20 Todellista Kotona Pysyvää äiti-työtä Vuonna 2019

He maksavat kumppaneilleen kuin kello, jota minä rakastan. Alusta on VIPKID: n patentoitu tekniikka ja yrityksen sisällä kehitetty patentoitu opetussuunnitelma. Jos haluat asioida tytäryhtiömarkkinoinnissa, tutustu viestiini ja videooni Amazon-tytäryhtiömarkkinoinnista. Oletko työ kotinäiti? Jos voit olla autossa jonkin aikaa, voit ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla sen. Kommentoi alla. Miljoonariksi tulemisen matematiikka, ja tämän nauhoituksen jälkeen se on saanut yli 250 000 katselua lähinnä rakkaudesta. Tarkastellaan 20 korkeapalkkaista kotona työskentelevää äiti-työtä, joista voit alkaa ansaita rahaa jo tänään - mukaan lukien parhaat työpaikat kotona pidettäville äideille, joilla ei ole kokemusta. Kirjoitat vain kokemuksestasi.

  • Lisää nimesi luetteloon ja odota, että he soittavat sinulle.
  • Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista.
  • Nyt palkan jopa mieheni, ja elämä on hyvä!
  • Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella?
  • Kotiin työskenteleminen PJ: ssä, kiireisen työmatkan välttäminen ja rahan säästö lasten päiväkodissa ovat vain muutamia kotona työskentelyn ilmeisistä eduista.
  • Tämä voi testata kaiken kirjautumisesta, käyttöliittymän toiminnasta aina yksinkertaiseen mielipiteesi käytettävyydestä ja ulkonäöstä.
  • Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia.

On typerää olla käyttämättä Ibottaa, jos olet ruokakauppias ja sinun on myös ostettava asioita, kuten vaatteita, kylpytuotteita, taloustavaroita jne. Kyllä, raha ei tuo onnellisuutta, mutta se vie rahaa elämiseen, syömiseen ja koulutukseen saamiseen. Minulla on jo kaivostoiminta, onko honeyminer minulle? Mikä on Bitcoin Mining? Rakastatko arvokkaiden hetkien sieppaamista kameran linssin takana? Hienoa online-asiakaspalvelutehtävissä on, että voit tehdä niitä PJ: lläsi ja kotisi mukavasti. On olemassa verkkosivustoja, kuten Shutterstock ja Dreamstime, joiden avulla voit edelleen tuottaa tuloja yhä uudelleen yhdestä kuvasta. Keskimääräinen kurssi kestää 9-18 kuukautta ja maksaa noin 3000 dollaria.

Palkka on eri maissa erilainen.

Lopulliset Oppaat

Tuskin lisäämällä rivimme, tuskin edes maksaa päivittäistavaroista. Testaa verkkosivustoja 30 dollaria tunnissa, mercari– Tämä on peräisin Japanista. Rover - Yksinkertainen ja helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotoa on ilmoittautuminen Roverin kanssa lemmikinhoitajaksi. 3 ajatusta aiheesta "miten ansaita bitcoinia vuonna 2019 - ilmainen opas aloittelijoille". Lapseni odottavat mieheni ja minä huolehtia heistä, enkä halua vääntää käsiäni ilman tapaa huolehtia heistä, jos minusta tulee jonain päivänä ainoa tarjoaja. Sitten he maksavat sinulle salakaupan ja korvaavat sinulle korjaukset kokonaan, jos tarvitset niiden tekemistä.

Suunnittelet ja mainostat sitä, ja he tuottavat ja lähettävät sen!

Rater

Tätä silmällä pitäen tajusin, että PITKIN teen vain noin 1000 dollaria kuukaudessa perustellakseni kotona jäämistäni. Puhelinkeskuksen edustaja on toinen hyvä idea, koska monet puhelinkeskukset antavat sinun työskennellä sinulle sopivimpana aikana. Työkalut, voittosuhde on korkea. On olemassa useita yrityksiä, jotka palkkaavat virtuaaliassisteja:

Lääketieteellinen Koodaus Ja Laskutus

Se näyttää sinulle, kuinka pääset helposti alkuun. En voi rohkaista sinua tarpeeksi ryhtymään toimiin ja aloittamaan TÄNÄÄN! Nämä ovat pieniä tehtäviä, kuten kirjoittaminen, tietojen merkitseminen, transkriptio (lyhyet tiedostot) jne. (Walmart, Target, Best Buy ja Walgreens!)

Hyödynnä Ilmaista Rahaa

Sinulla on oltava laadukas hiljainen kotitoimisto, luotettava sähköpostiosoite ja puhelin. Olen täällä kertoakseni sinulle, ettei se ole niin vaikeaa - tarvitset vain jonkun osoittamaan sinua oikeaan suuntaan. Nämä ovat vain muutamia ideoita aloittamiseen: Jos opetat vieraita kieliä, sinun kannattaa tarjota jäsenneltyjä luokkia, jotka kokoontuvat samaan aikaan joka viikko. Myy tavaroita Craigslistissa - Craigslist on saanut huonon rapin aiemmin, mutta minulla on aina ollut suuri menestys, kun olen ostanut tai myynyt asioita niiden kautta.

Yksi lähimmistä ystävistäni, äskettäin leskeksi 45-vuotiaana, esitteli minulle joustavien työpaikkojen maailmaa, johtavaa etätyötaulun, osa-aikaisen, joustavan työajan, kotona tehtävän työn ja muiden vaihtoehtoisten työjärjestelyjen maailmaa. Hit julkaise ja kerro maailmalle, että olet täällä! Tämän luettelon pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi pitämään sinut kiireisen ansaitsemisen ansaitsevana! En koskaan suosittele tekemään tutkimuksia yksin ja odottamaan kokopäiväisiä tuloja. Kokeile vuokrata se Airbnb: ltä.

He etsivät myös ihmisiä opettamaan japania, ranskaa, italiaa, espanjaa ja muuta.

ENeighbor

Siellä on kuormia naisia, jotka maksavat hyvää rahaa saadakseen jonkun, johon he voivat luottaa vauvojensa seuraamiseen. Minulla ei ollut aavistustakaan, että ajotietäni voisi olla tulolähde! Tai jos olet kokenut valokuvaaja, napsauta minua Twitterissä @improvephoto, jos haluat saada palkkion kirjoittaa valokuvablogilleni. Tämä työ edellyttää yleensä englannin opetusta pienille lapsille Kiinassa, ja se maksaa yleensä melko hyvin. Babbletype - on loistava valinta aloittaa urasi on transkriptio. Meillä on muutama, jonka voimme maksaa pois useiden kuukausien aikana yhden 12 kuukauden ilmaisen rahoituksen aikana (maksamatta korkoa 12 kuukaudeksi). Tämä tarkoittaa, että voimme ostaa jotain (esimerkki: )Hän piti siitä, että tämä raha hänen sanojensa mukaan oli kiinnittämätöntä.

Ota Huomioon Saatavuus

Älä myöskään kuulu ansaan ostaa kalliita kirjoja väittäen, että heillä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mysteeriostoksista. Melkein jokaisella on nyt blogi, eikö niin? Jos rakastat kirjoittamista ja pystyt tarjoamaan ainutlaatuisia artikkeleita ja sisältöä, tämä voi sopia täydellisesti. Tässä on kuvaus asioista, jotka sinun on otettava huomioon: Näyttämällä mainoksia sivuillasi, voit ansaita rahaa joka kerta, kun joku käy blogissasi. Syyt ja kuinka kryptovaluutan hinta muuttuu, monet elinkeinonharjoittajat ovat hyödyntäneet automatisoitua kaupankäyntiohjelmistoa miljonääreiksi yhdessä yössä. Suosikkipalveluni, UserTesting maksaa testaajilleen 10 dollaria jokaisesta suorittamastaan ​​20 minuutin istunnosta!

Se oli floppi. Se on nopeasti kasvava yritys. Voit asettaa omat työtunnit, ottaa niin paljon tai vähän työtä kuin haluat, ja todella hallita aikaa ja tulojasi tosissaan. Saat 10 dollaria PayPalin kautta jokaisesta 20 minuutin videostasi.

Lisäksi voit aina sukeltaa johonkin kiinnostavaan asiaan (Facebook-mainokset, aloitussivun suunnittelu, markkinointi Pinterestissä, podcast-tuotanto ja muut) ja erikoistua kyseiselle alueelle. Se, kuinka paljon ansaitset tarkistuksesta, vaihtelee arvostelun laadun mukaan. Tämä voi olla korkea palkitseminen, jos luot suositun sovelluksen kapeallesi. Tämä kurssi on henkilölle, joka tarvitsee suunnitelman blogin julkaisemiseksi, kasvattamiseksi ja ansaitsemiseksi kokoaikaisesti työskennellessäsi. Mahdollisuuksia on rajattomasti ja yhden perustaminen on helppoa yhtenä, kahtena, kolmena! Suurin osa lento-ohjaajista on nuoria, naimattomia tyyppejä, joilla ei ole perhettä tukeakseen, koska se on lähes mahdotonta.

Käytettävät työkalut:

Sijoita Osakemarkkinoille

Se on minulle vielä tuoretta - muutoksen laskeminen vaihtopurkista ostaa banaaneja ennen seuraavaa palkkapäivää… kutsu aterioille, jotka jaetaan ystävien kanssa ja tietäen, että se antaisi helpotuksen kutistuneelle ruokakaupparahastollesi… turhautumisen kyyneleet siitä, ettei pystyy venyttämään dollareita aivan niin pitkälle kuin haluat, ja tehdä vaikeita päätöksiä siitä, mitä luopua. Kuinka hieno se on! Ota yrityksesi käyttöön ja ole valmis asiakkaille! Ja se kannattaa huomattavasti. Olipa kyseessä taivaassa vai maan päällä - vaikeat ajat eivät kestä ikuisesti, ja siitä olen kiitollinen. Nauhoitin vaimoni kanssa 35 minuutin äänipodcastin siitä, kuinka me aloimme tarkalleen, että voit kuunnella tätä täällä. Kauppapaikat (jälleenmyynti): Voi, ja jos ystäväsi napsauttaa linkkiäsi vauvan hammashoitorenkaaseen ja häiritsee sinua ja päätyy ostamaan uuden tyhjiön, saat silti toimeksiannon, vaikka et ole siihen linkittänytsi!

Valitse verkkokaupassa myytävä tuote, kuten Ebay (sanotaan esimerkiksi, että tietokonehiiri maksaa sinulle 2 dollaria). Merkitse hinta ja lisää se hintaan 15 dollaria. Cfd-kauppa, arvioijamme havaitsivat, että parhaat välittäjät tarjoavat koulutusoppaiden lisäksi video-oppaita ja askel-askeleelta koulutusta alustan ominaisuuksista. Kun se myydään, lähetät pudottajalle ostajan tiedot, mukaan lukien 2 dollaria. He jakavat satunnaisesti paljon SB: tä vain hakukoneen käyttämiseksi. Voit ansaita rahaa myymällä esineitä monella tapaa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on merkitä esine ja pudottaa se UPS-sijaintiin. Jos valitset Craigslistin, pidä järkeä itsestäsi ja käytä kaverijärjestelmää. Blogiminen on asia, josta olen todella intohimoinen, koska se on antanut minulle mahdollisuuden, ettei minun tarvitse palata takaisin töihin. Jos tuloni kasvavat, mieheni voi luopua työstään ja auttaa minua liiketoiminnassa.

Tiesitkö, että voit ansaita jopa 24 dollaria/tunti kirjoittamalla ääntä tekstille? Se on paras voimavara, jota olen koskaan voinut suositella ohjaamaan sinua tekemään blogistasi mahdollisimman nopeasti kannattavaa liiketoimintaa. Hanki hyvä maine ja voit muuttaa tämän kokopäiväiseksi työksi. Tämä on täydellinen tilaisuus äidille, jolla on jonkin verran kokemusta hius- ja kauneusmaailmasta. Highlow - australian välittäjä # 1, toisin kuin eräät välittäjät, emme tee helpommaksi voittaa, kun käydään kauppaa demorahalla. On paljon sivustoja, jotka haluavat ostaa digitaalisia valokuvia. Hanki ylennys - Jos korotus ei ole mahdollista, kannattaa ehkä yrittää ylennystä yrityksessäsi, jonka tiedossa on palkkakorvaus.

Tämä saattaa tarkoittaa paikallisen maatalousosaston luokkia, jos olet puutarhanhoito-konsultti, tai kauppakamarin kokouksia, jos olet yrityskonsultti.

Sosiaalisen Median Arvioija

Sen jälkeen kommunikoit online-tilassa ostajien kanssa ja lähetät tuotteita ulos. Useimmat kaupat tekevät tämän. Venezuelalaiset pystyvät ”pian” suorittamaan salauksen maksut, kun en ollut tuottava, seurasin tarpeettomasti tilaustani kuin haukka. Koska niin monta blogia ja verkkosivustoa etsii sisältöä, intohimoiset ja kieliopilliset tietäjät voivat löytää paikan ideoilleen verkossa. Työskentele hotellissa, motellissa, hostellissa, lomakeskuksessa jne. Äitini teki hiuksia ja kynnet kotoa 20 vuotta.

Työskentele mistä tahansa - sinulla on vapaus työskennellä missä tahansa, jolla on Internet-yhteys. Ehkä haluat tietää, miten ansaita rahaa kotona olevana äidinä, mutta tuntuu, että ehkä se ei ole sinulle. Lisätietoja saat tietosuojakäytännöstämme. Voit käyttää täällä helppoa vaiheittaista opasta aloittaaksesi blogin muutamassa minuutissa. Jotta tämä tapahtuisi, sinun on ymmärrettävä, kuinka luotettavasti (ja tehokkaasti) ansaita rahaa blogiisi. Kodin työntekijöitä palkkaaviin yrityksiin kuuluu Intrep. Tässä on nopea luettelo vielä 20 kotitöistä, jotka voit aloittaa tekemällä vauvasi nukkuessa:

Olen itse työskennellyt tällä tavalla poikani syntymisen jälkeen, ja keikka jatkui sen jälkeen kun lähdimme Uudesta-Seelannista matkustamaan. Koska olet keskittynyt artikkeleihisi tuotteiden tarkistamiseen, huomaat, että kävijät ovat kaikki valmiita ostamaan - he ovat ostoksellisessa mentaliteetissa. Tutustu tähän mahtavaan oppaan, jonka avulla voit kasvattaa tulojasi ja myydä Etsyä. Aion sanoa jotain hieman kiistanalaista täällä: Jokainen 100 pistettä on yhden dollarin arvoinen, ja voit nostaa rahaa PayPalin kautta tai saada lahjakortteja, kun olet ansainnut 1 000 pistettä tai 10 dollaria.