeja, jotka kannattavat pitkällä aikavälillä. Se on kovaa työtä, mutta jos sinulla on jotain ainutlaatuista jaettavaksi ihmisille, voit ansaita siitä kunnollista rahaa. Se, kuinka paljon voit ansaita tästä toiminnasta, riippuu monista tekijöistä. AccessTrade on perusta Affiliate-markkinoinnille, joka perustettiin kauan sitten Japanissa CPA-mallin perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että joku suorittaa tehtävän AccessTraden tarjoaman linkin kautta ja saa sitten palkkioita. Omien tuntien asettaminen, oma pomo, työskentely itsellesi… tarvitset vain pienen liiketoiminnan idean aloittamiseksi. Heillä on luettelo useista suurimmista jälleenmyyjistä, joiden kanssa he työskentelevät säännöllisesti (kuten Amazon ja Target), ja he myöntävät sinulle palautuksen milloin tahansa ostamasi tuotteen tai palvelun hinta laskee. Nykyään yli 54 miljoonaa amerikkalaista päättää luopua perinteisestä urasta ja perustaa freelance-liiketoiminnan.

Hyödynnä Cash Back -bonuksen bonukset

Se tarjoaa erilaisia ​​palveluja lemmikkien omistajille ja kun olet rekisteröitynyt heidän luokseen, voit päättää, mitä haluat tarjota potentiaalisille asiakkaillesi: Ainoa tapa ansaita rahaa verkossa kestävällä tavalla sisältää reaaliaikaisen, vaivan, veren, hiki ja kyyneleiden panemisen. Se on myös sellainen hanke, joka voi alkaa pienenä sivutoimintana, mutta kasvaa kokoaikaiseksi uraksi. Jos kirjoitustaidosi eivät ole tyhjästä, älä anna sen estää sinua. Kiitos Penny Hoarderille jokaisesta tämän viestin inspiraatiosta.

Suurimmalla osalla verkossa ansaitsevia ihmisiä ei ole itse asiassa tuotetta tai palvelua. Ihmiset ansaitsevat jo niin paljon. Hänen mukaansa keskimäärin noin 685 kirjaa myydään kuukaudessa tuottaakseen keskimäärin 1 857 dollaria tuloja. Olemme puhuneet tästä paljon.

Yli 5 000 000 käyttäjällä (minä mukaan lukien) on loistava kokemus heidän kanssaan.

Erinomainen kotityövaihtoehto. Ansaitse rahaa etsimällä suosikkisivustoitasi ja suorittamalla sitten kyselyjä. Joten jos tiedät esineesi arvon, lue se ostoksi nyt (tai aseta vara huutokauppaan). Katso todellakin, Learn4Good and Remote.

 • Riippuen siitä, mitä ostat joka kuukausi, saatat saada mahdollisuuden saada 2–7% rahatasi takaisin ilman paljon vaivaa.
 • Aloita tytäryhtiö-sivusto valitsemalla oma markkinarako ja näytä sitten tuotteet, joissa on kuvia, kuvauksia ja hintoja, aivan kuten verkkokaupassa.
 • Liity sivustoon ja asenna sovellus.
 • Tarvitsetko keikan muutaman kuukauden ajan?
 • Jos olet bloggaaja, joka saa kunnollista liikennettä, voit ansaita rahaa liittymällä tytäryhtiöverkostoon.
 • Mikrotehtävät ovat tehtäviä, joiden suorittaminen vaatii ihmisen älykkyyttä.

Aloita Vauvojen Vuokrausyritys

Näet oppaan, jolla voit ansaita WordPress-blogin Google AdSense -ohjelmalla, jotta pääset alkuun, ja tämän oppaan AdSense-tulojesi optimoimiseksi, jotta saadaan lisää vinkkejä. Kommentoi jos pidät siitä. Mutta jos pystyit ymmärtämään tytäryhtiömarkkinoinnin käytön ja muiden auttamisen käsitteen suosittelemalla heille tuotteita, se on kaikki mitä sinun on ymmärrettävä heti. Shutterstock ja iStockPhoto: Kuntokeskuksella voi olla useita tuloja.

Jos olet luova tyyppi, voit ansaita rahaa verkossa suunnittelemalla ja myymällä maltillisia tuotteita Etsyllä. Sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden luetella palvelusi kääntäjänä. Siksi suullisen kommunikaation kykyjen kiillottaminen on erittäin pakollista, ennen kuin sukellat tähän kenttään. En ole löytänyt markkinatutkimusyritystä, joka olisi omistettu vain näille tutkimuksille. Jos olet jo taloudellisesti mukava etkä pysty kestämään tehtävääsi, harkitse markkinoiden kauppaa tai verkko-verkkokaupan perustamista. Ensinnäkin kurssit ovat aidattua sisältöä. Tyhjennä käyttämättömät lahjakortit sivustolla, kuten Cardpool tai Giftcard Zen. Asiasta kiinnostuneet työnantajat ottavat sinuun yhteyttä, ja sinulle maksetaan palkkiota järjestelmän puitteissa.

Ansaitse Rahaa Verkossa

Esimerkiksi, jos olet osa Amazon-tytäryhtiöohjelmaa ja joku napsauttaa linkkiä Amazonissa ja ostaa tuotteen, saat tietyn% Amazonin tuloista, yleensä 4-10% tuoteryhmästä riippuen. Puolella hälinällä tai rahaa tekevällä harrastuksella voit antaa itsellesi korotuksen, haluaako työnantajasi vai ei. SEO-optimoitu artikkeli - artikkeli, joka on suunniteltu optimoimaan tiettyä hakukoneen kyselyä varten.

Luet todennäköisesti sähköposteja koko ajan. Voidaan helposti lisätä ylimääräiseksi tulolähteeksi. Ansaitse rahaa verkossa, swagbucks antaa sinulle myös 5 dollarin bonuksen vain rekisteröitymiseen. Joka kerta kun saat yhden kutsusta, napsauta linkkiä, kuuntele näytteen musiikkia ja vastaa kyselyn kysymyksiin. Yritys-, on edullista, että operaattori tarjoaa ainakin muutamia viestintämenetelmiä, kuten sähköposti, puhelin tai live-keskustelu, ja on parempi, jos asiakastukiasiat toimivat ympäri vuorokauden. Meitä upotetaan aina uutisiin siitä, kuinka verkkomyynti - etenkin Amazon - syö vähittäiskauppoja. Voit luoda omia t-paitakauppoja WordPress-sivustollesi Spreadshirtin WP-Spreadplugin avulla. Meillä kaikilla on kirjoja, joiden kanssa tiedämme, että olemme valmiita. Tarvitset vain alkaa etsiä niitä. Mutta jos onnistut, suurin ongelma sinulla on, mitä tehdä kaikkiin käteisi.

 • Heidän sivustonsa mukaan voit ansaita 110 dollaria ensimmäisenä vuonna - ja jopa 230 dollaria toisen sekunnin loppuun mennessä.
 • Blogin perustaminen on helppoa, mutta blogin muuttaminen menestyväksi yritykseksi vie kuukausien tai vuosien kovan työn, kärsivällisyyden ja jatkuvan oppimishalun.
 • Se on hyödyllisin lainoja etsiville opiskelijoille, koska se on erikoistunut auttamaan heitä löytämään paras mahdollinen vaihtoehto.
 • Suurin osa tuntee Nielsenin.
 • Rahat siirretään PayPaliin vähintään 5 dollarilla, Payza: lla, jonka vähimmäismäärä on 1 dollarilla, ja Webmoney: llä, jonka vähimmäissumma on 0 dollaria.
 • Mutta se voi lisätä ansaitsevaa palkkaa tai tehdä sinusta seuraavan Internet-miljonäärin.
 • Ennen kuin suunnittelet millaisia ​​rahan ansaintamenetelmiä aiot noudattaa, sinun on omaksuttava joitain tapoja menestyväksi ansaitsijaksi.

Ryhdy Virtuaaliassistentiksi

He perivät tili- ja muut maksut IRA: lta. Varoitus varoituksesta, Forex-kauppiaat odottavat yleensä 10–15%: n tuloja kuukaudessa pääomastaan. Yksi parhaimmista tavoista myydä se on tytäryhtiö-sivustojen, kuten Clickbank, kautta. Jos ymmärrät, miten online-rahan ansaintaprosessi toimii, loput voidaan helposti oppia ja minä näytän sinulle, kuinka voit aloittaa uuden mielenkiintoisen matkan ILMAISEKSI. Yksi vaihtoehto Amazonista on löytää jo valmistettuja tuotteita ja ostaa ja myydä niitä alennuksella. Tiesitkö, että noin 59% aikuisista suuntaa verkkoon etsimään tarjouskoodeja ennen ostamista. Kumppanit (se olet sinä) saavat maksun, kun joku napsauttaa verkkosivustolta kumppanisivulle ja ostaa sieltä jotain.