Voitko Todella Ansaita Rahaa Tekemällä Online-tutkimuksia?

Tällä sivustolla on rajoitettu rekisteröinti, mikä tarkoittaa, että se ei ole aina avoinna, mutta kun se on, sinun kannattaa kirjautua nopeasti. Ei erityisiä vaatimuksia, mitään ei tarvitse asentaa, ja uusia tutkimuksia on saatavana päivittäin. Tämä on viimeaikainen ilmiö, jonka olen löytänyt vuonna 2019, ja ihmiset rakentavat todella seuraajia esimerkiksi Twitterin ja Instagramin kaltaisille alustoille ja ansaitsevat sitten rahaa kyseisen yleisön kautta. Yksi asia, joka on huomioitava Tolunassa, on, että pisteet vanhenevat 12 kuukautta ansaitsemisen jälkeen, joten muista käteistä rahat heti, kun sinulla on tarpeeksi. Yksi asioista, joita rakastan eniten Survey Junkie -tapahtumassa, on, että aloittaminen on nopeaa ja helppoa. Tämä ei ole huijaus. €4 Arvostelumme: Jos aiot heittäytyä näiden mikromaksutöiden hämärille vesille, varmista, että sivustolla on asianmukaiset suojausprotokollat.

Saatat ajatella, että maksaminen kyselyyn vaikuttaa naurettavalta. Ennen kuin olet liian innoissasi, sinun on oltava tietoinen vähimmäismäärästä, joka ansaitset ansaitaksesi rahaa. Teen tämän omat itsekkäät syistäni - lopputulokseni - ja teen myös tätä tallentaa, tarkistaa ja tuoda esiin online-liiketoimintamahdollisuuksia, joista sinä - kyllä ​​sinä - voisit hyötyä ja muuttaa elämäsi. Jätin tämän koko kokemuksen tuntuvan melko alhaalta mikrotyötalouden tilasta. Jos pudotat tietyn tason alapuolelle, sinut syrjäytetään monista tutkimuksista. OneOpinion toimii standardipistejärjestelmässä.

 • Älä koskaan, koskaan maksa maksaa liittymällä tutkimussivustoon.
 • Nämä ovat parhaat tutkimuspaikat, mutta on myös laittomia sivustoja.
 • Lataa vain sovellus Apple- tai Android-laitteellesi.
 • Vastaa vain kysymyksiin.

Se ei ole henkilökohtaisesti minun asiani, mutta jos olet sitä tekemässä, mene selville! Yksi tärkein syy, miksi piti MySurvey-ohjelmasta parhaiten niistä 30: sta sivustosta, joilla minulla oli etuoikeus tai epäonnisuus kokeilla, oli epäilemättä sen monipuolisuus. Mainostajat , jos olet tulossa 70-luvullesi ja sinulla on niukasti säästöjä, olet todennäköisesti pakattu fantasioita suuresta vauraudesta. Lunastaessani palkkioni sain sähköpostiviestin, jossa kerrot, että saan sähköisen lahjakorttini koodin viiden arkipäivän sisällä. Tuotemerkin suurlähettiläs, onko sinulla hieno silmä? Tietysti sovelletaan ehtoja, mutta se on ilmaista rahaa!

Menestyäksesi online-kyselyjen maksamisessa ensimmäinen askel on löytää lailliset maksetut tutkimustarjoukset.

Amerikan kuluttaja mielipide (ACOP)

Mahdollisuus yhden päivän poistumiseen päivätyöstäsi jatkaa kokopäiväisesti. Sama syy siihen, että maksat jollekin korjataksesi auton, kun voit ostaa työkaluja ja osia, oppia kaupan ja korjata sen itse! He eivät maksa parhaiten tutkimuksista, mutta Swagbucksin käytön etuna on, että voit ansaita pisteitä niin monella tapaa - plus he maksavat sinulle PayPalin kautta. Olemme kirjoittaneet täydellisen Toluna-arvion, mutta pähkinänkuoressa on erittäin helppoa ottaa useita tutkimuksia päivittäin sivustolla tai sovelluksen kautta. Heti sinä päivänä, kun aloitin ansaita rahaa verkossa, kyselyt olivat ensimmäinen käyntisatama. Haluat välttää turhia sivustoja ja pysyä laillisissa paikoissa. Tämä auttaa pitämään sinut järjestäytyneenä ja suojaa henkilökohtaista yksityistä postilaatikkoasi voimakkaalta sähköpostivirralta, jonka voit odottaa kirjautumisen jälkeen useille kyselysivustoille.

Ansaitset pisteitä tutkimuksista. Pisteilläsi saat lahjakortteja myymälöille ja ravintoloille. Näen ne eräänlaisena kyselyhakemistoina. Useimmat maksetut tutkimukset NZ: n mieluummin tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa, jotta he voivat jakaa rehellisiä mielipiteitä tuotteista ja palveluista. Me kaikki haluamme pystyä ansaitsemaan vähän enemmän rahaa kuukausittain. Vastaukseni on; En todellakaan tiedä, ja vaikka tutkimuksissa ei ole mitään perustavanlaatuista, online-tutkimuksessa uskon, että parempia vaihtoehtoja on. Tämän määrällisen pyrkimyksen tavoitteena on vastata kysymyksiin ja löytää parhaat ratkaisut Millennial Money -lukijalle. He keskittyvät todella sivuston yhteisöllisyyden kasvattamiseen, jossa on paljon osallistumista foorumiin, ja tarjoavat myös 1 dollarin Kerro ystävälle -bonuksen.

Vaikka voit ansaita rahaa millä tahansa näistä sivustoista melko helposti, rahat, joita voit ansaita jokaiselta, voivat olla rajoitetut.

Pinecone-tutkimus

Kaikki haluavat ansaita ylimääräistä rahaa puolella, eikö niin? Jos yritys tarjoaa sinulle satoja dollareita muutaman minuutin ajan, se on väärennös. Tässä viestissä tarkastelemme suosituimpia tutkimussivustoja, jotka maksavat käteisellä PayPalin, shekin tai suoran talletuksen muodossa. Mutta haittapuoli on, että vuoden aikana ei ole saatavana monia tutkimuksia. Millainen vakuutus sinulla on? Sivusta riippumatta kyselyjen tekemisestä saatavat tulot voivat olla niukkoja verrattuna muihin työmahdollisuuksiin. Yritin Swagbucksia nähdäkseni, onko todella mahdollista ansaita rahaa tekemällä online-tutkimuksia. Kuten useimmissa sivustoissa, tilin luominen on ilmaista ja helppoa.

Voit maksaa 3000–6000 pistettä jokaisesta tutkimuksesta. Kuten yksityiskohtaisesti, kaikki nämä sivustot keräävät henkilökohtaisia ​​perustietoja, kuten sähköpostiosoitteesi. LifePoints on Lightspeed-yhtiön tutkimusalusta, jonka omistaa Kantar (yksi maailman suurimmista markkinatutkimus- ja kuluttajadatanalytiikkayrityksistä). Esimerkiksi Bed Bath & Beyond ei todellakaan välitä siitä, millaisia ​​kynttilöitä 23-vuotias kaveri suosii - joten he eivät aio maksaa saadakseen mielipiteensä. Olen varma, että teet oikein. 50 ja kun ansaitset tarpeeksi, rahat on nopea ja helppo siirtää. Toisin kuin useimmat verkkotutkimussivustot, Mindspay maksaa jäsenille paitsi verkkokyselyjen suorittamisesta myös kokeiluun liittymisestä. Koska tämä yritys tarjoaa runsaasti pisteitä kyselyihin, voit hyödyntää aikaa täällä saadaksesi hienoja juttuja.

Maksetut tutkimukset voivat tehdä sinut välillä 0 dollaria.

Kerta/lopullinen Sanat:

Palkinnot vaihtelevat käteisestä elektronisiin laitteisiin. Aloittaessaan cashback-portaalina he ovat lisänneet niin monia uusia tapoja ansaita siitä lähtien, kun Prodege on hankkinut heidät (mikä tekee heistä sisaret Swagbucksin kanssa): Voit ilmoittautua kaikkiin näihin 6 tutkimussivustoon. Se tuntui minusta hiukan kammottavalta.

Tämä johtuu heidän nopeista voittoista ja alhaisista maksuvaatimuksista. Rekisteröidy paneelin mielipiteeseen »Pinecone Research €3 tutkimusta kohden, vain kutsu. Sivustolla on yksi alhaisimmista saatavissa olevista vähimmäisrajoista.

Ennen kuin voit tehdä mitään työtä, sinun on kirjauduttava sisään ja suoritettava ”pääsykoe. SurveyCompare sai minut kolmeen eri tutkimussivustoon: Hyppää iPoll-tutkimussivustolle ja näet iloisen sarjakuvan miehestä, joka kävelee koiransa kanssa miettiessä tuotteita. Joten jos tilisi saldo on 75 dollaria, et voi kerätä koko summaa. Tämä kyselysivusto on avoinna vähintään 16-vuotiaille Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille. Swagbucks maksaa käyttäjille "Swag dollareina", jotka voidaan vaihtaa vähittäiskaupan lahjakortteihin, mukaan lukien Marks & Spencer, Amazon ja Starbucks, tai PayPal-hyvityksillä, jotka siirretään sitten käteisellä. Se on avoinna vain Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian asukkaille.

 • Aloittaaksesi ansaitsemisen alustalla luomme yksinkertaisesti ilmaisen tilin ja valitsimme millaisia ​​toimintoja haluamme tehdä.
 • Jos päätät käyttää heidän omaa hakukonetta, ansaitset tilillesi vähän rahaa.
 • Yritys perustettiin vuonna 1997, ja se auttoi tasoittamaan tietä satoille erilaisille verkkotutkimussivustoille, joista tänään nautimme.
 • 50, on melko helppoa ansaita ylimääräistä rahaa tällä tutkimussivustolla.

Ota Online-kyselyitä Rahaa Varten

Välittäjäsivustot tekevät tämän ansaitakseen siirtomaksuja, kaksinkertaisesti upottamalla taskuosi pelkät kaksoiskappaleet. Käyttäjät suorittavat tutkimukset, jotka voivat kestää 10 - 45 minuuttia. YouGov-kyselyissä on muun muassa politiikkaa, julkisia asioita ja kaupallisia tuotteita. Bitvalve (btv), vaihtoehtoisesti voit aina kysyä nykyisiltä tai uusilta asiakkailta, ovatko he valmiita maksamaan sinulle bitcoineissa dollarin vai muun perinteisen valuutan sijasta. Toisinaan, sen sijaan, että lähettäisimme meille kyselyjä, sivusto ohjasi meidät tarjouksiin, jotka edellyttivät osoitetta, puhelinnumeroamme ja syntymäaikaamme. Sen jälkeen voit vapaasti aloittaa!

VIP Voices - Verkkokyselyt yli 13-vuotiaille.

PopulusLive

Tietenkin saat myös palkkaa suorittaa tutkimuksia! Kirjaudu täältä PayDay-paneeliin. Kunkin pisteen arvo on noin 0 dollaria.

Videoiden katseleminen ei vaatinut aktiivista syöttöä tai henkilökohtaisia ​​tietoja, mutta se pommitti työpöytäni ponnahdusikkunoilla noin 30 sekunnin välein. Vuonna 1996 perustetut yritykset ovat maksaneet yli 236 miljoonaa dollaria käteisellä ja palkkioilla. Tämä artikkeli sisältää linkkejä, joista saatamme korvauksen, jos napsautat, ilmaiseksi sinulle. Kolme syytä, miksi ostaisin tänään 4%: n + tuottavan ftse 100: n osakkeen isa: ssa. Kuten voitte kuvitella, heidän kyselyt (yleensä) kiertävät vanhemmuuteen liittyviä aiheita ja tuotteita (joka kattaa melkein minkä tahansa tuoteryhmän - ruoka, viihde, vaatteet, elektroniikka jne.)

Ainoa asia, josta en pidä, on se, että heillä on melko korkea vähimmäismaksuvaatimus - 30 dollaria. Olin hyvin hämmentynyt. Ne voivat olla hieman turhauttavia, koska et välttämättä saa palkkioita heti. Näiden piirustusten avulla voit voittaa Fitbit-laitteita, iPhoneita ja muita laitteita. Myöhemmin, huolimatta siitä, mitä välittäjäsivustot viittaavat heidän "unelmatyönsä" hypeen, on epätodennäköistä, että ansaitset elantonsa palkkatutkimuksista ja muusta markkinointitutkimuksesta. Luovat palvelut, omakustannuspuolella oleva hälinäni on ottanut takapenkin myöhässä, mutta tämä on toinen loistava paikka laittaa “osta-painike” ja ansaita jäljellä oleva tulo omaisuudestasi, jonka olet luonut kerran. Voit yleensä ansaita 1–50 dollaria tutkimusta kohden, joka on tehty American Consumer lausunnon kautta. Sain 7 dollaria 3 lyhyen kyselyn suorittamisesta. On kuitenkin monia muita tutkimussivustoja, jotka myös maksavat käteisellä.

Lisää Kyselyvaihtoehtoja

Kun otat paljon tutkimuksia, saat melko vähän sähköposteja. Se muistuttaa Swagbucksia, mutta he ovat hiukan ylittäneet ennakkomaksun antamalla uusille käyttäjille 10 dollarin lahjakortin, jonka voit ansaita ilmaiseksi kirjautumisen jälkeen. Kun olet vastannut, kyselyä ylläpitävät yritykset saavat sitten käyttäjäpalautetta tuotteestaan ​​/ palvelustaan, ja puolestaan ​​saat pienen maksun tutkimuksesta. Olet todennäköisesti nähnyt tällaisia ​​leirintäalueita, jotka saat roskapostin kautta: Jäsenyys on ilmainen ja suurin osa kyselyistä voidaan suorittaa 10 - 20 minuutissa. Suurin osa antamastamme tiedosta vaikutti vaarattomalta - esimerkiksi ostointitapoilta ja matkasuunnitelmiltamme. Joka kerta kun teet kyselyn, saat pisteitä, jotka perustuvat kyselyn pituuteen ja tärkeyteen ja kuinka tärkeitä olet tutkijoiden etuihin.

 • Se on ilmainen. Rekisteröitymiseen kuluu alle minuutti.
 • Verkkotutkimukset voivat olla helppo tapa tuottaa muutamia dollareita lisätuloja joka kuukausi.
 • Täällä on niin monia tapoja ansaita.
 • Osallistu viimeisimpään ja eniten maksaavaan tutkimukseen, tuotetestiin, kohderyhmiin, kliinisiin tutkimuksiin ja tutkimusmahdollisuuksiin.
 • Tämä on helppoa rahaa ja tarjoaa suuria lisätuloja.
 • Lähes kaikki täällä tehdyt tutkimukset maksavat kiinteän maksun, joka on 1 dollari.
 • Mutta saadaksesi kätesi ilmaiseksi ja helpoksi rahaksi sinun on kirjauduttava ensin!

Ohje

Voit aloittaa kyselyjen suorittamisen suoritettuaan yhden minuutin rekisteröitymisprosessin. Jotain mielessä. Aloita oma flipping-yrityksesi jo tänään! Tietenkin meille veto on heidän ainutlaatuinen kyselypaneeli. MySurvey sisältää myös mahdollisuuden voittaa ylimääräistä rahaa ja palkintoja arvontatarjousten kautta. Et rikastu tekemällä näitä asioita, mutta se on laillista ja saat lopulta palkan. Tämä alustava kysely ei ole lainkaan häiritsevä, ja se vaatii vain joitain perustietoja väestökehityksestä. Jos kuitenkin kirjaudut kuukausipalveluun, muista merkitä kalenteriin, milloin peruuttaa se, tai saatat joutua tyhjään tasoon, koska ne uustuvat automaattisesti kuukausittain.

Juuri ennen kuin joudumme sen paksuuteen ja siltä varalta, että et ole koskaan kuullut tästä koko online-kyselyn hälinästä, verkkokyselyt ovat pohjimmiltaan kirjautumalla verkkosivustolle, josta yritykset käyvät saamaan käyttäjien palautetta. Ansaitse arvokkaita pisteitä, jotka voidaan lunastaa ILMAISEKSI elektroniikkaan, taloustavaroihin, koruihin, leluihin, lahjakortteihin ja muihin. Lisätietoja Toluna-arvosteluistamme.

Napsautin painiketta, joka sanoi, että se vie minut ensimmäiseen maksettuun kyselyniini. Työ on todella helppoa. Kiitos Survey Junkie palkinnosta. Jos linkki toimii ja syötät tietosi, saat ensimmäisen kyselysi - se on profiilisi täyttäminen. Forex-aika fxtm, yllä olevassa esimerkissä saat 1. Heistä houkuttelevinta on se, että voit tehdä tutkimuksia suoraan heidän älypuhelinsovelluksensa kautta, mikä tarkoittaa, että voit tehdä tutkimuksia julkisen liikenteen tai lounastauon aikana.

LausuntoPanel-yhteisö

Toki, jotkut maksavat 50 dollaria, 100 dollaria, 200 dollaria tai jopa enemmän, mutta ne ovat uskomattoman harvinaisia. Ainoa vaatimus on, että olet vähintään 18-vuotias. Mitkä ovat parhaat robo-neuvonantajat internetissä? He ansaitsevat nyt 4–15 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä ympäri maailmaa (ja heillä ei ollut kokemusta aloittaessaan)! Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustettu yritys on avoin Yhdysvaltain käyttäjille ja muualle ulottuville. Se harjoittaa kyselyjä lehdistölle ja johtaville tuotemerkeille. Se sanoo jotain. Jotkut sivustot tarjoavat pisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille. Voit myös nostaa rahaa jokaisen kyselyn jälkeen PayPal-tilillesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kynnysarvot saavutetaan tällä paneelilla. Rakastamme Swagbucksia, ja kuulemme myös lukijoidemme positiivisia arvosteluja heistä.

Verkkotutkimuksia täyttäessäsi päätavoitteesi on saada korvausta ajasta, ja oikeilla vinkkeillä voit maksimoida korvauksen määrän jokaisesta minuutista, jonka vietät online-kyselyjen täyttämisessä. Sen sijaan, että menisit Googleen, käytä sitä vain päivittäisiin hakuihin ja pisteiden ansaitsemiseen. Noin, hintatavoite voi muuttua valitsemastasi kaupankäyntityylistä riippuen. Ne ovat Ison-Britannian suurin tutkimuspaneeli kaikille 13-30-vuotiaille. Kun olet kirjautunut, ansaitset pisteitä jokaisesta suorittamassasi kyselyssä. Tällä hetkellä niitä on yli 7.

Maksimoidaksesi ansiosi yritykseltäsi, sinun on rekisteröidyttävä mahdollisimman moniin tutkimuksiin ja kuten muutkin tutkimussivustot, ansaitsemasi rahasumma riippuu profiilistasi ja väestötiedoista. He maksoivat kiinteän 3 dollarin sekin jokaisesta tekemästäsi tutkimuksesta. He lähettävät verkkokyselyjä jäsenille, joiden profiilit vastaavat laajoja väestötietoja ja vaatimuksia.

Vahvista Sähköpostiosoitteesi

He ovat maksaneet yli 30 146 855 dollaria tutkimuksen suorittajille ja heillä on ollut yli 20 miljoonaa tutkimusta. Yhtiö tarjoaa silti korkealaatuisia tutkimuksia, joissa on hyvät maksut, mikä tekee Vindalestä loistavan valinnan käyttäjille, jotka suunnittelevat kyselyjen suorittamista säännöllisesti, mutta vähemmän houkuttelevia niille, jotka ajattelevat vain hiipimistä. Tilaa Pinecone Research tähän.

Voit ottaa tutkimuksia käteisellä kirjautumalla Survey Junkie -palveluun täällä. Rekisteröidy VIP Voiceen täällä. Toivon, että olisi mahdollista sanoa: “Ei, mutta verrattuna tähän kyselyyn, kaikki olisi rauhoittavaa.