Selvitykset, Joita Voit Tehdä Ansaitaksesi Rahaa

Kassavirta on hiukan hidas tilillesi, minkä vuoksi suosittelen kirjautumista muille kyselysivustoille. Voit tehdä tämän kaiken oman kodin mukavuuksin tai jopa lounastauollasi. Saat heti 5 dollaria ILMAISEKSI rekisteröityessäsi. Kerro meille kommenteista! Olen myös lisännyt vinkkejä siitä, miten palkkiot voidaan hyödyntää parhaiten, jotta saat parhaan vastineen ajastasi. Tiedät missä seisot heidän kanssaan ja he ovat 100-prosenttisesti etukäteen siitä, mitä tietosi tapahtuu. Sitten markkinointiyritys korvaa sinulle kyselyn suorittamisen (ja kyselyyritys ottaa heidän osansa). Jokaista 100 pistettä saat 1 dollarin.

Vaikka joudut ehkä paljastamaan joitain arkaluontoisia tietoja, kun rekisteröidyt tietyille tutkimuspaikoille, laillinen tutkimus ei koskaan pyydä tällaista tietoa. Kuten maksaminen käteisellä tai mahdollisuus käyttää tutkimuksia matkapuhelimella. Mutta sillä on muutamia asioita, jotka ovat yhteisiä monille tutkimuspaikoille, kuten satunnainen hylkääminen myöhäisessä vaiheessa. Kyselyjen lisäksi Mypointsilla on useita muita tapoja ansaita jäsenille palkkioita, kuten rahana takaisinostokset, videoiden katselu ja pelien pelaaminen. Velasquezin mukaan tietojamme voidaan käyttää kyseenalaisiin tutkimuksiin tai myydä esimerkiksi terveysvakuuttajille. Mutta saadaksesi kätesi ilmaiseksi ja helpoksi rahaksi sinun on kirjauduttava ensin! Se on aika hyvää.

Ansaitsemasi summa menee tilillesi, kun tehtävä on hyväksytty ja varmennettu. Saatat ajatella, että maksaminen kyselyyn vaikuttaa naurettavalta. Tärkeintä on, että vähimmäispalkkiokynnys on alhainen, joten kun olet ansainnut 8 dollaria, voit rahata sen, toisin kuin muut sivustot, jotka saavat odottamaan, kunnes olet ansainnut paljon enemmän rahaa. Jotkut yritykset myyvät voit tuottaa profiilisi tiedot, jotka voivat olla melko henkilökohtaisia. Jos todellinen @ gmail. Olemme tarkastaneet jokaisen sivuston seuraavilla perusteilla: Käteinen on kuningas, kuten he sanovat.

Muut yritykset saattavat lähettää kyselyn tuloksia toimittajille siinä toivossa, että tilastot - ja yritys - mainitaan artikkelissa, joka on suurelle julkisuudelle yritykselle ja lisää merkkitietoisuutta ja myyntiä. Kyselyjen lisäksi on paljon tapoja ansaita pisteitä. Se on yksi parhaiten arvioituista tutkimussivustoista.

Mukana on paljon tekijöitä! Internetissä on tonnia kyselyjä, jotka voidaan suorittaa käteisellä (tai pisteillä, jotka vaihdat käteisellä), mutta jotkut maksavat vain lahjakorteilla tai osallistuvat arvontaan. Vietin 30 minuuttia syötteeni läpi profiilin perustamisen jälkeen ja tein 2 dollaria. He ovat myös erittäin hyviä etukäteen kertoessaan sinulle, että et saa rikasiksi ottamalla maksettuja kyselyjä rahaa varten. Ehdot ja tietosuojakäytäntö * Jäsenten on aktivoitava tilinsä saadaksesi 5 dollaria napsauttamalla “Rekisteröidy minut! Mobrog on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa verkkotutkimuksia, jotka maksavat käteisenä kaiken, mitä he tarjoavat - ja niillä on alhainen 7 dollarin kynnysarvo.

 • Ne eivät koske vain tuotteita tai palveluita.
 • Käteis- tai PayPal-maksut.
 • Mielestäni lopullinen oppitunti on, että ilmaista lounasta ei ole.
 • Triaba on osa Cint Insights Exchange -tapahtumaa ja noudattaa ESOMARin käytännesääntöjä.
 • Tätä prosessia kutsutaan markkinatutkimukseksi.
 • Siellä on nappaus - ansaitset enimmäismäärän 150 Swagbucks, mutta se kannattaa katsoa, ​​jos olet taipuvainen tuhlaamaan aikaa katsomaan virusleikkeitä.

Alatunniste

Voit tarkastella avoimia kyselyjä suoraan sivuston kojetaulussa tai saamiesi sähköpostiviestien kautta. Sen sijaan ne toimittavat merkinnät säännöllisissä piirustuksissa, joita yrityksellä on paneeleille. Jatkan lisäämistä tähän luetteloon, kun suoritan enemmän maksatutkimuksia verkossa. Joissakin tapauksissa joudut suorittamaan monia tutkimuksia, jotta voit saavuttaa maksukynnykset. Niitä pidetään yhtenä maailman suurimmista ja luotettavimmista tutkimusyrityksistä. Toinen tutkimus, jonka tarkoituksena oli palvella "kehon positiivista ostosyhtiötä", ilmoitti minulle, että se pyytää kehon mittauksia ja koko kehon valokuvan "varmistaaksemme, että tuotteemme voi palvella kaikkia", jos jatkan. Voit ansaita pisteitä jokaisesta kuluttamasi dollarista ja saada pääsyn yksinoikeuksiin ja kuponkeihin suosikkikauppiaissasi. Oletko valmis aloittamaan?

 • Useita rahaa ansaitsevia vaihtoehtoja, kuten kyselyihin vastaaminen, sähköposteihin vastaaminen, videoiden katselu ja enemmän. Yli kymmenelle miljoonalle jäsenelle maksetaan yli 57 miljoonan dollarin käteispalkkioita.
 • Heillä ei ole paljon ansaintavaihtoehtoja, mutta mielestäni tämä on heidän vahvuutensa, koska kaikki painopiste on kyselyissä.
 • Älä nimeä väärin, ne toimivat ympäri maailmaa.

Viimeisimmät Hosting-arvostelut

Seuraavaksi olen luetellut kymmenen parasta tutkimustietosivustoani, joista minulla on kokemusta, jotta voit ilmoittautua ja aloittaa online-tekemisen tutkimuksista sivutoimintoa kokopäiväiseen työhösi. Jokainen kysely ansaitsee 35–40 pistettä. On paljon pienyritysten omistajia, jotka tarvitsevat markkinointiapua. Kiitos Survey Junkie palkinnosta.

Lue Muutama Suosittelut Tyytyväisiltä Jäseniltämme.

Toisin kuin jotkut muut, Crowdology ei käytä monimutkaista pistejärjestelmää - saat palkkaa kylmällä rahalla, ansaitsemalla 40–10 puntaa tutkimusta kohden. Mutta sain yhden Swagbuck -yrityksen yrittämisestä, jos en pystynyt suorittamaan sitä. Mitä lähempänä olet oikeaa vastausta; sitä enemmän mahdollisuuksia voit voittaa palkinnon.

Sinun on tarkistettava tiliäsi päivittäin kyselyjen varalta, ja jotkut käyttäjät ilmoittavat takertuvansa juuri alle 40 puntaa. Tämän vuoksi verkkotutkimussivustot ovat niin joustavia. Vielä muut yritykset tekevät sinulle arvokilpailun, kun otat kyselyn. He vaativat etukäteen kustannukset aloittamiseksi. San remo täysjyvä couscous 450 g, tämä voi tarkoittaa sinulle alennuksia tai yksinkertaisia ​​rahat takaisin -sopimuksia. He käyttävät myös henkilökohtaisia ​​tietojasi suodattaaksesi, mitkä ihmiset valitaan osallistumaan.

Jotkut yritykset suorittavat kyselyjä palveluidensa parantamiseksi, mutta monet käyttävät tietoja markkinointitarkoituksiin. Samoin sivusto pidättää oikeuden poistaa sinut heidän paneelistaan, jos et enää sovi heidän haluamaansa väestöryhmään, joten hyödynnä jäsenyytesi eniten, kun sinulla on se! Liity yksityiseen Facebook-ryhmäämme saadaksesi lisää tapoja ansaita ylimääräistä rahaa! Siitä huolimatta, että napsautat ympäri ja vastaat kysymyksiin, voit silti nettiä pari taalaa tunnissa, mikä on parempi kuin ei mitään. Voit myös tehdä yli 20 dollaria liittymisbonuksilla! Ja mikä parasta - saat siitä palkan. Voit siirtyä tänne lukemaan koko lausuntoviestin kokonaiskatsauksen. Aloittelijoina arvostimme myös sivuston suoraviivaista pistejärjestelmää, joka toimii 10 senttiä pistettä kohti.

Crowdology

Minua valmistettiin noin 20 minuutin kuluttua, ja minut vietiin armollisesti sivulle, joka näytti kaikki saatavilla olevat tutkimukset. Ensimmäiset ansaitsemasi 300 pistettä lunastetaan automaattisesti sekillä ja lähetetään kotiosoitteeseesi. Joten lailliset kyselyyritykset jakavat varallisuuden maksamalla sinulle, ei pyytämällä maksua. Heti sinä päivänä, kun aloitin ansaita rahaa verkossa, kyselyt olivat ensimmäinen käyntisatama. Kun tuotemerkit haluavat selvittää, mitä kuluttajat ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan, he kääntyvät markkinatutkimusyritysten puoleen.

Uusia tutkimuksia lisätään päivittäin, ja jotkut ovat huvittavasti omituisia. Johtopäätös:, verkkoon liittyvien töiden perustamiseen ei ole sijoitusta, ja voit työskennellä kotoasi, toimistolta tai mistä tahansa sopivasta paikasta. Koska niin monta tapaa ansaita rahaa, tästä kyselypaneelista on nopeasti tulossa suosituin valinta monien kyselyyn osallistujien keskuudessa. Miksi tai miksi ei?

Toivon, että olisi mahdollista sanoa: “Ei, mutta verrattuna tähän kyselyyn, kaikki olisi rauhoittavaa. Kuinka vero toimii? Voitko todella ansaita rahaa tekemällä tutkimuksia verkossa? Tee 20 sekunnin tauko 20 minuutin välein ja katso jotain 20 metrin päässä.

Ovatko Nämä Sivustot Aikaasi Arvoisia?

Onko sinulla suosikki kyselysivusto? Rehellisen näkemyksen esittäminen on välttämätöntä, jotta yritykset voivat parantaa. Kyselyn suorittamisen jälkeen saat markkinapisteitä. Kun olet kirjautunut, sinut tarkistetaan, onko sinulla kelpoisuus - heidän asiakkaidensa haluamien demografisten tietojen perusteella - ja jos niin, hauskaa alkaa!

Sivustojensa mukaan he sanovat olevansa suosituin online-piste ansaita rahaa ja palkkioita ajatuksiesi jakamisesta. Vaikka tämä ei ehkä ole teknisesti totta, ne ovat yksi suurimmista siellä olevista tutkimussivustoista. Vaikka tämä tarkoittaa sitä, että joudut ehkä sitoutumaan hieman enemmän aikaa, se tarkoittaa, että jos sinulla on kärsivällisyyttä jatkaa heidän kanssaan, he maksavat enemmän rahaa kuin useimmat kysely- ja palkitsevat sivustot. 17 parhainta maksettua online-kyselysivustoa, joista voit ansaita ylimääräistä rahaa ja käteistä käteistä vuonna 2019.

Vaihe Kaksi - Valmistaudu

Ilmoittautuminen oli helppoa. En metsästä hirviä, karhuja tai hirviä. Ansaitset Pisteitä kyselyjen suorittamisesta ja voit lunastaa pisteesi palkitaksesi tuotteita yli 200 kumppanilta; kuten lahjakortit Amazonilta, Macyilta, Bloomingdaleilta tai voit jopa tehdä hyväntekeväisyyslahjoituksia. Mutta siellä on nyt neljäs luokka. Jos valitset, voit ansaita rahaa myös sähköpostien lukemiseen ja antaa Saapuneet-dollarien oppia sinusta, kun teet ostoksia verkossa ja pelaat online-pelejä. Kun olet kirjautunut, ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamassasi kyselyssä. Vaikka tämä tietty sivusto ei ole avoin ihmisille Ison-Britannian ulkopuolella, InboxPoundsin takana olevalla yrityksellä on erillinen sivusto yhdysvaltalaisille jäsenille.

Sinun ei todellakaan tarvitse tehdä mitään tutkimuksia, jotka laskeutuvat postilaatikkoosi, mutta voit tehdä niin, jos löydät 10 tai 15 minuuttia, jos tarkistat muuten Facebookin tai twiitin. Jotkut tutkimukset maksavat pisteillä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai tavaroilla, hyvin samankaltaisia ​​pelihallien kanssa, jotka palkitsevat sinulle liput. Ansaitse rahaa toimittamalla ruokaa ubereatsin avulla, parasta on, että rahaa ei tarvitse minimoida - ensimmäinen oli vain 72p johdotettu Paypal-tilillemme. Monet ihmiset pitävät tästä verkkosivustosta, koska siihen voi liittyä ilmaiseksi, ja kyselyjen tekeminen ei maksa rahaa. Lue lisää yksityiskohtaisesta CashCrate-katsauksestamme. Ellet halua kerätä suurta summaa ja pyrkivät yhteen parhaimmista palkkioista, joille sinulla on aikaa, silloin on parasta käteistä varhaisessa vaiheessa näiden maksettujen kyselysivustojen avulla. He kysyivät työstäni, perheeni koosta, etnisyydestä, jos minulla on lemmikkejä, missä asun, millaisia ​​asioita ostan, millaista viihdettä kulutan, millaista puhelinta minulla on, minkälaisia ​​vaatteita minulla on kulumista, ja päälle ja päälle.

Keskimääräinen kysely kestää noin 15 minuuttia ja antaa sinulle 100 pistettä. Riippumatta siitä mitä ajattelet, älä lannistu, sillä online-rahaa ansaitseminen on helpompaa kuin mitä luulet. Yksi laillinen kyselymahdollisuus maksaa niille kyselyn suorittajille, jotka on otettu käteisarvoilla. Matkani tutkimusten4 maksun sydämeen oli ohi ja en ollut kukaan rikkaampi. 00, ja jotkut tutkimukset maksoivat vielä enemmän. On joukko tapoja, joilla voit ansaita Swag Bucks - tehdä ostoksia verkossa, katsella viihdyttäviä videoita, etsiä verkosta, vastata kyselyihin - ja ansaitset pisteitä. Minulla ei ole ajokorttia. Huomasimme, että on fiksu ilmoittautua useille kyselysivustoille, jotta sinulla on oikeus eniten maksettuihin verkkotutkimuksiin - siten ansaitset eniten rahaa.

Katsaus 12 Maksettuun Tutkimussivustoon

Kaikista, jotka olen yrittänyt tuohon kohtaan, minulla oli paras tunne tästä. Se on saatavana myös käyttäjille ympäri maailmaa, ja maksu voidaan suorittaa lahjakortilla tai lähettää turvallisesti PayPal-tilille. Vuonna 2019 he liittyivät digitaaliaikaan, ja nyt he ovat yksi parhaista tutkimuksen sivustoista ympäri. Toimittajan huomautus: Antamalla rehellisen mielipiteesi saat korvauksen ajasta. Et halua vastauksesi antavan siltä, ​​että et pidä tietyistä tuotteista, ja haluat osoittaa, että sinulla on paljon kokemusta monista eri elämänalueista.

I-uutiskirje Leikkasi Melun Läpi

Tarvitset vain kannettavan tai mobiililaitteen, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin. Tämä on hyvä tapa myydä tavaroita paikallisesti, mutta ole varovainen kaikille, jotka haluavat sinun lähettävän tavaroita; he voivat olla huijarit, jotka haluavat viedä tavaroitasi maksamatta siitä. Jos päätät, että tutkimukset eivät ole ajankohdan arvoisia, on olemassa muita tapoja ansaita rahaa verkossa, kuten blogointi, tavaroiden myynti ja freelancer. MySurvey on ammattimainen ja vakiintunut tuotemerkki online-kyselyn kapealla. Kunkin kyselyn arvo riippuu pituudesta ja kyselyaiheesta. Anna aina rehelliset mielipiteet.

Mitä enemmän kyselyjä ja online-tehtäviä suoritat, sitä enemmän ansaitset rahaa ajan myötä. Voit halutessasi hyödyntää PayPalin nopeutta tai siirtää varat suoraan pankkitilillesi. About author, yritän vastata kaikkiin Forex-kauppaa koskeviin kysymyksiin. Tämä on helposti suosikki kyselypaikkani - mutta se on paljon enemmän kuin kyselysivusto! Tämä tehdään etsimään sinulle sopivimpia tutkimuksia.

On välttämätöntä, että täytät profiilisi täysin saadaksesi mahdollisimman suuren määrän tutkimuksia. Koska korvaus on suuri ja tutkimukset ovat kohtuullisen pitkät, ne kannattaa liittyä, jos sinulla on mahdollisuus. Joskus tarvitset vain vähän ylimääräistä rahaa saadaksesi taloudesi positiiviseen suuntaan. Valitettavasti monet ihmiset ajattelevat, että koska he eivät olleet kelvollisia kyselyyn, sitä suorittava yritys jotenkin huijaa heitä. Maksimoidaksesi ansiosi yritykseltäsi, sinun on rekisteröidyttävä mahdollisimman moniin tutkimuksiin ja kuten muutkin tutkimussivustot, ansaitsemasi rahasumma riippuu profiilistasi ja väestötiedoista.

Survey Club

Tämä tarkoittaa, että voit viettää muutaman minuutin vain yhdelle hylätäksesi etkä ansaitse mitään tuolloin. Katsoin normaalin ihmisen verenvuotoa punaista kuilua, jatkoin ja löysästi Snack-a-Jack-riippuvuudesta ja huolestuttavasta e-cig-riippuvuudesta, enkä nähnyt mitään hyvää. Kyselyt eivät ole rikastuvaa järjestelmää - tuntihinnat eivät koskaan saavuta mitään kuin normaali palkka - mutta monien onnistuessaan muuttamaan online-lomakkeiden täyttämättä jättäminen siisteiksi summiksi, joita käytetään lomaan, kodinparannuksiin tai uuteen vaatekaappiinsa! “Osallistuin kotituotteiden koetutkimukseen. 50 Katsauksemme:

Monet muut tutkimussivustot maksavat vasta, kun ansaitset paljon enemmän, kuten 50 dollaria.

Site Builder arvostelut

Nickin neuvoja on esitelty Lonely Planetissa, CNN Money, Business Insider ja Forbes ja hän puhui Istanbulin maailman turismifoorumilla matkablogista. Hp xeon i7 (16-prosessori) 3,33 ghz: n 4-monitorin kauppa-tietokone / 24 gt✓128g ssd + 1tb. Sanomattakin on selvää, että jos huomaat, että et ole, tämä on erittäin turhauttavaa. Tämän jälkeen kertoin heille työni, aiheet, joita kiinnostan tutkia, kuinka paljon rahaa toivoin ansaitsevan, ja päivät ja ajat, jotka olisin käytettävissä.

Pisteiden hyvitys tilillesi voi kuitenkin kestää jopa 30 päivää. Napsauttamalla vain Swagbucks-linkkiä ja shoppailemalla sivustoilla, kuten Amazon, Walmart ja Nike, ansaitset pisteitä, koska nämä yritykset maksavat Swagbucks -sovelluksia linkittääkseen heidät, ja saat osan heidän maksustaan. Toisin kuin monet sivustot, arvostetut lausunnot eivät tarjoa sinulle mahdollisuutta ansaita rahapalkkioita, sillä tällä hetkellä käyttäjät rajoittavat vähittäismyyntiseteleitä ja lahjakortteja. Rahat ansaitsemiseen online-pokerin pelaamiseen liittyvät kustannukset, jos haluat lukea lisää kummastakin Horizon-verkkosivustosta, tutustu yksityiskohtaiseen Intertops-arvosteluun ja Juicy Stakes Poker -katsaukseen. EPoll-sovelluksen avulla saatat joutua katsomaan kaupallista tai jopa televisio-jaksoa ja vastaamaan sitten sitä koskeviin kysymyksiin tutkimuksessa. Tässä on yleiskatsaus:

Tämä on täydellistä, koska kyselyjen pitäisi oikeasti olla ajan kuluttamista sen sijaan, että niille osoitettaisiin tiettyä aikaa, joten kyky siirtää aikaa jonossa tai työmatkalla ja samanaikaisesti ansaita rahaa on erittäin houkutteleva.

7/10 - Swagbucksin tietosuojakäytäntö on todella hyvä. Kuka tahansa voi ottaa sen helposti käyttöön ja suorittaa milloin tahansa. Valitseminen osallistumaan tutkimuksiin on samanlainen kuin mysteerioskailijaksi tuleminen. Useimmat kyselyyritykset ilmoittavat sinulle käytettävissä olevista tutkimuksista sähköpostitse. Näiden entisten sivustojen resurssit ovat tehneet Life Pointsista suuren tutkimusyrityksen, joka kerää tietoja 1500 yrityksestä ympäri maailmaa. Kaaviot ja kuviot, kuulet paljon siitä, kuinka kaupankäyntilehdet ovat tärkeitä, mutta rehellisesti kukaan ei pidä niitä. Nämä korkean tason tutkimukset ovat satunnaisia ​​yllätyksiä pikemminkin kuin rutiininomaisia, ja riippuen siitä, kuinka moniin yrityksen tavoitteisiin osut tai kaipaat (hoitatko budjetin kotona vai asutko vanhempiesi ulkopuolella)? saavutettavuus:

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Elämäpisteitä

Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle. Ensinnäkin ansaitset 20% siitä, mitä ystäväsi ansaitsevat. Joten hän alkoi täydentää tulojaan sivutoiminnoilla, kuten freelance-kirjoittamisella, väliaikaisena vastaanottovirkailijana ja matemaattisten kokeiden arvioinnissa verkossa. Monet jäsenet ilmoittavat hyväksyneensä noin kolmanneksen tutkimuksista. Se tekee tämän, koska se sisältää kyselyjä, joita on saatavana useilta muilta huippututkimuksen tarjoajilta, mukaan lukien Toluna ja Valued Opinions. 10/10 - Ne tekevät käyttöjärjestelmästään todella kaikkien saatavilla, käyttämällä sovelluksia sekä Androidille että IOS: lle.

Annetaan Yhteyden!

Se on todennäköisesti merkki siitä, että kyselyyritys ei ole yritys, johon voi luottaa. Jotkut yritykset tarjoavat palkintoja tai tuotteita tai antavat sinun kerätä pisteitä, joilla voit käydä kauppaa sellaisista. Mitkä ovat selvitykset, jotka maksavat käteisellä heti? 00 jokaista 10 pistettä kohden.

Voit esimerkiksi saada lahjakortteja, joiden arvo on 1 dollari. Toinen asia, jota arvostin kyselytaidon suhteen, on se, että heidän kyselynsä ovat lyhyitä ja kireitä, ja voit suorittaa ne kymmenessä minuutissa tai jopa vähemmän. Suurimmassa osassa näitä sivustoja on kyse maineesi rakentamisesta vakavaksi tutkijaksi. Vastaus on varmasti kuormien online-kyselyjen tekeminen - ne monivalintakyselyt, jotka lupaavat maksaa sinulle "jopa 60 puntaa [92 dollaria]" yksinkertaisesti siitä, että esität ajatuksesi pesukoneista, deodorantista tai muusta. • Selaa luokkia. Joten tässä on kyse. Vastaus on, että se riippuu kyselystä ja niitä suorittavasta yrityksestä. Heille antamasi tiedot ovat tärkeitä heidän menestyksensä kannalta.

8 Parasta Sivustoa Maksettujen Kyselyjen Suorittamiseen Verkossa

Myös suositus ystävälle -bonus on mukava. Ansaitset 5 dollaria bonuksen, kun suoritat viisi ensimmäistä kyselyäsi. Lunastaessani palkkioni sain sähköpostiviestin, jossa kerrot, että saan sähköisen lahjakorttini koodin viiden arkipäivän sisällä. Kuvittelin, että löysin vihdoin yksinkertaisen tavan ansaita hyvää rahaa vapaa-ajallaan.

Blogi

Triaballa on kyselypaneeleja 63 maassa: Jos olet käynyt tutkimussivustolla aiemmin, tiedät, että yksi turhauttavimmista asioista on osallistua kyselyyn, vastata muutamiin kysymyksiin ja saada potkut potkaistaan. Olen vuosien ajan käyttänyt Swagbucksia lentolippujen, hotellihuoneiden, Amazon-ostosten ja paljon muun maksamiseen. Rahatutkimusten täyttäminen ansaitsee sinulle pisteitä nimeltään Swagbucks, jotka voidaan ansaita PayPalin kautta tai lunastaa lahjakorteina kaupoille, kuten Amazon. Laajasta aihepiiristä huolimatta maksettujen verkkokyselyjen lopputavoite on yleensä sama: Jos kirjaudut usealle sivustolle, lisäät mahdollisuuksiasi ansaita rahaa.

Tartu nyt, kun se on vielä ILMAINEN! Maksuvaihtoehtoja on kaksi: Vuonna 2019 perustettu YouGov kerää mielipiteitä ympäri maailmaa. Voit suorittaa mielipidekyselyn, vastata kysymyksiin matkustustavoista tai antaa rehellisen arvion tuotteesta. Yritin vielä useita kertoja ennen luopumista. 00 jokaisesta 100 pisteestä. Ja myös vähintään 13-vuotiaat teini-ikäiset voivat liittyä!

Niiden, jotka antavat vähän ylimääräistä rahaa verkkokyselyistä, ei todennäköisesti tarvitse murehtia minkään veron maksamisesta ansioista.

Verkkotutkimukset Palkkioita Varten

Ehkä pettymimmät tutkimussivustot palkitsevat sinut vain rekrytoidessasi muita kyselyyn osallistujia (pyramidi-muodossa). Mietin mitä voin saada kaikista noista pisteistä? Sata pistettä vastaa yhtä dollaria, ja ne voivat maksaa lahjakorteissa, Paypalin kautta ja jopa Bitcoineissa. Jos haluat ansaita huomattavia tuloja tekemällä tutkimuksia, sinun on oltava johdonmukainen. Jos sinulla on vähän aikaa ja etsit miten ansaita rahaa nopeasti, yksi helpoimmista tavoista on online-kyselysivustojen avulla. Koska brändit itse maksavat heille, ne käytännössä siirtävät osan korvauksistaan ​​sinulle.

Rekisteröidy YouGovissa »PanelBase Ansaitse 3 €vain rekisteröitymiselle! Kun vastaat profiilisi kysymyksiin, sinun on aina annettava positiivisia vastauksia. Varmista, että olet valmis myös profiilissasi. Mielestäni heidän merkittävin ero (ja se on suuri plussa) on se, että ne tekevät yhteistyötä joidenkin lentoyhtiöiden kanssa (American Airlines, Delta Airlines, Southwest Airlines), joten voit lunastaa pisteesi matkustaaksesi mailia. Ja viettänyt tunteja kysymys-vastaus-tilassa, harvoin harvoin paljastimme näiden yksityiskohtien antamista. Pisteiden tekeminen kestää joskus päiviä tai jopa viikkoja, jotta ne näkyisivät Toluna-tileillä, mikä on syytä huomata. Kaikki kolme meistä ovat 20-vuotiaiden yksinäisiä naisia, jotka asuvat kaupunkialueilla.

Kyselyt voivat olla erittäin nopeaa, ja ne voivat kestää vain muutaman minuutin tai vaatia noin 15 minuuttia ajasta. Maksettujen kyselyiden ottaminen on helppo tapa ansaita rahaa verkossa työskentelemällä kotoa. 30 000 kuponkeja (tai vain 500, jos haluat osallistua arvontaan). Kun olet rekisteröitynyt ja aloitat tutkimusten tekemisen, ansaitset nopeasti VIP-pisteitä. Rekisteröidy MindMoveriin »iPoll Mobile -yhteensopivuus ja useat maksumahdollisuudet. SurveyClub perustettiin vuonna 2019.

Hanki Ilmainen Viikoittainen Uutiskirje Täynnä

Rukoillen, että voisin vihdoin ansaita muutama taalaa, annoin heille mitä he halusivat. Jokainen viesti on ilmainen - ellet ole lähettämässä työtä - ja voit luokitella tuotteen niin, että se laskeutuu oikean luokan sivulle potentiaalisille ostajille. Tämä kokoelma sisältää linkkejä mahdollisuuksiin, lyhyitä yksityiskohtia siitä, kuinka ne toimivat ja mitä on kiinnitettävä huomiota kirjautuessaan näihin hyödyllisiin mahdollisuuksiin. Tämä ei ole mielikuvitusta siinä suhteessa, sinun pitäisi ilmoittautua vai ei. Sen yksinkertainen, intuitiivinen verkkosivusto antoi meille mahdollisuuden ottaa kysely kyselyn jälkeen ilman paljon ajatellut. Saat pisteitä jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta. Lisätietoja tästä kyselyaikakatsauksesta täältä. Toiseksi täydet seurantatutkimukset maksavat enemmän.

He kertovat, että MySurvey keksii suuren määrän tutkimuksia ja on myös nopea maksaja. Liity ilmaiseksi, sivusto tarjoaa joukon erikoistarjouksia, mukaan lukien palkintojen jakaminen satunnaisesti, päivittäisten tavoitteiden antaminen, joille saat bonuspisteitä, ja postitusten lähettäminen heidän sosiaalisen median syötteisiin. Tämä maksettu kyselypaneeli on suosikkini ja myös lukijan suosikki. Sivusto toimii pistejärjestelmässä, kuten monet muut sivustot. 5 syytä miksi toimistoromanssit ovat huono idea, toiset myytiin uhreille. Yhtiö saattaa kuitenkin sopia hyvin ihmisille, jotka nauttivat kyselyjen ottamisesta, kokeiluhankkeiden saamisesta ja peleistä. Näin vältetään huijarit:

Palkinnolla varustetut verkkotutkimukset ovat mahdollinen win-win-tilanne yrityksille ja kuluttajille.

Etsitkö osa-aikaista keikkaa ansaitaksesi muutaman dollarin lapsen ollessa koulussa tai etsiessäsi toista tulolähdettä, joustavuus on välttämätöntä - ja se on suurin kysymys tekemällä tutkimuksia raha. Ennen virallisen tutkimuksen tekemistä sivuston on usein tarkistettava, että olet “pätevä. SurveyBods työskentelee parhaiden yritysten kanssa, jotka haluavat mielipiteesi.

Sähköiset tositteet ovat yleensä mukanasi 24 tunnin sisällä, mutta lahjakorttien saapuminen postitse voi kestää neljästä kuuteen viikkoa.
 • Muista, että maksetut kyselyt eivät korvaa tuloja. Ne ovat tapa ansaita ylimääräistä rahaa, joten vaikka et rikastu, muutama ylimääräinen bob on enemmän kuin tervetullut.
 • Et saa palkkaa heti.
 • Tämä on yksi kyselypaneeleista, joita on saatavana ympäri maailmaa.
 • On hienoa nähdä kyselypaneeli käyttävän huumoria, koska jotkut niistä voivat olla varsin muodollisia.
 • Evästeet ovat tietokoneellesi tallennettuja pieniä datatiedostoja, joita sivusto käyttää toiminnan analysoimiseen.
 • Kyselyyn osallistujana on tärkeä työ, panoksesi auttaa varmistamaan, että itsesi kaltaisten asiakkaiden tarpeet täyttyvät.

23 Suosituinta Online-tutkimussivustoa

Rekisteröidy täällä: Ennen kuin pyydät rahaa, tililläsi on oltava 1000 pistettä. Tämä on ongelma, jos tarvitset rahaa nopeasti tai jos päätät muuttaa kurssia ja kokeilla jotain muuta - saatat joutua vastaamaan moniin kysymyksiin etkä koskaan näe sitä rahaa. Joten jopa vaihtoehtoisessa universumissa, jossa voisin tosiasiallisesti saada palkkaa työstäni, olisi pitkä hidasta nähdä mitään hyötyä. Saavuttuaan kiusallisen kuulostavan nimen pystyimme näkemään, kuinka Swagbucks on yksi arvostetuimmista yrityksistä online-kyselytilassa. Napsauta tätä ja tilaa täällä Pinecone Research Surveys. Hanki vain 10 dollaria ja voit nostaa käteisensä.

Aikaisemmin MintVine-nimellä tunnettu tällä sivustolla on aina saatavilla suuri kokoelma tutkimuksia. Perehtyneisyys, oppikirjassa voidaan todeta, että katetun puhelun kirjoittaminen on synteettisesti samaa kuin alastoman kirjoituksen kirjoittaminen, mutta käytännössä on hienoisia eroja. American Consumer lausunnon tyypillinen kysely on hyvä noin 100 pisteelle, ja voit ansaita jopa 50 pistettä kyselyn seulojille. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai kommentteja, siirry suoraan alla olevaan kommenttiosaan. Kuinka paljon aiot ansaita iSayn avulla?

Nämä parhaat tutkimussivustot ovat mahtava tapa ansaita ylimääräistä rahaa seisokkien aikana. InboxDollars on palkittu yritys, jonka Inc. on tunnustanut. Mene tänne ja rekisteröidy nähdäksesi, oletko oikeutettu. He pyysivät joukko henkilökohtaisia ​​tietoja, anna minun ilmoittautua, mutta kertoivat sitten, että työpaikkoja ei ole saatavilla. Miksi et voisi alkaa ansaita rahaa parhaiten maksetuista online-tutkimussivustoista? Sen saavuttamiseksi on monia tapoja. Nopein on kauppukortilla.

Millaisia ​​maksettuja Verkkokyselyjä Voin Tehdä?

Siitä huolimatta odotan innolla kolmen dollarin ostoksia. Sivustoon voi liittyä ilmaiseksi. Pidän parasta keskittää ponnisteluni vain kahteen. Ajattele kyselysivustoja välimiehenä sinun ja tuotemerkkien välillä, jotka tekevät markkinatutkimusta.

Kuten muutkin kyselypaneelit, saatujen kyselyiden määrä riippuu väestötietosi. Meitä on esitelty Forbes1-, Mashable2-, Bustle3-, Yahoo! Zazzle-kaltaisilla sivustoilla voit luoda omia malleja, jotka voidaan sitten tulostaa monille tuotteille, joita myydään sivustolla. Yritykset arvostavat mielipiteesi ja palkitsevat sinua jakamisesta.

Siellä on paljon vaihtoehtoja, joilla voit suorittaa maksettuja verkkotutkimuksia ansaitaksesi rahaa. Verkkokyselyjen ottaminen on pakottava tarjous. ISay on useimmissa tapauksissa identtinen muiden luettelossa olevien sivustojen kanssa. Mutta vastaukseen kysymykseen siitä, mikä tutkimusten todellinen ansaintapotentiaali on, ei todellakaan ole yhdenmukaista vastausta.