15 Legit online-työpaikkaa teini-ikäisille, jotka maksavat hyvin (päivitys 2019)

Tämä voi viedä kauan. Jos kuitenkin luulet ansaitsevan todellista rahaa ilman paljon sitoutumista, sinulla on toinen asia tulossa. Mikä on tarkalleen? Jos olisin tiennyt, että hän voisi tehdä hyvää työtä, olisin palkannut hänet. Mitä suurempi yleisö sinulla on, sitä enemmän on mahdollisuuksia ansaita se. Vaikka se vei hyvän palasen vapaa-ajaltani, laskenut kuinka paljon tein tunnissa, se oli noin 200 dollaria/tunti!

Hanki nopein Internet-yhteys, mitä sinulla on varaa. Temppu on, että sinun täytyy päästä siihen oikealla tavalla, jos haluat saada merkittävää liikennettä artikkeleihisi. Kopioi muut kauppiaat, kaikki pääominaisuudet näytetään yhdessä paikassa. Katso Ultimate Guide -oppaani: Voit rekisteröityä niin kauan kuin olet yli 14-vuotias. Jos et halua itse etsiä online-työpaikkoja, selaa alle 18-vuotiaiden parhaimpien online-töiden luetteloa! Kun sinulla on kokemusta sosiaalisen mediaprojektien johtamisesta, voit alkaa mainostaa itseäsi sosiaalisen median kentän asiantuntijana.

Aiotko luoda alkuperäisiä taideteoksia? Ja auttaaksesi ystäviäsi ennen heidän löytämistä rahaa tuottamaan, katso näitä sovelluksia rahaa lähettämiseen älypuhelimellasi. 6 parasta sovellusta, jolla voit lähettää rahaa ystäville. rahaa ystävillesi, katso nämä hienot mobiilisovellukset, jotta voit lähettää rahaa kenelle tahansa muutamassa minuutissa. Mainitsemisen arvoinen on, että monilla yleisillä tavoilla ansaita rahaa yleisön kasvattamisesta, kuten YouTube- tai AdSense-mainoksissa, on vähintään 18-vuotiaiden ikävaatimus (tai vaaditaan vanhempien suostumus). Aloita pieni ja rakenna itseluottamus ennen isojen töiden ottamista.

Viipaloi piirakka maksaa sinulle PayPalin kautta, kun olet ansainnut yhteensä 10 dollaria. Kaikille, jotka mieluummin keskittyvät tuotteisiinsa, markkinointiin ja myyntiin kuin verkkokaupan verkkosivuston ylläpitämiseen, tällainen verkkokauppapalvelu on korvaamaton. Jos salamat nopeasti näppäimistöllä, saatat nauttia tällaisesta työstä ja tehdä sen hyvin. Webinaarit ovat kauneuden asia.

  • Se antaa sinulle loistavan mahdollisuuden olla iso kala pienessä lampissa.
  • Pidä tämä mielessä ennen kuin valitset vaihtoehdon “huutokauppa”.

Opeta Englantia Toisena Kielenä

Näin voit ansaita rahaa verkossa opiskelijana vuonna 2019. Monet usein ostavat asiakkaat rakastavat myös Ibotta-sovellusta, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin jokaisesta ostosta. On olemassa kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, jotka maksavat sinulle erilaisista asioista, kuten ostoksista, kyselyiden ottamisesta tai tuotteiden testaamisesta. Onko nyt paras aika ostaa?, jos olet osaa tutkia ja kirjoittaa, voit ansaita bitcoin varmasti näiden taitojen avulla. 8 STM-objektiivi, joka on AVAIN-osa laadukkaiden valokuvien ottamisessa. Lyhyesti sanottuna, jos sinulla on ompelutaitoja, olet kysytty. Sen sijaan (erittäin tieteellisesti) kävin viidessä blogissa, jotka jakavat tuloraportit ja keskittivät osakkuusyhtiöidensä tulot saamaan 987 dollaria kuukaudessa. Sinun on oltava perehtynyt lääketieteelliseen terminologiaan, ja paras tapa tehdä se on suorittaa lisäkursseja tällä alueella.

Sinun ei tarvitse opettaa ohjelmointia, sinun ei tarvitse opettaa yritystoimintaa.

11 Tapaa Saavuttaa Taloudelliset Tavoitteesi

Johtava sukupolvi on melko uusi maailmassa, jolla ansaitaan rahaa verkossa. Jos päätät perustaa todellisen eBay-myymälän, sinun on löydettävä Doban kaltainen drop-ship-yritys, joka varastoi ja lähettää tavaroita suoraan asiakkaillesi, joten sinun ei tarvitse käsitellä varastota. Lisätietoja vinkkejä ja myyntipaikkoja on DVD-levyjen, CD-levyjen ja pelien myyntioppaassa. Huonetarkkailutilan, huomaa, että kaikkiin kauppoihin liittyy riski. Taitavat asunnonomistajat ovat käyttäneet hyväkseen varatilaaan ja ansaitsevat rahaa tarjoamalla matkustajille ainutlaatuisen kokemuksen lämpimässä, ystävällisessä ympäristössä. Jos teet niin, saatat haluta korottaa tuotteen hintaa sisällyttämällä siihen toimituskulut. Pikaskannauksesta näyttää siltä, ​​että 15-20 dollarin/tunti ansaitseminen on kohtuullinen odotus. Jos tarkastelet sitä eri tavalla, ansaitset rahaa jokaisesta ostostasi, jonka olisit muutenkin tehnyt, olipa kyse sitten 10% tai 0. Ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiakseen monia tietoaloja ruoanlaitosta ja puutarhanhoidosta saippuan tai kynttilänvalmistamiseen.

Jos sinulle maksetaan esimerkiksi PayPalin kautta, ulkopuolinen maksaja pitää kirjaa tuloistasi vuodelle, joka on kätevä tulla 15. huhtikuuta. Neljätoista-vuotiaan odotetaan ansaitsevan 100–150 dollaria kuukaudessa. Ja yritykset ovat valmiita maksamaan, jotta saadaan aikaan parhaat sisällöntuottajat. Jos haluat kuunnella musiikkia - kaikenlaista musiikkia - tämä voi olla tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Ja ilmaiset sovellukset ansaitsevat paljon rahaa. Suurin osa tutkimuksista maksaa vähintään 60 Swagbucksia, ja 500 Swagbucks antavat sinulle 5 dollarin Amazon-lahjakortin. Haluatko vähän ylimääräistä tuloa tai haluatko mennä kokopäiväisesti freelancereiksi? Jos jostakin tietystä e-kirjasta tulee erittäin suosittu, voit lisätä siihen lisää tuotteita tai palveluita.

Kytke se takaisin, ja käynnistyksen yhteydessä näet niin kutsutun BIOS-näytön. Työ, joka on joustavampi kuin perinteinen työ. Koska käsityöt ovat yleensä arvoisia pinterest epäonnistuu, tämä ei ole väline, joka toimii hyvin minulle. Esimerkiksi Brennan Dunnista, joka isännöi freelancing-kurssia, nimeltään Double Your Freelancing, on tullut yksi menestyneimmistä online-yrittäjistä luomalla kurssi, joka antaa neuvoja freelancerista ja oman yrityksen perustamisesta. 51 miljardia sijoitettiin koulutustekniikkayrityksiin vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla (InsideHigherEdin mukaan). Jos tietokone on jäätynyt ja et voi siirtää hiirtä, ctrl + alt + delete toimii edelleen.

Kirjoita Audios

Etsitkö tapoja ansaita vähän ylimääräistä rahaa, osa-aikatyötä, täyttää vapaa-aikaasi tai haluat luoda kokopäiväisen tulovirran, siihen on paljon mahdollisuuksia, kaikki verkossa ja kodin mukavuus. Kyllä, koska on olemassa muutamia eri tapoja ansaita pisteitä. Toimita päivittäistavaroita ihmisille, joillekin ihmisille työn on oltava vain toimistossa, tehtaalla, kaupassa tai missä tahansa muussa ympäristössä, joka on erillään kotoa. Jos näin on, voit aloittaa blogin jakaaksesi tietojasi ja asiantuntemustasi muiden kanssa. Monet uudet ja indie-artistit käyttävät STP: tä tapana saada tuntea siitä, miten ihmiset tuntevat musiikkiaan. Jotkut ihmiset etsivät vain yksinkertaista sovellusta, joka tekee yhden asian, ja ovat valmiita maksamaan siitä hyvää rahaa. Yksinkertaisella sovelluksella voit tulla Uber- tai Lyft-kuljettajaksi rullaamaan ihmisiä ympäri naapurustasi. Tämä on muuttanut verkkoarvostelut yhdeksi suosituimmista verkkosisällötyypeistä.

Kirjoita Teollisuuspapereita

Tunnettu muuttoyritys palkkaa säännöllisesti asiakaspalvelun edustajia. Kaupat, kuten Half Priced Books ja muut, antavat sinulle senttiä dollarista jokaisesta nykyisestä kirjasta, kun taas voit tarkistaa kirjasi arvoinen kirjoittamalla ISBN-numeron Book Scouteriin. Olen nähnyt, että jotkut ihmiset ovat erittäin innoissaan, kun he ovat aloittelijoita tässä liiketoiminnassa. Pidä vartija ylös - aina. Tämä on erinomainen tapa ansaita rahaa pesemällä joko näyttelytilojen, perheen tai naapureiden autoja.

Osallistu Kilpailuihin

Jos hyväksyt, pakata tavarat riittävän suureen laatikkoon, jotta ne sopivat niihin, löi ilmainen Decluttr-lähetysetiketti siihen ja tuo se mihin tahansa valtuutettuun UPS-sijaintipaikkaan (mukaan lukien pudotuslaatikot, jos pakkauksessa on vähemmän kuin 25 tuotetta). Jos esimerkiksi aiot tehdä mukautettuja verhoja, tarvitset sergerin ja draperohöyrystimen. Kuten olet ehkä huomannut lukeessasi tätä luetteloa teini-ikäisten online-töistä, suurin osa sivustoista maksaa PayPalin kautta. Suosittuihin luokkiin kuuluvat: MySurvey (arvostelu) maksaa 1–5 dollaria jokaisesta tutkimuksesta. Jos olet kiinnostunut niistä, tutustu seuraaviin artikkeleihin: Tässä on kuvaus asioista, jotka sinun on otettava huomioon: Oletko graafinen suunnittelija vai onko sinulla taiteellisia kykyjä, joita tiedät muiden hakevan?

99Designs koskee vain graafista suunnittelua, kun taas Upwork koskee melkein kaikkia muita ammattimaisia ​​palveluita. Katso parhaat rahat takaisin -luottokortit täältä. PayPal on nopein vaihtoehto, kun se on saatavana; maksu näkyy yhden arkipäivän sisällä. Internet on mahdollistanut sen, että kuka tahansa maailman nurkassa asuva voi ansaita rahaa olohuoneensa mukavuudesta!

Ansaitsee vakavaa rahaa. Melko monilla ihmisillä on nurmikot takapihoillaan tai talon edessä. Jokainen, joka kertoo toisin, ei ole läpinäkyvä kanssasi. Voit tehdä kaikki nämä asiat esimerkiksi kiinni liikenteessä, ja se auttaa ajan kulkua nopeammin. Molemmat sammuvat nopeasti. Mutta he saattavat palkata heidät siivousapuna. Laita tietokonetaito käytettäväksi Fiverrissä.

Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole kaikille, koska useimmat ohjelmat vaativat vähintään kandidaatin tutkinnon tai joissain tapauksissa englannin kuin toisen kielen akkreditoinnin.

Tee keikat Fiverrillä

10 jokaisesta kuunnellustasi kappaleesta. Yksi entinen Demand Studios -kirjailija selitti kokemuksen seuraavasti: Lopulta Etoro on listallani, koska olen pakkomielle päiväkaupasta itseni kanssa. Sosiaalinen komponentti tekee siitä hauskemman ja vie työn pois. Jos sinulla on erityistä mielenkiintoa tai harrastusta, voit jakaa asiantuntemuksesi maailmalle aloittamalla YouTube-kanavan.

Onko teillä puuntyöstöä, korujen valmistusta, kirjontaa tai keramiikkaa? Tule opettajaksi ja auta ihmisiä hallitsemaan englannin kielen käyttöä. Nykyään yli 54 miljoonaa amerikkalaista päättää luopua perinteisestä urasta ja perustaa freelance-liiketoiminnan. Jokainen myymälä näyttää kuinka paljon rahaa takaisin saat, kun teet ostoksia heidän kanssaan. Interaktiiviset välittäjät, "Perheemme voivat olla suurimpia mestariamme, inspiroimalla meitä työskentelemään kohti jotain suurempaa. Maksetut kyselyt ovat erinomaisia ​​tapoja ansaita hyvä summa rahaa teini-ikäisille. Olemme kaikki nähneet lukemattomia tontteja, temppuja, artikkeleita ja ehdotuksia siitä, miten voit ansaita rahaa verkossa - mutta en aio lisätä tähän työpaikkaa. Onko sinulla taitoa fiksujen, viruksellisten sosiaalisen median viestien muotoiluun?

Oman ruokablogin luominen ei ole vain hauskaa, vaan myös hyvin tehtyä. Sen pitäisi myös olla kannattavaa. Äidinkielenään puhujille on kasvava kysyntä lasten kouluttamiseksi ulkomailla, ja tämä kaikki tapahtuu verkossa oman kodin mukavuuksin. Esimerkiksi ihmiset voivat etsiä epätavallisia tapoja mainostaa yritystoimintaa, kuten piirtää logonsa hiekkaan rannalla tai pitämällä kylttejä paikallisen kotikaupunkisi ympärillä, jotta ohi kulkevat ihmiset mainostajan verkkosivustolla.

Shopifyn asettaminen on kiistatta helpompaa kuin WooCommerce, mutta antaa sinulle vähemmän hallintaa myymäläsi kanssa ja maksaa sinulle enemmän pitkällä aikavälillä.

Henkilökohtainen Avustaja

Jingit talletti kaiken rahan räätälöityyn Jingit-pankkikorttiin, joka oli upea teini-ikäisille, joilla ei ollut pankkitiliä. Leikkeiden kuunteleminen ja tarkistuksen jättäminen vie kuitenkin vain minuutin tai kaksi. Jos lopputavoitteesi on olla julkaistu kirjailija, online-julkaiseminen verkossa on hieno tapa toteuttaa se, mutta jos toivot olevan kannattavaa, e-kirjat eivät aina ole paras veto. Esimerkiksi yhden tähden arvioija ansaitsee 0 dollaria.

Jäsensivustosi käynnistäminen lisää myös auktoriteettiasi teollisuudessa ja asettaa sinut asiantuntijaksi, jolloin voit kasvattaa seuraaviasi. Podcastin aloittaminen, kuten YouTube-kanavan tai -blogin luominen, kertoo mielenkiintoisia tarinoita ja rakentaa kiinnostunutta yleisöä. Jos et ole koskaan kuullut heistä, Global Test Market on ryhmä, joka on erittäin tunnettu markkinatutkimuksen maailmassa. Luodaan myytäviä esineitä, ja ne markkinoivat puolestasi. Tai voit jopa liittyä Amazon Flex -sovelluksen pakettien toimitusohjaimeen. Tämän vaiheen jälkeen sinun tehtäväsi olisi kuunnella uusia bändejä ja artisteja, jättää pitkä ja yksityiskohtainen arvostelu ja saada palkinto siitä. Sikäli kuin maksu menee, sinulla on oltava PayPal.

Tai ehkä haluat yksinkertaisesti pystyä alkaa ansaita rahaa, mutta et ole innostunut mahdollisuudesta kääntää hampurilaisia ​​tai pakata päivittäistavaroita. Myytäväsi ratkaisu on eri ihmisille arvoinen dramaattisesti eri määriä. Et voi ansaita paljon, mutta voit tehdä tämän työn vapaa-ajallasi ja oman kodisi mukavuuksin. Voit myös saada palkkaa blogiverkoilla luodaksesi blogitekstejä, jotka keskittyvät tuotteeseen, palveluun tai yritykseen. Voit myydä kaiken tyyppisiä tuotteita Internetissä. Sinun on tehtävä töitä pelkään!

Minun Näkökulmani

Voit perustaa eBay-kaupan ja suhtautua siihen vakavasti tai voit vain myydä joitain tavaroita kodin purkamiseen. Voit esimerkiksi olla intohimoinen avaruustutkimuksen tai teknologiayritysten tai ympäristöystävällisten yritysten suhteen. Sprinklers - Korjaa ja säädä sprinklerejä asunnonomistajille keväällä ja kesällä.

Mitä enemmän altistusta tuotteillesi saadaan, sitä enemmän on mahdollisuuksia, että joku näkee ja ostaa niitä. Jos sinulla on taitoa tietystä aiheesta ja asut lähellä yliopistoa, harkitse aivovoimaasi ja opetustaidosi tarjoamista nopeasti rahaa varten. Elämäntyyliblogger kirjoittaa heidän jokapäiväisestä elämästään, harrastuksistaan ​​ja kiinnostuksenkohteistaan. Asia on - se näyttää vain kaavulta suunnitelmalta yrittää myydä ystäville ja perheenjäsenille, jotka sitten myyvät ystävilleen ja perheelleen. Tämä tehtävä vaatii, että lähdet talosta ostamaan tarvikkeita, mutta kaikki työ voi tapahtua kotona. Voit liittyä ilmoittautumiseen ilmaiseksi. Aina kun testi on vireillä, sinulle ilmoitetaan siitä postitse. Ääniviestinnässä maksetaan äänen käyttäminen mainoksiin, radiomainoksiin, animaatioelokuviin ja muihin. Voit jakaa ajatuksesi musiikista ja muista asioista.

Udemy antaa kenelle tahansa mahdollisuuden luoda verkkokurssi (kirjaimellisesti kaikesta!)

Tai voit rakentaa omia ohjelmistoja, kuten ClickFunnels ja jopa muita pilvipohjaisia ​​jäsenympäristöjä. He ovat valmiita maksamaan käteisellä ajasta. Voit napsauttaa tätä kirjautuaksesi sisään. Voit kirjoittaa lehdille joko verkossa tai painettuna. Jokaisella on erilainen taipumus maksaa, voitko nähdä, miksi kurssillesi on vain yksi hinta?