Haluatko maksaa mielipiteistäsi? Kuinka ansaita rahaa tekemällä online-tutkimuksia

Mikä tahansa se on, saatat ajatella, että siihen tarvitaan jonkinlaista edistynyttä tietoa. Se vaihtelee ansaitun pisteen mukaan. Jos he niin tekevät, he voisivat olla menossa Survey Cool -kymmenen parhaan joukkoon vuonna 2019. Siihen asti suosittelen, ettet tuhlaa aikaa. Yksi vanhimmista ja pisimmistä käynnissä olevista tutkimussivustoista, Vindale Research on laillinen vaihtoehto ansaita rahaa kyselyjen täyttämisestä. Hän osallistuu säännöllisesti lukuisiin muihin media-sivustoihin ja jakaa matkailua, verkkoyrittäjyyttä ja bloggaamista koskevat tiedot maailman kanssa aina kun vain pystyy. Kyselyjen ja kyselyjen suorittaminen rahaa vastaan ​​kestää noin 10 minuuttia, ja se voi muodostaa suurimman osan ajasta sivustolla.

Sitten minun piti suorittaa uusi kierros ”kerro meille jokainen asia itsestäsi, mukaan lukien kaikki mitä olet koskaan ostanut tai ostat tai olet koskaan ajatellut ostaa. NiceQuest lähettää kyselyjä myös suoraan sähköpostiisi. Ansaitset lisäpisteitä jakamalla kuvan tarkistuksestasi sosiaalisessa mediassa. Tyypillinen kysely maksaa noin 70 SB. Kyselyt kattavat monenlaisia ​​aiheita.

Nämä palvelut koottavat luettelot tutkimuksista, jotka kuka tahansa voisi löytää hakukoneiden (kuten Googlen) avulla, ja yrittävät sitten manipuloida sinua uskoen heidän luetteloidensa olevan erityisiä. Aikaisemmin nimellä Mintvine, merkkitutkimukset ovat suosittuja, koska ne tarjoavat suuren määrän tutkimuksia. Totuus on, että vaikka verkkokyselyt eivät vie sinut korkeampaan veroluokkaan, ne eivät ole huono tapa saada muutama ylimääräinen dollari - kunhan varmistat, että kirjaudut luotettavien sivustojen kanssa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa perustettu yritys on avoin Yhdysvaltain käyttäjille ja muualle ulottuville. Se harjoittaa kyselyjä lehdistölle ja johtaville tuotemerkeille. He pyytävät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten luottokorttinumeroita tai sosiaaliturvatunnuksia. Vaikka sinun on tallennettava suuri kokonaismäärä, 60 000 pistettä, ennen kuin voit hankkia tositteita noin 12 dollaria - jotain jotkut ihmiset pitävät sivuston haittapuolina - jos olet valmis hyväksymään palkinnon, voit pelata vain 500 pisteellä.. Mene tänne ja rekisteröidy nähdäksesi, oletko oikeutettu. Voit myöntää Survey Junkielle ikuisen, peruuttamattoman, rajoittamattoman, siirrettävän, edelleenlisensoitavan, maailmanlaajuisen, ilmaisen, oikeuden ja lisenssin muokata, kopioida, lähettää, julkaista, näyttää, luoda johdannaisia ​​teoksia, jäljentää, muokata, levittää ja muuten käyttää, muokata tai jaella käyttäjän sisältöä millään tavalla, ilman korvausta tai ilmoitusta.

 • Kun kirjaudut kyselyihin, yksi päävastuustasi on olla täysin rehellinen ja tuotemerkkejä.
 • Koska ansaitset enemmän rahaa, sitä enemmän tutkimuksia otat, se auttaa monipuolistamaan niin paljon kuin pystyt.
 • Oli myös temppukysymyksiä, joiden tarkoituksena oli testata luenko ohjeita, kuten yksinkertaisia ​​matematiikkaongelmia.
 • ”Kun tarvitsen vähän ylimääräistä rahaa, InboxDollars on saanut sen!
 • Online-kyselyt ovat helppoja, koska tarjoat vain mielipiteesi.
 • 3 puntaa per suoritettu tutkimus, ilmaiset tuotteet testattavaksi ja pidettäväksi.
 • Varmista, että tiedät tarkalleen kuinka sinut palkitaan tarkistamalla sivuston usein kysyttyjä kysymyksiä, käyttöehdot jne.

Mitkä Ovat Parhaiten Maksetut Online-tutkimussivustot?

Voit myös lahjoittaa pisteitä hyväntekeväisyyteen, mikä on melko ainutlaatuinen vaihtoehto. Kirjaudu PanelBaseen »Hyvä lähetysjärjestelmä. Aloittaaksesi sinun on tarjottava melko vähän henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien sukupuoli, kotiosoitteesi, syntymäaika, työsuhde, koulutustaso ja kotitalouden tulot. Ennen sitä rahansiirtolinkki ei ole edes käytettävissä. Pisteiden tekeminen kestää joskus päiviä tai jopa viikkoja, jotta ne näkyisivät Toluna-tileillä, mikä on syytä huomata.

Oletko koskaan ansainnut rahaa ottamalla verkkotutkimuksia? Asia, jota ihmiset eivät ymmärrä, on, että markkinatutkimus on massiivinen liiketoiminta. Tämä on yksinoikeudellinen verkkopohjainen kuluttajapaneeli, jonka avulla sen jäsenet voivat ansaita enemmän rahaa suorittamalla online-mielipidekyselyjä. Sivusto vaatii melko pitkän profiilin täyttämistä henkilökohtaisilla kysymyksillä.

Siellä on lukuisia yrityksiä tai sivustoja, jotka todella rakastavat kuullaksesi ajatuksiasi ja mielipiteitään tuotteistaan ​​ja palveluistaan ​​vastineeksi rahalle tai palkkiona hyödyllisen tiedon jakamisesta. Se on niin yksinkertaista. Kestää 5 minuuttia ja olet sitten matkalla. Jos pudotat tietyn tason alapuolelle, sinut syrjäytetään monista tutkimuksista. Älä jaa liikaa. Jos jokin tieto on valinnainen, suosittelen sen ohittamista. Kuten käy ilmi, tutkimukset eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa Swagbucksilla (siksi rakastamme niitä niin paljon).

Se on avoinna vain Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian asukkaille.

14 Parasta Kyselypaikkaa Ansaita Rahaa Vuonna 2019

Sivusto on hyvin suunniteltu ja helppo navigoida. Sivusto käyttää erilaisia ​​kieliä, ja sillä on noin kolme miljoonaa jäsentä, jotka vilkaisevat kyselyjä ja kyselyjä. Pisteiden tarkistaminen ja peruuttaminen voi kestää kuukauden. Sinun on ansaittava vähintään 1000 pistettä (vastaa 10 dollaria) maksaaksesi kaikki palkintovaihtoehdot. Jotkut tutkimukset maksavat pisteillä, jotka voidaan lunastaa käteisellä tai tavaroilla, hyvin samankaltaisia ​​pelihallien kanssa, jotka palkitsevat sinulle liput. Yksi laillinen kyselymahdollisuus maksaa niille kyselyn suorittajille, jotka on otettu käteisarvoilla.

 • Voit rekisteröityä vain muutamassa sekunnissa Facebook-profiilisi avulla.
 • Seuraava bitti on missä tulet kehykseen.
 • Hieno asia MySurveyssa on se, että kyselyillä on taipumus olla mukavia ja lyhyitä, joten ei pitkiä ja tylsää tutkimuksia, joiden täyttö vaatii ikien.
 • Sen sijaan, että itse järjestäisivät maksetut tutkimukset, ne toimivat välittäjänä.
 • Jotkut ihmiset kuitenkin ajattelevat, että heidän kyselytutkimuksiaan ei esiinny tarpeeksi usein, ja joidenkin kyselyjen suorittaminen johtaa sinut palkintoarvoihin sen sijaan, että maksaa rahaa.
 • Myös tietosi päivittäminen auttaa usein.
 • Voit ansaita missä tahansa välillä 0 dollaria.

Raha-asiat: Kuinka säästät rahaa?

Kun alat vastaanottaa kyselyjä valitsemiesi paneelien joukosta, voit alkaa täyttää ne ja nauttia ansaitsemastasi rahasta, lahjakorteista vai palkintojen voittoista! Kun saavutat 5000 pistettä, voit lunastaa ne 50 dollarin lahjakortilta. Jos et muista ilmoittautumista, vältä toimittamasta lisätietoja. Useimmat sallivat sinun kirjautua sisään Facebookin kautta = helppoa! Nyt muista, että jotkut tutkimuksista ovat melko kohdennettuja. Kyselyyritykset eivät yleensä maksa sinulle jokaisesta kyselystä - sinun on suoritettava maksusumma palkkion ansaitsemiseksi. Olemme innostuneita saamaan niin paljon rahaa InboxDollareista kuin pystymme. Viime vuonna voimaan tulleen uuden GDPR-säännön nojalla yritykset eivät voi välittää kuluttajan tietoja kolmannelle osapuolelle saamatta ensin käyttäjän lupaa.

Pinecone-tutkimus

Anna aina rehelliset mielipiteet. Minimikäteismaksu on 25 dollaria. Kaiken kaikkiaan huomasin, että se ei ole huono tapa kerätä palkintoja ja ansaita lahjakortteja tai käteistä, jos sinulla on kärsivällisyyttä siihen.

Kun olet kirjautunut, saat kyselyitä eri aiheista ja tuotteista sähköpostitse. Voitko todella saada palkkaa suorittamalla tutkimuksia? Se on ilmainen. Rekisteröitymiseen kuluu alle minuutti. Pisteiden hyvitys tilillesi voi kuitenkin kestää jopa 30 päivää.

Ripustin pääni, avasin uuden välilehden ja yritin toista yritystä. Hienoa, jos sinulla on suuria mielipiteitä! Swagbucks on luultavasti tunnetuin ja suosituin online-kyselyyritys. Näissä tutkimuksissa sinulle esitetään hyvin yleisiä kysymyksiä. Olisi erittäin vaikeaa ansaita kokopäiväisiä tuloja vastaamalla vain yhden verkkosivuston kyselyihin.

Suosituimmat Maksetut Kyselysivustot

OneOpinion-paneelin jäsenenä sinulla on mahdollisuus suorittaa maksettu markkinatutkimus ja testata uusia tuotteita kotona, ennen kuin ne julkaistaan ​​yleisölle. Ansaitsee sinulle noin 50 pistettä minuutissa, kun suoritat kyselyjä ja voit peruuttaa heti kun saavutat 4000 pistettä (€4). Joten nuoremmat tutkijat ja TV/elokuvien katsojat nauttivat todennäköisesti ePollista enemmän kuin jotkut muut väestötiedot.

Lisäksi kirjautumalla linkin kautta saat ilmaisen 5 dollaria. Jokaisen pisteen arvo on 0 dollaria. Sinun olisi yllättynyt, kun tiedät kuinka monella tapaa ansaita rahaa verkossa tai offline-tilassa kyselyjen lisäksi.

 • Sain joka viides minuutti GlobalTestMarketilta uuden ilmoituksen, jossa kerrotaan, että uusi kysely on ollut saatavana vain minulle.
 • Kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, voit nostaa lahjakortteja tai e-tositteita käteistä.
 • ”Näiden myyntien avulla saat lahjakortteja vähemmän pisteitä.
 • Jäsenyys on ilmainen ja suurin osa kyselyistä voidaan suorittaa 10 - 20 minuutissa.
 • MySurvey on ehdottomasti yksi markkinoiden kevyemmistä ja hauskemmista kyselyalustoista, ja sen pitäisi sisältyä kyselysivustojen portfolioon.

Lue Muutama Suosittelut Tyytyväisiltä Jäseniltämme.

Kuten muutkin luettelon vaihtoehdot, tämä yritys maksaa sinulle profiilin täyttämisestä ja vastaamisesta kyselykysymyksiin, jotka auttavat yrityksiä testaamaan tuotteitaan ja markkinoitaan. Erityisen pitkä ja sielua tuhoava tuli Amazon Prime -palvelun, palvelun, jota en ole koskaan käyttänyt, kohteliaisuudesta. Hän rakasti minua synkillä kysymyksillä siitä, miksi en ollut koskaan käyttänyt sitä. Lyhyistä ja makeista tutkimuksistaan ​​tunnettu OnePoll on loistava sivusto upottamiseen ja sieltä poistumiseen joutumatta omistamaan paljon aikaa.

Vaikka Verkkokyselyt Eivät Vie Sinut Korkeampaan Veroluokkaan, Ne Eivät Ole Huono Tapa Tehdä Muutama Ylimääräinen Dollari.

Verkkosivun takana oleva yritys on luotettava ja toimii monien parhaiden tuotemerkkien kanssa. Saatat joutua käteisellä lahjakortteihin käteisvarojen sijasta. Vielä on tilanteita, joissa kyselyjen ottaminen rahaksi ei ehkä ole kauhea idea. Onko sinulla aikaa tappaa?