20+ Parasta Laillista Kotona Pitämistä äiti-työtä (ansaitse 20 Dollaria + / Tunti)

ClearVoicen mukaan aloittelijoiden freelance-kirjoittajien tavallisin veloittama summa on 21–40 dollaria tunnissa. Millä muilla tavoilla voit ansaita rahaa kotona työskentelevänä äidinä? Ansaitset keskimäärin noin 14–15 dollaria tunnissa peruspalkan ja bonusrakenteen kanssa. Yhdellä napsautuksella he asentavat sivustosi ja antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Ei todellakaan ole! Luo verkkokauppa Drop Shipping -tilauslähetys on menetelmä, jossa voit myydä kolmansien osapuolien tuotteita Drop Shipping -yhtiöltä koskaan näkemättä tai lähettämättä tuotetta. Olemme perustaneet äskettäin oman Shopify-myymälän ja olemme ansainneet siitä yli 1000 dollaria kuukaudessa.

Niitä teistä, jotka ovat hyviä sosiaalisessa mediassa ja/tai markkinoinnissa tai ovat innokkaita ja halukkaita oppimaan. Teen tarpeeksi kotona pitämään minut kotona, ja se on minulle tärkeää. Sinun on oltava luovaa markkinoinnissasi ja tarjottava huippuluokan palvelua, käytettävä laadukkaita kuvia ja hyvin valittuja avainsanoja. Korvaus vaihtelee välillä 14–16 dollaria tunnissa, ja sinulla on mahdollisuus palkattuun vapaa-aikaan, tuote-alennuksiin ja työntekijöiden alennuspakettiin, vaikka työskentelisitkin vain osa-aikaisesti! ”Niin monet naiset haluavat löytää tasapainon”, sanoo Susie Romans, online-liiketoiminnan valmentaja ja “Leaving 9-5. Varmasti nämä voivat olla täysin laillisia, mutta liian usein se maksaa henkilölle enemmän rahaa kuin he koskaan ansaitsevat. Maksut talletetaan suoraan Paypal-tilillesi.

  • Etsitkö lisää tällaisia ​​tehtäviä?
  • Tutustu alla oleviin yrityksiin, jotka palkkaavat lähtötason transkriptioita varten!

Rakastatko ihmisten auttamista elämään parhainta elämäänsä? Nämä ovat vain muutamia ideoita aloittamiseen: Kun henkilö tai yritys valitsee valokuvasi materiaaleillesi, saat maksun. Kirjanpitäjät ovat yleensä vastuussa yrityksen tilinpäätöksestä.

Tarkista äidit kielioppi, oikeinkirjoitus, tosiasiat ja tutkimus näiden online-töiden avulla. He palkkaavat ilman kokemusta, kunhan olet hyvin perehtynyt englannin kieleen ja taitava konekirjoittaja. Täydellinen, jos sinulla on toinen auto, joka yleensä istuu autotallissa. Maksu vaihtelee välillä 20–50 dollaria ja korvaus ostetuista tuotteista. Saat lisää säästövinkkejä ostamalla tämän e-kirjan 9 dollarilla. Parantaa tuottavuutta, tutki muita kaupunkisi yritystietoja AirBnB: llä ja katso, mikä on käyntinopeus omasi kaltaiselle paikallesi. Saan kuponkeja sunnuntaina (yleensä äidiltäni ja mieheni vanhemmilta) ja arkistoin ne päivämäärän mukaan pieneen tiedosto-kansioon. Upea mekko tai tavalliset tavarat, jotka jäävät kotisi ympärillesi, ovat myös hyviä myyntiin verkossa. Lisätietoja siitä, miten sinusta tulee matkatoimisto kotona.

Olen rekisteröitynyt tilille ja ensimmäinen keikka, jonka sain, maksoi 8 dollaria ottaa 20 kuvaa useista eri Cheetos-pussista, joita myytiin paikallisessa myymälässä.

Chat Agent

Voit hoitaa heidän Pinterest-tilinsä ja auttaa heitä markkinoimaan blogiaan Pinterestissä. Aloita pienestä, koska kotona oleminen voi olla melko kiireinen ja haluat antaa lapsillesi ja harrastuksillesi ansaitsemansa ajan. Tarjoa ilmaiset palvelut ystäville ja perheenjäsenille, jotka haluavat ottaa loma-, vastasyntyneen, vanhusten, hääkuvia jne. Työskentele useilla päivässä jokaisella. He eivät ehkä tiedä mistä aloittaa tämä, mihin voit tulla sisään. ILMAINEN OPAS Vaiheittainen opas ensimmäisen työtehtäväsi hankkimiseksi kotona. Hanki 5 ilmaista vinkkiä ensimmäisen työtehtävän suorittamiseen kotona ja tilaa uutiskirjeemme! Sitten muutimme Uuteen Seelantiin selvittämään maanjäristyksessä vaurioituneet vuokrakiinteistöt, ja minun piti enemmän kuin koskaan ennen ansaita rahaa kotoa. Pinoan tyhjennystuotteita kuponkilla.

Tässä on joitain suosituimmista valokuvien ostamissivustoista, joissa voit tarkistaa: En olisi koskaan voinut uneksia siitä, että siitä tulisi kokopäiväinen työ (kyllä, minusta tuli asianajaja, mutta aloin ansaita paljon enemmän blogistani kuin voisin olla asianajaja, joten en enää käytä lakia). Ansaitsin Australian dollareina (työ oli entisen australialaisen työnantajani kanssa) ja vietin meksikolaisia ​​pesoja, jotka antoivat minun kokeilla maantieteellistä mielivaltaa - mikä käytännössä tarkoitti, että perheeni ja minä voimme elää kuin kuninkaat 20 tuntia viikossa etätyössä. oli laittamassa sisään. Graafiset suunnittelijat saattavat asettaa teossuunnitelman, luoda logoja tai mainoksia ja suunnitella verkkosivuston. Kerro minulle kommenteissa, mitä haluat kokeilla ensin! Katsot tietenkin paljon videoita Youtubessa joka tapauksessa, eikö niin?

Jos sinulla on luotettava Internet, itsekuria ja omistautunut työympäristö, voit tehdä monia näistä töistä. Kuinka äidit voivat työskennellä kotoa? Verkossa, noin 2 kuukautta. Haluatko kykyä täydentää sitä täydellistä työtä kotona? Ymmärrän, että myös meillä kaikilla on erilaisia ​​tilanteita. Useimmat kotona pidettävät äidit eivät elä ylellistä elämäntapaa.

Lelujen Antamisen Sijasta...

Jälleen kerran, et aio lopettaa työtäsi tästä, mutta se on hieno ja hauska tapa ansaita rahaa verkossa. Yksi tärkeä asia on tietää, että et tarvitse tutkinnonopetusta tai englannin kielen opetusta, pelkästään kokemusta työskentelystä lasten kanssa ja omien laskelmien hankkimista. Haluatko löytää töitä kotoa tai freelance-töitä? Rakastan, että minun ei tarvitse vastata kenellekään muulle, ei tarvitse mennä ulos ja löytää asiakkaita, ei tarvitse huolehtia siitä, että en voi työskennellä kolme päivää peräkkäin... kaikki muut äidien työideat ovat vaaleita verrattuna Olen huolestunut. Voit asettaa oman aikataulun ja ilmoittautuminen on ilmaista! Joten monet muut WAH-työpaikat vaativat, että sinulla on vähän hiljaista keskittymisaikaa, ja se voi olla vaikein asia kotona työskennellessä. Tiesitkö, että voit todella saada rahaa vanhoista matkapuhelimistasi?

Sinun ei tarvitse teknistä kokemusta verkkokaupan perustamiseen.

Suoramyynnin avulla voit työskennellä öisin ja viikonloppuisin. Monet verkkosivustojen omistajat palkkaavat freelance-kirjoittajia auttamaan heitä täyttämään sivustonsa sisällöllä. Äidit, joilla ei ole paljon aikaa, jossa he voivat istua alas ja lyödä joukon töitä tuntikausia.

10 Epätavallista Tapaa Ansaita Rahaa Tässä Kuussa

Kodin lastenhoito on paikka, jossa huolehdit muiden ihmisten lapsista päivällä kotona. Tunnin ajasta on WAY-arvoinen enemmän kuin. Et vain pysty tekemään sitä, jota rakastat päivittäin, mutta ansaitset myös rahaa tekemällä sitä. Näiden mahdollisuuksien ansiosta voit ansaita rahaa lasten ollessa koulussa, nukkumassa tai jopa heidän ollessa kotona ja hereillä! Mittausalue editoi oikeustalojen kopioita ja voit tehdä sen mistä tahansa. Kun päätät sopimuskorosta, muista ottaa huomioon omien verojen, vakuutusten ja eläkkeesi maksaminen. Sinun on pystyttävä kirjoittamaan vähintään 60 WP erittäin tarkasti.

Kaikkien tuntisuunnitelmien laatii lahjakas VIPKID-opetussuunnitelma, joka poistaa opettajien painostuksen. Shopify integroituu myös Amazonin ja eBayn kanssa, jotta pääset mahdollisimman monen asiakkaan eteen. Haluatko vain äideille parhaat työpaikat minimaalisella koulutuksella? Onko heillä joutunut vakuutusongelmiin hätätilanteessa?

Ainakin jonkin verran ansaitsemisen todennäköisyys: Shutterstock on suosittu valokuvauspaikka. Nämä ovat todellisia naisia ​​ja erinomaisia ​​äitejä, jotka ovat kaikki tarvitneet tai halunneet osallistua tai huolehtia perheistään. En voi rohkaista sinua tarpeeksi ryhtymään toimiin ja aloittamaan TÄNÄÄN! Jos olet SAHM, joka työskentelee kotoa ja haluat kertoa, miten ansaitset rahaa, kommentoi alla.

100–500 dollaria tuotetta kohti.

11 Tapaa Saavuttaa Taloudelliset Tavoitteesi

1 000–50 000 dollaria tai enemmän. Ja mikä parasta, jos haluat käynnistää kaiken, voit aloittaa blogin alle 120 dollarilla! Jos etsit parhaita työpaikkoja kotona oleville äideille, tämä viesti tarjoaa oikeita ideoita harkita. Lasten suhteen tässä on joitain laillisia tapoja, joilla lapset ansaitsevat rahaa verkossa. Sinun on oltava hyvin perehtynyt siihen, kuinka pelata mitä opetat.

On monia legitiimiä tutkimusyrityksiä, joiden avulla voit ansaita rahaa katsellessasi televisiota tai istuessasi lääkärin vastaanotolla. Nämä äideille tarkoitetut kotona tehtävät työt tulevat verkottumisesta, eivät työnhakusivustoilta. Jos sinulla on taitoja tai ideoita lahjakorien tekemiseen, voit ansaita rahaa tasaisesti kotoa tästä puolelta. Kuuden viikon välein olisin lasten “opettaja”. Vinkkejä parhaiden työpaikkojen saamiseksi äideille, joita useimmat ihmiset eivät ajattele. Mutta jos rakastat muiden ihmisten lapsia yhtä paljon kuin rakastat omaasi, voit ansaita noin 25–35 dollaria päivässä jokaisesta katsomastasi lapsesta. Vaikka sinulla ei ole opetussertifikaattia, voit silti löytää työtä verkko-opettajana. Pysy kotona äiti.

Ansaitse Rahaa Myymällä Mitä Sinulla On:

Voit ilmoittautua ottamaan nämä tutkimukset ja ansaita rahaa ja palkintoja. No, jos olet kotona äiti, miksi et tarjoa lastenhoitopalveluita? Vuokrauspalvelut, kuten RelayRides, ovat hyödyllisiä auttamaan sinua vuokraamaan autosi muutaman päivän tai viikon. Olen myös intohimoinen aiheeseen.

Puolisosi rakastaa sinua - vaikka olet saanut esimerkiksi 40 puntaa jokaisesta raskaudesta? Muita liittyviä tapoja, joilla sinun pitäisi tietää, miten ansaita rahaa kotona pysyvän äidinä: Kerro ihmisille sosiaalisen verkostoitumisen kautta, että olet saatavana lastenhoitajalle, Craigslistin kautta tai yksinkertaisen suusanallisesti. Muutamia muita merkittäviä nimiä: Voit saada tarvitsemasi koulutuksen käymällä jollakin Saaran uskomatonta Shopify-kurssilla. Ne eivät tarvitse Internetiä, mutta joidenkin näiden keikkojen asentamiseen tarvitset aikaa. Sykes, verkkosivuja ostetaan ja myydään koko ajan, mutta tietysti kaikki eivät onnistu, joten jatka varoen. Jos haluat lisää viestejä, kirjaudu täällä viikoittaiseen uutiskirjeeni.

Ensisijainen Sivupalkki

Jos haluat tuoreita kotona tehtäviä työpaikkoja joka viikko, tilaa ILMAINEN uutiskirje, joka sisältää uusia online-töitä ja sivuhäiriöideoita toimitettu suoraan postilaatikkoosi. Unohda mitä äitisi ajattelee. Voit saada asiakkaita myös perustamalla blogin tai verkkosivuston kanavan esittelemään tyylejä, joista ihmiset voivat hyötyä sinusta. Yhden näistä kotona tehtävien urakoitsijoiden eduista on, että niihin ei usein sijoiteta tai markkinoida, kuten olisi oman yrityksen perustamisen yhteydessä.

Maksaa Kirjoitukselle

Joten jos järjestät hienosti, voit järjestää muiden ihmisten koteja! Tämän vuoksi joidenkin yhden tulotason perheiden on vaikea ansaita tarpeeksi rahaa maksamaan tarvitsemistaan ​​asioista, puhumattakaan säästöjen kasvattamisesta. Kuten äidit tietävät, elämän velvollisuuksien päivittäinen tekeminen tekee heistä usein erittäin ammattitaitoisia monitehtävissä. Kun sinun ei tarvitse pitää päivittäin esiintymisiä työssä, voit käyttää vähemmän vaatteita. Tämä on hienoa työtä äideille, koska teet oman aikataulun ja työskentelet perheen aikataulun mukaan. Ansaitse rahaa ja palkintoja kyselyjen ottamisesta! Lue lisää kirjasta täältä. Belay palkkaa osa-aikatyötä ja kokopäiväistä työtä kotoa.

Vietin paljon aikaa blogissa työskentelemällä ensimmäisen vuoden kokopäivätyössä, kiireisen taaperoikäisen, raskaana toisen lapseni kanssa ja ”yrittäessään” olla upea vaimo ihanalle aviomiehelleni. Joten sinulla on melko hyvin taattu ansaita jotain! Annoin 400 dollaria yhdessä päivässä vain mainosten perusteella, ja ansaitsen myös paljon rahaa tytäryhtiömyynnissä. Kaupan perustaminen on helppoa, ja tarvitset korkealaatuisia valokuvia, pistekuvauksia ja pystyt lähettämään asiat nopeasti. Jos voit olla autossa jonkin aikaa, voit ansaita ylimääräistä rahaa vuokraamalla sen. Sain äskettäin Mindswarmsilta 50 dollarin korvauksen vastauksesta kysymyksiin vanhemmuutta koskevista näkemyksistäni. Olen kauhistuttava järjestämisessä! Tarvitseeko sanoa enempää?

Yritän täyttää ne heti, koska ne eivät ole aina saatavilla, kun kirjaudun sisään myöhemmin päivällä. On paljon paikkoja, joissa voit tehdä virtuaaliassistenttityötä. Ashley ansaitsee yli 3000 dollaria kuukaudessa 16. Aloita asioista, joita sinulla on talon ympärillä.

Hanki Palkka Kokeilla Uusia Tuotteita

Ei, tämä ei tarkoita, että säilytät esineitä kotonasi. Kokonaismäärä määritettiin sen jälkeen, kun kysely on suorittanut tuhansia mamoja tehtävistä, joihin he omistavat aikaa - mukaan lukien kaikki taloudenhoidosta aina epäviralliseksi psykologiksi ja kyllä, perheenjohtajaksi. Aitoilla verkkosivustoilla, kuten UserTesting.

Jos kyllä, miksi et taita tehdä ylimääräistä rahaa. Voit perustaa toimiston kotona, jossa sinuun otetaan yhteyttä, ja mainostaa sitten palveluitasi. Parhaat online-osakevälittäjät aloittelijoille, voit nostaa rahojasi, joita et ansaitse, ilman, että joudut suorittamaan varhaista peruuttamisrangaistusta, joten jos aiot purkaa vanhuuseläkesi jotain kuten kodin käsirahaa, Roth on sinulle parempi. Kivi ja kova paikka: Ansaitse jopa 25 dollaria tunnissa kotoa ottamalla saapuvat myyntipuhelut ilman kiinteää puhelinta!

Rehab vanhat huonekalut. Se on todella loistava tapa hankkia asioita ilmaiseksi ja maksaa siitä! BestMark, Sinclair-asiakasmallit, MarketForce, Intelli-Shop ja Confero (Huomaa: )Olin toisen yliopistovuoteni aikana, kun tulin raskaaksi.