Maksa Napsautettavia Mainoksia Verkossa: 9 Perusteltua Tapaa Ansaita Rahaa

On suositeltavaa liittyä KAIKKIIN alla oleviin sivustoihin, joissa asut, ja sinun on VAHVISTETTAVA ilmoittautumisen jälkeen saamasi sähköpostit lisätäksesi mahdollisuuksiasi maksaa enemmän. Amazon saa sinut työskentelemään mikroprojekteissa, jotka vaativat jonkinlaista ihmisen vuorovaikutusta. Sen sijaan keskity ensin yleisön ja vierailijoiden kasvattamiseen. Valitettavasti kaikilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta näyttää vain soitto -mainoksia. Myönteisesti, BuySellAds antaa käyttäjilleen 75% kokonaistuloista - mikä on melko korkea prosenttiosuus. Nyt kysymys on - miten ansaitset yksilöinä rahaa verkossa sovelluskehityksen avulla? Voitto saadaan korkeammasta hinnasta kuin valmistajalta. Jos myyt suurta määrää tuotteita, se voi nopeasti kasvattaa tervettä tuloa. Myöhemmin, kun sivustosi kehittää luotettavan kassavirran, voit aloittaa työskentelyn palkattujen palveluntarjoajien kanssa, jotka voivat viedä blogin uudelle tasolle.

Kuvia parannetaan.

On olemassa erilaisia ​​tehtäviä, joita sinua voidaan pyytää suorittamaan. Tai voit vuokrata paikkasi Airbnb: llä alkaa ansaita passiivisia tuloja. Kun lähetät avainsanoilla täytettyä roskaa, se on vaikea lukea eikä tuo ihmisiä takaisin. Liity vain YouTube-tiliisi, luo oma YouTube-kanavasi ja aloita videoiden luominen ja lähettäminen. Jos omistat kotisi tai vuokranantajasi sallii sen, voit ansaita rahaa verkossa jakamalla kotisi muiden kanssa. Sieltä ansaitset pisteitä ostoksille verkossa, katsomalla kohdistettuja videoita, etsimällä verkosta ja ottamalla kyselyjä.

Opettajat Maksavat Opettajille - Vain Opettajille

Usean myyjän markkinat, kuten ThemeForest, voivat olla erittäin menestyviä. Aivan kuten e-kirjan tai videon luominen, Udemy-kurssit voivat myös olla erinomainen passiivisen tulon lähde. Kaikkia blogeja ei ole otettu sisään, joten sinun kannattaa kirjautua sisään ja odottaa ennen kuin tiedät. Mutta useimmat ihmiset epäonnistuvat ennen kuin edes aloittavat. Verkkoseminaarilla tarjoat periaatteessa paljon ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja - yleensä live-muodossa. Monella tavalla se on kuin suosiopeli. Kysymys- ja vastausyhteisöt, kuten Stack Exchange ja Quora, ovat valtavia.

BONUS: Myy täynnä Amazonia (FBA)

Käy sitten luotettavalla sivustolla nimeltään threedollarclick. Blogin kirjoittaminen vaihtelee palkkailta huomattavasti - 5–250 dollaria 1000 sanasta. Riippumatta siitä, minkä tyyppisellä sivustolla sinulla on, voit löytää brändillesi parhaiten sopivan menetelmän maksimoidaksesi tulopotentiaalisi.

  • Kun siirryt nollasta 5000 dollariin kuukaudessa, se ravisuttaa maailmaa.
  • Minun neuvoni on luoda "mainosta kanssamme" -sivu, joka korostaa mainostarjontasi ja helpottaa kiinnostuneiden osapuolten yhteyttä sinuun saadaksesi pallon liikkumaan.
  • He vaativat sinua maksamaan kertaluontoisen jäsenmaksun saadaksesi aloituspakkauksen ja ohjelmiston aloittamaan ilmoituksen lähettämisen ja maksamaan.
  • Kuinka pääset alkuun vertaisluotannosta?
  • Sivustolla on opetusvideo, jonka avulla pääset alkuun, jos olet uusi tämänkaltaisissa sivustoissa tai haluat tietää, mikä tekee siitä erilaisen.
  • Se on aloittelijaystävällinen sovellus, jonka avulla voit aloittaa sijoittamisen vain älypuhelimellasi.

ODesk

He ostavat tunteita. Melkein minkä tahansa alan ammattilaisena voit tarjota asiantuntemustasi JustAnswerissä. Voit lisätä palvelusivun sivustoosi, jossa tarjoat terveysvalmennusta joko henkilökohtaisesti tai Skypen kaltaisten välineiden kautta. Tarina, jonka avulla asiakas voi kuvitella itsensä käyttävän tuotetta, ja tarina, joka päättyy vasta, kun hän painaa “osta” -painiketta. Jos haluat aloittaa osinkojen sijoittamisen tai minkä tahansa osakemarkkinoiden sijoittamisen, harkitse tammenterhojen tarkistamista. Voit käyttää tätä houkuttelemaan käyttäjiä selvittääkseen, mitkä trendit hallitsevat verkkoa milloin tahansa.

Jos olet ammattimainen valokuvaaja tai sinulla on todellista tyyliä valokuvaukselle, kuvien myyminen muilla sivustoilla voi olla idea. Seuraava sivusto on esimerkiksi CatForum, joka on omistettu kissan ystäville kaikkialla, ja se ansaitaan rahaksi Google AdSensellä. Jos varaat esimerkiksi lomaa, Swagbucksilla saattaa olla raha-tarjous matkasivustoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että paljon työpaikkoja on lähetetty erityisosaamisalueellesi.

Sijoita Ne ”taiton Yläpuolelle”

Se ei riitä rahaa muuttamaan elämäntyyliäsi, mutta se on helppoa rahaa. Mutta se vaatii jonkinlaista olemassa olevaa yleisöä. Opetettava on toinen helppo tapa tarjota verkkokursseja ilman, että sinulla on verkkosivustoa. Maksu maksettuihin luokkiin lähettämisestä Jotkut mainoskategoriat ovat puhdasta kultaa, esimerkiksi autot - jos kyseessä on iso raha.