15 Suurta Kotona Työskentelevää Työtä äideille

Pidän todella Ebates-tilini jouluna; ansaitset rahapalkkioita vain ostoksista verkossa. Kun muut käyttäjät napsauttavat ostaaksesi mitä tahansa käyttämääsi esinettä, saat maksun! Näin voitin ensimmäisen työni, ja asiakas maksoi silti minulle ensimmäisen viikoni.

 • Tarkista tämä äiti, joka auttaa perhettä hänen päivähoidossa.
 • Amazonilla on kumppaniohjelma, jonka avulla kuka tahansa voi kirjautua tilille ja ansaita palkkion, jos joku ostaa jotain Amazonista käyttämällä erityistä linkkiä, jonka he antavat sinulle.

Ollakseni rehellinen, vaatii huomattavia ponnistuksia, jotta emme syyttäisi ja loukkaantu aviomiestäni jostakin, jonka tiedän, että viime kädessä ei ole hänen syytäni enempää kuin se on minun. Muutama päivä sitten puhuin äidilleni siitä, kuinka hän tuntuu joskus uranvaihdokselta. Lisäksi, jos haluat lisätietoja siitä, miten menestyä virtuaaliassistenttina, tutustu tähän viestiin, jossa on tietoja siitä, kuinka valita virtuaaliassistentin työpaikat ja ansaita rahaa nopeasti! Katso, olin siellä - uusi äiti, joka tunsi siltä, ​​että minulla ei olisi aavistustakaan siitä, kuinka aion huolehtia lapsesta ja aviomiehestä. PLUS hallinnoi taloa ja keksi tapa auttaa rahaa. Suosikki kannattavat markkinarakoini ovat: Jos tiedät vain, että voit tehdä kaikki nämä asiat, olet oikeasti kauempana kuin luulet. SwagBucks ja SurveyJunkie ovat kaksi suosituinta ohjelmaa, ja voit suorittaa kyselyt puhelimestasi suurimman osan ajasta!

Ei todellakaan ole! Riippuen siitä, kuinka monta asiakasta sinulla on, voisit tehdä missä tahansa 1 000–10 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän. Tämä on todella luova tapa ansaita rahaa kotona oleville äideille. Suoritat sitten tapahtuman normaalisti ja kirjoitat yksinkertaisen raportin poistumisen jälkeen kaupasta. Voit asettaa vieraillesi hinnan, saatavuuden ja varausedellytykset. Tähän sisältyy yleensä verkkovastaavien ja yritysten auttaminen testaamaan sivustojaan. Jos olet Pinterestissä, muista seurata minua siellä saadaksesi lisää ideoita rahan ansaitsemiseksi ja säästämiseksi.

Tässä On Kuusi Uutta Perintettä, Joiden Avulla Voit Tavata Pikkuisen Siellä Missä He Ovat Ja Juhlia Iloa Tällä Kaudella - Ilman Stressiä.

Kuinka se toimii, kirjaudut makselliseen tutkimussivustoon, jolloin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kysely on saatavana. Jos kyllä, miksi et taita tehdä ylimääräistä rahaa. Nämä eivät ole ongelmia, joita voimme ratkaista perheenä; ne ovat ongelmia, jotka vaativat systeemisiä vastauksia. Katsoin näitä suuria menestyviä blogeja, kaatoin jokaisen sivun yli - ja näin tavallisia naisia.

Löysin, että jos sinulla on vain lukion tutkintotodistus, työmahdollisuutesi ovat rajalliset ja palkka on surullinen. Piano, leipominen, geometria… Mitä tahansa kykyilläsi onkin nykyään, voit olla varma, että sillä on tapa ansaita rahaa. Ja vastaus on, 95% ajasta, kuuluva kyllä. Siirry luotettaviin kullan ostajiin verkossa, kuten Goldfellow. Olen aiemmin käyttänyt molempia avustajien löytämiseen.

Tämä on upea tapa kasvattaa tuloja vähitellen viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana.

Säästät Kuitenkin Rahaa… Muista Syy… ♥

VAIN VARMISTA, ETTÄ VOIT maksat sen kokonaan muutama kuukausi ennen kuin se tapahtuu... PAREMPI TURVALLISEMPI kuin VALITTAVA. Periaatteessa, niin kauan kuin taloudemme sallivat, aioin pysyä kotona äitinä. VIPKID suunnittelee ainutlaatuisen opetussuunnitelman opettajille toimittamaan englanninkielisiä luokkia verkossa 1:

(Eikö jokainen lapsi tarvitse koulupäivän juhlia?) Aivoriihi, kysy neuvoa kollegoilta ja mentorilta ja ole luova varmistamaan, että pysyt asiaankuuluvana. Jos olet vasta aloittamassa aivan uutta, noin vuosi, jotta saat ensimmäisen pienen keikkasi. Jos sinulla on nämä taidot, olet yli puolivälissä. Jos sinun on tyhjennettävä tilasi vanhoista esineistä, joita et enää käytä, saatat yhtä hyvin maksaa tekemällä sen! Lomalle tarkoitettujen lahjakorien luominen ja myynti voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa kotona pidettävänä äitinä. Kenttä kasvaa nopeasti, ja niille, jotka haluavat opettaa tai ohjata verkkoon, on tarjolla tonnia työpaikkoja. Kaikkien näiden uskomattomien Pinterest-kuvien ja ideoiden piti tulla jostakin!

Jos arvelet, että kotiruoat maksavat noin 75% vähemmän kuin ravintola-ateriat (kyllä, jopa McDonald's), se tarkoittaa, että säästät paljon!

Freelance-kirjoittaja

Yritysten omistajat, bloggaajat ja kirjoittajat palkkaavat toimittajia ja oikolukijoita verkkosivustojen sisällön, blogiartikkeleiden, esitteiden, verkkokurssien sisällön, esitysten ja muun kiillottamiseen. Useammin mätäaikoja ohitettiin ja yksityisopiskelijat menettivät kärsivällisyyttä, kun vaativan taaperoini tarpeet tulivat ensin. Minun pitäisi olla se, joka pelaa, keinuu ja lukee. Ammattikuvaajat voivat olla melko kalliita, joten äidit, jotka haluavat leikata budjettiaan, hyppäävät mahdollisuuksien mukaan. Mitä enemmän verkossa työskentelee, sitä enemmän ihmiset palkkaavat muita ihmisiä auttamaan heitä työskentelemään verkossa. Luo salkku aiemmasta työstä houkutella asiakkaita.

Myydä Vaatteet

Jos etsit tapoja ansaita rahaa kotona olevana äidinä, suosittelen, että kokeilet muutamia eri tapoja ansaita rahaa (lastenhoito, opetustunnit, myynti eBayssa, virtuaalityöt), kun aloitat blogin. Käytä tarinankeräystaitojasi käteisellä! Tämä viesti on omistettu sinulle. En vain koskaan pystynyt nousemaan hermoon todella puuttua siihen yksin. Menen säästäväisyyttä tarjoaviin kauppoihin etsimään telineitä ja telineitä, jotka etsivät tuotemerkkitavaroita (joilla on korkeampi jälleenmyyntiarvo), ja lähettää ne eBay-sovellukseni kautta verkkoon. Palkkaa apua, jos tarvitset sitä.

Voit hyötyä verojen valmistelijasi palkkioista kiireisen verokauden aikana ja voit sitten hengittää sitten, kun iso kiire on ohi. Alusta on VIPKID: n patentoitu tekniikka ja yrityksen sisällä kehitetty patentoitu opetussuunnitelma. Jos sinulla on jotain lisättävää, haluaisin todella kuulla sen. Aloitatko blogin tai tuotesivuston tai muun muun online-liiketoiminnan, sinun on varmistettava, että kyseessä on jotain rakastamaasi. Amazon myy sitten tavarat ja lähettää ne sinulle ja maksaa leikkauksesi. Asiantuntijablogien ja verkkosivustojen asia on, että voit tehdä niistä todella kapeista aiheista niin kauan kuin laitat oman spinisi siihen. Minun oli löydettävä TODELLINEN työ, jonka voisin todella tehdä kotona tehdä rahaa. Muutamalla lisäsäästöstrategialla ja parilla sata dollarilla kuukaudessa tekemällä työtä kotituloista on todella taloudellisesti mahdollista pysyä kotona.

Päänavigointi

Kirjoitin kirjallisuuden edustajan kanssa alle viikkoa ennen synnytystä. Jos sinulla on silmä suunnittelulle ja kokemuksellesi Adobe Creative Suite/Adobe Creative Cloud -palvelussa - mukaan lukien InDesign, Illustrator tai Photoshop, siellä on kannattavia markkinoita sinulle. Voit tehdä niin paljon tai vähän työtä kuin sinulla on aikaa tehdä, skaalaamalla ylös- tai alaspäin aikataulun mukaan. Hän työskenteli osa-aikaisesti ja ansaitsi helposti 1200 dollaria kuukaudessa vain muutamien asiakkaiden kanssa. Onko sinulla vauvavarusteita, joita et enää käytä? Ennen kaikkea he käyttävät mitä tahansa aikaa erittäin tehokkaasti. Kaikista kotona pysyvistä äitityöpaikoista bloggaaminen oli ehdottomasti yksi minulle. Kaikenlaiset ihmiset ja yritykset tarvitsevat logoja, käyntikortteja, sosiaalisen median viestejä, t-paitoja, mukeja, lyijomagneettikuvioita, e-kirjojen kansia, kuvia blogi-viesteihin tai täydellisiä verkkosivustosuunnitelmia.

Sinun on myös mainostettava blogiasi, ylläpidettävä verkkosivustoasi ja käsiteltävä asioita verkkoyrityksissä. Tartu siihen, kun se on vielä ILMAINEN täällä! Kun sinusta tulee Brand Ambassador, voit saada palkkaa työskennellä tapahtumissa, joissa mainostetaan yrityksiä, kuten McDonald's Verizon Wireless, Pepsi ja muut. 34 000–45 000 dollaria. ILMAINEN päiväysyö: Hinnat riippuvat tyypillisesti kokemuksesta, projektin koosta ja työn laajuudesta. Monet blogit eivät koskaan tee senttiäkään. Menestyvä bloggaaja Michelle Schroeder-Gardner blogissa Making Sense of Cents -blogissa on kirjoittanut laajasti kuinka ansaita rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla.

Pisteityspalveluja

Muut kauan viettävät keikat Insuren mukaan. Imetys tarjoaa myös niin monia terveyshyötyjä sekä äidille että vauvalle. Eläkkeelle siirtymisen osalta se on uhri, jonka olen valmis tekemään, koska tiedän, että en ole kotona ikuisesti, ja toivottavasti pystyn korvaamaan sen myöhemmin urani aikana. Vähittäismyynti on yleensä joustavaa, joten se sopii iltoihin ja viikonloppuihin, jos sinulla on kumppani, joka on sitten kotona. Koska lastenhoito on kallista monilla alueilla, kummankin vanhemman ei ole aina taloudellisesti järkevää työskennellä kodin ulkopuolella. Mindswarmsin hieno asia on, että voit saada maksun 24 tunnin sisällä PayPalin kautta. Ja se kannattaa huomattavasti. Haluatko ansaita rahaa kotona olevana äitinä ilman työtä?

Opeta Englantia Verkossa

Puhuin äskettäin naisen kanssa, joka saa 700 dollaria viikossa vain pesemään kotoaan! 5/5 - 278 000+ ääntä iPhone: Kirjastossamme on äiti- ja minä-luokat, samoin kuin “jätä lapsesi tuntiluokalle”. Auttaaksemme sinua kitkemään kaikkien siellä olevien sivustojen läpi, olemme kirjoittaneet artikkelin kaikista kyselysivustoista, jotta voisimme opettaa sinulle hyviä puolia ja antaa sinulle useita sivustoja aloittamiseen. Katso lisätietoja ja luettelo sivustoista, joilla voit jälleenmyydä vanhoja ja käyttämättömiä vaatteita. Käytän myös Swagbucks-viiteohjelmaa, joka suuntaa kaikki tuntemani tähän hämmästyttävään sivustoon, koska se on uskomaton ja yksi nopeimmista tavoista ansaita upeita lahjakortteja ja ylimääräistä rahaa.

(Walmart, Target, Best Buy ja Walgreens!) Mutta sydämessäni oli hinaaja, joka veti minut vain takaisin kotiin. Omien tuotteiden myynti on työvoimavaltaisempaa kuin muut menetelmät, mutta monet bloggaajat katsovat, että se on loistava tapa ansaita rahaa blogeilla.

Voit jopa saada ansaitsemasi rahat maksetuksi suoraan Paypaliin, jolloin näyttää siltä, ​​että saat ilmaista paypal-rahaa! Tytäryhtiömarkkinointi on helppo sisällyttää mihin tahansa blogitekstiin. Ole erityisen varovainen tekemällä sopimuksia Craigslistissa. Työt, jotka antavat sinulle eniten joustavuutta, ovat freelance-työt, jos olet kiinnostunut freelancereista, lue tämä veroista ilmoitettu postitus kun saat mahdollisuuden. Bigstockphoto.

Ohjelmoija/koodaaja

Seuraavat kolme vinkkiä ovat keskittyneet melko paljon bloggaamiseen. Mainosta taitojasi Craigslistissa ja ansaitse ylimääräistä rahaa tekemällä mitä olet jo mahtava! Veteraanikorjaaja ja yrittäjä Caitlin Pyle tarjoaa ilmaisen 76 minuutin työpajan niille, jotka pitävät oikolukua urana.

MAINOS Kiitos katselusta! Olen opettanut englantia Skypen kautta - 25 dollaria tunnissa. Teen tämän milloin tahansa viikonpäivänä. Ennen kuin aloitat kuitenkin tämän, varmista, että tietyssä kaupungissa tai osavaltiossa ei ole erityisiä laillisia rajoituksia tämän tekemiselle. He voivat pitää kohteen ilmaiseksi, jos he kirjoittavat siitä blogin viestiin. Yksittäiset jälleenmyyntisivustot ovat toinen vaihtoehto. John miller, jos harkitset aktiivista kauppiasohjelmaa, saatat kysyä ensin:. Paitsi, että mahdollisuus ansaita ylimääräistä rahaa verkkokaupan kautta on ehdottomasti olemassa.

 • Rakastatko arvokkaiden hetkien sieppaamista kameran linssin takana?
 • Pidä osapuolia esittelemään esineitä kuten kolmekymmentäyksi lahjaa.
 • Lyhyesti sanottuna, tämä on kotona jääminen äideille, joka voi tarjota etuja koko perheelle!
 • Teimme parhaamme myös jakaaksesi kotitaloustyöt tasapuolisesti.
 • Voit lähettää heille rikki koruja ja saat rahaa vastineeksi.

Kuitti Hog Review: huijaus tai laillinen tapa muuttaa kuittisi käteiseksi?

Jos sinulla on vanhoja vaatteita, jotka lapsesi ovat kasvaneet, sinun ei tarvitse pitää niitä, kun he vain vievät lisätilaa. Olen käyttänyt ja rakastanut jokaista suositusta henkilökohtaisesti. Mielestäni suurten, keskisuurten ja jopa melko pienten blogien tuloraportit ovat innostavia. Freelance-kirjoittaminen on yksi parhaista töistä kotona työskenteleville äideille, jos sinulle on kerrottu, että olet hyvä kirjailija ja nautit siitä.

Nämä ovat joitain parhaista työpaikoista äideille, joilla ei ole kokemusta. Aloita varhain, heidän oli lähetettävä minut parannusluokkiin ja harkittava ampua minua. Nykymaailmassa kaikki etsivät tietoa. Oletko kotona työskentelevä äiti, joka haluaa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi? Ajattele huolellisesti jotain, josta olet intohimoinen, jotain mitä tunnet ja jota voit nähdä itsesi tekemässä joka päivä. Tai käytä taloushallinnon asiantuntemustasi tai urakehitystäsi perustana osallistumiseesi. Menen säästäväisyyttä tarjoaviin kauppoihin etsimään telineitä ja telineitä, jotka etsivät tuotemerkkitavaroita (joilla on korkeampi jälleenmyyntiarvo), ja lähettää ne eBay-sovellukseni kautta verkkoon.

Vietin ylimääräiset 80 dollaria kuukaudessa työhön liittyviin polttoainekulutuksiin.

Ansaitset pisteitä jokaisesta kyselystä, jonka otat Survey Junkie -tapahtumassa. Jokaisella maalla on erilaisia ​​vaihtoehtoja, katso Turo Yhdysvalloissa, CarNextDoor Australiassa ja YourDrive Uusi-Seelannissa. Kuuden viikon välein olisin lasten “opettaja”. Kommentoi alla ja jaa!

Kuinka Varautua Olemaan Kotona äiti

Tietyllä markkinaraolla varustetulla bloggaajalla voi olla valtava vaikutus lukijoihinsa, joten heidän lausuntonsa on arvokasta yrityksille. Voit tarjota lastenhoitajapalvelun vain ystäville ja perheenjäsenille, jos et halua päivittäistä sitoutumista päivähoidon pitämiseen kotoa. Hän ei vain ansaitse rahaa, vaan hän saa myös tapaamaan ja keskustelemaan ystäviensä kanssa päivittäin. Miksi puhun bloggaamisesta siitä, miten ansaita rahaa kotona pitämiseen äitinä?

Haluatko työskennellä kotoa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Pestimme pyykin kylmällä vedellä. Omaisuus tai ei mitään laittaa [muokkaa], tarkastellaan tämän kauppatyypin yksinkertaisuutta tarkastelemalla esimerkkiä, sanotaan esimerkiksi, että haluat käydä kauppaa valuuttakurssien binäärisillä vaihtoehdoilla, erityisesti EUR / USD. Kun en laulanyt Oscar-kappaleita, lukenut hänelle kirjoja tai vaihtanut hänen vaippansa, tein astiat, tein sängyn, taitelin pyykkiä tai valmistelin ruokia. Cringe kun näet kielioppivirheitä?

Laajentaaksesi tavoitettasi, sinun pitäisi alkaa kirjoittaa korkealaatuisia vierasviestejä ja lähettää ne sitten muille blogisi bloggaajille. Jos postitat tarpeeksi, et todennäköisesti epäonnistu. Tämä on versio viestistä, joka julkaistiin alun perin 29. syyskuuta 2019 ja päivitettiin 13. maaliskuuta 2019. Ilmoittakaa, mikä ehdokas on tällä hetkellä forex-teollisuuden vertailuarvo, valuutat ostetaan erityisesti pareittain. On paljon todennäköisempää, että ansaitset muutaman dollarin kuukaudessa muutaman ensimmäisen kuukauden aikana. Palasin takaisin töihin elokuussa, heti kun hän alkoi indeksoida!

 • Mikään näistä 250 dollaria/kk tavaraa.
 • Joka aamu kirjaudun sisään näiden sivustojen kyselyn kojelautaan ja katson, mitkä tutkimukset ovat saatavilla.
 • Rekrytointikoordinaattorit auttavat tyypillisesti HR-henkilöstöä jatkamaan hakua, suorittamaan taustatarkastuksia, avustamaan haastatteluissa ja ottamaan mukaan uusia työntekijöitä.
 • En halunnut tutkia miten kuponkien muodostuminen tapahtuu, koska tämä viesti olisi liian pitkään, mutta selitän sen e-kirjaani.
 • Istu sitten taaksepäin ja katso huutokauppasotaa.
 • Se on hyvin luonnollinen alusta.
 • SAHM-miehet - etenkin meistä, jotka pyrkivät sopimaan kuvitteelliseen ihanteeseen ja jotka ovat sisäistäneet väärinkäsityksen siitä, että tilanteemme oli välttämättä tai aina seurausta etuoikeutetusta valinnasta - ovat vanhempien uupumuksen ja muiden mielenterveyden haasteiden, kuten esimerkiksi masennus.

Aja Ihmisiä Noin 35 Dollaria/tunti

Voit lähettää teoksia, joita ei ole vielä suojattu tekijänoikeuksilla. Ilmaiset värityslevyt ja aktiviteetit kotona. Master trader kirjaa live-kaupansa 4. maaliskuuta - kesto: 3 minuuttia, 8 sekuntia. Tämä poistaa 'päiväyön' tarpeen, koska meillä voi olla 'päivämäärä' kotona joka ilta - pelaamme lauta- tai korttipelejä joitakin yötä. Minulle kävi niin, että jos se voisi toimia heidän hyväkseen, se voisi toimia minulle - minun täytyi vain oppia. Käytä näitä vinkkejä valinnan vai voiman avulla menestyäkseen yhden kotona pidettävänä äitinä. Se on vaikea valinta, jota kukaan äiti ei halua tehdä. Pumppaus on todella stressaavaa, ei mitään päätöstä. Tämä luettelo vain raaputtaa pintamahdollisuuksia koti-äideille ansaita ylimääräistä rahaa.

Bloggaaminen on yksi passiivisten tulojen suosikkimuodoistani. On erittäin tärkeä kysymys itsellesi. tai "En olisi koskaan ajatellut sitä, mutta se on loistava idea! "Äideille kotona töiden etsiminen voi olla ihanteellinen tapa täyttää velvoitteet kotona ja uralla. Blogin perustaminen on myös halpaa, koska WordPressin kaltaisissa sivustoissa on ilmaisia ​​malleja, joiden avulla voit aloittaa.

Blogger

Se aiheuttaa hänelle paljon stressiä ja olen sanonut, että hän tulee usein kotiin massiivisella päänsärkyllä ​​ja kamppailee nukkumaan yöllä. Pikakelaus eteenpäin (jos voit kutsua uuvuttavaa raskautta “nopeasti”) 8 kuukautta, ja mennessä synnytykseen mennessä blogiini oli juuri saanut toisen €3000/kk. Onko sinulla aina mielipide kaikesta? Sen lisäksi, että pystyisit tekemään parempaa työtä, vanhemmat luottaisivat enemmän kotona työskenteleviin äideihin, joilla on lastenhoitokokemus, ja voit hyödyntää tätä ansaitaksesi rahaa kodin mukavuudesta. Joillakin ihmisillä ei ole materiaalia verkkoyrityksen tekemiseen. Joitakin suosituimpia (ja luotettavia) organisaatioita ovat VIPKID, gogokid, HAWO ja EF Education First. Käsintehdyistä huivista ja sukeista huopaluomioihin monet äidit ovat muuttaneet lapsetarpeensa kukoistaviksi Etsy-kauppoiksi.