Ansaitse Rahaa Verkossa Vahvistettujen Ohjelmien Avulla

Vaihtoehtoisena ehdotuksena voit jopa lunastaa palkintosi lahjoitukseksi Punaiselle Ristille. Onneksi on muutama tusina luotettavaa ja laillista paneelia, jotka ovat toistuvasti todistaneet maksavansa. Ja palkitseminen mielipiteeni jakamisesta on valtava plus! Voit ansaita pisteillä, jotka voit lunastaa fororille. Viiden tunnin pistepisteemme eivät olleet lähes riittäviä lunastamaan halvimmat lahjakortit. Koska ihmisten ei ole vaikea saada vastaamaan yksinkertaisiin kysymyksiin, useimmat tutkimukset eivät maksa paljon. Muista, että yritykset tarvitsevat kyselyistä saamansa tiedot, ja he ovat valmiita maksamaan saadakseen ne.

Sivuston avulla voit jopa ansaita rahaa Internet-hauistasi, jos vaihdat Googlelta tai Safarilta heidän omaan hakukoneeseensa.

Voit ansaita rahaa Swagbucksilla monilla tavoilla kuin suorittaa kyselyjä. Velasquez suosittelee olemaan "tarkoituksellista" jakamalla muuta yksityistä tietoa tutkimussivustojen kanssa. Muista kirjoittaa päivittäinen arpajainen, jotta voit voittaa enemmän pisteitä! Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle. Koska suurin osa kyselyistä kuuluu MySurveyn, ne eivät käytä tietojasi muihin kuin suorittamiisi kyselyihin. Se on osa heidän sitoutumistaan ​​pitää kaikki pöydällä ja olla rehellisiä. Pidä tämä mielessä, mutta liittymismaksu ei välttämättä ole riittävä osoitus siitä, että sivusto ei ole hyvä.

Jos näin tapahtuu iSayn kanssa, sinulta kysytään kyselyn ennustajan kysymys. Yksi asia, joka erottaa heidät, on Poll-ennustaja. Millainen vakuutus sinulla on? Periaatteessa he voivat tehdä tietosi kanssa mitä he haluavat, ja heidän ei tarvitse maksaa sinulle siitä tai kertoa, että tekevät sen. Tämä sivusto on pienempi kyselyjen kerääjä, mutta se erottuu. Vaikka saat tutkimuksia enimmäkseen 3 dollariin saakka, on olemassa mahdollisuuksia saada hyviä maksattavia tutkimuksia noin 70 dollaria. Parhaat tutkimussivustot 2019. Keskittyminen VAIN parhaiten maksettuihin tutkimussivustoihin, joilla on korkea voitto/minuutti -suhde, auttaa sinua parantamaan kyselypuolen hälinästä.

Tähän mennessä se on maksanut jäsenilleen yli 14 miljoonaa dollaria käteisvarojen, palkintojen ja lahjakorttien muodossa. He ovat hyvin luotettu sivusto, joka toimii parhaiden tuotemerkkien kanssa ja kannattaa liittyä linkkimme kautta saadaksesi 3 €: n käteisbonuksen rekisteröityessäsi. Olen kuitenkin julkaissut äskettäin luettelon kansainvälisistä tutkimussivustoista, että olen varma, että ne teistä, jotka eivät asu Yhdysvalloissa. Jotkut tutkimussivustot ovat huijaus saada henkilökohtaisia ​​tietojasi ja pommittaa sitten sinua roskapostilla. Se ei toimi! Haluat välttää turhia sivustoja ja pysyä laillisissa paikoissa.

  • Jotkut tutkimukset maksavat käteisellä, jotkut tarjoavat sinulle piirustuksen ja jotkut ansaitsevat sinulle Datatelligence-pisteitä.
  • Kokeneiden kyselyyn osallistujien mukaan parhaimpiin kuuluu Swagbucks, GlobalTestMarket.
  • Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, mielipiteestäsi on aina kiinnostunut yritys.
  • Pistejärjestelmä on suora ja näyttää kuinka paljon pisteesi ovat arvoinen dollareissa suoraan kojelaudalle.
  • Katso OneOpinion täältä.
  • Yrityksiltä ja yrityksiltä, ​​jotka maksavat heille näiden tutkimusten suorittamisen.
  • Jopa verkkokyselyjen haitojen vuoksi jotkut ihmiset saattavat silti pitää kyselyjen ottamista houkuttelevana vaihtoehtona.

Vielä Enemmän Rahaa Ansaitsevia Sivustoja

Valitettavasti PopulusLive ei tarjoa muuta maksutapaa kuin fyysinen sekki, joka lähetetään postiosoitteeseesi. Kuten nimestä voi päätellä, maksetut tarjoukset vaativat sinun maksamaan maksun vaatiaksesi tarjousta tai kirjautuaksesi palveluun, mutta palautettava kattaa tämän ja lisää pienen voiton. Vindale voittaa jopa paremmin alan keskimääräisen voiton verrattuna muihin maksettuihin tutkimussivustoihin. Vuodesta 2019 he ovat ansainneet yli 15 miljoonaa dollaria käteisellä ja palkkioilla. Tutustu perusteelliseen Toluna-arvosteluamme ja opi lisää. Ehkä haluat pitää pisteesi Amazon-lahjakorteista. Joten jokainen kysely voi ansaita sinulle 2–20 dollaria. Itse asiassa se on paljon helpompaa kuin luulet.

Toinen ilmoittautumisen arvoinen. Voit odottaa keskimäärin 1–5 dollaria tutkimusta kohden. Millaisia ​​kysymyksiä kyselyt kysyvät? Voit käyttää kannettavan tietokoneen lisäksi myös täyttää MySurvey-lomakkeita liikkeellä ollessaan käyttämällä heidän sovellustaan, joka on saatavana sekä Apple- että Android-puhelimiin. Heillä on erityiset kiintiöt ja heti kun he saavuttavat määrän, uusien jäsenten hyväksyminen lopetetaan seuraavan kerran.

Aloitat tililläsi 5 dollaria heti, kun aktivoit sähköpostisi, joten sinulla on jo ilmaista rahaa!

Sivustolinkit

Heillä on myös tuotetestausmahdollisuuksia. Yritys perustettiin vuonna 1997, ja se auttoi tasoittamaan tietä satoille erilaisille verkkotutkimussivustoille, joista tänään nautimme. Tutkimus, hänelle Bitcoin saavuttaa tämän hintatason nykyisen suuntauksen vuoksi, jota digitaalinen valuutta seuraa tällä hetkellä markkinoilla. Jos olet ahkera, voit kohtuudella toteuttaa tämän rahaa tekevän idean ja ansaita useita satoja dollareita kuukaudessa käteisellä ja muilla palkkioilla. Katso koko Lähetä ansiot -katsaus täältä. Ainoa myönteinen asia, jonka voin ajatella, on, että parantamisen varaa on paljon.

Voit joko saada rekisteröintilinkin jäseneltä tai löytää sen etsimällä Googlea. Liittymisen jälkeen voit ansaita palkkioita jokaisesta kyselystäsi. Valmisin kaiken noin 15 minuutissa. Pisteilläsi saat lahjakortteja myymälöille ja ravintoloille. Kassavirran suojaushaasteet, tämä on suojauksen (ennusteeseen perustuvan) ja todellisen epäsuhta. Toinen valtava nimi teollisuudessa. Tämä sivusto tarjoaa rahatutkimuksia, maksaa rahaa pisteiden sijasta ja mahdollistaa välittömän palkitsemisen. Kyselyn pituus. Ansaitaksesi ylimääräisiä palkintoja voit ohjata ystävän sivustolle.

Online-kyselytyöt: Kuinka maksaa?

Jos aiot heittäytyä näiden mikromaksutöiden hämärille vesille, varmista, että sivustolla on asianmukaiset suojausprotokollat. Joitakin kyselyhakemistoista, joita olet saattanut nähdä heidän mainoksistaan ​​verkossa, ovat: Ne ovat kuitenkin pieni osa kyselyihin, joihin vastaat.

Valitsemalla ne, joille olet kelvollinen, etukäteen (sen sijaan, että selvittäisit kelvottomia tutkimuksen puolivälissä), voit saavuttaa tuntihinnan jossain alapuolella olevan työn tason alapuolella. Käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen, ja kestää vain 2 minuuttia, jotta voit alkaa ansaita rahaa maksutetuilla kyselyillä. Yleensä, jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä on. Ajattele kyselysivustoja välimiehenä sinun ja tuotemerkkien välillä, jotka tekevät markkinatutkimusta.

50 ja tutkimukset vaihtelevat 0 dollarista. Tämä maksettu kyselypaneeli on suosikkini ja myös lukijan suosikki. Ensinnäkin ansaitset 20% siitä, mitä ystäväsi ansaitsevat.

Siksi tiimimme istui ja tutki melkein kaikkia parhaiten palkattuja tutkimussivustoja selvittääkseen itsellemme, mitkä ovat legitiimiä (ja korkeasti maksavat) ja mitkä eivät.

Etkö Ole Varma Jäseneksi Liittymisen Eduista?

55 tunnin kyselyn jälkeen on annettu neuvoja: Lisäksi rekisteröintiprosessi vie vain 5 minuuttia! Alhaisin palkkio, jonka voit ansaita, on Starbucks-tosite, jonka arvo on 4 dollaria. Jos pidät useimmista ihmisistä, sinulla on mielipiteitä kaikesta, älypuhelimen haluamista ominaisuuksista aina poliittisten ehdokkaiden poliittisiin kantoihin. Yksi suurimmista markkinatutkimusryhmistä, Valued Opinions, tarjoaa pisteitä, jotka voidaan muuntaa lahjakortiksi korvauksena. Olin hyvin hämmentynyt. Älykkäiden sijoitusten tekeminen, et voi kertoa, että heillä on paljon rahaa paitsi silloin, kun pääset heidän taloonsa. Kyselyyn kestää noin 15 minuuttia, mutta palkitsemisalue on kohtuullinen.

Selkeä ääni

Palkkio maksetaan parilla (tai paremmalla kuin joillakin) useimpien muiden sivustojen kanssa. Tämä on melko uusi GPT-sivusto, ja se maksaa PayPalin ja ennakkomaksukorttien kautta. Se on vain väestörakenne, joka liitetään tietoihin, jotka on koottu tuhansien muiden nimettömien lähteiden tietojen kanssa. Huomaatko täällä kuvion? Kun otat tutkimuksia Tolunan kanssa, saat vihdoin mahdollisuuden jakaa ajatuksesi isojen tuotemerkkien kanssa.

Tätä sanottuna, jokaisella kyselysivustolla on 1000 käyttäjää. Luuletko todella, että heillä on varaa lähettää tuhansia tuhansia ilmaisia ​​PlayStation-sovelluksia ihmisten testattavaksi? Ja vaikka et rikastu täyttämällä verkkokyselyjä, voit tehdä sen tietokoneella missä tahansa muualla maailmassa, aikataulusi mukaan. Vaikka he eivät tarjoa rahapalkkioita, voit ostaa melkein mitä tahansa Amazonista. Kuinka monta kertaa viikossa/kuukaudessa käytät PayPalia maksamaan tai saadaksesi palkkaa? Nämä vaiheet vaihtelevat tutkimusyhtiöittäin, joten muista ymmärtää prosessin toiminta kirjautuessasi. Rekisteröiminen useilla sivustoilla auttaa ansaitsemaan enemmän, kun suoritat useita tutkimuksia useilta verkkosivustoilta. Tämä on kysymys, jonka monet ihmiset kysyvät kuuleessaan verkossa ansaitsemisen käsitettä ilmaisista online-tutkimussivustoista.

Verkkosivun takana oleva yritys on luotettava ja toimii monien parhaiden tuotemerkkien kanssa. Ja saat 2 dollarin tervetuliaisbonuksen liittymisen jälkeen ilmaiseksi! Nyt tietenkin, tämä on yksinkertaistettu versio, mutta saat idean. Kuinka voin tehdä kyselyitä rahaa varten PayPalista? Voit lukea lisätietoja yrityksestä, tutustu Swagbucks-arvosteluamme. Pisteiden ansaitseminen PrizeRebel-ohjelmalla on yksinkertaista.