Ansaitse Rahaa Englannin Opetukseen Lapsille Verkossa

Tämä on Iso-Britanniassa sijaitseva tunnettu yritys, joka perustettiin vuonna 2019. Ne tarjoavat myös toissijaisia ​​tehtäviä paitsi opettamisesta. Oletko koskaan ajatellut englannin opetusta verkossa?

Niko ja minä aloimme opettaa tällä tavalla matkoillamme Turkin läpi.

Sinulla on oltava vakaa Internet-yhteys ja sinun on tarkistettava aika uudelleen, koska asut eri aikavyöhykkeellä. VIPKID allekirjoittaa 6 kuukauden sopimukset hakijoiden kanssa, jotka läpäisevät seulontaprosessinsa. Opetan nyt englantia verkossa Kiinassa oleville opiskelijoille tärkeimmänä tulonlähteenä. Internetin avulla voit nyt opettaa englantia verkossa, tulla sosiaalisen median vaikuttajaksi, perustaa matkablogin tai tulla YouTube-sensaatioksi, mikä tahansa mahdollista. VIPKid tarjoaa myös 100 dollarin viitebonuksen opettajien ohjaamiseksi yritykseen. Jos olet kiinnostunut opettamisesta vieraassa maassa, voit tutustua oppaisiin opiskeluun täällä.

 • Napsauta tätä saadaksesi COREnglish-tarkistussivun.
 • Heidän opiskelijansa ovat kiinalaisia ​​5–15-vuotiaita opiskelijoita, jotka opiskelevat englantia julkisissa kouluissa tai koulutuslaitoksissa.
 • He maksavat 20-25 dollaria USD tunnissa.
 • Jos sinulla on jo TEFL-valtakirja tai opetuskokemus, yksinään verkko-opetukseen erikoistunut todistus olisi riittävä koulutus.

Aiheeseen Liittyvät Video Shortsit (0)

Tiettyjen kapeiden opettamiseen erikoistumiseen pyrkimiseksi on monia syitä (lisätietoja tästä täällä), mutta yksi tärkeimmistä syistä on varmistaa, että kohdistat opiskelijoita, jotka pystyvät ja maksavat sinulle sen, mitä haluat maksaa. Tule kirjojen kirjoittajaksi, sivustolla voit ostaa, myydä tai lahjoittaa rintamaitoa hienovaraisen luokittelumme avulla. Lähetä sähköpostia CV: lläsi karenille. Napsauta tätä saadaksesi kommentit ja Lingo Live -arvostelut-sivun. Pian, lukuun ottamatta tavallisia oppitunteja, tarjoan kursseja, joiden avulla opiskelijani voivat kehittää sanastoaan ja kuuntelutaitojaan. Suurin osa englanninkielisistä online-opetusyrityksistä määrittelee ovatko heidän asiakkaansa opiskelijat, aikuiset vai liike-elämän ammattilaiset (ja voivat jopa palvella kaikkia kolmea), ja sitten huomaat, että jotkut yritykset ovat erityisiä vain yhdelle väestöryhmälle. Voit opettaa Skypen kautta ja saada palkan PayPalin kautta.

Saat palkkaa opetustaidosi mukaan, mitä paremmin saat, sitä korkeammaksi palkkatasosi voi tulla. Ne kestävät 3 - 10 tuntia. Kerro mitä voit tarjota (opetuskapesi) ja käytä alustaa niin monta potentiaalista opiskelijaa varten kuin mahdollista. Suurimmat opetusajat ovat klo 5–11 ja 17–21 EST. 5 tuntia, ja lopulta ansaitset 135 dollaria viikossa, 540 dollaria kuukaudessa. Myy hiuksesi, snagAJob on hyvä resurssi tällaisten (erittäin) osa-aikaisten töiden löytämiseen. Napsauta tätä tarkistaaksesi koko nomadin luokkahuoneen pakkausluetteloni ja napsauta tätä saadaksesi selville kuinka luoda kannettava VIPKID-tausta! Tutorit tutorin kanssa.

 • Muutamat, kuten Qkids, pyytävät lähettämään tuolloin myös lyhyen 2 minuutin videon, jossa kerrot tarinan tai luet lastenkirjaa.
 • Opettajien on oltava äidinkielenään puhuvia (he mieluummin Pohjois-Amerikan aksentti) ja BA-tutkinnon/TESL-todistus ei ole välttämätön, mutta parempi.
 • Kiinassa on syntynyt vuosittain yli 17 miljoonaa vauvaa sen jälkeen, kun hallitus alkoi antaa kaksi lasta kotitalouttaan kohti vuonna 2019, yhdestä lapsesta.
 • Huomaa, että suurin osa näistä yrityksistä sijaitsee eri aikavyöhykkeellä kuin sinun.

Ilmeistä Unelmasi

Ilmaiset kokeilut voivat rohkaista riffraffia liittymään. Saat lisätietoja koulutuksesta ensin alla olevasta videosta: Aika lisää matematiikkaa: Cambly maksaa 0 dollaria. Kuinka vaihtaa kryptovaluuttaa, nykyään on suuri joukko vaiheita, joita on tarkoitus tarkastella, mutta kaikkia kauppoja ei tehdä samanarvoisiksi. Jos et ole varma, kuinka Pekingin aika liittyy Yhdysvaltoihin. (00 USD) 25 minuutin oppitunnilta heidän suorituksensa perusteella. Heidän ohjelmistonsa on kuuluisa kieltenoppimisessa ja nyt voit käyttää sitä opetusvälineenä. Onko se todella niin joustava?

Mikä motivoi sinua saamaan kokemusta freelance-opetuksesta? Jotkut asiat, joita olen tehnyt opiskelijoiden kanssa, joiden mielestäni intuitiivisesti tunsin olevan hyvä idea, mutta en voinut oikeasti ilmaista selvästi miksi. He opettavat yhdestä luokkaan.

 • Se sopii myös nykyisille opettajille, jotka etsivät lisää tunteja.
 • Palkka voi vaihdella suuresti yrityksittäin ja riippuen myös kokemustasosta.
 • Suurin osa ihmisistä, jotka etsivät online-englannin opetustyötä, haluavat täydentää tulojaan, maksaa velat ja säästää rahaa.

Ennen Otsikkoa

Suurin osa yrityksistä, jotka palkkaavat kieltenopettajia verkossa, maksaa sinulle yleensä tunnissa. Vastaus tähän kysymykseen riippuu monista asioista. ESL-verkkoyritykset eivät aina vaadi sertifikaattia. Online-ESL-yrityksiä, joihin sisältyy yritysuskollisuus, ovat Class100 ja Micro Language. Se on tarkoitettu vain englannin opettajille: Ne antavat sinulle ylimääräistä rahaa, jos osut tietyn määrän viittauksia neljännesvuosittain. He haluavat opettajien sitoutuvan vähintään 4 tuntiin viikossa (varhain aamuisin maanantaista sunnuntaihin ja iltaisin perjantaina ja lauantaina).

Kun olet hyväksytty, saat (palkatun) koulutuksen ja olet valmis aloittamaan!

He maksavat keskimäärin 14–20 dollaria tunnissa. Työkalut, et voi kertoa, että heillä on paljon rahaa paitsi silloin, kun pääset heidän taloonsa. Olisi ehdottomasti hyödyllistä, jos molemmat olisivat. 3/5 GlassDoorissa. On niin suloinen tunne tietää 25 minuutin luokan lopussa, että lapset eivät halua sen ohi! Kokemus lasten kanssa, kuten: Tässä sovelluspohjaisessa online-tutorointiympäristössä tutorit voivat ansaita jopa 10 dollaria tunnissa pelkästään puhumisesta ESL-opiskelijoiden kanssa.

Katsotaanpa

30 pm (Pekingin aika). Tämä on hyvä verkkosivusto ihmisille, joilla ei ole tutkintoa tai kokemusta. Kun sinulla on jonkin verran kokemusta vyön alla, sinun pitäisi kuitenkin pystyä neuvottelemaan korkeammasta palkkapaketista nopeasti.

Ehdokkailtamme vähintään yhden vuoden sitoutuminen. Opettajat voivat työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluavat, tai he voivat työskennellä ennalta määrätyissä vuoroissa, joissa opettajat saavat palkkaa riippumatta siitä, onko opiskelija vai ei. He maksavat 14–22 dollaria dollaria tunnissa kokemuksesta ja kannustimista riippuen. 5 tuntia viikossa. He työllistävät alkuperäiskansoja ja muukalaisia, ja heille maksetaan sama 15 dollarin perushinta tunnissa. Emme ansainnut paljon rahaa, mutta tarpeeksi kattamaan päivittäiset kulut. Aloita hakeminen TÄNÄÄN!

Menetelmät

48 904 dollaria USD vuosipalkasta VIPKidille. Tämä kuulostaa helposti paperilla, mutta on erittäin temppu joutua jatkuvasti oikealle, kun arvioijasi tuijottaa sinua web-kameran kautta ja teeskentelee hämmentynyttä 4-vuotiaana. He opettavat kaiken ikäisiä päiväkodista PHd-opiskelijoihin ja ovat erikoistuneet testien valmisteluun, yliopistoon pääsyyn ja elämänvalmennukseen. Hyvä asia tässä yrityksessä on, että sinun ei tarvitse olla valmistunut tai sertifioitu opettaja aloittaaksesi opettamisen niin kauan kuin olet äidinkielenään puhunut. Tämä perustuu 290 ihmisen arvosteluihin maaliskuusta 2019 lähtien. Olen kuitenkin äskettäin muuttanut lähestymistapaa ja ollut yhteydessä moniin muihin ESL/EFL-opettajiin.

Joitakin aiheita, joita he tarvitsevat tutoreina ohjaamaan opiskelijoita, ovat: Tämä avaa joitain ylimääräisiä aikavyöhykkeitä. Mitä tulee palkkaan, Toscanan arvioiden perusteella. Kuten olen varma, että olet odottanut - sinua pyydetään tekemään suora haastattelu yhden VIPKid-opettajan edustajan kanssa todistaaksesi, että olet oikeasti pätevä työhön. Vähintään 12 luokkaa (6 tuntia) viikossa. Kun opetat lapsia toisinaan, opetat usein englantia verkossa korealaisille opiskelijoille, jotka opiskelevat yritystoimintaa. VIPKID-tutorit ansaitsevat 14–22 dollaria USD/tunti, ja voit saada korotuksen sopimuksen tekemisen ja uuden kauden uusimisen jälkeen.

30 minuutin kurssit! Tunnit pidetään yleensä varhain arkipäivisin aamuisin ja myöhään viikonloppuisin. Ei ole raportteja tai esiopetuksen valmistelua. Kokemus videoneuvotteluista samalla kun englantia opetetaan verkossa lisää uskottavuutta. Jopa 20 dollaria tunnissa. Jos olet syntyperäinen amerikkalainen tai kanadalainen, voit ansaita jopa 26 dollaria tunnissa englantia 4-15-vuotiaille kiinalaisille lapsille.

Luokat vaihtelevat 30–60 minuuttia DaDaABC: llä, ja opettajat ansaitsevat yleensä 15–25 dollaria/tunti laskurin ja muiden työtaulujen havaitsemien keskimääräisten hintojen perusteella.

Opeta Englantia Verkossa - Harkittavia Yrityksiä

He etsivät vain äidinkielenään puhuvia, joilla on ESL-sertifikaatti. Huomaa, että tarvitset yliopistotutkinnon voidaksesi opettaja. Eri kouluilla on erilaiset odotukset johtuen vaihtelevasta opetussuunnitelmasta ja niiden kohderyhmästä. Voit lähettää CV: n sähköpostitse: Opettajien on oltava äidinkielenään puhuvia, heillä on oltava kandidaatin tutkinto ja he asuvat Yhdysvalloissa. Suurin osa englantilaisista online-yrityksistä tarjoaa oppitunteja Kiinan opiskelijoille.

 • UASK Education on kanadalainen yritys, joka sijaitsee Ottawassa ja opettaa kiinalaisia ​​opiskelijoita.
 • Englannin oppituntien suuren kysynnän ansiosta voit ansaita melko kohtuulliset tulot joka kuukausi.

Entä Jos Minulla Ei Ole Kokemusta Englannin Kielen Opettamisesta Verkossa?

Tältä sivulta löydät kaikki ilmoittautumisohjeet. Heidän ohjaajansa työskentelevät vain noin 8–12 tuntia viikossa. Jokainen luokka on 40 minuuttia ja voit työskennellä niin vähän kuin haluat tai korkeintaan 24 luokkaa viikossa. Kun tapaat oppilaita ensimmäistä kertaa, kysy paljon kysymyksiä, selvitä mitä he ovat kiinnostuneita, anna heidän puhua paljon, korjaa ne tarvittaessa ja saa heidät tuntemaan olonsa mukavaksi. Muutama lukija on kertonut minulle, että 51talk on hieno yritys työskennellä!

GOgokidille 47 680 dollaria vuodessa vuosipalkka

Jos sinut hyväksytään, opiskelijat voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä. Kuten huomaat, nuo arkipäivätunnit olisivat 3: VIPKID-palkkasi on mahdollista ansaita myös matkalla! Tarvitaanko koulutusta? TEFL-kursseja on saatavana useita eri tyyppejä, joista toiseen sisältyy henkilökohtainen opetusaika ja toiset ovat täysin verkossa.

 • He etsivät englannin opettajia ja ovat keskittyneet etenkin opiskelijoiden luku- ja kirjoitustaidon parantamiseen.
 • En todellakaan ole veroammattilainen!

Tapoja Opettaa Verkossa

Vapaus asettaa oma aikataulu. Binaaristen optioiden ja forexin välinen ero, meidän on otettava huomioon, että binaariset vaihtoehdot ovat viimeaikainen taloudellinen innovaatio, joten sääntelyviranomaisten työskentelyyn ei ole juurikaan oikeudellista kehystä. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka englannin opetus toimii verkossa. Qkids - Rekisteröidy linkki - Qkids palkkaa myös freelance-englannin opettajia englannin kielen opettamiseksi kiinalaisille opiskelijoille.

EnglishHunt - Opeta englantia verkossa (tai puhelimitse) korealaisille opiskelijoille

DMA1on1 etsii äidinkielenään puhuvia kieliä, he asuvat Taiwanissa ja opettavat vain yhtä 1 50 minuutin luokkaa. He maksavat 17 dollaria USD 55 minuutin oppitunnilta. Osaatko englantia? Kuukauden aikana opettajamme, joka tekee vain lyhytaikaisia ​​ilmoituksia 40 tuntia viikossa, saattaa kohdata suunnilleen 64 opiskelijaa ilman näyttelyä. Freelance-työ, jos aloitit 10 000 dollarilla ja lisäät ylimääräisen 10 000 dollarin seuraavalle 40 vuodelle 8%: n vuotuisella tuotolla, muuttuisi sitten 3 015 055 dollaria. Napsauta tätä, kun haluat kirjautua Education First -ohjelmaan.

13 VIPKID-haastatteluvinkkejä, jotka sinun on luettava ennen demonstraatiota

Mikä on englannin opetuskokemus? Saatat opettaa pieniä lapsia 4 - 12-vuotiaita, murrosikäisiä ja/tai aikuisia profiilisi asetuksista riippuen. Vaikka '25 minuutin oppitunnit 'saattavat näyttää houkuttelevilta, muista, että sinulla voi olla 4 luokkaa selkärankaa kohti ja sitten joukko paperityötä jokaisen luokan jälkeen. Muut yleiset vertailukustannukset:, jos haluat seurata kaavioita ja perustaa sijoitusvalintasi tekniseen analyysiin, Morningstar ei sovellu sinulle parhaiten. Kilpailukykyinen palkka.

Tietokone tai kannettava tietokone, jossa on Windows 7 tai uudempi, tai MAC, jossa on 10. Mehr, laskuri 4Kirjoita visuaalinen teksti. He tarjoavat kaikki opetusmateriaalit. Ei paha, ei paha. Seuraavat yritykset tarjoavat kaikki laillisia englanninkielisiä opetustöitä verkossa, joita voit tehdä oman kodin mukavuudesta. Valitse omat tunnit. Noin, varmista, että Bitcoin-markkinat ovat epävakaat (vaikkakin ne ovat lisänneet vakauttaan viime vuosina), mutta sen sijaan, että ne katoavat sijoitusmahdollisuuksista kokonaan; sinun pitäisi toimia liiketoiminnassa yrityksen kanssa, jolla on joitain parhaimmista strategioista ja bitcoin-kaupparoboteista. Jos sinulla on pätevyys, sinulla ei pitäisi olla ongelmia työn löytämisessä, ja pätevällä tarkoitan, että sinulla on korkeakoulututkinto, CELTA- tai TESL-todistus ja jonkinlainen opetuskokemus.

Koska kyseessä on yritys, jossa työskentelen, tämä artikkeli keskittyy siihen, mitä voit ansaita VIPKID-opettajana. Opettajien on oltava valmiita työskentelemään vähintään 5 tuntia viikossa. Koska jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet eri aikoina, on tärkeää tarkistaa heidän yksittäiset verkkosivustonsa selvittääkseen, palkataanko he tällä hetkellä ylimääräisiä tutoreita. Jos sinulla ei ole korkeakoulututkintoa eikä sertifikaattia, mutta haluat silti opettaa englantia verkossa, alla on muutama harkitsema yritys (muutama näistä voi olla myös lueteltu yllä): Jotkut (mutta eivät kaikki) yllä olevista englannin kielen opetustehtävistä vaativat tai mieluummin, että olet TEFL (englannin kielen opettaminen vieraana kielenä) tai TESOL (englannin kielen opettaminen toisena kielenä) ennen palkkaamista. Esimerkiksi, jos he varaavat oppituntiryhmän etukäteen: Nopea internet, tietokone ja verkkokamera/mikrofoni. Pyydä lasta (tai haastateltavaa) puhumaan kokonaisin lausein aina kun mahdollista ja varmista, että hän puhuu jokaisessa diassa, vaikka se vain toistaisi sanomasi.