Myy Valokuvat Verkossa: 20 Verkkosivustoa Valokuvauksen Myymiseen

En voi vielä sanoa, onko IStock hyvä vai huono. Mahdollisuudet ovat, sinun kannattaa käyttää muutamia eri menetelmistä. Elämä näytti vain peräkkäisiltä laskuilta ja huolestuneelta siitä, kuinka ne maksaa. En kuitenkaan välttämättä usko, että tämä on paras tapa ansaita elantonsa. Voit luoda oman blogin ja kirjoittaa valokuvausta koskevia blogin kirjoituksia, jakaa kokemuksiasi ja osallistua valokuvaajien yhteisöön ansaitsemalla rahaa mainonnalla. Nämä ovat tärkeimpiä virastoja.

Useimmat allekirjoittavat mielellään julkaisulomakkeen, Betteridge sanoo, mutta makeutusaineena hän tarjoaa toisinaan ihmisille joitain tekemistä.

Etsi paikallisia tapahtumia, kuten musiikkifestivaaleja, joissa voi tarvita valokuvaajaa. Valokuvatuntemuksesi ulottuu pelkästään kuvaamiseen. Odottamalla sormillasi, että kävijät ostavat jotain, unohdat valtavan mahdollisuuden myydä valokuvia - on aika muuttaa kaikki tämä automatisoidulla sähköpostijärjestelmällä. Käytän asiakkaiden etunimiä. Varmista, että olet poistanut kaikki logot jälkikäsittelyssä.

Tai voit sijoittaa palveluun, kuten karboniitti. Jos sinulla on taito ottaa upeita maisemia, on monia tapoja ansaita rahaa siitä. Voit saada paljon altistumista ja inspiraatiota, olla yhteydessä asiakkaisiin ja asiakkaasi voivat jopa varata mukautettuja valokuvakaappauksia kanssasi.

Bloggaajat ja verkkosivustojen omistajat ovat tällä hetkellä suurimpia verkkovalokuvauksen kuluttajia. Turku on kuitenkin kaupunki, jonne turisti voi käydä päivämatkalla Helsingistä, koska se on historiallisesti ja taloudellisesti merkittävä kaupunki Suomessa, mutta ei merkittävä matkakohde. Pixlr tarjoaa kaikki tärkeät työkalut, kuten värinkorjaus ja koon muuttaminen, sekä joitain edistyneempiä työkaluja, kuten hämärtäminen. Suositeltava, monet opettajat ja valmentajat väittävät jatkokoulutuksensa kannattavan, kun se todella koostuu vain vanhan kauppiaiden sukupolven muinaisista tiedoista. Hintarahat alkavat 100 dollaria.

Yksi tapa luoda omia freelance-valokuvausmahdollisuuksiasi ja ansaita valokuvia on siirtää kuviasi ja ideoitasi paikallisiin julkaisuihin.

Haptiset Teollisuudet

Olipa kyse pienimuotoisista ylimääräisistä käteisvaroista, kuten osakevalokuvaus ja tytäryhtiölinkit, tai leipää ja voita käyttävien asiakkaiden tuominen SEO-optimoidun verkkosivuston kautta, mahdollisuudet ansaita rahaa verkossa ovat monipuoliset kuin valokuvauksen monilla alalajeilla. Saat myös enemmän, jos asiakkaat päättävät ostaa lisenssin kuvillesi. Kuinka perustaa kauppa, aMF ilmoitti kieltävänsä tiettyjen erittäin spekulatiivisten ja riskialttiiden rahoitussopimusten mainonnan yksityishenkilöille sähköisin keinoin. Jos haluat ohjelmiston, joka joudut maksamaan vain kerran ja saamaan pysymään ikuisesti, Affinity Pro saattaa olla parhaiten sopiva. Osakevalokuvamarkkinoilla on paljon mahdollisuuksia, mutta myös paljon esteitä. Tee osakekauppoja osittain., etsi tämä mielessä online-alusta, jonka avulla voit tehdä nopeita ja tarkkoja kauppoja ilman vaivaa. Jos olet Amazon Prime -jäsen, voit tallentaa rajoittamattomia valokuvia verkossa Amazon Photos -sovelluksen avulla. Myyntimäärät ovat korkeat, joten opit nopeasti, mitkä kuvat myyvät parhaiten. Valokuvaukseen liittyvät työt lähetetään joskus työtauluille, kuten Upwork ja Freelancer. Muutamia tapoja ansaita rahaa Instagramissa ovat myymällä omia Instagram-kuviasi, kuten Daniel Arnold on tehnyt (hän ​​on ansainnut yli 15 000 dollaria yhdessä päivässä)!

Storyblocks antaa sinun myydä valokuvia ja videoitasi ilman yksinoikeuslausekkeita. Voit ansaita 50% palkkiota myynnistä. Kaupat tarvitsevat ammattimaisia ​​kuvia tuotteistaan ​​ja etsivät aina valokuvaajia. Lataa vain Instagram-valokuvasi InstaPrintsiin ja määritä hinnat. Noudata samaa prosessia kuin yllä, paitsi vaihda otsikko sanomalla 'Galleriasi vanhenee keskiyöllä'. Jos et ole opiskelija tai yliopistosi ei ole rekisteröitynyt, voitto on edelleen melko kohtuullinen 50%. Samaan aikaan, jos olet markkinoilla jotain hienoa täyttääksesi tyhjän tilan seinälläsi, voit selata luokittain tai satunnaisesti löytää jotain hienoa ja tehdä tilauksen. Sinua voidaan pyytää maksamaan seinätilasta, kuukausimaksu tai prosenttiosuus voitosta. Tutki muita menestyneitä valokuvaajia, jotka tekevät mitä haluat, oppia heidän vahvuuksistaan ​​ja kiinnittää huomiota alan suuntauksiin.

On paljon mahdollisuuksia muuttaa valokuvasi ja valokuvaustaidosi käteiseksi. Yksi tapa tehdä tämä on liittyä matkailuyritykseen ja ottaa valokuvia heidän asiakkaistaan. Vieraskirja - Anna vieraskirja niille, jotka nauttivat työstään, allekirjoittaa. Online freelancer-työpaikat, vaikka tämä ei ole passiivista, tämäntyyppinen työ voi olla mitä haluat tehdä siitä, mukaan lukien sivutoimisto, kokopäiväinen keikka tai tulovirta jonkin muun maksamiseksi. Siellä on tietenkin jo paljon valokuvausblogia. Asia on, että menestyvät ihmiset tekevät asioita, joita muut eivät tee.

Aion kuvata tarkat vaiheet, jotka suoritin saadakseen 426 dollaria juuri ensimmäisellä viikollani, kun myin häävalokuvausteokseni, sekä painotuotteiden että digitaalisten valokuvien myynnissä.

Ilmainen Opas: Kilpailu Valokuvakuvaustajien Ilmainen Hintaan

Tämän oppiminen vie jonkin aikaa, koska taitojasi on oltava liiallisia. Alamyn mukaan valokuvien keskimääräinen lisenssimaksu on 90 dollaria, mikä tarkoittaa, että saat keskimäärin 45 dollaria! Jos otat uskomattomia valokuvia tai videoita tai luot huipputekijöitä ja olet vähintään 18-vuotias, voit ansaita rahaa Adobe Stock: lla. Maksut vaihtelevat suuresti kuvan koon ja tyypin sekä tilaajatyypin mukaan. Lisää minkä tahansa tyyppinen tuote, jonka haluat myydä. Rojaltihinnat vaihtelevat 15%: sta 45%: iin.

Mentorointi - Ihmiset haluavat aina oppia parhaalta, jos olet alasi johtaja, voit tarjota ihmisille yksilöllisen tuutoroinnin. Kun pankkit 20 dollaria, voit nostaa rahaa ja aloittaa alusta. Blurb, itsensä kustantamisalusta. Fotoliaan ladatuista valokuvista tulee osa Adobe Stock -kirjastoa, mikä tarkoittaa, että niitä on saatavana myös muissa Adobe-sovelluksissa, kuten Photoshop, Illustrator ja muut, jotta osto on helppoa miljoonille ostajille. Omituinen, söpö tai outo on aina muodissa. Sinulla on jo kamera, tietokone ja paljon lahjakkuutta ja vapaa-aikaa, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa? Saatat tuntea itsesi tällä tavalla tällä hetkellä, vaikka toivon vilpittömästi, etten! Voit tehdä online-maksuja, suojata kuvia salasanalla ja vesileimalla ja myydä niitä useilla lisenssivalinnoilla.

  • Tarkista kuvasi kahdesti ennen lähettämistä.
  • Ideat, kuten parhaan kameran valitseminen, valokuvaussuunnittelu tai taiteen valokuvauksen aloittaminen, voivat herättää paljon huomiota.
  • Jotkut yritykset antavat sinulle yli viisikymmentä prosenttia myyntisi voitoista, ja koska valokuvien hinnat voivat toisinaan nousta yli 100 dollariin, se voi todella nousta nopeasti.
  • Yhteenvetona, bloggaajat, YouTubers, markkinoijat, pienyritykset, suuret yritykset, teollisuus, terveydenhuolto, tekniikka vain muutamia mainitakseni.
  • Sinun tarvitsee vain seurata suuria uutisia, ottaa kuvia, kehittää niitä ja toimittaa ne mahdollisimman pian.
  • Asutko paikassa, jota ympäröivät rehevä vehreys ja luonto?

Tuotteiden Myynti Verkossa

Voit käyttää joitain sivustoja, joista mainitsen hetken. Kaupallisissa kuvissa ei saa olla yksityisomistuksessa olevia omaisuuksia, tavaramerkkejä tai tunnistettavia henkilöitä, ellei valokuvaaja ole saanut allekirjoitettua lupaa kyseisen kuvan ihmisiltä tai omaisuuden omistajilta. ”Suola hiuksissamme” edustaa matkustavaa paria Hannahia ja Nickiä, jotka myyvät Lightroom Phone + Desktopin esiasetuksia Instagramille.

Ei maksa mainoksista, eikä kylmää sähköpostia. Valokuvaajana voit ansaita helposti ylimääräistä rahaa (tai jopa aloittaa uuden uran), jos tiedät oikeat paikat, joissa voit myydä valokuvia verkossa. Liitä valokuva tai valokuvasarja, esittele itsesi lyhyesti ja sano: Sama tapahtui, kun aloin turhautua valokuvauksessani - kun asuin lähiöissä, enkä pystynyt ampumaan katuvalokuvausta. Uhaul, jokainen testi kestää yleensä noin 15 - 20 minuuttia. Kuvien myyminen RM-muodossa rajoittaa myös saman kuvan myymisen kuin Royalty-Free -tuotteet muualla. Puhtaaksikirjoittaja, käyttäjät lähettävät haluamansa tehtävät, ja voit kirjautua sisään suorittaaksesi ne. Älä kuitenkaan rajoitu vain verkkomainoksiin: Valokuvien muokkausohjelmistolla voit säätää valokuvien kirkkautta, värejä ja muuta.

Kuinka Rekisteröityä Tai Luoda Tili

Jos olet kiinnostunut, lähetä sähköpostia Klaus Wandnerille osoitteessa kw @ lookphotos. Ja samoin, jos haluat selvittää, miten ansaita rahaa katuvalokuvauksessa, selvitä, mitä henkilökohtaisia ​​ongelmia sinulla oli kaduvalokuvauksessa ja millaisia ​​ratkaisuja voit tarjota. Että he ovat aitoja siellä. Redbubble alkaa tuotteen perushinnalla ja antaa sinun lisätä lisäystä - oletus on 20%, mutta voit säätää sitä niin paljon kuin haluat. Voit ladata kohtuullisen verokannan ja olla silti edullinen verrattuna muihin valokuvaajiin. Myyntitilisi on ilmainen täällä ja voit ladata kaikki haluamasi valokuvat. Näiden kahden yhdistelmä on todennäköisesti tehokkain vakuuttamaan tekijä tarjoamalla heille mahdollisuus joko maksaa sinulle tai ottaa valokuva alas. Jos et ole innoissasi oman sivustosi perustamisesta, voit käyttää Shopifea myymään osakevalokuvausta, joka asettaa sinulle koko ostoprosessin.

Tee siitä piilokopio, ei To tai Kopio! Kun otat käyttöön nämä paikalliset mahdollisuudet, luot monia uusia kontakteja henkilökohtaisesti. Jokaisesta valokuvaajasta, jonka kanssa puhun, joka ajattelee luopumista, tiedän, että on monia muita, jotka kohtaavat hiljaa saman tuskallisen päätöksen. Parempien mahdollisuuksien saamiseksi saat idean tai konseptin jokaiselle yritykselle. Ota aina yhteyttä järjestäjiin ennen tapahtumaa tarjotaksesi palvelusi - älä vain näy.

Ole ainutlaatuinen - omaa tarina, joka on niin houkutteleva julkaisijalle, et voi sivuuttaa sitä.

Word of Mouth -markkinointi valokuvauksessa: hieno opas hää- ja muotokuvavalokuvaajille

Tiedän, että on myös muita ryhmiä bloggaajia, jotka haluavat epätoivoisesti valokuvia. Pidä mielessä kuten mikä tahansa muu menetelmä; Tämän alustan yleisön kasvaminen ja rakentaminen vie aikaa. Ennen kuin valitset tämän tien, kysy itseltäsi, oletko sopiva - ja onnellinen - tekemään sen.

Sosiaalisen vaikuttamisen ansiosta on paljon rahaa: Uskon henkilökohtaisesti, että valokuvakirjat ovat paras takapuoli henkilökohtaiselle kasvullesi ja kehityksellesi valokuvauksessa. Jos valokuvasi ovat taiteellisempia kuin keskimääräinen varastossa, sinun kannattaa ehkä myydä kuvasi verkossa taiteena. Tärkeintä on tuottaa korkeatasoista työtä asiakkaillesi.

InstaPrints

On todennäköistä, että sinulla on tonnia valokuvia, jotka vain istuvat pilvilläsi tai kiintolevylläsi, ja otat joka päivä uusia ja lisäät niitä kokoelmaan. Lopuksi päätä, etsitkö sivukeikkaa tai kokopäiväistä hälinää. Katso lisätietoja paljastamiskäytännöstämme. Sitten sinun on lähetettävä kolme tai viisi kuvaa harkittavaksi. Miksi en saa myyntiä? Valittavissa on paljon varastossa olevia valokuva-sivustoja, mukaan lukien: Vielä parempi, ansaitset 50 prosenttia rojaltit joka kerta, kun joku ostaa yhden kuvasi. Nykyään melkein mitä tahansa - matkapuhelinlaukkuista T-paitoihin ja jopa kodinsisustuksiin - voidaan mukauttaa valokuvan avulla.

Hakukoneiden optimointi tai SEO. Tämä kilpailunkerääjäsivusto on hieno resurssi kilpailutietoihin. Kaikki nämä erikoistuneet alueet tuovat lisäarvoa ansioluetteloosi. Pixlrillä on myös mobiilisovellus, joten voit työskennellä valokuvien muokkaamisessa tien päällä. Napsauta vain mitä tahansa sivun sosiaalisen median painikkeita. Varastossa olevat valokuvasivustot, kuten Shutterstock, iStock ja Adobe Stock, eivät ole yksinoikeudella, mikä tarkoittaa, että voit lähettää kuvia useille sivustoille ja nostaa käteisellä heitä kaikkia samanaikaisesti. Mitä enemmän altistumista, sitä enemmän rahaa voit ansaita. Kuva Alina Grubnyak.

Yhä useammat osakekirjastokokoelmat tarjoavat mobiililappuja, ja sinulla on silti kuva alla olevista muista rahaa tekevistä ideoista.

Parhaat Valokuvavalokuvaussivustot

Oletko koskaan yrittänyt myydä valokuvia rahalla verkossa? Näiden lisäksi voit katsoa klubi- ja baarivalokuvausrakoille. Voit valita vain joitain kuvia, joiden luulet myyvän hyvin, ja tarjota sitten joitain vaihtoehtoja tulostuksen koon ja laadun parantamiseksi. Vanhenemispäivänä he saavat uuden sähköpostin. Voit myös mainostaa kirjoja omalla verkkosivustollasi (jos sinulla on sellainen), mutta pyydä Blurb/Amazonia käsittelemään maksua. Muista, että on aina parempi aloittaa pieneltä, jos olet aloittelija. Olemme valokuvaajia - emme myyjiä.

Temppu on olla antamatta periksi. Joka kerta kun lataat kuvan, sinun on arvioitava muiden jäsenten kuvia, ja jotta yksi kuvasi hyväksytään, se tarvitsee tietyn määrän positiivisia arvioita muilta jäseniltä. Joten jos mielestäsi sinulla on hyvä silmä, kokeile yhtä (tai useampaa) näistä ehdotuksista ja katso kuinka paljon voit maksaa kuvista. Hän oli osa valittua henkilöryhmää, joka valittiin ohjelman koeajoon.

4 Tapaa Muuttaa Käyttämäsi Tulostuskasetit Käteiseksi

Vain jos olet erittäin onnekas. Myyntihinnan asettaa Twenty20, ja ne veloittavat kuvan koon perusteella, ja näennäishinta on 10 dollaria. Edut ja haitat, aloita Ally Investin kanssa. Tähän on paljon vaikeampaa liittyä, ja valokuvien on oltava poikkeuksellisia ja ainutlaatuisia.

Hyvät valokuvat myyvät tuotteita. On olemassa useita alustoja, jotka auttavat huolehtimalla isännöinnistä, suurimmasta osasta suunnittelua, tapahtumista ja jopa lähettämisestä ja tulostamisesta sinulle. Etsy veloittaa 0 dollaria. Rakastin ehdottomasti syitä tutkia ja kirjoittaa tätä viestiä. Vaikka haluat työskennellä paikallisesti perinteisemmällä valokuvausurauralla, voit käyttää Internetiä löytääksesi uutta työtä. Suurimmalla osalla valokuvaajia on pääportfolio-sivusto, joka esittelee työtään ja antaa asiakkaiden palkata ne.

Valokuvien myyntimahdollisuudet eivät rajoitu tulosteisiin. Jos et ole varma millaisia ​​kuvia tai mihin keskittyä, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua: Muista, että suuren voiton ei tarvitse tarkoittaa suurta sijoitusta. Onko tarvetta lisää? Voit myydä yksittäisiä vedoksia, mutta voit myydä niitä myös sarjana, kuten nämä rantajulistevedokset. Lopullinen rivi on: Ota seuraava askel kohti unelmaelämääsi tänään - nämä työpöydät on 100% käsin poimittu juuri sinulle!

Jos aiot ansaita rahaa valokuviesi kanssa, sinun on investoitava kiinteään DSLR-kameraan.

Freelance-kirjoittaminen

Olen itse harrastajavalokuvaaja, ja noin kuusi vuotta sitten päätin yrittää ansaita rahaa harrastuksesta, jotta voisin viettää enemmän aikaa sen tekemiseen ja jotta voisin perustella paremman laadun vaatteiden maksamisen. Alusta on turvallinen kuvien lähettämiseen. Myynnin saamiseksi kuvasi tulisi mieluiten olla hakutulosten ensimmäisillä sivuilla, mutta yhdellä sivulla on vain 100 kuvaa. Ota kärki opiskelijoilta, jotka ansaitsevat oppimisestaan, tekemällä Instagram muistiinpanoja. Sen jälkeen jotkut sivustot jatkavat kaikkien lähettämäsi kommenttien tarkistamista ja pomppivat mielellään kaikki, jotka heidän mielestään eivät täytä heidän vaatimuksiaan.

Mutta valokuvavalokuvauksen myynti on ehdottomasti numeropeli. Muista, että tarvitset upeita valokuvia aloittamiseksi. Milloin ja miten maksetaan?, jotkut jälleenmyyjät rajoittavat ostoja, joten kaivostyöläiset eivät voi ostaa korttipinoja. Polygonin mukaan Micro Center tarjoaa erityisesti alennuksia PC-pelaajille, jotka ostavat kortteja muiden komponenttien rinnalla. Sen sijaan, että 70%: n palkkio maksetaan 10 dollarin valokuvasta (7 dollaria), saatat saada 20% 50 dollarin taustakuvakuvasta (10 dollaria). Sinun on tietenkin saatava valokuvasi ihmiset kunnossa. Ohjausistunnot antavat asiakkaille yksityisemmän kokemuksen kuin työpaja ja tarjoavat heille yhden kerrallaan kanssasi, jotta he voivat hioa käsityötään.

Oletetaan, että olet matkablogger ja tarvitset kuvia viimeisimmälle Venetsiaa koskevalle blogikirjoituksellesi. Olen vuosien varrella pitänyt muutamia valokuvausblogia ja palkannut useita erilaisia ​​freelance-kirjoittajia. Tulosteiden (lähinnä painettujen kopioiden ottamiesi kuvien) myynti antaa sinulle vertaansa vailla vapauden.