Muuta tietokone rahakoneeksi: Kuinka ansaita rahaa kotona ja kasvattaa tulojasi nopeasti, ilman aikaisempaa kokemusta! Asennus viikon sisällä !: Avery Breyer: 9781519404633: Amazon.com: Kirjat

Useimmissa osavaltioissa on melko helppoa tulla hääjuhlaksi. Anna kotisi yksityisiä lukukursseja ja käytä SAT-tietosi. Aloita blogi tai online-yritys, ja koska nämä sivustot saavat paljon kävijöitä, olet saanut sisäänrakennetun markkinoinnin, joka toimii sinulle vuorokauden ympäri. Affiliate-markkinointi on kumppanuus brändien ja palveluiden kanssa, jotta voit suositella tuotteita. Myy se paljon enemmän. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on asettaa itsellesi kotona tehtävä työ vain selville, että koko asia on huijaus. Jotkut sivustot antavat sinulle myös ilmaisia ​​käteisaapuja.

Ei ole myöskään sopimusta, joten kun löydät oikean keikan, voit vapaasti peruuttaa tilauksesi ilman lisävelvoitteita. Jep, ihmiset ostavat edelleen sanomalehtiä nykyään. Saat palkkaa käydä vähittäiskaupoissa ja ravintoloissa. Tämä mahdollisuus pätee luonnollisesti vain, jos sinulla on ajokortti ja ajoneuvo, jota voidaan käyttää kuljetukseen.

Palvelut voivat olla kaikkea ääniäänestämistä, animaation luomista, arvostelujen antamista, neuvojen tarjoamista tai todella kaikkea muuta, josta muut voivat olla hyödyllisiä. Minulla on ollut lievä pakkomielle informaatiotuotteista. En epäröi laittaa tätä tänne, koska e-kirja sinänsä ei yleensä ansaitse ylimääräistä rahaa, ellet ole erinomainen markkinoija.

Kun sivuston liikenne kasvaa, saatat ansaita bonuksen. Sinun tulisi harkita jatka kirjoittamispalveluidesi tarjoamista. Kun asiakas ostaa mallin, ansaitset osan voitosta. Valitsemasi alustan on kuitenkin oltava varovainen.

  • Saat maksun PayPalilla, lahjakorteilla tai käteisellä.
  • Työskentelin kiinteistökaupassa toisena viikonloppuna, ja nainen tuli sisään ja kysyi, onko myytävänä kirjoja.
  • Sinulla on todennäköisesti oltava todistettu järjestelmänvalvojan tai sihteerin taidot etukäteen, mutta se on hieno tapa lisätä joustavuutta elämäntyyliisi ja pitää sinut varvassasi.
  • Tässä on hieno asia Survey Junkie -tapahtumassa, voit ottaa useita tutkimuksia.

Kuinka Ladata Verkkosivustosi (6 Helpossa Vaiheessa)

Ehkä voit olla se luotettava henkilö, jota he tarvitsevat! Rajoittamattomalla ajatuksien ja ideoiden virralla pystyt ylläpitämään kapeasivuston, jossa on loputon tuore sisältö. Suurin osa raaputusarvoista maksaa 0 dollarista. Itse asiassa Swagbucks on yksi teini-ikäisten suosituimmista online-töistä. Ennen kuin tutkit tätä yksityiskohtaisesti, sinun on tutkittava oma markkinarako (avainsanatutkimus) löytääksesi markkinoitavat ja erittäin toivottavat verkkotunnukset. Uhaul –Lue luku - Uhaul palkkaa toisinaan kotona tehtävään varausasiamieheksi. Verkkokauppa-alustalla Shopify tekee asettamisen ja myynnin aloittamisen verkossa yksinkertaisena.

Teet sen valokuvien kanssa - mutta ei vain valokuvien kanssa. Verkkosivustojen käyttäminen on paras tapa nähdä, mitä suurelle yleisölle on tarjolla, mutta sanan hankkiminen entisten työtovereidesi, nykyisten kollegoidesi ja ystävien kanssa, jotka etsit ansaita vähän ylimääräistä rahaa kotona työskennellessäsi, on hyvä tapa kuulla muista mahdollisista mahdollisuuksista, joita ei ehkä edes luetella verkossa. Jopa toisen työn pitäisi olla erillisessä paikassa. Upota tämä twiitti, huolimatta hardcore-puolustajien villisilmäisistä lausunnoista, se ei todellakaan ole laillinen sijoitus- tai kauppaväline, kuten vakaan kansallisen valuutan, kuten Yhdysvaltojen, tapauksessa. Todennäköisesti et tee miljoonia muusikkona. Se on totta, kiitos yrityksen nimeltä Turo. Hyvä paikka aloittaa verkkosivustojen testaaminen on UserTesting.

Etkö kyllästy kuulemaan sitä?

Myy "jutut"

Muista ottaa selkeät kuvat paikastasi ja olla tarkka kuvaamalla sitä. Getaround antaa sinun lähettää ajoneuvosi sovellukseen ja yhdistää sinut automaattisesti alueesi ihmisiin, jotka tarvitsevat ratsastaa. Ihmiset, joilla on vaikeuksia myydä kotiaan näinä päivinä ja jotka voisivat käyttää toista silmäparia asettamaan kotinsa pikemyyntiä varten. Sivustolla on yli 40 luokkaa, lahjoista vaatteisiin ja syötäviin, tuhansilla luetteloilla. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on merkitä esine ja pudottaa se UPS-sijaintiin. Aina on toinen tapa ansaita rahaa, eikä sinun tarvitse koskaan tylsistyä. Uudet tai päivitetyt verkkosivustojen omistajat maksavat sinulle korvauksen verkkosivustojen testaamisesta.

Samoin kuin arvostelujen kirjoittaminen, voit tulla freelance-kirjoittajaksi ja ansaita ylimääräistä rahaa kirjoittamalla artikkeleita ja verkkosivustojen kopioita. LUE TÄTÄ LISÄÄ TIETOJA KOTI-IDEISTA: Esimerkiksi, jos kotisi sijaitsee etelässä, munat, rakeet ja keksit saattavat mennä yli, kun taas lounaisvieraat voivat arvostaa perinteistä Tex-Mex-ateriaa.

Joitakin näistä sivustoista ovat: Aikaisempiin pyöriviin luokkiin - jotka muuttuvat kolmen kuukauden välein - on kuulunut ruokakauppoja, huoltoasemia ja varastoseuroja, kuten Costco ja Sam. Urasi sijoittamisella voi olla merkittäviä vaikutuksia ja se auttaa ansiosi nousemaan räjähdysmäisesti ajan myötä. Rahan ansaitseminen blogien kautta vaatii kuitenkin paljon aikaa ja vaivaa. Lisäksi voit päättää työskennellä vain silloin, kun kysyntä on todella korkeaa, jotta maksimoit tulosi. Lodge iron loaf pan, ei, edes nykyiset asiakkaamme eivät vaikuta niihin. Saa rahasi toimimaan puolestasi. Nyt Internetissä ansaitseminen voidaan yleensä jakaa seuraaviin luokkiin: Voit ansaita rahaa kääntämällä asiakirjoja verkossa.

Kickstarter ja Patreon

Tarvitset sähköpostiosoitteen kirjautuaksesi sisään. Kun viimeksi tarkistin, näyttää siltä, ​​että heillä olisi ollut joitain teknisiä ongelmia verkkosivustollaan. Joillekin se on urheilullinen ja toisille se voi olla akateeminen. RelayRides ja GetAround auttavat sinua tässä ja maksavat sinulle tunnissa. Muusikoille on monia tapoja saada palkka musiikin soittamiseen!

Jos asut yhteisössä, melkein aina tarvitaan lastenhoitoa. Kun työ on valmis, saat maksetun summan työnantajan kanssa. Voit tehdä sen seuraamalla joitain aiheeseen liittyviä tunnettuja blogeja, kuten Osta kirjoja verkossa. Kotisi on varmasti houkuttelevampi kuin steriilit valtavirran ympäristöt ja tehtaan sisustus.

Mistä muualta voit etsiä osa-aikaisia ​​töitä? Maksuaikataulu on sama kuin ammattilaisille, paitsi että sinun on maksettava myyntimaksu eikä sinun tarvitse maksaa tilausmaksua. Voit käydä kauppaa käytetyillä kirjoilla ja videopeleillä Amazonilla tai myydä vanhoja laitteitasi Gazellelle. Ja jos etsit parhaita paikkoja oikolukujen löytämiseen verkossa, tutustu tähän viestiin. Tällöin he kertovat muille potentiaalisille ostajille, oliko kirja kuvailemassasi kunnossa, postittiinko se ajoissa ja oliko viestintääsi miellyttävä ja hyödyllinen.

Kuinka Ansaita Rahaa Kotoa

Jokaisesta laitteestasi, johon olet oikeutettu, voit maksaa jopa 50 dollaria vuodessa. Periaatteessa sinusta tulee tietokoneiden ja muiden laitteiden jälleenmyyjä. Virtuaaliassistenttina toimiminen antaa sinulle mahdollisuuden tarjota mitä tahansa palvelua milloin tahansa. Blogmutt - Tämä yritys etsii freelance-kirjoittajia, joilla on vahvat kielioppi ja tutkimustaidot. Otan Udemy-kursseja parantaakseni sivutoimisuuttaan.

Jos asut kaupunkialueella, lemmikkien hoidon tarjoaminen voi tuoda penniä. Ei paha työ rahaa maksavalle keikalle. Joten hän alkoi taittaa paljon paperinosturia. Etsitkö sivutoimistoa, josta voi tulla joustava, osa- tai kokopäiväinen ura? 75% useimmista tapahtumista (netto 97 dollaria. )

Mikään työ ei ole liian pieni, kun on tarkoitus ansaita enemmän säästääksesi tai maksaa velat, ja paperireitti on suunnilleen yhtä ylimääräinen rahatyö kuin mahdollista.

Hanki Kauppahyvityksiä

Mutta kaikesta ylimääräisestä työstä saat suuremman viipalan piirakkaa. Hakeaksesi sinun on pystyttävä kirjoittamaan nopeasti, vähintään 60 kierrosta minuutissa ja pystyttävä käsittelemään erilaisia ​​tietokoneisiin liittyviä tehtäviä. Voit vuokrata Spinlisterillä urheiluvälineitäsi. Nämä vaihtoehdot ovat harkinnan arvoisia riippuen siitä kuinka paljon työtä olet valmis antamaan ja haluamastasi myyntimallista:

On myös muutama muu sivusto, jotka tarjoavat samanlaisen alustan myyntiin, kuten: Mainosta vanhanaikaista tapaa - suullisesti, esitteitä ja sanomalehtimainoksia. Tämän lähestymistavan avulla löydät tuotteita, jotka myyvät hyvin Amazonissa, ja lähdet näiden tuotteiden halvemmista versioista. Suurin osa ihmisistä ei vaadi kaikkia päästöoikeuksia, minkä vuoksi he joutuvat saamaan suuren palautustarkistuksen joka kevät. Öisin tekeminen kiireisessä baarissa voi todella tuoda ylimääräistä rahaa ja on todennäköisesti parempi kuin odotuspöydät! Napsauta tätä saadaksesi lisää verkkosivustojen testausmahdollisuuksia.

Ajattele Aikasi

Vaihtoehtoja on paljon, vaikka mikään niistä ei todellakaan maksa sinulle enemmän kuin pieni muutos puolella, joten siihen ei voida luottaa minkäänlaisiin tuloihin. Näillä sivustoilla voit palkata ohjelmoijia unelmiesi toteuttamiseksi. Älä koskaan kirjaudu sivustoon, joka kysyy sosiaaliturvatunnustasi, veloittaa jäsenmaksua tai vaatii pankkitietojasi. Sinulla on ilo tietää, että Survey Junkiessa on 8. Ehkä haluat kokea vapauden, että sinulla on vain tarpeeksi rahaa, jotta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia taloudesta tai menettää työsi. Osta yli 1 900 suosituinta verkkokauppaa (mukaan lukien Amazon, Walmart ja Target) MyPoints-palvelun kautta ja ansaitse pisteitä ostoksesi.

Mikä on sinun?

Joskus on tarpeen soittaa yritykseen tai täyttää lomake saadaksesi luotto Paribuksen tavoittamisen lisäksi. Sinun on ladattava ohjelmisto heidän sivustoltaan ja oltava varusteita, kuten mikrofoni ja verkkokamera. 3) sovelluspohjainen valuutanvaihtojärjestelmä, [3] Vastauksena useiden maiden finanssialan sääntelijät ovat ottaneet käyttöön rajoituksia tai antaneet varoituksia tämän tyyppisestä kaupasta sekä oikeustoimista tekijöitä vastaan. Heidän on käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa, he sanovat, joten miksi et sijoittaisi ylimääräisiä varoja auttaa ihmisiä, jotka sitä tarvitsevat? Odotin viikkoja vastausta toimittajiltaan. ”Se ei ole mitään selkeämpää kuin se!

Yritystietosi auttavat vieraita ymmärtämään, millainen paikkasi on. Käytä yhteyksiäsi löytääksesi kunnon työn. Et tarvitse investointeja tai verkkosivustoja. Monilla onnistuneilla verkkosivustoilla ja blogin omistajilla ei ole tarpeeksi aikaa luoda uutta sisältöä ja hoitaa riittävästi verkkosivuston päivittäisiä hallinnollisia tehtäviä.

Koska kyse on vakuudettomasta lainasta, jossa ei tapahdu henkilökohtaista vuorovaikutusta, P2P-lainanantajan on oltava tietoinen liittyvistä riskeistä.

Suojaa Rahaa

Toimittajat antavat arvosteluja kirjoittajille auttaakseen heitä parantamaan taitojaan ajan myötä. Olipa freelance, vastaat kyselyihin tai käynnistät kotiyrityksen, vaihtoehdot ovat melkein loputtomat. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tulla virtuaaliassistentiksi ja kaikista tehtävistä, joita voit tehdä ja tarjota potentiaalisille asiakkaille, suosittelen, että luet Ginan haastatteluni. Esimerkiksi Käyttäjätestauksella voit ansaita lähes 30 dollaria tunnilta.

Rekisteröidy ilmaiseksi Jos napsautat tätä linkkiä ja teet ostoksen, ansaitsemme palkkion ilman lisäkustannuksia sinulle.

Aja Ihmiset Lentokentälle

Jos sinulla ei ole aikaa oppia kauppaa käymällä paikallisessa yliopistossa, hyvä tapa päästä alkuun on online-kurssi. Tärkein pääsyn este on hyväksytyn auton saaminen, joka on tehokas pitämään kustannuksesi alhaisena. Kun olet saanut lisenssin, olet valmis menemään! Jos asut kaupungissa, myy auto ja kävele tai käytä julkista liikennettä.

Ole Kuriiri Postikavereiden Kanssa (toimita Tavaraa)

Blogit auttavat sinua ansaitsemaan rahaa näyttämällä mainoksia tai myymällä tytäryhtiötuotteita tai omia tuotteitasi. Allegisen tärkeimmät asiakkaat ovat vakuutusyhtiöt, jotka tarkoittavat tekemäsi tekstitys, johon liittyy keskusteluja, joissa puhuu useampi kuin yksi henkilö. Useat verkkosivustot tarjoavat rahaa (kun ansaitset vähimmäistason) napsauttamalla ilmoituksia. Ilmoittautumalla kuljettajaksi Uberin kaltaiselle yritykselle, sinulla on joustavuus työskennellä milloin haluat. Yelp voi antaa sinulle erityisiä kutsuja. Yksi avaimista menestykseen Etsyllä on valinta, teollisuuden sisäpiiriläisten mukaan. Kerran kuukausittain, Creative Live tarjoaa suuria alennuksia kursseistaan ​​sähköpostin tilaajille, joista voit tulla täällä.

InboxDollars®:

Google "työskentele kotona" ja saat miljardeja - tosissaan - tuloksia. Yrityksen omistaja käyttää palvelua asiakaspalvelun eri näkökohtien salaisena laaduntarkkailuna. MobileXpression - Asenna tämä sovellus ja voit voittaa palkintoja joka viikko. Jos sinulla on auto tai polkupyörä, tämä on mahdollisuus.

Ebates antaa sinulle 10 dollarin lahjakortin, kun kirjaudut sisään ja ansaitset ensimmäisen rahat takaisin-alennuksen.

Takaisin kun olin yliopistossa, työskentelin Gapissä talvikaudella. Kun julkaiset omia Kindle-kirjoja, julkaisemisen jokainen osa on hallussasi. Ihmiset tarvitsevat apuasi ja he maksavat sinulle siitä. Näetkö mahdollisuuksia täällä? Tai voit rakentaa omia ohjelmistoja, kuten ClickFunnels ja jopa muita pilvipohjaisia ​​jäsenympäristöjä. Oletko koskaan yrittänyt ansaita rahaa kotoa aiemmin? Joskus paras puoli hälinässä on aika saada parempi työ.

Käytännössä jokaisella talonomistajalla on ennakko tai myöhemmin autotallimyynti. Se oli biologian oppikirja - opettajien painos. Jos osaat ohjelmoida ohjelmistoja, kehitä uusi sovellus tai ohjelmisto. Monet ihmiset aloittivat bloginsa harrastuksena vain löytääkseen itsensä ansaitsemaan siitä rahaa. Ja miljoonan dollarin vakuutuksella voit olla varma, että kiinteistösi on hyvissä käsissä. Sivustostasi riippuen tämä voi olla aika tuottoisa vaihtoehto.

Myy Arkistokuvia Ja -kuvaa

Katso Instacartista kaksi helppoa tapaa aloittaa tänään. Joitakin tehtäviä ovat mm. Kirjoittaminen ja tietojen syöttäminen, palkka vaihtelee työpaikoittain. Tällä hetkellä taitaville ohjelmoijille on todella enemmän tehtäviä kuin niitä, jotka täyttävät nämä tehtävät. Auta ihmisiä pysäköimään autosi hintaan iStock. Miljoonan dollarin yritykset, kuten The Skimm, on rakennettu päivittäisen sähköpostiuutiskirjeen taakse. Kyllä, se tietää, onko. Keikkatalous tarkoittaa sitä, että Yhdysvaltojen kaupungeissa on vuokrattu paljon satunnaisia ​​tehtäviä. Koska suurin osa ihmisistä tarkastelee arvosteluja ja arvosteluita ennen kuin he ostavat mitään verkosta, en voi tarpeeksi korostaa, että pyydät asiakkaitasi antamaan sinulle hyvän arvosanan ja kommentin, koska ne näkyvät profiilissasi.

Onko sinulla elektroniikkaa, leluvaatteita tai käytännössä jotain sellaista, mitä et enää tarvitse, mutta olet silti jonkin verran? Sinun on vain arvioitava paikka heidän pizzansa laadun suhteen ja muistettava toimitusaika. Kaikki nämä sivustot eivät voi olla aitoja, joten ole varovainen.

Kirjasi hintapisteestä riippuen voit saada jopa 70% jokaisesta myynnistä.

Lyhyesti sanottuna, kaupat tai ravintolat palkkaavat ihmisiä arvioimaan palveluitaan laadun varmistamiseksi. BigCommerce on avaimet käteen -ratkaisu verkkoyrittäjille, joka tarjoaa sinulle useita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, mukaan lukien useita markkinointivaihtoehtoja, joiden avulla voit löytää (ja pettää) kohdeasiakkaitasi, integroitu koulutus, joka auttaa sinua hyödyntämään verkkokauppaasi parhaalla mahdollisella tavalla. , ja erinomainen latausnopeus, maksuturvallisuus ja sivuston toiminnallisuus. Yksi tapa seurata kulutusamme on Ask Trim. Mutta jos haluat olla uima-altaalla ja sinulla on hengenpelastajakoulutusta, tämä on ehdottomasti tapa kerätä rahaa kesäkuukausien aikana. Voit myös lähettää myyntisi Craigslistissa tai muussa paikallisessa ostossovelluksessa. Ihmiset kohtelevat lemmikkejään kuin lapsia ja rakastavat pilata heitä. Mitä muita asioita?

Jos verkkosivuston tai blogin suunnittelu näyttää kuulostavan liikaa, mutta sinulla on tuotteita, joista olet kiinnostunut myymään, verkkokaupan luomiseen tarkoitetun palvelun käyttö voi olla paras vaihtoehto.

Kevyt Veto

Tässä on luettelo yli 100 oikeasta tavasta ansaita ylimääräistä rahaa auttamaan rahan ansaitsemispotentiaalia! Jos pidät äänen kirjoittamisesta, polkimen ostaminen voi olla hintansa arvoinen. Avaa vain verkkosivusto, napsauta ympäri ja saat maksun. Mutta sen sijaan, että ihmiset maksaisivat työpaikkojen lähettämistä tai pääsyä työtaululle, he maksavat sinulle kuukausimaksun hakemistotiedoista. Ei vain, mutta VA: n markkinat ja tarve ovat räjähtämässä. Perheet etsivät lastenhoitajia, jotka seuraavat lapsiaan kesäloman aikana koulusta.