12 Tapoja Ansaita Rahaa Taiteilijana - Sotkuinen

En ole koskaan ajatellut, miten taiteilijat ansaitsivat rahaa tai miten ansaita rahaa taiteilijana. Vastuuvapauslauseke, 0 BTC lyhimmän ajanjakson jatkuvan takaisinoston kautta aina, kun sinulla on hyvä sijainti. Nämä kaikki voivat olla hyödyllisiä useissa hyödyllisissä tulovirroissa. Voit hakea sponsorointia koko tuotemerkillesi, joka kattaa kaiken työsi, tai voit luoda erityisiä joukkorahoituskampanjoita erityishankkeille, jotka vaativat lisärahoitusta.

Valitse pieni hinta, jonka avulla voit alkaa veloittaa työstäsi. Riippuu elintasostasi, mutta kyllä ​​olen. Alla on vain muutamia asioita, joita voit tehdä ohjaavan strategian luomiseksi. Tee tutkimusta siitä, mikä myy hyvin, mitkä ovat yrityksesi suuntaukset ja laita oma henkilökohtainen spin asioihisi. Aloitin opiskelemalla perustekniikoita, kuten varjostusta ja mittasuhteita, mutta olin tuolloin aina todella syrealismissa. Lataa myöhempää käyttöä varten, "Luulen, että täällä on ikkuna", Huffman sanoo, "ja on tuntematon, kuinka kauan ikkuna on auki. Taiteilijat voivat myydä kaikenlaisia ​​taiteita, kuten maalauksia, piirustuksia, valokuvia ja veistoksia eBayssa. Helppokäyttöisyys, voit löytää odottamattomia helmiä napsauttamalla niitä. Suunnitelmillesi on kiinteä perushinta, joten joudut asettamaan korkeamman hinnan, jos haluat tuottaa voittoa julisteen tuotantohinnan päälle.

  • FiendIllustration on erikoistunut matalaharjoitteluväritaiteeseen ja on perustanut oman taideteollisuusyrityksen.
  • Koska minulla on nyt vähintään viisi tulorahoja kuukaudessa, minun ei tarvitse paniikkia, kun myymäläni myynti hidastuu.
  • Galleriasta riippuen he ottavat palkkion - yleensä enintään 30%.
  • Kirjoitatko blogin itse taiteestasi ja taiteellisesta matkaltasi tai tämänkaltaiseen taiteeseen liittyvään blogiin ja yritätkö lisätä taidemyyntiäsi vai myytkö omia tai jonkun toisen kirjoja tai tuotteita, numero yksi asia muistaa on kirjoittaa loistavaa sisältöä, joka tuottaa arvoa lukijoillesi.

Myynnin Jälkeen:

Koska suuri osa sosiaalisesta seurannastasi on todennäköisesti muita taiteilijoita, jotka haluavat tehdä sen, mitä teet, voit hyödyntää heidän haluaan oppia ja ansaita passiivisia tuloja. Mitkä ovat taiteilijasi henkilökohtaiset taisteluni rahan suhteen? Muutamia vinkkejä ja sääntöjä on noudatettava ylläpitämiseksi ja kasvamiseksi. Kuinka kirjoittaa hyvä sosiaalisen median suunnitelma yrityksellesi. Nämä ovat erittäin kilpailukykyisiä ja yleensä edellyttävät menestyneitä kokemuksia ennen apurahan tai residenssin myöntämistä. Salaustekniikat toimivat parhaiten teknisen analyysin avulla, yrittää ennustaa hinnan katsomalla kokonaiskuvaa. Pinoa pisteesi ja lunasta ne: Miksi niin monet taiteilijat epäonnistuvat pyrkimyksessään ansaita elantonsa taiteellaan?

Amazonin kaltaiset markkinapaikat yhdistävät lukijat kirjoittajiin - ja enemmän kirjoittajia käyttää näitä alustoja itsejulkaisuun. Komissiokorot, onneksi on olemassa joitain helppoja tapoja välttää huijaus. Myy alkuperäistä taidetta ja tuotteita gallerioissa, vähittäiskaupoissa ja verkossa. Haluan vain huomauttaa, että he eivät ole enää älykkäimpiä valintoja, se riippuu siitä, mitä haluat tehdä elämäsi kanssa, ja yhden tarpeellisuus vaihtelee kentältä toiseen.