Kuinka 26 vuotta vanha korkeakoulun keskeyttäjä saa 15 000 dollaria kuukaudessa Bitcoinilla ja salauksen valuutalla rikkomatta hikeä

Riippumatta siitä, oletko uusi hoitotyössä tai haluatko edetä urallasi, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa edistää koulutustasi. Matkailuhoitajat nauttivat vapaudesta ja joustavuudesta matkustaa moniin eri kohteisiin, ja he hyötyvät myös uran kasvusta ja anteliaista palkoista. Kaikki terveydenhuolto- ja sairaanhoitajaurat kasvavat merkittävästi, mutta RN-kysyntä on jatkossakin suurin kysyntä.

Mieluummin pitkäaikainen ratkaisu? Voit asettaa omat hinnat, jos työskentelet itsenäisesti (ts. )BSN: tä hoitavat sairaanhoitajat ansaitsivat keskimäärin 8 337 dollaria enemmän kuin vähemmän koulutetut kollegansa, mikä vastaa 69 697 dollaria. Työn löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, ja niin monet erilaiset yritykset ovat valmiita saamaan apua. Lisää, , joten markkinoilla etenemiseen ei ole paljon aikaa. Olen johtanut blogitoimintaa jo kymmenen vuotta, enkä voinut olla onnellisempi. Kun sinusta tulee lääketieteellisen transkriptionistikko, voit työskennellä osa-aikaisesti ja tehdä työtä mistä tahansa niin kauan kuin sinulla on tietokone ja luotettava Internet-yhteys. Asiantuntijat tarkistetaan melko uuvuttavan prosessin avulla, valtakirjat, koulutus ja tausta todennetaan.

 • Mutta tämä on loistava tilaisuus sinulle.
 • Se vaatii kovaa työtä ja omistautumista, mutta jos pysyt kiinni siitä, lopputulos voi olla uskomaton - tiedän, koska se tapahtui minulle.
 • Tarjoamme täyden sairausvakuutuksen.
 • Heistä yli 360 000 on säännelty työskentelemään Kanadassa.
 • Oletko tuonut hoitotyön kotona?
 • Tämä on SUORA työ, joka on tehtävä joko ”3. vuorona” osa-aikaajassa tai “4. vuorossa” täysiajassa!
 • Rehellisesti, en tiennyt, mikä sairaanhoitaja oli pari vuotta sitten, mutta se on iso juttu.

Samana ajanjaksona RN: n roolit sairaaloissa ja muissa paikoissa laajenivat dramaattisesti, ja sairaanhoitajat alkoivat vaatia palkkoja heidän taitojaan vastaavasti. Jos vain joku olisi kertonut minulle, että olisin voinut mennä yhteisön korkeakouluun, tulla rekisteröityneeksi sairaanhoitajaksi, säästää lähes 90 000 dollaria, ja se olisi tehty kuusi vuotta aikaisemmin... kiitos äidille ja isälle. Katso tutori. Et vain sano: “Mennä laihtua. Aikaisemmin joidenkin sairaanhoitajien on tiedetty ansainnut enemmän rahaa tämän tekemiseen kuin kokopäiväisen hoitotyönsä. Kotisairaanhoitajien töitä on olemassa, sinun on vain tiedettävä, mihin täällä Tässä on joitain tapoja, joilla voit tehdä binaarisen vaihtoehdon Sinhala-blogirahaa freelancereina Missä RN: t ansaitsevat parhaan dollarin? Jokaisessa osavaltiossa kaupungilla, jossa työskentelet, on myös tärkeä osa palkan määrittämisessä. Sinun ei tarvitse tuntea pahaa itsestäsi, koska sinulla ei ole aavistustakaan kuinka puhua tekemästäsi, kun olet uusi tuotemerkki entrepreNurseksi.

 • Floridan sairaanhoitajan keskipalkka oli 64 890 dollaria vuonna 2019.
 • Yksi hyvä asia tämän tyyppisessä liiketoiminnassa on, että pystyt käsittelemään useita sairaaloita samanaikaisesti.
 • Se pyrkii löytämään innovatiivisia risteyksiä tekniikan, viestinnän ja terveydenhuollon keskuksista koko teollisuuden eteenpäin viemiseksi.

Dialyysihoitaja

Jos pidät kirjoittamisesta, blogin perustaminen on hieno tapa ansaita jäljellä olevia tuloja. Tyypillinen Fonemed-sairaanhoitaja tekee 27 dollaria tunnissa, Fonemed-omistajan Charlene Slaney mukaan. Mitä kokemuksia tarvitaan matkahoitajaksi? Pitkäksi ajaksi minusta tuntui, ettei minun olisi pitänyt ansaita siitä rahaa. Sen ei tarvitse edes olla sairaanhoitajaa tai terveydenhuoltoa. Jos olisit kysynyt minulta tulevaisuuteni, olisin tarjonnut sinulle kaksi sanaa: Minun ei oikeastaan ​​edes tarvinnut.

Se vaatii kovaa työtä ja omistautumista, mutta jos pysyt kiinni siitä, lopputulos voi olla uskomaton - tiedän, koska se tapahtui minulle. Ja monissa kouluissa osa tällaisesta koulutuksesta ansaitsemista opintopisteistä voidaan käyttää hoitotyön ohjelmassa. Bureau of Labor Statistics (BLS) raportti, keskimääräinen hoitotyön palkka RN: lle on 70 000 dollaria. Vuoden 2019 U: n mukaan Sairaanhoitajien on myös täydennettävä täydennyskoulutusta (CEC) opiskeluoikeuden ylläpitämiseksi. Hoitoavustajaksi tullaksesi, sinun on tyypillisesti suoritettava hoitotyön avustajan tai potilaan hoitohenkilökunnan ohjelma. Riippumatta tavoitteistasi, seuraava askel on helppo.

 • Vuonna 2019 on odotettavissa, että noin 188 620 korvaavaa RN: ää tarvitaan, mutta vuoteen 2023 mennessä tämä määrä hyppää arvoon 239 960.
 • PayScale ilmoittaa alhaisimman RN-palkan keskimäärin 62 591 dollarilla ja BLS korkeimman 75 510 dollarilla.
 • Sinun tulisi myös tarjota yksinkertaistettuja kurssimateriaaleja, jotka auttavat heitä ymmärtämään paremmin. Sinun on siis mainostettava verkkosivustoasi ja yritystäsi saadaksesi riittävä näyttö Internetissä.
 • Ja joka kerta kun he ovat tarjonneet minulle uutta virkaa tai pyytäneet minua ottamaan uuden vastuun, olen kysynyt lisää rahaa.
 • Yksinkertaisesti sanottuna, bloggaaminen avaa paljon mahdollisuuksia!
 • Koiranvaeltajat ja lemmikkien hoitajat huolehtivat ihmisten karvaisista seuralaisista.
 • Ei paperitarkistuksia.

FoneMed

20 olla tarkka. UnitedHealth Group palkata rekisteröityneitä sairaanhoitajia etätyötehtäviin sekä muita, joilla on kokemusta vakuutusalalla. Mutta silti, taaksepäin katsottuna, haluaisin, Voi luoja, miksi sovitin siihen? Monet sairaalat ovat kehittäneet verkkopohjaisia ​​järjestelmiä, joissa voit kirjautua sisään ja kirjautua lisävuoroihin. Voit järjestää hauskoja aktiviteetteja lapsille saadaksesi mukavan mielenterveyden tauon hoitotyön kirjoista.

Alla on joitain yrityksiä, jotka palkkaavat säännöllisesti sairaanhoitajia työskentelemään kotoa tekemällä puhelinsoittoja. Mutta mielestäni HR ja sairaalat ovat myyneet meitä sellaisenaan. Monet ihmiset ovat tarkastelleet blogointia keinona tuottaa tuloja. Ihanteellinen asiakas on joku, joka on kuin minä, mutta muutaman askeleen taakse (ainakin tietyiltä osin). Sinun ei tarvitse olla nero. Pidä tämä mielessä: Napsauta tätä nähdäksesi heidän työnsä kotitöistä.

 • Tyypillisesti vaaditaan BSN tai maisterin tutkinto ja joitain juridisia kursseja tai kokemuksia.
 • Muut työvuorot sisältävät 8 tuntia/5 päivää ja 10 tuntia/4 päivää viikossa.
 • Olen työskennellyt verkossa vuodesta 2019.

Rekisteröity sairaanhoitajan City Wise palkka

Psykologian tai siihen liittyvän alan tohtorin tutkinto on vaatimus, ja psykiatrinen tai geriatrinen kokemus on suositeltavampi. Puhtaaksikirjoittaja, kohtuullinen keskimääräinen palkkaprosentti lastenhoitopalveluista on 10 dollaria tunnissa - ja enemmän, jos katsot useita lapsia. Mitkä ovat vaihtoehtosi tässä tapauksessa? Silti useimmat hoitotyön opiskelijat ovat yhtä mieltä siitä, että sairaanhoitokoulu voi olla haastava. Soita potilaillesi aamukahvin aikana ja ole kotona ennen kuin lapsesi lähtevät koulusta. Sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan noin 20–25 dollaria tunnissa lääkärikirjoittajana, jolla on asiaankuuluvaa kokemusta. 29 Minnesota 78 920 dollaria 37 dollaria.

Jos blogiisi ja viestisi vastaanotetaan hyvin, alat kasvaa seuraajien yhteisöä. Jotkut vaihtoehdoista, jotka sisällytämme korkeimpaan ansaintapotentiaaliin, voivat olla myös ne, jotka vaativat merkittävimmän osan ajasta. Löydä "hyllyltä" ajanhallintajärjestelmä, joka toimii sinulle. Etsi sairaanhoitajan tietotekniikan töitä Monsterista.

Voit jopa työskennellä sopimusperusteisesti vain yhden kerrallaan. Kaupankäynnin volatiliteetti, ja kryptovaluutat lisääntyvät edelleen, keräämällä rahaa ensimmäisten kolikkotarjousten tai ICO: n kautta. Tarvitset kuitenkin yhdistelmän käytännön hoitokokemusta ja erikoistunutta koulutusta ennen soolouran aloittamista tällä alalla. Maksamallasi summalla ei ole rajoituksia, ja ansaitsemasi perustuu siihen, kuinka käsityöt myyvät. Jos olet sairaanhoitaja, voi olla monia syitä, miksi tarvitset kuuvaloa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa.